THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Norwegian

Armageddon

bilde fra : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Hva er Armageddon og når dette skje?

Åpenbaringen 16:12,13,14
12 Og den sjette tømte skålen sin ut på den store elven Eufrat ; og tørket opp vannet disse, for å forberede kongene fra den stigende i solen. 
13Da jeg så ut av munnen på dragen, og munningen av dyret , og munnen på den falske profeten , tre urene ånder som frosker ;  
14For de er ånder demon, Working mirakler , noe som pinaparoonan de Kongene av hele verden for å samle i kampen om den store dagen Guds allmektige.

Sa i paragraf 14 at hendelsene i slaget er den store dagen Guds allmektige. Arrangementet som er sagt i Åpenbaringen 16:12,13,14 også lese Jeremia 46:10

Jeremia 46:10
10 For dagen er Herren , Herren , Allhærs en dag med hevn , for å hevne ham av hans fiender : og sverd skal fortærer og bli mette , og skal deres blod : for Herren , Herren , Allhærs med tilbyr i nord ved elven Eufrat. ( Se også Jesaja 13:1-22 og Joel 2:1-18 i Bibelen )

Leser vi i Jesaja 34:4-8

Jesaja 34:4-8
4 Og himmelens hær skal være oppløst, og himmelen skal være som en spiral , og alle deres vertskap skal falle som et blad visner på vintreet , og som et fallende blad fig .
5For mitt sverd har drukket i himmelen : se, skal den komme ned på Edom , og folket i forbannelsen min , for retten .
6Sverdet for Herren er fylt med blod , fett med fedme , blodet av lam og geiter , fettet av nyrene værer : For et offer til Herren i Bozrah , og et stort mannefall i Edom-landet .
7Og de ville oksene kommer ned med dem og okser med okser , og deres land vil bli fulle av blod , og deres støv gjorde fett med fedme .
8 For den dagen hevn for Herren , året for gjengjeldelse i en kamp i Sion .

Se likhetene .

Åpenbaring 19:17-21
17Da så jeg en engel som stod i dag , at hun ropte med høy røst , fortelle alle fuglene flyr midt i himmelen , Kom og mangagkatipon den store nattverd av Gud;
18 Så dere kan ete kjøtt av konger og kjøtt av høvdingen kapteiner , og kjøtt av mektige menn , og kjøtt av hester og ridning her, og kjøtt av alle mennesker gratis og mann slave , og små og store . 
19Og jeg så dyret og kongene på jorden , og deres verter , å komme sammen for å kjempe mot de rir hesten , og mot hans hær .  
20 Og tok dyret , og med ham den falske profeten som utførte mirakler før , ipinangdaya som mottok dyrets merke og tilbad dets bilde: De to ble kastet levende i sjøen med ild brenner med svovel ;
21Og andre ble drept med sverdet som kommer fra munningen av ham på hesteryggen , og alle fuglene ble mettet av deres innhold .

39:1-6 Esekiel 17-21
1Og du, menneskesønn , spå mot Gog og si: Så sier Herren Gud ; Se, jeg er mot deg , O Gog , fyrsten av Rosh , Meshech , og Tubal:  
2Og jeg vil vende dig om, og vi leverte , og forårsake inntekter fra ytterste delene av nord; og jeg vil ta deg til Israels fjell ;  
3Og jeg vil slå din bue ut av din venstre hånd , og vil føre til din pilene til høyre .  
4Du vil falle i fjellene i Israel , du , og alle dine band , og folk med deg : Jeg vil gi deg inntil glupske fugler av hvert slag , og dyrene på marken for å sluke deg.
5Du vil falle i det åpne feltet : for jeg har talt , sier Herren Gud.
6 Og Jeg vil sende ild mot Magog, Og dem som bor trygt på øyene , og de skal kjenne at jeg er Herren .

17Og du, menneske , så sier Herren Herren : Tal til slags fugler , og til alle dyr på marken , sammen selv , og kom ; samler dere på hver side til mitt slaktoffer som jeg offer for deg , på stort offer på Israels fjell , så dere kan ete kjøtt og drikke blod.  
18 Skal dere spise kjøttet av de mektige , og drikker blod av fyrstene på jorden , for værer , lam og geiter , av okser , alle sammen gjøkalver .  
19 Og dere skal ete fett til dere blir fulle , og drikk blod til dere blir drukne , av mine offer som jeg har ofret for deg.  
20 Og dere skal fylles på mitt bord med hester og vogner , med mektige menn , og alle menn i krig , sier Herren Gud.
21Og jeg vil sette min herlighet blant folkeslagene ; og alle nasjoner mine bud som jeg anvendt , og min hånd som jeg gjorde med dem .

Åpenbaringen 20:7,8,9
7Og når de tusen år , skal Satan løses fra sitt fengsel ,
8Og ser ut til å forføre folkene i de fire hjørner av jorden , til Gog og Magog , samle dem til strid : antallet av dem er som sand av havet .
9Og de gikk opp over bredden av jorden , og compassed leir de hellige og elskede by : og ned ild fra himmelen , og de brente.

Når beleiret leir de hellige og elskede by?

Åpenbaringen 11:02
2Og utenfor tempelet loobang ignoreres , og måler ikke ; sørget for hedningene , og de yuyurakang førtito måneder siudad hellig.
Luke 19:43,44
43Du kommer for dagen , babakuran du at fienden festningen , og beleire deg , og du gigipitin side,  
44Og ilulugso til jorden , og dine barn i deg ; og de ikke la på deg en stein på stein, fordi du har ikke kjent på tidspunktet for din samværsavtale .

Luke 21:20
20 Men når du så hærer til Jerusalem , og vet at hun ødeleggelser var nær .
Daniel 09:27
27Og etablere sin pakt med mange for en uke : og halvparten av uken skal han føre å stanse det offer og offer , og den fløyen av avskyeligheter skal komme en ødelagt , og helt til slutten , og pagkapasiya har sølt på seg fiendskapet ødelagt .

Daniel 11:31
31Og gruppen skal stå på hans side , og de skal vanhellige , selv vegger og fjerne det stadige brennoffer , og de plasserer vederstyggelighet som maketh .
Daniel 12:11
11Og fra den tid det stadige brennoffer, er tatt bort , og avskyelighet som maketh , vil ha en tusen to hundre og nitti dager .
Mark 13:14
14 Men du ser vederstyggelighet for ødeleggelse , stod der han skulle ikke dere sette ( leseren forstår ) , og deretter flykte til fjellene er i Judea ;

Når vil sende Gog ?

Ezekiel 38:9,15,16,22
9Og du skal bestige , du skal komme som en storm , skal du være som en sky som dekker landet, deg og alle dine band , og mange folk med deg .
15 Og du skal komme fra din plass , fra den ytterste deler av nord, Du, og mange folk med deg , alle av dem ri på hester , en stor bedrift og en mektig hær ;
16 Og du skal komme opp mot mitt folk Israel , som en sky som dekker landet, pass i de siste dager , som vil føre deg mot mitt land , å kjenne meg land , når jeg skal bli helliggjort i deg , O Gog , før deres øyne .
22Og jeg slåss med ham ved pest og med blod , og Jeg vil regne på ham , og hans gruppe , og mange med ham , veldig sterk nedbør, og store hagl , brann , og svovel .

Dette er den samme i Jeremia 04:13 og i vers 22 i Esekiel 38 er den samme som i Åpenbaringen 20:09

Jeremiah 4:11,12,13
11På den tiden ble sagt til dette folk og Jerusalem , en varm vind fra det nakne høydene i ørkenen mot datter av mitt folk , ikke for å winnow eller rense eventuelle :  
12 En sterk vind fra dem vil komme til meg : Nå vil jeg gi dommen mot dem . 
13Her han skal komme opp som skyer, og hans vogner som en virvelvind , hans hester er raskere enn ørner . Akk ! for vi er ødelagt .

Anlegget er i Jeremia 04:13

Femte Mosebok 28:49-53
49 Herren vil bringe en nasjon mot deg langveisfra , fra jordens ende , som ørnen, En nasjon wika'y ikke forstår ;
50 Nation virke brutal , ikke respekterer personen av gamle , og heller vise barnet :
51 Og han skal spise avkommet av ditt storfe og frukten av din jord , inntil ødelagt : som også skal ikke ditt korn , vin , eller olje , økningen av din Kine , eller flokker med sauer din , før du har ødelagt .
52 Og han skal beleire deg i all din gate, Frem til din høye og forsterkede vegger komme ned , som du forventer , hele landet , og han skal beleire deg i alle dine byer, i hele ditt land, Gitt Herren din Gud .
53 Og du skal ete frukten av din egen kropp , kjøttet av dine sønner og døtre , som gav deg Herren din Gud , i beleiringen og beredskap, skal Hvilke plager deg av fiender .

Habakkuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid du blant folkene , og ser på deg og lurer vidunderlig : for Jeg jobber et arbeid i dager du tror ikke om det fortalt deg .
6 For se , Jeg heve seg over kaldeerne , som bitter og forhastet nasjon , at bredden på jorden , så magari boligen steder som ikke er deres.
7 De er fryktet og fryktet deres vurderinger og deres verdighet gå fra seg .

8 Deres hester er raskere enn leoparder , og mer voldsom enn kvelden ulvene : og deres ryttere trykk stolt: Ja , deres ryttere kommer fra langt ; De flykter vekk som en ørn klar til å spise .
Jesaja 28:21

21 For Herren skal stige opp som i Mount perazim , hater han at etter hvert som dalen Gibeon ; at han gjør sitt arbeid , hans merkelige arbeid , og papangyarihin hans arbeid , hans merkelige arbeid.
Jesaja 29:14
14 Derfor se, fortsetter å gjøre en strålende jobb blant dette folket , en fantastisk jobb og en lurer: og visdom av deres vismenn skal gå til grunne , og forståelsen av deres forsvarlig være det.

Dette er de fire rytterne i Åpenbaringen 6:2-8 grunn til at solen ble svart og månen ble som blod , og stjernene falt til jorden . De fire rytterne tilsvarer fire englene i Åpenbaringen 9:14,15

Åpenbaringen 9:14,15
14Sa til den sjette engel med en trompet , Løs de fire englene bundet ved den store elven Eufrat .  
15 Og ungirded de fire englene , for å være klar i tide og dagen og måneden og året til å drepe tredjedelen av menneskene .

Den ene tredjedel av personer som dreper de fire englene ble tilsvarende en tredjedel av stjernene i Åpenbaringen 12:4,7

Åpenbaringen 12:4,7
4 Og halen drog den tredje delen av stjernene på himmelen og jorden ipinaghagis : og dragen stod foran kvinnen føder , for å sluke barnet hennes fødsel .
7 Og det var krig i himmelen : Mikael og hans engler kjempet mot dragen , og dragen og hans engler kjempet ;

Krigen i himmelen i Åpenbaringen 20:1-4 tilsvarende

Åpenbaringen 20:1-4
1 Og jeg så en engel som kom ned fra himmelen , som hadde nøkkelen til avgrunnen og en stor lenke i hånden .
2Og han grep dragen , den gamle slange , som er djevelen og Satan , og bandt ham for tusen år ,
3Og han kastet ned i avgrunnen og lukket , og forseglet det over ham , at de skulle forføre folkene , inntil de tusen år , så den trenger å overstyre ham litt tid .  
4 Og jeg så troner , og det er nagsisiluklok dem , ga de dommer : og jeg så sjelene til dem halshogd for Jesu vitnesbyrd , og for Guds ord , og ikke tilbedt dyret eller dets bilde , og tar merket på sin panne eller hånd , og de levde og regjerte med Kristus i tusen år .

Daniel 7:9,11
9 Jeg så til tronene var plassert , og en som var gamle dager satte seg ; hans klær hvit som sne , og håret på hans hode som ren ull : hans trone var flammende flammer , og hjulene derav brennende ild .
11 Jeg så på den tiden på grunn av stemmen til den store ordene som hornet talte : jeg så til dyret var drept , og kroppen hans ødelagt , og det var gitt å brenne i ilden .

Armageddon vil skje i 9 / 11 terrorangrep i New York i år 2001 .

Engelen i Åpenbaringen 10:07 sier at :

Åpenbaringen 10:07
7Men i de dager i stemmen til den syvende engel, da han var i ferd med å blåse , så til slutt Guds hemmelighet , i henhold til den gode nyheten som han erklærte til sine tjenere profetene .

Sa engelen skal ta oss til Herren Jesus sa i Lukas 21:22 .

Luke 21:22
22 Fordi disse er de dagene av hevn , som oppfylte alle disse tingene er skrevet .

Sa Herren vil ta oss mellom sjette og syvende trompet . Innfrielse av alt som ble skrevet når dette skjer er i Lukas 21:20 at i henhold til englene : « Da han var i ferd med å blåse , så til slutt Guds hemmelighet , i henhold til den gode nyheten at han fortalte til sine tjenere profetene . " Åpenbaringen 10:07

Luke 21:20
20 Men når du så hærer til Jerusalem , og vet at hun ødeleggelser var nær .

Nevnte sted i Lukas 21:20 er Armageddon som fortalte 20:7,8,9 Åpenbaring og andre avsnitt av Bibelen som vi leser .

 

The Women og The Spedbarn


Bilde fra: www.christianscience.org/
Woman.html


Da jeg undersøke betydningen av kvinnen og barnet i Åpenbaringen , veiledning av Den Hellige Ånd , Bibelen igjen forklarer jeg lært.

Åpenbaringen 12:1,2,3,4
1Og et stort tegn ble sett i himmelen : en kvinne kledd med solen og månen under hennes føtter , og på hennes hode en krone av tolv stjerner ;  
2Og han er gravid , og han ropte , beklager å være kjedelig , og vanskelig å bære . 
3Og et annet tegn ble sett i himmelen, og se en stor rød drage , hadde sju hoder og ti horn , og hans sju kroner ulo'y .
4Og halen drog den tredje delen av stjernene på himmelen og jorden ipinaghagis : og dragen stod foran kvinnen føder , for å sluke barnet hennes fødsel .

Definisjonen av kvinner er tilgjengelige i 1 Tessaloniker 5:03

1. Tess 5:2,3
2For dere vet at perfekt , er Herrens dag som en tyv om natten .3Når folk sier , fred og sikkerhet , da skal plutselig ødeleggelse over dem , som fødselsveer på en kvinne gravid ; og de skal på noen måte .

Kvinnen ble referer til store problemer, på grunn av ødeleggelse. Og hva Herren Jesus sa om det ? Svaret kan leses i Mark 13:14,19 .

Mark 13:14,19
14 Men du ser vederstyggelighet for ødeleggelse , stod der han skulle ikke dere sette ( leseren forstår ) , og deretter flykte til fjellene er i Judea ;
19 For de dager skal trengsel , for eksempel var ikke siden begynnelsen av skapelsen skapte Gud til nå , og heller aldri skje noen gang .

Solen , månen og stjernene til kvinnen (Åp. 12:01 ) er det samme som å si i Mark 13:24

Mark 13:24
24Men i disse dager , etter at trengselen , vil solen bli formørket og månen skal ikke gi sitt lys ,

Derfor kvinner er felles profetien om ødeleggelsen ( Mark 13:14 ) store trengsel ( Mark 13:19 ) og tegn i sol , måne og stjerner ( Mark 13:24 ) .

Definisjonen av i Åpenbaringen 12:04 leses i Mark 13:25

Mark 13:25
25Og stjernene fra himmelen , og skal være makten til himmelen .

Daniel 08:10
10Og økt kraftig , opp til himmelens hær , og noen av verten og stjerner blir kastet ned på bakken , og stemplet på dem .
Åpenbaringen 12:05
5Og Hun fødte en sønn , som vil regjere med en jernstang til alle nasjoner , og hans sønn blir kidnappet for å bli brakt opp til Gud og til hans trone .

Det betyr også står i Markus 13 , er ledd 26 .

Mark 13:26
26Og da skal de se Menneskesønnen komme i skyene med stor makt og herlighet .

Etter at barnet er født , vokst opp til Gud . Tilsvarende er tilgjengelig i boka av Daniel .

Daniel 7:13,14
13Jeg så i natt visjoner , og, se, det kom med himmelens skyer en som en sønn av mennesket , og han kom til gamle dager , og de førte ham nær før ham .
14Og ga ham makt og ære , og et rike , at alle folk , nasjoner og språk skulle tjene ham : hans herredømme er et evig herredømme , som ikke skal forgå , og hans rike skal ikke være.

Mannen født av en kvinne er mottakeren av løftet om Herren Jesus.

Åpenbaringen 2:26,27,28
26Og Seieren , og holder mine gjerninger inntil enden , vil jeg gi myndighet til å nasjonene ;  
27Og de styrer ham med en jernstang , som brøt flasker Potters , ja, som jeg fikk av min Far:  
28Og Jeg vil gi ham morgenstjernen .

Åpenbaringen 03:21
21 De vinner , pagkakaloobang Jeg satte meg ned med meg i min trone , som jeg er overvunnet, og satte seg med min Far på hans trone .

Jesus lyktes. Dermed mottar fra Jesus riket er et annet selv .

Åpenbaringen 12:07
7Og var det krig i himmelen : Mikael og hans engler kjempet mot dragen , og dragen og hans engler kjempet ;
Tilsvarende i Åpenbaringen 12:07 blir fortalt i Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10Og økt sterkt , selv for himmelens hær , og noen av troppene og stjernene det kastet ned på bakken , og stemplet på dem .  
11 Ja , forstørret den selv , selv til prinsen hær , og tok fra ham det stadige brennoffer , og stedet for helligdommen hans ble kastet ned.  
12Og Hæren har gitt ham med det stadige brennoffer for synd , og det kastet ned sannheten til jorden , og gjøre hans glede og blomstret .

Det er faktum at Michael , prinsen hær . Les Prince of Army Enkelte ting ved boken Daniel og Åpenbaring

Åpenbaringen 12:06
6Og Kvinnen flyktet ut i ørkenen , hvor han forberedt et sted for Gud, så der han ampuning 1260 dager .
Den hemmeligheten med kvinnen har betydningen dette : En kvinne er lik den store problemer opplevd i 2005 født en baby jente mann. Kvinnen gjemte seg i 3 1 / 2 år inn og ut 15 september 2005 som globale finanskrisen . Les The Prophecy oppfylt

 

Prince of Army


bilde fra : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

La oss begynne å lese Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5Og som jeg husker, se, kom en mannlig geit fra vest over hele jorden, og rørte ikke bakken , og bukken hadde et kjent horn mellom øynene .
6Og han kom til væren med to horn , som jeg så stod foran elven , og løp ham i raseri av sin makt .
7Og jeg så ham komme nær til væren , og han ble flyttet med indignasjon mot ham , og slo væren , og brems hans to horn , og væren hadde ikke kraft til å stå for ham , men han kastet seg ned til bakken , stemplet og på ham , og ingen kunne levere ram fra hans hånd.
8Og den mannlige bukken forstørret seg overmåte , og når han var sterk , var det store hornet brutt , og i stedet for det viste de fire kjente hornene mot vinder .  
9Og fra en av dem dukket opp et lite horn , som vokses over stor , mot sør og øst , og mot den herlige land.
10Og økt sterkt , selv for himmelens hær , og noen av troppene og stjernene det kastet ned på bakken , og stemplet på dem .  
11Ja , forstørret , inntil prinsen hær, og tok fra ham det stadige brennoffer , og stedet for helligdommen hans ble kastet ned.

Vi finner ut hvem som prinsen av hæren kampen den mannlige geit. Men vi vet på forhånd hva forklaringen av visjonen om Gabriel .

Daniel 8:20,21,25

20 Det ram som du så , med to horn , er de kongene av Media og Persia .
21 Og den grove bukken er kongen av Hellas, Og det store hornet mellom øynene hans er den første kongen.
25Og på vei han palulusugin svik i hånden : og han skal foredle seg i sitt hjerte , og deres sikkerhet skal han ødelegge mange: Han skal også stå opp mot den fyrste fyrster, Men han skal bli brutt uten hånd.

Prinsen hær var også prins av prinser . Husk , motstandsdyktig mot prinsen av hæren er kongen eller kongedømmet Hellas .

Hvem prinsen for å hjelpe kampen til Gabriel prinsen av kongedømmet Persia og prins av Hellas ?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Men prinsen av kongedømmet Persia imot meg tjueen dager: Men se, Michael , en av de viktigste fyrstene , kom for å hjelpe megOg jeg ble der med kongene av Persia .  
14Nå er jeg kommet for å vise deg hva som skjer med folk i de siste dager ; Visjonen er for mange dager ennå.
20Så sa han , du vet ikke hvorfor jeg kommer til dere ? og nå er jeg tilbake for å kjempe i Prince of Persia : og når jeg gikk ut , se, prins av Hellas vil komme .
21Men jeg vil fortelle dere sannheten skrevet i Skriften , og uten hjelp fra meg mot dem , men Michael din prins .

, ingen andre fyrster for å hjelpe , men Michael Gabriel . Derfor , Michael , prinsen av krigen i kongedømmet Hellas . Og derfor , Michael , prinsen hær og prinsen av prinser .

Daniel 11:2,22,31,34
2Og nå har jeg vise deg sannheten . Her står enda tre konger i Persia , og den fjerde skal være langt rikere enn de alle : og da han var sterk gjennom hans rikdom , Han kikilusin alle mot riket i Hellas.
22Og de skal gå gjennom en rekke at de vil renne over for ham , og fall, ja , som en prins i pakten .
31Og gruppen skal stå på hans side , og de har forurenset helligdommen , selv vegger og fjerne det stadige brennoffer , og de plasserer vederstyggelighet som maketh .
40Og ved utgangen makikipagkaalit ham konge i sør, Og kongen i nord skal komme mot ham som en virvelvind , med vogner , og med ryttere , og med mange skip , og han innrømmet landet , og har tatt og bestått .

Daniel 8 vi tilbake når været hendelsen ville bli , det sikkert vil samsvare med under arrangementet i Daniel 11?

Daniel 8:11,17
11Ja , forstørret den selv , selv til prinsen hær , og Han tok fra ham det stadige brennoffer , og stedet for helligdommen hans ble kastet ned.
17Så han kom i nærheten av der jeg stod , og da han kom , var jeg redd og falt på ansiktet mitt : men han sa til meg , forstå , O sønn av mennesket ; for visjonen om den tiden på slutten .

Hvem prinsen til å komme i løpet av fire konger i Daniel 11 som utfører vederstyggelighet av ødeleggelse ( Daniel 11:31 ) under slutten?

Daniel 12:01
1Og på den tiden , skal Michael stå opp , den store prinsen som står til fordel for barn ditt folk , og det vil være en tid med problemer , som aldri var siden det var en nasjon før den tid , og på den tiden ditt folk skal leveres , hver den som skal skrevet i boken .

Derfor , Michael , prinsen som salvet fremtiden som fortalte i Daniel 9:24-27

Daniel 9:24-27
24Sytti uker er fastsatt på ditt folk og over din hellige by , for å avslutte overtredelse , og å stoppe lovbrudd , og for å gjøre soning for misgjerning , og å bringe i evig rettferd , og for å forsegle visjon og profeti , og til å salve den mest hellige .
25Vet derfor ut og oppdage , at fra å gå frem på budet å restaurere og bygge Jerusalem med belagt hoder skal være sju uker og seksti to uker : Det skal bygges nytt , med gater og vegger , selv i vanskelige tider .  
26Og etter to og seksti uker kuttet den belagte , og skal ha noe , og ødelegge byen og helligdommen til folket i prinsen til å komme og slutten av dette ved flom , og til slutt skal være krig , er desolations bestemmes .  
27Og etablere sin pakt med mange for en uke : og halvparten av uken skal han føre å stanse det offer og offer , og den fløyen av avskyeligheter skal komme en ødelagt ; og til slutt , og pagkapasiya har sølt på seg fiendskapet ødelagt .

Fyrste verten du tilbedelse?

Joshua 5:14,15
14Og han sa: Nei , men jeg kom over fyrstelig hær av Herren . Og Josva falt på bakken og tilbad , og sa til ham: Hva sier herre til sin tjener ? 
15Sa prinsen av hæren av Herren til Josva : Ta av deg skoene på føttene , for stedet du står, er hellig. Og Josva gjorde så.

Hvorfor tilbe Gud om ikke prinsen til verten ? Hvis Gud , hvem er han?

Symboler Avdekket



Det er to timeglass X X i davidsstjerne . Kristi kors er en pil som peker 12 av klokken . Fader , Sønn og Hellig Ånd er klokken piler Bli "en " kl 12:00 klokken . Så , de to timeglass Har både 12 timers spenn som illustrerer Nedenfor . Også XX er 88 , antall stjernebilder og grå snapper fisken 4 snurrende hjul i Esekiel 10:13 . Hvis du legger til tall fra topp til bunn eller fra venstre til høyre summen vil være 14 bare. Tallet 14 viser til 14 generasjoner av Israel i Matteus 01:17

er Matteus 01:17 Så alle generasjoner fra Abraham til David fjorten ledd , og fra David Vel , det bærer bort til Babel er fjorten ledd , og fra den balanseførte bort til Babel til Kristus er fjorten ledd .



1 2 3 4 5 6 = 21x4 = 84.
I Lukas 10:01 ganger 72 andre. Andre 72 pluss 12 er lik 84 opprinnelige apostler .
84 years/12months = 7 ( 7years/1week år )
84 timer = 3 1 / 2 dager
42 måneder = ( 3 1 / 2 år )


Rutet. Det er fire imaginære davidsstjerne . Clockwised titt på de to tallene : 1, 3 og 5 av AM Har trekanten som peker opp, 1, 3 og 5 i PM Har trekanten som peker nedover . Mørke av AM og PM er forskjellige .
Cross er et tillegg tegn .


12 timer i " AM " er delt i to , seks timer med mørke ( 12:00-06:00 ) og 6 timer på dagen ( 06:00-12:00 )
Hovedretningen til davidsstjerne er opp og ned, så hvis du legger til 1 og 6, 2 og 5 , 3 og 4 summen er 7, som er antall Gud.

Nedenfor , hvis du legger tall fra topp til bunn eller fra venstre til høyre , er summen alltid " 10 " selv når hver gruppe dreid med klokken og mot klokken .



10+10+10+10=40


Betydning av nr. 40

# Førti dager på å teste et barn av Gud. Dro til denne gangen verken mat eller drikke er spist .

* Førti uker for et barn å være i mors liv . Det ideelle tidspunktet for en fødsel . Førti perioder er det ideelle tidspunktet for testing før en fødsel av et barn eller en nasjon kan forventes .
* Jesus fastet og ble fristet i ørkenen . ( Matteus 4: 2, Mark 1: 13, Luke 4: 2)
* Jesus var på jorden i førti dager etter sin oppstandelse . ( Apostlenes gjerninger 1: 3)
* Joshua søkte landet 40 dager ( 14 Numbers : 34 ) . Josva 14: 7 Han ble 40 år gammel .
* Moses var i nærvær av Gud da han mottok de ti bud. ( Andre Mosebok 24: 18: 34: 28) Han levde for å være 120 år gammel . Han tilbrakte 40 år som en egyptisk prins , 40 år som gjeter , og de siste 40 årene i utvandringen .
* Elia fastet etter at han løp vekk fra forfølgelse . Han bodde førti dager på styrken av brødet og vann som han fikk fra en engel . (1. Kongebok 19: 8)
* Noah var i beskyttelse av Guds mens det regnet førti dager og netter . ( Genesis 7: 12)
* Førti piskeslag var den maksimale straff. Femte Mosebok 25: 3
* Esekiel 4: 6, Ezekiel 29: 11
* Kongene utvalgt av Gud regjerte i førti år . David, Salomo .
* En kvinne ble uren i 40 dager ( 7 + 33) etter fødselen av en sønn . ( Tredje Mosebok 12)

# National. Førti år for en opprørsk generasjon etter at de har avvist et personlig besøk av Gud.

* Israel vandret i ørkenen før de gikk det lovede land . ( Tall 32: 13)
* Førti år etter Kristus ble forkastet og korsfestet (31 e.Kr. ) , var tempelet ødelagt av romerne i år 70 e. Kr .
* Israel åt manna i firti år ( Exodus 16: 35)
* Vel som dommerne 13: 1. Israel kuet av filistrene i førti år .
* 1 Kings 2: 11. Og de dagene som David regjerte over Israel var førti år : syv år regjerte han i Hebron , og tretti og tre år regjerte han i Jerusalem .

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Her er hvordan " 10 " gjelder davidsstjerne ;



1 Kings 11:35 Men jeg vil ta riket fra hans sønn hånd , og vil gi det til deg , selv ti stammene .


Sjekk :

Se pilen ? Men hva jeg mener er korset i seg selv er en pil . Her vil du se pilen på korset på bildet.

Du vil også se fisken , balanserer , davidsstjerne og sverdet . Det er 24 trekanter . 42 trekanter i alle [ 12 ( kombinasjoner av 2 ) og 6 ( av 4) og 24 ] 42 er symbolske i Bibelen . 42 dager etter at Jesus ble korsfestet han gå opp til himmelen 42 generasjoner fra Abraham til Jesus ( Matteus 1:17) . Dessuten er det nummer 24 Symbolsk i Bibelen . Som 24 eldste i Johannes åpenbaring .




Oversiden av en pyramide




Trekanter i bildet ovenfor er motsatt av trekantene i bildet nedenfor



Sjekk :

Gresk Numbers








The Prophecy oppfylt

La oss se hva Jesus sier om to avsnitt av Bibelen ( Daniel 12:07 og Åpenbaring 10:07 ) knyttet både til vederstyggelighet av ødeleggelse .

Lukas 21:22 For disse er de dagene av hevn , som oppfylte alle disse tingene er skrevet .

Passasjen i Lukas 21:22 er om vederstyggelighet for ødeleggelse snakket om Jesus.

Åpenbaringene 10:07 Men i de dager i stemmen til den syvende engel , da han var i ferd med å blåse , så til slutt Guds hemmelighet , i henhold til den gode nyheten at han fortalte sine tjenere profetene .

Daniel 12:07 Og jeg hørte mannen kledd i lin , som var over vannet i elven , da han holdt sin høyre hånd og sin venstre hånd mot himmelen og svor ved ham som lever for alltid være en tid , tid , og en halv tid , og når de er ferdig å bryte i stykker kraften i den hellige byen , alt dette vil ende .

Paghambing hambingin , viser det til en hendelse , det vederstyggelighet detestation av Hærverk .

* Hærverk , så ekkelt å lese at " Hærverk "for å si dette er " hærverk " som fører til at « ingen stein igjen på toppen av begge nyrer "

Nedenfor er hendelser som knytter seg til å si om Jesus og englene i Daniel og Åpenbaring .




Dette er min tolkning i Matteus 01:17 om 14 generasjoner . Når du legger til i - eller rett ned tallene svaret er 14 . Og når i - legger også på samme side av de fire gruppene , er svaret fortsatt 14 . I Esekiel 10:13 nevnes at 4 hjul , og som er som 88 . 88 er antall konstellasjonen (88 konstellasjoner ) . 88 vil bli X 2 X eller timeglass . Den XX vil bli sett på hver side av Star of David . En X ( timeglass ) har 12 ganger så du ser på bildet over . De skiller seg fordi de er runde lyse og mørke 12:00 -6 : 00AM i mørket med " AM " 6:00 -12 : 24:00 til lampen " AM "
Du trenger ikke forveksle eh her et annet bilde.



Forskjeller i lys av " AM "og" PM " , og bemerket at i trekanten deres . tallene 1,3 og 5 i " AM " ( med klokken ) er trekantet oppover mens 1,3 og 5 i " PM " ( med klokken ) har trekantet ned. Vi ser lyset i verden i dag, var om morgenen opp og ned om ettermiddagen .

Det er fortsatt basert i Matteus 1:17 hvor jeg har vært til en passende tolkning av uttalelsen min. Bestemt her at Babylon var den 14. generasjon . Nåtid og fortid er ikke lenger omfattet av Babylon ( Irak) til Israel . Men Bibelen kalles Babylon fiende av Gud. Hvorfor kalles Babylon ( Åp. 17) den store prostituert ? Og hvem eller hva hun ?

Ham anerkjennelsen han var en kvinne for planeten Venus som morgenstjernen er navnet på kvinnen der Babylon kalles " Morning Star " ( Jesaja 14:12) . Kvinnen i efa ( Sakarja 5:7-11 ) er tatt til landet Sinear eller Babylon evangeliet Bibelen og dronningen av begjær i Åpenbaringen 17 var kvinner . Matteus 01:17 sier om Babylon har oppstått , men Babylon i Åpenbaringen er på slutten av sesongen .

Således fortalte Forkynneren 3:15
15 skjedd i fortiden har skjedd , og skjedde til å formidle godt, og ser igjen Gud har fortid .

Skal ha skjedd også, klar. Så 14 generasjoner av Babylon ( Matteus 1:17) er bare repetisjon . Så hvem kinatuparan det nå til dags ?

Hun er kvinne . Hennes navn har 6 bokstaver , jomfruen etternavnet når han har 9 brev og hennes etternavn er nå 6 bokstaver . 696 der som om han dont ! 666 er det bibelske symbol og ikke litiral .

Han var leder av et land som president satt på (januar 20) 2001 . Daniel 9:20-27 er en omtale av 490 år hvis det er også sånne ting igjen som jeg sa i Forkynneren 3:15 på Filippinene begynte i 1521 da det brakte kristendommen Magellan landet . Og 490 th året var i 2011 da den 10. i år med det antall 696 er ferdig . Men bare fram til 2010 gikk han inn i fellen når han to konger i Daniel 8 ( horn sau ) er han tok makten . Var Fernando Poe jr og Joseph Estrada .

Hun har 24 senatorer i forhold til 24 eldre for Gud . Har vært 24 siden 1986 (Grunnloven av 1987) For å sitte den første kvinnelige lederen i dette landet . Derfor kalte de Daniel 7 4 dyr . De 10 Kongen ( Åp. 17) regjerte til starten Emilio Aguinaldo til Ferdinand Marcos . Og fremveksten av 4 monstre lever nå november 2008.

Denne kvinnen er nakapagtatak henne som 696 dager mellom død og begravelsen til pave Johannes Paul II som holdt 3 1 / 2 år siden 9. / 11 begynner å telle 1290 dager i Daniel 12.

Nå , i Forkynneren 3:15 sier at vil skje har skjedd ennå så det er riktig å si at " historien gjentar seg selv "

Nå , i Matteus 01:17 er at vi vet Babylon kom 14nde generasjoner fra David . Hvis du ikke har identifisert Babylon ( den store skjøgen ) av erklæring 17 på nummer 14 .

Dette kvinner preget hans merke 696 , oppfyllelsen av 666 , mellom dagen for dødsfallet til pave Johannes Paul II når landet er ikke noe lys . De 696 er fra hans fødselsdato den 5. april 1947 til april 2 til 8, 2005 ( død og begravelsen av pave Johannes Paul II ) . 58years multipliser med 12 er lik 696 måneder. I tillegg til antallet hans navn Gloria ( 6) Macapagal ( 9) Arroyo ( 6) .

Den dag i begravelsen til pave Johannes Paul II 8. april 2005 var en stor dag fordi det er oppfyllelsen av løftet om engelen i Daniel 12:11

Daniel 12:11 Og fra den tid det stadige brennoffer, er tatt bort , og det vederstyggelighet som maketh , vil ha en tusen to hundre og nitti dager .

Så klart i begynnelsen av telling av 1290 dager eller 3 1 / 2 år siden reisningen av vederstyggelighet som maketh . Når det startet ? Det startet den 11 / 9 terrorangrep i New York og ble uteksaminert i 4/8/2005 dag begravelsen til PJP2 . Hvis vi teller dagene siden 9. / 11 8/4/2005 vil vi ha 1305 dager . I 1290 er 43 måneder. 11/09/2001 til 04/08/2005 er 43 måneder også . I Åpenbaringen 11:03 har nevnt denne dagen i 1260, så 1305 til 1260 = 45 dager som også i Daniel 12:11,12 at 1335 til 1290 = 45 dager også . Oppstod på 11 / 9 var profetert av Jesus i Matteus 24:2 at ingen stein stå ... Og fire fighter 11 / 9. tilsvarer fire englene i Åpenbaringen 9:14,15 og klokkeslett, dag , måned og år i Åpenbaringen 09:15 er ingen andre enn 11/09/2001 . Buried Pave Johannes Paul II for 230 PM, på den tiden var 8:30 i New York på samme dag så nær 08:45 den 11 / 9 da det første flyet traff bygningen i WTC .

Plassering av etiketten 696 er laget , men ikke napigilan og oppfylt profeti . Når ingen leder så kirken har gjort merkevarebygging .

Paghihip tok den 6. basunen på tidspunktet for pave Johannes Paul II .

