THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Czech

Armageddon

obrázek z : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Co je Armageddon a kdy se to stalo ?

Zjevení 16:12,13,14
12 A šestý vylil svou nádobu na velikou řeku Eufrat ; a vysušil vody smlouvy, připravit králům od východu slunce. 
13Pak jsem uviděl z úst draka , a úst dravé šelmy a z úst falešného proroka , tři nečistí duchové jako žáby ;  
14Pro jsou duchové démon, pracovní zázraky , které pinaparoonan oni králové z celého světa , se sejde v bitvě u velikého dne Boha Všemohoucího .

Řekl v odstavci 14 , že události z bitvy je veliký den Boha všemohoucího . Pro případ, že se říká ve Zjevení 16:12,13,14 rovněž číst Jeremiáš 46:10

Jeremiáš 46:10
10 Za den je Pán , Hospodin zástupů , den pomsty , aby pomstil ho jeho nepřátelé : a meč pozře a je nasytit , a jejich krev : pro Pána , Hospodina zástupů , s nabídka na severu u řeky Eufratu . ( Viz také Izaiáš 13:1-22 a Joel 2:1-18 v Bibli )

Čteme u Izajáše 34:4-8

Izajáš 34:4-8
4 A nebeskému bude rozpuštěn , a nebesa se jako spirála , a všecko vojsko jejich padne jako list zničující na vinici , a jako padající list Obr.
5Pro můj meč byl opilý v nebi : "Hle, musí přijít dolů na Edom a lidé mé prokletí , ke spravedlnosti .
6Meč Hospodinův se naplní krví , tuk tukem , krví beranů a kozlů , tukem ledvin skopových : Pro oběť Pánu v Bozra , a velkou porážku v zemi Edom .
7A divokých volů přijde dolů s nimi , a býčků s býky , a jejich země bude opilá krví , a jejich prach se tuk tukem .
8 Za den pomsty Hospodinovy , rok odměnu v boji na Sionu .

Podívejte se na podobnosti .

Zjevení 19:17-21
17Potom jsem viděl anděla, jak stojí v den , že zvolal mocným hlasem: vyprávět všichni ptáci létající ve středu nebe : "Pojď a mangagkatipon veliké hostině Boží ;
18 Abyste jedli těla králů , a těla šéfa kapitánů , a těla silných mužů , a maso z koně a jezdecké tady , a těla všech lidí svobodných a muž otrok , a malé i velké . 
19A viděl jsem dravou šelmu a krále země a jejich hostitelů, , aby se spojily k boji proti těm, jízda koni , a proti jeho vojsku.  
20 A vzal šelma , a s ní i falešný prorok , který dal zázraky před ním , ipinangdaya kteří obdrželi znamení šelmy a klaněli se jeho image : Dva byli obsazeni zaživa do ohnivého jezera hořícího sírou s ;
21A další byli zabiti mečem , které vychází z úst mu na koni , A všichni ptáci se nasytili jejich obsah.

Ezekiel 39:1-6 , 17-21
1A ty , synu člověčí, prorokuj proti Gogovi , a rci: Takto praví Panovník Hospodin ; Hle , já jsem proti tobě, ó Gogu , princ Rosh , Mešech a Tubal:  
2A odvedu tě o tom, a my dodáno, a způsobit příjmy z končin na severu ; a přivedu vás do izraelské hory ;  
3A budu bít tvé luk z tvé levé ruky , a způsobí tvé šipky na pravé straně.  
4Ty budou v izraelských horách , ty a všechny tvé voje , a lidé se s vámi : Dám ti k hladovým ptáci všeho druhu , a polní zvěř , aby pohltil vás.
5Ty budou v poli : Já jsem promluvil , je výrok Panovníka Hospodina .
6 A Pošlu oheň na MagogA ty, kteříž přebývají bezpečně ostrovů : a oni musí vědět, že já jsem Hospodin .

17A ty , synu člověčí , takto praví Panovník Hospodin : "Mluv způsob ptáků , a na každou polní zvěř , Shromážděte se a přijďte ; Sejděte na každé straně , aby mé oběti , které jsem obětoval pro tebe , na velkou oběť na izraelských horách , abyste jedli maso a pít krev .  
18 Budete jíst maso bohatýrů a pít krev knížat země, beranů , jehňat a koz , z býčků , všecko tučných .  
19 A budete jísti tuk do vy být plný , a píti krev do vy být opilá , mé oběti , které jsem obětoval pro tebe.  
20 A vy se vyplňují u mého stolu s koní a vozů , s bohatýry , a všichni bojovníci , je výrok Panovníka Hospodina .
21A já se svou slávu mezi národy ; a všechny národy moje rozhodnutí, která jsem se , a moje ruka , že jsem se s nimi .

Zjevení 20:7,8,9
7A když se těch tisíc let , bude satan propuštěn ze svého vězení ,
8A zdá se , aby oklamal národy ve všech čtyřech úhlech země , Gog a Magog , aby je shromáždili k boji : počet je jako písku v moři .
9A přišli až po šíři země a obklíčili tábor svatých a milované město : a dolů oheň z nebe , a spálil.

Když oblehl tábor svatých a milované město ?

Zjevení 11:02
2A mimo chrám loobang jsou ignorovány , a neměří ; podle pohanům , a oni yuyurakang čtyřicet dva měsíce siudad svatý.
Luke 19:43,44
43Můžete přijít na den , babakuran si , že nepřítel pevnost , a oblehli vás , a vy gigipitin straně,  
44A ilulugso na zem , a vaše děti ve vás ; a nenechávejte v tobě kámen na kameni kámen , protože jsi neznal čas svého navštívení .

Luke 21:20
20 Ale když jste viděl, armády do Jeruzaléma, pak víte, že její zničení bylo blízko .
Daniel 9:27
27A stanovit jeho smlouvu s mnoha po dobu jednoho týdne : a půl týdne se musí způsobit , aby přestala oběti a oběti , a křídlech ohyzdné modly přijde jeden zničil , a až do konce , a pagkapasiya přerostla nepřátelství zničeny.

Daniel 11:31
31A skupina bude stát na jeho straně, a budou profánní svatyně , a to i stěn a odstraní každodenní zápalnou oběť , a oni místo, ohavnost, kterou vyplení .
Daniel 12:11
11A od doby, kdy každodenní zápalnou oběť je odnášen , a ohavnost , kterýž by udělal , bude mít tisíc dvě stě devadesát dní.
Značka 13:14
14 Ale vidíte ohavnost zpuštění , tam stál , neměl by jste dal ( čtenář pochopit ) , potom uprchnout do hor , jsou v Judsku ;

Kdy bude posílat Gog ?

Ezekiel 38:9,15,16,22
9A budeš stoupat , Vám přijde jako bouře , budeš jako oblak k zakrytí půdy, vy , a všechny tvé voje , mnoho národů a s tebou .
15 A budeš pocházejí ze svého místa , z končin severu, Ty, a mnoho národů s tebou, všichni jezdci na koních , velké společnosti a mocné armády;
16 A vejdeš do proti mému lidu, Izraeli, jako mrak k pokrytí půdy , projít v posledních dnech , že přivedu tě na svou zemi, na mě znají zemí , když posvěcen budu v tobě , Gogu , před jejich očima .
22A já jsem bojoval s ním morem a krví , a I bude pršet na něj , a jeho skupina , a mnoho lidí s ním , velmi silný déšť a kroupy jako kameny , oheň a síru .

To je stejné v Jeremiáš 4:13 a ve verši 22 Ezechiel 38 je stejná jako ve Zjevení 20:9

Jeremiáš 4:11,12,13
11V té době byl řekl, aby tento lid a Jeruzalém , horký vítr z holých návrších v poušti na dceru mého lidu , nikoli oddělit zrno od plev , nebo očistit jakéhokoli :  
12 silný vítr z nich přijde ke mně : Nyní dám větu proti nim . 
13Zde přijde až za mrakyA jeho vozy jsou jako vichřice : jeho koně jsou rychlejší než orlové . Běda ! pro nás jsou zničené .

Areál je v Jeremiáš 4:13

Deuteronomium 28:49-53
49 Hospodin přivede národ proti vám z dálky , od konce země , jako orel, národ wika'y nerozumí ;
50 Nation zdát brutální , nerespektují osoby staré , ani show dítěte:
51 A on bude jíst potomstva tvého dobytka a úrody země tvé , až zničeno : což také nebude tvé obilí , vína , nebo olej , zvýšení prvorozené skotů tvých , ani stáda svého ovce , dokud zničeny.
52 A on bude obléhat tě ve všech tvých bráně, Až tvé vysoké a hradby sestoupil , které můžete očekávat , vaše celé země , a on bude obléhat tě ve všech tvých branách po celé zemi svouVzhledem k tomu, Hospodin, tvůj Bůh .
53 A budeš jíst ovoce z vlastního těla , maso svých synů a dcer , kteří vám dal Hospodin, tvůj Bůh , v obležení a nouzových, Na nichž se úzkost vás vaši nepřátelé .

Abakuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid vás mezi národy, a Podívej se na sebe a přemýšlím úžasně : o Pracuji fungovat ve vašem dní Nevěříte když to říkal.
6 Aj, Já vzbudím Kaldejské, že národ lítý a rychlý , že šíři země , takže magari obydlí míst, která nejsou jejich.
7 Jsou obavy a obávaný jejich rozhodnutí a jejich důstojnosti postupovat od sebe .

8 Jejich koně jsou rychlejší než levharti , a více tvrdá než vlci za večera : a jejich jezdci hrdě stiskněte: Ano , jejich jezdci přišli zdaleka ; utekli jako orel připravený k jídlu .
Izajáš 28:21

21 Nebo Hospodin povstane jako na hoře perasímu nesnáší , že údolí Gabaon ; že se do jeho práce , jeho podivné práce , a papangyarihin jeho práce , jeho podivné práce.
Izajáš 29:14
14 Proto hle , pokračovat dělat podivuhodné dílo mezi tímto lidem , úžasné dílo a div: a moudrost jejich moudrých zahyne , a pochopení jejich střídmé , že .

Jedná se o čtyři jezdci ve Zjevení 6:2-8 důvod, proč slunce zčernalo a měsíc se stal jako krev , a hvězdy spadl na zem . Čtyři jezdci se rovná čtyři anděly, ve Zjevení 9:14,15

Zjevení 9:14,15
14Vzkazuje k šestému andělu, s trumpetou , Volná čtyři anděly, spoutané při veliké řece Eufratu .  
15 A ungirded čtyři anděly , aby byly připraveny včas a den a měsíc a rok zabít třetí část mužů.

jedna třetina lidí, kteří zabíjejí čtyři andělé byli odpovídající jedné třetině z hvězd ve Zjevení 12:4,7

Zjevení 12:4,7
4 A jeho ocas vytáhl třetí část hvězd na nebi i na zemi ipinaghagis : a drak se postavil před ženu rodit , aby pohltil její dítě jejím narozením .
7 A strhla se bitva na nebi : Michael a jeho andělé bojovali proti drakovi , a drak a jeho andělé bojovali ;

Válka v nebi ve Zjevení 20:1-4 ekvivalentní

Zjevení 20:1-4
1 A viděl jsem anděla, jak sestupuje z nebe , které mají klíč od propasti a veliký řetěz v ruce.
2A on chytil draka , starého hada , který je ďábel a satan, i svázal jej za tisíc let ,
3A uvrhl do propasti a zavřel a zapečetil nad ním , že by měly klamat národy , dokud se těch tisíc let , pak to musí přepsat mu trochu času .  
4 A spatřil jsem trůny , a tam jsou nagsisiluklok jim dali rozhodnutí: a viděl jsem duše kteří byli sťati pro svědectví Ježíšovo a pro slovo Boží , a ne uctívaný zvíře nebo jeho image , a přijímat jeho znamení na čelo ani na ruku , a ožili a kralovali s Kristem tisíc let .

Daniel 7:9,11
9 Viděl jsem až trůny byly umístěny , a ten, který byl Starý dnů posadil se ; roucho jeho bílé jako sníh , a vlasové hlavy jeho jako vlna čistá : trůn byl ohnivé plameny , a kola jejich hořící oheň.
11 Podíval jsem se v té době kvůli hlasu troufalá slova, která roh mluvil : Viděl jsem až šelma nebyla zabita , a vyhlazeno tělo její, a to bylo vzhledem k hořet v ohni .

Armageddon bude dít v 9 / 11 teroristické útoky v New Yorku v roce 2001.

Anděl ve Zjevení 10:07 uvádí, že :

Zjevení 10:07
7Ale ve dnech hlasu sedmého anděla , , když se chystal vyhodit , pak nakonec tajemství Boha , v závislosti na dobrou zprávu , kterou prohlásil svým služebníkům prorokům .

Řekl anděl bude nás Pán Ježíš řekl Luke 21:22.

Luke 21:22
22 Protože se jedná o dny pomsty, aby splnil všechny tyto věci jsou v písemné formě.

Řekl, že Pán nás mezi šestým a sedmým trubku . Splnění všech , která byla napsána , když se to stane , je v Luke 21:20 , že podle andělům : "Když se chystal vyhodit , pak nakonec tajemství Boha , v souladu s dobrou zprávou, že řekl svým služebníkům prorokům . " Zjevení 10:07

Luke 21:20
20 Ale když jste viděl, armády do Jeruzaléma, pak víte, že její zničení bylo blízko .

řekl místo v Luke 21:20 , je Armageddon , jak řekl 20:7,8,9 Zjevení a jiné pasáže Bible , které jsme četli .

 

Ženy a Kojenci


Obrázek z : www.christianscience.org/
Woman.html


Pak jsem zkoumat význam ženu a dítě ve Zjevení , vedením Ducha svatého , Bible znovu vysvětlit, jsem se naučil .

Zjevení 12:1,2,3,4
1A velký znak byl viděn v nebi : Žena oděná sluncem a měsícem pod nohama , a na její hlavě koruna dvanácti hvězd ;  
2A on je těhotná , a zvolal , sorry být nudné , a těžko nesou . 
3A jiné označení bylo vidět na nebi : a hle : Veliký ohnivý drak , měla sedm hlav a deset rohů , a jeho sedm korun ulo'y .
4A jeho ocas vytáhl třetí část hvězd na nebi i na zemi ipinaghagis : a drak se postavil před ženu rodit , aby pohltil její dítě jejím narozením .

Definice žen jsou k dispozici v 1 Tesalonickým 5:03

1 Tesalonickým 5:2,3
2Sami vědí dokonale , že den Páně je jako zloděj v noci .3Když lidé říkají , míru a bezpečnosti , pak se najednou ničení na ně , jako na travail žena těhotná ; a oni se v žádném případě .

Žena byla s odkazem na velké problémy , kvůli ničení. A co Pán Ježíš řekl o tom ? Odpověď si můžete přečíst v OZ 13:14,19 .

Označit 13:14,19
14 Ale vidíte ohavnost zpuštění , tam stál , neměl by jste dal ( čtenář pochopit ) , potom uprchnout do hor , jsou v Judsku ;
19 Pro tyto dny musí být utrpení , například nebylo od počátku stvoření Bůh stvořil až do teď, ani nikdy nestane nikdy .

Slunce , měsíc a hvězdy , aby žena (Zjevení 12:1) je stejné jako pořekadlo v OZ 13:24

Označit 13:24
24Ale v těch dnech , po soužení , bude slunce se zatmí a měsíc nedá světla svého ,

Proto jsou ženy společné proroctví o zničení (Mark 13:14 ) velikého soužení (Mark 13:19) a označení slunce, měsíc a hvězdy (Mark 13:24) .

Definice ve Zjevení 12:04 je ve OZ 13:25

Označit 13:25
25A hvězdy z nebe , a budou moci nebeské .

Daniel 8:10
10A zvýšil výrazně , až k vojsku nebeskému , a některé z hostitele a hvězdy jsou srazil na zem a pošlapal je.
Zjevení 12:05
5A porodila syna, který bude vládnout s prutem železným pro všechny národy : a jeho syn je unesen být vychován k Bohu , a k jeho trůnu.

To znamená, že i čte v OZ 13, odstavec 26.

Označit 13:26
26A pak se uvidí Syna člověka přicházet v oblacích s velikou mocí a slávou .

Poté, co se dítě narodí , vychován k Bohu . ekvivalent je k dispozici v knize Daniel .

Daniel 7:13,14
13Viděl jsem v nočním vidění , a , hle, s nebeskými oblaky někdo jako Syn člověka , a on přišel Starý dnů , a přivedli ho v blízkosti před ním.
14A mu dal sílu a slávu , a království, aby všickni lidé, národové a jazykové sloužili jemu : Jeho vladařská moc je věčná, která nepomine , a jeho království nebude.

Muž narozený z ženy je příjemcem slib Pána Ježíše .

Zjevení 2:26,27,28
26A vyhrát , a přikázaní mých skutcích až do konce , dám orgánu OSN ;  
27A Vládnou mu tyč ze železa , jako lámání lahví hrnčířů , i když jsem přijal od svého Otce :  
28A Dám jemu hvězdu jitřní .

Zjevení 3:21
21 vyhrát , já pagkakaloobang sedl s sebou na trůnu svém , jako já překonat , a usedl s Otcem na jeho trůn .

Ježíš se podařilo . Tak dostávají od Ježíše království je další samostatné .

Zjevení 12:07
7A tam byla válka v nebi : Michael a jeho andělé bojovali proti drakovi , a drak a jeho andělé bojovali ;
ekvivalent Zjevení 12:07 je řečeno v Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10A velmi zvýšil , a to i na nebeskému , a někteří z vojáků , a hvězdy ji srazil na zem a pošlapal je.  
11 Ano, je zvětšený sama , dokonce i prince armádu , a vzal od něho zápalnou obět ustavičnou , a místo jeho svatyně byl deprimovaný .  
12A Armáda dala mu každodenní oběti zápalné za hřích , a svrhl na zemi pravdu na zemi , a udělat mu radost a prosperoval .

Je fakt, že Michael , princova armáda . Číst Princ z armády Některé věci se v knize Daniel a Zjevení

Zjevení 12:6
6A Žena pak uprchla na poušť , kde on připravil místo Boha , a tak tam ampuning jeden tisíc dvě stě šedesát den .
Tajemství ženy má význam toto: žena se rovná velké potíže se zkušenostmi v roce 2005 narození člověka holčička . Žena schovával v 3 1 / 2 roky a mimo 15.září 2005 jak globální finanční krize. Číst Proroctví splněny

 

Princ z armády


obrázek z : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Pojďme začít číst Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5A pokud si vzpomínám , aj , kozel přicházel od západu po celé zemi, a dotkl se zemí: a kozel měl roh znamenitý mezi očima .
6I přišel k plemenitbě se dvěma rohy , které jsem viděl stojící před řekou , a běžel ho v prchlivosti síly své .
7A viděl jsem ho přiblížit k ram , a on byl dojatý s rozhořčením proti němu a udeřil na ram , a zlámal oba rohy jeho : a beran neměl sílu , aby stáli před ním , ale on zničil dolů zem a pošlapal jej , a nikdo by vytrhl skopce z ruky .
8A kozla vyvyšoval náramně : a když on byl silný , byl veliký roh zlomený, a místo ní se objevily čtyři pozoruhodné rohy směrem čtyř nebeských větrů .  
9A z jedné z nich se objevil malý roh , který voskované veliká , směrem na jih a na východ , a k nádherné zemi .
10A zvýšil výrazně , dokonce až k vojsku nebeskému, a někteří z vojáků , a hvězdy ji srazil na zem a pošlapal je.  
11Ano , zvětšený , dokud princ armády, a vzal od něho zápalnou obět ustavičnou , a místo jeho svatyně byl deprimovaný .

Dozvídáme se, kdo prince armády v boji proti kozla . Ale my víme předem , co vysvětlení vize Gabriel .

Daniel 8:20,21,25

20 beran, kterého jsi viděl , se dvěma rohy , jsou králové Media a Persie .
21 A Chlupatý kozel je král Řecka, a veliký roh mezi očima, je první král .
25A na jeho cestě mu palulusugin lest v ruce : a on se zvětší se ve svém srdci , a jejich bezpečnost je povinen zničit mnoho: on se také postaví proti knížeti knížat, Ale on se rozdělí bez rukou.

Princ armáda byla také kníže knížat. Pamatujte , odolný prince armády je král nebo Řeckého království .

Kdo prince na pomoc v boji s Gabriel kníže království Perského a knížete Řecka ?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Ale kníže království Perského proti mně dvacet jedna dnů: Ale aj, Michael , jeden přední z knížat, přišel mi na pomocA zůstal jsem tam s perských králů .  
14Teď jsem přišel ukázat, co se stane s vaší lidé v posledních dnech ; vize je pro mnoho dní ještě .
20Pak řekl , víte, není důvod, proč jsem přišel k vám ? a teď jsem se vrátit do boje s Prince of Persia : a když jsem vyšel , a aj, kníže Řecka přijde .
21Ale řeknu vám pravdu napsán v Písmu , a bez pomozte mi proti nim , kromě Michala knížete vašeho .

Nyní, žádná jiná knížata na pomoc , ale Michael Gabriel . Proto , Michael , kníže války v království Řecka . A proto , Michael , princova armáda a knížeti knížat .

Daniel 11:2,22,31,34
2A teď jsem vám ukázat pravdu. Zde , ještě tři králové v Persii , a čtvrtý místopředseda je daleko bohatší než oni všichni : A když byl silný přes jeho bohatství , on kikilusin všecky proti království Řecka.
22A oni musí projít hodně , že budou přetečení před ním , a na podzim, ano , jako princ smlouvy .
31A skupina bude stát na jeho straně, a mají znečištěné svatyně , a to i stěn a odstraní každodenní zápalnou oběť , a oni místo, ohavnost, kterou vyplení .
40A v době od konce makikipagkaalit mu král jihuA král půlnoční oboří se na něj jako vichřice, s vozy a jezdci , a mnoho lodí , a on přiznal zemi , a přijmout a předat .

Daniel 8 se vracíme , když počasí akci by bylo , to určitě bude odpovídat v průběhu akce v Daniel 11?

Daniel 8:11,17
11Ano , je to veliké sama , dokonce i prince armádu , a Vzal z něho zápalnou obět ustavičnou , a místo jeho svatyně byl deprimovaný .
17Tak přišel ke mně, kdež jsem stál : A když přišel , bál jsem se , a padl jsem na tvář : ale on mi řekl: " Pochop, lidský synu ; k vidění je asi čas do konce .

Kdo prince přijít během čtyř králů ve Daniel 11, který plní ohavnosti zpuštění ( Daniel 11:31 ) během konce ?

Daniel 12:01
1A V té době se Michael vstát , velký kníže , kteří stojí za dobro synové lidu tvého : a tam bude čas ssoužení , jako nikdy nebyla , protože tam byl národ do té doby , a v té době lidé tvůj musí být dodána , každý, kdo bude psaný v knize .

Proto , Michael , princ, který pomazal budoucnosti, jak řekl ve Daniel 9:24-27

Daniel 9:24-27
24Sedmdesát týdnů let je stanoveno tvému lidu a tvému svatému městu , aby se vyčerpaly přestupek , a zastavit se na trestný čin , a aby usmíření za nepravosti , a k uvedení věčné spravedlnosti , k zapečetění vidění a proroctví , k pomazání svatyně svatých .
25Věz a rozeznat , že od vyjití přikázání navrácení a vybudování Jeruzaléma pomazání prince, se sedm týdnů a šedesát dva týdny: to musí být postavena znovu , s ulicemi a zdmi , a to iv nelehkých dobách.  
26A po šedesáti a dva týdny řezu povlakem , a nemají nic , a zničit město a svatyně lidu prince , aby přišli a na konci této povodní , a až do konce bude válka , jsou stanoveny troskách .  
27A stanovit jeho smlouvu s mnoha po dobu jednoho týdne : a polovina týdne se musí způsobit , aby přestala oběti a oběti , a křídlech ohyzdné modly přijde jeden zničeny; a do konce , a pagkapasiya přerostla nepřátelství zničeny.

Princ hostitelského vás uctívání ?

Joshua 5:14,15
14A on řekl: Ne, ale přišel jsem o knížecí vojska Páně. I padl Jozue na zem a klaněli se , a řekl jemu: Co pán můj chce mluviti služebníku svému ? 
15Řekl kníže vojska Hospodinova k Jozue , Sundej si boty na nohou , na místě stojíš , je svaté . A učinil tak Jozue .

Proč uctívání Boha , ne-li kníže vojska? Je-li Bůh , kdo to je ?

Symboly Odhalení



Existují dva přesýpací hodiny X X v Davidovou hvězdou . Kristův kříž je šipka 12 z hodiny . Otec, Syn a Duch Svatý jsou hodiny šipky označují jako " jeden " v 12:00 hodin. Takže dva přesýpací hodiny mají obě 12 hodin zabírá čas, který objasnili . Také XX je 88 , počet souhvězdí a šedé kanic ryby 4 vířivá kola v Ezekiel 10:13. Přidáte-li čísla od shora dolů nebo zleva doprava částka bude 14 pouze . číslo 14 se vztahuje na 14 generací Izraele v Matoušovi 1:17

Matthew 1:17 A tak všech rodů od Abrahama až do Davida bylo rodů čtrnácte , a od Davida No, do zajetí Babylonského rodů čtrnácte , a od zajetí Babylonského až do Krista rodů čtrnácte .



1 +2 +3 +4 +5 +6 = 21x4 = 84 .
V Luke 10:01 někdy 72 dalších. Jiní 72 plus 12 rovná se 84 původních apoštolů .
84 years/12months = 7 ( 7years/1week let )
84 hodin = 3 1 / 2 dny
42 měsíců = ( 3 1 / 2 roky)


Kostkovaný. Existují čtyři imaginární Davidova hvězda . Clockwised podívat na dvě čísla : 1, 3 a 5 AM Už trojúhelník , který ukazuje nahoru , 1, 3 a 5 PM Have trojúhelníku , že body dolů. Temnota AM a PM jsou různé .
Běh je navíc podepsat .


12 hodin v "AM" jsou rozděleny do dvou , 6 hodin tmy ( 0:00 - 06:00 ) a 6 hodin denně ( od 06:00 do 12:00 )
Hlavní směr Davidova hvězda je nahoru a dolů, takže i když přidáte 1 a 6 , 2 a 5 , 3 a 4 se částka 7, který je uveden počet Bohu .

Níže Přidáte-li čísla shora dolů nebo zleva doprava , částka je vždy " 10 " , i když každá skupina se točí ve směru hodinových ručiček a proti směru hodinových ručiček .



10+10+10+10=40


Význam číslo 40

# čtyřicet dní test Božím dítětem . Šel do této doby žádné jídlo nebo pití je jedeno .

* Čtyřicet týdnů pro dítě se v děloze . Ideální čas pro porod. Čtyřicet časové období je ideální čas pro všechny testovací před narozením dítěte nebo národ je možné očekávat .
* Ježíš postil a byl pokoušen na poušti . ( Matthew 4: 2 , Mark 1 : 13, Luke 4: 2)
* Ježíš byl na zemi čtyřicet dní po jeho vzkříšení . (Skutky 1: 3)
* Joshua Hledali pozemku 40 dnů ( čísla 14: 34) . Joshua 14: 7 mu bylo 40 let .
* Mojžíš byl v přítomnosti Boží , když se mu dostalo deset přikázání . ( Exodus 24: 18: 34: 28) Žil se bude 120 let . Ten strávil 40 let jako egyptský princ , 40 let jako pastýř a posledních 40 let v exodus .
* Eliáš postil poté, co utekl před pronásledováním . On žil čtyřicet dnů na síle chleba a vodu, která se mu dostalo od anděla . (1 Královská 19: 8)
* Noe byl v oblasti ochrany Boží a zároveň pršelo čtyřicet dní a nocí . (Genesis 7: 12)
* Čtyřicet řasy byly maximální trest . Deuteronomium 25: 3
* Ezekiel 4: 6, Ezekiel 29: 11
* králové zvolil Bůh vládl čtyřicet let. David, Šalomoun .
* A žena byla nečistá po dobu 40 dní (7 + 33) po narození syna . ( Leviticus 12)

# National. Čtyřicet let pro vzpurný generaci poté, co se odmítl osobní návštěvě od Boha .

* Izrael putoval v poušti před tím, než vstoupil do země zaslíbené . ( Čísla 32: 13)
* Čtyřicet let po Kristu byl odmítnut a ukřižován (31 nl) , byl chrám zničen Římany v roce 70 nl .
* Izrael jedli manu čtyřicet roků ( Exodus 16: 35)
* Tak jako soudci 13: 1. Izrael tlumený Pelištejců čtyřicet let.
* 1 Kings 2: 11. A dny, které kraloval David nad Izraelem , bylo čtyřidceti let : sedm let kraloval v Hebronu , a třicet tři let kraloval v Jeruzalémě .

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Zde je návod, jak "10 "se vztahuje na Davidovou hvězdou ;



1 králi 11:35 Ale já budu mít království z ruky jeho syna a dám je tobě, totiž deset kmenů .


Zkontrolujte, zda :

Podívejte se na šipky ? Ale co mám na mysli , je kříž sám je šipka . Zde uvidíte šipku na kříži na obrázku.

Také uvidíte ryby , váhy, Davidovou hvězdou a meči . K dispozici je 24 trojúhelníky . 42 trojúhelníky ve všech [ 12 ( kombinace 2) a 6 (z 4) a 24] 42 je symbolický v Bibli . Do 42 dnů poté byl Ježíš ukřižován šel až do nebe 42 generací od Abrahama k Ježíši (Matouš 1:17) . Rovněž počet 24 je symbolický v Bibli . Stejně jako starší 24 v knize Zjevení .




Pohled shora na Pyramid




Trojúhelníky na obrázku výše jsou naproti trojúhelníky na obrázku níže



Zkontrolujte, zda :

Řecké Čísla








Proroctví splněny

Podívejme se, co Ježíš říká o dva body Bible ( Daniel 12:07 a Zjevení 10:07 ), související jak s Vandalismus nechutné .

Luke 21:22 Pro tyto dny pomsty , že splnili všechny tyto věci jsou v písemné formě.

pasáž v Luke 21:22 , je o ohavnosti zpuštění mluví o Ježíši .

Zjevení 10:07 Ale ve dnech hlasu sedmého anděla , když se chystal vyhodit , pak nakonec tajemství Boha , v souladu s dobrou zprávou, že řekl svým služebníkům prorokům .

Daniel 12:07 A slyšel jsem muže toho oblečeného v roucho lněné, kterýž stál nad vodou té řeky , když se zvedl pravou ruku a levou ruku k nebi , a přisáhl skrze Živého na věky být čas , čas a půl času , a když skončil lámání na kusy sílu svatého města , všechny tyto věci skončí .

Paghambing hambingin , to se odkazuje na incident , ohavnost nenávist vůči vandalismu.

* vandalismus, tak odporný číst , že "vandalství" , že to říkám , je " vandalství ", které vedou k " žádný kámen vlevo na vrcholu obou ledvin "

Níže jsou uvedeny události, které se vztahují k rčení Ježíše a andělé Daniel a Zjevení .




To je můj výklad v Matoušovi 1:17 asi 14 generací. Přidáte- in- nebo vpravo dolů čísla odpověď je 14 . A když in- přidat také na stejné straně ze čtyř skupin , odpověď je stále 14. V Ezekiel 10:13 je uvedeno , že 4 kola a to bylo jako 88. 88 je počet souhvězdí (88 souhvězdí ) . 88 bude X 2 X nebo přesýpací hodiny . XX bude k vidění na obou stranách Davidovy hvězdy . X ( přesýpací hodiny ) má 12 krát vidíte na obrázku výše. Liší se proto, že jsou kulaté světle a tmavě 00:00 -6 : 00AM ve tmě na "AM" 06:00 -12 : poledne na světlo "AM"
Ty Nepleťte eh tady je další obrázek .



Rozdíly ve světle " AM "a" PM " a uvedl, že v jejich trojúhelníku . čísla 1,3 a 5 "AM" ( ve směru hodinových ručiček ) jsou trojúhelníkové vzhůru , zatímco 1,3 a 5 "PM" ( ve směru hodinových ručiček ) má trojúhelníkový dolů . Vidíme světlo světa dnes, ráno bylo nahoru a dolů v odpoledních hodinách .

To je stále založena v Matoušovi 1:17 , kdy jsem byl na správný výklad svého prohlášení. Stanoveno , že zde Babylon byl 14. generace. přítomností a minulostí se již vztahuje Babylon (Irák) do Izraele . Ale Bible je nazývá Babylon nepřítelem Božím . Proč s názvem Babylon (Zjevení 17) velký prostitutka ? A kdo , nebo co ?

Mu uznání byl jedna žena na planetě Venuši jako ranní hvězda je jméno ženy , kde Babylon se nazývá " ranní hvězda "(Izaiáš 14:12) . Žena v tu efi (Zachariáš 5:7-11 ), je vzat do země Sinear nebo Babylon Dobrá zpráva Bible a královna chtíče ve Zjevení 17 byly ženy . Matthew 1:17 říká o Babylon došlo , ale Babylon ve Zjevení je konec sezony .

Tak řekl Kazatel 3:15
15 se stalo v minulosti se stalo , a rovněž došlo , a hledat Boha opět minulosti.

Se vyskytly také jasné . Takže 14 generací Babylon ( Matthew 1:17) , je jen opakování . Takže kdo kinatuparan to dnes ?

Ona je žena . Její jméno má 6 písmen , rodné příjmení , když má 9 písmena a její příjmení je nyní 6 znaků . 696 tam , jako by se dont ! 666 je biblický symbol , a nikoli litiral .

On byl vůdce země, jako prezident seděl na (leden 20) 2001 . Daniel 9:20-27 je zmínka o 490 roků , pokud to bude opakovat , jak to také řekl Kazatel 3:15 na Filipínách začal v roce 1521 , kdy ji přinesl křesťanství Magellan zemi. A 490 ročník byl v roce 2011 když 10 let, která se konala za 696 končí . Ale jen do roku 2010 vstoupil do pasti , když se dva krále Daniel 8 ( roh ovcí), je on chopil se moci . Kdyby Fernando Poe Jr. a Joseph Estrada .

Ona má 24 senátorů, v porovnání s 24 starších před Bohem . Bylo 24 od 1986 (Ústava z roku 1987) Sedět první žena vůdce této země. Proto se jim říká Daniel 7 4 zvířat. 10 Král (Zjevení 17) vládl až do začátku Emilio Aguinaldo do Ferdinand Marcos . A vznik 4 monstra ještě žije nyní listopadu 2008.

Tato žena je nakapagtatak ji jako 696 den mezi smrtí a pohřbem papeže John Paul II , kdo rozhodl, 3 1 / 2 let od 9 / 11 na začátek počítání 1,29 tisíc den ve Daniel 12.

Nyní , Kazatel 3:15 říká, že se stane, se stalo ještě tak, že je správně říká, že " historie se opakuje "

Nyní, v Matthew 1:17 je, že víme Babylon přišli 14. generací od Davida . Pokud nemáte identifikovat Babylon ( velká nevěstka ) Prohlášení 17 o číslo 14 .

To ženy potiskem svou značku 696, plnění 666, mezi dnem smrti papeže John Paul II , kdy v zemi není lehké . 696 z jeho datum narození dne 05.4.1947 k od 2 do 8 dubna 2005 ( smrt a pohřeb papeže John Paul II) . 58 roků vynásobit 12 se rovná 696 měsíc . Kromě počtu jeho jméno Gloria (6) Macapagal (9) Arroyo (6) .

V den pohřbu Popea John Paul II 8. dubna 2005 byl velký den , protože se jedná o splnění slibu anděla v Daniel 12:11

Daniel 12:11 A od okamžiku, kdy každodenní zápalnou oběť je odnášen , a ohavnost , kterýž by udělal , bude mít tisíc dvě stě devadesát dní.

Tak jasně na začátku počítání 1,29 tisíc den nebo 3 1 / 2 let od vybudování ohavnost, kterou vyplení . Kdy to začalo ? Začalo to na 9 / 11 teroristické útoky v New Yorku a absolvoval v roce 04.8.2005 den pohřbu PJP2 . Budeme-li počítat dny od 9 / 11 do 08.04.2005 budeme mít 1305 den . 1290 je 43 měsíců. 09.11.2001-08.4.2005 je 43 měsíce. Sa Zjevení 11:03 se zmínil, že den v roce 1260 , tak 1305 - 1260 = 45 dní, jak je i ve Daniel 12:11,12 , že 1335 - 1290 = 45 dnů také . Došlo k 9 / 11 bylo prorokováno Ježíš v Matouši 24:2 že žádný kámen zůstat ... A 4 bojovník o 9 / 11 je odpovídající 4 andělů ve Zjevení 9:14,15 a čas, den , měsíc a rok ve Zjevení 9:15 není nikdo jiný než 11.9.2001 . Pohřben papež John Paul II v 2:30 hodin, v době, kdy byl 08:30 v New Yorku, ve stejný den jako v blízkosti 08:45 na 9 / 11 , kdy první letadlo narazí na budovu WTC .

Umístění štítku 696 je , ale ne napigilan a splněných proroctví . Když žádný vůdce , pak církev učinila branding .

Paghihip vzal 6 th trubku v době papeže John Paul II .

Daniel 12:07 je člověk přísahat na svou přísahu, a on řekl, že po 3 1 / 2 roky, poté, co rozbil na kousky moci svatého lidu , budou všechny věci končí. Anděl ve Zjevení 10 je také zrušena jako tady v Daniel 12 a Zjevení 10:07 odstavci prosím "Ale ve dnech hlasu sedmého anděla , když se chystal vyhodit , pak nakonec tajemství Boha , v závislosti na dobré zprávy , které prohlásil, svým služebníkům prorokům . " Dobrá věc, že to bylo nad mé očekávání . Pojďme zpět k Daniel 12:07 říká, že jsem po 3 1 / 2 roky, teď , co jsem řekl, v době papeže John Paul II se paghihip 6. trubku . Pokud tedy paghihip 6. trumpetu začal v 9 / 11 teroristické útoky (Zj 9:14,15 ) a skončil na 08.4.2005 den pohřbu Popea John Paul II . Když řeknu, papež John Paul II v 6. anděl zatroubil na polnici je zvláště hit , co říkám . Protože když brzy zatroubil na polnici 7 ( Pope Benedict XVI) je v konečném důsledku tajemství (Zj 10:07 ), která říká, že v 12:07 Daniel je po 3 1 / 2 roky. Daniel 12:11 říká , že začátek počítání 1,29 tisíc den nebo 3 1 / 2 let od vybudování ohavnosti zpuštění ( Kalapastanganang č. bezkonkurenční ) a že se to stalo na 11.09.2001 teroristické útoky v New Yorku.

Kdo je opravdu mocný anděl ve Zjevení 10:01 ? On byl archanděl Michael . Michael přichází na " čas "nebo" příležitost ", jak řekl ve Daniel 12:01

A v té době postaví se Michal , kníže veliké , který kandiduje na dobro synové lidu tvého : a tam bude čas soužení, jaké nebylo od vzniku národa až do té doby , a v té době byl lid bude zachráněn , každý, kdo musí být napsána v knize .

Michael přichází na "time" ( ne říci, zda v průběhu nebo před nebo po ohavnost zpuštění ) , ale řekl, že během něj. To bylo v průběhu čtyř králů ve Daniel 11. období, na které se vztahuje čtvrtý král ztrácet čas . A také na něž se vztahuje ( čtvrtý král Daniel 11) v době ohavnosti zpuštění .

Daniel 11:31,40
31 a skupina bude stát na jeho straně, a budou profánní svatyně , a to i stěn a odstraní každodenní oběti zápalné , a oni místo ohavnost , kterýž by udělal .
40 A během konce je makikipagkaalit ho král jihu , a král půlnoční oboří se na něj jako vichřice , s vozy a jezdci , a mnoho lodí , a on přiznal zemi , a přepadem a později.

Tento zápas Malachy proroctví sv. Když řeknu, papež John Paul II v 6. anděl zatroubil na polnici , siempre , papež Benedikt XVI. byl také možná 7. anděla Trubte na polnici . Je-li trubka je na papeže Benedikta XVI. a který také byl Petrus Romanus ? On byl archanděl Michael .

Michael, Syn člověka Ježíše znamená . Matthew 24:15-21 ( viz také Lukáš rozumět více) říká, že se vyskytují vidět nenávist , že ohavnost Vandalismus ale ignorovat to, co jiného je tam v té době. Je to také čas, kdy Miguel , že jo? Matthew 24:21 se říká, že extrémní chudoba není zatím zažívá stále a nikdy více . Teď když to říká v Matouši 24:21 se stalo , co Daniel 12:01 říká, že " nikdy předtím " ? Měli jste na mysli špatné v 12:01 Daniel , že pokud se to stalo v roce 70 nl tak ? Nikdy nestane , že řekl Matthew 24:21 říká. Jen připomenutí , že to nebude samostatné pasáže Matthew 24:15 na 21 .

Take Poznámka: Pokud Luke Přečtěte si prosím , že jste sice v oblasti Matthew 24:2 je také v Matthew 24:15 .

Jak Michael se stal Syn člověka? I jeho prodloužení ? Siempre , jeho otec , Ježíš se stal člověkem . Prostředky Syn člověka Syna Ježíše . Ale ne "děti z těla, " syn je dobrým příkladem toho, co mám na mysli. Jako Kristus se stal osiva Abraham je stále , Ježíš , syn Michael . Michael, Syn člověka učil Ježíš v Matoušovi 24 zvláště .

Zjevení 13:5
5 A dal mu ústa mluvící veliké věci a rouhání : a moc se mu , po čtyřicet dva měsíce.
Je ve Zjevení 13:5 (jiné než Zjevení 11:2,3 ) je po první 3 1 / 2 roky ( Zjevení 11:2) další 3 1 / 2 roky ( Zjevení 13:5) bude generovat dne 7 let nebo týdnů ( Daniel 9:27)

Ok, tady je přesně 1,26 tisíc den , že Bible říká . Řekl jsem s řadou naitatak 696 ( Gloria ) mezi dnem úmrtí a pohřbu papeže John Paul II . Naitatak v den jeho narozenin ( 05.4.2005 ), takže první den se značkou je 05.4.2005 , že první den . 06.4.2005 second .... až do 15.září 2008 1260 th den. Dne 15. září 2008, potvrdily kolaps Lehman jako světové finanční krize nagtrigger .

Lehman Brothers vyhlásila Chapter 11 konkurzní ochrany na 15.září 2008. Podle Bloomberg , hlášeních s USA Konkurzní soud , jižní obvod New York ( Manhattan ), 16. září uvedl, že JP Morgan Lehman Brothers Dodává se s celkem 138 miliard dolarů dolarů v " Federal Reserve -couval zálohy . " peněžní zálohy byly vráceny JPMorgan Chase , které Federal Reserve Bank of New York za 87000000000dolar 15. září a 51000000000dolar 16. září [15].

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Počítání let Daniel 9

1521 AD do roku 2011 AD (490 let, psaný s Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( Rok, kdy " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD ( po 7 letech nezávislosti Izraele)

2008 +10 = 2018 (10 let před 70. rokem nezávislosti Izraele )

2001 t0 2011 ( 10 let od 9 / 11 teroristické útoky )

2011 - 2018 byl 7 let interval před 70 ročník nezávislosti Izraele.

2005- prince neztratil nic ( naitatak až 696)

2008 světové finanční krizi

2004- začátku minulého roku 7 490 let.

2005: Rok vykoupení

Jaká je skutečnost , že rok 2005 je kompatibilní s biblickými říká?

Sa Leviticus 25:9,10 lze tedy říci :
9 Pak budete kontrolovat lidi toulat rezonanční trouby koná desátý den sedmi měsíců ; den vykoupení patutunugin trubka po celé své zemi .
10 A aby pěti a deseti let, a Ty vyhlásíte svobodu v zemi pro všechny , kteří přebývají v zemi
: Je 's bude svátkem pro vás léto milostivé , a jeden každý z vás se vrátí ke svému vlastnictví , a jeden každý vrátí do svého domu .