Daniel 12:07 er en mann sverge sin ed og han sa at etter 3 1 / 2 år , etter å ha brutt i biter i kraften av det hellige folk , vil alt ende . Engelen i Åpenbaringen 10 er også løftet som her i Daniel 12 og Åpenbaring 10:07 ledd vennligst Men i dagene av stemmen til den syvende engel , da han var i ferd med å blåse , så til slutt Guds hemmelighet , i henhold til den gode nyheten som han erklærte til sine tjenere profetene . " Bra at det var over mine forventninger . La oss gå tilbake til Daniel 12:07 am sier etter 3 1 / 2 år , nå , hva jeg sa den gang av pave Johannes Paul II tok paghihip av det 6. Trumpet . Hvis derfor paghihip 6. trompet begynte den 11 / 9 terrorangrep ( Åp 9:14,15 ) og endte på 8 april 2005 dag i begravelsen til pave Johannes Paul II . Hvis jeg sier at pave Johannes Paul IIs sjette engel blåste i basunen er spesielt rammet hva jeg sier . Fordi når snart støtte i basunen 7 ( pave Benedikt XVI ) er til syvende og sist mysteriet ( Åp 10:07 ) som sier i Daniel 12:07 er etter 3 1 / 2 år . Daniel 12:11 sier at begynnelsen av telling av 1290 dager eller 3 1 / 2 år siden reisningen av vederstyggelighet for ødeleggelse ( Kalapastanganang Ingen makeløse ) og det som skjedde på 9/11/2001 terrorangrep i New York .

Hvem er egentlig den mektige engelen i Åpenbaringen 10:01 ? Han var erkeengelen Michael . Michael kommer til " tid "eller "mulighet " fortalt til Daniel 12:01

Og på den tid, skal Michael stå opp , den store fyrsten som står til beste for barn av ditt folk , og det vil være en tid med problemer , som aldri var siden det var en nasjon før den tid , og den gang var ditt folk skal bli frelst , alle som skal være skrevet i boken .

Michael kommer til " tid " (ikke svare på om under eller før eller etter vederstyggelighet av ødeleggelse ) , men han sa under det. Det var under de fire kongene i Daniel 11. Perioden som dekkes av den fjerde kongen av å kaste bort tiden . Og han har også dekket ( den fjerde kongen i Daniel 11) tidspunktet for vederstyggelighet av ødeleggelse .

Daniel 11:31,40
31. Og gruppa skal stå på hans side, og de skal vanhellige , selv vegger og fjerne det stadige brennoffer og de plasserer vederstyggelighet som maketh .
40 Og i slutten er makikipagkaalit ham kongen i sør , og kongen i nord skal komme mot ham som en virvelvind , med vogner , og med ryttere , og med mange skip , og han innrømmet landet , og skal overløp og senere.

Denne kampen Malachy profeti av st . Hvis jeg sier at pave Johannes Paul IIs sjette engel blåste i basunen , siempre , var pave Benedikt XVI også kanskje den syvende engel for å blåse i trompeten . Hvis trompeten er opp til pave Benedikt XVI , og som også var Petrus Romanus ? Han var erkeengelen Michael .

Michael , Menneskesønnen Jesus indikerer . Matthew 24:15-21 ( se også Lukas å forstå mer) sier at oppstår se hater at vederstyggelighet Hærverk men ignorere hva annet er det på det tidspunktet. Det er også den tiden da Miguel , ikke sant? Matthew 24:21 sier at ekstrem fattigdom er ennå ikke opplever noen gang og Nevermore . Nå hvis det står i Matteus 24:21 som har skjedd , hva med Daniel 12:01 sier at " aldri vært før " ? Mente du feil i Daniel 12:01 at dersom dette skjedde i 70 AD så ? Aldri skje igjen at sa i Matteus 24:21 sier . Bare en påminnelse om at det ikke vil være egne avsnitt i Matteus 24:15 til 21 .

Ta Merk: Hvis Luke Les , skjønner du å si i Matteus 24:2 er også i Matteus 24:15 .

Hvor Michael ble Menneskesønnen ? Jeg forlenge den? Siempre , hans far , Jesus ble menneske . Midler Menneskesønnen Sønn av Jesus. Men ikke " barn av kjødet "sønn å være et godt eksempel hva jeg mener. Som Kristus ble Abrahams ætt er fortsatt , Jesus sønn av Michael . Michael , Menneskesønnen Jesus lærte i Matteus 24 spesielt .

Åpenbaringen 13:05
5 Og han gav ham en munn som talte store ord og bespottelser : og makt var gitt ham , å fortsette to og firti måneder .
Er i Åpenbaringen 13:05 ( unntatt Åpenbaringen 11:2,3 ) er etter de første 3 1 / 2 år ( Åp. 11:02 ) De neste 3 1 / 2 år ( Åp. 13:05 ) vil generere 7. år eller uker ( Daniel 9:27 )

Ok , her er akkurat 1260 dager som bibelen sier . Jeg sa med en rekke naitatak 696 ( Gloria ) mellom dødsdag og begravelsen til pave Johannes Paul II . Naitatak på dagen av hans bursdag (5 april 2005) så den første dagen med merkevare er den 5 april 2005 den første dagen . 06.04.2005 andre .... frem til 15 september 2008 1260 th dag. Den 15. september 2008 bekreftet kollapsen av Lehman som World Financial Crisis nagtrigger .

Lehman Brothers begjærte Chapter 11 konkurs beskyttelse på 15 september 2008. Ifølge Bloomberg , rapporter arkivert med USA Skifteretten , Southern District of New York ( Manhattan ) den 16 september indikerte at JP Morgan Lehman Brothers Forutsatt med totalt $ 138 000 000 000 dollar i " Federal Reserve - støttet fremskritt . " De kontantuttak ble nedbetalt av JPMorgan Chase av Federal Reserve Bank of New York for USD 87 milliarder på 15 september og $ 51000000000 den 16 september . [15 ]

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Telling årene med Daniel 9

1521 AD til 2011 AD ( 490 år , skrevet med Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( År når " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 e.Kr. ( etter 7 år med uavhengighet i Israel)

2008 10 = 2018 ( 10 år før den 70. året Independence of Israel)

2001 t0 2011 ( 10 år fra 9 / 11 angrep )

2011 til 2018 har en 7 års intervall før 70- års uavhengighet i Israel.

2005- prinsen har mistet noe ( naitatak til 696 )

2008 World finanskrisen

2004- begynnelsen av 7 fjor på 490 år .

2005: Year of Redemption

Hva er det faktum at 2005 er kompatibel med bibelske sier?

Sa Tredje Mosebok 25:9,10 kan dermed si :
9 Og du skal kommandere folk vandrer den resonant trompetene holdt den tiende dag i syv måneder ; den forløsningens dag patutunugin trompeten i hele ditt land .
10 Og for å holde de fem og ti år , og Du rope ut frihet i landet for alle som bor i landet
: Det kommer til å være høytid jubileum for deg , og hver og en av dere skal vende tilbake til sin besittelse , og alle vende tilbake til sitt hus .

1948 i 50 th år av uavhengighet Filippinene og også avsløre år med uavhengighet ( 1948) av nasjonen Israel.

Daniel 9 vi går tilbake ca 490 år . Legg merke til at delte 490 år ( 434,49 og 7 ) i tre . For hvilke disse 49 år ? Det skal bli fortalt Tredje Mosebok 25:9,10 .

Startet 490 år begynner i 1521 som Magellan bringe kristendommen til landet vårt .

1521+434=1955

1955+49=2004

Så 50 år fra juni 1955 ( 7 år fra friheten i Israel ) var i 2005 .

Hvis derfor året 2005 det året forløsningens ( Lev 25:9,10 ) også fortalte Jesaja 61:1,2

Jesaja 61:1,2
1 Herrens Ånd Gud er over meg , fordi Herren salvet meg til å forkynne godt budskap til de saktmodige , han har sendt meg til å helbrede de sønderknuste , å forkynne frihet for de fangne , og åpne fengselet bundet;
2 For å proklamere akseptabel år fra Herren, og dag med hevn vår Gud , for å trøste alle som sørger

Så hva gjorde Jesus sier om det?

Luke 21:22,28
22 Fordi disse er de dagene av hevn , som oppfylte alle disse tingene er skrevet .
23 Ve de nagdadalangtao , og være i de dager ! fordi det vil bli stor nød på jorden , og sinne i landet .

28 Men når ting begynte å skje, vil se opp, og løft deres hoder , for lukk innløsning .

Bevis for at Michael David Hula

David Hvem?
Daniel 12:01
1 Og den gang var Michael stå opp at stor prinsen som står til beste for barn av de ansatte og Det vil være en tid med problemer, som aldri var siden det var en nasjon før den tid , og på den tiden ditt folk skal leveres, Hver funnet i boken .

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 er ! fordi den dagen er stor, Så ingenting som det: han så trengselens tid av Jacob men han skal være .
8 Og på den dag , sier Herren , Allhærs , at jeg vil bryte sitt åk fra av deg, og vil briste dine obligasjoner og at han tjener ikke mer fremmede ;

Her er svaret :

9 Men de skal tjene Herren deres Gud , og David deres konge , Jeg stige dem.
21 Og Deres prins ville være en av dem , og deres hersker vil være blant dem, Og jeg vil føre ham , og han skal gå inn til meg: for de som tør å nærme meg? sier .

Hvis du studerer godt, er Jesus ikke Michael . For Michael , kommer blant dem sier i paragraf 21. Sier i Matteus 24 som ikke har noen gang går store trengsel , da Miguel Jesus , Jesus sa at feilen ikke skjedd noen gang , likevel legge Nevermore sa.

Kom blant dem var Michael ?


Inkludert religion blant Abrahams ætt . Witness ( profeti av pavene i st Malachy ) den katolske kirke . Og Miguel også vitner .

Tre Hovedside Town

Israel - fra 2000 f.Kr. Abraham
* Spirit- Et vitnesbyrd om Guds

Katolske kirke , fra 2000 år siden Lord
* Vann- Dåpen og tilknyttet den romersk- katolske kirke

Filippinene - Gift ( dag ) 2000 år etter Jesus
* Blood- Sønn av kvinnen i Åpenbaringen 12

* De tre samlet i vitnesbyrd ( om ikke fullstendig disse tre aksepterer ikke om han presenterer seg selv som Miguel , Guds Sønn )

1 Johannes 5:08
8 For det er tre vitne , Ånden , vannet og blodet , og de tre enige om .

I løpet av varigheten av Miguel

Åpenbaringen 6:12-17
12 Og jeg så da han åpnet det sjette seglet , og det var et stort jordskjelv , og solen ble svart som sekkestrie av håret en mørk , og hele månen ble som blod ;
13 Og stjernene på himmelen falt til bakken , som fikentreet frukten isinasambulat hennes lille unge frukt da slo en sterk vind .
14 Og himlene skiltes som om du bestiller en fortvilet drukning , og hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sine ståsted .
15 Og kongene på jorden , og fyrstene , og de viktigste kapteiner , og de rike og mektige , og hver slave og hver Freeman , er nagsipagtago i huler og i bergarter i fjellet ;
16 Og de sier til fjellene og hamrene: Fall over oss , og vi vil holde ditt ansikt i sittende på tronen , og for Lammets vrede :
17 For det kom til store dag vrede deres, og Hvem kan stå ?

Når du plasserer seg tegn i sol , måne og stjerner?


Haggai 2:21-23 " Tal til Serubabel guvernør i Juda og sa: Jeg vil riste himmel og jord 22 Og jeg vil kaste tronen til kongedømmet og Jeg vil ødelegge styrken på riker nasjoner og jeg vil velte vognene og dem som er i dem og hestene og deres ryttere skal komme ned hver og en av sverdet til sin bror. 23 På den dag sier Herren, Allhærs Gud : Jeg vil ta O Serubabel , min tjener , sønn av Sealtiel , sier Herren , og Jeg vil gjøre deg til en signetFordi vi valgte sier Herren, Allhærs Gud .

"Jeg vil ryste jorden og himmelen " Haggai 02:21 er akkurat det samme : "Jeg panginginigin himmelen og jorden " i Jesaja 13:13.

Ødela styrken på riker nasjoner ( Haggai 02:22 ) i 9 / 11 terrorangrep i New York .
Derfor sier Jesaja 13:9,10,13
9 Her dag Jehovas kommer, å Cruel både harme og brennende vrede gjøre landet til en ørken og til å ødelegge dens syndere fra den.
10 Fordi stjernene på himmelen og pynt av disse skal ikke gi sitt lys : solen skal bli formørket i sin stigende og månen skal ikke gi sitt lys .
13 Derfor har jeg panginginigin himlene og jorden skal fjerne malplassert henne i vrede for Herren , Allhærs og dagen for hans brennende vrede.

Ignorer avsnittet 13 " dagen for hans brennende vrede . "

Samme sier i Åpenbaringen 6 vers 17 For den store dagen kom vredens sine , og hvem som kan stå ?


Hva ville Jesus si om det?

Matteus 24:29 Umiddelbart etter at trengsel av disse dagene er formørket solen og månen skal ikke gi sitt lys , og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen .

Den er kompatibel med Åpenbaringen 6:12,13 . Å fortsette å lese i Matteus 24 vers 30, er den synlige tegn fra himmelen Menneskesønnen .

Matthew 24:30 Og da skal vises tegn Menneskesønnens i himmelen og da skal alle folk på jorden , og de skal se Menneskesønnen komme på himmelens skyer med stor makt og herlighet .

Hvis du fortsatt er engelen i Åpenbaringen 7:2-3 Menneskesønnen .
Og derfor , til Serubabel , sier Haggai 02:23 gjøre Frimerket er Menneskesønnen .

Ikke noe annet sted etter et tegn fra himmelen ( Matteus 24:29 og Apoalipsis 6:12,13 ) og den neste og viser tegn på Menneskesønnen .

Merk :
Mellom sjette segl , trompet og bolle vredens er tegnet av den kommende av Menneskesønnen .


Hva tilsvarer fire englene i Åpenbaringen 07:01 ?

Revelations 07:01
1 Og etter dette så jeg fire engler stå på de fire hjørner av jorden , som oppveier de fire vinder på jorden , for at ikke vinden blåse jorden eller havet , eller på noe tre .

Tilsvarende er i Matteus 24:31

Matthew 24:31
31 Og han skal sende ut sine engler med en stor trompet , og de skal samle hans utvalgte fra de fire verdenshjørner , fra den ene enden av himmelen til den andre .

Og ser at de utvalgte fra alle stammer i hele verden sammen .

7:9,14 uttalelse
9 Når disse tingene jeg så, og se, en stor folkemengde som ingen mann utallige , fra alle nasjoner og alle stammer og folk og tunger , som stod for tronen og for Lammet , kledd i hvite kjortler , og palmer i hendene ;
14 Og jeg sa til ham: Herre , du vet . Og han sa til meg: Disse ble hentet i stor trengsel, Og de vasket sine klær , og hvite i Lammets blod .

Den store trengsel nevnt i Åpenbaringen 07:14 er også stor trengsel i Matteus 24:21

Mato 24:21
21 For så Det vil være stor trengsel, som det ikke siden begynnelsen av verden til nå , og heller aldri skje noen gang .

Vi ser harmonien av avsnittene nedenfor .

Daniel 12:01
1 Og tid, skal Michael stå opp , den store prinsen som står til beste for barn av ditt folk , og Det vil være en tid med problemer, som aldri var siden det var en nasjon før den tid, og på den tiden ditt folk skal leveres: Hver den som skal være skrevet i boken .

Jeremiah 30:7-9,21
7 er ! for den dagen er stor, at ingen er like stort: Selv trengselens tid av Jakob , men han skal være.
8 Og på den dag , sier Herren , Allhærs , at jeg vil bryte sitt åk fra av deg, og vil briste dine obligasjoner og at han tjener ikke mer fremmede ;
9 Men de skal tjene Herren deres Gud , og David sin konge , som jeg vil ta dem.
21 Og prinsen skal være ett av dem , og deres guvernør skal gå midt ut av dem; og jeg vil la ham , og han skal gå inn til meg: for de som tør å nærme meg? sier .

Joel 2:2,10,11
2 Dager av mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde , som daggry spredt på fjellene: En stor folk og sterk ; hadde aldri liker det, heller ikke skal være noe mer etter det, til årene i mange generasjoner .
10 Jorden skal skjelve foran dem , skal himlene skjelve : solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner;
11 Og Herren skal uttale stemmen hans , før hans hær : for sin leir er svært stor , for han er sterk at hans ord : for dagen av Jehova er stor og veldig forferdelig : og hvem som kan overholde ?

Matthew 24:21,29,30
21 For så Det vil være stor trengsel, Hvilken så var ikke siden begynnelsen av verden til nå, og verken skal aldri.
29 Straks etter trengsel av disse dagene er formørket solen og månen skal ikke gi sitt lys , og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen:
30 Og da skal vises tegn Menneskesønnens i himmelen : og så skal alle stammer på jorden , og de skal se Menneskesønnen kommer i himmelens skyer med stor makt og herlighet .

Sa ser Malakias 4:5,6 sier :
5 Her Jeg vil sende deg Elias profeten før den store og forferdelige dag Herren.
6He sitt papagbalikingloob hjertet av fedrene til barna og barnas hjerter til fedrene så jeg ikke skal komme og slå landet .

Malaki 03:01
1 Se, jeg sender min budbringer , og han skal rydde vei foran meg og Herren som dere søker , vil plutselig komme til sitt tempel og budbringer av pakten , som dere fryder : se, han kommer , sier Herren av verter.
2 Men hvem kan utholde den dag hans komme ? og som skal stå når han kommer ? fordi han er som ild raffineriet og liker fyldigere .

Tilbake til oss :
Mal 3:02 " , som skal stå " ( når han vises )
Åpenbaringen 06:17 " som kan stå " ( vi gjemmer ansiktet i sitter på tronen , og for Lammets vrede )


Elias fortalte Malaki 4:05 er erkeengelen sa-
1 Tessaloniker 4:16 For Herren selv skal stige ned fra himmelen med et rop , med stemmen til erkeengelen og med Guds basun , og de døde i Kristus skal stå opp først.

Jeremia 30:7
7 er ! for Dagen er stor, slik at ingen er like stort : selv tiden for problemer av Jakob , men han skal være.

Jeremia 46:10
For dagen er Herren, Herren , Allhærs dag med hevn, for å hevne ham av hans motstandere , og sverdet skal fortære og bli mette , og skal deres blod : for Herren , Herren , Allhærs har et offer i nord ved elven Eufrat.

Avsnittet ovenfor leser vanligvis relatert til " Day of the Lord " og kalles « stor og forferdelig forferdelige dag "som fortalte Joel 02:31

© Copyright 2008


Er at selv en styggedom Hærverk og krigen i himmelen og Armageddon ?

Bilde fra: http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Krig i himmelen , en vederstyggelighet for Hærverk

Åpenbaringen 12:4,7
4 Og halen drog tredjedel av stjernene på himmelen og jorden ipinaghagis : og dragen stod foran kvinnen føder , for å sluke barnet hennes fødsel .
7 Og det var krig i himmelen : Michael og hans engler kjempet mot dragen, Og dragen og hans engler kjempet ;

I likhet med Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 og økt sterkt , til himmelens hær , og noen av troppene og stjernene kastet det ned på jorden, og trampet på dem .
11 Ja , forstørret , inntil prinsen hær ; og Han tok fra ham det stadige brennoffer og stedet for helligdommen hans ble kastet ned.

Begge disse i Daniel 11:31

Daniel 11:31
31. Og gruppa skal stå på hans side , og de skal vanhellige, Even veggene og ta bort stadige brennofferet, og de plasserer vederstyggelighet som maketh.

Hvis du under arrangementet paguusapan , skjer det i løpet av slutten . Daniel 8:17 og Daniel 11:22,40 . Dette er tidspunktet for ankomsten av Miguel Daniel 12:01

Hærverk avskyelige - Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 A voldsom brann og er utgått fra ham : tusen tusen tjente ham , og ti tusen ganger ti tusen stod foran ham : Den rettferdighet ble satt , og bøker ble åpnet .
11 Jeg så på den tiden på grunn av stemmen til den store ordene som hornet talte : jeg så til dyret var drept , og kroppen hans ødelagt , og det var gitt å brenne i ilden .
21 Jeg så, og samme hornet ført krig mot de hellige, og seiret mot dem ;
22 Fram til Den gamle av dager kom, og loven ble gitt til de hellige i Den Høyeste , og tiden kom at de hellige hadde kongedømmet .

Dette fenomenet er den samme i Åpenbaringen 20:4,7,8,9,12

Åpenbaringen 20:4,7,8,9,10,12
4 Og jeg så troner , og det er nagsisiluklok dem , ga de fordømmelse , og jeg så sjelene til dem halshogd for Jesu vitnesbyrd , og for Guds ord , og ikke tilbedt dyret eller dets bilde , og tar merket på sin panne eller hånd , og de levde , og regjerte med Kristus i tusen år .
7 Og når de tusen år , skal Satan løses fra sitt fengsel ,
8 og ser ut til å forføre folkene i de fire hjørner av jorden , til Gog og Magog , samle dem til strid : antallet av dem er som sand av havet .
9 Og de drog opp over bredden av jorden , og beleiret leir de hellige , og den elskede by : og ild kom ned fra himmelen , og de ble brent .
10 Og djevelen som forførte dem ble kastet i sjøen med ild og svovel, også der dyret og den falske profeten , og de skal pines dag og natt i all evighet .
12 Og jeg så de døde , store og små , stod foran tronen , og bøker ble åpnet , og en annen bok ble åpnet, som er livets bok : og de døde ble dømt etter ting skrevet i bøker , etter sine gjerninger .

Satan i beleiringen av den hellige byen er å bestå vederstyggelighet av ødeleggelse ? Dette noe komplisert . Men vi leser i Åpenbaringen 11:15,18

Åpenbaringen 11:15,18
15 Og den syvende engel blåste , og hadde en sterk røst fra himmelen og sa: Den rike verden ble vår Herre og hans Kristus : og han skal regjere i all evighet .
18 Og folkene var såre fornøyd , og Din vrede kom, og tiden for de døde for å bli dømt , og den tiden av prisen , noe som gir deg spade dine tjenere profetene , og helgener , og frykter ditt navn , små og store , og til å ødelegge ødeleggelsen av jorden .

Fordømmelsen av de døde skjedde i denne perioden . Vi kan nå fastslå om i Åpenbaringen 20:09 er vederstyggelighet av ødeleggelse . Hvis vi tilbake i løpet av arrangementet , var det den dagen fordømmelse av de døde . Åpenbaringen 20:12 . Dersom identiske , bør du leses som beleiringen av Satan (Åp. 20:09 ) i sjette trompeten ikke gjøre? . Som så ? Det står i Åpenbaringen 11:02

Åpenbaringen 11:02
2 Og loobang utenfor tempelet ignoreres , og måler ikke ; sørget for hedningene , og Deres yuyurakang to og firti måneder siudad hellig.

Det står også i Lukas 21:20,24

Lucas 21,20,24
Men 20 Når du så hærer Jerusalem , og vet at hun ødeleggelser var nær .
24 Og de skal falle for sverd , og skal føres som fanger til alle nasjoner : og Jerusalem trampet ned av hedninger , å oppfylle tider av hedningene .

Og dette er vederstyggelighet av ødeleggelse ( Matteus 24:15 og Markus 13:14 ) at ingen stein ligge på begge nyrer . Luke 19:43,44 . Og det står også i 11:31 Daniel , 12:11 tidspunkt for ankomst av Michael og oppstandelse fra de døde ( Daniel 12:1,2 ) for å bli dømt .

Om tre og et halvt år fortalte i Åpenbaringen 11:02 , er det sikkert godt fortalt i Daniel 7?

Daniel 07:27
25 Og han skal tale ord mot Den Høyeste , og skal bære ut de hellige av Den Høyeste , og han skal tenke å forandre tider og lov, og de skal gis i hans hånd frem til en tid og tider og en halv tid .

Derfor er det vederstyggelighet av ødeleggelse , Armageddon og krig i himmelen lignende .

Label Trompeter og Bowl av Hate

Vi bestemmer hva meningen med de syv segl , syv basuner og syv skåler på Guds vrede . Før vi først fastslå betydningen av de syv basuner . Den dagen i trompet eller trompet er i dag av lyder i Sefanja 3 vers 16 og vi begynner å lese i vers 14 .

Sefanja 1:14,15,16
14 store dag Jehova er nær, i nærheten av fine og hast , selv stemmen til Herrens dag ; den mektige mannen skal rope det bittert .
15 Den dagen er en vredens dag , en dag med problemer og nød , en dag med undergang og ødeleggelse , en dag med mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde ,
16 Dagen i trompet og alarm mot de befestede byene , og mot de høye tårnene .

Trompet
Vi bestemmer hva meningen med de syv segl , syv basuner og syv skåler på Guds vrede . Før vi først fastslå betydningen av de syv basuner . Den dagen i trompet eller trompet er i dag som leser i Sefanja 3 vers 16 og vi begynner å lese i vers 14 .

Sefanja 1:14,15,16
14 store dag Jehova er nær, i nærheten av fine og hast , selv stemmen til Herrens dag ; den mektige mannen skal rope det bittert .
15 Den dagen er en vredens dag , en dag med problemer og nød , en dag med undergang og ødeleggelse , en dag med mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde ,
16 Dagen i trompet og alarm mot de befestede byene , og mot de høye tårnene .

Trompet
Bilde fra: http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Åpenbaringen 08:07 Trompeter Første
7 Og det første slaget , og var det hagl og ild blandet med blod , og kastet på bakkenOg den tredje delen av jorden var brent opp, og Den tredje delen av trær ble brent, Og alt grønt gress ble brent .

Vi finner definisjonen i skriftlig av profetene .

Joel 2:30,31
30 Og Jeg vil vise seg oppe på himmelen og jorden , blod og ild og søyler av røyk.
31 Solen skal bli forvandlet til mørke og månen til blod , før den store og forferdelige dag Herren.

Esekiel 38:22
22 og Jeg slåss med ham ved pest og med blod , og jeg vil regne på ham , og hans gruppe , og mange med ham , veldig sterk nedbør, og store hagl , brann , og svovel .

Esekiel 13:13
13 Derfor sier Herren Gud , Jeg vil til og med rive den med en vind storm mitt raseri, og Det skal være en overstrømmende dusj i min vrede , og store hagl i vrede å fordøye det .

Åpenbaringen 8:8,9 Andre Trompeter
8 Og den annen engel blåste, og som en stor brennende fjell ble nabulusok havet , og tredjedelen av havet ble til blod ;
9 og drepte en tredjedel av skapningene i havet, var å ha liv , og tredjedelen av skipene ble ødelagt .

Det vi leser før vi ble Sefanja 3:14,15,16 itatas lese i paragraf 3 .

Sefanja 1:03
3 Jeg vil forbruke mennesker og dyr , vil jeg forbruke fuglene himmelen , og fisken i havet , og snuble med de ugudelige , og vil utrydde mannen på jorden , sier Herren .

Trompeter Tredje Åpenbaring 8:10,11
10 Og den tredje engel blåste , og falt fra himmelen en stor stjerne , brennende som en fakkel , og falt i den tredje delen av elva , og vannkildene ;
11 Og stjernens navn er Malurt , og tredjedelen av vannene blev til malurt ; og mange mennesker døde på grunn av vann , for det bitre vannet .

Som drikker den bitre vannet , og når dette skje?

Jeremiah 23:15,19,20
15 Derfor sier Herren , Allhærs om profetenSe, jeg vil mate dem med malurt , og gjøre dem vann av Gall , for fra profetene i Jerusalem er ugudelighet gått ut i hele landet .
19 Se , Stormen av Herren, Hans vrede , gikk ut , og med en fryktelig virvelvind : skal den pirrer hodet av onde .
20 Herrens vrede skal ikke vende tilbake , før han har utført , og til han har utført tankene til sitt hjerte : i de siste dager skal dere vurdere det perfekt .

Jeremiah 8:14,16
14 Hvorfor sitter vi fortsatt ? montere selv , og la oss gå inn i befestede byer , og la oss være stille der , for vi la Herren vår Gud , og gitt oss vann over galle å drikke , fordi vi har syndet mot Herren .
16 sniffet av hans hester ble hørt fra Dan : stemmen til neighing av hans sterke hele landet dirrer, For de kom , og fortærte landet og alt som er , folk og de som bor der .

Jeremiah 9:15,16
15 Derfor sier Herren , hærskarenes , vil Gud, Israels Gud : Se, jeg mate dem, folket , med malurt , og gi dem vann av galle å drikke .
16 Jeg vil også spre dem blant folkeslagene, Hvem verken de eller deres fedre har kjent , og Jeg vil sende dem til sverdet , før jeg har spist dem.

Åpenbaringen 08:12 Fjerde Trompeter
12 Og den fjerde engel blåste , og såret den tredje delen av dagen , og den tredje fasen av månen , og den tredje delen av stjernen , til å mørkne tredjedelen av dem, og at den tredje delen av dagen skal ikke skinner , og så også natten .

Tilsvarer dette er mørke i solen , månen og stjernene i Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 De sprang over byen , kjører de på veggen , klatrer de opp husene , de skriver inn i vinduene som en tyv .
10 Jorden skal skjelve foran dem , skal himlene skjelve : solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner:
11 og Jehova utter stemmen hans , før hans hær, For leiren er veldig stor , for han er sterk at hans ord ; For den dagen Jehova er stor og veldig forferdelig, Og hvem kan utholde den?

Sefanja 1:14 denne kampen om Herrens røst .

Trompeter Femte Åpenbaring 9:2,8
2 Og han åpnet graven av avgrunnen , og røyk steg opp fra graven , som røyken fra en stor lutuang - jern ; og formørket solen og himmelen for røyk pit.
8 Og de hadde hår som håret av kvinner , og tennene er som løven.

Den femte Trompet viser til hæren sa Joel to . Vi raise Joel 1:06 Fortsette lesing å Joel 2:1,2

Joel 1:06
6 For en nasjon er kommet opp på mitt land , sterk og uten tall ; Hans tenner er tennene på en løve , og han har neppe en stor løve .

Joel 2:1,2
1 Blås i horn på Sion, og gir en alarm i mitt hellige fjell : la alle innbyggerne i landet : for dagen av Jehovas kommer , for det er
2 dager av mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde , som daggry spredningen på fjellet : et stort folk og sterk , aldri noensinne hadde liknende , skal heller ikke det være noe mer etter det , til år med mange generasjoner .

Den sjette trompet er den samme også den femte trompet . Hva er meningen med de fire englene bundet av elven Eufrat , leste tittelen Babylon og Profeti oppfylt

Sa også den sjuende trompeten gitt til Kristus og til Gud rike verden.

Åpenbaringen 11:15,18
15 Og den syvende engel blåste , og hadde en sterk røst fra himmelen og sa: Den rike verden ble vår Herre , og hans Kristus : og han skal regjere i all evighet .
18 og sår misfornøyd landet , og din vrede kom, og tiden for de døde for å bli dømt , og den tiden av prisen , noe som gir deg spade dine tjenere profetene , og helgener , og frykter ditt navn , små og store , og til å ødelegge ødeleggelsen av jorden .


Gi rikene av Kristus og fordømmelse av de døde ble lest i Daniel 7 i fjerde dyret .

Daniel 7:10-14
10 A voldsom brann og er utgått fra ham : tusen tusen tjente ham , og ti tusen ganger ti tusen stod foran ham : Den rettferdighet ble satt , og bøker ble åpnet .
11 Jeg så på den tiden på grunn av stemmen til den store ordene som hornet ; Jeg så til dyret var drept , og kroppen hans ødelagt , og det var gitt å brenne i ilden .
12 Og resten av dyrene , er deres makt tatt bort , enda deres liv ble forlenget for en sesong og en tid .
13 Jeg så i natt visjoner , og, se, det kom med himmelens skyer en som en sønn av mennesket , og han kom til gamle dager , og de førte ham nær før ham .
14 og ga ham makt og ære , og et rike , at alle folk , nasjoner og språk skulle tjene ham : hans herredømme er et evig herredømme , som ikke skal forgå , og hans rike vil ikke bli ødelagt .

Telling vers 18 i Åpenbaringen 11 kom Guds vrede og fordømmelse fra de døde . I begynnelsen av vår lesing på Sefanja 1 ( vers 14,15,16 ) sier at den dagen Kristus er en vredens dag ( Sefanja 1:15) , slik at vi kan fastslå betydningen av de syv skåler av vrede.

Jeremia 07:20
20 Derfor sier Herren, Israels Gud : Se , min vrede og min harme skal helles i dette stedet mann, og fe , og trærne i feltet , og frukten av jorden , og skal ikke være slukket .

Hosea 5:10
10 fyrster i Juda som nagsisibago fjerne landemerker ; utøse min harme over dem som vann.

De syv skåler på Guds vrede tilsvarer Herrens dag som de sju basunene .

Bolle med Hate Guds

Bilde fra: http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Åpenbaringen 16:02 Første Bowl
2 Og den første gikk og tømte skålen sin ut på bakken, og såret ble syk og de som har tunge dyrets merke, og tilba dets bilde .

Det sies at under utgytelse av Guds vrede i løpet av ville dyr . Hvem er dyret , leste tittelen noen ting i Daniels bok og Åpenbaringen , og profetien oppfylt .

Med helbrede de sårene fortsatt gjøre det ?

Jeremiah 30:14,15
14 Du har glemt alle elskere , søker de deg ikke ; for jeg har såret deg med det såret av en fiende, en hard straff for storheten av ditt synd , fordi dine synder ble øket .
15 Hvorfor tror du gråter for smerten din? Din smerte er uhelbredeligFor de mange din synd , fordi dine synder ble øket , har jeg gjort disse tingene for deg.

Salme 38:5
5 Mine sår er stillestående , og putokputok , på grunn av uvitenhet min.

Jesaja 01:06
6 Fra den eneste av foten like til hodet er det ingen sunnhet , men sår og blåmerker , sår og putrifying: Ikke lukket , eller bundet opp , verken formildet med olje mann.

Åpenbaringen 16:03 Second Bowl
3 Og den annen engel tømte skålen sin ut i havet , og det ble blod som av en død mann , og hver levende sjel , selv havet er døde .

Den andre bolle av Guds vrede er den samme i andre trompeten er definisjoner . Vi også lese boken av Esekiel .

Esekiel 38:19,20
19 For i min nidkjærhet og i ilden vredens mitt har jeg talt , sikkert på den dag har en stor ristet i Israels land;
20 Slik at fisken i havet, Og fuglene fra himmelen og dyrene på marken , og alle krypdyr som kryper på jorden , og alle mennesker er på jorden , skal riste i mitt nærvær , og fjellene skal være og den bratte stedene skal falle , og hver vegg skal falle til bakken .

I Esekiel 38 brukte vi den første trompet , så betyr det samtidig oppstår .

Åpenbaringen 16:4-7 ( Third Bowl )
4 og tømte skålen sin ut på tredjedel av elvene og vannkildene , og de ble til blod.
5 Og jeg hørte engelen over vannene si: « Bare deg , nå og i det siste, O Hellige , som slike dommer ;
6 For de har utøst blodet av de hellige og profeter , og gav dem blod , det er verdig til dem.
7 Og jeg hørte alteret si: Ja , Herre Gud, den allmektige , sanne og rettferdige er dine dommer .

Den tredje bolle vredens er den samme i tredje trompet . Vi brukte den tredje ledd forklaring trompet kamper vi brukt tredje ledd bollen .

Jeremiah 25:15,16,32,38
15 For så sier Herren , Israels Gud , til meg , Ta vinen kopp raseri mot hånden min , og du drikker alle nasjoner til hvem jeg sender deg.
16 Og de skal drikke , og frem og tilbake , og være sint , på grunn av sverdet som jeg vil sende dem.
32 Så sier Herren , hærskarenes Se, det onde skal gå fra nasjon til nasjon, og sterk storm ble reist opp fra de ytterste delene av jorden.
38 Han har forlatt sitt hemmelige , som løven ; fordi landet er øde på grunn av fierceness av undertrykkeren, og på grunn av hans brennende vrede .

Jesaja 49:26
26 Og jeg vil gi dem som undertrykker deg med sitt eget kjøtt , og De skal bli drukken med sitt eget blod , som med søt vin : og alle mennesker , at jeg, Herren din Frelser og din Forløser , den mektige En av Jacob .

Ezekiel 39:17,18,19
17 Og du, menneske , så sier Herren Herren : Tal til slags fugler , og til alle dyr på marken , sammen selv , og kom ; samler dere på hver side til mitt slaktoffer som jeg offer for deg , et stort offer på Israels fjell , så dere kan ete kjøtt og drikke blod.
18 Skal dere spise kjøttet av de mektige , og drikker blod av fyrstene på jorden , av værer , lam og geiter , av okser , alle sammen gjøkalver .
19 Og dere skal ete fett til dere blir fulle , og drikk blod til dere blir drukne , av mine offer som jeg har ofret for deg. (Se Åpenbaringen 19:17-21 og Sefanja 1:07 )

Åpenbaringen 16:8,9 (Fourth Bowl )
8 og tømte skålen sin ut på den fjerde dagen , og ga den til ham til å svi menneskene med ild.
9 og brente mennesker i ekstrem varme , og de namusong Guds navn med makt over disse plagene, Og de omvendte seg ikke til å gi ham ære .

Det betyr at folk rensing . Men i stedet de raffinere er forbannet Gud.

Malaki 04:02
2 Men for dere som frykter mitt navn rettferdighetens sol med helbredelse under sine vinger , og dere skal gå ut , og gambol som kalver av .