1948, tento 50 ročník nezávislost Filipín a také odhalit rok nezávislosti (1948) národa Izraele.

Daniel 9 vrátíme asi 490 roků . Všimněte si, že rozdělil 490 roky ( 434,49 a 7) ve třech . Pro ty , které 49 roků ? To musí být řečeno, Leviticus 25:9,10 .

490 roky začal počátkem roku 1521 jako Magellan přinést křesťanství do naší země.

1521+434=1955

1955+49=2004

Takže 50 let od června 1955 (7 let od svobodu Izraele ), byl v roce 2005.

Je-li tedy rok 2005 rokem vykoupení ( Lev 25:9,10 ) také řekl Izajáš 61:1,2

Izaiáš 61:1,2
1 Duch Panovníka Hospodina jest nade mnou , protože Pán pomazal, abych nesl radostnou zvěst pokorným, poslal mě léčit zlomené vyhlásit zajatcům svobodu a otevřete vázán vězení;
2 Chcete-li hlásat přijatelné rok PáněA den pomsty Bože náš , potěšit všechny , které truchlí

Takže to, co Ježíš řekl o něm ?

Luke 21:22,28
22 Protože se jedná o dny pomsty , že splnili všechny tyto věci jsou v písemné formě.
23 Běda nagdadalangtao , a musí být v těch dnech ! protože tam bude velká tíseň na zemi , a hněv v této zemi .

28 Ale když se věci začaly dít , až bude vypadat , a zvednout vaše hlavy , pro zavřete vykoupení .

Důkaz, že Michael David Hůla

David Kdo ?
Daniel 12:01
1 A v té době bylo Michael vstát že velký princ , kteří stojí pro dobro dětí svých lidí a tam bude čas ssouženíŽe nebylo od vzniku národa až do té doby , a v té době lidé tvůj musí být dodána, Každý našel v knize .

Jeremiáš 30:7,8,9,21
7 je ! protože ten den je skvělé, So nic podobného : on pak čas ssoužení Jacob ale musí být .
8 A v ten den , praví Hospodin zástupů , že zlomím jeho jho z tebe , a prasknou tvá pouta a že slouží už žádná cizí ;

Zde je odpověď :

9 Ale budou sloužit Hospodinu, svému Bohu , a David jejich král , I vzestup ně .
21 A Jejich prince by jeden z nich , a jejich vládce bude z jejich středu, a učiním mu , a on se obrátí ke mně : pro ty, kteří se odváží přiblížit se mnou ? říká .

Pokud budete studovat dobře , Ježíš není Michael . Pro Michael , pojď mezi nimi říká, že v odstavci 21 . Říká v Matoušovi 24 , které nebyly nikdy jít velké soužení , kdy Miguel Ježíš , Ježíš řekl, že chyba nebyla vůbec děje , ale už nebyly Přidat říká.

Přijďte mezi nimiž byl Michael ?


Včetně náboženství mezi semenem Abrahamovým . Witness ( proroctví Papeži st Malachy ) katolické církve. A Miguel také svědčit.

Tři hlavní město

Izrael- z roku 2000 př. nl Abraham
* Duch- svědectví o Boží

Katolická církev , od roku 2000 lety Pán
* Voda- Křest a přidružené s římsko-katolickou církví

Filipíny - dárky ( současné ) 2000 let poté, co Ježíš
* Krev- Syn žena ve Zjevení 12

* Tři Spojené svědectví ( ne-li úplné tyto tři nepřijmou -li se představil jako Michael , který je Boží Syn )

1 John 5:08
8 Pro jsou tam tři svědectví , Duch , voda a krev : a tři souhlasí.

Po dobu trvání Miguel

Zjevení 6:12-17
12 A viděl jsem , když otevřel pečet šestou , a tam bylo veliké zemětřesení , slunce zčernalo jako pytlovina o vlasy tmavé, a celý měsíc se stal jako krev ;
13 A hvězdy nebeské padl k zemi , jako fíkovník ovoce isinasambulat její malé mladé plody , když porazil silného větru .
14 A nebe se rozešli , jako kdyby jste knihu zoufalý utonutí , a každá hora a ostrov byl odstěhoval se z jejich hlediska .
15 A králové země , i knížata a přední kapitáni , a bohatí a mocní , i každý slave a každý Freeman , je nagsipagtago v jeskyních a ve skalách v horách ;
16 A řekli horám a skalám: "Padněte na nás , a budeme držet svou tvář v sedí na trůnu , a hněvem Beránka :
17 Pro Stalo se veliký den jeho hněvuA Kdo se může stát ?

Když místo znamení na slunci , měsíc a hvězdy ?


Ageus 2:21-23 " Mluv k guvernér Zorobábel Judskému , řka: Já pohnu nebem a zemi 22 A budu svrhnout královský trůn a Zkazím sílu království pronárodů a já se svrhnout vozy a ty, kdo jsou v nich a koně a jejich jezdci se sestoupí každý od meče bratra svého . 23 V ten den praví Hospodin zástupů : vezmu Zorobábeli , můj služebník , syn Salatielův , praví Pán , a Učiním tě pečetníProtože jsme si vybrali praví Hospodin zástupů .

"Budu se třást země a nebe " Ageus 2:21 je to stejné : " I panginginigin nebesa a zemi "v Izajáš 13:13.

Zničená sílu království pronárodů ( Ageus 2:22) v 9 / 11 teroristické útoky v New Yorku.
Toto praví Izajáš 13:9,10,13
9 Zde den přichází Jehovovi, Nelítostný, s prchlivostí a planoucím hněvem , aby zemi v pustinu a zničit jeho hříšníky z ní .
10 Protože hvězdy nebeské a ozdoby z nich se nedá jejich světlo : slunce se zatmí v jeho rostoucí a měsíc nesmí způsobovat její světlo .
13 Proto jsem panginginigin nebesa a zemi, odstranit ze svého místa v prchlivosti Hospodina zástupů a den jeho planoucího hněvu.

Ignorovat odstavec 13 " v den jeho planoucího hněvu. "

Stejné slovo v Zjevení 6 verši 17 Pro velký den přišel jejich hněvu , a kdo může obstát?


Co by Ježíš řekl o něm ?

Matthew 24:29 Hned po soužení těch dnů je zatmí slunce a měsíc nedá světla svého a hvězdy budou padat z nebe , a budou moci nebeské .

Je zápasy Zjevení 6:12,13 . Chcete-li pokračovat ve čtení v Matoušovi 24 verši 30, viditelné znamení z nebe , je Syn člověka .

Matthew 24:30 A pak se ukáže znamení Syna člověka na nebi a pak budou všechny rodiny země a uzří Syna člověka přicházet na nebeských oblacích s mocí a velikou slávou .

Pokud ještě , anděl ve Zjevení 7:2-3 je Syn člověka .
A proto , Zorobábelovi , Ageus 2:23 říká, že udělat razítko , je Syn člověka .

Žádné jiné místo za znamení z nebe (Matouš 24:29 a Apoalipsis 6:12,13 ) a další a ukazuje znamení Syna člověka .

Poznámka :
Mezi 6. těsnění , trumpetu a miska hněv je znamení příchodu Syna člověka .


Jaký je ekvivalent čtyř andělů ve Zjevení 7:01 ?

Revelations 07:01
1 a po tomto jsem viděl čtyři anděly, stojící na čtyřech úhlech země , která vyrovnává čtyři větry zemské , aby snad vítr vát zem , nebo moře , ani na žádný strom .

ekvivalent je v Matthew 24:31

Matthew 24:31
31 A on pošle své anděly s velkou trubku , a ti shromáždí jeho vyvolené od čtyř větrů , od jednoho konce nebe na druhý .

A vidím, že volí ze všech kmenů po celém světě dohromady .

7:9,14 prohlášení
9 Po těchto událostech jsem se podíval , a hle, tak veliký zástup , že žádný člověk nespočet , od každého národa a všech kmenů a národů a jazyků , jak stojí před trůnem a před Beránkem , uspořádaný v bílém rouchu , a palmy v rukou jejich ;
14 I řekl jsem jemu: Pane , ty víš. A on mi řekl: Ty byly odvozeny ve velkém soužení, a oni si vyprali šaty a bílý v krvi Beránkově .

velké soužení podle Zjevení 7:14 je také velikého soužení v Matthew 24:21

Mato 24:21
21 Nebo pak Bude velikého soužení, Jako nebylo od počátku světa až nyní , ani nikdy nestane nikdy .

Vidíme harmonii odstavců níže .

Daniel 12:01
1 A času postaví se Michal , kníže veliké , kteří stojí pro dobro dětí svého lidu , a tam bude čas ssoužení, že nebylo od vzniku národa až do této dobyA v té době lidé tvůj musí být dodánaKaždý, musí být napsáno v knize .

Jeremiáš 30:7-9,21
7 je ! pro tento den je velká, že nikdo není rád , že: I v době potíže Jákoba , ale bude .
8 A v ten den , praví Hospodin zástupů , že zlomím jeho jho z tebe , a prasknou tvá pouta a že slouží už žádná cizí ;
9 Ale budou sloužit Hospodinu, svému Bohu , a Svého krále Davida , kterého jsem zvýší jejich.
21 A jejich princ musí být jedna z nich , a jejich guvernéra postupuje od prostřed nich ; a nechám ho , a on se obrátí ke mně : pro ty, kteří se odváží přiblížit se mnou ? říká .

Joel 2:2,10,11
2 Dny temnoty a mračna, den oblaku a mrákoty, jako svítání rozprostřená po horách: skvělé lidi a silný ; ještě nikdy to líbí, Aniž bude víc po tom, až do let mnoha generací .
10 Země se zemětřesení před nimi , se nebesa chvějí : slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář;
11 A Hospodin vydá hlas svůj před jeho armády : za jeho tábor je velmi velký : vždyť je to silný , že jeho slovo : pro den Jehova je skvělá a velmi hrozný : a které mohou řídit ?

Matthew 24:21,29,30
21 Nebo pak Bude velikého soužení, Jaké nebylo od počátku světa až do nynějškaA ani se nikdy.
29 Hned po soužení těch dnů je zatmí slunce a měsíc nedá světla svého a hvězdy budou padat z nebe , a budou moci nebeské:
30 A pak se ukáže znamení Syna člověka na nebi : a pak se všechny pokolení země , a Budou uzří Syna člověka přichází v nebeských oblacích s mocí a velikou slávou .

Sa vypadá Malachiáš 4:5,6 říká:
5 zde , Pošlu vám Eliáše proroka, prvé nežli veliký a hrozný den Páně .
6He jeho papagbalikingloob srdce otců k synům a srdce synů k otcům jejich jinak přijdu a sužovat zemi .

Malachiáš 3:01
1 Aj , já posílám posla a on připraví cestu před tváří mou , a Pán , kterého hledáte bude vstoupí nenadále do svého chrámu , a anděl smlouvy , kterou jste radost : hle , on přišel , praví Pán hosts .
2 Ale kdo bude moci snésti den příchodu jeho ? a kdo se postaví , když se objeví ? protože on je jako oheň rafinerií a rád plnější .

Zpět na nás :
Mal 3:02 "Kdo se postaví "( když se objeví )
Zjevení 6:17 " , kteří mohou stát " (WE skrýt svou tvář v sedí na trůnu , a hněvem Beránka )


Elias řekl Malachiáš 4:05 je archanděl sa
1 Tesalonickým 4:16 Za sám Pán sestoupí z nebe se křičet , s hlasem archanděla a s Boží polnice , a mrtví v Kristu, vstanou nejdříve.

Jeremiáš 30:7
7 je ! pro V den, kdy je velký, Takže se nikdo se to líbí : i čas potíže Jákoba , ale bude .

Jeremiáš 46:10
Pro den je Pán, Hospodin zástupů , den pomsty, Chcete-li pomstu na své protivníky : a meč bude požírat a být nasytit , a jejich krev : pro Pána , Hospodin zástupů oběť na severu u řeky Eufratu .

Výše uvedený odstavec zní obvykle souvisí s " Den Páně ", a je nazýván " veliký a hrozný, hrozný den ", jak řekl Joel 2:31

© Copyright 2008


Je , že i ohavnost vandalismu a válka v nebi a Armageddon ?

Obrázek z : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Válka v nebi , ohavnost Vandalství

Zjevení 12:4,7
4 A jeho ocas vytáhl třetinu hvězd na nebi i na zemi ipinaghagis : a drak se postavil před ženu rodit , aby pohltil její dítě jejím narozením .
7 A strhla se bitva na nebi : Michael a jeho andělé bojovali s drakemA drak a jeho andělé bojovali ;

Podobné Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 a zvětšil se velmi , k vojsku nebeskému , a někteří z vojáků , a hvězdy ji srazil na zem, a razítkem na ně .
11 Ano , zvětšený , dokud princ armády ; a Vzal z něho každodenní oběti zápalné , a na jeho místo svatyně byl deprimovaný .

Oba tyto ve Daniel 11:31

Daniel 11:31
31 a skupina bude stát na jeho straně, a Budou znesvětit svatyni, Dokonce i stěny a odnést každodenní oběti zápalnéA oni místo ohavnost , že vyplení.

Pokud se během akce paguusapan , se to stane během konce . Daniel 8:17 a Daniel 11:22,40 . To je čas příjezdu Miguel Daniel 12:01

Vandalismus ohavné - Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 A prudký oheň a vyšel z něho před : tisícové tisíců sloužili jemu , a desetkrát tisíckrát sto tisíců stálo před ním : Spravedlnost byla stanovena , a byly otevřeny knihy .
11 I pohlédl v té době , protože ta troufalá slova, která roh mluvil : Viděl jsem až šelma nebyla zabita , a vyhlazeno tělo její, a to bylo vzhledem k hořet v ohni .
21 I viděl, a ten roh vedl válku se svatými, a přemáhal je ,
22 Až přišel Starý dnů , a zákon byl dán svatým Nejvyššího , a přišel čas, aby království svatí obdrželi .

Tento jev je stejný ve Zjevení 20:4,7,8,9,12

Zjevení 20:4,7,8,9,10,12
4 A viděl jsem trůny , a tam jsou nagsisiluklok jim dali odsouzení , a viděl jsem duše kteří byli sťati pro svědectví Ježíšovo a pro slovo Boží , a nepoklekli šelmě nebo jeho image , a přijímat jeho znamení na čelo ani na ruku , a oni žili , a kralovali s Kristem tisíc let .
7 A když se těch tisíc let , bude satan propuštěn ze svého vězení ,
8 a objevují , aby oklamal národy ve všech čtyřech úhlech země , Gog a Magog , aby je shromáždili k boji : počet je jako písku v moři .
9 A oni šli nahoru přes šíři země , a oblehl tábor svatých , a milované město : a oheň sestoupil z nebe , a oni byli spálený .
10 A ďábel , který je sváděl nich byl uvržen do jezera ohně a síry, i tehdy, když šelma a falešný prorok , a budou trýzněni dnem i nocí na věky věků .
12 A viděl jsem mrtvé , velké i malé , jak stojí před trůnem , a byly otevřeny knihy : a další kniha byla otevřena , což je kniha života: a mrtví byli souzeni podle věci napsané v knihách , podle skutků svých .

Satan v obležení svatého města , je projít ohavnosti zpuštění ? Tento poněkud komplikovaná. Ale čteme ve Zjevení 11:15,18

Zjevení 11:15,18
15 A sedmý anděl zatroubil , a měl silný hlas z nebe , řka: království světa se stalo našeho Pána a jeho Krista : a on bude kralovat na věky věků .
18 A národové rozhněvali , a Váš hněv přišel , a čas mrtvých , aby souzeni byli, a doba cenu -dávat si lopatou tvé služebníky proroky , a svatí , a báti se jména tvého , malým i velkým , a zničit zničení Země .

odsouzení mrtvých došlo v tomto období. Nyní určit, zda ve Zjevení 20:9 , je ohavnost zpustošení . Pokud se vrátíme v průběhu akce , to byl den odsouzení z mrtvých . Zjevení 20:12 . Je-li stejná, mělo by vám být chápán jako obležení Satan (Zjevení 20:9 ) v šestém trumpetu neudělal ? . , Který o to ? Čte ve Zjevení 11:02

Zjevení 11:02
2 A loobang mimo chrámu jsou ignorovány , a neměří ; podle pohany , a Jejich yuyurakang čtyřicet dva měsíce siudad svatý.

To také říká, že v Luke 21:20,24

Lucas 21,20,24
, Ale 20 Když viděl armády Jeruzalém , pak vím, že její zničení bylo blízko .
24 A padnou mečem , a musí být vedena v zajetí do všech národů: a Jeruzalém pošlapala od pohanů , splnit časové pohanů .

A to je ohavnost zpuštění ( Matouš 24:15 a Marka 13:14 ), že žádný kámen ponechat na obou ledvinách. Luke 19:43,44 . A to také říká ve Daniel 11:31, 12:11 čas příjezdu Michael a vzkříšení z mrtvých ( Daniel 12:1,2 ) mají být posouzeny.

Asi tři a půl roku řekl ve Zjevení 11:02 , to určitě je dobře řečeno, v Daniel 7?

Daniel 7:27
25 A on bude mluvit slova proti Nejvyššímu a bude nosit ven svatých Nejvyššího , a on si pro změnu časy a práva, a budou vydáni do jeho rukou až do do času a časů a poloviny času .

Proto , ohavnosti zpuštění , Armageddon a válka v nebi , je podobný .

Známka trubky a Mísa nenávisti

Určíme , co znamená ze sedmi pečetí , sedm trub a sedm koflíků hněvu Božího . Než jsme nejprve určit význam sedm polnic . den trubka nebo trubka je v den čte v Sofoniášovu 3 verše 16 a začneme číst ve verších 14.

Sefanjáš 1:14,15,16
14 velký den Jehova je blízko, poblíž jemné a spěch , dokonce i hlas v den Páně ; mocný člověk musí plakat tam hořce .
15 Tento den je dnem prchlivosti , dnem soužení a tísně , dnem zkázy a zoufalství , dnem tmy a temnot, dnem oblaku a mrákoty ,
16 Den trouby a troubení proti městům hrazeným , a proti vysoké věže .

Trubka
Určíme , co znamená ze sedmi pečetí , sedm trub a sedm koflíků hněvu Božího . Než jsme nejprve určit význam sedm polnic . den trubka nebo trubka je v den čte v Sofoniášovu 3 verše 16 a začneme číst ve verších 14.

Sefanjáš 1:14,15,16
14 velký den Jehova je blízko, poblíž jemné a spěch , dokonce i hlas v den Páně ; mocný člověk musí plakat tam hořce .
15 Tento den je dnem prchlivosti , dnem soužení a tísně , dnem zkázy a zoufalství , dnem tmy a temnot, dnem oblaku a mrákoty ,
16 Den trouby a troubení proti městům hrazeným , a proti vysoké věže .

Trubka
Obrázek z : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Zjevení 08:07 První Trumpety
7 A první ránu , a I bylo krupobití a oheň smíšený s krví , a hodil na zemA třetí část země byla shořel , a Třetí část stromů byla spálena, a všecka tráva zelená byla spálena .

Najdeme definici písemně z proroků .

Joel 2:30,31
30 A Ukážu zázraky na nebi i na zemi , krev a oheň a sloupy dýmu.
31 Slunce se obrátí v temnotu a měsíc v krev , než veliký a hrozný den Páně .

Ezechiel 38:22
22 a I boj s ním morem a krví , a budu déšť na něj , a jeho skupina , a mnoho lidí s ním , velmi silný déšť a kroupy jako kameny , oheň a síru .

Ezechiel 13:13
13 Protož takto praví Panovník Hospodin , Budu dokonce odtrhnu ho vichřice své rozhořčeníA musí být přeplněná sprcha v prchlivosti mé, a kroupy jako kameny v hněvu konzumovat to.

Zjevení 8:8,9 Druhý Trumpety
8 A druhý anděl zatroubil, a jako mohutná hora hořící ohněm byla nabulusok moře , a třetí část moře se stala krev ;
9 a zabil třetinu tvorů v moři, byly zničeny s životem , a třetí část lodí.

čteme , než jsme byli Sefanjáše 3:14,15,16 itatas číst v odstavci 3.

Sefanjáš 01:03
3 Budu konzumovat lidi i hovada , budu konzumovat nebeské ptactvo , a mořské ryby , a klopýtal s bezbožný , a vyhladím člověka na zemi , praví Pán .

Trumpety Třetí Zjevení 8:10,11
10 A třetí anděl zatroubil , i spadla s nebe veliká hvězda , hořící jako pochodeň , a padla na třetí části řeky a prameny vod ;
11 A jméno té hvězdy je Pelyněk : a třetí díl vod se změnila v pelyněk ; a mnoho lidí zemřelo kvůli vodě, protože hořké vody.

Kdo pít hořkou vodu , a když se to stalo ?

Jeremiáš 23:15,19,20
15 Proto praví Hospodin zástupů: o prorokHle , nakrmím je pelyňkem a učinit je vodou jedovatou , na z jeruzalémských proroků je bezbožnosti vyšlo do celého pozemku .
19 Viz , Bouře PáněJeho hněv , vyšel , a to i těžké vichřice : musí prasknout na hlavu svévolníků .
20 hněv Hospodinův se nevrátí , dokud mají popraven , a až mu provedli jeho mysli i srdce : V posledních dnech jste ji posoudí dokonale .

Jeremiáš 8:14,16
14 Proč tu sedíme? Shromážděte se , a vstupme do opevněných měst , a dejte nám mlčet tam : za dáme Hospodina, svého Boha , a nám dal otrávenou vodou k pití , protože jsme hřešili proti Hospodinu.
16 frkání jeho koní bylo slyšet od Dan : hlas ržání svého silného celou zemi chvějeZa přišli , a hltal zemi a všechno, co je , lidé a ti, kdo přebývají v něm .

Jeremiáš 9:15,16
15 Proto praví Hospodin zástupů , Bůh Izraele : Hle, já nakrmím je , lidi, s pelyněk , a dát jim otrávenou vodou k pití .
16 Budu také rozptýlím je mezi národy, které neznali oni ani jejich otcové , a Pošlu jim meč , dokud jsem je.

Zjevení 8:12 čtvrté Trumpety
12 Potom čtvrtý anděl zatroubil, a zraněný třetí část dne , a třetí fáze měsíce , a třetí část hvězdy , pro ztmavení třetí část z nich, a že třetí část dne by neměla zářit , a tak také v noci.

ekvivalent je to temné slunce, měsíc a hvězdy v Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 Oni skok na město , které běží na zdi , ale vyšplhat domy , které vstupují do systému Windows jako zloděj .
10 Země se zemětřesení před nimi , se nebesa chvějí : slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář:
11 a Jehova vydá hlas svůj před jeho armádaZa jeho tábor je velmi velký : vždyť je to silný , že jeho slova ; Za den Jehova je skvělá a velmi hroznýA kdo může řídit ho ?

Sofoniáš 1:14 tomto zápase o hlas Páně .

Trumpety Pátý Zjevení 9:2,8
2 A když otevřel pit okraji propasti , a kouř šel nahoru z jámy , jako dým z velké lutuang - železo; a zatmí slunce a na obloze kouř pit.
8 A měly vlasy jako vlasy žen , a Jejich zuby jsou jako lev.

Pátý Trubka se týká armády, řekl Joel 2. My zvýšit Joel 1:06 Pokračovat ve čtení Joel 2:1,2

Joel 1:06
6 Pro národ je přijít na můj pozemek , silný a bez čísla; Jeho zuby jsou zuby lva , a on má stěží velký lev .

Joel 2:1,2
1 Trubte na polnici na Sijónu, a křičte na hoře svaté mé : Nechť všichni obyvatelé země : za den přichází Jehova , protože je blízko
2 dny tmy a temnot, dnem oblaku a mrákoty , jako svítání rozprostřená po horách : Lid mnohý a silný , nikdy nikdy rád , aniž by být víc po tom, až do léta mnoho generací .

Šestý trubka je stejná i pátý trumpetu. Jaký je smysl ty čtyři anděly vázán řeky Eufratu , přečtěte si titul Babylon a Proroctví splněny

Také řekl, sedmé polnice daný Kristu a k Bohu království světa.

Zjevení 11:15,18
15 A sedmý anděl zatroubil , a měl silný hlas z nebe , řka: království světa se stalo , našeho Pána, a jeho Krista : a on bude kralovat na věky věků .
18 a rozhněvali zemi , a hněv tvůj přišel , a čas mrtvých , aby souzeni byli, a doba cenu -dávat si lopatou tvé služebníky proroky , a svatí , a báti se jména tvého , malým i velkým , a zničit zničení Země .


Dát království Krista a odsouzení mrtví byli ve Daniel 7 během čtvrté zvíře .

Daniel 7:10-14
10 A prudký oheň a vyšel z něho před : tisícové tisíců sloužili jemu , a desetkrát tisíckrát sto tisíců stálo před ním : Spravedlnost byla stanovena , a byly otevřeny knihy .
11 I pohlédl v té době , protože ta troufalá slova, která roh ; Viděl jsem až šelma nebyla zabita , a vyhlazeno tělo její, a to bylo vzhledem k hořet v ohni .
12 A zbytek zvířat, jejich síla je odnášen : zatím jejich životy byly prodlouženy na období a času .
13 Viděl jsem v nočním vidění , a , hle, s nebeskými oblaky někdo jako Syn člověka , a on přišel Starý dnů , a přivedli ho v blízkosti před ním.
14 a mu dal sílu a slávu , a království, aby všickni lidé, národové a jazykové sloužili jemu : Jeho vladařská moc je věčná, která nepomine , a jeho království nebude .

Vyprávění verš 18 ze Zjevení Janovo 11 přišel hněv Boží a odsouzení z mrtvých . Na začátku čtení jsme Sofoniášovu 1 ( verš 14,15,16 ), říká, že v den Kristova je den hněvu (Sofoniáš 1:15) , abychom mohli určit význam sedm koflíků hněvu .

Jeremiáš 7:20
20 Protož takto praví Panovník Hospodin : Hle, můj hněv a mé rozhořčení se nalije do tohoto místa muž , a zvíře , a stromoví na poli , a úrodu země , a nesmí být uhašena.

Ozeáš 5:10
10 Knížata Judská jako nagsisibago odstranit památek ; vyleji své rozhořčení na ně jako vodu.

sedm koflíků hněvu Božího odpovídá den Páně jako sedm polnic .

Mísa z nenávisti Boha

Obrázek z : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Zjevení 16:2 První mísa
2 A první šel a vylil svou nádobu na zem , a rány se stal nemocným a těm, kteří mají velké znamení šelmy, a klaněli se mu obraz .

Říká se, že při vylití Božího hněvu během volně žijících živočichů. Kdo je bestie , přečtěte názvem některé věci v knize Daniel a Zjevení , a proroctví splněno.

S hojení rány ještě udělat ?

Jeremiáš 30:14,15
14 Zapomněl jsi všechny milovníky , hledají tě ne; nebo jsem zraněný tě rány nepřítele, krutý trest , pro velikost tvé nepravosti , protože tvé hříchy byly zvýšeny .
15 Proč pláčeš pro své bolesti ? Vaše bolest je nevyléčitelnáPro množství tvých nepravostí , protože tvé hříchy byly zvýšeny , učinil jsem tyto věci na vás.

Žalm 38:5
5 Mé rány jsou strnulé, a putokputok , kvůli mé neznalosti .

Izajáš 01:06
6 Od spodku nohy až k hlavě není zdraví, ale rány , a modřiny, a rány putrifying: Ne zavřeno , ani svázány , ani uklidnil s olejem mužem .

Zjevení 16:3 Druhá mísa
3 a druhý anděl vylil svou nádobu do moře , a to se stalo krev jako z mrtvého : a všechno živé , dokonce i moře jsou mrtví .

Druhá mísa Boží hněv je stejný ve druhé trumpetu , je definice. Jsme také přečíst knihu Ezechiel .

Ezechiel 38:19,20
19 Nebo v mé žárlivosti a v ohni své prchlivosti jsem mluvil , jistě v ten den mají velký třepání v zemi Izrael;
20 Tak, že ryby v moři, a ptactvo nebeské , a zvěř polní , i všechny hrůzné věci, které se plazí po zemi , a všichni lidé jsou na zemi , se třepe v mé přítomnosti , a hory se strmými a místy se zřítí a každá hradba se spadnout na zem .

Ezekiel 38 jsme použili první trumpetu , tak to znamená, že ve stejné době dojít.

Zjevení 16:4-7 (třetí mísa )
4 a vylil svou nádobu na třetinu řek a pramenů vod , a změnily se v krev.
5 A slyšel jsem anděla vod říká: " Jen ty , nyní a v minulosti , ó Svatý , , pro které takový soudce ;
6 Pro těm, kdo prolili krev svatých a proroků , a dal jim krev , je to hodný z nich.
7 A slyšel jsem oltář říká : "Ano , Pane Bože všemohoucí , pravé a spravedlivé jsou tvé soudy .

Třetí misku hněv je stejný ve třetí trubku . Použili jsme třetí odstavec vysvětlení trubka utkání jsme využili třetí odstavec mísu .

Jeremiáš 25:15,16,32,38
15 Nebo takto praví Hospodin , Bůh Izraele , ke mně , Take víno kalich prchlivosti na mou ruku, a budete pít všechny pronárody, k nimž tě posílám .
16 A budou pít , a sem a tam , a musí být šílený , protože meč, který jsem jim zašle.
32 Toto praví Hospodin zástupů : Hle, zlo musí jít od národa k národu , a silná bouře byla vznesena až od končin země.
38 On jest opustil svůj úkryt , jako lev ; proto, že jejich země je zpustošená , protože prudkost násilníkaA protože jeho planoucím hněvem .

Izajáš 49:26
26 A budu je pást , že utiskují tě s vlastním tělem , a musí být opilá s vlastní krví , Stejně jako u sladké víno : a všichni lidé, že jsem Hospodin, tvůj spasitel a tvůj vykupitel , silný Jákobův .

Ezekiel 39:17,18,19
17 A ty , synu člověčí , takto praví Panovník Hospodin : "Mluv způsob ptáků , a na každou polní zvěř , Shromážděte se a přijďte ; Sejděte na každé straně , aby mé oběti , které jsem obětoval pro tebe , velkou oběť na izraelských horách , abyste jíst maso a pít krev .
18 Budete jíst maso bohatýrů a pít krev knížat země , beranů , jehňat a koz , z býčků , všecko tučných .
19 A budete jísti tuk do vy být plný , a píti krev do vy být opilá , mé oběti , které jsem obětoval pro tebe. (Viz Zjevení 19:17-21 a Sefanjáše 1:7)

Zjevení 16:8,9 (čtvrtý mísa )
8 a vylil svou nádobu na čtvrtý den , a dal mu ho , aby spalovat lidi svou výhní.
9 a spálil lidí v extrémní teplo , a oni namusong Boží jméno se moc nad těmito ranamiA oni se obrátili , aby vzdali slávu jemu.

To znamená, že lidé čištění . Místo toho se ale upřesnit , je prokletý Bohem .

Malachiáš 4:02
2 Ale vám , že se bojíte mého jména slunce spravedlnosti se zdravím na paprscích , a vy se jíti , a skotačit jako telata .

Malachiáš 3:1,2,3
1 Aj , já posílám posla , kterýž připraví cestu před tváří mou : a Pán , kterého hledáte , se náhle přijde do chrámu svého , a posel smlouvy , kterou jste radost : hle , on přišel, Praví Hospodin zástupů .
2 Ale kdo bude moci snésti den příchodu jeho ? a kdo bude stát , když se objeví ? Nebo on jest jako oheň rafinerie , a stejně jako podrobnější:
3 a Bude sedět jako rafinerie a pročistí stříbro : a když jej očistí syny Léví, a vyčistí je jako zlato a stříbro , a budou nabízet Yahweh oběti v spravedlnosti.

Slunce spravedlnosti se nazývá Morning Star . Kdo ráno?

Zjevení 22:16
16 Já, Ježíš, posílám svého posla svědčit vám tyto věci v kostelech . Já jsem kořen a rod Davidův, jasná hvězda jitřní .

Někteří by mohli ptát , není Satan Jitřenka napsána v Izajáš 14:2 ? Prosím přečtěte si v odstavci 4 Izaiáš 14 v Dobré zprávy překladu Bible . Odstavec říká toto : To je výsměch to říct. Babylon jen výsměch , že jste slovo ráno.

Zjevení 16:10,11 (pátého mísa )
10 A pátý vylil svou nádobu na trůn šelmy , a zatemněné jeho královstvíA oni kousali jazyky své pro bolest ,
11 a oni namusong Bůh nebes , protože jejich bolest a zraněníA oni se obrátili jejich děl .

Se stane během tohoto šelma od samého začátku první mísy naznačuje, že jeden počasí případě generace . temné slunce, měsíc a hvězdy příležitosti pátého a čtvrtého trubka je řekl, aby měl tmavé den pro armádu kobylky a také přizpůsobíme se jí přečíst , než jsme napsala Joel 2:9,10,11

O šesté mísu hněvu , stejně jako to čte šesté polnice do názvem definici Babylon.

O sedm trub , poškození třetí část . Znamená, je ve Zachariáš 13:8

Zachariáš 13:8,9
8 pass, že po vší zemi , praví Hospodin , byly dvě části odříznout a umírají , ale třetí zůstal .
9 a Přivedu třetí části do ohně , a přeženu je, jako se přehání stříbro , a pokusí je jako zlato. Musí zavolat na mé jméno a já se slyšet : Já říkám, můj lid : a budou říkat , Hospodin je můj Bůh .

Třetí fáze bude čistit . O čištění , bude docházet v průběhu divoká zvířata , která označuje čtvrtá mísa hněvu . Proto bude sedm polnic dojde v průběhu volně žijících živočichů.

O sedmé mísu , zní jeho definice s názvem : Babylon

Nyní určíme smyslu sedmi pečetěmi .

Značka
Obrázek z : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Zjevení 6:1-8 (čtvrtá od první značky se značkou )
1 A viděl jsem , když otevřel Beránek jednu ze sedmi pečetí , a Slyšel jsem jeden z těch čtyř bytostí, který hovořil jako zvuk hromu , No .
2 A viděl jsem, a hle, bílý kůňA ten, jenž seděl na něm , měl lučiště , a dal mu korunu : a on šel dobře , a uspět .
3 A když otevřel druhou pečeť , Slyšel jsem, že druhá z těch bytostí, Řka: Pojď .
4 a přišel jiný kůň , ryzákA na koni sem , rozdali zemi mír , a aby mangagpatayan jeden druhého , a dal mu velký meč .
5 A když otevřel třetí pečeť , Slyšel jsem, že třetí z těch bytostí, Řka: Pojď . A já jsem se podíval , a hle, černý kůň: Ten, který seděl na něm měl rovnováhu v ruce.
6 a Slyšel jsem , jak hlas mezi těmi čtyřmi bytostmi řka: Penny je míra pšenice pro cent a tři míry ječmene a nepoškozují olej a víno .
7 A když otevřel čtvrtou pečeť , Slyšel jsem hlas čtvrté živé bytosti řka: Pojď .
8 A viděl jsem, a aj, kůň plavý, a seděl tu s názvem Smrt a peklo následovalo s ním . A oni dostali pravomoc nad čtvrté části země , zabít mečem a hladem a morem , a divoké zvěři zemské .

Řekněme, že v odstavci 8 oni udělené orgánem nad čtvrté části země , zabít mečem , a hlad , a mor , a chamtivý šelmám zemským .

Koho se týkají ? Nebyli s odkazem na čtvrtý jezdec , ale se všemi čtyřmi jezdci . To se nazývá čtyři rozsudky Ezechiel 14:21

Ezechiel 14:21
21 Nebo takto praví Panovník Hospodin: , čím více , když jsem poslat My čtyři závažné rozhodnutí o Jeruzalém, meč a hlad , a divoká zvěř a mor , k odříznout lidi i hovada ?

Pokud jste si všimli , bude každý jezdec má každý živý tvor řka : Pojď! Dejte nám vědět , kdo je čtyři živé bytosti .

Zjevení 4:6,7
6 A před trůnem , zřejmě s mořem sklo jako sklo , a uprostřed trůnu , a kolem trůnu , byly čtyři živé bytosti plné oči před a za .
7 A První zvíře bylo jako lev , a druhá bytost jako tele , a třetí bytost měla tvář jako člověk a čtvrtá bytost byla podobná letícímu orlu.

čtyři živé bytosti , které Ezechiel viděl , že jsou čtyři andílky .

Ezekiel 1:4,5,10
4 A viděl jsem, a aj, bouřlivý vítr přišel ze severu, velký mrak , s ohněm infolding sám , a blesk vůkol , a od poloviny ji zářící kov, z prostředku ohně .
5 a z prostřed něho bylo cosi podobného čtyřem bytostem . A to byl jejich vzhled : oni měli podobu člověka ;
10 Pokud jde o podobu jejich tváře , mají vypadal jako člověk , a oni měli čtyři tvář lva na pravé straně : a oni měli čtyři tvář vola na levé straně , oni měli čtyři tvář orla .

Čtyři bytosti byly z poloviny bouřlivá větru přišel ze severu . Sa Jeremiáš 23:19 a Jeremiáš 25:32 jsou k dispozici o bouři Páně . Tyto dva odstavce vysvětlení jsme využili třetí trubku a třetí misku Božího hněvu . Zní bouřlivý vítr v Jeremiáš 30:23,24 .

Jeremiáš 30:23,24
23 Viz , Bouře Páně , jeho vztek , pokračující vichřice : musí prasknout na hlavu svévolníků .
24 prchlivost hněvu Hospodinova se nevrátí , dokud efekty , a až mu dá provést záměry jeho srdce ; V posledních dnech jste ji posoudí .

Pojďme si přečíst Jeremiáš 9:16 a Jeremiáš 25:32,28 jsme použili třetí trubku a třetí misku hněvu .

Jeremiáš 9:16
16 Budu také rozptýlím je mezi národy, které neznali oni ani jejich otcové , a Pošlu jim meče, Dokud jsem vyhladím.

Jeremiáš 25:32,38
32 Toto praví Hospodin zástupů : Hle, zlo musí jít od národa k národu , a silná bouře byla vznesena až od končin země.
38 On jest opustil svůj úkryt , jako lev : jejich země je pustá protože prudkost násilníka, A protože jeho planoucím hněvem .

Také přečíst Jeremiáš 49:36,37

Jeremiáš 49:36,37
A Elam je 36 I přivést čtyři větry ze čtyř rohů nebeA Rozptýlím je ke všem větrůA žádný národ kam zahnané z Elam .
37 A učiním Elam před svými nepřáteli , a před tím usilují jejich život : a přivedu na ně zlo , dokonce i můj prudký hněv , praví Pán , a Pošlu jim meče, Do nich .

Jeremiáš 49:36,37 zápas v Jeremiáš 9:16 a Jeremiáš 25:32,38 . Takže víme, co znamená čtyř větrů .

Zachariáš 6:1-5,8
1 A opět jsem se rozhlédl a viděl , a aj, čtyři vozové vycházeli ze mezi dvěma horami , a hory byly z bronzu.
2 V prvním voze byli koně , a druhém voze černé koně;
3 A třetí vůz bílé koně , a ve čtvrtém voze prošedivělý koní.
4 Tedy odpověděl jsem a řekl jsem andělu, kterýž mluvil se mnou , Co to znamená, můj pane?
5 A odpověděv anděl, řekl mi , Jedná se o čtyř nebeských větrů, Které jdou ven z stojící před Pánem celé země .
8 Potom zavolal na mě a řekl mi , řka: Hle, Přicházejí k severu nagpatahimik můj duch na severu.
Čtyři vozy byly čtyři utkání Rider ( ve Zjevení 6) ze čtyř značek. Proto , čtyři jezdci znamená čtyři větry bouře ekvivalent . Čtyři jezdci ve Zjevení 06:08 znamenají . Čtyři jezdci byly zaslány ve dnech ohavnosti zpuštění . Chcete-li pokračovat ve čtení ve Zjevení 6:12 , slunce , měsíc a hvězdy se zachmuří , aby odpovídaly v Matoušovi 24:29 , Mark 13:24,25 21:25,26 a Luke .

Ezekiel 5:2,9,12,13,14
2 A třetí část spálíš ohněm ve středu města , jsou-li splněny dnů obležení, A přijmout třetí část , a bít s mečem v okolí , a třetí část budeš rozptyl ve větru , a já budu čerpat z mečem po nich .
9 A já udělám vám jsem neudělal , a já pořád líbí , Pro všechny Vaše kasuklamsuklam.12 Třetí část tobě zemře moremA hladem měly být spotřebovány v prostřed tebe , a třetí část padnou mečem kolem vás , a Ve třetí části jsem se rozptýlí ve všech směrechA vytáhnout meč po.
13 Tak se můj hněv , a učiním to mé rozhořčení proti nim , a já jsem se utěšoval : a oni musí vědět, že já Hospodin promluvil k mému úsilí , když jsem dokázal své rozhořčení v nich.
14 A když jsem vztáhl ruku svou proti nim , a já se obrátím zemi pustinou a pouští , od pouště k Diblah , ve všech příbytcích jejich : a oni musí vědět, že já jsem Hospodin .

Sa verš 9 se říká, že on měl tak dosud neučinily, a nebude dělat rád . Pokud se tak děje , proč se stále čte knihy Zjevení ? Odpověď , protože v Ezekiel 05:09 a Zjevení 06:08 je jedno.

sedmi pečetěmi , sedm trub a sedm koflíků hněvu Božího dojde ve stejnou dobu , den .

Joel 2:11
11 A Hospodin vydá hlas svůj před jeho armády : za jeho tábor je velmi veliký ; Protože silné, že jeho slova; Za den Jehova je skvělá a velmi hrozný : a kdo může řídit ho ?

Matthew 24:22
22 A pokud ty dny zkráceny , žádné tělo být uspořeno: ale proto, že výběr je paiikliin den.

Římanům 9:28
28 Provedeny pro Pána Jeho slovo na zemi, Za tímto účelem a paiikliin.
29 A Izaiáš řekl předtím , ne-li nás nechal osivo Hospodin zástupů , byli bychom jako Sodoma a Gomora byl rád .

Co říká Paul po psaní o Izajáš ? Učíme se z Izaiáše .

Izaiáš 10:22,23
22 Nebo když Izrael, tvůj lid bude jako písku v moři , zbytek z nich vrátí : spotřeba nařídil budou přetékat spravedlnost .
23 Pro ničení , a určuje , Pán , Hospodin zástupů , uprostřed vší země .

O zničení se stanoví Izaiáše . Je to také jen Paul ? My zvýšit čtení Římanům 9:22

Římanům 9:22
22 Co když Bůh miloval odhalit jeho hněv a jeho moc , prožívala velké utrpení v cévách hněvu namontované na zničení:

Pokud pomsta je spása , která bude mít Pán .

Jeremiáš 33:14,15,16
14 Hle , přicházejí dny , praví Pán, Budu vykonávat , že dobrá věc , které jsem dům izraelskýA dům judský .
15 V těch dnech , a v té době , jsem pasusuplingin David pobočka spravedlnostiA on vykonává právo a spravedlnost v zemi .
16 V těch dnech se Juda spasen , a Jeruzalém bydliti bude bezpečně, a toto jméno se nazývá : Pán náš spravedlnost .

Kdo je pobočkou spravedlnosti, to zní s názvem : Kdo určuje a.k.a. Izaiáš 9:6,7 Emmanuel ? a pod názvem: Hlas

O páté a šesté značky na značku a kapitole 7, psaný jeho význam Dark Moon a Star of the Day a Babylon a Vzkříšení. Na konci sedmi pečetěmi , trubky a mísy hněvu , tam jsou obyčejné fráze .

Zjevení 8:05 (sedm pečetí )
5 A vzal anděl kadidlo kadidelnice , a on naplnil ji ohněm z oltáře , a hodil na zem : a tam byl hrom , a hlasy , a blýskání , a zemětřesení .

Zjevení 11:19 ( sedm trub )
19 A Boží chrám otevřen v nebi , a viděl v jeho chrámu schránu jeho smlouvy , a byly blesky a hlasy a hromy , a zemětřesení , a velké krupobití.