Malaki 3:1,2,3
1 Se, jeg sender min budbringer , og han skal rydde vei foran meg , og Herren som dere søker , skal brått komme til sitt tempel , og budbringer av pakten , som dere fryder : se, han kommer, sier Herren, hærskarenes Gud .
2 Men hvem kan utholde den dag hans komme ? og hvem skal stå når han kommer ? for han er som en raffineriet ild , og liker fyldigere:
3 og Han vil sitte som et raffineriet og renser sølv : og han skal rense Levis sønner, Og purge dem som gull og sølv , og de skal tilby for Herren offergaver i rettferdighet .

Solen rettferdighetens kalles Morning Star . Hvem morgenen ?

Åpenbaringen 22:16
16 Jeg Jesus, har sendt Min engel å vitne dere disse ting i menighetene . Jeg er roten og avkom av David , den lyse morgenen stjernen.

Noen vil kanskje spørre, er ikke Satan Morning Star skrevet i Jesaja 14:02 ? Vennligst les i nr. 4 i Jesaja 14 i Good News bibeloversettelse . Paragraf å si dette : dette er hån å si . Po glise på ordet Babylon morgen .

Åpenbaringen 16:10,11 ( Fifth Bowl )
10 Og den femte tømte skålen sin ut på tronen av dyret , og formørket hans kongedømme, Og de gnagde deres tunger for smerte ,
11 og De namusong himmelens Gud på grunn av deres smerte og deres sår, Og de omvendte seg fra sine arbeider.

Skjer i løpet av denne dyret helt fra begynnelsen av den første bollen indikerer at ett vær hendelse , en generasjon . Den mørke av solen , månen og stjernene markere den femte og fjerde trompeten sies å ha formørket dagen for hæren av gresshopper og også passer det å lese før vi har skrevet til Joel 2:9,10,11

Om sjette skål med vrede, akkurat som den leser den sjette trompeten til tittelen definisjonen Babylon.

Om syv basuner , skade den tredje delen . Betyr leses i Sakarja 13:08

Sakarja 13:8,9
8 pass , at i hele landet , sier Herren , var to deler kuttet og dø , men den tredje var igjen .
9 og Jeg vil bringe den tredje delen i ilden, og vil avgrense dem som sølv er raffinert , og vil prøve dem som gull. De skal påkalle mitt navn og jeg vil høre dem : jeg sier , mitt folk , og de skal si , Herren er min Gud .

Den tredje fasen vil rense . Om rensing , vil det skje i løpet av ville dyr som angir den fjerde bollen av vrede. Derfor vil de syv basuner forekomme i løpet av ville dyr .

Om den syvende bollen , lyder definisjonen tittelen: Babylon

Nå vi finne betydningen av de syv segl .

Brand
Bilde fra: http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Åpenbaringen 6:1-8 ( fjerde fra første merke til merke)
1 Og jeg så da Lammet åpnet et av de syv segl , og Jeg hørte en av de fire livsvesener, Hvem snakket som lyden av torden , Kom .
2 Og jeg så, og se, en hvit hestOg han som satt på dem , hadde en bue , og ga ham en krone , og han gikk bra , og å lykkes .
3 Og da han åpnet det andre seglet , Jeg hørte det andre levende skapninger, si: Kom .
4 og det kom en annen hest , red hesten, Og riding her , ga bort jorden fred , og for å mangagpatayan hverandre , og ga ham et stort sverd .
5 Og da han åpnet det tredje segl , Jeg hørte det tredje livsvesen, si: Kom . Og jeg så, og se, en svart hest: Og han som satt på dem hadde en balanse i hånden .
6 og Jeg hørte en stemme blant de fire livsvesener sa: En penny er et mål hvete for en penning , og tre mål bygg , og ikke vondt oljen og vinen .
7 Og da han åpnet det fjerde segl , Jeg hørte stemmen til det fjerde livsvesen si: Kom .
8 Og jeg så, Og se en blek hest, og satt her med navnet Death , og Hell fulgte med ham . Og de ble gitt autoritet over fjerdedelen av jorden , til å drepe med sverd og hungersnød og pest , og de ville dyrene på jorden.

Si i punkt 8 de gitt myndighet over fjerdedelen av jorden , til å drepe med sverd og hungersnød og pest , og den grådige dyr på jorden .

Hvem de henviser til? De var ikke å henvise til den fjerde rytteren men med alle fire ryttere . Dette kalles de fire dommer på Esekiel 14:21

Esekiel 14:21
21 For så sier Herren Gud , Hvor mye mer når jeg sender mine fire sår dommer på Jerusalem, sverdet , og sult , og de ville dyr og pest , å avskjære folk og fe ?

Hvis du lagt merke til, vil hver rytter har hver eneste levende skapning si : Kom ! La oss få vite hvem de fire levende vesener .

Åpenbaringen 4:6,7
6 Og foran tronen , tilsynelatende med et hav av glass som glass , og midt for tronen , og rundt tronen , var det fire livsvesener full av øyne foran og bak .
7 Og Det første dyret var som en løve , og den andre skapningen som en kalv , og den tredje skapningen hadde et ansikt som en mann , og det fjerde dyret var som en flyvende ørn.

De fire livsvesener som Esekiel så dette er de fire cherubs .

Ezekiel 1:4,5,10
4 Og jeg så, og se, en stormfull vind kom fra nord, En flott sky , med en brann infolding seg selv , og en lysstyrke rundt omkring , og fra midten av det med glødende metall , av midt i ilden .
5 og fra midten av den kom likheten av fire levende vesener . Og dette var deres utseende : de hadde likheten av en person;
10 Som for likheten av deres ansikter , de har så ut som en mann, og de fire hadde ansiktet av en løve på høyre side , og de fire hadde ansiktet av en okse på venstre side , hadde de fire ansiktet av en ørn .

De fire skapningene var fra midten av stormfulle vinden kom ut av nord. Sa Jeremia 23:19 Jeremia 25:32 og er tilgjengelig om stormen av Herren . De to ledd forklaringen vi brukt den tredje trompeten og den tredje skål med Guds vrede . Leser som den stormfulle vinden i Jeremiah 30:23,24 .

Jeremiah 30:23,24
23 Se , Stormen av Herren , hans raseri , en virvelvind fortsetter : skal den pirrer hodet av onde .
24 brennende Herrens vrede skal ikke tilbake før virkningene , og til han har utført hensikter i sitt hjerte ; i de siste dager skal dere vurdere det.

La oss lese Jeremia 09:16 og Jeremias 25:32,28 vi brukte den tredje trompeten og den tredje skål med vrede.

Jeremia 09:16
16 Jeg vil også spre dem blant folkeslagene, Hvem verken de eller deres fedre har kjent , og Jeg sender dem til sverdet, før jeg har spist dem.

Jeremiah 25:32,38
32 Så sier Herren , hærskarenes Se, det onde skal gå fra nasjon til nasjon, og sterk storm ble reist opp fra de ytterste delene av jorden.
38 Han har forlatt sitt hemmelige , som løve for sitt land er øde grunn av fierceness av undertrykkeren, Og på grunn av hans brennende vrede .

Vi leser også Jeremiah 49:36,37

Jeremiah 49:36,37
Og Elam er 36 Jeg tar de fire vinder fra de fire hjørnene av himmelen, og Jeg skal knuse dem mot alle dem vind, Og ingen nasjon hvorhen de utstøtte Elam .
37 Og jeg vil føre til Elam før sine fiender , og før det søker sitt liv , og jeg lar ulykke komme over dem , min brennende vrede , sier Herren , og Jeg sender dem til sverdet, Till dem.

Jeremia 49:36,37 match i Jeremia 09:16 og Jeremia 25:32,38 . Så vi vet hva meningen med de fire vinder .

Sakarja 6:1-5,8
1 Og jeg løftet mine øyne , og så, og se, det kom fire vogner ut fra mellom to fjell , og fjellene var fjellene i messing .
2 I den første vognen var det røde hester , og den andre vognen sorte hester;
3 Og den tredje vognen hvite hester , og den fjerde vognen grizzled hester.
4. Da jeg svarte og sa til engelen som talte med meg, Hva er disse , min herre ?
5 Og engelen svarte og sa til meg , Dette er de vinder, De går ut av å stå for Herrens åsyn for hele jorden .
8 Så ropte han til meg , og sa til meg og sa: Se, De kommer nordover nagpatahimik min ånd i nord.
De fire vogner ble fire kamp Rider ( i Åpenbaringen 6) av de fire merkene . Derfor betyr de fire rytterne fire vinder av storm tilsvarende av . De fire ryttere i Åpenbaringen 6:08 de betyr . De fire rytterne ble sendt i dagene av vederstyggelighet av ødeleggelse . Å fortsette å lese i Åpenbaringen 6:12 , solen , månen og stjernene er mørknet til kamp i Matteus 24:29 , Markus og Lukas 13:24,25 21:25,26 .

Ezekiel 5:2,9,12,13,14
2 En tredje del skal du brenne med ild midt i byen , når dagene av beleiringen er oppfylt, Og ta den tredje delen , og slå med sverdet rundt , og en tredje del skal du strø i vinden , og jeg vil trekke ut et sverd etter dem .
9 Og jeg vil gjøre mot dere jeg ikke har gjort , og jeg fremdeles liker , For alle kasuklamsuklam.12 Den tredje delen av dig skal dø av pest, og av sult de som brukes i midte , og en tredje del falle for sverdet rundt deg , og Den tredje delen jeg skal spre i alle retninger, og trekke ut et sverd etter.
13 Derfor skal min vrede , og jeg vil la min harme over dem , og jeg skal trøstes , og de skal kjenne at jeg Herren talte til min innsats , når jeg har gjort mitt raseri i dem .
14 Og jeg vil rekke ut min hånd mot dem, og jeg vil gjøre landet øde og avfall , fra ørkenen mot Diblah , i alle sine boliger , og de skal kjenne at jeg er Herren .

Sa vers 9 sier at han ikke hadde gjort det og ikke vil gjøre lignende. Hvis dette er gjort, hvorfor det fortsatt leser Johannes åpenbaring ? Response , fordi i Esekiel 05:09 og Åpenbaring 06:08 er ett .

De syv segl , syv basuner og syv skåler på Guds vrede vil skje på samme tid , den dagen .

Joel 2:11
11 Og Herren skal uttale stemmen hans , før hans hær : for sin leir er meget stor ; Fordi sterk at hans ord; For den dagen Jehova er stor og veldig forferdelig : og hvem kan overholde den?

Matthew 24:22
22 Og hvis ikke forkortet de dager , intet kjød bli frelst ; men fordi valget er paiikliin dagen.

Romerne 09:28
28 Utført for Herren Hans ord på jorden, dette formål og paiikliin.
29 Og som Jesaja sa før, om ikke levnet oss en sæd Herren , Allhærs , ville vi ha vært som Sodoma og Gomorra var.

Hva Paulus sier etter skriver om Jesaja ? Vi lærer av Jesaja .

Jesaja 10:22,23
22 For selv om ditt folk Israel blir som sand i havet , en rest av dem skal vende tilbake : forbruket erklærte skal flomme over av rettferdighet .
23 For ødeleggelsen , og bestemt , vil Herren , Herren , Allhærs , midt i hele jorden .

Om ødeleggelsen bestemmes av Jesaja . Er dette også referert til Paul ? Øker vi leser Romerne 09:22

Romerne 09:22
22 Hva om Gud elsket å avsløre sin vrede og gjøre sin makt , har gjennomgått store lidelser i kar vrede montert til undergang:

Hvis hevn er en frelse som også vil ha Herren .

Jeremiah 33:14,15,16
14 Se , dager kommer , sier Herren , Jeg vil utføre gode ting som jeg har Israels hus, Og Judas hus .
15 I disse dager , og på den tiden , pasusuplingin jeg David en avdeling av rettferdighet, Og han skal utføre rett og rettferdighet i landet .
16 I de dager skal Juda bli frelst , og Jerusalem skal bo trygt, og dette navnet skal kalles : Herren vår rettferdighet .

Hvem er en gren av rettferdighet , leser den tittelen : Hvem bestemmer a.k.a. Jesaja 9:6,7 Emmanuel ? og tittelen : Voice

Om den femte og sjette merke til merke og kapittel 7, skrevet dets mening Dark Moon og Star of the Day og Babylon og Oppstandelsen. På slutten av de syv segl , trompeter og boller av vrede , er det vanlige fraser .

Åpenbaringen 08:05 ( syv segl )
5 Og engelen tok røkelse censers , og han fylte det med ild fra alteret , og kastet på jorden : og det var torden, og stemmer , og lyn og jordskjelv .

Åpenbaringen 11:19 (syv basuner )
19 Og Guds tempel i himmelen åpnet , og så i hans tempel ark paktens hans , og det var lyn og røster og tordener og jordskjelv og store hagl.

Åpenbaringen 16:18 (syv skåler )
18 og det var lyn og røster og tordener , og det var et stort jordskjelv, som aldri har skjedd siden magkatao bakken , et jordskjelv på veldig sterke , veldig forferdelig.

Vi finner lignende uttalelser i Jesaja .

Jesaja 29:6
6 Han besøkte Herren , Allhærs med torden, og jordskjelv , og store støy , med storm og uvær , og flammene i fortærende ild.

Babylon


Matthew 01:17
17 Så alle disse alternative generasjoner fra Abraham inntil David fjorten ledd alternative , og fra David inntil bærer bort til Babylon fjorten - generasjoner , og fra den balanseførte - fanger til Babel til Kristus er fjorten - generasjonen .

Ifølge Matteus 01:17 , kom Babylon i 14. generasjon fra David . Og etter 2 Kings 25:8,9,10 brente templet og brøt ned murene til Jerusalem .

2 Kings 25:8,9,10
8 I den femte måned , på den syvende dag i måneden , som var det nittende år av kong Nebukadnesar , kongen i Babel kom til Jerusalem Adan kapteinen over livvakten , en tjener av kongen i Babylon.
9 og Han brente Herrens hus og huset til kongen , og alle hus i Jerusalem , og med alle store huset han brent med ild .
10 Og brøt ned Jerusalems murer rundt omkring, En hel hær av kaldeerne , med kapteinen på vakt .

Mange avsnitt i Åpenbaringen kan leses som bok av profetene som Jesaja , Jeremia , Esekiel og andre. I Åpenbaringen 17 og 18 vil lese om Babylon , og lest mange lignende vers i Jeremias 50 og 51 så det betyr i boka profetenes vil skje i fremtiden .

Gi oppmerksomhet til punktene nedenfor .

Åpenbaringen 18:24
24 Og han funnet blod av profeter og hellige , og alle ble drept på bakken .

Jeremia 51:49
49 Som Babylon kastet av døden til Israel , så fall Babylon , døde i landet .

Luke 11:49-51
49 Derfor sa også at Guds visdom , vil jeg sende dem profeter og apostler , og noen av dem vil de drepe og forfølge ;
50 Å spørre denne generasjonen blodet av alle profetene , kaste fra verdens grunnvoll ble lagt;
51 Fra blod Abel til blodet fra Sakarja , som omkom mellom alteret og helligdommen : Ja, jeg sier dere, at det er krevd av denne generasjonen.

Babylon har gjort ham gjøre det bra . Vi leser de andre punktene .

Åpenbaringen 18:06
6 Du kan også gi som han ga deg , og du øker over i hans arbeider : i cupen ble han ipaghalo pinaghaluan ham det motsatte.

Jeremiah 50:15,27,28
15 Shout mot rundt henne om : hun presentert seg selv , og hennes bolverk er falt , hun vegger er revet ned ; for det er hevn for Jehovas : ta hevn over ham , det han gjorde , gjør med ham .
27 Slay alle hennes okser , la dem gå ned for å slaktes ; Ve til dem ! for deres dag har kommet , den dagen visitas deres.
28 Hør stemmen til dem som flykter og flykte fra landet Babylon , å erklære i Sion på hevn for Herren vår Gud, hevn for sitt tempel.

Ifølge Herren Jesus , når tiden for belønning ?

Luke 21:20-26
20 Men når du så hærer Jerusalem, og vet at hun ødeleggelser var nær .
21. Da de i Judea flykte til fjellene , og i byen kom frem , og i feltet bør ikke inn i byen .
22 Fordi disse er de dagene av hevn , som oppfylte alle ting skrevet.
23 Ve de nagdadalangtao , og sykepleie i de dager! fordi det vil bli stor nød på jorden , og sinne i landet .
24 Og De skal falle for sverd, Og bære bort som fanger til alle folkeslag , og Jerusalem trampet ned av hedninger , å oppfylle tider av hedningene .
25 Og det skal vise seg tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden nød i landet , som matitilihan på lyden av sjø og surf;
26 menn for frykt , og venter på ting å komme over jorden : for mangangatal makten til himmelen .

Vi leser samme prediksjon av profeten Jesaja .

Jesaja 13:10,13,15,18,19
9 Se , dag Jehovas kommer , grusom både harme og brennende vrede , for å gjøre landet øde, Og derfra å ødelegge syndere dette.
10 For stjernene på himmelen og pynt disse skal ikke gi sitt lys : solen skal bli formørket i sin stigende , og månen skal ikke gi sitt lys.
11 og Jeg vil straffe verden for deres misgjerning, og de ugudelige for deres misgjerning , og jeg vil føre til stolthet stolte , og har ikke noe i hovmod av den forferdelige .
12 Og jeg vil gjøre en mann mer dyrebart enn fint gull , mannen som mer enn fint gull fra Ofir .
13 Derfor Jeg panginginigin himmelen og jorden skal fjerne malplassert henne i vrede Herren, hærskarenes Gud , og dagen for hans brennende vrede,
14 Og det skal være , hvordan rogn , og hvordan sauene at ingen tar opp : De skal hver og en av hans eget folk , og flykter hver til sitt eget land .
15. Alle skal bli slynget gjennom ; og alle skal falle for sverd.
16 Deres baby er i biter før deres øyne: Husene deres skal bli ødelagt , og deres koner ranet .
17 Se, jeg vil hisse opp mederne mot dem , som ikke skal hensyn sølv og gull , skal de ikke glede .
Og 18 stykker av bukker til de unge menn , og de har ingen medlidenhet med frukten av livmor ; deres øyne skal ikke spare barn.
19 og Babylon , den herlighet av kongedømmer, er Skjønnheten av kaldeerne , skal bli som da Gud styrtet Sodoma og Gomorra .

Hvordan virker Gud ødela Sodoma og Gomorra ?

Genesis 19:23-28
23 Solen var på jorden da Lot kom til Soar.
Deretter 24 nagpaulan Herren over Sodoma og Gomorra på svovel og ild fra Herren , fra himmelen;
25 Og han ødela disse byene og hele sletten og alle innbyggerne i byene , og vokste på marken .
26 Men kona til Lot så tilbake , og hun ble en saltstøtte .
27 Og Abraham stod opp om morgenen til det sted hvor han for Herren.
28 Og han så mot Sodoma og Gomorra , og hele landet til vanlig, og så, og se , gikk røyken av landet opp som røken av en ovn .

Nagpababa brann Herren . Han har aldri sendt folk med masong belastende . Skjedde om morgenen , ikke midt på dagen, ikke på ettermiddagen , ikke om natten , men om morgenen .

Vi leser samme prediksjon i Jerusalem og Babylon .

Jeremiah 50:40-44,46
40 Akkurat som Gud ødela Sodoma og Gomorra og de omliggende byene, Sier Herren , så ingen bor der, eller om det bor noen Menneskesønnen .
41 Se, et folk kommer fra nord , og en stor nasjon og mange konger skal være fra sidene av jorden.
42 De holder baugen og lansen : de er grusom, og ingen nåde : deres stemme skal brøle som havet , og de rir på hester, satt i matrise som menn for krig mot deg , O datter av Babylon .
43 Babels konge har hørt rapporten av dem, og hendene voks svak : angst tok tak i ham , og pangs som av en fødende kvinne .
44 Se, fienden kommer som en løve fra stolthet av Jordan mot den sterke bolig : Jeg vil plutselig gjøre dem kjøre vekk , og de utvalgte , ville han utnevne ham , for hvem er som meg? og hvem som skal utpeke meg tid? og som presten til å stå foran meg ?
45 Derfor hører det råd som Herren , har han tatt mot Babylon , og han bestemte hans avgjørelse mot landet til kaldeerne : Sikkert de kjører til den lille flokken , sikkert han skal gjøre sine hjem med dem .
46 Støyen av erobringen av Babylon jorden skjelver , og ropet høres blant folkeslagene.
Jeremia 6:22-24
22 Så sier Herren , Se, et folk kommer fra landet i nord , og en stor nasjon skal oppstå fra sidene av jorden .
23 De holder baugen og lansen : de er grusomme og uten nåde : deres stemme skal brøle som havet , og de rir på hester , hver og en matrise som menn for krig , mot deg , O datter Sion.
24 Vi har hørt berømmelse dertil: våre hender er svake : angst har tatt tak i oss , og pangs som av en fødende kvinne .

Vi leser også andre lignende prognose som skjer med forskjellige folk.

Jeremia 50:13
13 For vreden til Gud er ikke bebodd , men skal være helt øde : hver den som går av Babylon skal bli forbauset , og svakt på alle hennes plager.

Jeremiah 49:17,18
17 og Edom skal være en overraskelse : hver den som gikk var forbauset , og svakt på alle plagene.
18 Hvis avsettelsen av Sodoma og Gomorra og de omliggende byene , sier Herren , ingen bor i det, eller noen menneske bor der.

Jeremia 19:08
8 og Jeg vil gjøre denne byen øde og gir høy : hver den som overgår dermed skal være forbauset og svakt på grunn av alle plagene derav.

Ifølge den katolske kirke , kalles Babylon i 1 Peter 5:13 er romerne . Uansett hva som skjedde i 70 e.Kr. Jeg ser ikke oppfyllelsen av profetien til profetene og nye testamente . Ifølge "eksperter "har ødelagt tempelet i Jerusalem i 70 e. Kr av romerne . Jeg tror ikke på slike ting. Det er litiral , fysiske , materielle , sanselig , djevelsk ( ikke den visdom som kommer ned ovenfra, men jordisk, sanselig , djevelsk . James 3:15)

Vi går tilbake i Jeremia 50:40-46 og Jeremias 6:22-24 . Leser boken om profeten Joel til lignende hendelser og ånd profetien i Joel 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Blås i horn på Sion , og avgir en alarm på mitt hellige fjell: La alle innbyggerne i landet : for dagen av Jehovas kommer , for det er
2 Dager av mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde , som daggry spredt på fjellene : et stort folk og sterk , aldri noensinne hadde lignende , hverken skal noe mer etter dem , selv år med mange generasjoner .
3 En brann fortærer foran dem og bak dem en flamme brenner: Landet er som Edens hage før dem , og bak dem en øde villmarken , ja , og ingenting unnslapp dem.
4 Utseendet av dem er like utseendet på hester og ryttere , så de kjører .
5 Som lyden av vogner på toppene av fjellene skal de sprang , som lyden av en flamme av ild fortærer i skjeggstubbene , som et sterkt folk satt i kamp array.
6 I deres nærvær folkene er i smerte : alle ansikter er vokset .
7 De løpe som mektige menn , klatre de veggen som menn i krig , og de marsjerer hvert menneske på hans veier , og de ikke bryte deres rekker .
8 Verken hverandre , skal de går alle i hans vei , og når de faller på sverdet , og såret .
9 De sprang over byen , kjører de på veggen , klatrer de opp husene , de skriver inn i vinduene som en tyv .
10 Jorden skal skjelve foran dem , skal himlene skjelve : solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner:
11 Og Herren skal uttale hans røst før sin hær, For leiren er veldig stor , for han er sterk at hans ord ; For den dagen Jehova er stor og veldig forferdelig : og hvem kan overholde den?

Ifølge Herren Jesus , den mørke av solen , månen og stjernene fortsatt skje i fremtiden , slik profetien i boken av Joel har ennå ikke skje i fremtiden . Og profetien i boken av åpenbaring vil skje i fremtiden ennå, så vi finner i Johannes åpenbaring i samme ånd profeti. Og vi ser dette i Åpenbaringen 9:13-19

Åpenbaringen 9:13-19
13 Og den sjette engel blåste , og jeg hørte en stemme fra hornene på gullalteret foran Gud,
14 Telling den sjette engel med en trompet , Løs de fire englene bundet ved den store elven Eufrat .
15 og ungirded de fire englene , for å være klar i tide og dagen og måneden og året til å drepe tredjedelen av menneskene .
16 Og antallet væpnede ryttere var to ganger sangpunglibong ganger ti tusen; jeg hørte antallet.
17 og Jeg så synet hestene og ri her , hadde brynjer som av ild og hyasint og svovel , og lederne for de hestene som løvehoder , og deres munn er ut ild og røk og svovel .
18 Ved disse tre plagene ble drept den tredje delen av menn, av brann og røyk og svovel , som nangagsisilabas i munnen .
19 For kraften av hestene er i deres munn , og i halene : For halene deres er som slangen , og med hodet , og hvem de ipinananakit .

De fire engler er bundet ved Eufrat elven og de er ungirded å drepe den tredje delen av menneskeheten. Dette kravet er et offer i nord ved elven Eufrat. ( Jeremia 46:10 )

Åpenbaringen 11:02 vi følger

Åpenbaringen 11:02
2 Og utenfor tempelet loobang ignoreres , og måler ikke ; sørget for hedningene , og de yuyurakang to og firti måneder de hellige siudad.

Den påståtte brudd på nasjonene i Åpenbaringen 11:02 er vederstyggelighet for ødeleggelse i Matteus 24:15 og Markus 13:14 og tydelig implisert i Lukas 21:24 og Matteus 24:15 som det ble snakket av profet Daniel ( 9:27 Daniel , 11:31 , 12:11 ) Den tid, dag, måned og år i Åpenbaringen 09:15 var 11. september 2001 i New York . De fire engler som skal frigis for å drepe tredjedelen av menneskeheten er de fire fighter på 9 / 11. Fra 09:13 til 11:14 Åpenbaring Åpenbaring vil legge merke til at det inneholdt den andre smerte.

Åpenbaringen 11:14
Tidligere 14 andre smerte : se, det tredje ve kommer raskt.

Ifølge Daniel 12:11 , begynnelsen av greven av 3 1 / 2 år er starten på byggingen av vederstyggelighet av ødeleggelse . Ble så verdifulle timer , dager , måneder og år i Åpenbaringen 9:15 for i begynnelsen av å telle dager til komplette 3 1 / 2 år .

Nedenfor vil fighter komme til stranden og angrepet på stranden . De to jagerfly for å angripe Twin Towers begge kom fra nord .

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremia 51
48 Så himmelen og jorden , og alt som er der , skal synge for glede over Babylon , for jagerne vil komme til ham fra nord, sier .

Vi fastslå om kampene er oppført nedenfor .

Femte Mosebok 32:41,42,43
41 Hvis jeg skal skjerpe meg glitrende sverdOg hånden min gjør rett, vil jeg gjøre hevn til mine fiender , og vil belønne dem som hater meg.

42 Drukne av blod , og jeg vil gjøre mine piler , og mitt sverd skal ete kjøtt ; Blodet av falne og fanger , fra hodet til fienden .
43 Gled deg, O dere nasjoner , med sitt folk ; For han skal hevne blodet av sine tjenere , og hevn på sine fiender , Og spare hans land , sitt folk .

Jeremia 46:10
10 For den dagen er Herren , Herren , Allhærs en dag med hevn , for å hevne ham av hans fiender , og sverdet skal fortære og bli mette , og skal drikke deres blod ; for Herren , Herren , Allhærs et offer i nord ved elven Eufrat.

Åpenbaringen 18:24
24 Og funnet i ham blod av profeter og hellige , og alle som ble drept på bakken .

Avsnittet ovenfor kamper . Eufrat elven ( Jeremia 46:10 ) var ved siden av Babylon (Åp. 18:24 ) . Babylon funnet blod av Guds tjenere . Så belønning ( Deuterenomio 41:43 ) av Gud for ham Babylon ble funnet blod av profeter.
 
Vi leser i Åpenbaringen 16:12

Åpenbaringen 16:12
12 og sjette tømte skålen sin ut på den store elven Eufrat , og vannet tørket opp, å forberede kongene fra den stigende i solen.

Leser den samme profeti i Jeremia 50:38,40

Jeremiah 50:38,40
38 En tørke er over henne vann, og tørket, For land utskårne bilder , og de er sinte på grunn av idoler .
40 Akkurat som Gud ødela Sodoma og Gomorra og de omliggende byene , sier Herren , så ingen bor der, eller om det bor noen Menneskesønnen .

Dette leser vi i Johannes Åpenbaring 16:12 (basert på lesing vårt) er moderne i Åpenbaringen 9:15 , og begge ligger på sjette bolle vredens og 6. trompet , så vi fortsetter å lese i Åpenbaringen 16 vers 18 .

Åpenbaringen 16:18
18 Og det var lyn og røster og tordener , og Det var et stort jordskjelv , som aldri har skjedd siden magkatao bakken , et jordskjelv på veldig sterke , veldig forferdelig.

Et sterkt jordskjelv rister eller skjelvende betyr himmelens krefter . Lukas 21:26 og Matteus 24:29

Matthew 24:29
29 Straks etter trengsel av disse dagene skal solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys , og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen ;

Vi fortsetter ledd Åpenbaringen 16 i punkt 19

Åpenbaringen 16:19
19 og Den store byen ble delt i tre , og byene i landet nangaguho : og store Babylon ble husket for Gud , å gi ham den koppen med vin av fierceness av hans vrede .
Den gjennomsnittlige dybden i tre store byer er tilgjengelige i Esekiel kapittel 5 punkt 2 og 12 .

Ezekiel 5:2,12
2 tredje del skal du brenne med ild midt i byen , når dagene av beleiringen er oppfylt, og du får den tredje delen , og slå med sverdet rundt omkring, og Den tredje delen skal du strø i vinden, Og jeg vil trekke ut et sverd etter dem .
12 tredje delen av deg skal dø av pest , og ved hungersnød skal de bli konsumert i midten, og en tredje del skal falle for sverd rundt omkring dig, og Den tredje delen jeg skal spre i alle retninger, Og trekke ut et sverd etter .

Dagen for beleiringen ble lest i Lukas 21:20 leser vi det før. Skjedde da beleiringen ble formørket solen , månen og stjernene ( Lukas 21:25 ) og også leser som dette på etiketten seks . Tidligere er den sjette bolle vredens og trompet , samtidige som betyr de syv basuner , merke og skåler av Guds vrede . Sasapitin alt en generasjon .

Åpenbaringen 6:12,13,14
12 Og jeg så da han åpnet det sjette seglet, og var det et kraftig jordskjelv, og Solen ble svart som sekkestrie av håret en mørk , og hele månen ble som blod ;
13 Og stjernene på himmelen falt til jorden, som et fikentre frukt isinasambulat hennes lille unge frukt når slo en sterk vind .
14 Og himlene skiltes som om du bestiller en fortvilet drukning , og hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sitt sted.
15 Og kongene på jorden , og fyrstene , og de viktigste kapteiner , og de rike og mektige , og hver slave og hver Freeman , er nagsipagtago i huler og i bergarter av fjellene;

Fjerning av fjell og øyer leser vi i fortsettelsen av Åpenbaringen 16 i paragraf 20

Åpenbaringen 16:20
20 Og hver øy flyktet , og fjellene ble ikke funnet.

Esekiel 38:19,20
19 For i min nidkjærhet og i ilden vredens mine har jeg talt , Sikkert den dagen vil bli en stor ristet i Israels land;
20 slik at fisken i havet , og fuglene på himmelen , og dyrene på marken , og alle krypdyr som kryper på jorden , og Alle mennesker er på jorden , skjelve i mitt nærvær, og fjellene skal være og den bratte stedene skal falle , og hver vegg skal falle til bakken.

Også lese boka av Jesaja når magpapatabon folk i fjellet .

Jesaja 02:19
19 og folk går inn i hulene av steinene , og huler i jorden , i frykt for Herren , og herlighet majestet hans , da han reiste seg for å riste jorden .

Når tiden ?

Jesaja 30:32
32 Og hvert strøk av utpekt personale som ble kastet ned til ham , skal være med håndtrommer og med harper , og i slag med risting vil han til dem ,

Jeremia 46:10
10 For dagen er Herren: Herren , Allhærs, dag av hevn , for å hevne ham av hans motstandere , og sverdet skal fortære og bli mette , og skal deres blod : for Herren , Herren , Allhærs et offer i nord ved elven Eufrat.

Jesaja 34:6,7,8
6 For Herren er fylt med blod , fett med fedme , blodet av lam og geiter , fettet av nyrene værer : For et offer til Herren i Bozrah , og et stort mannefall i Edom-landet .
7 Og de ville oksene kommer ned med dem og okser med okser , og deres land skal være blod , og deres støv gjorde fett med fedme .
8 For den dagen hevn for Herren , året for gjengjeldelse i en kamp i Sion .

Og vi bare gjenta spørsmålet når året vederlag .

Vi leser andre lignende skjer i byene .

Jeremia 49:21 ( Edom )
21 Jorden skjelver ved lyden av fallet sitt, På gråte , ble støyen høres i Rødehavet .

Esekiel 31:16 ( Egypt)
16 Jeg gjorde landet lyden av hans fall , da jeg kastet ham ned til dødsriket med dem som går ned i gropen , og alle trærne i Eden , valg og best av Libanon , alle som drikk vann , ble trøstet i Nether deler av jorden .

Esekiel 26:15,18 ( Tyr )
15 Så sier Herren Gud til Tyrus ; Skal ikke øyene riste ved lyden av ditt fall , når såret stønn når slakting hos dere ?
18 Øyene skjelve i dag din fallerJa, er øyene i havet forferdet ved avreise.

Jeremia 50:46 ( Babylon )
46 Støyen av erobringen av Babylon jorden skjelver, Og rop høres blant folkeslagene .

Jeremia 25:31 ( land )
31 Støyen kom til slutten av jorden , for Herren har en kontrovers med landet, Han vil bønnfaller alt kjød , om han vil gi dem til sverdet , sier Herren .

Jesaja 17:09 
9 På den dag sine sterke byer vil være som den ødelagte steder i skogen, Og på toppen av fjellet , noe som igjen før Israels barn , og være ødelagt .

Åpenbaringen 17:5,6
5 Og på pannen hennes var skrevet et navn , Mysterium , Babylon, den store , mor til prostituerte og jordens vederstyggeligheter .
6 og Jeg så kvinnen drukken med blodet til de hellige , og blodet fra martyrene av Jesus. Og da jeg så ham tenkte jeg stor forbauselse .

Hva vederstyggeligheter ?

Jeremia 07:30
30 gjort for Judas barn var ondt i mine øyne , sier Herren : de satte sine avskyeligheter i huset ropte navnet mitt , å gjør det urent .

Hva avskyelige ting å sette i Herrens hus ?

2 Kings 21:05
5 og Han bygde altere for hele himmelens hær i de to domstolene i Herrens hus .

Og dyrkingen av disse motbydelige gjerninger Herren.

Ezekiel 8:13-16
13 Han sa til meg : Du skal atter se enda andre store vederstyggeligheter som de gjør .
14 Så førte han meg til døren i porten i Herrens hus i nord , og se, der satt kvinnene og gråt for Tammuz var.
15 Da sa han til meg , du sett dette , O sønn av menneske ? du igjen se enda større vederstyggeligheter enn disse .
16 Og han førte meg til den indre forgården til Herrens hus , og se, var døren til tempelet til Jehova , mellom forhallen og alteret , fem og tyve menn , med ryggen mot tempel , vendt mot øst , og de tilba solen mot øst .
 

Fire Vind


bilde fra : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Hva er de fire vinder ?

Åpenbaringen 7:1,2
1 Og etter dette så jeg fire engler stå på de fire hjørner av jorden , at forskyvninger de fire vindene av jorden, Lest vinden blåse jorden eller havet , eller på noe tre .
2 Og jeg så en annen engel stigende fra de stigende av solen , har forseglingen av den levende Gud; og han ropte en stemme til de fire engler som ga maipahamak jorden og havet ,

De fire vinder i Åpenbaringen 7 er de fire ryttere av de fire merkene ( Åp. 6:1-8 )

Det tilsvarer fire mangangangabayo er de fire vognene i Sakarja 6:1-8

Sakarja 6:1-5
1 Og jeg løftet mine øyne , og så, og se, kom fire vogner ut mellom to fjell ; og fjellene var fjellene i messing .
2 I den første vognen var det røde hester , og den andre vognen svarte hester ;
3 Og den tredje vognen hvite hester , og den fjerde vognen grizzled hester .
4. Da jeg svarte og sa til engelen som talte med meg , Hva er disse , min herre ?
5 Og engelen svarte og sa til meg , Dette er de vinder, De går ut av å stå for Herrens åsyn for hele jorden .

Vi analyserer hvordan du greier disse fire fly den 11 / 9 terrorangrep i New York .

Bilde fra: link 1   link 2

6 De vogn hvor er de svarte hestene drar ut mot nord , og den hvite dra ut etter dem;og den grå gikk mot sør .
7 Og den sterke kom frem , og forsøkte å gå frem og tilbake gjennom jorden ; og han sa: Gå og tilbake over landet . Så de gikk frem og tilbake over landet .
8 Så ropte han til meg , og sa til meg og sa: Her kommer de mot nord nagpatahimik min ånd i nord .

De to vogner ut av nord eller nord , er det angrepet på tvillingtårnene .

En utgang sør eller sør og angrepet på Pentagon .

Og en nagpumiglas (i henhold til de gode nyhetene Bibelen) og det var krasjet i Pennsylvania .

Sakto Gjør tips ?

Plasser dem på dagen av beleiringen , som fortalte i 5 Sakarja , som er delt i tre byer , og det også fortalt de syv (eller seks) Trompet . Samme periode med arrangementet og realisering av visjonen til slutten av Åpenbaringen .

Fire Air ( Stormbyger av Herren)

Stormen av Herren er de fire ryttere av de fire vinder .

La oss forklare Bibelen er .

Jeremiah 25:31,32,33
31 Støyen kom til slutten av jorden, For Herren har en kontrovers med folkene, vil han i rette med alt kjød ; om ondskap Han vil gi dem sverdet , sier Herren .
32 Så sier Herren , hærskarenes Se, det onde skal gå fra nasjon til nasjon, og en stor virvelvind skal trekkes opp fra de ytterste delene av jorden .
Ved 33 falne fra Herren på den dag skal være fra den ene enden av jorden til den andre enden av jorden: De skal ikke klaget , verken samlet eller gravlagt : de skal være møkk på bakken .

Jeremiah 23:19,20
19 Se , Stormen av Herren , hans vrede , gikk ut , og med en fryktelig virvelvind : faller på hælene av ondskap .
20 I Herrens vrede skal ikke vende tilbake , før han har utført , og til han har utført tankene til sitt hjerte : i de siste dager skal dere vurdere det perfekt .

Jesaja 66:15,16
15 For se , Herren vil gå med ild , og hans vogner som en virvelvind ; å gjengi hans sinne med raseri , og hans irettesettelse med flammer av ild .
16 For med ild skal Herren, og med sverdet sitt , til alle mennesker : og drept av Herren skal bli mange .

Jeremiah 4:11,12,13
11 På den tiden ble sagt til dette folk og Jerusalem , En varm luft fra høye steder i villmarken datter av mitt folk , ikke for å winnow eller rense eventuelle :
12 En sterk vind fra dem vil komme til meg : Nå vil jeg gi dommen mot dem .
13 Se , han skal komme opp som skyer , og hans vogner som en virvelvind hans hester er raskere enn ørner. Akk ! for vi er ødelagt .

Jeremia 12:12
12 Jagere er komme over alle høye steder gjennom villmarken : For sverdet for Herren skal sluke fra den ene enden av landet til den andre enden av landet : intet kjød skal ha fred.

Habakkuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid du blant folkene , og ser på deg og lurer vidunderlig : for jeg jobber et verk i deres dager som du ikke tror om det fortalt deg .
6 For se, høyne jeg opp kaldeerne , som bitter og forhastet nasjon , at bredden på jorden , så magari boligen steder som ikke er deres.
7 De er fryktet og fryktet deres vurderinger og deres verdighet gå fra seg .
8 Deres hester er raskere enn leoparder , og mer voldsom enn kvelden ulvene : og deres hestfolk trykk stolt på : ja , deres ryttere kommer langveisfra som de flykter en ørn klar til å spise .

Jeremiah 50:40,41,42,43
40 Akkurat som Gud ødela Sodoma og Gomorra og nabo byene av disse, sier Herren , så ingen bor der, eller om det bor noen Menneskesønnen .
41 Se , et folk kommer fra nord ; og en stor nasjon og mange konger skal være fra sidene av jorden.
42 De holder baugen og lansen : de er grusom, og ingen nåde : deres stemme skal brøle som havet , og de rir på hester, angitt i matrisen som menn for krig mot deg , O datter av Babylon .
43 Babels konge har hørt rapporten av dem, og hendene voks svak : angst tok tak i ham , og lidelse som en fødende kvinne .

Jeremia 51:1
1 Så sier Herren , Se, vil jeg reise opp mot Babylon og mot innbyggerne i Lebcamai , en ødeleggende vind .

Daniel 11:40
40 Og i løpet av slutten er makikipagkaalit ham kongen i sør , og Kongen i nord skal komme mot ham som en virvelvind , med vogner , og med ryttere , og med mange skip ; og han skal inn i landet , og skal overløp og passerer gjennom .

Joel 2:2,10
2 Dager av mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde, Som daggry spredte seg på fjellet : et stort folk og sterk ; hadde aldri liker detHeller ikke skal det være noe mer etter det, selv til årene i mange generasjoner .
10 Jorden skal skjelvet foran dem ; himlene skal skjelve : solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner :

Sefanja 1:15
15 Den dagen er en vredens dag , dag med problemer og angst , en dag med undergang og ødeleggelse , dag med mørke og sorg , dag med skyer og skodde ,

Ezekiel 38:9,15,16
9 Og du skal bestige , du skal komme som en storm , skal du være som en sky som dekker landet, deg og alle dine band , og mange folk med deg .
15 Og du skal komme fra din plass fra det ytterste deler av nord , du og mange folk med deg , alle av dem ri på hester , en stor bedrift og en mektig hær ;
16 Og du kommer opp mot mitt folk Israel , som en sky å dekke landet: Er den siste dagen , for å bringe deg mot mitt land , at nasjonene kan kjenne meg, når jeg skal bli helliggjort i deg , O Gog , før deres øyne .

Ezekiel 1:4,5
4 Og jeg så, og se, en stormfull vind kom fra nord , en stor sky , med en brann infolding seg selv , og en lysstyrke rundt omkring , og fra midten av det med glødende metall , av midt i ilden .
5 Og fra midten derav kom likheten av fire levende vesener . Og dette var deres utseende : de hadde likheten av en person;

De fire livsvesener som Esekiel så var begge Johannes så i Åpenbaringen av de fire merkene . Stormen vinder fra nord er de fire rytterne til John så at hver og en av dem har et levende vesen sa " Kom ! "

Åpenbaringen 06:08
8 Og jeg så, og se en blek hest , og han som satt her med navnet Death , og Hell fulgte med ham . Og de ble gitt autoritet over fjerdedelen av jorden , til å drepe med sverd og hungersnød og pest , og de ville dyrene på jorden.

Artikkelen om at "de" refererer til de fire rytterne og ikke i den fjerde rytteren bare.

Esekiel 14:21
21 For så sier Herren Gud , Hvor mye mer når jeg sender mine fire såre dommer Jerusalem , sverdet , og sult , og de ville dyr og pest , å avskjære folk og fe ?

Ifølge Sakarja 5 vil sende sverd , hungersnød, pest og ville dyr Herren den dagen av beleiringen og de fire rytterne .
Og da beleiringen fant sted som er alt, når alt er sagt egentlig , det er skrevet .

Luke 21:22
22 For disse er dager av hevn, som oppfylte alle disse tingene er skrevet .

Book merket

Boken har en merkevare er Daniels bok .

Daniel 12:4,9
4 Men du, Daniel , kjeft ordene , og forsegle boken til slutten : mange skal løpe frem og tilbake , og kunnskap skal økes .
9 Og han sa: Gå bort , Daniel : for ordene er lukket og forseglet til den tiden av slutten.

Nå er innholdet i Daniels bok om vederstyggelighet av ødeleggelse . 09:27 Daniel , 11:31 , 12:11 og andre om fiende av Gud og om den kommende Messias.

Nå er innholdet i boken med det merket i Åpenbaringen om vederstyggelighet av ødeleggelse . Dette er grunnen til solen , månen og stjernene er formørket .

Enkelte ting ved boken Daniel og Åpenbaring




Sett i flagget vårt land Filippinene , emblemet av profetiene til Daniel og Åpenbaring .

Daniel 7:7,20,24
7 Etter dette jeg så i natt visjoner , og se, fjerde dyr, forferdelig og kraftige , og meget sterkt, og den hadde store jern tennene : Det fortærte og stykker , og hans føtter niyuyurakan rester , og varierte fra alle dyrene før ham , og det hadde ti horn .
20 Og om ti horn som var i hodet og en vår , og før der falt tre selv det hornet som hadde øyne og en munn som nagasasalita store ting , hvis utseende var større med enn sine følgesvenner .
24 Og de ti hornene ut av dette riket , er ti konger oppstå : og en annen skal oppstå etter dem; og han skal være mangfoldig fra den første , og han skal legge ned tre konger.

Åpenbaringen 17:8-14
8 Dyret du så, var , og gått på nært hold og dyp , og fører til destruksjon . Og de som bor på jorden manggigilalas hvis navn ikke er skrevet i livets bok fra verdens grunnvoll ble lagt , da de så dyret , hvordan var han og ikke, og kommer.
9 Her sinnet med visdom . De syv hoder er syv fjell som kvinnen sitter ;
10 Og de er syv konger; fem er falt , den ene her, har en ennå ikke kommet , og når han skulle ta en liten stund .
11 Og dyret som var , og er ikke, Han er også åttende og han var syv år og hun mot ødeleggelse.
12 Og de ti hornene du så, er ti konger , som ikke ville ta del av kongedømmet , men de får myndighet til regelen om at en time sammen med dyret.
13 Disse har én tanke, og gir sin makt og myndighet til dyret .
14 De kjemper mot Lammet, Og de dadaigin Lammet , for han er herrenes Herre og kongenes konge , og hans kompanjonger, som var kalt og eliten og de trofaste også gjelde .

Trekanten i flagget symboliserer Filippinene som 10 (ti ) av Daniel 7:20 og Åpenbaring 17:12 . Og de tre falt ( Daniel 7:20 ) er et trestjerners isinisimbulo. Tre druknet og fremveksten av den fjerde ( Daniel 7:07 ) . Det fjerde dyret ( Daniel 7:07 ) var sinisimbulo dag. De åtte stråler er et symbol på de åtte konger ( Åp. 17:11 ) der dyret åttende én i syv.

Bilde fra: http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

De Dirigmain Lamb ( Åp. 17:14 ) som sier i boka av Daniel .

Daniel 7:9-14 ignorere deg , Guds rike kom under den fjerde dyret . Og det er også tiden gitt til Messias makten og æren og et kongerike .

Daniel 7:9-14
9 Jeg så til tronene ble plassert og en av de eldste sitter i solen og hans klær hvite som snø og håret på hans hode som ren ull : hans trone var flammer av ild .
10 A voldsom brann og er utgått fra ham : tusen tusen tjente ham , og makasampung tusen ganger ti tusen stod foran ham : for å dømme er satt , og bøker ble åpnet .
11 Jeg så på den tiden på grunn av stemmen til den store ord som hornet , så jeg frem til dyret er drept , og kroppen hans ødelagt , og det ble gitt til sunigin brannen .
12 Og som for resten av dyrene , er deres makt tatt bort , enda deres liv ble forlenget for en sesong og en tid .
13 Jeg så i natt visjoner , og se, det kom med himmelens skyer en som en sønn av mennesket , og han kom til Den gamle av dager og de førte ham nær før ham .
14 Og ga ham makt og ære og et rike som alle folk , bør nasjoner og språk tjene ham: Hans velde er et evig velde, det skal ikke forgå og hans rike vil ikke bli ødelagt .

Bemerket at det fjerde dyret er også bulugang geit i Daniel 8:08

Daniel 08:08
8 Og den mannlige bukken forstørret seg overmåte , og da han var sterk , var det store hornet brutt , og i stedet for den dukket de fire kjente hornene mot vinder .

Evidence som vi leser i vers 25 av Daniel 8 .

25 Og i sin slik han palulusugin svik i hånden : og han skal foredle seg i sitt hjerte , og deres sikkerhet skal han ødelegge mange: Han skal også stå opp mot den fyrste fyrster, Men han skal bli brutt uten hånd.

Vist her at prinsen kampen han betyr det at prinsen av prinsene eller kommer .

Hvis derfor er kongen også dårlig kongen sa Daniel 11:21 .

Daniel 11:21
21 Og i hans sted å stå opp en ynkelig person, hadde de ikke fått æren av kongedømmet : men han skal komme i tide for sikkerhet og skal innhente riket ved flatteries .

22 Og de skal gå gjennom mye at de vil renne over for ham , og fall, ja , som en prins i pakten .

Å fortsette å lese i Daniel 12:01 vil vi vite at i løpet av denne kongens tid for ankomst av Miguel .

Daniel 12:01
1 Og på den tid, skal Michael stå opp storfyrsten som står til beste for barn av ditt folk , og det skal være en tid med problemer som aldri var siden det var en nasjon før den tid , og på den tiden ditt folk skal leveres , hver den som skal være skrevet i boken .

Denne kongen ( Daniel 11:21 ) var den fjerde kongen i komme erkeengelen .

Daniel 11:1,2
1 Og som for meg, det første året av Darius mederne , stod jeg for å bekrefte og styrke ham.
2 Og nå har jeg vise deg sannheten . Her står enda tre konger i Persia ; og den fjerde skal være langt rikere enn de alleOg da han var sterk gjennom sin rikdom , kikilusin han alle mot kongedømmet Hellas .

Og den andre er knyttet til statuen av kongen drømmen .

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 Og det andre året av regjeringstiden til Nebukadnesar Nebukadnesar drømte drømmer , og hans ånd var bedrøvet , og hans søvn gikk.

31 Du , konge , fikk se et flott bilde. Dette bildet , som var mektig , og hvis glans var utmerket , sto foran deg, og utseendet på den var forferdelig .
Om 32 bilder , ble hodet av fint gull , brystet og armene av sølv , buken og hans lår av messing ,
33 Hans ben av jern , føttene del jern og en del leire .
34 Du ser der oppe natibag en stein uten hender , noe som slo bildet på hans føtter som var av jern og leire , og han brøt .
35 Da jernet , leiren , i messing , sølv og gull i stykker sammen, og ble som agner av treskeplassen om sommeren , og vinden som ingen plass finnes i dem , og steinen som slo bildet ble et stort fjell og fylte hele jorden .

40 Og den fjerde rike skal bli sterk som jern, Fordi jern og nakadudurog subdueth alle ting , og som jern som slo dem alle , og skal madidikdik .

På 44 I dagene av disse konger skal himmelens Gud opprette et rike, som skal aldri bli, eller strøm ble overlatt til et annet folk, men i stykker og fordøye alle disse rikene , og det lalagi alltid.

Th fire dyr i Daniel er dyret i Åpenbaringen 13.

Daniel 07:25
25 Og Han skal tale ord mot Den Høyeste , og skal slites ut hellige Den Høyeste , og han skal tenke å forandre tider og loven, og de skal gis i hans hånd til en tid og tider og en halv tid.

Åpenbaringen 13:5,6
5 Og ga ham en munn som talte store ord og bespottelser ; og ga ham fullmakt til å fortsette to og firti måneder.
6 Han åpnet sin munn til bespottelse mot Gud, For å pusungin hans navn og hans bolig , slik at innbyggerne i himmelen .

En tid og tider og en halv tid i Daniel 7:25 er den samme i fire og to måneder . Tilsvarende på tre og et halvt år . Det andre dyret i Åpenbaringen har gitt pusten til bildet av det første dyret . Hvem er han?

Åpenbaringen 13:14,15
14 Og han forført innbyggerne på jorden etter tegn som han ble gitt å gjøre i synet av dyret ; fortalte bor på jorden , at de skulle ta et bilde av dyret har såret av sverdet og levde .
15 Og han ga makten til å gi ånde til bildet av dyret, vil bildet av dyr kan snakke og føre alle som nektet å tilbe bildet av dyret.

Når du tar visjonen om bukken og fjerde konge?

Daniel 8:19 ( geit )
19 Og han sa: Se , jeg vil vise deg hva som skjer i den siste perioden av harme ; For om tidslinjen på slutten.


Daniel 11:31,40 ( fjerde kongen )
31. Og gruppa skal stå på hans side, og de skal vanhellige , selv vegger og fjerne det stadige brennoffer og de plasserer vederstyggelighet som maketh .40 Og i løpet av slutten er makikipagkaalit ham kongen i sør , og kongen i nord skal komme mot ham som en virvelvind , med vogner , og med ryttere , og med mange skip , og han innrømmet landet , og skal overløp og senere.

Ifølge lese vår , Daniels bok , vil vederstyggelighet av ødeleggelse i løpet av fjerde kongen oppstår under enden . Når vil sesongen ende ?

Sefanja 1:14,15,16
14 Den store dagen for Jehova er nær, I nærheten av fine og hast , selv stemmen til Herrens dag: Den mektige mannen skal rope det bittert .
15 Den dagen er en vredens dag , dag med problemer og nød, dag av undergang og ødeleggelse, Dag av mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde ,
16 dager i trompet og alarm mot de befestede byene , og mot den høye veggen.

Så ankomsten av Miguel i tid problemer under kampene slutt og det står ( Sefanja 1:14 ) er Herrens dag . Vi re -lese Daniel 12:01

Daniel 12:01
1 Og på den tiden Michael vil stå, Den store prinsen som står til beste for barn av ditt folk , og det vil være en tid med problemer , som aldri var siden det var en nasjon før den tid , og på den tiden ditt folk skal bli levert , hver en som skal være skrevet i boken .

Den " tid " refererer til den tiden av fjerde kongen ( eller kan være fire ) i løpet av slutten .

Når tiden av lidelse ( Sefanja 1:15) i henhold til Herren Jesus?

Lacas 21:22,23
22 For disse er de dagene av hevn , som oppfylte alle ting skrevet.
23 Ve de nagdadalangtao , og sykepleie i de dager ! for Det vil bli stor nød på jorden, og sinne i landet .

Dyret var sønn av fortapelse eller perverse .

2 Tessaloniker 2:2,3,4,8,9
2 Hvis du lar deg enkelt flytte ditt sinn , og heller ikke ennå bli grepet , verken av ånd , eller ved ord eller ved brev fra oss , og sa at Kristi dag ;
3 La ingen bedra dere på noe , for skal ikke komme , bortsett fra det komme et frafall , og avslørte djevelen , sønn av fortapelse ,
4 Som motstår og seg selv mot alt som kalles gud eller er dyrket , slik at han sitter i Guds tempel , som han proklamerer seg som Gud.
8 Og da skal den onde åpenbares , at Herren vil drepe med pusten fra sin munn , og med lysstyrke hans komme vil ødelegge ;
9 Han, som kommer er etter arbeiderklassen Satans med all makt og tegn og undere liggende ,

02:14 1Timoteo
14 Og Adam ble ikke forført, men kvinnen ble forført var i overtredelse ;

Så vi bestemte at kvinnen har nummeret 666 fordi hun ( kvinnen ) er ulydig mot Gud og ikke mennesket .

Daniel 9 er å si om 490 år . Det involverer ankomsten av den salvede prinsen . Også si her om tre og et halvt år ( 42 måneder eller uker , det sangglinggo og halvparten av uken)

Daniel 9:24,25,26,27
24 Sytti uker er fastsatt på ditt folk og over din hellige by , å fullføre overtredelse , og å stoppe lovbrudd , og for å gjøre soning for misgjerning , og å bringe i evig rettferd , og for å forsegle visjon og profeti , og til å salve den mest hellige .
25 Vet derfor og skjelne, utslippet fra budet å restaurere og bygge Jerusalem til den salvede prinsen , skal være syv uker og seksti to uker : Det skal bygges nytt , med gater og vegger , selv i vanskelige tider .
26Og etter sekstito uker , klippet av den belagte , og skal ha noe, og ødelegge byen og helligdommen til folket i prinsen til å komme og slutten av dette ved flom , og til slutt skal være krig , er desolations bestemmes .
27 Og etablere sin pakt med mange for en uke : og halvparten av uken skal han føre å stanse det offer og offeret, Og fløyen av avskyeligheter skal komme en ødelagt , og helt til slutten , og pagkapasiya har sølt på seg fiendskapet ødelagt .


Død av 1 / 3 av menneskeheten

Hvordan drepte 1 / 3 av menneskeheten fortalt i Åpenbaringen 09:15 ?

Åpenbaringen 09:15
15 Og de fire englene ungirded , å montert på den tiden og dagen og måneden og året drepe tredjedelen av menneskene .

De timer og dager og måneder og år , sier det var på 9/11/2001 tragedien i New York .

1 / 3 av mennesker døde eller mistet håpet om å kjenne sannheten i Guds gjort på 9 / 11.

De ikke finner det oppfyllelsen av Herren Jesus sa i Matteus 24:2

Matthew 24:2
2 Men han svarte og sa til dem: Ser dere ikke alle disse tingene ? sannelig , jeg sier dere , det skal ikke være igjen her stein tilbake på stein stein, ikke kastet ned.

Litiral faktisk flere døde den 11 / 9 , men mange flere døde i kunnskap om sannheten og dette er mer synd . Akkompagnert av den romersk- katolske kirke døde og andre kristne sekter på i kunnskap om sannheten .

Fra og med 1999, er befolkningen i 6000 millioner over hele verden (kilde : FNs Folkemengde Division ) og den kristne nummererte 2100 millioner ( kilde: Encyclopædia Britannica ) Denne informasjonen kommer fra Time ( For Kids ) Almanakk 2008. Selv 1 / 3 av befolkningen i verden er kristne .


Kakediagrammet



Bilde fra: USA Center for World Mission
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 av menneskeheten er beskrevet i boka av Revelation som stjerner .

Åpenbaringen 12:04
4 og halen drog den tredje delen av stjernene på himmelen og jorden ipinaghagisOg dragen stod foran kvinnen føder , for å sluke barnet hennes fødsel .

Og stjernen er også stjerne i boka av Daniel .

Daniel 08:10
10 og økt kraftig , opp til himmelens hær , og noen av verten og stjerner blir kastet ned på jorden, og trampet på dem .

Og 1 / 3 av menneskeheten til å rense den.

Sakarja 13:8,9
8 pass , at i hele landet , sier Herren , var to deler kuttet og dø , men den tredje var igjen .
9 og Jeg vil bringe den tredje delen av brannen, og vil avgrense dem som sølv er raffinert , og vil prøve dem som gull . De skal påkalle mitt navn og jeg vil høre dem : jeg sier , mitt folk , og de skal si , Herren er min Gud .

Men noen tenker kanskje at man i vers 8 sier 2 / 3 av morderen contraceptive Apocalipisis 09:15 1 / 3 morderen . Fordi den ikke motsier det eneste symbolet på det. I Sakarja 13:08 indikerer at kutt eller dø ikke er inkludert i brannen rense . I Åpenbaringen 09:15 , er de blant de profetier og visste sannheten dag visitas , den dagen .

Luke 19:44
44 Og ilulugso til jorden , og dine barn i deg : og i deg de ikke la stein på stein, fordi du har ikke kjent på tidspunktet for din samværsavtale .

Ezekiel 5:2,12
2 En tredje del skal du brenne med ild midt i byen , når dagene av beleiringen er oppfylt, Og ta den tredje delen , og slå med sverdet rundt , og en tredje del skal du strø i vinden , og jeg vil trekke ut et sverd etter dem .
12 Den tredje delen er dø av pest, Og med hungersnød skal de bli konsumert av blant dere , og en tredje del skal falle for sverd rundt deg , og tredje del vil jeg spre i alle retninger, Og trekke ut et sverd etter .

Angitt tidsrom , når dagene av beleiringen er oppfylt

Hva Jesus sa noe om det?

Luke 21:20-22
Men 20 Når du så hærer Jerusalem, og vet at hun ødeleggelser var nær .
21. Da de i Judea flykte til fjellene , og i byen kom frem , og i feltet bør ikke inn i byen .
22 Fordi disse er de dagene av hevn, oppfylt At alle disse tingene er skrevet .

Hva er profeti i Åpenbaringen om menneskeskapte dø med sverd , hungersnød og pest ?

Åpenbaringen 6:7,8
7 Og da han åpnet det fjerde segl , hørte jeg stemmen til det fjerde livsvesen si: Kom .
8 Og jeg så, og se en blek hest , og han som satt her med navnet Death , og Hell fulgte med ham . Og de ble gitt autoritet over fjerdedelen av jorden , til å drepe for sverdet , og sult og pest , og de ville dyrene på jorden.

Vi fortsetter å lese til om lag 6 merker.

Åpenbaringen 6:9,10
9 Og da han åpnet den femte segl , så jeg under alteret sjelene til dem drept for Guds ord , og for vitnesbyrd med dem :
10 Og de ropte med høy røst og sa: Hvor lenge, Herre hellige og sant , ikke dømmer og hevner vårt blod , å bor på jorden ?

Det hevn blodet av de hellige er grunnen falle for sverdet , hungersnød, pest og ville dyr på 5 merker . Blodet av martyrene ble funnet i Babylon .

Åpenbaringen 18:24
24 Og han funnet blod av profeter og hellige , og alle ble drept på bakken .

Og det er også hevn for deres avskyelige avguder .

Åpenbaringen 9:20,21
20 og Resten av folket , ikke drept i disse plager , omvendte seg ikke sine henders verk , som tilber demoner , og avguder av gull og sølv og bronse og stein , og tre , som ikke ser og ikke hører og ikke gå noensinne.
21 Og de har ikke omvendte seg fra sine mord eller fra sine trolldomskunster eller fra sitt horeliv eller fra sine tyverier .

Samson og 9 / 11 tragedien

Dommere 16:25-31
25 Og det kom til å glede sine hjerter , sa de , «Call Samson , at han kan gjøre oss idrett. Og oppfordret til Samson fra fengselet , og han hånet dem. Og de satte ham mellom søylene :
26 Og Samson sa til gutten som holdt ham i hånden , Ipahipo meg pilarene i huset , som jeg mangahiligan .
27 Huset var fullt av menn og kvinner, og alle filistrenes høvdinger var der , og taket tre tusen menn og kvinner, ser på mens du spiller med Samson .
28 Og ropte Samson til Herren og sa: Herre Gud , jeg ber dere husker meg, og jeg ber styrke meg , bare denne ene gangen , O Gud , som jeg maiganti tiden av filistrene for mine to øyne .

29 Og Samson holder de to midterste stolpene på som huset hvilte , og lente seg på dem , en i sin høyre hånd , og den andre på venstre.
30 Og Samson sa: La meg dø sammen med filistrene , og han bøyde seg med all makt , og huset falt på herrene , og alt folket som var der . Så den døde som han drepte ved sin død var mer enn han drepte i sitt liv .
31 Da brødrene gikk ned og alle i sin fars hus , og tok ham og førte ham opp , og begravde ham mellom Sora og Esjta'ol graven til Manoah sin far . Og han dømte Israel tjue år .

Bilde fra:
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Casualties
Utdypende artikkel : tap av terrorangrepet 11. september
Dødsfall ( unntatt flykaprerne )
New York City World Trade Center 2605
[28] [29] [30] [31]

Amerikansk 11 87 [ 32]
United 175 60 [ 33]
Pentagon Arlington 125 [ 34]
Amerikansk 77 59 [ 35]
Shanksville United 93 40 [ 36]
Totalt 2976
Det var totalt 2995 dødsfall, Inkludert de 19 flykaprerne og 2976 ofre . Ofrene var fordelt som følger : 246 på de fire fly ( som det ikke var noen overlevende ) , 2605 i New York City i tårnene og på bakken , og 125 i Pentagon . [ 37] [38 ] Alle dødsfall angrepene var sivile unntak for 55 militært personell drept i Pentagon . [39 ]

Dette er fra denne informasjonen :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Hvis derfor spådde kollaps tvillingtårnene i boken av dommerne. Vi ser likheten av skadde

Samson :
Dommere 16:27
27 Huset var fullt av menn og kvinner , og alle filistrenes høvdinger var der , og taket har tre tusen menn og kvinner, ser på mens du spiller med Samson .

På 9 / 11:
Det var totalt 2995 dødsfall ,

Nesten det samme , den samme hevn.

Esekiel 20:47
47 Og si til skogen i sør : Hør Herrens ord : Så sier Herren, Israels Gud : Se , jeg vil tenne ild i deg , og skal fortærer hvert grønt tre i deg , og hver tørt tre : den brennende flammen skal ikke være slukket , og alle ansikter fra syd til nord vil bli brent i flammene .

Ved 08:46 , American Airlines Flight 11 krasjet inn i World Trade Center 's North Tower , etterfulgt av United Airlines Flight 175 som rammet Sør- Tower for 903: er

Den sørlige tårnet (2 WTC ) falt ca 09:59 , etter brenner for 56 minutter i en brann forårsaket av effekten av United Airlines Flight 175 . [ 22] Den nordlige tårnet ( WTC 1 ) kollapset for 1028 er, etter brenner i omtrent 102 minutter.

Bilde fra:http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Onsdag 23 desember 2009


Innføring av ...


Genesis 1:1-3
1 Begynnelsen Skapte Gud himmelen og jorden .
2 Og jorden ble uten form og maktesløst , og det var mørke over ansiktet til den dype , og Guds Ånd var svever over vannene .
3 Og Gud sa La det bli lys, Og det ble lys .

Tydelig fortalt i første ledd av Genesis 1 at " begynnelsen " ble skapt av Gud i himmelen og på jorden .

John 1:1-5
1 I begynnelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, Og Ordet var Gud .
2 Det har også begynner med Gud.
3 Alt er blitt til gjennom ham , og noen ting gjort som ikke var gjort uten ham.
4 I ham var liv , og livet var menneskenes lys .
5 Og lyset skinner i mørket , og mørket oppfattet det ikke .

Nå sier her i Johannes 1:1-5 Ordet var hos Gud eller med Gud i begynnelsen . I begynnelsen når skapte Gud himmelen og jorden .

Vi leser på engelsk .

John 01:02

New International Version ( © 1984)
Han ble med Gud i ryggen .

New Living Translation ( © 2007)
Han eksisterte i gikk tilbake med Gud .

New American Standard Bible ( © 1995)
Han ble i gikk tilbake med Gud .

International Standard Version ( © 2008)
Han eksisterte i gikk tilbake med Gud .

Guds Ord ® Oversettelse ( © 1995)
Han ble menneskeheten med Gud i ryggen .

King James Bible
Det samme ble i gikk tilbake med Gud .


Clear når " han " refererer til en person .

La oss få vite hva den andre Johannes sa om Jesus .

1 John 1:1,2
1 De som fra begynnelsen, Som vi hørte , de som sett med våre øyne , som vi har sett , og våre hender , om livets Ord ;
2 ( For livet ble åpenbart , og vi har sett , og vitner , og forkynne dere det liv , evig liv , hos far og ble åpenbart for oss );

1 John 2:13,14,24
13 Jeg skriver til dere fedre , fordi du vet som fra begynnelsen han. Jeg skriver til dere unge menn , fordi dere har seiret over den onde . Jeg har skrevet , mine barn , fordi dere kjenner Faderen .
14 Jeg har skrevet til dere , fedre , fordi du vet fra begynnelsen at han ville.
24 Og du , du kan bo i ditt hjerte fra begynnelsen . Hvis du bor fra begynnelsen at du har hørt , dere også skal bli i Sønnen og Faderen .

Kristus er " han " i begynnelsen . Og ifølge Genesis , begynnelsen skapte Gud i himmelen og jorden .

Vi leser den andre versjonen av 1 Johannes 2:13

New International Version ( © 1984)
Jeg skriver til dere , fedre , fordi Har du kjent svart som er gikk tilbake fra. Jeg skriver til dere , unge menn , fordi du har overvunnet det onde. Jeg skriver til dere , kjære barn , fordi du har kjent Faderen .

New Living Translation ( © 2007)
Jeg skriver til dere som er modne i troen , fordi du vet Kristus , som eksisterte gikk tilbake fra. Jeg skriver til dere som er unge i troen fordi du har vunnet Super kamp mot det onde.

New American Standard Bible ( © 1995)
Jeg skriver til dere , fedre , fordi du vet sort som har vært gikk tilbake fra. Jeg skriver til dere , unge menn , fordi du har overvunnet det onde. Har jeg skrevet til dere , barn , fordi dere kjenner Faderen .

International Standard Version ( © 2008)
Jeg skriver til dere , fedre , fordi Har du kjent den ene som har eksistert gikk tilbake fra. Jeg skriver til dere , unge mennesker , fordi du har overvunnet det onde.

Guds Ord ® Oversettelse ( © 1995)
Jeg skriver til dere , fedre , fordi Kristus du vet som har eksistert gikk tilbake fra. Jeg skriver til dere , unge mennesker , fordi du har vunnet seier over det onde.

King James Bible
Jeg skriver til dere fedre , fordi Har dere kjent sort som er fra gikk tilbake. Jeg skriver til dere unge menn , fordi dere har seiret over den onde . Jeg skriver til dere , mine barn , fordi dere har kjent Faderen .


1 Johannes 2:14
New International Version ( © 1984)
Jeg skriver til dere , fedre , fordi du har kjent sort som er gikk tilbake fra. Jeg skriver til dere , unge menn , fordi du er sterk, og Guds ord bor i dere , og Har du overvinne det onde.

New Living Translation ( © 2007)
Har jeg skrevet til dere som er Guds barn fordi du kjenner Faderen . Har jeg skrevet til dere som er modne i troen , fordi du vet Kristus , som eksisterte gikk tilbake fra. Har jeg skrevet til dere som er unge i troen fordi du er sterk. Liv Guds ord i hjertene deres , og du har vunnet Super kamp med det onde.

New American Standard Bible ( © 1995)
Har jeg skrevet til dere , fedre , fordi du vet Black som har vært gikk tilbake fra. Har jeg skrevet til dere , unge menn , fordi du er sterk, og Guds ord blir i dere , og Har du overvinne det onde.

International Standard Version ( © 2008)
Har jeg skrevet til dere , mine barn , fordi du har kjent Faderen . Har jeg skrevet til dere , fedre , fordi du har kjent den ene som har eksistert gikk tilbake fra. Har jeg skrevet til dere , unge mennesker , fordi du er sterk og fordi Guds ord forblir i dere , og Har du overvinne det onde.

Guds Ord ® Oversettelse ( © 1995)
Jeg har skrevet til dere , barn , fordi dere kjenner Faderen . Jeg har skrevet til dere , fedre , fordi du vet Kristus , som har eksistert gikk tilbake fra. Jeg har skrevet til dere , unge mennesker , fordi du er sterk og Guds ord bor i dere . Har du vant seier over det onde.

King James Bible
Har jeg skrevet til dere , fedre , fordi dere har kjent sort som er gikk tilbake fra. Har jeg skrevet til dere unge menn , fordi dere er sterke , og Guds ord blir i dere, og dere har seiret over den onde .

Så klart at Kristus er tilstede i begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden .

Micah 05:02
2 Men du, vil Betlehem Ephrata , lite å kompromittere blant tusenvis av Juda , fra du vise meg en til å være hersker i Israel , hvis fotspor frem er fra gammelt av , fra evighet.

Hver gang gjenstand for uendelige ?

Ordspråkene 8:23,24
23 Jeg ble satt siden dagene med ingen begynnelse , før jorden.
24 Jeg tok frem noe mer dype , da var det ingen fontener rik med vann .

Tiden i all evighet uten begynnelse .

Ny himmel og ny jord


21:1-4,10 uttalelse
1 Og jeg så en ny himmel og en ny jordHadde for den første himmel og den første jord gikk bort , og havet er borte .
2 Og jeg så den hellige by , det nye Jerusalem , stige ned fra himmelen fra Gud, stand som en brud nagagayakang virkelig sin kone .
3 Og jeg hørte en høy røst fra tronen , sa: Se, tabernakel Gud er med menn, Og han skal bo hos dem, og de skal være hans folk , og Gud selv skal være med dem og være deres Gud
4 og Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne,, Og det skal ikke være noen død , skal det ikke mer sorg , heller ikke sorg eller noe mer smerte : de første ting er borte .
10 Og Han bar meg bort i ånden til et stort og høyt fjell, og viste meg den hellige byen Jerusalem, Kommer ned fra himmelen fra Gud ,

Forårsaket fjellet til John ( V10 ) er plasseringen av den hellige byen. Den hellige byen Jerusalem .

Esekiel 40:2
2 I syner Gud førte han meg inn i Israels land , og Jeg plasserte et meget høyt fjell , der han som en by i sør .

Dersom folket i sør , derfor det høgaste fjellet i nord . Hva fjellet er i nord ?


Salme 48:2
2 vakre i høyde, gleden over hele jorden , fjellet Sion , i retning nord, byen den store kongen.
Galaterne 4:26
Men 26 Jerusalem er over gratis, som er vår mor.

Hebreerne 12:22
Men 22 kom til fjellet Sion , og folket i den levende Gud , det himmelske Jerusalem , og de utallige mange engler ,

Hebreerne 11:16
16 Men nå ønsker et bedre land , selv himmelen, Så de ikke skamme seg over Gud kalte sin Gud , for han hadde gitt dem en by .

Gi oss beskjed litiral , materiell , fysisk ( i kjødet og djevelen ) det nye Jerusalem .

Først og fremst , til sojourners returnere til sine hjem . Ikke den folk går tilbake til sojourners . Hvis man mente at folk kommer til ham , reversere han hjernen .

Ingen vitnesbyrdet var Jesus i fire evangelium ( Matteus , Markus, Lukas og Johannes ) som himmelen kommer . Undervisning ham en bønn til disiplene sa han : Måtte deres rike komme . Skje din vilje , hvordan i himmelen , så også på jorden. Matthew 06:10

Ikke profetene også vitnesbyrd om at himmelen kommer . Å si til profeten er Mount Zion Guds rike . John brakt til de høye fjell ( Åp. 21:10 ) er byen Jerusalem seg selv . Jerusalem var og det er nå og for alltid . Så vi leste profetene sa om Sions berg .