Zjevení 16:18 (sedm mísy )
18 a byly blesky a hlasy a hromy , a nastalo veliké zemětřesení, To se nikdy nestalo , protože magkatao zem , zemětřesení velmi silné , velmi hrozné .

Zjistili jsme, podobné prohlášení Izaiáše .

Izajáš 29:6
6 Navštívil Hospodin zástupů s hromu , a zemětřesení, a velký hluk , se bouří a bouří a plamenem oheň sžírající.

Babylon


Matthew 1:17
17 I všechny tyto alternativní pokolení od Abrahama do Davida bylo rodů čtrnácte náhradníka , a od Davida až do odnášet zajetí do Babylóna , čtrnáct - generace , a z účetní - v zajetí do Babylóna ke Kristu jsou čtrnáct- generace.

Podle Matthew 1:17 , Babylon přišel ve 14. generace od Davida . A podle 2 Kr 25:8,9,10 spálil chrám a pobořili hradby Jeruzaléma.

2 Královská 25:8,9,10
8 V pátém měsíci , na sedmý den v měsíci , který byl devatenáctého kralování Nabuchodonozora krále Babylonského přišel do Jeruzaléma Adán velitele tělesné stráže , služebník babylónského krále .
9 a zapálil dům Páně a domu královského , a všechny domy v Jeruzalémě , a to i každý velký dům spálil ohněm .
10 A pobořili hradby kolem Jeruzaléma, celá armáda Kaldejské , s kapitánem stráže .

Mnoho pasáží ve Zjevení lze číst jako v knize proroků , jako Izajáš, Jeremjáš, Ezechiel a další. Ve Zjevení 17 a 18 bude číst o Babylon a číst mnoho podobných pasáží v Jeremiáš 50 a 51 , takže to znamená, že v knize proroků se stane v budoucnosti.

Dejte pozor na níže uvedených odstavcích.

Zjevení 18:24
24 A on našel krev proroků a svatých a všech zabil na místě.

Jeremiáš 51:49
49 Jak Babylon svržen smrt Izraele , tak na podzim roku Babylon , zemřel v zemi .

Luke 11:49-51
49 Proto také řekl, že moudrost Boží , budu posílat k nim proroky a apoštoly , a některé z nich budou zabíjet a pronásledovat ;
50 Chcete-li požádat tuto generaci krev všech proroků , kůlny od založení světa;
51 od krve Abel na krev Zachariáše , který zahynul mezi oltářem a svatyní : ano , pravím vám , že je nutné z této generace.

Babylon se z něj udělat dobře . Čteme dalších odstavcích .

Zjevení 18:6
6 Můžete také dát , když vám dal , a zvýšíte přes jeho díla : v poháru byl ipaghalo pinaghaluan mu naproti.

Jeremiáš 50:15,27,28
15 Shout proti němu vůkol : podala sama , a její valy jsou padlých , její stěny jsou strženy ; na to je pomsta Hospodinova : vzít pomstu na něm , co udělal , to se k němu.
27 Zničte všechny jeho býky , nechte je jít na porážku ; Běda jim ! za jejich den má přijít , den jejich navštívení.
28 Slyšte hlas jim, že utekl a uniknout ze země Babylon , prohlásit na Sijón pomstu Hospodina, našeho Boha, pomstu za jeho chrám.

Podle Pána Ježíše , když čas odměnu ?

Luke 21:20-26
20 Ale když jsi viděl vojska Jeruzalém, pak víte, že její zničení bylo blízko .
21 Tedy těch, v Judsku, ať uprchnou do hor , a uvnitř města vyšel , a v této oblasti by neměla vstoupit do města .
22 Protože se jedná o dny pomsty, aby splnil všechny napsaného.
23 Běda nagdadalangtao , a musí být v těch dnech! protože tam bude velká tíseň na zemi , a hněv v této zemi .
24 A padnou mečem, a odnést zajetí do všech národů: a Jeruzalém pošlapala , které pohany , splnit časové pohanů .
25 A tam musí být znamení slunce a měsíc a hvězdy , a na zemi úzkost země , která matitilihan na zvuk moře a surf;
26 mužů pro strach , a čekal na věci, které přijdou na zemi : pro mangangatal mocnosti nebeské .

Čteme stejné předpovědi proroka Izaiáše .

Izajáš 13:10,13,15,18,19
9 Viz , den přichází Hospodin , nelítostný, s prchlivostí a planoucím hněvem , aby se země pustáA odtud zničit jejich hříšníky .
10 Pro hvězdy nebeské a ozdoby z nich se nedá jejich světlo : slunce se zatmí v jeho povstání , a měsíc nesmí způsobovat její světlo.
11 a Budu trestat svět za jejich nepravost, a na bezbožných nepravost jejich , a učiním pýcha pyšný , a poníží troufalost hrozné .
12 A učiním člověka cennější než ryzí zlato , muž, který více než ryzí zlato z Ofir .
13 Proto I panginginigin nebesa a zemi, odstranit ze svého místa v prchlivosti Hospodina zástupů , a den jeho planoucího hněvu,
14 A to se , jak srna , a jak ovce , že žádný člověk osobuje up: oni musí jeden každý z jeho vlastních lidí , a utekl jeden každý do své země .
15 Každý se bude proboden ; a jeden každý od meče padnou .
16 Jejich dítě je na kusy před jejich očima: Jejich domy jsou rozmazlené , a jejich ženy zhanobeny .
17 Aj, já vzbudím proti nim Médské , která nebere ohled stříbra a zlata , nemají zálibu .
A 18 kusů jejich luky se mladí muži, a nemají soucit k plodu života ; jejich oči se neušetří děti.
19 a Babylon , slávu království, krása Kaldejské , je musí být jako když Bůh svrhl Sodoma a Gomora .

Jak se Bůh zničil Sodomu a Gomoru ?

Genesis 19:23-28
23 slunce na zemi , když Lot přišli Zoar.
Než 24 nagpaulan Pán na Sodomu a Gomoru síru na oheň a od Jehovy z nebe;
25 A on svrhl těchto měst , a všechny hladké a všechny obyvatele města , a rostly na zemi.
26 Ale manželka Lot se ohlédl , a stala se v solný sloup .
27 A Abraham vstal časně ráno na místo, kde se před Pánem.
28 A on se podíval k Sodomě a Gomoře , a všecku zemi té roviny, uzřel, a aj, vystupoval dým z země té, jako dým z vápenice .

Nagpababa oheň Páně . Nikdy poslal lidi s masong stresující . Došlo v dopoledních hodinách , a to v poledne , a to v odpoledních hodinách, ne v noci , ale ráno .

Čteme stejné předpovědi v Jeruzalémě a Babylon .

Jeremiáš 50:40-44,46
40 Stejně jako Bůh zničil Sodomu a Gomoru a okolní města, praví Pán , a tak nikdo bydlí tam , nebo zda tam bydlí každý syn člověka .
41 Aj, lid přichází od severu , a národ veliký a mnozí králové se po stranách země .
42 Oni drží luk a kopí : jsou kruté, a žádný slitování : jejich hlas bude řev jako na moři , a jízda na koních , nastavte v poli jako muži k boji proti tobě , dcero Babylon .
43 babylónský král slyšel o nich , a jeho ruce vosk slabý : úzkost zachvátí jej, a bolest jako rodičku.
44 Hle, nepřítel přijde jako lev z pýcha Jordánu proti silnému osídlení : Budu najednou , aby jim utéct , a vybrán, byl by jeho jmenování , pro který je jako já? a kdo bude jmenovat mě čas ? a kdo je pastor stát přede mnou ?
45 Protož slyšte radu Hospodinovu , kterýž byl proti Babylonu , a on určuje jeho rozhodnutí proti zemi Kaldejské : Jistě , že mají málo řídit stádo , jistě mu zpřístupní své domovy s nimi .
46 Hluk odběr Babylon země chvěje , a křik je slyšet mezi národy.
Jeremiáš 6:22-24
22 Toto praví Hospodin , Aj , lid přichází ze severu země , a velký národ , se zvýšil ze stranách Země .
23 Oni drží luk a kopí : jsou kruté a bez slitování : jejich hlas bude řev jako na moři , a jízda na koních , každý z pole jako muži za války, proti tobě , ó dcero Sionu .
24 Slyšeli jsme pověst o ní : Naše ruce jsou slabé : úzkost uchytila z nás , a bolest jako rodičku.

My si také přečíst jiné podobné předpovědi , že se stane pro různé lidi .

Jeremiáš 50:13
13 Pro hněv Páně není obydlený , ale musí být zcela pustá : každý, kdo vchází do Babylon se překvapeně , a syčení na všechny její rány.

Jeremiáš 49:17,18
17 a Edom se překvapení : každý, kdo prošel divil , a syčí na všechny rány.
18 Pokud svržení Sodoma a Gomora a okolní města , praví Pán , nikdo v ní bydliti , ani syn člověka kteříž přebývají v něm .

Jeremiáš 19:8
8 a Učiním to město pustnout a syčící : každý , kdo přejde tak musí být překvapen a syčení , protože všechny rány jeho.

Podle katolické církve, se nazývá Babylon v 1 Peter 5:13 je Římané . Ať už se stalo v roce 70 nl nevidím naplnění proroctví proroků a Nového zákona . Podle " expertů " zničili chrám v Jeruzalémě v roce 70 nl Římany . Nevěřím na takové věci . Je litiral , fyzický, materiální , smyslná , ďábelská (není moudrost přicházející shůry , ale pozemská , smyslná , ďábelská. James 3:15)

Vrátíme v Jeremiáš 50:40-46 a Jeremiáš 6:22-24 . Čte knihy proroka Joela na podobné akce a ducha proroctví v Joel 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Trubte na polnici na Sionu, a křičte na hoře svaté mé,: Nechť všichni obyvatelé země : za den přichází Jehova , protože je
2 Dny temnoty a mračna, den oblaku a mrákoty, jako svítání rozprostřená po horách : Lid mnohý a silný , nikdy nikdy rád , ani se o nic víc po nich , a to i let mnoho generací .
3 oheň pohltí před nimi a za nimi hoří plamen: pozemek je jako zahrada Eden před nimi a za nimi pusté poušti, ano , a nic jim utekl .
4 vzhled z nich je jako vzhled koní a jezdců , tak běží .
5 Stejně jako hluk vozů na vrcholcích hor skákati budou , jako hluk plamene ohně pohltí strniště , jako silný lid v boji pole.
6 V jejich přítomnosti národy jsou v úzkosti : všechny tváře jsou navoskované .
7 Oni běží jako bohatýři , že lézt zdi jako muži váleční , a oni pochodují jeden každý na jeho způsoby, a nemají přestávku svých řad .
8 Ani jeden druhému, musí chodit každý jeden z jeho cesta , a když dopadne na meč , a zraněný .
9 Oni skok na město , které běží na zdi , ale vyšplhat domy , které vstupují do systému Windows jako zloděj .
10 Země se zemětřesení před nimi , se nebesa chvějí : slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář:
11 A bude Hospodin vydá hlas svůj před jeho armádaZa jeho tábor je velmi velký : vždyť je to silný , že jeho slova ; Za den Jehova je skvělá a velmi hrozný : a kdo může řídit ho ?

Podle Pána Ježíše , temné slunce, měsíc a hvězdy se stále vyskytují v budoucnu tak proroctví v knize Joel ještě stane v budoucnosti. A proroctví v knize Zjevení byla splněna v budoucnosti , a tak jsme se najít v knize Zjevení stejného ducha proroctví . A vidíme to ve Zjevení 9:13-19

Zjevení 9:13-19
13 A šestý anděl zatroubil , a slyšel jsem hlas z rohů zlatého oltáře, před Bohem ,
14 Vyprávění šestý anděl s trumpetou , Volná čtyři anděly, spoutané při veliké řece Eufratu .
15 a ungirded čtyři anděly , aby byly připraveny včas a den a měsíc a rok zabít třetí část mužů.
16 A počet ozbrojených jezdců byl dvakrát sangpunglibong krát deset tisíc: slyšel jsem jejich počet .
17 a Viděl jsem vidění koně a jezdecké zde mají pancíře jako ohně a hyacint a síra : a hlavy koní jako hlavy lvů , a jejich ústa jsou se oheň a kouř a síra .
18 Podle těchto tří ran byl zabit třetí část mužů, ohněm a kouřem a síry, které nangagsisilabas v jejich ústech .
19 Pro moc koní je v jejich ústech , av jejich ocasech : pro jejich ocasy jsou jako had , a s hlavou , a koho oni ipinananakit .

Čtyři andělé jsou vázány u řeky Eufratu a jsou ungirded zabít třetí část lidstva . Toto tvrzení je oběť na severu u řeky Eufratu . ( Jeremiáš 46:10 )

Budeme i nadále Zjevení 11:02

Zjevení 11:02
2 A mimo chrám loobang jsou ignorovány , a neměří ; podle pohanům , a oni yuyurakang čtyřicet dva měsíce svaté siudad.

K údajnému porušení národů ve Zjevení 11:02 je ohavnost zpuštění v Matoušovi 24:15 a 13:14 Marka a Luke jasně ukazuje, v Matoušovi 21:24 a 24:15 to bylo řečeno ústy proroka z Daniel ( Daniel 9:27 , 11:31, 12:11) čas, den , měsíc a rok ve Zjevení 9:15 byl dne 11. září 2001 v New Yorku . Ty čtyři anděly, které mají být uvolněny , aby zabili třetinu lidstva jsou čtyři bojovník o 9 / 11. Od 9:13 do 11:14 Zjevení Zjevení bude upozornění , že obsahuje druhý běda .

Zjevení 11:14
Předchozí 14 Druhé běda : Aj , třetí bída přijde rychle.

Podle Daniel 12:11 , začátek počtu 3 1 / 2 roky je na počátku erekce ohavnosti zpuštění . Stal se tak cenné hodiny, dny , měsíce a roky ve Zjevení 9:15 pro začátek počítání dnů do úplného 3 1 / 2 roky.

Níže bude bojovník přijde na pláž a útok na pláži . Tyto dva bojovník zaútočit na Twin Towers jak přišli ze severu .

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremiáš 51
48 Pak se nebe a zemi, a všechno, co je v něm , musí plesat nad Babylon , pro torpédoborce přijde k němu ze severu, říká.

Máme zjistit, zda zápasy jsou uvedeny níže .

Deuteronomium 32:41,42,43
41 Kdybych se brousit ostří mečeA moje ruka dělá správně , budu pomstu na mých nepřátel , a odměnou jim , že mě nenávidí .

42 Opilý krví a učiním šípy , a můj meč bude požírat maso ; krve raněných a zajatých, od hlavy nepřítele .
43 Radujte se , pohané , s jeho lidem ; Pro on pomstí krev svých služebníků , a pomsta jeho protivníky , A náhradní své země, svého lidu .

Jeremiáš 46:10
10 Nebo den Hospodina, Hospodin zástupů , den pomsty , aby mu pomstít jeho nepřátel , a Meč bude požírat a je nasytit , a pít jejich krev ; pro Pána , Hospodina zástupů , oběť na severu u řeky Eufratu .

Zjevení 18:24
24 A našel v něm krev proroků a svatých a všech, kteří zabili na místě.

bod výše zápasy . řece Eufratu (Jeremiáš 46:10 ) byl vedle Babylon ( Zjevení 18:24) . Babylon našel krev služebníci Boží. Takže odměna ( Deuterenomio 41:43 ) Boha pro své Babylon našel krev proroků .
 
Čteme ve Zjevení 16:12

Zjevení 16:12
12 a šesté vylil svou nádobu na velikou řeku Eufrat , a její voda vyschla , připravit králům od východu slunce.

Čte stejné proroctví Jeremiáše 50:38,40

Jeremiáš 50:38,40
38 sucha je na ní vody , a sušenéZa zemi tesané modly , a jsou šílený , protože idolů .
40 Stejně jako Bůh zničil Sodomu a Gomoru a okolní města , praví Pán , a tak nikdo bydlí tam , nebo zda tam bydlí každý syn člověka .

To čteme ve Zjevení 16:12 ( na základě našeho čtení) jsou moderní ve Zjevení 9:15 a oba se nacházejí na 6. misku hněvu a 6 th trubku , takže jsme se pokračovat ve čtení ve Zjevení 16 verš 18.

Zjevení 16:18
18 A tam byly blesky a hlasy a hromy , a nastalo veliké zemětřesení , že se nikdy nestalo , protože magkatao zem , zemětřesení o velmi silné , velmi hrozné .

silné zemětřesení protřepávání nebo chvění se rozumí pravomoci nebe. Luke 21:26 a Matthew 24:29

Matthew 24:29
29 Hned po soužení těch dnů slunce se zatmí a měsíc nedá světla svého a hvězdy budou padat z nebe , a bude moci nebeské ;

Pokračujeme bod Zjevení 16 v odstavci 19

Zjevení 16:19
19 a veliké město se rozešli do tří , a měst v zemi nangaguho : a veliký Babylón byl připomínán před Bohem , aby mu číši vína svého planoucího hněvu .
Průměrná hloubka ve třech velkých městech jsou k dispozici v kapitole Ezechiel 5 odst. 2 a 12 .

Ezekiel 5:2,12
2 Třetí část se budeš hořet ohněm ve středu města , jsou-li splněny dnů obleženíA dostanete třetí část , a bít s mečem kolemA Třetí část se budeš rozptyl ve větru, A já budu čerpat z mečem po nich .
12 Třetí část tobě zemře morem a hladem budou spotřebovány ve středuA třetí část se od meče padnou kolem tebeA Ve třetí části jsem se rozptýlí ve všech směrechA opírat se meč po .

den obležení byly ve Luke 21:20 čteme , že před . Došlo, když obležení zatmělo slunce , měsíc a hvězdy (Lukáš 21:25) a také čte takhle na etiketě 6. Dřívější je šestou misku hněvu a trouby, soudobé smyslu sedm trub , značky a mísy z Božího hněvu . Sasapitin to všechno generace.

Zjevení 6:12,13,14
12 A viděl jsem , když otevřel pečet šestou , a tam byl silné zemětřeseníA Slunce zčernalo jako pytlovina o vlasy tmavé, a celý měsíc se stal jako krev ;
13 A nebeské hvězdy spadly na zem, Jako fíkovník ovoce isinasambulat její malé mladé plody , když porazil silného větru .
14 A nebe rozdělili , jako kdyby jste knihu zoufalý utonutí , a každá hora a ostrov se přestěhoval ze svého místa.
15 A králové země , i knížata a přední kapitáni , a bohatí a mocní , i každý slave a každý Freeman , je nagsipagtago v jeskyních a ve skalách na horách;

Odstranění hor a ostrovy čteme v pokračování Zjevení 16 v bodě 20

Zjevení 16:20
20 A každý ostrov utekl , a hory nebyly nalezeny.

Ezechiel 38:19,20
19 Nebo v mé žárlivosti a v ohni své prchlivosti jsem mluvil , Určitě ten den bude veliké zemětřesení v zemi Izrael;
20 tak, že ryby v moři , a ptactvo nebeské , a zvěř polní , i všechny hrůzné věci, které se plazí po zemi , a všichni lidé jsou na zemi , třást v mé přítomnosti, a Hory se a strmé místa budou padat , a každá hradba se spadnout na zem.

Přečtěte si také kniha Izaiáš , když magpapatabon lidí v horách .

Izajáš 2:19
19 a lidé jdou do jeskyní skal a jeskyní na Zemi , ze strachu z Pána , a slávou důstojnosti jeho , když on se zvedl k třást zem .

Když se čas?

Izajáš 30:32
32 A každý zdvih pověřených zaměstnanců , který byl svržen jemu , musí být s bubny a harfy , a V bitvách s třepání bude si s nimi ,

Jeremiáš 46:10
10 Za den je Pán, Hospodin zástupů, den pomsty , pomstít mu jeho protivníci : a meč bude požírat a je nasytit , a jejich krev : pro Pána , Hospodina zástupů , oběť na severu u řeky Eufratu .

Izajáš 34:6,7,8
6 Nebo Hospodin je plná krve, tuku s tukem, krví beranů a kozlů , tukem ledvin skopových : Pro oběť Hospodinu v Bozra , a velkou porážku v zemi Edom .
7 A divokých volů přijde dolů s nimi , a býčků s býky , a jejich země bude krev , a jejich prach se tuk tukem .
8 Za den pomsty Hospodinovy , rok odměnu v boji na Sionu .

A my jen zopakovat otázku, když v roce odměnu .

Čteme jiné podobné se děje ve městech.

Jeremiáš 49:21 ( Edom )
21 Země se třese na hluk jejich pád, Na křik , byl hluk slyšet v Rudém moři .

Ezechiel 31:16 (Egypt)
16 Udělal jsem zemi, zvuk jeho pádu , když jsem jej svedl do hrobu s těmi, kdo sestupují do jámy , a všechny stromy Eden , výběr a nejlepší z Libanonu , všechno, co pít vodu byly potěšila útrob země.

Ezechiel 26:15,18 ( pneumatik )
15 Toto praví Panovník Hospodin Týru ; Nesmí ostrovy hřmotu tvého pádu , kdy zraněný povzdech , když porážka mezi vámi?
18 Ostrovy se třesou v den pádu tvéhoAno, jsou ostrovy v moři zdrceni na vašem odjezdu .

Jeremiáš 50:46 ( Babylon )
46 Hluk odběr Babylon země chvějeA křik je slyšet mezi národy .

Jeremiáš 25:31 ( země)
31 Hluk se blíží ke konci země : Hospodin má spor s touto zemí , Bude hájit s veškerým tvorstvem , asi mu dám jim na meč , praví Pán .

Izajáš 17:9 
9 V ten den jejich silné města bude stejně opuštěna místa v lese, A na vrchol hory , který opustil před syny Izraele , a musí být zničen.

Zjevení 17:5,6
5 A na jejím čele bylo napsáno jméno , MYSTERY , veliký Babylón , Matka nevěstek a země ohavnosti.
6 a Viděl jsem tu ženu opilý krví svatých a krví mučedníků Ježíše . A když jsem ho viděl jsem se divil velké překvapení .