Jesaja 66:20,22
20 og skal de føre alle dine brødre fra alle nasjoner til Herren, Hvilke på hester, og vogner , og i kull , og på muldyr og på raske dyr, til mitt hellige fjell Jerusalem, Sier Herren , som bringe Israels barn av deres offer i en ren fartøy inn i huset til Herren.
22 For som den nye himmel og nye jord , som jeg vil være for meg, sier Herren , slik skal din ætt og navnet ditt .

Jesaja 65:9,17,18,19
9 og Jeg bringe frem et frø fra Jakob , og fra Juda en arving av mine fjell , og skal arve mitt valg , og mine tjenere skal bo.
17 For se, Jeg skaper en ny himmel og en ny jord, og gamle ting er ikke husket , eller kommer opp i hodet.
18 Men vær dere fryde og glede alltid der jeg skaper : For se , Jeg skaper Jerusalem til en jubel, Og hennes folk en glede .
19 Og jeg vil fryde meg i Jerusalem , og glede i mitt folk : stemmen til gråt skal ikke mer høres i hennes, Eller stemmen til å gråte.

Ingenting sier her at Jerusalem skal komme ned fra himmelen . Gud sier at han skaper en ny himmel og ny jord i punkt 17 . Men i paragraf 18 er definert av Gud at hans skaper Jerusalem til en glede.

Vi leser skriftene til Paulus .

2. Kor 5:16,17
16 Derfor fra nå vet vi intet menneske etter kjødet : selv om vi har kjent Kristus etter kjødet , men nå vet vi ham så .
17 Derfor , om noen er i Kristus , er han en ny skapning : gamle ting har gått bort: Se, er alle ting bli nye.

Den nye enheten vil ha en ny himmel og ny jord for det nye foretaket kan ikke sette gamle himmel og jord .

Luke 5:36-39
36 Og han talte også en lignelse til dem : Ingen mann river den nye klær og gamle klær itinagpi, vil andre kloke gjøre nye og gamle ting ikke tagping fra før .
37 ingen mann menn satte ny vin i gamle flaskerAndre kloke papuputukin alkohol før de skinn , og skal bryte huden .
Men 38 bør sette ny vin i nye flasker.
39 Og ingen drikker vin på Lees, er nye vin vil elske , for si , den gamle er bedre.

Jesaja 43:18,19
18 Husker du de første ting , verken vurdere ting av gamle.
19 Se , jeg gjør nye ting, Nå skal våren frem : skal dere ikke vite det ? Jeg vil selv lage en vei i ørkenen , og elver i ørkenen .

Jesaja 56:7
7 De bringer til mitt hellige fjell, og gjøre dem glad i Mine bønnens hus : deres brennoffer og deres slaktoffer skal bli akseptert på mitt alter , for Mitt hus skal kalles et bønnens hus for alle mennesker.

Folk tar det hellige fjellet , det hellige fjellet Jerusalem (Jes 66:20 ) og ikke ta hellig fjell mennesker .

Sakarja 8:03
3 Så sier Herren , Jeg kom tilbake til Sion , og bor midt i Jerusalem, og Jerusalem skal kalles by sannhet , og fjellet i Herrens , hærskarenes , Den hellige fjellet.

Gud bor i Jerusalem .

Joel 3:17,18,21
17 Og dere skal vite at jeg er Herren din Gud , bor i Sion , mitt hellige fjell: da skal Jerusalem være hellig , og ikke til å passere ham enn fremmede.
18 og skje på den dag, at fjellene skal slippe søt vin , og haugene skal flyte med melk , og alle bekker i Juda skal flyte med vann , og en fontene skal komme ut av Herrens hus , og skal vann -dalen Sittim .
21 Og jeg vil rense blodet sitt at jeg ikke har renset : For Herren bor på Sion.

Salme 132:13
For 13 Lord valgt Sion; sitt hjem han ønsket mest.

Salme 48:8
8 Hva vi hørte , så vi så folk for Herren , Allhærs folk vår Gud; Gud vil etablere den alltid. ( Selah )

Jesaja 02:02
2 og skje i de siste dager, Hvilken Fjellet i Herrens hus skal være etablert på toppen av fjellet, og være høyt på bakken , og alle nasjoner skal.

Jesaja 57:15
15 For så sier høyt og luftig En som bor i evigheten , hvis navn er hellig ; Jeg bor i det høye og hellige sted Han inkluderte også en sønderknust og ydmyk beskjedenhet, å gjenopplive ånden av ydmyke , og å gjenopplive hjertet av angrende .

Jesaja 35:10
10 Og frikjøpt fra Herren skal komme tilbake , og komme til Sion med sanger og evig glede over deres hoder: De skal få fryd og glede , og sorg og vil returnere sukk.

Jesaja 30:19
19 For folk skal bo i Sion i Jerusalem: Du skal gråte lenger , vil han sikkert være deg nådig til stemmen din klage , når han skal høre , vil han svare deg .

Jesaja 25:6-10
6 og I dette fjell skal Herren , Allhærs i alle byerEn fest av fett ting, en fest av vin på Lees, fett ting full av marg, av viner på bunnfall godt raffinerte .
7 Og han skal på dette fjell dekker alle byer, Og slør naladlad i alle land .
8 Han har ett døden for evig, og Herren Gud skal tørke bort tårer fra alle ansikter , og vanære av hans folk ble ekskludert fra alle jordens: For Herren .
9 og si på den dagSe, Det er vår Gud , ventet vi på ham , og han vil redde oss: Dette er Herren , ventet vi på ham , vil vi fryde og glede oss i hans frelse .
10 For I dette fjell skal Herrens hånd, Og Moab skal bli tråkket ned i hans sted , som halm kork nayayapakan i forstoppelse .

Jesaja 52:1
1 Våkn opp, våken , ta på din styrke , Sion , ta på deg gode klær , O Jerusalem , hellige by: for heretter skal det ikke mer komme inn i deg, den uomskårne og urent.

Jesaja 60:14
14 Og sønnene til dem som plaget deg skal komme bøyd til deg , og alle de som foraktet deg skal bøye seg på fotsålene , og De skal kalle deg Byen Jehova, The Sion av Israels Helliges.

Jeremia 07:07
7 er Jeg få deg til dette stedetDe land som jeg gav deres fedre fra begynnelsen til evig tid.

Inntil de for alltid forbli i det lovede land .

Esekiel 37:24,25
24 Og Min tjener David skal være konge for dem, Og alle har de en gjeter : De skal også gå i mine bud , og følger mine forskrifter og gjør .
25 Og De skal bo i landet som jeg gav min tjener Jakob , hvor deres fedre, og De skal bo der, De og deres barn , og barna til sine barn , for alltid, og David, min tjener skal være deres fyrste for alltid.

Jesaja 31:4
4 For så sier Herren til meg , som som løven og den unge løven heie på sitt bytte , da en rekke hyrder kalles ut mot ham , at han ikke var redd for stemmen sin , og heller ikke abase selv fordi støy av dem : så Minst Herren , Allhærs på Mount Zion, og høyden for å bekjempe den.

Minst Herren og folket med seg , som gjør landet ikke du bygge , men byens folk. Eksempelet er i 1 Samuel 14:34 .

1 Samuel 14:34
34 Og Saul sa distribuere inn i byen og si til dem , Bring meg hit hver sin okse , og hver sin sau, og drepe den og spise, og synd Lord mot å spise blod. Og brakte hele folketHver mann sin okse som natt og drept der.

Jesaja 27:13
13 Og det skal skje på den dag , at den store basunen skal bli blåst , og de omkommer i landet Assyria kommer , og de er utstøtte i Egyptens land , og skal tilbe Herren i det hellige fjell i Jerusalem.

Jesaja 54:5
5 For Den May- maker er din mann, er Herren , hærskarenes navnet hans : og Israels Hellige er din forløser , Gud hele jorden skal han hete .

Gud kan ikke være gift på nytt til en annen by . Jerusalem i Åpenbaringen å være gift med Gud. Kan gifte seg igjen gifte seg , men å gifte seg med en annen mindre ødelagt pakten gjelder ikke Guds lov .

Jesaja 33:5
5 Herren er opphøyet ; for han bor på høy: han fylt Sion med rett og rettferdighet.

Når Gud bor i den hellige byen skal menneskene som bor rettferdighet .

Daniel 2:35,44,45
Etter 35 Da jernet , leiren , messing , sølvet og gullet brutt i stykker sammen, og ble som agner av sommeren tresking , og vinden som ingen plass finnes i dem , og steinen som slo bildet ble et stort fjell og fylte hele jorden.
44 Og i dagene av disse konger skal himmelens Gud opprette et rike som aldri skal bli ødelagt , eller strøm ble overlatt til et annet folk, men i stykker og fordøye alle disse rikene, og Yao ' y lalagi alltid.
45 Mens du så en stein i fjellet natibag, Uten hender og klippe jern, messing , leiren , sølvet og gullet har betydning for de store Gud til kongen hva som vil skje heretter : og drømmen er reell og tolkningen av dette at .

Said leder av fjellet land. Fra de høye fjellene er spredt over hele jorden i Åpenbaringen pagkakahula slik at det faller fra himmelen .

Vi lærer betydningen av at profetien i Daniel . " Strykejernet , leiren , messing , sølvet og gullet knust i biter sammen " Dette er guder lager .

Micah 01:07
7 Og alle hennes utskårne bilder i stykker, Og alle hennes lønn vil bli fortært av ild , og Alle hennes idolene vil jeg lå øde, For leie av en skjøge hun samlet , og utleie av en skjøge mangauuwi .

Daniel 05:04
4 De drakk vin , og roste guder av gull og sølv , kobber , jern , tre og stein.

Steinen ( Daniel 2:35 ) er Kristus , og fjellet er fjellet Sion. Vi leser i Jesaja 28:16

Jesaja 28:16
16 Derfor sier Herren, Israels Gud : Se , Jeg lå i Sion en stiftelse en stein, A prøvde stein , en dyrebar hjørnet stein av sikre grunnvoll : den som ikke tror skal gjøre hast .

Jesaja 44:28
28 som sier til Kyros , Han er min hyrde , og skal utføre all min glede : selv sier at til Jerusalem , skal du bli bygget, og templet , Din grunnlaget skal legges.

Jesaja 45:13
13 Jeg løftet ham opp i rettferdighet , og jeg vil lede alle hans veier ; Han skal bygge min byOg han skal slippe min fanger , ikke for pris eller belønning , sier Herren , hærskarenes .

Jeremiah 33:9,20,21
9 og folk skal være min glede , ros og ære, til Før alle folk på jorden høre alt det gode som jeg dem , og frykt og skjelver for alle de gode og for all den velstand som jeg anskaffer til det.
20 Så sier Herren , Hvis dere bryte min pakt med dagen og min pakt av natten , slik at ikke skal være dag og natt i sesongen deres;
21 Også min pakt være brutt med David, min tjener, At han ikke skulle ha en sønn til å styre på sin trone , og levittene prestene , min ministere .

Så sikker på at våre nåværende og Jerusalem passerte Jerusalem sier Johannes åpenbaring . Pakt med David , fordi Gud er uforgjengelig .

Hvordan kan vi være trygge på at minst litiral Jerusalem fra himmelen ?

Hosea 2:19-23
19 og Jeg vil være din kone for alltidJa , jeg vil være din kone i rettferdighet og rettferdighet , og godhet og barmhjertighet .
20 Jeg er også kommer til å være gift med tilståelse, Og du skal kjenne Herren .
21 Og skje på den dag at jeg vil svare, Sier Herren , Jeg vil svare på himmelen, og de skal på bakken;
22 Og jorden dekker hvete, og vin og olje , og de skal svare Jisre'el .
23 Og Jeg vil plante henne for meg på bakken, Og vil ha barmhjertighet mot ham som har ingen nåde , og Jeg vil fortelle dem at mitt folk , Du er mitt folk , og han skal si , du er min Gud.

Minst det nye Jerusalem , men etablert. v23

Men la oss være grunnen til den nye himmel og nye jord vil skje fortalt prediksjon .

Hebreerne 12:26,27
26 At stemmen som er nagpayanig da jorden : Men nå er han lovet, sa Yayanigin igjen, ikke bare jorden , men himmelen.
27 Og Dette ordet , igjen , er det pinakakahuluganan bort de tingene som rystet , som gjorde disse tingene, å forbli ikke- ristet.

Klart her at skjelvet vil bli fjernet og erstattet uten dirrer .

Jesaja 13:10,13
10 For stjernene på himmelen og pynt disse skal ikke gi sitt lys : solen skal bli formørket i sin stigende , og månen skal ikke gi sitt lys.
13 Derfor Jeg panginginigin himlene og jorden yayanigin fra hvor vrede Herren, hærskarenes Gud , og dagen for hans brennende vrede ,

Knyttet til falske guder , de ting som yayanigin . Så jeg mener, fjerne lager og gudene blir deres Gud er den sanne Gud.

Jesaja 2:18-21
18 og avgudene han skal helt.
19 og folk går inn i hulene av steinene , og grotter av jorden, I frykt for Herren , og herligheten av hans majestet , da han steg til riste jorden .
20 På den dag Folk vil kaste sine avguder av sølv og sine avguder av gull , som de laget for å tilbe, hiet av embryoet og flaggermus ;
21 For å legge inn mellomrom bergarter , og i kløfter av steinene , frykt for Herren , og herlighet majestet hans , når han ariseth å riste kraftig på jorden.

Jesaja 24:23
23. Dersom Så forbløffet månen og solen skamfull; for Herren, hærskarenes Gud , skal regjere i Sions berg og i Jerusalem, Og før han eldste med herlighet .

Jesaja 45:16
16 De var skamfull , ja , til skamme alle: De skal gå inn i forvirring sammen for arbeidstakere av idoler.

Joel 3:15,16
15 solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner.
16 Og Herren skal brøle fra Sion , og absolutt stemmen fra Jerusalem; og himlene og jorden vil riste, Men Herren skal være håp om hans folk , og bevis for Israels barn .

Haggai 2:21,22,23
21 Tal til Serubabel guvernør i Juda og sa: Jeg vil riste himmel og jord;
22 Og jeg vil styrte tronen av kongedømmet , og jeg vil ødelegge styrken på kongedømmene nasjonene , og jeg vil velte vognene og dem som er i dem, og hestene og deres ryttere skal komme ned , hver en av sverdet til sin bror.
23 Den dagen, sier Herren, hærskarenes Gud , Jeg tar deg, O Serubabel , min tjener, sønn av Sealtiel , sier Herren , og Jeg vil gjøre deg til en signet : for jeg har valgt deg, sier Herren, hærskarenes Gud .

Vennligst følger deg med tittelen "Dark of the Sun , månen og stjernene" Å vite hva som er i himmelen og jord å bo yayanigin ikke flyttet .

Voice

Kanskje du er kjent vers av 1 Tessaloniker 4:16 . Jeg er sikker på at du ikke merke til den egentlige betydningen . Vi leser .

1 Tessaloniker 4:16
16 For Herren selv skal stige ned fra himmelen med et rop , med stemmen til erkeengelen, Og med Guds basun , og De døde i Kristus skal stå opp første;

Stange du lagt merke til ? Vi leser Johannes 5:25-29

John 5:25-29
25 Sannelig , sannelig sier jeg eder: Den time kommer , og nu , de døde skal høre stemmen til Guds Sønn, og som hører skal leve.
26 For Som Faderen har liv i seg selv, Så også Han gav Sønnen å ha liv i seg selv:
27 Og han gav ham fullmakt til å gjennomføre , fordi han var sønn av mannen .
28 ikke på dette : for den time kommer , alle er i graven , skal høre hans røst,
29 Og skal komme frem ; som har gjort det gode , til livets oppstandelse , og har gjort det onde , til oppstandelse fordømmelse.

Nå har vi bevist at Guds Sønn , Miguel . Ikke være annerledes fordi Guds Sønn i Johannes 5:25 og 1 Tessaloniker 4:16 Miguel fordi det refererer både til oppstandelsen . Hvis det er forskjellig , mener jeg tok en og en er ikke?

Snakket om Faderen ( Jesus) skulle si i Son ( Michael ) til den avdøde før Sønnen, skal høre hans røst .

Sannheten er , ikke noe egentlig døde lystre kommando av Herren Jesus.

John 08:51
51 Sannelig , sannelig sier jeg dere : Om nogen holder mitt ord , han skal aldri se døden.

Men vi vet den tiden når du hører stemmen til Guds Sønn .

Salme 29:7,8
7 Humahawi flammen til brannen i Herrens røst.
8 Niyayanig på Herrens røst enkelte: Niyayanig Herren noen av Kades .

Joel 2:10,11
10 Jorden skal skjelve foran dem , skal himlene skjelve : solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner:
11 og Jehova utter stemmen før hæren hans ; for sin leir er svært stor , for han er sterk at hans ord, for dagen for Jehova er stor og veldig forferdelig, og som følge?

Joel 3:15,16
15 Solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner.
16 Og Herren skal brøle fra Sion , og utter stemmen fra Jerusalem, og himlene og jorden vil riste, Men Herren skal være håp om hans folk , og bevis for Israels barn .

Matthew 24:29,30
29 Men straks etter trengsel på dag være formørket solen og månen skal ikke gi sitt lys , og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen:
30 Og da skal vises tegn Menneskesønnens i himmelen: Og da skal alle stammer på jorden , og de skal se Menneskesønnen kommer i himmelens skyer med stor makt og herlighet .

Michael kommer til ære for sin far . Så du tror at Herrens røst , Allhærs skal høre etter boka av Joel er stemmen til Guds Sønn å høre .

Matthew 16:27
For 27 Menneskesønnen skal komme i glansen av sin far med sine engler , og deretter gi hver mann etter hans gjerninger .

La oss vite når tiden.

Sefanja 1:14,15,16,18
14 Den store dagen for Jehova er nær, Lukk og hast sterkt , selv stemme på Herrens dag: Den mektige mannen skal rope det bittert .
15 Den dagen er en vredens dag, dag med problemer og nød , dag av undergang og ødeleggelse, dag med mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde,
16 Dagen i trompet og alarm, mot de befestede byene , og mot den høye veggen.
18 Hverken deres sølv eller deres gull vil ikke kunne levere dem vredens dag for Herren ; men hele landet skal bli fortært av ild sjalusien hans: Utfør for ham , ja , en slutt , alle som bor i landet .

Joel 2:1,2
1 Blås i horn på Sion , og avgir en alarm på mitt hellige fjell: La alle innbyggerne i landet For dagen i Jehovas kommer , for det er;
2 Dager av mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde, Som daggry spredte seg på fjellet : et stort folk og sterk ; var aldri lignende , skal heller ikke det være noe mer etter det, til årene i mange generasjoner.

Daniel 12:1,2,4,9
1 og på den tiden , skal Michael stå opp, Den store prinsen som står til beste for barn av ditt folk , og Det vil være en tid med problemer , slik som aldri var siden det var en nasjon før den tid, Og den gang ditt folk skal leveres , hver den som skal være skrevet i boken .
2 og mange av dem som sover i støvet på jorden , skal våkne , noen til evig liv , og noen til skam og evig forakt.
4 Men du, Daniel , hold kjeft ordene , og forsegle boken , til slutten: Mange skal løpe frem og tilbake , og kunnskap skal økes .
9 Og han sa: Gå bort , Daniel : for ordene er lukket og forseglet til slutten.
11 Og fra den tid det stadige brennoffer, er tatt bort , og den vederstyggelighet at maketh, vil ha en tusen to hundre og nitti dager .

Sefanja 1:15 sier , den dagen problemer (også fortalt i Daniel 12:1) er dagen på slutten . Hvis fortsatt , i oppfyllelse av Daniel 12:01 på tidspunktet for slutten. Daniel 12:4,9 Og dagen av undergang og ødeleggelse er fortalt i Daniel 12:11 den vederstyggelighet av ødeleggelse .

Vi leser uttalelsen fra Herren om å skrive av Daniel .

Matthew 24:15,21,29,30
15 Så du ser vederstyggelighet for ødeleggelse, snakkes av profeten Daniel , på et hellig sted ( leseren forstår ) ,
21 For så vil være stor trengsel , for eksempel var ikke siden begynnelsen av verden til nå , og heller aldri skje.
29 Men straks etter trengsel på dag være formørket solen og månen skal ikke gi sitt lys , og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen:
30 Og da skal vises tegn Menneskesønnens i himmelen: Og da skal alle stammer på jorden , og de skal se Menneskesønnen kommer i himmelens skyer med stor makt og herlighet .

Vi bekreftet at de henviser til en hendelse for dem ( Daniel 12:01 , Matteus 24:21 og Joel 2:2) skal ha ikke er utløpt fra begynnelsen av verden og aldri noensinne skje igjen . Og det definerer alle " Day of the Lord . " Umulig at man er ferdig og man er ikke fordi den påståtte feilen " ennå ikke oppfylt fra begynnelsen av verden " og sa " Nevermore . "

Jesaja 30:27,30
27 Se, Herrens navn kommer fra langt , brennende vrede , og i den tykke røyken umiilanglang : leppene er fulle av harme , og hans tunge som en fortærende ild:
30 Og Herren hans sak strålende stemmeOg introdusere slaget ved armen , med harme av sinne hans , og flammene av fortærende ild , med regn og tordenvær , og hagl,

Vi leser andre skrifter av Jesaja

Jesaja 13:6,9,10
6 Howl dere ; for Herrens dag er nær ; komme som en ødeleggelse fra den Allmektige.
9 Se , dag Jehovas kommer , grusom både harme og brennende vrede ; å gjøre øde land, Og derfra å ødelegge syndere dette.
10 For stjernene på himmelen og pynt disse skal ikke gi sitt lys : solen skal bli formørket i sin stigende , og månen skal ikke gi sitt lys.
13 Derfor Jeg panginginigin himmelen og jorden skal fjerne malplassert henne i vrede Herren, hærskarenes Gud , og dagen for hans brennende vrede,

Jesaja 10:03
3 Og det du gjør besøksforbud dag, og ødeleggelse kommer fra langt? hvem vil dere flykte for hjelp? og hvor vil dere legge igjen din herlighet ?

Jesaja 22:05
5 For dag med problemer og forvirring , fra Herren , Herren, hærskarenes Gud , dalen syn; svikt i veggene og roper til fjellet . ( Shouting til fjells betyr " paghudyat " )

Jesaja 63:1-6

Mandag 21 desember 2009


Brann

La oss nå finne ut hva definisjonen av brannen tutupok himmelen og jorden . La oss vite litiral brann eller ikke. Vi starter med 2 Peter 3:7,10,12

2. Peter 3:7,10,12
7 Men himmelen og jorden , av samme ordet lagret opp for brann, reservert Hvilken dag dømme og ødeleggelsen av de ugudelige mennesker .
10 Men Herrens dag som en tyv , til himmelen på den dag vil forgå med en stor støy, og ting i himmelen skal bli oppløst med brennende hete , jorden og arbeidene ble brent på bakken.
12 og oppriktig ønske komme dagen for Gud, som den brennende himmelen vil bli oppløst , og Objektene i himmelen , vil smelte med brennende hete?

Uendret , til Bibelen forklare. Vi lærer under arrangementet .

Sefanja 1:2-5,7,14,15,18
2 Jeg vil aldeles forbruke alt på jorden , sier Herren .
3 Jeg vil oppta mennesker og dyr , vil jeg forbruke fuglene himmelen , og fisken i havet , og snuble med de ugudelige, og vil utrydde menneskene på jorden , sier Herren .
4 Og jeg vil rekke ut min hånd mot Juda , og alle Jerusalems innbyggere , og Jeg vil utrydde igjen av Ba'al fra dette stedet , og navnene på prestene Chemarim;
5 Og tilbedelsen av himmelen taket av huset , og dem som sverger til Jehova og sverge i navnet på deres konge ;
7 Hold din Herre Gud , for dagen for Jehova er nær: Herren har utarbeidet et offer, innviet han sine gjester .
14 store dag Jehova er nær, nær og hast sterkt , selv stemmen til Herrens dag : den mektige mannen skal rope det bittert .
15 Dagen være vredens dag, dag med problemer og nød, dag av undergang og ødeleggelse, dag med mørke og tungsinn, dag med skyer og skodde,
18 Hverken deres sølv eller deres gull vil ikke være i stand til å levere dem vredens dag for Herren, men hele landet skal være av ild sjalusien hans: Utfør for ham , ja , en slutt , alle som bor i landet .

Jeremia 46:10
10 For dagen er Herren, Herren , Allhærs dag med hevn, for å hevne ham av hans fiender , og sverdet skal fortære og bli mette, Og skal deres blod : for Herren , Herren , Allhærs et offer i nord ved elven Eufrat

Jesaja 34:4,5,6,8
4 og himmelens hær skal være oppløst, og himmelen skal være som en spiral, Og alle deres vertskap skal falle som et blad visner på vintreet , og som et fallende blad fig .
5 For mitt sverd har drukket i himmelen: Se, skal den komme ned på Edom , og folket i forbannelsen min , for retten .
6 Sverdet for Herren er fylt med blod, Laget fett med fedme , blodet av lam og geiter , fettet av nyrene værer : For et offer til Herren i Bozrah, Og et stort mannefall i Edom-landet .

Jesaja 63:1-5
1 Hvem er det som kommer fra Edom , med farget tøy fra Bozrah? Det er strålende i sine klær , reiser i storheten av styrke hans? Jeg som taler i rettferdighet , mektig til å frelse .
2 Hvorfor er du rød i dine klær , og dine klær som ham treadeth i vinpressen ?
3 Jeg har tråkket vinpressen alene, og byen er ikke med meg : ja, trådte jeg dem i min vrede , og Jeg vil tråkke dem i raseri min, Og deres blod være stenket på mine klær , og jeg vil farge alle mine klær .
4 For Den dagen hevn var i mitt hjerte, Og året av min innløst er kommet .
5 Og jeg så, og ingen hjelp , og jeg lurte på at ingen opprettholder , så jeg reddet mine egne hender , og min raseri , oppholdt meg .
6 Og jeg trampet ned folk i min vrede , og gjøre dem drukne i raseri min, og bakken deres blod .

Jesaja 47:13,14
13 Er du misliker mest mulig ut av din rådet : står nå profeterer over himmelen og stjernene , månen mangingilala omOg lagre deg fra disse tingene skje med deg .
14 Se , skal de bli som halm ; brenne dem med ild , skal de ikke levere fra seg makt på flammen: Ingen babaga til mapagpapainitan , eller brann mauupuan før.

Nahum 1:06
6 Hvem kan stå for harme hans? og som kan forbli i fierceness av sinne hans? hans raseri er utøst som ild, og steinene er brutt i stykker av ham.

Jeremia 15:14
14 Og jeg vil føre med dine fiender i det land som du vet ikke ; for en brann er opptent i min vrede, Som skal brenne deg.

Jeremia 23:29
29 ikke Mitt ord som ild? sier Herren , og som en hammer som bryter rock?

Nå hva er meningen med brannen ? Har ikke Guds ord ?

Her er flere bevis på at ordet brann kommer ut av munnen og sa også i perioden når det er mulig .

Song 18:7,8,9
7 Nauga og deretter ristet jorden , er grunnlaget også av fjellene flyttet , og nauga, Fordi han var sint .
8 gikk opp røyken fra hans nese , og ild fra hans munn sumupok: Nangagalab lungene av det.
9 Han bøyde himmelen også , og ned , og mørket var under hans føtter.

Jesaja 30:27,30,31
27 Se , I Herrens navn kommer fra langt, Burning med sinne sitt , og i den tykke røyken umiilanglang : leppene er fulle av harme , og hans tunge som en fortærende ild:
30 Og Herren skal føre sin herlige stemmeOg introdusere slaget ved armen , med harme av sinne hans, og flammen av fortærende ild , med regn og tordenvær , og hagl,
31 For gjennom Herrens røst skal assyriske , stav smiting .

Åpenbaringen 11:05
5 Og hvis noen vil skade dem , er ild ut av munnen , og deres fiender fortærer, Og hvis noen vil skade dem må dø på denne måten .

Jeremia 05:14
14 Derfor sier Herren , hærskarenes Gud : Fordi dere taler dette ordet , se, Jeg vil gjøre mine ord i munnen din brann, Og dette folk treet , og de fortære dem .

Jesaja 30:26,27
26 Videre lyset av månen skal være som dagens lys , og lyset fra solen skal Sevenfold , som lys på syv dager , Tie Herrens dag den skadet av sitt folk , og helbrede slag av såret deres.
27 Se , I Herrens navn kommer fra langt, Burning med sinne sitt , og i den tykke røyken umiilanglang : leppene er fulle av harme , og hans tunge som en fortærende ild:

Så ikke flammen litiral definisjonen av brannen tutupok himmelen og jorden .

Malaki 3:1-3
1 Se, jeg sender min budbringer , og han skal rydde vei foran meg , og Herren som dere søker , skal brått komme til sitt tempel , selv budbringer av pakten , som dere fryder : Se, han kommer , sier Herren, hærskarenes Gud .
2 Men hvem kan utholde den dag hans komme ? og hvem skal stå når han kommer ? for han er som en raffineriet ild , og liker fyldigere:
3 og Han vil sitte som et raffineriet og renser sølv : og han skal rense sønner Levi, og purge dem som gull og sølv , og de skal tilby for Herren offergaver i rettferdighet .

Matthew 03:11
11 Jeg faktisk døper dere med vann til omvendelse : men han som kommer etter meg er sterkere enn jeg , at jeg ikke er verdig til å bære hans sko : Han skal døpe dere med Den Hellige Ånd og ild ;

Guds Ord er ånd .

John 6:63
63 Ånden som gjør levende , kjødet er ingen fortjeneste ; De ord jeg har talt til dere ånd, Og de er liv .

Ånden også brann.

Lover 2:2,3,4
2 Og plutselig kom fra himmelen en lyd som en humahagibis sterk vind , og fylte hele huset i stolen sin .
3 og Det viste seg for dem som tungen brann, Hvilke nagkabahabahagi , og abbor på hver enkelt av dem.
4 og De er alle fylt av Den Hellige Ånd, og begynte å tale forskjellige språk , i henhold til den Ånd som de snakker .

Vi begynte med 2 Peter 3:7,10,12 hvis vi øker lesingen av 2. Peter 3:05 vet vi dette:

2. Peter 3:05
5 For denne de forsettlig glemmer , at det var himmelen frå gammalt av , og en jord komprimerte ut av vann og i vann , av Guds ord;
6 som av noe som betyr verden ble til, som fløt over med vann , omkom :

Av hva ? Guds ord ingen andre . Vi gjentar vers 7

7 Men himmelen og jorden , av samme ordet lagres for brann, blir forbeholdt mot den dagen dømme og ødeleggelsen av de ugudelige mennesker .

Vennligst klare det?

Matthew 24:35
35 Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal ikke forgå .

Guds ord er brannen ikke dø. Men hva Guds ord over hele jorden tutupok ? Svar : Alle Gud har talt gjennom profetene .

Luke 21:22
22 For disse er dager av hevn, som oppfylte alle disse tingene er skrevet .

Lørdag 19 desember 2009


Dark of the Sun , månen og stjernene

La oss vite hva du mener med mørke av sola , måne og stjerner. Vi lar Bibelen er å avdekke .


Åpenbaringen 6:12,13
2 Og jeg så da han åpnet det sjette seglet , og det var et stort jordskjelv , og Solen ble svart som sekkestrie av håret en mørk , og hele månen ble som blod;
13 og Stjernene på himmelen falt til bakken, som et fikentre frukt isinasambulat hennes lille unge frukt når slo en sterk vind .

Jesaja 13:10,13
10 For stjernene på himmelen og pynt disse skal ikke gi sitt lys : solen skal bli formørket i sin stigende , og månen skal ikke gi sitt lys .
13 Derfor har jeg panginginigin himlene og jorden skal fjerne malplassert henne i vrede Herren, hærskarenes Gud , og dagen for hans brennende vrede ,

Joel 2:2,10,31
2 dager av mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde , som daggry spredningen på fjellet : et stort folk og sterk , aldri noensinne hadde liknende , skal heller ikke det være noe mer etter det , til år med mange generasjoner .
9 De sprang over byen , kjører de på veggen, klatrer de opp husene , skriver de i vinduene som en tyv .
10 jorden skal skjelve foran dem , skal himlene skjelve : solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner

Esekiel 32:7
7 Og da jeg nautas , vil jeg dekke himmelen, og gjøre stjernene disse, har jeg et skydekke solen og månen skal ikke gi sitt lys .

Matthew 24:29
29 Straks etter trengsel av disse dagene skal solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys , og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen ;

Jesaja 34:4,5,6
4 Og himmelens hær skal, og himlene skal være som en spiral , og alle deres vert skal falle som et blad visner på vintreet , og som et fallende blad fig .
5 For mitt sverd har drukket i himmelen : se, skal den komme ned på Edom , og folket i forbannelsen min , for retten .
6 For Herren er fylt med blod , fett med fedme , blodet av lam og geiter , fettet av nyrene værer : For et offer til Herren i Bozrah , og et stort mannefall i Edom-landet.

Esekiel 08:16
16 Og han førte meg til den indre forgården til Herrens hus , og se, var døren til tempelet til Jehova , mellom forhallen og alteret , fem og tyve menn , med ryggen mot tempel , og vender mot øst , og de tilber solen på østsiden.

6:3,4,8 Esekiel 11-13
3 Og si , dere fjell i Israel , hør Herrens ord . Så sier Herren Gud i fjell og åser , elvene og dalene : Se, Jeg, selv jeg , vil føre et sverd over dere , og jeg vil ødelegge dine offerhauger.
4 og dine altere skal være øde , og bildene er brutt, Og jeg vil kaste ned din drept menn foran din idoler .
8 Likevel vil jeg legge igjen en rest, Så du har noen som unnslippe sverdet mellom nasjonene , når dere skal bli spredt gjennom landene .
11 Så sier Herren Gud , slår med din hånd , og stempel føttene , og si : Akk, for alle de onde vederstyggeligheter i Israels hus , for De skal falle for sverd , ved hunger , pest og.
12 Fjernkontrollen skal dø av pest , og ligger i nærheten skal falle for sverd , og malabi og surround skal dø av sult: Så jeg vil uttømme min harme på dem .
13 og du vet at jeg er Herren , når deres drepte menn skal være blant sine idoler rundt deres altere, på hver høi bakke , alle fjelltoppene, og under hvert grønt tre , og under hvert tykke eik , hvor de tilbød velbehagelig duft for alle sine avguder .

Jeremiah 7:30,31,32
31 Og De bygde offerhauger for Tophet, i dalen sønn av Hinnom, å brenne sine sønner og døtre i ilden , som jeg bød ikke, verken kom opp i hodet mitt.
32 Derfor , se , dager kommer , sier Herren , som han kalte Tophet , heller dalen sønn av Hinnom , men dalen slakt , for de skal begrave i Tophet , til ikke noe sted å begrave .
Ved 33 likene av mennesker skal være kjøtt til fuglene fra himmelen og dyrene på jorden og ingen skal skremme dem.

Jeremia 32:35
35 Og de bygde offerhauger for Ba'al, i dalen sønn av Hinnom, å gå gjennom ild deres sønner og døtre til Molok , som jeg bød dem ikke, verken kom til meg , at de gjør dette vederstyggelighet , å forårsake Juda .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 For se, i de dager, Og i den tiden , da jeg kom tilbake fra fangenskapet i Juda og Jerusalem .

2 Jeg vil samle alle folkeslag og føre dem dalen Josjafat, og vil bønnfalle dem der for mitt folk og min arv Israel , som de har spredt blant nasjonene , og skiltes mitt land ,

13 Sett i sigden , for høsten er moden : kommer , gå , for vinpressen er full , karene overflow , for deres ondskap er stor .

14 Skarer , mange i dalen til vedtak! For den dagen Jehova er nær i dalen av vedtaket.

15 Solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner .

16 Og Herren skal brøle fra Sion , og absolutt stemmen hans fra Jerusalem , og himlene og jorden vil riste, Men Herren skal være håp om hans folk , og bevis for Israels barn .

18 Og på den dag at fjellene skal slippe søt vin , og haugene skal flyte med melk , og alle bekker i Juda skal flyte med vann , og en fontene skal komme frem fra huset til, og skal vann -dalen Sittim .

Jesaja 47:13,14
13 Er du misliker mest mulig ut av din rådet : står nå profeterer over himmelen og stjernene , månen mangingilala omOg lagre deg fra disse tingene skje med deg .
14 Se , skal de bli som halm ; brenne dem med ild , skal de ikke levere fra seg makt på flammen: Ingen babaga til mapagpapainitan , eller brann mauupuan før.

Jeremia 02:28
Men 28 hvor er dine guder som du har gjort for deg? La dem oppstår , hvis de kan spare deg under dine problemer: For etter antall av dine byer er dine guder , O Juda .

Jeremiah 8:2,12
2 Og de sprer solen og månen , og hele himmelens hær , ble de, og de har tjent , og de fulgte ham , og som de søkte, og som de tilber: Ikke samlet , eller begravd , skal de være på jorden .
12 Var de skamme seg når de begikk styggedom ? Nei , de var ikke i det hele skamme , kunne de heller ikke blush : derfor de skal falle * Blant de som faller; tidspunktet for visitas deres skal de bli kastet, sier .

* I midt i idoler

Jesaja 47:13
13 Er du misliker mest mulig ut av din rådet : står nå profeterer over himmelen og stjernene , månen mangingilala om, og spare deg de tingene som skjer med deg.

Femte Mosebok 17:03
3 og gikk bort og dyrket andre guder og tilber dem eller solen eller månen , eller noen himmelens hær jeg iniutos;

2 Chronicles 33:5
3 For han bygget igjen haugene som Esekias hans far , og han bygget altere for Ba'al og gjorde lunder , og tilbad hele himmelens hær , og serverte dem,
4 og Han bygde altere i huset til, som Herren sa , i Jerusalem skal mitt navn for evig.
5 Og han bygget altere for hele himmelens hær begge forgårdene til Herrens hus .

2 Kings 17:16
16 Og de forlot alle budene fra Herren deres Gud , og gjort dem smeltet bilder, selv to kalver , og laget en lund , og tilbad hele himmelens hær , og dyrket Ba'al .

2 King 21:3,4,5
3 For Han bygde nytt haugene som hans far Esekias , og han sprang opp altere for Ba'al og laget en lund , som gjorde Akab , Israels konge , og tilbad hele himmelens hær , og tjente dem .
4 og Han bygde altere i huset til, som Herren sa: I Jerusalem vil jeg la mitt navn .
5 og Han bygde altere for hele himmelens hær i de to domstolene i hus.

2 Kings 23:05
5 Og han tok prestene palasamba avgudene , som Judas konger ordinert til å brenne røkelse på haugene i Judas byer, Og de steder rundt omkring Jerusalem ; dem også som brant røkelse for Ba'al, solen , månen og stjernene , og hele himmelens hær.

Selvfølgelig solen , månen og stjernene er deres idol tilbedelse og brukte falske profeter i sin profeti . Så den mørke av solen , månen og stjernene betyr tap av den falske guden , Satan og hans ministre .

Sammenbruddet av den falske guden for Babylon er også fallende . Og Babylons fall vil kollapse og nederlag Satan og hans allierte.

Jesaja 14:12,13,14
12 Hvordan er du falt fra himmelen, O Morning Star , sønn av om morgenen ! hvor er du kutte ned til bakken , som didst svekke folkene!
13 Og du sa til deg selv , Jeg vil stige opp til himmelen, skal jeg opphøye min trone over stjernene Guds, Og jeg sitter på fjellet i menigheten , på sidene av nord:
14 Jeg vil stige over høyder skyene , vil jeg være som Den Høyeste.

Hva steder i området nord for djevelen ønsker å komme opp?

Salme 48:1,2
1 Stor er Herren , og må være flatere , byen vår Gud , hans hellige fjell .
2 Vakkert i høyde, gleden over hele jorden, fjellet Sion , på nordsiden av, En by av stor King.

Tydelig plassert avguder i Herrens hus denne morgenen aka Satan . Angir her fall og tap av idoler , med statuen og bilde eller ikke.

Ikke bare idol med et bilde og statue regnes idol . Hvis profeter og lærere er falske og uten å forstå , å kalle dem gud idol . Bare tro de er Gud og Gud antar de, med deres tiende , ulike tilbud.

Den falske guden på hver høi bakke , alle fjelltoppene , i høye steder , hus ødelagt.

Jeremia 50:2
2 Erklærer dere blant folkene, og publisere , og sette opp en standard , publisere , og ikke skjuler : si, Babylon er tatt, Bel er forbasket, merodach han besvimte , er hennes bilder til skamme, hun avguder er forferdet .

Jeremiah 51:47,53
47 Derfor , se , dager kommer , at Jeg vil straffe utskårne bilder av Babylon, og henne hele landet gjøres til skamme, Og alle mangabubulagta drept ham i henne.
53 Selv om Babylon bør montere opp til himmelen , og selv om hun skulle befeste høyden av styrke henne, men kommer til henne spoilere fra meg , sier Herren .

Micah 1:5,7
5 For overtredelsen av Jacob er alt dette , og for syndene til Israels hus , Hva er synd for Jacob ? Ikke Samaria ? og hva er haugene Judas ? Jerusalem var ikke?
7 Og alle hennes utskårne bilder i stykker , og alle hennes lønn ble fortært av ild , og alle hennes avguder vil jeg lå øde, For leie av en skjøge hun samlet , og utleie av en skjøge mangauuwi .

Jeremiah 10:11,15
11 Derfor skal dere si til dem: Gudene som ikke har gjort himmelen og jorden , de skal omkomme fra jorden , og under himmelen.
15 De er forfengelighet , et verk av feil : under besøket for dem de er konsumert.

Jesaja 21:09
9 Og se, her kommer en stridsvogn av menn , ryttere i par . Og han svarte og sa: Babylon er falt , er falt , og alle de utskårne bilder av henne guder han har brutt til bakken.

Jesaja 24:23
23 Da forbløffet månen, og solen er skamfull: For Herren, hærskarenes Gud vil regjere på Mount ZionOg Jerusalem , og før hans eldste med herlighet .

Så rett, som betyr den mørke av solen , månen og stjernene faller avguder .

Sword , hungersnød og pest

Det er for dem å si 4. merkevare er oppstått på gangen . De tror at de som Kristus er egentlig bare menneskelig . Ikke rart at de forklarer feilen i bibelske profetier i ånden fordi de er mennesker og ikke Gud .

Åpenbaringen 6:7,8
7 Og da han åpnet fjerde merkevare, hørte jeg stemmen til det fjerde livsvesen si: Kom .
8 Og jeg så, og se en blek hest , og han som satt her med navnet Death , og Hell fulgte med ham . Og de ble gitt autoritet over fjerdedelen av jorden , drept av sverdet , og sult og pest , og de ville dyrene på jorden.

Jeremia 16:4,6
4 De skal dø av alvorlige dødsfall : de beklaget , og begravd dem, skal de bli som møkk på bakken , og de er fortært av sverdet , og sult, og kroppen var bli mat for fuglene i luften , og dyrene på jorden.
6 Den store og den lille skal dø i dette landet ; de var ikke begravet , eller om de vil beklage den folket, Eller de skal kutte eller for dem ;

Jeremia 25:33
33 Og den drepte av Herren på den dag skal være fra den ene enden av jorden til den andre enden av jorden : de skal ikke klaget , verken samlet eller gravlagt : de skal være møkk på bakken.

Jeremia 24:10
10 Og Jeg sender sverdet , det hungersnød , pest og, Blant dem , til de er konsumert i landet som jeg gav dem og deres foreldre.

Jeremia 21:5-9
5 og Jeg selv vil kjempe mot deg med utstrakt hånd og med en sterk arm , i sinne og vrede , og i stor vrede.
6 Og jeg vil slå innbyggerne i denne byen , mennesker og dyr : de skal dø av en stor pest.
7 Og etterpå , sier Herren , vil jeg levere Sidkia Judas konge , og hans tjenere , og folket , og de som oppholder seg i denne byen fra pest , fra sverdet , og av sult, hånd babylonerkongen Nebukadnesar , og hånden av sine fiender , og i hendene på de som søker sitt liv , og han skal slå dem med sverdets egg , vil han tilgi dem , eller medlidenhet , eller spare noen .
8 Og dette folk si: Så sier Herren , Se, setter jeg før du veien til livet og veien til døden,
9 Den som blir i denne byen , skal dø av sult , og ved sverd og ved å samlet , men ut og faller til kaldeerne som beleirer dere , han skal leve , og livet hans vil bli til ham .

Jeremia 27:13
13 Hvorfor vil dere dø , du og ditt folk , for sverdet , ved hungersnød, pest ogSå sant Herren har talt om den nasjon som ikke tjener kongen i Babylon ?

Jeremia 38:2,3
2 Så sier Herren , Den som blir i denne byen skal dø ved sverdet , ved hungersnød, pest og ved, men ser ut til kaldeerne , skal leve , og livet hans ville bli offer for ham, og han skal leve.
3 Så sier Herren , Denne byen er gitt i hendene på hæren til kongen av Babylon , og ham .

Jeremiah 11:22,23
22 Derfor sier Herren , hærskarenes Se, jeg vil straffe dem : de unge menn skal dø ved sverd , deres sønner og døtre dø på grunn av sult;
23 Og det skal være noen igjen av dem : for jeg vil bringe ulykke over mennene fra Anatot , selv det året visitas deres.

Jeremia 23:12
12 Derfor vei skal være for dem som glatte i mørket : de skal være drevet , og faller der : for jeg lar ulykke komme over dem, selv det året visitas deres, sier .

Jeremia 15:02
2 til pass , da de sa , Hvor skal vi gå frem ? da skal du si til dem : Så sier Herren , Død , til døden , og sverdet , sverdet og hungersnøden , til hungersnød , og i fangenskap , til fangenskapet .

Jeremia 43:11
11 Og han skal komme , og skal slå landet Egypt , at han som døden er gitt til døden , og de som er i fangenskap er i fangenskap , og at sverdet er sverdet .

Jeremia 44:28
28 Og de som unnslippe sverdet skal vende tilbake til landet Juda fra Egypt, få i antall , og hele resten av Juda , som kom inn i Egypt for å oppholde meg der , skal kjenne hvis ordet skal stå , min, eller deres.

Ezekiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 En tredje del skal du brenne med ild midt i byen , når dagene av beleiringen er oppfylt, Og ta den tredje delen , og slå med sverdet rundt , og en tredje del skal du strø i vinden , og jeg vil trekke ut et sverd etter dem .
9 og Jeg vil gjøre deg jeg ikke har gjort , og jeg fremdeles liker , For alle dine avskyeligheter .

11 Derfor så sant jeg lever , sier Herren, Israels Gud , sikkert , fordi du har urent min helligdom av all din avskyelige ting, Og av hele ditt styggedom , derfor vil jeg også avta deg, heller ikke skal øynene mine , og jeg også gjøre ikke spare .
12 Den tredje delen av deg skal dø av pest , sult og blir fortært av dem fra blant dere , og en tredje del skal falle for sverd rundt omkring dig , og tredjedelen vil jeg spre i alle retninger , og trekke ut et sverd etter .
13 Derfor skal min vrede , og jeg vil la min harme over dem , og jeg skal trøstes , og de skal kjenne at jeg , Herren, har talt i min nidkjærhet , når jeg har gjort mitt raseri i dem .

14 Videre gjøre dig til en ørken og en skamBlant de landene som er rundt deg , i så hele det.
16 Når jeg sender dem den onde piler av hungersnød , ødeleggelse , som jeg skal sende til ødelegge deg . Og vil øke hungersnøden på dere og vil bryte dine ansatte brød ;
17 og Jeg sender over dere sult og onde villdyr, Og de skal bereave deg : og pest og blod skal passere deg , og jeg vil bringe sverdet over deg : Jeg , Herren, har talt .

Du må ikke sammenligne Gud ( vers 9) , men leser vi i Åpenbaringen at Herren vil gjøre det. Hvis derfor er i Esekiel 05:12 er den samme i Åpenbaringen 06:08
Ezekiel 6:3,4,8,9,11-13
3 Og si , dere fjell i Israel , hør Herrens ord . Så sier Herren Gud i fjell og åser , elver og dalerHer Jeg, selv jeg , vil føre et sverd over dere , og jeg vil ødelegge dine offerhauger.
4 og dine altere skal være øde , og bildene er brutt, og Jeg vil kaste ned drepte mennene før idolene.
8 Likevel vil jeg la en rest , så dere kan ha noen som unnslippe sverdet mellom nasjonene , når dere skal bli spredt gjennom landene .
9 Og de som rømning av dere vil huske meg blant de landene hvor de fanget , hvor jeg har brutt med sine whorish hjertet, som dro fra meg, og i deres øyne , skjøgen , etter deres idoler, Og de skal avsky seg i sitt eget syn for onder som de har alle sine avskyeligheter .
11 Så sier Herren Gud , slår med din hånd , og stempel føttene , og si : Akk, for alle de onde vederstyggeligheter i Israels hus , for De skal falle for sverd , ved hunger , pest og.
12 Fjernkontrollen skal dø av pest , og ligger i nærheten skal falle for sverd , og malabi og surround skal dø av sult: Så jeg vil uttømme min harme på dem .
13 og du vet at jeg er Herren , når de drepte mennene skal være blant sine idoler rundt sine altere, på hver høi bakke , alle fjelltoppene, og under hvert grønt tre , og under hvert tykke eik , hvor de tilbød velbehagelig duft for alle sine avguder .
14 Og jeg vil rekke ut min hånd mot dem, og jeg vil gjøre landet øde og avfall , fra ørkenen mot Diblah , i alle sine boliger , og de skal kjenne at jeg er Herren .
I punkt 2 i Esekiel sier at fem dager lange arrangementet er dagen for beleiringen og ble fortalt fjell og åser , elver og daler . Hvorfor? Fordi det er avguder . I tillegg til sverd , hungersnød, pest og ville dyr som vil sende Herren , vil han også ødeleggelse og ødeleggelse . Esekiel 05:14 og Ezekiel 06:14


Hva Jesus sa om dagen av beleiringen ?

Luke 19:43,44
43 For dere de nærmeste dagene , Du babakuran vegg av fienden , og beleire deg, Og til siden gigipitin,
44 Og du ilulugso bakken , og dine barn i deg ; og de ikke la på deg en stein på stein: For du har ikke kjent på tidspunktet for din samværsavtale .

Velkommen til Lukas 21:20-25
Men 20 når du så festning Allhærs forsvare Jerusalem, og vet at hun ødeleggelser var nær .
21. Da de i Judea flykte til fjellene , og i byen kom frem , og i feltet bør ikke inn i byen .
22 Fordi disse er de dagene av hevn, oppfylt At alle disse tingene er skrevet .
23 Ve de nagdadalangtao , og være i de dager ! fordi det vil bli stor nød på jorden , og sinne i landet .
24 Og De skal falle for sverd, Og bære bort som fanger til alle folkeslag , og Jerusalem trampet ned av hedninger , å oppfylle tider av hedningene .

Fortsett å lese i punkt
25 Og det skal vise seg tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden nød i landet , som matitilihan på lyden av havet og hovne opp ;

Den sier i paragraf 25 også sjette merkevarer . Husker du vi startet fjerde merkevare?

Her er deres forklaring på de fire merkene .
Rytterne , sett på som den fjerde seglet ble åpnet , indikerer fortsatt spredning og utvidelse av den katolske kirke omfanget av hvis makt hadde nådd over en fjerdedel av jorden .
Borte meningen og usikkerhet fordi de dreper sverdet , hungersnød og pest er tilbedelsen av avguder . ( Esekiel 05:11 )

Under besøket ...

Vi finner ut om du besøker under Jesus sa han i Lukas 19:44 .

Luke 19:43,44
43 For dere de nærmeste dagene , du babakuran vegg av fienden , og beleire deg , og du gigipitin side,
44 Og ilulugso til jorden , og dine barn i deg : og i deg de ikke la stein på stein ; fordi du har ikke kjent på tidspunktet for din besøk.

Vi først finne den forbindelse skje under besøket .

Jeremiah 11:22,23
22 Derfor sier Herren , Allhærs Se, jeg vil straffe dem : de unge mennene skal dø ved sverd , deres sønner og døtre dø på grunn av sult ;
23 Og det skal være noen igjen av dem; for Jeg lar ulykke mennene i Anatot , selv det året visitas deres.

Jeremia 23:12
12 Derfor vei skal være for dem som glatte i mørket : de skal være drevet , og faller der : for Jeg lar ulykke komme over dem, Even år av besøksforbud deres, sier .

Jeremiah 48:43,44
43 Panic , og brønnen , og snare , er over deg, O innbygger i Moab , sier Herren .
44 Han flykter fra angsten skal falle i graven , og han gikk inn i gropen ble tatt i snare: For jeg vil føre ham i Moab , året for å besøke ham, sier .

Jesaja 24:17-23
17 Frykt , og brønnen , og skarptrommen er over deg, O innbygger på jorden .
18 og skje , som flyktet fra den forferdelige støyen vil falle ned i avgrunnen , og han som kommer fra sentrum av gropen skal tas i snaren : for vinduene ovenfor er åpnet, og grunnlaget for jorden vil riste .
19 Jorden er helt er jorden fullstendig ødelagt, er jorden beveget av stor.
20 Jorden skal hjul som en dranker , og skal fjernes som en hytte , og overtredelse av disse skal være tung på det, og faller , og ikke stige .
21 Og på den dag, For å bli straffet av hæren til Herrens høyt over , og kongene på jorden på jorden .
22 Og de samlet , som fanger er samlet i gropen , og lukket fengsel , og etter mange dager skal de bli besøkt .
23 Så forbløffet månen og solen skamfull: For Herren, hærskarenes Gud , skal regjere i Sions berg og i Jerusalem , og før hans eldste med herlighet .

Jeremia 50:27-32
27 Slay alle hennes okser , la dem gå ned for å slaktes: Ve dem! for dagen har kommet , den dagen besøkelsens deres .
28 Hør stemmen til dem som flykter og flykte fra landet Babylon , å erklære i Sion på hevn for Herren vår Gud, hevn for sitt tempel.
29 sammen bueskyttere mot Babylon : alle dere som bøyer baugen , Encamp mot rundt henne om , la ingen av dem slippe unna : gjengjeldelse henne etter hans gjerninger , etter at alt han gjorde , skal gjøre mot henne; sapagka ' t han vært stolt mot Jehova , mot Israels Hellige .
30 Derfor hennes unge menn falle i hennes gater , og alle hans krigsmenn skal bli utryddet den dag, sier .
31 Se, jeg er mot deg , O du mest stolt , sier Herren , Herren , Allhærs ; for ditt dagen er kommet , den gang du besøker.
32 Og den stolte skal snuble og falle, og ingen skal reise ham opp, og Jeg vil tenne ild i hans byer, Og det skal fortære alt rundt omkring ham.

Esekiel 20:47,48
47 Og si til skogen i sør : Hør Herrens ord : Så sier Herren, Israels Gud : Se , Jeg vil tenne ild i deg, Og det skal sluke hvert grønt tre i deg , og hvert tørt tre : den brennende flammen skal ikke slukket , og alle ansikter fra syd til nord vil bli brent i flammene.
48 Og alt folket Jeg Herren har tent detSkal ikke bli slukket .

Luke 12:49,52,53
49 Jeg kom for å gi ild på jorden, Og hva annet jeg elsker , om du brenner det?
52 Fra nå av vil det være fem i ett hus , tre mot to og to mot tre .
53 De vil bli delt , far mot sønn og sønn mot far , mor mot datter og datter mot mor , mor kvinnen mot sin datter og datter mot mor i lov.

Micah 7:4,6
4 beste av dem er som torner , er pinakamatuwid dårlige enn en spiny hekk : den dagen du profetert vakten , selv dag visitas , kom: Nå skal de .
6 Sinisiraang ros for sønnen faren , Riseth datter opp mot sin mor , datter mot hennes svigermor : fienden av mannen er hans egen husholdning .

Vitne ( Esekiel 20:47,48 )

Matthew 3:10-12
10 Og nå fått oppgitt at øksen ved roten av trærne ; hvert tre som ikke nagbubungang godt bli hogd ned og kastet på ilden.
11 Jeg faktisk døper dere med vann til omvendelse : men han som kommer etter meg er sterkere enn jeg , at jeg ikke er verdig til å bære hans sko : Han skal døpe dere med Den Hellige Ånd og ild ;
12 i hånden , hans rake , og han grundig rense sitt gulv , og samle sine hvete i Garner ; men agnene skal brenne med uslokkelig ild.

Jeremia 08:12
12 Var de skamme seg når de begikk styggedom ? Nei , de var ikke i det hele skamme , kunne de heller ikke blush : derfor skal de falle blant dem som faller ; tidspunktet for visitas deres skal de bli kastet, sier .

Avsnittene nedenfor, kan du vite at det kaugayan løpet besøksforbud .

Jesaja 34:4-10
4 Og hele himmelens hær skal være oppløst , og himlene skal være som en spiral, Og alle deres vertskap skal falle som et blad visner på vintreet , og som et fallende blad fig .
5 For Mitt sverd har drukket i himmelen : se, skal den komme ned på Edom, Og folk forbannelsen min , for retten .
6 sverd for Herren er fylt med blod , fett med fedme , blodet av lam og geiter , fettet av nyrer av værer : For Herren har et offer i Bozrah , og et stort mannefall i Edom-landet.
7 Og de ville oksene kommer ned med dem og okser med okser , og deres land skal være blod , og deres støv gjorde fett med fedme .
8 For den dagen hevn for Herren , året for gjengjeldelse i en kamp Sions.
9 Og de strømmer av dette, skal bli til bek, og støvet derav inn svovel , og landet av disse skal bli brennende bek.
10 skal ikke være slukket natt eller dag ; røyken av disse skal gå opp for alltid, til enhver tid skal være brutt, skal ingen mann å passere gjennom magpakailankailan .

Jesaja 61:1,2
1 Herrens Ånd Gud er over meg , fordi Herren salvet meg til å forkynne godt budskap til de saktmodige , han har sendt meg til å helbrede de sønderknuste , for å forkynne frihet for de fangne , og åpne fengsel i innsatte ;
2 For å forkynne et velbehagelig år fra Herren , og dagen for hevn for vår Gud, For å trøste alle som sørger,

Jesaja 63:1-5
1 Hvem er det som kommer fra Edom , med farget tøy fra Bozrah ? Det er strålende i sine klær , reiser i storheten av styrke hans? Jeg som taler i rettferdighet , mektig til å frelse .
2 Hvorfor er du rød i dine klær , og dine klær som ham treadeth i vinpressen ?
3 Jeg har tråkket vinpressen alene, og byen er ikke med meg : ja, trådte jeg dem i min vrede , og tråkke dem i raseri min , og deres blod være stenket på mine klær , og beis alle mine klær .
4 For dag med hevn er i mitt hjerte , og det året av min innløst er kommet.
5 Og jeg så, og ingen hjelp , og jeg lurte på at ingen opprettholder , så jeg reddet mine egne hender , og min raseri , oppholdt meg .

Jeremia 46:10
10 For dagen er Herren, Herren , Allhærs dag med hevn , for å hevne ham av hans fienderOg sverdet skal fortære og bli mette , og skal deres blod : for Herren , Herren , Allhærs har et offer i nord ved elven Eufrat.

Har involvere dem under visitas ?

Hosea 9:07
De 7 dag besøkelsens kom, dag gjengjeldelse vil komme, Kjent som Israel , er profeten en dåre , mannen med ånden er gal , for mengden av din misgjerning , og fordi fiendskap er stor .

Husk i Hosea 9:07 . Vi kunne lese i Lukas 19:43,44 foran .

Luke 19:43,44
43 For dere de nærmeste dagene , Du babakuran vegg av fienden , og du beleire, Og gigipitin til side ,
44 Og ilulugso til jorden , og dine barn i deg : og i deg de ikke la stein på stein, fordi du har ikke kjent på tidspunktet for din besøk.

Lucas 21:20,21,22,28
Men 20 Når du så hærer Jerusalem, og vet at hun ødeleggelser var nær .
21. Da de i Judea flykte til fjellene , og i byen kom frem , og i feltet bør ikke inn i byen .
22 For disse er de dagene av hevn, oppfylt At alle disse tingene er skrevet .
28 Men når ting begynte å skje, vil se opp, og løft deres hoder , for lukk innløsning.

Ifølge 09:07 Hosea , dagen for visitas er dagen for hevn og ifølge Lukas 21:20,22 dag hevn er fortsatt skje i fremtiden . Hvis derfor vil den dagen visitas skje i fremtiden , så vel som andre skrifter av profetene .

Serubabel engelen i øst

Serubabel engelen virkelig den stiger i solen ? La oss finne ut av dette . Vi leser ham innføringen skrevet av profetene .

Haggai 2:21,22,23
21 Tal til Serubabel guvernør i Juda og sa: Jeg vil riste himmel og jord;
22 og Jeg vil styrte tronen av kongedømmet , og jeg vil ødelegge styrken på riker nasjoner, Og jeg vil velte vognene og dem som er i dem, og hestene og deres ryttere skal komme ned , hver og en av sverdet til sin bror.
23 Den dagen, sier Herren, hærskarenes Gud , Jeg tar deg, O Serubabel, Min tjener , sønn av Sealtiel , sier Herren , og Jeg vil gjøre deg til en signet, For jeg har valgt deg , sier Herren , hærskarenes .

Klart at Herren vil sende sin Zorobalel dag Gud vil ryste himmelen og jorden . Den skjelv i himmelen og jorden ligger implisitt i den nye pakt som oppstår i fremtiden .

Hebreerne 12:27,28,29
27 Og Dette ordet , igjen , er det pinakakahuluganan bort de tingene som rystet , som gjorde disse tingene, å forbli ikke- ristet.
28 Derfor mottak av et kongedømme bli bevartVi har en nåde gjennom det kan vi med respekt og frykt tjenesten behager Gud ;
29 For vår Gud er en fortærende ild .

Paulus sier for å fjerne restene er flyttet og ikke flyttet . Les Johannes åpenbaring vi mister når skjelvet.

Åpenbaringen 6:12-17
12 Og jeg så da han åpnet det sjette seglet, og Det var et stort jordskjelv , og solen ble svart som sekkestrie av håret en mørk , og hele månen ble som blod;
13 og Stjernene på himmelen falt til jorden, som et fikentre frukt isinasambulat hennes lille unge frukt når slo en sterk vind .
14 og Himlene skiltes , som om du bestiller en fortvilet drukning, Og hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sitt sted.
15 og Kongene på jorden , og fyrstene , og de viktigste kapteiner , og de rike og mektige , og hver slave og hver Freeman , er nagsipagtago i huler og stein fjell;
16 Og de sier til fjellene og hamrene: Fall over oss , og vi vil holde ditt ansikt i sittende på tronen , og for Lammets vrede:
17 For kom store dag vrede deres, Og hvem kan stå?

Den sterke jordskjelv i vers 12 er det skjelv i himmelen og på jorden . I vers 14 sies nabalumbon nalulon eller mistet himmelen og fjellene , og den mistet det samme som himmel og jord . Da ristet , betyr det ikke kan erstattes av Paul flyttet. Hva med skriftene til en profet når folk gjemme seg i huler som sier i vers 16 ? Vi leser skriftene til Jesaja .

Jesaja 2:10,19,21
10 Skriv inn i fjellet og skjul dig i støvet , i frykt for Herren, Og ære majestet hans.
19 og folk går inn i hulene av steinene , og huler i jorden , i frykt for Herren, Og herlighet majestet hans , da han reiste seg å riste kraftig på jorden.
21 til inn i mellomrommene av steinene , og toppen av fjellet , i frykt for Herren, Og herlighet majestet hans , da han reiste seg å riste kraftig på jorden.

Hold mennesker i løpet av steiner og kløfter i berget stigende Herrens dag å riste jorden . Uten forskjell å si i Åpenbaringen sier .

Hva annet andre skrifter av Jesaja som samsvarer med Johannes åpenbaring ?

Jesaja 13:10,13
10 For stjernene på himmelen og pynt disse skal ikke gi sitt lys : solen skal bli formørket i sin stigende , og månen skal ikke gi sitt lys.
13 Derfor Jeg panginginigin himmelen og jorden skal fjerne malplassert henne i vrede for Herren , Allhærs, og dagen for hans brennende vrede,

Det er det samme i Åpenbaringen 6:12,13 og i vers 13 av Jesaja 13 er sett i Åpenbaringen 6:17 om vredens dag eller Herrens vrede .

Nedenfor tilsvarer Åpenbaring 06:14

Jesaja 34:4,8
4 og himmelens hær skal, og himlene skal være som en spiral, og alle deres vert skal falle som et blad visner på vintreet , og som et fallende blad fig .
8 For dag hevn for Herren , året for gjengjeldelse i en kamp til Sion.

2. Peter 3:10
10 Men på Herrens dag som en tyv , som himmelen den dagen vil komme tilbake med en stor støy , og de tingene på himmelen vil bli oppløst med brennende hete , jorden og arbeidene ble brent på bakken .

Du kan lese det neste avsnittet fulgt og for å avgjøre når og hvordan det skjer .

Nå , sier hvis vi går tilbake til Haggai 2:21-23 avsnitt før, i vers 23 som Serubabel vil gjøre stempel. Og som vi leser i Åpenbaringen 6:12-17 , så vi fortsetter å lese i Åpenbaringen 7:1,2

Åpenbaringen 7:1,2
1 Og etter Jeg så fire englene som står på de fire hjørner av jorden , som oppveier de fire vinder på jorden , for at ikke vinden blåse jorden eller havet , eller på noe tre .
2 og Jeg så en annen engel stigende fra de stigende i solen , med forseglingen av den levende GudsOg han ropte med høy røst til de fire engler som ga maipahamak jorden og havet ,

Vi først finne ut hvem som kommer som Jesus sa etter den mørke av solen , månen og stjernene og risting himmelen og jorden Revelation 7:1,2 fordi det er ved å skje i Åpenbaringen 6:12-17 . Si i vers 1 av Åpenbaringen 7 Og etter at " La oss lese de samme hendelse i Matteus 24:29,30

Matthew 24:29,30
29 Men straks etter trengsel i de dager være formørket solen og månen skal ikke gi sitt lys , og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen:
30 Og da skal vises tegn Menneskesønnens i himmelen: Og da skal alle stammer på jorden , og de skal se Menneskesønnen komme i himmelens skyer med stor makt og herlighet .

Ifølge Jesus , kommer etter den mørke av solen , månen og stjernene og risting eller skjelving av himmel og jorden er Menneskesønnen . Hvis derfor engelen stigende den stigende av solen (Åp. 7:02 ) er Menneskesønnen . Og Menneskesønnen som God'll Serubabel ( Haggai 02:23 ) i dag yayanigin pangangatalin Gud eller himmelen og jorden ( Matteus 24:29 )

La oss vite hva mer bevis på at Serubabel vil sende Kristus.

Sakarja 4:6-10
6 Da han svarte og sa til meg og sa: Dette er Herrens ord til Serubabel , sa Ikke ved makt, eller ved makt, men ved min Ånd , sier Herren av hær.
7 Hvem er du , O store fjellet ? før Serubabel skal du bli vanlig, Og han skal frembringe gravstein med rope , Grace , nåde til ham .
8 Videre at Herrens ord kom til meg og sa:
9 Hendene på Serubabel har lagt grunnlaget - grunnlaget for dette huset , skal hendene også ferdig, Og du vet at Herren , Allhærs har sendt meg til dere .
10 For hvem har foraktet den dagen av små ting ? for disse syv glede, og de ser raser nedover i hånden til Serubabel: Dette var Herrens øyne, som går frem og tilbake over landet .

Sakarja 3:8,9
8 Hør nå, Josva, ypperstepresten , du og ditt karer som sitter foran deg : for de er menn et tegn : For se , Jeg vil bringe frem min tjener på Branch.
9 For se, den steinen som jeg har satt foran Josva ; på en stein er sju øyneSe, jeg vil gravere det graving av disse, sier Herren , hærskarenes , og Jeg vil fjerne misgjerning av landet på en dag.

Ifølge Sakarja 4:10 vil se raser nedover i hånden til Serubabel . De raser nedover etter Sakarias 03:09 har sju øyne . Hva er det nye testamentet sier om dette?

Åpenbaringen 1:16,21
16 Og I sin høyre hånd syv stjerner, Og i munnen kom et skarpt sverd med to kanter: Og hans ansikt som solen skinner dypt .
20 hemmeligheten med de sju stjernene som du så i min høyre hånd, Og de syv gull-lysestaker . De syv stjerner er engler for de syv menigheterOg de syv lysestaker er syv menigheter .

Amos 07:07
7 Så viste han meg : og se, var Herren stod ved siden av en vegg som er laget etter raser nedover , med den raser nedover i hånden .
Hvem sin hånd så de sju englene eller raser nedover ? Hvem tror du ?

Ezekiel 9:2-7,11
2Og se, seks mann kom fra veien til den øvre port , som lyver mot nord , hver mann med sin ødelegge våpen i hånden , og en mann midt iblant dem kledd i lin , med blekk av forfatteren i hans side. Og de kom og stod ved alteret bronse .
3Og Guds herlighet Israel ble borte opp fra kjerub , hvorpå , til inngangen av huset , og han kalte mannen kledd i lin, med blekk av forfatteren i hans side.  
4Og sa til ham: Gå gjennom sentrum av byen , midt i Jerusalem , og satte et merke i pannen av mennene som sukker og gråte over alle de vederstyggeligheter som er begått i midt sitt .
5Og andre har sagt i å høre min , Gå ut i byen etter ham, og slå : la ikke dine øyne spare , ikke har dere medynk ;  
6Fullstendig ødelegge den gamle , den unge mann og kvinne , og barn og kvinner , men ikke kommet til noen mann som tinandaan , og begynne fra min helligdom . Da de begynte på den gamle mennene som hadde vært før huset .  
7Og han sa til dem , urent huset , og fyll domstolene med drepte : går dere videre. Og de gikk ut og slo i byen .
11 Og se, Mannen kledd i lin , med blekk av forfatteren på sin side , rapporterte saken og sa , jeg har gjort som du befalte meg .

Hvis du lagt merke til, har mannen kledd i lin blekk forfatteren i hans side heller enn sverdet . Han forseglet folket sørget for alle vederstyggeligheter . Hva vederstyggeligheter ? Les i Esekiel 8. Mannen kledd i lin er et symbol på Guds Sønn , Messias.

Torsdag 10 desember 2009


Herren vil komme ... Eller de eneste Gud?



Joel 2:1-3,9-11
1 Blås i horn på Sion , og avgir en alarm på mitt hellige fjell: La alle innbyggerne i landet For dagen i Jehovas kommer , for det er;
2 Dager av mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde , som daggry spredt på fjellene: En stor mennesker og sterk , aldri noensinne hadde liknende , skal heller ikke det være noe mer etter det, selv til årene i mange generasjoner .
3 En brann fortærer før dem, og bak dem en flamme brenner : landet er som Edens hage før dem , og bak dem en øde villmarken , ja , og ingenting unnslapp dem.
9 De sprang over byen , kjører de på veggen , klatrer de opp husene , de skriver inn i vinduene som en tyv .
10 Jorden skal skjelve foran dem , skal himlene skjelve : solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner:
11 og Jehova utter stemmen hans , før hans hær : for sin leir er veldig stor: For sterk at hans ord ; For den dagen Jehova er stor og veldig forferdelig, Og hvem kan utholde den?

Joel 3:1,2,18
1 For se, I disse dager , og i den tiden , da jeg kom tilbake fra fangenskapet i Juda og Jerusalem.
2 Jeg vil samle alle folkeslag og føre dem ned i dalen av Josafat , og vil bønnfalle dem der for mitt folk og min arv Israel , som de har spredt blant nasjonene , og skiltes mitt land ,
18 og skje på den dag, at fjellene skal slippe søt vin , og haugene skal flyte med melk , og alle bekker i Juda skal flyte med vann , og en fontene skal komme frem fra huset til, og skal vann -dalen Sittim .

Sakarja 1:16,17
16 Derfor sier Herren , Jeg vendte tilbake til Jerusalem med barmhjertighet, er mitt hus bygd i den, skal sier Herren , hærskarenes , og en linje som strekkes over Jerusalem .
17 Cry enda en gang og sa: Så sier Herren , hærskarenes : Min byer skal ennå flomme over av velstand , og Jehova skal ennå komfort Sion , og skal likevel velger Jerusalem .

Sakarja 2:10,12
10 Syng og glede oss , O datter Sions ; For se , jeg kommer , og jeg vil bo hos deg, sier.
12 Og Herren skal arve Juda hans del i det hellige land, og skal likevel velger Jerusalem .

Sakarja 8:03
3 Så sier Herren , Jeg kom tilbake til Sion , og bor midt i Jerusalem: Og Jerusalem skal kalles by sannhet , og fjellet i Herrens , hærskarenes , det hellige fjellet.

Jesaja 30:25-27
25 Og det vil være elver og brønner hvert høyt fjell , og på hver høi bakke , dag stort mannefall , da tårnene faller.
26 Videre lyset av månen skal være som dagens lys , og lyset fra solen skal Sevenfold , som lys på syv dager , dagen som Herren binde sårene hans folk og helbrede de slag av sine sår .
27 Se , I Herrens navn kommer fra langt , brennende med sinne sitt, Og i den tykke røyken umiilanglang : leppene er fulle av harme , og hans tunge som en fortærende ild :

Jeremia 33:6,7
6 , Jeg vil bringe det helse og helbrede , og jeg vil kurere dem, og vil avsløre dem i overflod av fred og sannhet.
7 Og jeg vil føre til fangenskap i Juda og fangenskap av Israel, og Jeg bygger dem, som før.

Jesaja 25:9,12
9 Og skal si på den dag , Her er det vår Gud , ventet vi på ham , og han vil redde oss: Dette er Herren , ventet vi på ham , vil vi fryde og glede oss i hans frelse .
12 og den høye fortet dine murer skal han bringe ned , ødelagt , og førte til bakken , til støv.