Co ohavnosti ?

Jeremiáš 7:30
30 konanou pro děti Juda je zlé v mých očích , praví Pán : oni dali ohavností svých v domě zvaném mé jméno , aby jej zanečistili .

Co je ohavné , aby v domě Páně ?

2 Královská 21:5
5 a oltáře všemu vojsku nebeskému, v obou síních domu Hospodinova .

A uctívání těchto ohavností Páně .

Ezekiel 8:13-16
13 Řekl také ke mně , budeš zase vidět ještě další skvělé ohavnosti , které dělají .
14 Přivedl mě ke dveřím brány domu Hospodinova na severu , a hle, sedí tam ženy a oplakávají Tammuz byl .
15 I řekl mi , jsi viděl , synu člověčí ? vás zase vidět ještě větší ohavnosti než tyto.
16 A přivedl mě do vnitřního nádvoří Hospodinova domu , a aj , dveře chrámu Hospodinova , mezi předsíní a oltářem , bylo asi dvacet pět mužů , jejichž záda byla k chrámu , stojí na východ , a klaněli se proti východu slunce .
 

Čtyři Vítr


obrázek z : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Jaké jsou čtyři větry ?

Zjevení 7:1,2
1 a po tomto jsem viděl čtyři anděly, stojící na čtyřech úhlech země , že kompenzuje čtyři větry zemské, Lest vítr vát zem , nebo moře , ani na žádný strom .
2 A viděl jsem jiného anděla vzestupně od východu slunce , má pečeť živého Boha ; a on zvolal hlasem na ty čtyři anděly , kteří dali maipahamak zemi a moři ,

Čtyři větry ve Zjevení 7 arů čtyři jezdci ze čtyř značek ( Zjevení 6:1-8 )

odpovídá čtyřem mangangangabayo jsou čtyři vozy v Zachariáš 6:1-8

Zachariáš 6:1-5
1 A opět jsem se rozhlédl a viděl , a aj , čtyři vozové vycházeli ze mezi dvěma horami ; a hory byly z bronzu.
2 V prvním voze byli koně , a druhém voze černé koně;
3 a třetí vůz bílé koně , a ve čtvrtém voze prošedivělý koně .
4 Tedy odpověděl jsem a řekl jsem andělu, kterýž mluvil se mnou , co to znamená, můj pane?
5 A odpověděv anděl, řekl mi , Jedná se o čtyř nebeských větrů, Které jdou ven z stojící před Pánem celé země .

Budeme analyzovat , jak se zápas těchto čtyř letounů na 9 / 11 teroristické útoky v New Yorku.

Obrázek z : link 1   odkaz 2

6 chariot němž jsou černé koně vyjde směrem k severu , a bílí vycházejí za nimi;a šedé šel směrem na jih .
7 A silný vyšel , a snažil se jít sem a tam po zemi ; a on řekl: , Jděte sem a tam po celé zemi . A tak šli sem a tam po celé zemi .
8 Potom zavolal na mě a řekl mi , řka: Zde přicházejí na severu nagpatahimik můj duch na severu.

Tyto dva vozy ze severu nebo na sever, to je útok na Twin Towers .

Jeden výstup na jih nebo na jih , a útok na Pentagon .

A jeden nagpumiglas (dle Dobré zprávy Bible ) a to byl krach v Pensylvánii .

Sakto Do předpověď ?

Umístěte je na den obléhání , jak řekl v Zachariáš 5, který byl rozdělil do tří částí země , a to také řekl sedm ( nebo šest) trumpetu. Stejným obdobím akce a realizaci vize do konce Zjevení .

Čtyři Air ( Bouře s větrem Páně )

Bouře Páně jsou čtyři jezdci ze čtyř větrů .

Dovolte nám vysvětlit, Bible je .

Jeremiáš 25:31,32,33
31 Hluk se blíží ke konci zeměZa Pán má spor s národy , bude dovolávat se všemi tělo ; o zlu dá jim meč , praví Pán .
32 Toto praví Hospodin zástupů : Hle, zlo musí jít od národa k národu , a velké vichřice se vysune až od končin země .
Bylo mu 33 let zbitých od Hospodina v ten den se z jednoho konce země na druhý konec země: Nejedná se o bědoval , ani shromáždili , ani pohřbeni : budou hnůj na zemi.

Jeremiáš 23:19,20
19 Viz , Bouře Páně , jeho hněv , vyšel , a to i těžký vichřice : padá na paty zla .
20 rozhněval se Hospodin se nevrátí , dokud mají proveden, a až si nechat provést jeho mysli i srdce : V posledních dnech jste ji posoudí dokonale .

Izaiáš 66:15,16
15 Nebo aj, Hospodin v ohni přijde , a jeho vozy jsou jako vichřice ; k tomu, aby svůj hněv v prchlivosti a své hrozby v plamenech ohně .
16 Za požárem PánA s mečem , ke všem lidem : a zbiti Páně, bylo mnoho.

Jeremiáš 4:11,12,13
11 V té době byl řekl, aby tento lid a Jeruzalém , horkým vzduchem z vysokých míst v poušti dcera mého lidu , nikoli oddělit zrno od plev , nebo očistit veškeré :
12 silný vítr z nich přijde ke mně : Nyní dám větu proti nim .
13 Viz , přijde až za mraky , a jeho vozy jsou jako vichřice jeho koně jsou rychlejší než orli. Běda ! pro nás jsou zničené .

Jeremiáš 12:12
12 Torpédoborce jsou přijde na všech místech vysokých přes poušť : pro meč Hospodinův pozře od jednoho konce země na druhý konec země : žádný člověk musí mít klid .

Abakuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid vás mezi národy, a podívej se na sebe a přemýšlím báječně : o Pracuji fungovat ve vašem dní, nevěříte když to říkal.
6 Nebo aj, já vzbudím Kaldejské , že národ lítý a rychlý , že šíři země , takže magari obydlí míst, která nejsou jejich.
7 Jsou obavy a obávaný jejich rozhodnutí a jejich důstojnosti postupovat od sebe .
8 Jejich koně jsou rychlejší než levharti , a více tvrdá než vlci za večera : a jejich jezdci stiskněte hrdě na : ano , jejich jezdci pocházejí z dálky , jak prchají orel připravený k jídlu .

Jeremiáš 50:40,41,42,43
40 Stejně jako Bůh zničil Sodomu a Gomoru a jejich sousední města , praví Pán , a tak nikdo bydlí tam , nebo zda tam bydlí každý syn člověka .
41 Viz , lidé přichází ze severu ; a národ veliký a mnozí králové se po stranách země .
42 Oni drží luk a kopí : jsou kruté, a žádný slitování : jejich hlas bude řev jako na moři , a jízda na koních , zšikovaní jako muži, pro válku proti tobě , ó dcero Babylon .
43 babylónský král slyšel o nich , a jeho ruce vosk slabý : úzkost zachvátí jej, a utrpení jako rodičku.

Jeremiáš 51:1
1 Toto praví Hospodin , Aj , já vzbudím proti Babylónu , a proti obyvatelům Lebcamai , ničí vítr .

Daniel 11:40
40 A během konce je makikipagkaalit ho král polední , a král půlnoční oboří se na něj jako vichřice, s vozy a jezdci , a mnoho lodí ; a on vstupuje v zemi , a přepadem a procházet .

Joel 2:2,10
2 Dny temnoty a mračna, den oblaku a mrákoty, jako svítání rozprostřená po horách : Lid mnohý a silný ; ještě nikdy to líbíAni nesmí být víc po tom , až do léta mnoho generací .
10 Země se zemětřesení před nimi ; nebesa se třesou : slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář :

Sefanjáš 1:15
15 Tento den je dnem hněvu , den soužení a úzkosti , den zkázy a destrukce , den tmy a smutku , den oblaku a mrákoty,

Ezekiel 38:9,15,16
9 A budeš stoupat , Vám přijde jako bouře , budeš jako oblak na pokrytí nákladů na pozemky , vy , a všechny tvé voje , mnoho národů a s tebou .
15 A budeš pocházejí ze svého místa od končin severu , ty i mnoho národů s tebou, všichni jezdci na koních , velké společnosti a mocné armády;
16 A přijdete proti mému lidu, Izraeli, jako oblak k zakrytí půdy: je poslední den , aby tě na svou zemi, že národy mohou mě znají , když posvěcen budu v tobě , Gogu , před jejich očima .

Ezekiel 1:4,5
4 A viděl jsem, a aj, bouřlivý vítr přišel ze severu , velký mrak , s ohněm infolding sám , a blesk vůkol , a od poloviny ji zářící kov, z prostředku ohně .
5 A od poloviny této smlouvy bylo cosi podobného čtyřem bytostem . A to byl jejich vzhled : oni měli podobu člověka ;

čtyři živé bytosti , které Ezechiel viděl, byli oba John viděli ve Zjevení ze čtyř značek. Bouře větry ze severu jsou čtyři jezdci John viděl, že každý z nich má žijící bytost řekla : "Pojď ! "

Zjevení 6:08
8 A viděl jsem, a aj, kůň plavý : Ten, který seděl tu s názvem Smrt a peklo následovalo s ním . A oni dostali pravomoc nad čtvrté části země , zabít mečem a hladem a morem , a divoké zvěři zemské .

Článek , že "oni" se odkazuje na čtyři jezdci a ne ve čtvrtém jezdce pouze .

Ezechiel 14:21
21 Nebo takto praví Panovník Hospodin: , čím více , když jsem poslat své čtyři přísné rozsudky Jeruzalém , meč a hlad , a divoká zvířata , a mor , aby odříznout lidi i hovada ?

Podle Zachariáše 5 budou posílat meč , hlad , mor a divoká zvířata Páně v den obléhání a čtyři jezdci .
A když obléhání došlo , že je všechno, když je vše opravdu řekl , je psáno.

Luke 21:22
22 Nebo se jedná o dny pomsty , že splnili všechny tyto věci jsou v písemné formě.

Rezervace označené

Kniha má značka je kniha Daniel .

Daniel 12:4,9
4 Ale ty , Danieli , drž hubu slova , a pečeť knihu až do konce : mnozí zmateně pobíhat a znalosti se zvyšují .
9 A řekl: Odejdi , Daniel : pro slova jsou uzavřené a zapečetěné až do doby konce .

Nyní , obsah knihy Daniel je o ohavnosti zpuštění . Daniel 9:27 , 11:31, 12:11 a jiní o nepřítelem Boha a o příchodu Mesiáše .

Nyní , obsah knihy se značkou ve Zjevení je asi ohavnosti zpuštění . To je důvod, proč slunce , měsíc a hvězdy se zachmuří .

Některé věci se v knize Daniel a Zjevení




Při pohledu na vlajku naší země Filipíny , znak proroctví Daniel a Zjevení .

Daniel 7:7,20,24
7 Po viděl jsem u vidění nočním, a aj, čtvrté zvíře, hrozný a silný , a velmi silný , a to mělo veliké železné zuby : to sežral a kusy , a jeho nohy niyuyurakan zbytek , a odlišné ode všech předešlých zvířat před ním , a mělo deset rohů .
20 A o deset rohů , které byly v jeho hlavě a jeden na jaře a před nímž padla tři dokonce , že roh , který měl oči a ústa nagasasalita velké věci, které vypadají byl více než skvělý své společníky.
24 A deset rohů z tohoto království je deset králů vznikají : a poslední povstane po nich ; a on bude rozdílný od prvních , a se poníží tří králů.

Zjevení 17:8-14
8 zvíře jste viděli bylo , a pryč zblízka a hluboká , a vede k destrukci . A ti, kteříž přebývají na zemi manggigilalas , jejichž jména nejsou napsána v knize života od založení světa, když viděli zvíře , jak byl , a ne , a přijít .
9 Zde mysl moudrosti. Sedm hlav je sedm hor , které ženě sedí ;
10 A oni jsou sedm králů : pět padli , jeden sem , jeden ještě nepřišel , a když měla chvíli trvat .
11 A šelma , která byla a není , On je také osmý a on byl sedm a ona se k destrukci .
12 A deset rohů jsi viděl je deset králů , kteří by se podílejí na království, ale dostávají orgán rozhodl, že se jednu hodinu za zvíře .
13 Tyto mají jednu mysl , a dát svou moc a autoritu , aby zvíře .
14 Bojují proti BeránkoviA oni dadaigin Beránka , protože je Pán pánů a Král králů , a jeho společníci , kteří byli povoláni a elity a věrný i přednost .

trojúhelník vlajky symbolizuje Filipíny od 10 ( deset) Daniel 7:20 a Zjevení 17:12 . A tři klesla ( Daniel 7:20 ) je tříhvězdičkový isinisimbulo. Tři utopil a vznik čtvrtého ( Daniel 7:7) . Čtvrté zvíře ( Daniel 7:7) byl sinisimbulo den. Osmi paprsky je symbolem osmi králů (Zjevení 17:11) , kdy zvíře osmé v sedm.

Obrázek z : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Oni Dirigmain Beránek (Zjevení 17:14) , jak říká v knize Daniel .

Daniel 7:9-14 ignorovat ty, Boží království přišlo v průběhu čtvrtého zvířete. A čas je to také Messiah dal moc a sláva a království.

Daniel 7:9-14
9 Viděl jsem až trůny byly umístěny , a jeden ze starších zasedání na slunci a jeho roucho bílé jako sníh , a vlasové hlavy jeho jako vlna čistá : trůn byl plameny ohně .
10 A prudký oheň a vyšel z něho před : tisícové tisíců sloužili jemu , a makasampung tisíckrát sto tisíců stálo před ním : souzení je nastaven , a byly otevřeny knihy .
11 I pohlédl v té době , protože ta troufalá slova, která roh , jsem se podíval nahoru na zvířatech byl zabit a jeho tělo zničeno a to bylo dáno sunigin ohně.
12 A jako pro zbytek zvířat, jejich síla je odnášen : zatím jejich životy byly prodlouženy na období a času .
13 Viděl jsem u vidění nočním , a aj, přišel s oblaky nebeskými někdo jako Syn člověka , a on přišel Starý dnů , a přivedli ho v blízkosti před ním.
14 A dal mu moc a sláva a království , že všechny národy by měly národy a jazyky mu sloužit: Jeho vladařská moc je věčná , která nepomine , a jeho království nebude zničeno.

Poznamenat, že čtvrté zvíře je také bulugang kozy Daniel 8:08

Daniel 8:08
8 A kozla vyvyšoval náramně , a když byl silný , byl veliký roh zlomený , a místo ní se objevily čtyři výrazné rohy směrem čtyř nebeských větrů .

Důkaz , jak čteme ve verši 25 z Daniel 8.

25 A svým způsobem se palulusugin lest v ruce : a on se zvětší se ve svém srdci , a jejich bezpečnost je povinen zničit mnoho: on se také postaví proti knížeti knížat, Ale on se rozdělí bez rukou.

Zde uvedené , že princ boj myslí , že mu kníže knížat nebo přijít.

Je-li tedy , král je také špatný král řekl Daniel 11:21.

Daniel 11:21
21 a místo něho postavit se odsouzeníhodné osoba , které nedal tu čest království : Ale on přijde v době bezpečnosti a obdrží království skrze úlisnost .

22 A oni musí projít hodně , že budou přetečení před ním , a na podzim, ano , jako princ smlouvy .

Chcete-li pokračovat ve čtení Daniel 12:01 budeme vědět, že během tohoto královského čas příjezdu Miguel.

Daniel 12:01
1 A v té době se Michael postavit velký prince , kteří stojí za dobro synové lidu tvého : a tam musí být doba soužení nebylo, jakž jest národ, až do té doby , a v té době lidé tvůj musí být dodána , každý, kdo musí být napsány v knize .

Tento král (Daniel 11:21 ) byl čtvrtý král příchod Archanděla .

Daniel 11:1,2
1 a jak pro mne , prvního Daria Medes , jsem stál potvrdit a posílit ho .
2 A teď jsem se ukázat pravdu . Zde , ještě tři králové v Persii ; a čtvrtý místopředseda je daleko bohatší než všichniA když byl silný přes jeho bohatství , on kikilusin všichni proti Řeckého království .

A další se týká sen je socha krále .

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 I druhý rok svého kralování Nabuchodonozora Nebúkadnesar sen , a jeho duch byl ustaraný a jeho spát šel .

31 Ty králi , viděl , a aj, skvělý obraz . Tento obraz , který byl mocný , a její lesk byl mimořádný , stál před tebou, a vzhled to bylo hrozné .
Zhruba 32 obrázků , jeho hlava byla z ryzího zlata, její hruď a paže ze stříbra , břicho a boky z mědi ,
33 Jeho stehna ze železa, nohy dílem ze železa a část hlíny.
34 Vypadáš tam natibag kámen bez zásahu rukou , a udeřil obraz ten v nohy jeho byly železné a hliněné , a on se zlomil .
35 Potom železo , hlína měď, stříbro i zlato potříno dohromady , a stal se jako plevy léta mlácení, a vítr, který nemá místo se nachází pro ně : a kámen, který do sochy udeřil, se stal obrovskou skálou a zaplnil celou zemi .

40 A Království pak čtvrté bude tvrdé jako železoProtože železo a nakadudurog subdueth všechny věci : a jako železo , že porazit všechny z nich, a madidikdik .

Na 44 Ve dnech těch králů dá Bůh nebes povstat království, , že nesmí být nikdy, nebo moc to bylo ponecháno na jiné lidi , ale na kusy , a všem těm královstvím , a to lalagi navždy .

Th čtyř zvířat ve Daniel je šelma ve Zjevení 13.

Daniel 7:25
25 A Ten bude mluvit slova proti Nejvyššímu , a musí mít z svatých Nejvyššího , a on bude myslet na změnu doby a zákonA budou vydáni do jeho rukou až do času a časů a poloviny času.

Zjevení 13:5,6
5 A dal jí ústa mluvící veliké věci a rouhání ; a mu úřad po čtyřicet a dva měsíce.
6 Otevřel ústa, v rouhání proti Bohu, Chcete-li pusungin jeho jméno a jeho příbytku, takže obyvatelé nebe .

Do času a časů a poloviny času ve Daniel 7:25 je stejný ve čtyřech a dva měsíce . Ekvivalent tří a půl let. Druhá šelma ve Zjevení poskytl fotky z prvního dechu u zvířat. Kdo je to?

Zjevení 13:14,15
14 A on oklamal obyvatelé země na znamení, která mu byla udělena dělat v očích té šelmy ; řekl obyvatele země , že by měli mít představu o zvíře rána mečem a žil .
15 A on dal dech , aby obrázky zvířat, k obrazu zvířata mohla mluvit a způsobují všechny, kteří odmítli uctívat obraz té šelmy .

Když budete mít představu o kozu a čtvrtý král ?

Daniel 8:19 ( koza )
19 A on řekl: "Hle , ukážu ti , co se děje v poslední době pobouření ; Pro asi harmonogram konce.


Daniel 11:31,40 (čtvrtý král )
31 a skupina bude stát na jeho straně, a budou profánní svatyně , a to i stěn a odstraní každodenní oběti zápalné , a oni místo ohavnost , kterýž by udělal .40 A během konce je makikipagkaalit ho král jihu , a král půlnoční oboří se na něj jako vichřice , s vozy a jezdci , a mnoho lodí , a on přiznal zemi , a přepadem a později.

Podle našeho čtení , kniha Daniel , bude ohavnosti zpuštění během čtvrtého krále dojde v průběhu konce roku . Kdy bude konec sezóny ?

Sefanjáš 1:14,15,16
14 velký den Jehova je blízko, Blízko jemné a spěch , dokonce i hlas v den Páně: mocný muž bude plakat tam hořce .
15 V den, kdy je den hněvu , den soužení a tísně, den zkázy a destrukce, Den temnosti a mračna, den oblaku a mrákoty,
16 dnů na polnice a alarm proti městům hrazeným , a proti vysoké zdi.

Takže příchod Miguel v době potíží v průběhu zápasů konce a říká (Sofoniáš 1:14) je den Páně . Jsme re -read Daniel 12:01

Daniel 12:01
1 A v té době Michael bude stát, velký ochránce, který kandiduje za dobré synů lidu tvého : a bude čas ssoužení , jako nikdy nebyla , protože tam byl národ do té doby , av té době lidé tvůj musí být dodána , každý ten, který musí být napsáno v knize .

"čas "se vztahuje k době čtvrtého krále ( nebo mohou být čtyři) během konce .

Když se v době nouze (Sofoniáš 1:15) podle Pána Ježíše ?

Lacas 21:22,23
22 Nebo To jsou dny pomsty , že splnil všechny napsaného.
23 Běda nagdadalangtao , a ošetřovatelství v těch dnech ! pro K dispozici bude velká tíseň na zemi, a zlost v této zemi .

zvíře byl syn zatracení , nebo perverzní .

2 Tesalonickým 2:2,3,4,8,9
2 tak, abyste snadno přesunout své mysli , ani být ještě trápí , ani duch , ani slovem , ani dopisem od nás s tím, že v den Kristova ;
3 Nechte vás někdo nesvedl jakýmkoli způsobem : pro nesmí přijít , s výjimkou , že přijde spáditá , a odhalil ďábel , syn zatracení ,
4 Že odolává a sám proti všem , který se nazývá Bůh , nebo je uctíván , tak že on sedí v chrámu Boží , že on sám prohlásit za Boha.
8 A pak se , že zlý je odhalil , že Pán zabije dechem svých úst , a jas jeho příchodu zničí ;
9 Ten , jehož příchod je po zpracování Satan se vší mocí , znameními a zázraky lživými ,

2:14 1Timoteo
14 A Adam nebyl sveden , ale žena klamáni byl v přestoupení ;

Tak jsme zjistili, že žena má číslo 666 , protože ona ( žena ) je přestoupili proti Bohu a ne člověk .