Jesaja 33:2,5
2 O Herre , være nådig mot oss : vi har ventet på deg: Vær du deres arm hver morgen , vår frelse også i trengselens tid .
5 Herren har åpenbart, for han bor på høy: Han har fylt Sion med rett og rettferdighet .

Jesaja 08:17
17 og Jeg vil vente på Herren som holder sitt ansikt fra huset til Jacob, Og jeg se etter ham.

--------------

2. Peter 3:7,10,12
Men 7 himmelen og jorden , av den samme ordet har vært lagret opp for brann, reservert Hvilken dag dømme og ødeleggelsen av de ugudelige mennesker .
10 Men Herrens dag som en tyv , til himmelen den dagen vil forgå med et kraftig brak , og ting i himmelen skal bli oppløst med brennende hete , jorden og arbeider på bakken ble brent .
12 og oppriktig ønske komme dagen for Gud, som Flammen elementene er oppløst , og de tingene i himmelen vil smelte i ekstrem varme?

2 Tessaloniker 1:07
7. Og dere som er plaget resten med oss å gi på når Herren Jesus fra himmelen med englene sin makt i flammende ild,

Salme 50:3
3 Vår Gud vil komme og være stille; en brann ete ham før, og vil være svært stor storm rundt ham .

--------------

Revelations 22:12
12 Se , Jeg kommer raskt, og Min lønn er med meg, spade, vil gi en belønning hver mann etter hans gjerninger .
13 Jeg er Alfa og Omega, og den første og den siste , begynnelsen og enden.
16 Min Jesus har sendt min engel for å vitne om dere disse ting i menighetene . Jeg er roten og avkom av David , den lyse morgenen stjernen.

Jesaja 40:10
10 Se , Herren Gud vil komme med sterke, Og hans arm skal herske for ham : Se, Hans lønn er med ham, Og hans gjengjeldelse før ham.

--------------

1 Tessaloniker 3:13
13 For å styrke sin ditt hjerte , fullkommen i hellighet for vår Gud og Far , komme vår Herre Jesu med alle sine hellige.

Sakarja 14:1-9
1 Her Den Herrens dag kommerAt din ødelegge skal fordeles blant dere .
2 For Jeg vil samle alle nasjoner mot Jerusalem til kamp, Og byen skal tas , og husene rifler , og kvinnene ranet , og halvparten av byen skal gå ut i fangenskap , og resten av folket skal ikke vike fra byen.
3 Så gå til Herren , og slåss mot de nasjoner, som da han kjempet i dag slaget .
4 og Føttene skal stå på den dag på Oljeberget, Hvilke er før Jerusalem i øst , og Oljeberget vil være delt i midten av mot øst og vest .
5 Og dere skal flykte til dalen av mine fjell , for dalen fjellene skal nå til Azel : ja , dere skal flykte som dere flyktet fra jordskjelvet i de dager Ussia konge Juda , og Herren min Gud kommer, og alle de hellige med ham.
6 og skje på den dagGjør som ikke har lys, og den lyse opphevelse .

7 Men en dag være kjent for Herren, ikke dag , eller natt : men det skal være , om natten glans .
8 og skje på den dag, skal det levende vann ut fra Jerusalem , halvparten mot øst havet , og halvparten av dem mot havet : I sommer og vinter skjer.
9 og Herren skal være konge over hele jorden: dagen som Herren skal være ett , og navnet hans en.

--------------

Basert på ovennevnte versene , er Jesus Gud. Kan ikke motsi det skrevet av profetene og apostlene fordi de snakker sannheten fra Gud .

Jesaja 31:4
4 For så sier Herren til meg , som som løven og den unge løven heie på sitt bytte , da en rekke hyrder kalles ut mot ham , at han ikke var redd for stemmen sin , og heller ikke abase selv fordi støy av dem : Minst Herren , Allhærs på Mount Zion, og høyden for å bekjempe den.

Andre Mosebok 13:19
19 Og Moses tok Josefs ben , fordi han ipinanumpang tett til Israels barn og sa: Truly Gud vil besøke deg, og vil føre mine ben herfra med deg .

besøk

Torsdag den 19 november 2009


Syv Seals , Seven Brand

Torsdag 22 oktober 2009


Day of


Bilde fra: http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* Varigheten på samme tid ( stedet er tilknyttet koordinator for Bibelens vers som betyr at de har samme beskrivelse og det er også tilknyttet i samme kapittel)

* Evig Covenant

Esekiel 37:25,26
25 Og de skal bo i landet som jeg ga til Jakob Min tjener , hvor deres fedre , og de skal bo der , de og deres barn , og barn av sine barn , for alltid : og David, min tjener skal være deres fyrste for alltid. 26 Videre Jeg vil gjøre en fredspakt med dem , være en evig pakt med dem ; og jeg vil plassere dem og formere seg , og vil sette min helligdom blant dem for alltid .

* David Susuguing

Esekiel 37:24
24 Og min tjener David skal være konge for dem, Og alle har de en gjeter : De skal også gå i mine bud , og følger mine forskrifter og gjør .

Jeremia 30:9
9 Men de skal tjene Herren deres Gud , og David sin konge , som jeg vil ta dem.

* Herrens dag ( store og forferdelige )

Jeremia 30:7
7 er ! for den dagen er stor, at ingen er like stort: selv tidspunktet for problemer av Jakob , men han skal være.

Joel 2:10,11
10 Jorden skal skjelve foran dem , himmelen skjelver ; Solen og månen blir formørket, og stjernene trekke sine skinner :
11 Og Herren skal uttale stemmen hans , før hans hær : for sin leir er svært stor , for han er sterk at hans ord, for dagen for Jehova er stor og svært forferdelige ; og som kan rette det?

bilde fra : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* vredens dag

Jesaja 13:10,13
10 For stjernene på himmelen og pynt disse skal ikke gi sitt lys : solen skal bli formørket i sin stigende , og månen skal ikke gi sitt lys.
13 Derfor har jeg panginginigin himlene og jorden skal fjerne malplassert henne i vrede for Herren , Allhærs, og dagen for hans brennende vrede ,

* Destruction

Haggai 2:21,22
21 Tal til Serubabel guvernør i Juda og sa: Jeg vil riste himmel og jord ; 22 Og jeg vil styrte tronen av kongedømmet , og Jeg vil ødelegge styrken på riker nasjoner ; og jeg vil velte vognene og dem som er i dem, og hestene og deres ryttere skal komme ned , hver og en av sverdet til sin bror.

Bilde fra: http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Jeremia 46:10
10 For dagen er Herren , Herren , Allhærs dag av hevn , for å hevne ham av hans motstandere , og sverdet skal fortære og bli mette , og skal deres blod : for Herren , Herren , Allhærs har et offer i nord ved elven Eufrat.

Luke 21:22,25,26
22 For disse er de dagene av hevn, oppfylt At alle disse tingene er skrevet .
25 Og Det skal vise seg tegn i sol og måne og stjerner; og på jorden nød i landet , matitilihan på lyden av havet og hovne opp ;
26 menn for frykt , og venter på ting å komme over verden; mangangatal for makten til himmelen .

* Logg på himmelen (mørk i sola , måne og stjerner )

Åpenbaringen 6:12,13
12 Og jeg så da han åpnet det sjette seglet, og Det var et stort jordskjelv ; og solen ble svart som du har en grov mørkt hår , og hele månen ble som blod;
13 Og stjernene på himmelen falt ned på bakken , som et fikentre frukt isinasambulat hennes lille unge frukt da slo en sterk vind .

* Yayanigin eller riste himmelen og jorden


Jesaja 13:10,13
10 For stjernene på himmelen og pynt disse skal ikke gi sitt lys : solen skal bli formørket i sin stigende , og månen skal ikke gi sitt lys .
13 Derfor Jeg panginginigin himlene og jorden yayanigin fra hvor vrede Herren, hærskarenes Gud , og dagen for hans brennende vrede ,

* Skjul i huler og rock People

Jesaja 02:19
19 Og folk skal gå inn i hulene av steinene , og grotter av jorden, I frykt for Herren , og herlighet majestet hans , da han reiste seg for å riste jorden .

Når folk begynner å si til fjellene og steinene " overvelde oss?

Luke 23:29,30
29 For se , dager kommer , sier de , «Salige er de ufruktbare og det morsliv som aldri nangagdalang - mann, og de bryster som aldri nangagpapasuso .
30 Så det vill si at de er i fjellet , Fall over oss , og til haugene , Cover oss.

Magpapatabon svare når folk sier den tiden folk (spesielt kvinner) som velsignet den golde og de morsliv som aldri nagdalantao ...

Hvorfor kvinner sier velsignet er de golde og det morsliv som aldri nagdalantao ...???

Siden det vil bli stor nød på jorden og vrede over denne byen .

Luke 23:23
23 Ve de nagdadalangtao , og sykepleie i de dager ! fordi det vil bli stor nød på jorden , og sinne i landet .

Hvorfor har den nød på jorden ?

Fordi beleire Jerusalem og ødelagt .

Luke 21:20,21
Men 20 Når du så hærer til Jerusalem , og vet at hun ødeleggelser var nær .
21. Da de i Judea flykte til fjellene , og i byen kom frem , og i feltet bør ikke inn i byen . 22 For disse er dager med hevn , som oppfylte alle disse tingene er skrevet .

Hva slags ødeleggelser vil skje da hæren beleiret Jerusalem?

Luke 19:43,44
For 43 kommer til dere i dag , du babakuran vegg av fienden , og beleire deg, og gigipitin til side , 44. Og ilulugso til jorden , og dine barn i deg , og de ikke la på deg en stein på stein ; fordi du har ikke kjent på tidspunktet for din samværsavtale .

Building i Jerusalem som bestemte at ingen stein stå på både rock !

Luke 21:5,6
5 Og som Noen snakket om tempelet , hvor vakkert det pinalamutihan steiner og gaver , sa han ,
6 Som for disse tingene som dere ser, vil komme den dagen , lot ikke en stein på stein, ikke kastet ned.


Dagen for Herren er en dag med mørke!

Amos 5:18,20
18 Ve dere at nangagnanasa Herrens dag ! Hvorfor du ønsker at Herrens dag ? mørket , ikke klarhet .
20 Ikke være en dag med mørke og ikke lys? veldig mørk , og ingen lysstyrke ?

Joel 2:02
2 Dager av mørke og tungsinn , dag med skyer og skodde , som daggry spredt på fjellene ; et stort folk og sterk ; var aldri lignende , skal heller ikke det være noe mer etter det, til årene i mange generasjoner .

Bilde fra: http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 For så vil være stor trengsel , for eksempel var ikke siden begynnelsen av verden til nå , og heller aldri skje noen gang .

Ingen spørsmål når den dagen . Spørsmålet er når du kommer tilbake ? Er du klar ?

Lørdag 17 oktober 2009


Sølv gull

 

Sefanja 1:2,3,18
2 Jeg vil aldeles bruker alle ting på jorden , sier .
3 Jeg vil oppta mennesker og dyr , vil jeg forbruke fuglene himmelen , og fisken i havet , og snuble med de ugudelige ; og jeg kutter av mennesket på jorden , sier Herren .
18 Even deres sølv eller deres gull vil ikke kunne levere dem vredens dag for Herren ; men hele landet skal bli fortært av ild sjalusien hans for han oppnå , ja , en slutt , alle som bor i landet .

Ødeleggelse av alle ting under jorden skal være i store dag Jehova . Sier i vers 3 skal inneholde de lovbrudd . Gull og sølv er snublestein . De er avguder .

Esekiel 07:19
19 De kastet seg sølv i gatene , og gullet skal være som en uren ting ; deres sølv og gull , skal ikke levere dem dagen for vreden til Herren: de skal ikke tilfredsstille deres sjeler , verken fylle sine innvoller ; ble en snublestein for sin ugudelighet .

Esekiel 14:03
3 Menneskesønn , har disse mennene båret sine avguder i hjertet, og sette anstøt av deres synd , før deres ansikt: Burde de spurte meg?

Esekiel 44:12
12 For De vertskap dem før deres idoler, og ble snuble over dem for onde av Israels hus, Så jeg løftet min hånd mot dem , sier Herren Gud , og de skal bære deres misgjerninger .

Jesaja 31:4,7
4 For så sier Herren til meg , som som løven og den unge løven heie på sitt bytte , da en rekke hyrder kalles ut mot ham , at han ikke var redd for stemmen sin , og heller ikke abase selv fordi støy av dem : slik skal Herren , Allhærs i Mount Zion , og høyden for å bekjempe den.
7 For den dagen hver mann skal kaste bort sine avguder av sølv og hans avguder av gull, Laget av dine egne hender , for du har gjort seg skyldig ,

Sier i vers 4 av Jesaja 31 er minst Herren , Allhærs , og på den dag ( vers 7) ble kastet av folk sine avguder av gull og sølv for å matche våre passasje kababasa ennå .

Matthew 13:40,41,42,43
40 Som aggregering av ugresset og brent på ilden , slik skal det være slutten av verden .
41 Menneskesønnen skal sende ut sine engler , og de skal samle ut av hans rike alle ting som fornærmer, og dem som gjør urett ;
42 Og de satte dem på ovnen brann : Der skal være gråt og tenners gnissel .
43 Da skal de rettferdige som solen i sin Fars rike. Den som har ører , høre.

Når du skinner rett i henhold til Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 og på den tiden , skal Michael stå opp , den store fyrsten som står til beste for barn av de ansatte, Og det vil være en tid med problemer , som aldri var siden det var en nasjon før den tid , og på den tiden ditt folk skal leveres , hver den som skal være skrevet i boken .
2 Og mange av dem som sover i støvet på jorden , skal våkne , noen til evig liv , og noen til skam og evig forakt .
3 og klok skal skinne som lysstyrke på himmelen , og de som slår mange til rettferdighet som stjernene alltid.
4 Men du, Daniel , kjeft ordene , og forsegle boken til slutten: Mange skal løpe frem og tilbake , og kunnskap skal økes .

Den rettferdige skinne under slutten og frodige problemer når denne kunnskapen . Den første lese er vår 1:2,3,18 Sefanja Sefanja 1:15 leser vi .

Sefanja 1:15
15 Den dagen er en vredens dag , dag med problemer og nød , dager etter utgangen og ødeleggelse, Dag av mørke og tungsinnet , en dag med skyer og skodde ,

Bible'm bare å snakke og han sier .

Jesaja 46:6,7
6 De overdådige gull ut av sekken , og veier sølv i balanse , nagsisiupa de en gullsmed , og han gjør gudene , ble de ned, ja , tilber de .
7 De bærer ham på skulderen , tar ham og setter ham i hans sted , og han står , fra hans sted skal han ikke fjernes: ja , rope til ham , men han svarte ikke , heller ikke redde ham ut av hans problemer .

Salme 115:4
4 Deres avguder er sølv og gull , laget av menneskers hender .

Lørdag 10 oktober 2009


Kjærlighet er den samme i Matteus 24:2 og Matteus 24:15 - store trengsel ( store trengsel )


Bilde fra:http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Hva betyr det faktum at det står i Matteus 24:2 ble assosiert eller begge deler for å si i Matteus 24:15 ? Bedre ennå vi leser samme avsnitt .

Matthew 24:2 Men han svarte og sa til dem: Ser dere ikke alle disse tingene ? sannelig sier jeg dere, Det skal være igjen en stein tilbake på stein stein som brytes ikke ned

Matthew 24:15 Så når du ser vederstyggelighet for ødeleggelse omtalt av profeten Daniel i helligdommen ( leseren forstå) .

Ved første øyekast , ikke bare se at de to avsnittene er relatert . Man forholder seg ? Måten å lære mer vil vi rake i et annet dokument som samme tema i spørsmålet . Kjent lesning av Bibelen, vet vi at de tre evangeliet ( i Matteus , Markus og Lukas ) har en lignende erklæring , eller om departementet for vår Herre. Så vi også lese boka av Lukas her for svar på våre spørsmål . Vær oppmerksom på at Lucas har skrevet orden henholdsvis . ( Lukas 01:03 ) La oss lese Luke 21:20 :

Men Luke 21:20 Når du så fort Allhærs forsvare Jerusalem , og vet at det var nær ødeleggelse .

Du kan også lese de påfølgende versene i Lukas 21:20 eller så blir fulgt . Vi vet allikevel forteller Lukas 21:20 og Matteus 24:15 og fulgte basert på den påfølgende avsnittene . Men du svarte det samme spørsmålet i Matteus 24:2 og Matteus 24:15 ? Vi finner ut hva slags " ødeleggelse " ( Lukas 21:20 ) skjer når Jerusalem ble beleiret av hæren . Vi leser i Lukas 19:43,44

Luke 19:43,44 kommer til dere for dagen, du babakuran vegg av dine fiender og beleire deg gigipitin til siden og 44 på bakken og ilulugso og dine barn innenfor deg og deg De lar ingen stein på stein ; fordi du har ikke kjent på tidspunktet for din samværsavtale .

Er spørsmålet besvart i samme sier i Matteus 24:2 og Matteus 24:15 ? Savnet deg . Siden Matthew 24:15 er en parallell til Lukas 21:20 . Er parallell i Lukas 21:20 Lukas 19:43,44 . Luke 19:43,44 og er også parallelt i Matteus 24:2 . Så parallell eller kompatible Matteus 24:2 og Matteus 24:15

Men hva definerer bygningen i Jerusalem er " lagt igjen stein på stein "?

The Temple . ( Matteus 24:1,2 , Lukas 21:5,6 )

Tempelet ble brukt av fiender av Gud at de villede folk med sine falske læresetninger . Inntil nå fremdeles forårsaket fiender av Gud gjennom menneskene som templet .

Lukas 21:20 Luke 19:43,44 Luke 21:06

Luke 21:20
Men 20 Når du så hærer Jerusalem , og vet at hun ødeleggelser var nær .

Luke 19:43,44
43 For dere de nærmeste dagene , du babakuran vegg av fienden , og beleire deg, og gigipitin til side ,
44 Og ilulugso til jorden , og dine barn i deg , og de ikke la på deg en stein på stein ; fordi du har ikke kjent på tidspunktet for din samværsavtale .

Luke 21:06
6 Som for disse tingene som dere ser, vil komme den dagen , ingen igjen en stein på stein, Ikke kastet ned.

Great Tribulation ( store trengsel )

Oppstår når den store trengsel ?

Oppstår i løpet av denne styggedom av ødeleggelse talt av profeten Daniel ( Matteus 24:15 )

Matthew 24:15,21
15 Så du ser vederstyggelighet for ødeleggelse , omtalt av profeten Daniel, Hvem i det hellige sted ( leseren forstår ) ,
21 For da skal bli stor trengsel , for eksempel var ikke siden begynnelsen av verden til nå , og heller aldri skje noen gang .

Hvis du leser Matteus 24:15 til 24:21 Matthew er kjent at kan ikke skille under arrangementet i vederstyggelighet for ødeleggelse og stor trengsel oppsto fordi da vederstyggelighet for ødeleggelse , i den tiden skal være stor trengsel .

Hvis det er predikanter som lærer at vederstyggelighet for ødeleggelse ble oppfylt i 70 e.Kr. og den store trengsel eller stor trengsel er ennå ikke oppfylt , tror ikke at predikant .

Noe forteller også at den store trengselen har skjedd , og deretter ødelegge templet i Jerusalem av romerne og den store trengsel sa at oppstod under 70 AD er ennå ikke verden , og det bare sa var stor trengsel i Israel for ødeleggelsen av tempel. Men hvorfor kalles " GREAT " trengsel vil skje i løpet av vederstyggelighet av ødeleggelse ? Og hva skiller den fra alvorlig hungersnød under israelittene Jacob grunn de kommer til Egypt ? Og hva skiller sitt tidligere erobring av landet som Babylon og Hellas? Du spør dem det.

Men vi vet om noen gang fortalt i Matteus 24:21 er en annen verden eller i Israel bare skjer .

La oss fortsette å lese i Matteus 24:29

Matthew 24:29
29 Men straks etter trengsel I disse dager solen skal bli formørket og månen skal ikke gi sitt lys , og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen ;

Den sier at etter trengselen av disse dagene skal være tegn i sol , måne og stjerner. Men er det siste store trengsel det?

Matthew 24:22
22 Og hvis ikke forkortet de dager , intet kjød bli frelst ; men fordi valget er paiikliin dagen .

Matteus 24:29 vi gå tilbake
Matthew 24:29
29 Men straks etter trengsel I disse dager solen skal bli formørket og månen skal ikke gi sitt lys , og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen ;

Og vi leser Luke 21:25

Luke 21:25
25 Og det skal vise seg tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden nød av landet , matitilihan på lyden av havet og hovne opp ;

Merk at det står i Lukas 21:25 er et tegn på at den kommende Menneskesønnen ( Lukas 21:27 ) og det er i Matteus 24:29 pinamamalian å si "etter trengselen ", men presiserer at trengselen ( Matteus 24:29 ) Er det knapphet i landet ( Lukas 21:25 ) som var stor trengsel i Matteus 24:21 . Så mener er ikke bare Israels store trengsel , men tar mer over hele verden .

Men kanskje de sier at trengselen av Matteus 24:29 ikke viser til den store trengsel i Matteus 24:21 . Se opp for dem. Hvis du leser hele fra Matteus 24:15 til 24:29 Matthew er ikke pinatutukuyan er i vers 29 om den store trengsel , men undertrykkelse i vers 21 .

De bedra dere , så vær forsiktig med dem . De kan lese i Lukas 21:20-24 . Vi leser for å bli kjent med deg .

20 Men når du så hærer til Jerusalem , og vet at hun ødeleggelser var nær .
21. Da de i Judea flykte til fjellene , og i byen kom frem , og i feltet bør ikke inn i byen .
22 For disse er dager med hevn , som oppfylte alle disse tingene er skrevet .
23 Ve de nagdadalangtao , og være i de dager ! fordi det vil bli stor nød på jorden , og sinne i landet .
24 Og de skal falle for sverd , og skal føres som fanger til alle folkeslag , og Jerusalem trampet ned av hedninger , å oppfylle tider av hedningene .

Si denne tiden av hedningene er fortalt i Matteus 24:15 og Daniel bestemt. Merk at forskjellige hendelser i Matteus 24 og Lukas 21.

Hva sier Daniel om tider av hedningene eller vederstyggelighet av ødeleggelse ?

Daniel 9:27 Og han etablerte den pakt med mange for en uke , og halvparten av uken skal han føre å stanse det offer og offer , og den fløyen av avskyeligheter skal komme en ødelagt , og helt til slutten , og har sølt pagkapasiya Den fiendtlighet ødelagt .

Daniel 11:31 og at konsernet vil stå på hans side, og de skal vanhellige , selv vegger og ta bort det stadige brennoffer , og de plasserer vederstyggelighet som maketh .

Daniel 12:11
11 Og fra den tid det stadige brennoffer, er tatt bort , og det vederstyggelighet som maketh , vil ha en tusen to hundre og nitti dager .
12 Salig er den som venter , og kommer til de tusen 335 dager.

Disse er referert til Daniel sier i Matteus 24:15 . Og det er også ett sted som prediksjon , og sa i Lukas 21:22

Luke 21:22
22 For dette dager om hevn , å forekomme Alle disse ting er skrevet.

Ikke bare Daniels bok de tingene som skjer , men også fra profetene som bestemmer dagen om hevn .

Men egentlig har jeg enda store trengsel de sier skjedde under den store trengsel å ødelegge templet ?

Vær oppmerksom på at etter trengselen ( Matteus 24:29 ) i de dager spesifisere i stor trengsel i Matteus 24:21 vil ha tegn i sol , måne og stjerner , og i Matteus 24:30 er sett si at Menneskesønnen .

Matthew 24:30
30 Og da skal vises tegn Menneskesønnens i himmelen: Og da skal alle stammer på jorden , og de skal se Menneskesønnen kommer i himmelens skyer med stor makt og herlighet .

Jesus sa tydelig at det skal skje eller ikke skje igjen når den store trengsel .

Matthew 24:21
21 For da skal bli stor trengsel, som det ikke siden begynnelsen av verden til nå , og ingen noen gang vil skje.

For hvis han bare referert til (som noen sier ) er den store trengsel rettferdig sak ødeleggelsen av tempelet som Jesus ikke kjenner fordi han fortalte hvordan han var aldri skje hvis det ikke er tempelet ? Og ikke bare om den mulige ødeleggelsen av tempelet årsaken til store trengsel , ikke sant?

Den store trengsel i Matteus 24:21 er et tegn på at Jesus kommer . Å fortsette å lese Matteus 24:30 var på den tiden også Menneskesønnen kommer.

Daniel 12:11,12 sier , er så heldige å ta 1335 dager fra vederstyggelighet av ødeleggelse stående . 1335 dager og 1335 år . Paiikliin dagen rett? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 Og fra den tid det stadige brennoffer, er tatt bort , og det vederstyggelighet som maketh , vil ha en tusen to hundre og nitti dager .
12 Salig er den som venter , og kommer til de tusen 335 dager.


Og kan forvirre deg når du leser avsnittet i Matteus 24:34 om rase katutuparan alt Jesus sa.

Matthew 24:34
34 Sannelig sier jeg dere , Denne generasjonen skal ikke passere , før alt dette .

Husk å inkludere "Alle disse ting » Komme Menneskesønnen . ( Matteus 24:30 )

Se også note Åpenbaringen 07:14 . Folk kommer i skikkelig trøbbel. Den store trengsel i Åpenbaringen 7:14 , han sa også stor trengsel i Matteus 24:21 .

Åpenbaringen 07:14
14 Og jeg sa til ham: Herre , du vet . Og han sa til meg: Disse ble hentet i stor nød , og de vasket sine klær , og hvite i Lammets blod .

Som bevis på at påstanden i 07:14 og i Matteus 24:21 er identisk vi vil heve lesingen av Åpenbaring / Åpenbaringen 6:12,13

Revelations 6:12,13
12 Og jeg så da han åpnet det sjette seglet , og det var et stort jordskjelv , og solen ble svart som sekkestrie av håret en mørk , og hele månen ble som blod ;
13 Og stjernene på himmelen falt til bakken , som fikentreet frukten isinasambulat hennes lille unge frukt da slo en sterk vind .

Merk at det står i Åpenbaringen 6:12,13 er den samme i Matteus 24:29 , er Matteus 24:30 sies å komme som Menneskesønnen , slik at frøet ( Matteus 24:34 ) daratnan Menneskesønnen er Folk magdaranas av stor trengsel , eller den store trengsel .

Og napagtugma vi matche 6 merker (tegn på himmelen i Matteus 24:29 ) og den 6. Trumpet ( 9 / 11 tragedien som oppfyllelsen av Matteus 24:2,15 ) i Johannes åpenbaring . Så vi kan rette konklusjon ( i Prophecy oppfylt ) at engelen (mellom 6. og 7. sel ) og den mektige engelen (mellom 6. og 7. trompet ) i Johannes åpenbaring er Menneskesønnen .

Hva tilsvarer fire englene i Åpenbaringen 07:01 ?

Revelations 07:01
1 Og etter dette så jeg fire engler stå på de fire hjørner av jorden , som oppveier de fire vinder på jorden , for at ikke vinden blåse jorden eller havet , eller på noe tre .

Tilsvarende er i Matteus 24:31

Matthew 24:31
31 Og han skal sende ut sine engler med en stor trompet , og de skal samle hans utvalgte fra de fire verdenshjørner , fra den ene enden av himmelen til den andre .

Og ser at de utvalgte fra alle stammer i hele verden sammen .

7:9,14 uttalelse
9 Når disse tingene jeg så, og se, en stor folkemengde som ingen mann utallige , fra alle nasjoner og alle stammer og folk og tunger , som stod for tronen og for Lammet , kledd i hvite kjortler , og palmer i hendene ;
14 Og jeg sa til ham: Herre , du vet . Og han sa til meg: Disse ble hentet i stor trengsel, Og de vasket sine klær , og hvite i Lammets blod .

Den store trengsel nevnt i Åpenbaringen 07:14 er også stor trengsel i Matteus 24:21

Matthew 24:21
21 For så Det vil være stor trengsel, som det ikke siden begynnelsen av verden til nå , og heller aldri skje noen gang .

Og for de statene som gjennomføres i Matteus 24:15 , men ikke nødvendigvis bar byrden av den store trengsel vi lese i Markus 13:19,24

Mark 13:19,24
19 For dagen vil angre, som det ikke siden begynnelsen av skapelsen skapte Gud til nå , og heller aldri skje noen gang .
24 Men i de dager, Etter det trengsel, skal solen bli formørket og månen skal ikke gi sitt lys ,

Ta det du ser i " de dager " den store trengsel ( Matteus 24:21 ) Mark 13:19 her er problemer .

Hva skjer før den store trengsel før formørket solen , månen og stjernene ?

Mark 13:14,19,24,25,26
Men 14 du ser vederstyggelighet for ødeleggelse, stod der han ikke burde dere sette ( leseren forstår ) , og deretter flykte til fjellene er i Judea ;
19 For de dager skal trengsel, som det ikke siden begynnelsen av skapelsen skapte Gud til nå , og verken skal aldri.
24 Men i de dager, Etter at trengselen, Er formørket solen og månen skal ikke gi sitt lys ,  
25 Og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen .
26 Og da skal de se Menneskesønnen komme i skyene med stor makt og herlighet .
 
Plasser viste seg store trengsel da kunne se vederstyggelighet for ødeleggelse som sier det neste avsnittet etter trengsel av disse dagene skal solen bli formørket , månen og stjernene . I " de dager " vil komme da Menneskesønnen . Si i vers 26 " AND " og når han sa : "OG "betyr det tilhører henne si .

Husk alltid Jesus sa ikke å passere en generasjon vil ta alle Jesus sa. Den mørke av solen , månen og stjerner og en stor trengsel , og komme Menneskesønnens vil forekomme i en enkelt generasjon .

Mark 13:30
30 Sannelig sier jeg dere , Denne generasjonen skal ikke passere, Till alle disse tingene .

prøvelser

Herrens gjenkomst


Har bedt meg via e-post om kommende av Menneskesønnen . Han spurte : Hva betyr ordet "på gang " i Lukas 21:27 ?

Han brukte versjonen er Good News Bible og dermed skrevet: På den tiden Menneskesønnen kommer i vil de se en sky , med stor makt og herlighet . Luacs 21:27 Good News Bible

Den " tid " refererer til den mørke av solen og månen og stjernene til å ødelegge det første avsnittet i Lukas 21:26 . Vi leser samme setningen av Herren i Matteus 24:30 .

Matthew 24:30 (Good News Bible )
30 Deretter vises i himmelen tegn Menneskesønnens og mananangis alle land . De ser Menneskesønnen i skyene, kommer med stor kraft og stor herlighet . Matteus 24:30 Good News Bible

Som definerer ordet " da "? Det var da formørket solen og månen og ødelegge stjernen . Matteus 24:29 leser vi at avsnittet sinunudang .

Matthew 24:29 Etter at trengselen, formørket solen og månen skinner , falle ned fra himmelen stjernene , og rist kraften i universet . Good News Bible

Så betydningen av begrepet "i tiden " i Lukas 21:27 har "etter" ( Matteus 24:30 ) for å mørkere solen og månen og ødelegge stjernene på himmelen .

Hva er meningen av ordet "etter at trengselen "før formørket solen og månen og ødelegge stjernene på himmelen ? Matthew 24:29

Vi først leste en lignende uttalelse av Herren i Mark 13:24 til versjon Bibelen .

Mark 13:24
24 Men i de dager, etter trengsel , Solen blir formørket og månen skal ikke gi sitt lys ,
25 Og stjernene skal falle fra himmelen , og skal være makten til himmelen .

Vi leste også i ulike versjoner på engelsk .
Mark 13:24
New International Version ( © 1984)
"Men i de dager, Etter at Golden , "' solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys ;
New Living Translation ( © 2007)
" På den tiden , etter at kval av disse dagene , vil solen bli formørket , vil månen gir ikke lys ,

English Standard Version ( © 2001)
Men i de dager, Etter det trengsel, skal solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys ,

New American Standard Bible ( © 1995)
"Men i de dager, Etter at trengselen , solen og den mørke Will Be Vil ikke gir Moon Light ,

International Standard Version ( © 2008)
"Men etter lidelsen til disse dagene, 'The Sun vil bli formørket , månen skal ikke gi sitt lys ,

Guds Ord ® Oversettelse ( © 1995)
"Nå , etter at elendigheten av disse dagene , solen vil snu mørke , vil månen ikke gi lys,

King James Bible
Men i disse dager , etter det trengsel, skal solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys ,

American King James Version
Men i disse dager , etter det trengsel, skal solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys ,

American Standard Version
Men i disse dager , etter det trengsel, skal solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys ,

Bibelen i Grunnleggende Go
Men i de dager, Etter den tid problemer , vil solen bli formørket og månen skal ikke gi sitt lys ,

Douay - Rheims Bibelen
Men i disse dager , etter det trengsel, skal solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys .

Darby Bibeloversettelse
Men i disse dager , etter det gylne , skal solen bli formørket og månen skal ikke gi sitt lys ;

Engelsk revidert versjon
Men i disse dager , etter det trengsel, skal solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys ,

Webster 's Bibeloversettelse
Men i disse dager , etter det trengsel, skal solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys ,

Weymouth nye testamente
"På den tiden, Men etter at Golden , vil solen bli formørket og månen vil ikke kaste sitt lys ;

World Go Bibelen
Men i disse dager , Etter det undertrykkelse , vil solen bli formørket , månen skal ikke gi sitt lys ,

Young 's Literal Translation
Men i de dager , etter det trengsel, skal solen bli formørket , og månen skal ikke gi sitt lys ,
Falange si ordene " etter at trengselen " i Matteus 24:29 av Good News bibeloversettelse er " disse dagene " ( Mark 13:24 ), men som også definerer begrepet "i disse dager? Hvis du øker lesing fra 13:24 Mark , den påståtte " trengselen " ( i disse dager ) er trengsel i siden begynnelsen av skapelsen i vers 19 av Mark 13 og vi leser Bibelen oversettelse.

Mark 13:19
19 For de dagene skal trengsel, for eksempel var ikke siden begynnelsen av skapelsen skapte Gud til nå , og heller aldri skje noen gang .
Mark 13:19
New American Standard Bible ( © 1995)
"For de dager vil være en tid med trengsel for eksempel har ikke skjedd siden gikk tilbake til skapelsen som Gud Skrevet Vel , nå, og aldri vil .
King James Bible
For i de dager skal trengsel, Som ikke var fra den gikk tilbake til skapelsen , som Gud skapte til denne gangen , skal heller ikke være.

American King James Version
For i de dager skal trengsel, Som ikke var fra den gikk tilbake til skapelsen , som Gud skapte denne gangen , skal heller ikke være.

American Standard Version
For de dager skal trengsel, Som det ikke har vært like fra den gikk tilbake til skapelsen som Gud Skrevet Vel, nå , og aldri skal bli .

Douay - Rheims Bibelen
For i de dager skal være slik prøvelser, Som var ikke fra gikk tilbake til skapelsen som Gud Skrevet Vel, nå skal ingen være.

Darby Bibeloversettelse
For de dager skal det gylne som det ikke har vært lignende siden jeg gikk tilbake etableringen av Gud Opprettet , Vel , nå, og aldri skal være;

Engelsk revidert versjon
For de dager skal trengsel, Som det ikke har vært like fra den gikk tilbake til skapelsen som Gud Skrevet Vel, nå , og aldri skal bli .

Webster 's Bibeloversettelse
For i de dager skal trengsel , som ikke har vært fra gikk tilbake til skapelsen , som Gud skapte denne gangen , skal heller ikke være.

World Go Bibelen
For i de dager vil det være undertrykkelse, Som det ikke har vært like fra den gikk tilbake til skapelsen som Gud Skrevet Vel , nå, og aldri vil bli .

Young 's Literal Translation
For de dager skal trengsel , som ikke har vært fra gikk tilbake til skapelsen som Gud skapte , inntil nå , har og ikke være;
Hva skjer " i de dager "av undertrykkelse og årsaken til at fattige mennesker? Øker vi lese i Markus 13:14-18

Mark 13:14-18 Bibelen
Men 14 du ser vederstyggelighet for ødeleggelse , stod der han skulle ikke dere sette ( leseren forstår ) , og deretter flykte til fjellene er i Judea ;
15 Og taket ikke komme ned, ved kontrakt , å ta ting i sitt hus ;
16 Og i feltet tilbake for å ta sine klær .
17 Men ve nangagpapasuso nangagdadalangtao og i de dager !
18 Og be dere som ikke forekommer om vinteren .

Spade for en styggedom av ødeleggelse , slik at folk blir fattige. Hvis derfor uttrykket "i tiden " i Lukas 21:27 av Good News bibeloversettelse etter den mørke dag og ødelegge månen og stjernene , i løpet av trengsler etter vederstyggelighet av ødeleggelse .

Dette spørsmålet om hvem som e meg er besvart , ifølge ham , en predikant på radioen . Svaret er sagt til ham i Matteus 25:32 av Gode nyheter Bibelen .

Matthew 25:32 (Good News Bible )
32 På den tiden, Matitipon ham før alt annet . De pagbubukud ham atskilt fra hverandre , akkurat som en hyrde for sauene og geitene .

Begrepet "i tiden " i Lukas 21:27 , ifølge predikant , ifølge e-posten spør , er det samme som i Matteus 25:32 . Det vil ligge nær virkeligheten . Siden begrepet " i tide " i Lukas 21:27 refererer til mørket etter solen og månen og ødelegge stjernene , mens begrepet " i tide " i Matteus 25:32 refererer til klage av Menneskesønnens Matteus 25:31 at vår kababasa ledd ennå .

Matthew 25:31 (Good News Bible )
31 Menneskesønnen komme som konge , med alle engler , og hans elegante luluklok tronen .

Lie nær virkeligheten for at dette skal skje samtidig , slik løgn Satan ! Og som du e-post , radio predikant sa at ukjente klokkeslett og dato for ankomst av Menneskesønnens som skrevet i Matteus 24:36 . Jeg er enig , de egentlig ikke vet når de skal ta oppfyllelsen av vederstyggelighet for ødeleggelse som markerer komme Menneskesønnen .

Mange faktisk pansirang gresset feltet . I et felt , mens ennå ikke nabubunga , fjerne ugress i avlinger . Men når forsømt nagkauhay er bare ugresset før innhøstingen ikke å kaste korn av ris . Og Harvest , er gresset ledsages nagagapas , kuttet av kornet til halmen kinakapitang . Inkluder gresset strå å brenne i ilden .

Hvem bestemmer a.k.a. Jesaja 9:6,7 Emmanuel ?

La oss få vite hvem som er Emmanuel . Husk fet bokstaver .

Jesaja 9:6,7
6 For til et barn er oss født , til en sønn er oss gitt til menn , og regjeringen skal være på hans skulder, og hans navn skal kalles Herlig, Rådgiver , Mektig Gud , Evig Far , Prinsen av fred.
7 Veksten i hans regjering , og freden skal det ikke være noen ende , på Davids trone , og hans rike , til å etablere, og å opprettholde rettferdighet og rettferdighet fra nå og til evig tid . Dette arbeidet bar Herren , Allhærs .

Bilde fra: http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremiah 33:15,16
15 I de dager og på den tiden , pasusuplingin jeg David en filial av rettferdighet ; og han skal utføre rett og rettferdighet landet .
16 I disse dager Juda skal bli frelst, og Jerusalem skal bo trygt , og dette navnet skal kalles : Herren vår rettferdighet .

Merk : pasusuplingin bare en Branch.

Jeremia 23:5,6
5 Se, dager kommer , sier Herren , Jeg vil ta opp til David en rettferdig Branch, og han skal regjere som konge og avtale klokt , og skal utføre rettferdighet og rettferdighet i landet .
6 I hans dager Juda skal bli frelst, Og Israel skal bo trygt , og hans navn skal kalles : Herren vår rettferdighet .

Merk : bare høyne til David en rettferdig Branch. Når pasusuplingin eller heve en rettferdig gren ?

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 er ! for den dagen er stor, at ingen er like stort: Han Under bryet med Jacob ;men han skal være .
8 Og på den dag , sier Herren , Allhærs , at jeg vil bryte sitt åk fra av deg, og vil briste dine obligasjoner og at han tjener ikke mer fremmede ;
9 Men de skal tjene Herren deres Gud , og David sin konge , som jeg vil ta dem.
21 Og Deres prinsen skal være en av dem , og sin guvernør skal gå midt ut av dem; og jeg vil la ham , og han skal gå inn til meg: for de som tør å nærme meg? sier .

Guds budbringer som kommer i stor fare i løpet av dagen at ingen er som det?

Daniel 12:1,2
1 og på den tiden , skal Michael stå opp , den store prinsen som står til beste for barn av ditt folk , og Det vil være en tid med problemer , at aldri var siden det var et land inntil da , og på den tiden ditt folk skal bli frelst , hver den som skal skrevet i boken .
2 Og mange av dem som sover i støvet på jorden , skal våkne , noen til evig liv , og noen til skam og evig forakt .

Daniel 10:21
21 Men jeg sier dere sannheten skrevet i Skriften , og uten hjelp fra meg mot dem , men Michael din prins .

Jesaja 4:2,3
2 På den dag skal være vakker og herlig grenen av Herren, og frukten av jorden skal være utsøkt og behagelig for dem som er rømt av Israel .
3 pass , som er tilbake i Sion , og han forble i Jerusalem , som kalles hellig, selv hver skrevet blant de som bor i Jerusalem:

Aldri vært før den store trengsel eller problemer , slik Jesus er ikke Michael . Vi leser Jesus sa.

Matthew 24:21
21 For da skal bli stor trengsel , at så var ikke siden begynnelsen av verden til nå , og ikke skje noen gang.

Jeremiah 30:7 (ingenting liker det ) , Daniel 12:01 (aldri var) og Matthew 24:21 (ikke skjedd fra begynnelsen )

Den store trengsel er ikke uvanlig derfor aldri blitt sagt fra begynnelsen av verden. Samme i Daniel 12:01 , problemer som aldri skjedd ennå .

Daniel 12:01 sier at Michael vil " stå opp " er lik den heve , som betyr , han gjorde ikke falle prognose henne, som Jesus sa " oppstod "Så Michael er ikke Jesus .

Husk å si til Jeremias under 30:7-9,21 raise problemer David ( Miguel ) slik det står i Daniel 12:01 at Michael var reisningen av oppstandelsen av David i trengselens tid .

Dersom den unge mannen var Jesaja 9:6,7 Michael og Michael ikke Jesus , som er Jesus ?

Esekiel 34:11-13
11 For Så sier Herren Gud ; Se, jeg, selv jeg , Søk etter sauene mine , og vil søke dem.
12 Som en gjeter sin hjord på den dag at han er blant hans spredt sauer , så jeg søker mine får , og levere dem overalt de har blitt spredt i overskyet og mørke dager .
13 Og jeg vil bringe dem til folket , og samle dem fra land, og føre dem til deres eget land , og fôrer dem på Israels fjell , ved vassdragene , og i alle bebodde steder av landet .


Jesus er Herren Gud. Han er Faderen . Dokumenterte !

Oppstandelsen

Alle er vi aasam oppstandelsen . Hvem søker ikke å heve seg igjen? Men hvem er den første oppstandelsen ? Og hva slags oppstandelse å nyte komme Guds Sønn ?

Vi leser noen utsagn om oppstandelsen i 1. Tess 4:14-17

1 Tessaloniker 4:14-17
14 For hvis vi magsisisampalatayang Jesus døde og sto opp igjen , så også sove i Jesus Gud vil bringe med seg .
15 For dette sier vi til dere ved Herrens ord at vi som lever forblir inntil Herrens gjenkomst Vi kan ikke hindre dem som er sovnet inn .
16 For Herren selv skal stige ned fra himmelen med et rop , med stemmen til erkeengelen og med Guds basun , og De døde i Kristus skal stå opp først til igjen.
17 Da vi som lever , som igjen, bli rykket opp sammen med dem i skyene, for å møte Herren i luften og så Herren være med oss for alltid .

Oppstandelsen det er åndelig eller litiral ? Men først kontrollere om erkeengelen som det kommer og hvem han var . Noe forteller ikke komme erkeengelen sier dette, men bare hører ham rope fra himmelen . Er de rett? Vi leser i Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Og på den tid, skal Michael stå opp den store prinsen som står til beste for barn av ditt folk og det vil være en tid med problemer som aldri var siden det var en nasjon før den tid , og i den tiden lagres ditt folk , hver den som skal være skrevet i boken .
2 og mange av dem som sover i støvet på jorden , skal våkne , noen til evig liv og noen til skam og evig forakt .

Erkeengel Michael kommer . Kan ikke skille erkeengelen i 1 Tess 4:16 og Daniel 12:1,2 fordi kun skje to ganger aktivere de døde som Bibelen sier . Åpenbaringen 20:05

Åndelig eller oppstandelsen litiral sikker på utfallet ankomst av Miguel og hvem- som først reiste ?

Svaret er espritual oppstandelsen . Og det første løftet folk Israel . Bevisene vi har lest i Roma 11:7-8,15

Roma 11:7-8,12,15
7 Hva er jakten på Israel at han ikke hadde fått , men det kinamtam tilsetting og andre har gjort :
8 Ifølge den skriftlige , Gud gav dem en ånd av slummer , øynene er ikke sett og ører hører ikke til i dag.
12 Nå , hvis de faller som rikdom i verden , og de tapene de er rikdom av hedningene , hvor mye mer deres fylde ?
15 For hvis pagkakatakuwil av dem er forsonte av verden, Hva så tillitsfull dem, men livet fra de døde .

Si i punkt 8 som ga dem en ånd av søvn , det betyr før de ser og hører sannheten de skal holde seg i søvn eller døde . Og re - aksept av dem ( v15 ) tilsvarer å gi liv til de døde .

Derfor bli det første store frukter er hevet eller folket Israel.

Revelations 7:4-8
4 Og jeg hørte tallet på forseglet , som 144000 forseglet, av hver stamme av Israels barn :
5 Av Juda stamme var forseglet tolv tusen, av Rubens stamme tolv tusen, av Gads stamme tolvtusen ;
6 av stammen av Aser tolv tusen, av Naftali stamme tolv tusen, av Manasse stamme tolvtusen ;
7 av Simeons stamme tolv tusen, av Levi stamme tolv tusen, stamme Issakars tolvtusen ;
8 av Sebulons stamme tolv tusen, av Josefs stamme tolv tusen, av Benjamins stamme beseglede tolvtusen .

Revelations 14:1-5
1 Og jeg så, og se, Lammet stod på Sions berg , og med ham hundre og førtifiretusen med hans navn og navnet på sin Far skrevet på pannen .
2 Og jeg hørte en røst fra himmelen , som lyden av mange vann , og som stemmen til store torden , og stemmen jeg hørte var som harpist spiller sine harper :
3 Og de nangagaawitan som synes En ny sang foran tronen , og før de fire livsvesener og de eldste , og ingen kunne lære sangen , men de hundre og førti fire tusen, selv de som kjøpte land fra .
4 Disse ble ikke urene med kvinner , for de er jomfruer . Og det er følger Lammet hvor han enn går . Disse ble kjøpt fra menneskene , for å være første frukt for Gud og Lammet .
5 Og i deres munn ble ikke funnet løgn : de er uten lyte .

Romerne 13:11
11 Og dette, kjenne Klokken er våken når du sover : For nå nærmere oss enn sikkerheten når vi trodde .

Efeserne 5:14
14 Så sier han , Våkn opp du sleeper , og oppstår blant de døde , og Kristus skal gi deg lys.

1. Korinterbrev 15:23,34,46
23 Men hver i sin egen status , Kristus de første fruktene ; så Kristus ved hans komme .
34 Du våkner opp etter rettferdighet , og ikke synd , for noen har noen kunnskap om Gud , jeg sier dere flytte denne til skamme .
46 Selv om ånden er ikke om det første , men jorden , deretter en åndelig .

Noen vil kanskje tro at etter kjødet eller litiral eller fysiske oppstandelse er den første oppstandelsen . Men sant jeg døde av Herren Jesus? Vi leser Johannes 8:51 og John 11:25,26

John 08:51
51 Sannelig , sannelig sier jeg dere : Om nogen holder mitt ord , han skal aldri se døden .

John 11:25,26
25 Jesus sier til ham : Jeg er oppstandelsen og livet : han som tror på meg , selv om han dør , men likevel skal han leve ;
26 Og den som lever og tror på meg, skal aldri i evighet dø . Du tror det?

Men vi vet fortsatt hvordan litiral og fysiske oppstandelse skjer når erkeengelen . Vi tilbake forrige avsnitt.

1 Tessaloniker 4:14-17
14 For hvis vi magsisisampalatayang Jesus døde og sto opp igjen , så også sove i Jesus Gud vil bringe med seg .
15 For dette sier vi til dere ved Herrens ord at vi som lever forblir inntil Herrens gjenkomst Vi kan ikke hindre dem som er sovnet inn .
16 For Herren selv skal stige ned fra himmelen med et rop , med stemmen til erkeengelen og med Guds basun , og De døde i Kristus skal stå opp først til igjen.
17 Da vi som lever , som igjen, bli rykket opp sammen med dem i skyene, for å møte Herren i luften og så Herren være med oss for alltid .

Hvis de tror Herren ikke dø, som døde i Kristus stige først? Vi tilbake Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Og på den tid, skal Michael stå opp den store prinsen som står til beste for barn av ditt folk og det vil være en tid med problemer som aldri var siden det var en nasjon før den tid , og i den tiden lagres ditt folk , Hver den som skal være skrevet i boken .
2 og mange av dem som sover i støvet på jorden , skal våkne , noen til evig liv og noen til skam og evig forakt .

La oss få vite hvem som er skrevet i boken . Er de døde eller levende ? Svaret er livet . Les Jesaja 4:2,3 vi lese

Jesaja 4:2,3
2 På den dag skal være vakker og herlig at gren av Herren, og frukten av jorden skal være utsøkt og behagelig for dem som er rømt av Israel .
3 pass , som er tilbake i Sion , og han forble i Jerusalem , som kalles hellig, selv Hver skriftlig blant de som bor i Jerusalem ;

Hvem er den grenen av Herren?

Jeremia 23:5,6
5 Se, dager kommer , sier Herren , Jeg vil ta opp til David en rettferdig Branch, og han skal regjere som konge og avtale klokt , og skal utføre rettferdighet og rettferdighet i landet .
6 I hans dager Juda skal bli frelst , og Israel skal bo trygt ; og hans navn skal kalles : Herren vår rettferdighet .

Når du har lagret Juda og Israel ? Og hva er navnet på Guds budbringer skal komme ? Vi tilbake Daniel 12:1,2

Daniel 12:01
1 Og på den tid, skal Michael stå opp, Den store prinsen som står til beste for barn av ditt folk , og det vil være en tid med problemer , som aldri var siden det var en nasjon før den tid , og på den tiden ditt folk skal leveres: Hver den som skal være skrevet i boken .
2 Og mange av dem som sover i støvet på jorden , skal våkne , noen til evig liv og noen til skam og evig forakt .

Hvis du dont , Michael rettferdige Branch .

Dåpen i korsfestelsen er dåp av Ånden.

Luke 12:50
Men 50 Jeg har en dåp å gjennomgå , og hvor fortvilet jeg er til den er fullført?

Mark 10:38
38 Men Jesus sa til dem: Dere vet ikke hva dere spør . Mangakaiinom dere koppen jeg drikker det? eller mangababautismuhan dåp som jeg er døpt med?

Som i dåpen til Guds Sønn , så vi tatt dåpen .


Romerne 6:4-6
4 Derfor er vi begravet med ham ved dåpen til døden : at slik som Kristus ble reist opp fra de døde ved Faderens herlighet , slik vi også skal vandre i et nytt liv .
5 For hvis vi har vært sammen med ham for likheten av hans død , vil vi også være det i likhet med sin oppstandelse ;
6 At vi vet at vår gamle mannen er korsfestet med ham , at kroppen skyldige ble ødelagt , og da slik at vi ikke enthrall mer synd;

Kolosserbrevet 2:13
13 Og var døde i deres synder , og forhud av deres kjød , har han levendegjort sammen med ham , å ha tilgitt alle våre synder ;

Kolosserne 3:1,2,3,9,10
1 Hvis du har steget med Kristus , søker de tingene ovenfor , hvor Kristus sitter på Guds høyre hånd .
2 Sett din hengivenhet på ting ovenfor , ikke på ting på jorden .
3 For dere er døde , og ditt liv er skjult med Kristus i Gud .
9 Lie ikke en til en annen , mens frata den gamle mannen med sine gjerninger ,
10 Og dere sette på en ny personlighet , som er fornyet i kunnskap etter bildet av ham som skapte ham :

Efeserne 2:05
5 Selv vi var døde ved våre overtredelser , levendegjort oss sammen med Kristus ( Av nåde er dere frelst )

Oppsummert ble oppstandelsen åndelige . Og den første hevet husholdningen til Gud tilsvarer Guds folk som er Israel. I samme oppstandelsen Miguel akseptert oppstandelsen fordi han ble drept og korsfestet med Herren .


1 Peter 4:17
17 For kommer til tidspunktet for oppstart av dømme i Guds hus ; og foran oss , hva vil skje med dem som er ulydige mot Guds evangelium ?

Romerne 2:9,10
9 Tribulation og angst , på hver menneskesjel som gjør det onde , hovedsakelig jødiske , og også i gresk ;
10 Men herlighet , ære og fred til enhver som virker bra , både jøde først , første , og også til den greske :

Vi fastslår om 144 000 og utallige mann i Åpenbaringen 7 er den ånd ( litiral som døde ), eller de som er kjøtt og blod .

Hva er innholdet i dem?

Åpenbaringen 7:16,17
16 De skal sult ikke mer , heller ikke tørste mer, heller ikke de treffer solen eller varme ;
17 For Lammet som er midt for tronen , skal være deres hyrde , og De papatnugutan kilder i livets vannOg Gud skal tørke bort hver tåre deres øyne .

Brennevin ( litiral døde ) ikke sult eller tørst ? Og Har ånd papatnugutan våren livets vann ?

John 6:35,54,55
35 Jesus sa til dem : Jeg er livets brød : som kommer til meg , skal aldri sulten , og den som tror på meg, skal aldri tørste .
54 Den som spiser mitt legeme og drikker mitt blod, har evig liv, Og jeg skal reise ham på den siste dagen .
55 For mitt kjøtt er ekte mat og mitt blod er sann drikk.

Vi sikre på at ikke sult og tørst er ikke folk med kjøtt og blod fordi Herren fortalte folk i live , med kjøtt og blod . Hvis de er døde litiral ( fysiske , materielle , sensuelle ) som hevet hvorfor de vil gi våren livets vann hvis de er udødelige ? Hvis så videre synes som om våren livets vann ( litiral kilde ) gir liv og ikke blod og kjøtt til å motsette seg undervisning i Bibelen .

Hva er kilden til livets vann ?

Jeremia 17:13
13 Herre , Israels håp , skal alle som forlater deg bli til skamme . De som for meg var skrevet i jorden , fordi de har forlatt Herren , kilden med levende vann.

John 7:37-39
37 I den siste dagen , den store dagen i høytiden, stod Jesus og ropte og sa: Om noen tørster , la ham komme til meg og drikke .
38 Den som tror på meg, som Skriften sier , er ut av magen hans skal flyte strømmer av levende vann .
39 ( Men dette talte han av Ånden , som antas å motta ham, fordi Ånden ennå ikke gitt , fordi Jesus ennå ikke var herliggjort . )

Papatnugutan bety vannet til livets kilde for Lammets vil ta folk tro. Og slik også , gjør de ikke gå sultne eller tørste fordi han vil bringe mennesker til tro gjennom hans legeme og blod .

Ingen sult eller tørst fordi de mate dem .

Salme 23:02
1 Herren er min hyrde , jeg skal ikke .
2 Han pinahihiga meg frisk beite ; Han fører meg ved siden av vannet lounge,

Esekiel 34:14
14 Jeg vil mate dem med gode beiter , og den høye høyde Israels fjell skal deres fold være: der skal de ligge i en god fold , og på fett beite skal de feed på Israels fjell .

Pinastol naturlig når de føler seg sultne og tørste og de mabibilad varmen av dagen fordi de bringer en gjeter ved vannet der skyggefulle på middag . Salme 23:02

Hva er status for budbringer av Guds folk nå til dags er ikke de treffer solen eller varme ? ( Merk den alleredefet )

Jesaja 49:8-10
8 Så sier Herren , I en akseptabel tid har jeg hørt deg, og frelsens dag har jeg hjulpet deg , og jeg vil bevare deg, og gir deg folket , å etablere jorden , å forårsake å arve den øde arv ;
9 Sier de er bundet , Gå ut , er de i mørket , Shew dere . De spiser i gatene , og alle de nakne høydene skal være deres beiter .
10 De skal ikke sult eller tørst , heller ikke skal varmen eller sola; for han som har barmhjertighet med dem skal lede dem, selv ved vannkildene skal han veilede dem.

Jesaja 42:6,7
6 Jeg , Herren, har kalt deg i rettferdighet , og vil holde din hånd , og holde deg, og gir deg folket , lys av landet ;
7 For å åpne blinde øyne , å få frem fangene i fengselet, Og dem som sitter i mørket fra fengselet .

Jesaja 61:1,2
1 Ånd Gud Herren er over meg ; fordi Herren salvet meg til å forkynne godt budskap til de saktmodige ; Han sendte meg til å helbrede de sønderknuste , for å forkynne frihet for de fangne , og åpningen av fengselet til fangene ;
2 For å forkynne et velbehagelig år fra Herren , og dagen for hevn for vår Gud, for å trøste alle som sørger,

Jesaja 11:1,2
1 Og det synes å være stammen i Jesse , og en gren fra hans røtter gir:
2 og I Herrens Ånd skal hvile over ham , ånden av visdom og forståelse , ånd råd og makt, ånd av kunnskap og frykt for Herren ;

Jeremia 23:5,6
5 Se, dager kommer , sier Herren , at jeg vil reise til David en rettferdig Branch, og han skal regjere som konge og avtale klokt , og skal utføre rettferdighet og rettferdighet i landet .
6 I hans dager Juda skal bli frelst , og Israel skal bo trygt , og hans navn skal kalles : Herren vår rettferdighet .

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 er ! for den dagen er stor , ingen er like stort: selv tiden for problemer av Jakob , men han skal være.
8 Og på den dag , sier Herren , Allhærs , at jeg vil bryte sitt åk fra av deg, og vil briste dine obligasjoner og at han tjener ikke mer fremmede ;
9 Men de skal tjene Herren deres Gud , og stil David sin konge , som jeg vil ta dem.
21 Og deres prins vil være en av dem , og sin guvernør skal gå midt ut av dem; og jeg vil la ham , og han skal gå inn til meg: for de som tør å nærme meg? sier .

Daniel 12:1,2
1 Og på den tid, skal Michael stå opp , den store prinsen som står til beste for barn av ditt folk ; og det vil være en tid med problemer , som aldri var siden det var en nasjon før den tid: og på den tiden ditt folk skal bli frelst , hver den som skal være skrevet i boken .
2 Og mange av dem som sover i støvet på jorden , skal våkne , noen til evig liv , og noen til skam og evig forakt .

Derfor , mennesker i staten Guds budbringer sier i Jeremia 23:05 Jeremia 30:9 , og er " hevet " den sendte den. Men folk trenger ikke bare bare , fordi han var erkeengelen Michael .

Erkeengelen å lede dem slik at de hungrer og tørster etter Guds ord . Tidligere folk Gud har gitt Guds ord sult .

Amos 08:11
11 Se, dager kommer , sier Herren Gud , vil jeg sende en hungersnød i landet , ikke hunger etter brød eller tørst etter vann , men etter å høre Herrens ord .

Hvis de dårlige hyrden ikke vil bringe kildevann der skyggefull , du virkelig brant i varmen av dagen .

Dressing uten feil .

1. Korinterbrev 15:53
53 For dette forgjengelige må settes på uforgjengelighet , og dette er døden ikledd udødelighet .

Hva ingen død ibibihis ?

Efeserne 4:14
24 Og du legger på en ny personlighet , som etter Gud er skapt i rettferdighet og hellighet av sannhet .

Hva er ny mann er uforgjengelige ?

Galaterne 3:27
For 27 alt det du er døpt i Kristus ibinihis Kristus.

Hvordan døpt i Kristus ?

Romerne 6:3,4
3 Eller vet dere ikke vet at vi alle er døpt til Kristus Jesus ble døpt til hans død ?
4 Derfor er vi begravet med ham gjennom dåpen til døden : at slik som Kristus ble reist opp fra de døde ved Faderens herlighet , slik vi også skal vandre i et nytt liv .

Får du fra Kristi udødelighet ?

1. Timoteus 1:10
10 Men nå er åpenbart ved at vår Frelser Jesus Kristus, som har avskaffet døden , og avdekket liv og udødelighet gjennom evangeliet,

Hva skjer når personen skyldig på nytt etter å ha mottatt sannheten ?

Hebreerne 10:26,27
26 For hvis vi bevisst skyldfølelse etter at vi får kunnskap om sannheten , ingen offer bevarte om synd ,
27 men en forferdelig lengsel etter bedømming , og en fierceness av ild fortærer fiendene .

Har dommeren sumasampalaya Guds Sønn ?

John 03:18
18 Hvem tror på ham , blir ikke dømt ; tror ikke allerede dømt , fordi han trodde på navnet på den enbårne Sønn av Gud.

Har de dø?

John 08:51
51 Sannelig , sannelig sier jeg dere, Om nogen holder mitt ord , skal han aldri se døden .

Er dåpen av Jesus ble født på ny og de vil gjøre Guds rike ?

John 3:3,11,12
3 Jesus svarte og sa til ham: Sannelig , sannelig sier jeg deg : Uten at en mann bli født på ny , kan han ikke se Guds rike .
11 Sannelig , sannelig sier jeg deg, Vi snakker til oss , og vi har sett vi vitner ; og dere får ikke vår vitne.
12 Hvis jeg fortalte deg disse tingene jordiske og dere tror ikke , hvordan skal dere tro hvis jeg forteller deg om himmelske ting?

1 Peter 1:3,23
3 Lovet være Gud og Far vår Herre Jesus Kristus , i henhold til sin store nåde vi er født på ny til et levende håp ved Jesu Kristi oppstandelse fra de døde ,
23 Mens gjenfødt , ikke av forgjengelig sæd , men av uforgjengelig , ved Guds ord som lever og blir de stående .

1 Peter 3:21
21 Ifølge den sanne likhet sparer nå selv dåpen , ikke sette bort av skitt av kjødet , men svaret av en god samvittighet overfor Gud, gjennom Jesu Kristi oppstandelse ;

Er det liv fortsatt betraktes død?

1. Timoteus 5:06
6 Men hun som lever i glede Selv om livet er død .

Når du nabihisan på uforgjengelighet (1 Kor 15:53,54 ) må ikke skyldig fordi du har ...

1. Korinterbrev 15:55,56
55 Hvor, O død , din seier ? Hvor, O død , din seier ?
56 Seieren over døden er synd ; og syndens makt er loven :

Vi leser samme ånd av 1 Kor 15:53-56

Romerne 6:13,14
13 Og også gjøre du tilbyr dine medlemmer til synd som instrumenter for urettferdighet ; men gi dere selv til Gud , som levende fra de døde , og dine medlemmer som instrumenter for rettferdighet for Gud .
14 For synden skal ikke ha deg: Fordi du ikke er under loven men under nåden .

Den første oppstandelse vil komme igagapos en engel og Satan .

20:1,2,5 uttalelse
1 Og jeg så en engel som kom ned fra himmelen , som hadde nøkkelen til avgrunnen og en stor lenke i hånden .
2 Han grep draken , den gamle slange , som er djevelen og Satan , og bandt ham for tusen år ,
5 Resten av de døde levde ikke før de tusen år . Dette er den første oppstandelsen .
Engelen er et symbol på Miguel .

Vi forsikret utfallet åndelige næringsgrunnlag for den første oppstandelsen er erkeengelen som kommer. Fordi hvis den første oppstandelsen er oppstandelsen litiral skal slippe den andre oppstandelsen er fortalt i Daniel 12:01 . Fordi den første raise ( Åp. 20:05 ) er lykkelige og også de som sier at Daniel 12:12 Lovet nås på 1335 dager . Vi leser .

Daniel 12:12
12 Salig er den som venter , og kommer til de tusen 335 dager.

Så i 1 Tess 4:16 og 12:01 Daniel og Åpenbaring 20:05 vi er forsikret om at en åndelig oppstandelse .

Revelations 20:03
3 Og han var kastet i avgrunnen og lukket , og forseglet det over ham , at de skulle forføre folkene , inntil de tusen år , så den trenger å overstyre ham litt tid .

Satan vil bli fengslet over tusen år . Men hva er det samme som tusen år etter Peter ?

2. Peter 3:08
8 Men ikke glem , kjære venner , en ting , at en dag Herren som tusen år , og tusen år som én dag.

En tusen år tilsvarer en dag. Hva skjer på en dag ?

Sakarja 3:09
9 For se, den steinen som jeg har satt foran Josva , på en stein er sju øyne : Se, jeg gravere det graving av disse, sier Herren , hærskarenes , og Jeg vil fjerne misgjerning av landet på en dag .

Sakarja 14:07
Men vær 7 en dag kjent for Herren, Ikke dag , eller natt : men det skal være , om natten glans .
8 pass den dagen , det levende vann skal gå ut fra Jerusalem, Halvparten av dem mot den østlige sjøen , og halvparten av dem mot havet : I sommer og vinter skjer.
9 og Herren skal være konge over hele jorden : på den dag skal Herren er én , og hans navn ett.

Hebreerne 04:07
7 er undiscriminated ham igjen en dag, Nå etter en tid sa til sanger av David ( som han hadde sagt dette før ) , nå hvis du hører hans røst , Ikke forherde ditt hjerte .

Så burde gjøre er å ha en dag å beseire djevelen . Men en dag det betyr for alltid i våre hjerter .

Nå , den andre oppstandelsen noensinne kamp i Daniel 12:01 ? Vennligst også samsvare med den. Fordi ikke lyttet til Guds kall , var stemmen hans opp igjen i fordømmelse fordi de ikke pinahalagahan en dag satt av Gud til å høre stemmen hans . I den første oppstandelsen , hørte på stemmen til Guds Sønn er aldri til å dø for alltid fordi de pinahalagahan " en dag "for å høre Guds røst fra graven .

Vi betingede og åndelig næring litiral for å si det andre oppstandelsen for 1 Peter 4:05 og Apg 10:42 at dommeren er døde og de levende tilsvarende godt og ondt .

1 Peter 4:05
5 som vil gi regningen til ham som er klar til å dømme levende og døde.

Apg 10:42
Ami'y 42 Og han bød oss å forkynne for folket , og være vitne til Han er utpekt av Gud til å være dommer over levende og døde.

Hvordan kan vi være åndelig og ikke kontingent litiral at oppstandelsen skjer ?

John 08:51
51 Sannelig , sannelig sier jeg dere, Om nogen holder mitt ord , skal han aldri se døden.

Lord klart sier at døden aldri vil holde sitt ord å være feil og sa Herren var død , holdt sitt ord er det ikke?
Daniel 12:1,2
1 Og på den tid, skal Michael stå opp , den store fyrsten som står til beste for barn av ditt folk , og det vil være en tid med problemer , som aldri var siden det var en nasjon før den tid , og i den tiden ditt folk skal leveres , hver den som skal være skrevet i boken .
2 og mange av dem som sover i støvet på jorden , skal våkne , noen til evig liv , og noen til skam og evig forakt .

Hva Paulus sa om parusahang evig fortapelse ?

2 Tessaloniker 1:7,8,9
7 Og for å gi dere som er plaget andre med oss når Herre Jesus fra himmelen med englene av sin makt i flammende ild,
8 Ikke for å ta igjen nagsisikilala Gud, Og til dem som adlyder ikke evangelium av vår Herre Jesus:
9 Hvem skal bli straffet , med evig ødeleggelse fra Herrens åsyn og fra herlighet av sin makt .

Også hva Peter sa om den flammende ild ? Er det dagen å dømme ?

2. Peter 3:7,8,10
7 Men himmelen og jorden , av den samme ordet har vært lagret opp ilden , var forbeholdt mot dagen å dømme og ødeleggelse av ugudelige mennesker .
8 Men glem ikke , elskede , en sak som en dag med Herren som tusen år og tusen år som én dag.
10 Men Herrens dag som en tyv , som himmelen den dagen vil komme tilbake med en stor støy , og de tingene på himmelen vil bli oppløst med brennende hete , jorden og arbeidene ble brent på bakken .

Også hva John sa i Johannes åpenbaring om dagen å dømme , en tusen år , brannen og forsvinningen av himmel og jord ?

20:6,7,11,12,14 uttalelse
6 Salig og hellig er han den første oppstandelse: Ingen makt over disse den annen død , men de skal være prester for Gud og Kristus , og mangaghaharing med ham over tusen år.
7 Og Hvis oppfylt tusen år, er Satan løst fra sitt fengsel ,
11 Og jeg så en stor hvit trone , og satt der , i hans nærhet , jorden og himmelen flyktet , og fant ingen plass for dem.
12 Og jeg så de døde , store og små , stod foran tronen , og bøker ble åpnet , og en annen bok ble åpnet, som er livets bok ; De døde ble dømt etter ting skrevet i bøkene , etter sine gjerninger.
14 Og døden og helvete ble kastet i ildsjøen . Dette er den annen død , selv ildsjøen.

Hva betyr Herren Jesus sa om det ?

Matthew 25:46
46 Og disse skal gå til evig pine, men de rettferdige til evig liv .

John 5:28,29
28 ikke på dette : for de kommende tid , Alle er i graven ble hører hans røst,
29 Og skal komme frem , de som har gjort det gode , til livets oppstandelse ; og de som har gjort ondt , til oppstandelse fordømmelse.

Og vi bare tilbake en Tessaloniker 4:16 og Daniel 12: 1,2

Hebreerne 10:26,27
26 Fordi hvis vi tilfeldigvis lovbruddet etter at vi får kunnskap om sannheten , ingen offer bevarte om synd ,
27 men en forferdelig lengsel for å bedømme, og en fierceness brann sluke fiender.

Etter å ha mottatt sannheten og syndet igjen, forberedt på å gi dem sparken .

Fordømmelsen av de døde skal oppstå etter paghihip 7. trompet .

Åpenbaringen 11:18 
18 Og nasjonene var såre fornøyd , og Din vrede kom, og tidspunktet for de døde for å bli dømt, Og tiden av prisen , noe som gir deg spade dine tjenere profetene , og de hellige , og frykter ditt navn , små og store , og til å ødelegge ødeleggelsen av jorden .

Å avgjøre hva brannen hadde lest tittelen " Fire ".

Torsdag 17 september 2009


Jeg og Faderen er ett

John 10:30
30 Jeg og Faderen er ett.


Nå vet vi at David sender Michael erkeengelen Michael , og ikke Jesus . Så Jesus var ingen ringere enn Faderen . Og det betyr Jesus sa han : "Jeg og Faderen er ett "som de ble en være Jesus . Vi leser John 10:38 og John 14:10,11

John 10:38
38 Men hvis jeg gjør det, selv dem du ikke tror meg , tro gjerningene : at dere kan vite og tro at Faderen er i meg , og jeg i ham .

John 14:10,11
10 du ikke at jeg er i Faderen og Faderen i meg? De ord jeg taler til dere , taler jeg ikke av meg selv: Men den Far som bor i meg , gjør hans verker .
11 Tro meg Jeg er i Faderen og Faderen i meg : ellers tror meg for virker like bra .

På Jesu tid , var sønn med Gud eller Faderen . The Spirit , som navnet og karakteren av Jesus gitt til Fader Michael . Jesus sa skulle fortelle Miguel å høre eller kjenne igjen stemmen til den dør av Guds Sønn . Miguel enn å høre mer på Fars godt å høre . Slik er Faderen vitne . Bortsett fra dette , viste Faderen hvordan en god Guds Sønn . Er det ikke også vanskelig å beskrive Gud fordi ellers mennesket og Gud . Menneskeheten Jesu Miguel tinutularan . Og ingen lov av Bibelen er ukrenkelig og med fortelle at Michael og Jesus Sønnen Faderen . Bare enig med det faktum at Guds Sønn kom til sanlibutan.Ang Miguel kan ikke ta de nødvendige dokumentene er laget av.

Hebreerne 01:04
4 Det var bedre enn Gud , ta etter å ha en mer glimrende navn enn de .
Filipperne 2:9,10
9 Så hun , Sovereign Gud , og Han fikk navnet over alle navn ;
10 til Jesu navn alle knær iluhod , som er i himmelen og ting på jorden , og ting under jorden ,

Apostlenes gjerninger 04:12
12 Og i alle andre er det frelse ; fordi noe annet navn under himmelen, gitt blant mennesker, hvor vi kan bli frelst .

Du forstår dette avsnittet basert på sa :

John 05:19
19 Jesus svarte og sa til dem: Sannelig , sannelig sier jeg eder: Sønnen kan ikke gjøre noe av seg selv , men det han ser Faderen gjør; for alt det han gjorde , gjør det også Sønnen likeså .

John 12:49,50
49 For jeg taler ikke fra meg selv : men Faderen som har sendt meg , ga hun meg et bud , hva skal jeg si , og hva jeg bør snakke.
50 Og jeg vet at hans bud er evig liv , de ting som jeg snakker , er som Far sa til meg , så jeg snakker.

Merk :

Luke 10:20
22 Alle ting blir levert til meg av min Far , og ingen vet hvem Sønnen , men Faderen , og hvem Faderen uten Sønnen og de som Sønnen .

Matthew 16:27
27 For Menneskesønnen skal komme i glansen av sin far med sine engler , og deretter gi hver mann etter hans gjerninger .

Leser vi dette:

Matthew 20:26,27
25 Men Jesus kalte dem til ham og sa: Dere vet at herskerne av hedningene utøve herredømme over dem , og deres mektige utøve myndighet over dem .
26 skal ikke være, men den som ønsker å bli stor blant dere skal være deres tjener ;
27 Og den som ønsker å være den første blant dere skal være deres tjener :

Har du noen gang spurt deg selv om du sørget vår Far å være tjener for alle ?

Amen .

No comments:

Post a Comment