Daniel 9 se říká asi 490 roků . Jedná se příchodem pomazaného prince. Také říci, tady asi tři a půl roku (42 měsíců nebo týdnů , sangglinggo a půl týdne )

Daniel 9:24,25,26,27
24 Sedmdesát týdnů let je stanoveno tvému lidu a tvému svatému městu , dokončit přestupek , a zastavit se na trestný čin , a aby usmíření za nepravosti , a k uvedení věčné spravedlnosti , k zapečetění vidění a proroctví , k pomazání svatyně svatých .
25 Věz a rozeznat , emise z přikázání navrácení a vybudování Jeruzaléma až pomazaný kníže , se sedm týdnů a šedesát dva týdny: Musí být postaveny znovu , s ulicemi a zdmi , a to iv nelehkých dobách.
26A po šedesáti dvou týdnech uříznout s povrchovou úpravou, a musí mít nic, a zničit město a svatyně lidu prince , aby přišli a na konci této povodní , a až do konce bude válka , jsou stanoveny troskách .
27 A navázat na svou smlouvu s mnoha po dobu jednoho týdne : a polovina týdne se musí způsobit , aby přestaly se obětovat a oběťA křídlo ohavností přijde jeden zničil , a až do konce , a pagkapasiya přerostla nepřátelství zničeny.


Smrt po 1 / 3 lidstva

Jak zabit 1 / 3 lidstva řekl ve Zjevení 9:15 ?

Zjevení 9:15
15 A ty čtyři anděly ungirded , namontuje na čas a den a měsíc a rok zabít třetí část mužů.

hodiny a dny a měsíce a roky , říkat to bylo na 11.09.2001 tragédie v New Yorku.

1 / 3 z lidí zemřelo nebo ztratili naději, že znát pravdu Boží provedeno na 9 / 11.

Nemají najít naplnění Pán Ježíš řekl Matthew 24:2

Matthew 24:2
2 Ale on odpověděl a řekl jim: Vidíte-liž tyto všecky věci ? Amen, pravím vám, že nesmí být ponecháno tady kámen na kameni kámen , ne zbořen.

Litiral vlastně umřel na 9 / 11 , ale mnoho dalších zemřelo v poznání pravdy , a to je více, škoda . Spolu s římsko-katolickou církví zemřelo a dalších křesťanských sekt o poznání pravdy .

Jak 1999, populace 6 miliard na celém světě ( zdroj : Organizace spojených národů Populační divize ) a křesťané jsou číslovány 2,1 miliardy (zdroj: Encyklopedie Britannica ) Tato informace pochází z času ( pro děti) almanachu 2008. Dokonce 1 / 3 populace ve světě jsou křesťané .


Pie -chart



Obrázek z : Spojené státy Centrum pro světové mise
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 lidstva je popsán v knize Zjevení jako hvězdy .

Zjevení 12:04
4 a jeho ocas vytáhl třetí část hvězd na nebi i na zemi ipinaghagisA drak se postavil před ženu rodit , aby pohltil její dítě jejím narozením .

A hvězda je také hvězda v knize Daniel .

Daniel 8:10
10 a zvýšené velmi , až k vojsku nebeskému , a některé z hostitele a hvězdy jsou lité na zem, a razítkem na ně .

A 1 / 3 lidstva očistit jej .

Zachariáš 13:8,9
8 pass, že po vší zemi , praví Hospodin , byly dvě části odříznout a umírají , ale třetí zůstal .
9 a I přinese třetí část ohně, a bude přeženu je, jako se přehání stříbro , a pokusí jako zlato . Musí zavolat na mé jméno a já se slyšet : Já říkám, můj lid : a budou říkat , Hospodin je můj Bůh .

Ale někteří mohli myslet , že jednou ve verši 8 se říká 2 / 3 zabiják antikoncepce Apocalipisis 09:15 1 / 3 zabiják . Protože to není v rozporu jen symbol toho. V Zachariáš 13:8 naznačuje, že snížení nebo zemřít není zahrnuta v ohni očistit . Ve Zjevení 9:15 , oni jsou mezi proroctví a znal pravdu den navštívení , den .

Luke 19:44
44 A ilulugso k zemi , a vaše děti v tobě : a tobě nemají nechat kámen na kameni , poněvadž jsi neznal čas svého navštívení .

Ezekiel 5:2,12
2 A třetí část spálíš ohněm ve středu města , jsou-li splněny dnů obležení, A přijmout třetí část , a bít s mečem v okolí , a třetí část budeš rozptyl ve větru , a já budu čerpat z mečem po nich .
12 Třetí část je die moremA s hladem musí být spotřebováno z vás , a Třetí část se padnou mečem kolem vás , a třetí části jsem se rozptýlí ve všech směrechA opírat se meč po .

Stanovené lhůtě, jsou-li splněny dnů obležení

Co Ježíš řekl něco o tom ?

Luke 21:20-22
, Ale 20 Když viděl armády Jeruzalémě, pak víte, že její zničení bylo blízko .
21 Tedy těch, v Judsku, ať uprchnou do hor , a uvnitř města vyšel , a v této oblasti by neměla vstoupit do města .
22 Protože se jedná o dny pomsty, která splňovala všechny tyto věci jsou v písemné formě.

Co je to proroctví ve Zjevení o člověku zemře mečem , hladem a morem ?

Zjevení 6:7,8
7 A když otevřel čtvrtou pečeť, slyšel jsem hlas čtvrté bytosti řka: Pojď .
8 A viděl jsem, a aj, kůň plavý : Ten, který seděl tu s názvem Smrt a peklo následovalo s ním . A oni dostali pravomoc nad čtvrté části země , zabít mečem a hladem a morem , a divoké šelmy na zemi.

Budeme i nadále číst až do přibližně 6 značek.

Zjevení 6:9,10
9 A když otevřel pátou pečeť, spatřil jsem pod oltářem duše těch zabitých pro slovo Boží a pro svědectví s nimi :
10 A volali hlasem velikým , řka: Jak dlouho , Pane svatý a pravý, není soudce , a pomstil krev našich , aby bydlí na zemi ?

pomsta krví svatých je důvod, proč patří meč , hlad , mor a volně žijících živočichů na 5 značek . krev mučedníků byly nalezeny v Babylonu .

Zjevení 18:24
24 A on našel krev proroků a svatých a všech zabil na místě.

A je to také pomsta za jejich odporné modly .

Zjevení 9:20,21
20 a Zbytek lidí, ne zabit v těchto ran, neodvrátili od výtvorů svých rukou , že uctívání démonů , a modlám ze zlata a stříbra , a bronz , a kámen a dřevo , který ani vidět , ani slyšet , ani chodit nikdy.
21 A oni nečinili pokání z vražd svých , ani z jejich kouzel , ani jejich smilstva , ani z krádeží svých.

Samson a 9 / 11 tragédií

Soudci 16:25-31
25 A stalo se potěšit srdce jejich , řekli: " Zavolejte Samsona , že on může učinit nás sport . A vyzvala k Samson z vězení , a on se posmíval se jim . A postavili ho mezi sloupy :
26 I řekl Samson chlapec , který držel ho za ruku , Ipahipo mě pilíře domu , že jsem mangahiligan .
27 Dům byl plný mužů a žen , a všechny knížata Filistinská tam byli , a střecha tři tisíce mužů a žen, pozoroval při hraní s Samson .
28 A Samson povolán do Yahweh, a řekl: , Pane Bože , prosím pamatuj na mne, a já prosím posilni mne , jen pro jednou , ó Bože , že jsem maiganti čas Pelištejci pro mé dvě oči .

29 A Samson držet oba prostřední sloupy, na nichž dům odpočinul , a opřel se o ně , jednu v pravé ruce , a druhý na levici .
30 A řekl Samson : Nechť umře s Pelištejci , a sklonil se vší silou , a dům se zřítil na knížata a všecken lid, kterýž byl v něm . Takže mrtvých , které usmrtil umíraje, bylo víc než on zabil v jeho životě .
31 Tedy jeho bratři šli dolů a všichni v domě svého otce , a vzal ho a přinesl ho , a pochovali ho mezi Zaraha a Estaol hrobu Manue svého otce . Soudil Izraele po dvacet let .

Obrázek z :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Ztráty
Hlavní článek: obětí útoků z 11. září
Úmrtí (kromě únosci )
New York World Trade Center 2605
[28] [29] [30] [31]

Americká 11 87 [32]
Spojené 175 60 [ 33]
Pentagon Arlington 125 [ 34]
Americká 77 59 [ 35]
Shanksville United 93 40 [ 36]
Celkem 2976
Tam byl celkem 2995 mrtvých, Včetně 19 únosců a 2976 obětí. Oběti byly rozděleny takto : 246 na čtyřech letadlech ( od kterých nebyly žádné survivors ) , 2605 v New Yorku ve věžích a na zemi , a 125 v Pentagonu . [ 37] [38 ] Všechny úmrtí útoky byli civilisté, s výjimkou pro 55 vojáků zabil v Pentagonu [39].

To je z těchto informací :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Pokud tedy předpovídal zhroucení "dvojčat" v knize Soudců . Vidíme podobnost nehodách

Samson :
Soudci 16:27
27 Dům byl plný mužů a žen , a všichni knížata Filistinská tam byli , a střecha má tři tisíce mužů a žen , pozoroval při hraní s Samson .

On 9 / 11:
Tam byl celkem 2995 úmrtí ,

Téměř stejné , stejné pomstu.

Ezechiel 20:47
47 A řekl k lesu na jihu , Slyšte slovo Hospodinovo : Takto praví Panovník Hospodin : Hle, zanítím oheň v tobě , a pozře každý strom zelený v tobě , a každý suchý strom : hořící plamen neuhasne , a všechny tváře od jihu k severu se spálí v plamenech .

V 8:46 hodin, Američan let leteckých linek 11 byl narazil do severní věže Světového obchodního centra , po kterém následuje United Airlines letu 175 , který zasáhl jižní věž v 903: am

Jižní věž (2 WTC ) klesl na cca 09:59 , po vypálení za 56 minut v požáru způsobeného dopadem United Airlines 175 [22]. severní věže (1 WTC ), se zhroutil v 10:28 , po vypálení na přibližně 102 minut.

Obrázek z :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Středa 23 prosince 2009


Zavedení ...


Genesis 1:1-3
1 začátek Bůh stvořil nebe a zemi .
2 Země pak byla pustá a prázdná , a tma byla na tváři hluboké , a Duch Boží vznášel se nad vodami.
3 I řekl Bůh Budiž světloA bylo světlo.

Jasně řečeno, v prvním odstavci Genesis 1, že " začátek ", byl vytvořen Boha v nebi i na zemi .

John 1:1-5
1 Na počátku bylo SlovoA Slovo bylo u Boha, A to Slovo bylo Bůh .
2 Je také počátku u Boha.
3 Všechno povstalo skrze něj , a jakoukoli věc stanoveno, že nebylo učiněno bez něho.
4 V něm byl život a život byl světlo lidí .
5 A to světlo svítí ve tmě a ve tmě pochopili , že ne .

Nyní říká, tady v John 1:1-5 Slovo bylo u Boha nebo s Bohem na začátku. Na začátku, když stvořil Bůh nebe a zemi.

Čteme v angličtině.

John 01:02

Nové mezinárodní verze ( © 1984)
On byl s Bohem v zádech .

Nové bydlení Překlad ( © 2007)
Ten existoval V vrátil s Bohem .

New American Standard Bible ( © 1995)
On byl V vrátil s Bohem .

Mezinárodní standardní verze ( © 2008)
Ten existoval V vrátil s Bohem .

Boží slovo ® Překlad ( © 1995)
Byl lidstvo s Bohem v zádech .

Král James Bible
Totéž V vrátil s Bohem .


Zřejmé, když se "on" se odkazuje na osobu.

Dejte nám vědět, co ten druhý John řekl o Ježíši .

1 John 1:1,2
1 Ti od začátku, které jsme slyšeli , které byly pozorovány s očima , které jsme se dívali , a naše ruce mají zacházet , pokud jde o slovo života;
2 (pro život byl zjeven, my jsme viděli, a svědčíme , a prohlásit vám život, věčný život , s Otcem a projevila jest nám ) ;

1 John 2:13,14,24
13 Píšu vám , otcové , protože víte, že od počátku on. Píšu vám , mládenci, že jste zvítězili nad zlého . Napsal jsem , dítka , že jste poznali Otce .
14 Napsal jsem vám, otcové , protože víte, od počátku, že on by.
24 Co pro vás, můžete bydlet ve svém slyšeli od počátku . Pokud bydlíte od počátku, že jste slyšeli , i vy se řídí v Syna a Otce.

Kristus je " on " na začátku. A podle Genesis , Na počátku stvořil Bůh na nebesích a na zemi .

Čteme další verze 1 John 2:13

Nové mezinárodní verze ( © 1984)
Píšu vám , otcové, že Už jste známá černá kdo je se vrátil z. Píšu vám , mládenci, že jste zvítězili nad zlým . Píšu vám , drahé děti, protože jste poznali Otce .

Nové bydlení Překlad ( © 2007)
Píši vám, kteří jsou zralí ve víře , protože Víte Krista, , který existoval se vrátil z. Píši vám, kteří jsou mladí ve víře , protože jste vyhráli Super bitvu s zlého.

New American Standard Bible ( © 1995)
Píši vám, otcové , protože Víte černá , který byl se vrátil z. Píši vám, mládenci, že jste zvítězili nad zlým . Psal jsem vám, mládenci, že jste poznali Otce .

Mezinárodní standardní verze ( © 2008)
Píši vám, otcové , protože Už jste znám jednoho , který existoval se vrátil z. Píši vám, mladí lidé , protože jste zvítězili nad zlým .

Boží slovo ® Překlad ( © 1995)
Píšu vám, otcové , protože Kristus víte , který existoval se vrátil z. Píšu vám, mladí lidé , protože jste vyhráli vítězství nad zlem jeden.

Král James Bible
Píšu vám , otcové, že Už jste známý černý že je z se vrátil. Píšu vám , mládenci, že jste zvítězili nad zlého . Píši vám , synáčkové, že jste poznali Otce .


1 John 2:14
Nové mezinárodní verze ( © 1984)
Píšu vám, otcové , protože jste známý černý kdo je se vrátil z. Píšu vám , mládenci, že jste silní a slovo Boží ve vás žije , a jste zvítězili nad zlým .

Nové bydlení Překlad ( © 2007)
Psal jsem ti , kteří jsou Boží děti, protože jste poznali Otce . Psal jsem ti , kteří jsou zralí ve víře , protože víte, Krista, , který existoval se vrátil z. Psal jsem ti , kteří jsou mladí ve víře , protože jste silní . Životy Boží slovo ve vašich srdcích , a vy jste vyhráli Super bitvu s zlého.

New American Standard Bible ( © 1995)
Psal jsem vám, otcové , protože víte, Černý , který byl se vrátil z. Psal jsem vám, mládenci , že silní jste , a slovo Boží ve vás zůstává , a jste zvítězili nad zlým .

Mezinárodní standardní verze ( © 2008)
Psal jsem vám , dítka , protože jste poznali Otce . Psal jsem vám, otcové , protože jste známý na jedné , který existoval se vrátil z. Psal jsem na vás , mladé lidi , protože jste silní , a proto, že Boží slovo zůstává ve vás a jste zvítězili nad zlým .

Boží slovo ® Překlad ( © 1995)
Napsal jsem vám, mládenci, že jste poznali Otce . Napsal jsem vám, otcové , protože víte, Krista, , který existoval se vrátil z. A já jsem napsal , mladé lidi, protože jste silní a Boží slovo žije v tobě . Už jste získal vítězství nad zlem jeden.

Král James Bible
Psal jsem vám , otcové, že jste známý černý to je se vrátil z. Psal jsem vám, mládenci, že jste silní a slovo Boží ve vás , a vy jste překonání zlého .

Tak jasné , že Kristus je přítomen v počátku stvořil Bůh nebe a zemi.

Micheáš 5:2
2 Ale ty budou Bét- lehem Ephrata , málo ke kompromisu mezi tisíci Juda , ze mi ukázat jeden až bude vládcem v Izraeli , jejichž odchody dále jsou od věků, od věčného.

Kdykoliv předmětem nekonečných ?

Přísloví 8:23,24
23 I byl stanoven od dob ani začátek , před Země.
24 I vyvedl nic hlubokého , když tam byly žádné fontány oplývajících vodami .

čas v celou věčnost bez počátku.

Nové nebe a nová země


21:1-4,10 prohlášení
1 A viděl jsem nové nebe a novou zemi, neboť první nebe a první země pominuly a moře je pryč .
2 A viděl jsem svaté město , Nový Jeruzalém, jak sestupuje z nebe od Boha, připravený jako nevěstu nagagayakang opravdu jeho manželka .
3 A slyšel jsem mocný hlas z trůnu , řkouce: Hle , stánek Boží s lidmiA on bude bydlet s nimi a oni budou jeho lid a Bůh sám bude s nimi a bude jejich Bohem
4 a Setře každou slzu z očí, A tam nesmí být žádné úmrtí , musí tam být více smutku , ani smutek , ani bolest : první věci pominuly .
10 A Anděl mě odvedl ve duchem velikou a vysokou horu, a ukázal mi svatého města Jeruzaléma, jak sestupuje z nebe od Boha ,

Způsobil horu, aby se John ( V10 ) je místo ve svatém městě . svaté město je Jeruzalém .

Ezechiel 40:2
2 V viděních Božích přivedl mne do země Izraelské , a Umístil jsem velmi vysokou horu , kde je město na jihu .

Pokud se lidé na jihu , tedy nejvyšší hora na severu . Co je hora na severu ?


Žalm 48:2
2 krásné na výšku, radost z celé země , hoře Sion , ve směru na sever , město velikého krále .
Galatským 4:26
Ale 26 Jeruzalém je svobodný, což je naše matka.

Židům 12:22
Ale 22 přišel až k hoře Sion , a lidé Boha živého , Jeruzalému nebeskému , a nesčetné hostitel andělů ,

Židům 11:16
16 Ale teď oni toužili po lepší zemi , dokonce i nebe, Takže se to nestydí Boží slouti jejich Bohem : k on měl podle nich město .

Dejte nám vědět litiral , materiál , fyzikální ( v těle a ďábel ), nový Jeruzalém .

V prvé řadě , hosté se vrátit do svých domovů . Ne lidé vrátit sa hosté . Jestliže jeden si myslel, že lidé přišli k němu , on zvrátit mozku.

Č. svědectví Ježíš ve čtyřech evangelia ( Matouš , Marka, Lukáše a John ), že nebe se blíží. Výuka ho modlitbou k učedníkům řekl : Může být vaše království přijít. Buď vůle tvá , jak v nebi , tak i na zemi. Matthew 6:10

Ne proroci svědectví, že nebe se blíží. Vzkazuje ze prorok hoře Sion Boží království . John přinesl do vysokých hor (Zjevení 21:10 ) je město Jeruzalém sám. Jeruzalém byl a je nyní a navždy . Tak čteme proroky řekl o hoře Sion .

Izaiáš 66:20,22
20 a se uvedou všechny vaše bratry ze všech národů k Pánu, Které po koně a vozy , a na nosítkách , a na mul , a po rychlé šelmy , na mou svatou horu do Jeruzaléma, praví Pán , jak přinášet Izraelci své nabídky v nádobě čisté do domu Páně .
22 Nebo jako nové nebe a novou zemi, které jsem se přede mnou, praví Hospodin, tak stane símě vaše a jméno vaše .

Izajáš 65:9,17,18,19
9 a I vyvedl osiva z Jákoba , a od Judy dědici mého hor, a dědičně moje volba , a služebníci moji bydliti.
17 Nebo aj, Já stvořím nová nebesa a novou zemiA Staré věci jsou si pamatoval , ani přijít na mysl.
18 Ale buďte ráda, a radovat se navždy , ve kterém jsem se vytvořit: aj, Já stvořím Jeruzalém k jásotuA jeho lid k veselí.
19 A budu radovat v Jeruzalémě , a radost v mém osob: hlas pláče nesmí být více slyšet v jejímNebo hlas volajícího .

Nic řekl sem , že Jeruzalém sestoupí z nebe . Bůh říká, že vytvoří nové nebe a novou zemi v bodě 17 . Ale v odstavci 18 je definován od Boha , že jeho vůle stvořím Jeruzalém k jásotu .

Čteme spisy Paul .

2 Korintským 5:16,17
16 Protož nyní víme, že žádný člověk po těle : i když jsme jej dosud znali Krista podle těla , ale teď už víme, tak ho .
17 Proto, pokud někdo v Kristu, je nové stvoření : Staré věci pominuly: Hle , všechno je stát se novým.

Nový subjekt bude mít nové nebe a novou zemi pro nový subjekt nemůže dát starý nebe a zemi .

Luke 5:36-39
36 A mluvil také podobenství k nim : Žádný člověk slza nové šaty a staré oblečení itinagpi, bude pro ostatní moudrý , aby byla nová a staré věci nejsou tagping z období před rokem .
37 žádný muž muži dát nové víno do starých měchů, Ostatní moudrý papuputukin alkoholu před kůže , a je- break kůži.
Ale 38 by měl dát nové víno do nových lahví.
39 A nikdo pití vína od kalů , je nové víno bude milovat , za říkají , staré je lepší .

Izaiáš 43:18,19
18 Pamatujete si první věci , ani zvážit , co starých.
19 Aj, já dělat nové věci, Teď už se tam na jaře : se vy nevíte , že ? Budu dokonce tak na poušti a řeky v poušti .

Izajáš 56:7
7 Přinášejí na svou svatou horuA zajistit, aby jim radost ve svém domě modlitby : jejich oběti zápalné a jejich oběti budou přijímány na můj oltář , na můj dům bude zván domem modlitby pro všechny lidi .

Lidé se svatou horu, svatou horu do Jeruzaléma ( Izajáš 66:20 ) a ne se svatou horu lidí.

Zachariáš 08:03
3 Toto praví Hospodin , Vrátil jsem se k Sionu , a bydliti u prostřed JeruzalémaA Jeruzalém se nazývá městem pravdy , a hora Hospodina zástupů , svaté hoře.

Bůh přebývat v Jeruzalémě .

Joel 3:17,18,21
17 A poznáte, že já jsem Hospodin, tvůj Bůh , bydlím na Sionu, hoře svatosti: tak Jeruzalém bude svatý , a ne se pak ho , než cizinci.
18 a stane se v ten denŽe na horách se mstem, a kopce se průtok s mlékem, a všechny Brooks judský toku s vodami , a kašna vzejde z domu Hospodinova , a voda údolí Sittim .
21 A budu očistili svou krev , že jsem nebyla vyčištěna : Hospodin přebývá na Sionu.

Žalm 132:13
Pro 13 Hospodin zvolil Sijón; jeho domov on toužil nejvíce.

Žalm 48:8
8 Co jsme slyšeli , tak jsme viděli lidi Hospodin zástupů , lidé našeho Boha ; Bůh vytvoří to navždy. ( Selah )

Izajáš 02:02
2 a se stalo v posledních dnech, Jaké hora domu Páně, bude stanovena na vrcholu horyA je vysoko na kopci , a všechny národy budou.

Izajáš 57:15
15 Toto praví Vznešený a Vyvýšený, který přebývá ve věčnosti , jehož jméno je svaté ; Bydlím ve vysoké a svaté místo On také zdeptaný a poníženého skromnost , oživit ducha ponížených , abych oživil srdce zkroušeně.

Izajáš 35:10
10 A Vykoupení, pravím, Hospodinovi navrátí , a přijdou na Sion s písní a věčná radost na jejich hlavy: Dojdou veselí a radosti , a smutek a vrátí povzdech.

Izajáš 30:19
19 Pro lid bude sídlit na Sionu v Jeruzalémě: Budete plakat nic víc , bude mu jistě bude milostiv vám vyjádřit svůj stížnost , když uslyší , bude mu odpovědět.

Izaiáš 25:6-10
6 a V této hoře se Hospodin zástupů ve všech městechhody z věcí tučných , hody z vína od kalů , z věcí tučných , mozk , vína od kalů a rafinované .
7 A bude na této hoře zahrnující všechna městaA závoj naladlad ve všech zemích .
8 On sežral smrt navždy , a Pán Bůh jim setře slzy z každé tváře , a pohanění lidu svého byly odstraněny v celé zemi: pro Pána.
9 a řekne v ten denHle , to je náš Bůh , čekali jsme na něj , a on nás zachrání: Toto je Pán , čekali jsme na něj , budeme jásat a radovat se v jeho spásu .
10 Pro V této hoře se ruka PáněA Moáb bude šlapat na jeho místo , jako sláma z korku nayayapakan v zácpě.

Izajáš 52:1
1 Probuď se, probuď se, oblec na tvé síly, O Zion, dát na vaše dobré oblečení , Jeruzaléme, město svaté: k této chvíle se už nikdy do tebe neobřezané a nečisté.

Izajáš 60:14
14 A synové z nich , které postihla tobě přijde ohýbání k tobě , a všichni, opovrhovali tobě klaněti se na vašich chodidel , a nazvou tě město Jehovovi , Sionem Svatého Izraelského.

Jeremiáš 07:07
7 je I příčina, proč se toto místozemě, kterou jsem dal vašim otcům od začátku až navěky.

Dokud nebudou navždy zůstanou v zemi zaslíbené .

Ezechiel 37:24,25
24 A Služebník můj David bude králem , aby jim, a všechny mají jeden pastýř : Dostane se mu také chodit v mém rozhodnutí , a dodržovat má nařízení , a dělat.
25 A Budou sídlit v zemi , kterou jsem dal svému služebníku Jákobovi, wherein vaši otcovéA Budou v ní bydliti, oni a jejich děti , a děti jejich dětí , navždyA David můj služebník , bude jejich knížetem navěky.

Izajáš 31:4
4 Toto praví Hospodin ke mně , tak jako lev a lvíče řvoucí na svou kořist , když je velké množství pastýřů vyvolal proti němu , že se nebojí svého hlasu , ani ponížit sebe kvůli hluku z nich: ano Alespoň Hospodin zástupů na hoře Sion, a kopec s ní bojovat .

Alespoň Pána a lidé s ním , že není pozemek stavíte , ale město lidé . Tento příklad je v 1 Samuel 14:34 .

1 Samuelova 14:34
34 A Saul řekl , nasadit do města a řekni jim: "Přineste mi sem každý člověk svého vola , a každý jeho ovce , a zabít ho , a jíst , a hřích Hospodin proti jedení krve. A přinesl všem lidemKaždý muž po jeho býku , že noc a zabil tam .

Izajáš 27:13
13 A stane se v ten den , že velká trubka musí být foukané, a oni zahynou v zemi Assyrský , a oni jsou vyděděnci v egyptské zemi , a klanět Pánu ve svaté hoře v Jeruzalémě.

Izajáš 54:5
5 Pro květen - maker je tvůj manžel, Hospodin zástupů je jeho jméno : , a Svatý Izraelský , je tvůj vykupitel, Bohem vší země slouti bude .

Bůh nemůže být znovu provdala do jiného města . Jeruzalém ve Zjevení být ženatý k Bohu . Může oženit znovu provdat , ale vzít si jiný , pokud poškozený smlouvu nevztahuje zákon Boží.

Izajáš 33:5
5 Hospodin je vyvýšen ; pro přebývá na vysoké: nalil Sion se právo a spravedlnost.

Když Bůh přebývá ve svatém městě jsou lidi, přebývá spravedlnost .

Daniel 2:35,44,45
Po 35 Pak železo , hlína měď, stříbro i zlato potříno společně, a byly jako plevy na humna v létě , a vítr, který není místo se nachází v nich , a kámen, který do sochy udeřil, se stal obrovskou skálou a zaplnil celou zemi.
44 A ve dnech těch králů dá Bůh nebes povstat království, které nebude zničeno navěky , nebo moc to bylo ponecháno na jiné lidi , ale na kusy , a všem těm královstvím , a Yao 'Y lalagi navždy .
45 vzhledem k tomu jste viděli kámen v horách natibag, bez rukou , a snížit železo, měď, hlínu , stříbro a zlato , znamenat velký Boží králi, co se bude dít dále : a ten sen je skutečný a výklad jeho .

Řekl šéf horské půdy . Z vysokých hor jsou rozesety po celé zemi ve Zjevení pagkakahula tak to padá z nebe .

Učíme se význam tohoto proroctví Daniel . " železo , hlína měď, stříbro i zlato potříno dohromady "Jsou to bohové skladem.

Micheáš 1:07
7 A všechny její rytiny na kusyA všichni jeho mzdy bude pohlcen ohněm a Všechny její modly budu pustá, o nájmu nevěstky se shromáždili , a pronájem nevěstky mangauuwi .

Daniel 5:04
4 Pili víno , a chválili bohy zlaté a stříbrné , měděné , železné, dřevěné a kamenné.

kamene ( Daniel 2:35 ), je Kristus , a hora je hora Sion . Čteme u Izajáše 28:16

Izajáš 28:16
16 Protož takto praví Panovník Hospodin : Hle, Ležel jsem v Sionu Nadace kámen, se pokusil kámen , úhelný drahý kámen , zda nadace : on věří nesmí spěchat .

Izajáš 44:28
28 Tato praví v Cyrus , On je můj pastýř , a plní veškeré své potěšení : i říká, že do Jeruzaléma , být postaven budeš , a chrám , Vaše nadace musí být stanovena.

Izajáš 45:13
13 I pozdvihl ho v spravedlnosti , a já se řídí všechny jeho cesty ; On zbuduje moje městoA on se pustil můj zajatce , nikoliv za cenu ani odměnu , praví Hospodin zástupů .

Jeremiáš 33:9,20,21
9 a lidé musí být moje radost , chvála a čest, před všemi národy země, aby slyšela všechny dobré , že jsem si je , a strach a třesou pro všechny dobré a pro všechny prosperity , že jsem opatřit jemu.
20 Toto praví Hospodin , Budete-li zrušit moji smlouvu na den, a smlouvu mou s nocí, takže by neměl být ve dne v noci v jejich sezóně;
21 Také svou smlouvu se rozdělí s Davidem služebníkem mým, že on by neměl mít syna , aby vládl na jeho trůn : a Levítové kněží , moji ministři .

Tak jistý , že naše stávající a Jeruzalém prošel Jeruzalém říká kniha Zjevení . Pakt s Davidem , protože Bůh je nezničitelná .

Jak si můžeme být jisti, že alespoň litiral Jeruzaléma z nebe ?

Ozeáš 2:19-23
19 a I bude vaše manželka navždyAno , budu vaše manželka v spravedlností a právem , a laskavost a milosrdenství .
20 Jsem také bude ženatý do integrity, A ty budeš vědět, Hospodina .
21 A stane se v ten den , že budu odpovídat, praví Pán , Já odpovím na oblozeA Budou na místě;
22 A země se vztahuje na pšenici a víno a olej , a oni musí odpovědět Jezreel.
23 A Zasadím ji pro mě na zem, a bude mít nad ním smiloval , kterýž žádné slitování , a Řeknu jim, že lid můj , Ty jsi můj lid : a on řekne : "Ty jsi můj Bůh .

Alespoň nový Jeruzalém , ale stanovena. v23

Ale pojďme se proto nové nebe a nová země stane řekl predikce .

Židům 12:26,27
26 Tento hlas, který je nagpayanig pak na zemi : ale teď už slíbil , řka: Yayanigin ještě jednou , a to nejen na zemi , ale nebe.
27 A Toto slovo , ještě jednou , je pinakakahuluganan pryč ty věci , které otřáslo , stejně jako ty věci , aby zůstali mimo - protřepat.

Jasně uvedeno, že zde zemětřesení bude odstraněna a nahrazena bez chvěje .

Izaiáš 13:10,13
10 Pro hvězdy nebeské a ozdoby z nich se nedá jejich světlo : slunce se zatmí v jeho povstání , a měsíc nesmí způsobovat její světlo.
13 Proto I panginginigin nebesa a zemi yayanigin ze svého místa v prchlivosti Hospodina zástupů , a den jeho planoucího hněvu ,

V souvislosti s falešným bohům , věci, které yayanigin . Takže myslím , odstranit zásoby a bohové budou jejich Bůh je pravý Bůh .

Izajáš 2:18-21
18 a modly on bude naprosto.
19 a lidé jdou do jeskyní skal a jeskyní na Zemi, ve strachu z Pána , a slávou důstojnosti jeho , když on se zvedl k třást zem .
20 V ten den Lidé budou lité modly své stříbrné a modly své zlaté , které se k uctívání, den na embryo a netopýry ;
21 Pro vstup do prostor skály , a v rozsedlinách skály , ze strachu před Hospodinem, a slávou důstojnosti jeho , když povstane, aby třást mocně země.

Izajáš 24:23
23 Pokud Pak zahanben měsíc a slunce stydět; Hospodin zástupů bude kralovat na hoře Sion a v JeruzaléměA před jeho starší slávou .

Izajáš 45:16
16 Oni se stydí , ano, ohromil všechny: Musí jít do zmatku spolu pracovníků z idolů.

Joel 3:15,16
15 slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář.
16 A Hospodin vydá řev ze Sijónu, vydá hlas z Jeruzaléma; a nebe a zemi se bude třástAle Pán bude naděje svého lidu , a doklad o synů Izraelských .

Ageus 2:21,22,23
21 Mluv k guvernéra Zorobábel Judskému , řka: Já pohnu nebem a zemi;
22 A budu svrhnout královský trůn , a zkazím sílu království pronárodů, a já se svržení vozy , a ty, kdo jsou v nich , a koně a jejich jezdci přijdou dolů , jeden každý od meče bratra svého .
23 Ten den, Praví Hospodin zástupů , Beru tě , Zorobábeli , můj služebník, syn Salatielův , praví Pán , a Učiním tě pečetním : neboť jsem tě vyvolil, Praví Hospodin zástupů .

Prosím, jen za tebou s názvem "Dark of the Sun , měsíc a hvězdy" Chcete vědět, co je v nebi i na zemi zůstat yayanigin nepohnul.

Hlas

Možná, že jste seznámeni verše 1 Tesalonickým 4:16 . Jsem si jist, nevšiml pravý význam . Čteme .

1 Tesalonickým 4:16
16 Nebo sám Pán sestoupí z nebe, výkřik , s hlasem archandělaA s Boží polnice : a mrtví v Kristu, vstanou nejdříve;

Podivné si všiml ? Čteme John 5:25-29

John 5:25-29
25 Amen, amen , pravím vám , přichází hodina , a Nyní tedy, mrtví uslyší hlas Božího SynaA že uslyší , bude žít.
26 Nebo Neboť jako Otec má život sám v sobě, Tak i Dal Synu, aby měl život sám v sobě:
27 A dal jemu moc , protože on byl syn člověka .
28 není v tomto : za hodinu přijde, všechny jsou v hrobě se slyšet jeho hlas,
29 a vyjdou ; , že udělali dobře , až do vzkříšení života , a udělal zlé , vstanou k odsouzení.

Nyní máme prokázáno, že Syn Boží , Miguel . Nesmí být odlišné, protože Syn Boží v John 5:25 a 1 Tesalonickým 4:16 Miguel , neboť se týká i vzkříšení . Pokud se liší , myslím si jedna a jedna jsou ne?

Mluvil o Otci ( Ježíš ) by měl říci, Syna (Michael ), na zemřelého před Synem uslyšíte jeho hlas .

Pravda je, že nic opravdu zemřel uposlechnout příkaz Pána Ježíše .

John 8:51
51 Amen, amen , pravím vám : Bude-li kdo zachovávati slovo mé , on se nikdy neuvidí smrt.

Ale my víme, v době , kdy uslyšíte hlas Božího Syna .

Žalm 29:7,8
7 Humahawi plamen ohně hlas Páně.
8 Niyayanig hlas Páně některých: Niyayanig Pán některé Kades .

Joel 2:10,11
10 Země se zemětřesení před nimi , se nebesa chvějí : slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář:
11 a Jehova vydá svůj hlas před jeho armády : za jeho tábor je velmi velký : vždyť je to silný , že jeho slova , pro den Jehova je skvělá a velmi hroznýA , kteří dodržují?

Joel 3:15,16
15 Slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář.
16 A Hospodin vydá řev ze Sijónu, vydá hlas z JeruzalémaA nebe a zemi se bude třástAle Pán bude naděje svého lidu , a doklad o synů Izraelských .

Matthew 24:29,30
29 Ale hned po soužení o den být zatmí slunce a měsíc nedá světla svého a hvězdy budou padat z nebe , a budou moci nebeské:
30 A pak se ukáže znamení Syna člověka na nebi: A pak se všecka pokolení země , a Budou uzří Syna člověka přichází v nebeských oblacích s mocí a velikou slávou .

Michael přichází na slávě svého Otce . Takže si myslíte, že hlas Hospodina zástupů se slyšet podle knihy Joel je hlas Božího Syna slyšet.

Matthew 16:27
Pro 27 Syn člověka přijde v slávě svého Otce s jeho anděly , a pak dát každý muž podle jeho skutků .

Dejte nám vědět, až přijde čas .

Sefanjáš 1:14,15,16,18
14 velký den Jehova je blízko, Close a rychle výrazně , a to i Hlas den Páně: mocný muž bude plakat tam hořce .
15 V den, kdy je den hněvu, den soužení a nouzi, den zkázy a destrukce, Den temnosti a mračna, den oblaku a mrákoty,
16 Den trouby a troubení, proti městům hrazeným , a proti vysoké zdi.
18 Ani stříbro jejich, ani zlato jejich nebude jich moci vytrhnouti v den hněvu Hospodinova ; ale celá země musí být pohlcen ohněm jeho žárlivost: dosáhnout pro něj , to ano , konec , všech, kteříž přebývají na zemi .

Joel 2:1,2
1 Trubte na polnici na Sionu, a křičte na hoře svaté mé,: Nechť všichni obyvatelé země Za den přichází Jehova , protože je;
2 Dny temnoty a mračna, den oblaku a mrákoty, jako svítání rozprostřená po horách : Lid mnohý a silný ; nebyl vůbec rád , aniž by být víc po tom, až do let mnoha generací.

Daniel 12:1,2,4,9
1 a V té době se Michael vstát, velký ochránce, který kandiduje na dobro dětí svého lidu , a tam bude čas ssoužení , jako nikdy nebyla , protože tam byl národ do té dobyA v té době lidé tvůj musí být dodána , každý, kdo musí být napsáno v knize .
2 a mnozí z těch, kteří spí v prachu země, procitnou , jedni k životu věčnému , druzí k hanbě a ku potupě věčné.
4 Ale ty , Danieli, zavři slova tato , a pečeť knihy , až do konce: Mnozí budou zmateně pobíhat a znalosti se zvyšují .
9 A řekl: Odejdi , Daniel : pro slova jsou uzavřené a zapečetěné až do konce.
11 A od okamžiku, každodenní zápalnou oběť je odnášen , a ohavnost , že vyplení, Bude mít tisíc dvě stě devadesát dní.

Sofoniáš 1:15 říká , den soužení ( také řekl Daniel 12:1) je den konce. Pokud ještě v plnění Daniel 12:01 v době ukončení . Daniel 12:4,9 a den doom a ničení je řeknut v 12:11 Daniel ohavnosti zpuštění .

Čteme prohlášení Hospodin o psaní Daniel .

Matthew 24:15,21,29,30
15 Tedy uvidíte ohavnost zpuštění, je řečeno ústy proroka Daniel , na místě svatém ( čtenář pochopit ) ,
21 Nebo pak Bude skvělé soužení , jaké nebylo od počátku světa až nyní , ani nikdy nestane.
29 Ale hned po soužení o den být zatmí slunce a měsíc nedá světla svého a hvězdy budou padat z nebe , a budou moci nebeské:
30 A pak se ukáže znamení Syna člověka na nebi: A pak se všecka pokolení země , a Budou uzří Syna člověka přichází v nebeských oblacích s mocí a velikou slávou .

Ověřili jsme , že oni se odkazují na jednu událost pro ně (Daniel 12:1, Matthew 24:21 a Joel 2:2) se říká, že dosud neuplynula doba platnosti od počátku světa a nikdy opakovat . A to definuje všechny " Den Páně . " Nemožné, že jeden je hotový a jeden je ne proto, že údajné chyby se " dosud splněno od počátku světa " , a řekl: " nikdy více ".

Izaiáš 30:27,30
27 Hle , jméno Hospodinovo přichází z daleka , pálení se jeho hněv , a v hustém kouři umiilanglang : rty jsou plné rozhořčení , a jeho jazyk jako oheň sžírající:
30 A Pán příčinou jeho nádherný hlasA zavést v bitvě u jeho paže , s rozhořčením jeho hněvu , a plamenem oheň sžírající, s deštěm a bouřkami , a krupobitím,

Čteme další spisy Izaiáš

Izajáš 13:6,9,10
6 Kvílení vy ; pro den Páně je blízko ; přijít jako zpuštění od Všemohoucího.
9 Viz , den přichází Hospodin , nelítostný, s prchlivostí a planoucím hněvem ; aby pusté zemiA odtud zničit jejich hříšníky .
10 Pro hvězdy nebeské a ozdoby z nich se nedá jejich světlo : slunce se zatmí v jeho povstání , a měsíc nesmí způsobovat její světlo.
13 Proto I panginginigin nebesa a zemi, odstranit ze svého místa v prchlivosti Hospodina zástupů , a den jeho planoucího hněvu,

Izajáš 10:03
3 A to, co děláte Navštívení denA ničení zdaleka přijdou? , kterým se budete utíkati o pomoc? a kde se bude vy opustíte svou slávu ?

Izajáš 22:5
5 Pro den potíže a zmatek , od Pána , Hospodina zástupů , v údolí vidění ; selhání stěn a křičí do hor . (Křičí na hory znamená " paghudyat " )

Izajáš 63:1-6

Pondělí 21 prosince 2009


Požár

Podívejme se nyní dozvědět, co se definice požáru tutupok nebesa a zemi . Dejte nám vědět litiral požáru nebo ne . Začneme na 2 Petr 3:7,10,12

2 Petr 3:7,10,12
7 Ale nebesa a zemi tím, že stejné slovo uložen pro požární, Který vyhrazena den soudit a zničení bezbožných lidí.
10 Ale v den Páně jako zloděj , k nebi v ten den pomine s velkým hlukemA věci v nebesích bude rozpuštěna žárem , země a práce byly spáleny na zemi.
12 a vážně přejíce příští dne Božího , pro které bude hořící nebesa být rozpuštěna , a objekty na obloze bude tát v extrémním teplotám?

Nezměněn, Bible vysvětlit . Učíme se v průběhu akce .

Sefanjáš 1:2-5,7,14,15,18
2 Zajisté že sklidím všecko na zemi , praví Pán .
3 I budou spotřebovávat lidi i hovada , budu konzumovat nebeské ptactvo , a mořské ryby , a klopýtal s bezbožným, a bude vyhlazen muž na zemi , praví Pán .
4 A já vztáhnu ruku svou na Judu , a všichni obyvatelé Jeruzaléma , a Vypléním zbytek Baal z tohoto místa , a jména kněží Chemarim;
5 A uctívání nebe střeše domu , a ty, přísahám Jehovovi a přísahat ve jménu svého krále ;
7 Uchopte Pán tvůj před Bohem , pro den Jehova je blízko: Pán připravil oběť, posvětil jeho hosty .
14 velký den Jehova je blízko, blízko a rychle výrazně , a to i hlas Hospodinův den : mocný muž plakat tam hořce .
15 den být den hněvu, den soužení a tísně, den zkázy a destrukce, den tmy a temnot, den oblaku a mrákoty,
18 Ani stříbro jejich, ani zlato jejich nebude jich moci vytrhnouti den hněvu Hospodinova, Ale celá země musí být požárem jeho žárlivosti: dosáhnout pro něj , to ano , konec , všech, kteříž přebývají na zemi .

Jeremiáš 46:10
10 Pro den je Pán, Hospodin zástupů , den pomsty, To pomstí ho jeho nepřátelé , a Meč bude požírat a je nasytit, A jejich krev : pro Pána , Hospodina zástupů , oběť na severu u řeky Eufratu

Izajáš 34:4,5,6,8
4 a nebeskému bude rozpuštěn , a nebesa se jako spirála, a všechny jejich hostitel musí spadat jako list zničující na vinici , a jako padající list Obr.
5 Pro můj meč byl opilý v nebi: Aj , musí přijít dolů na Edom a lidé mého prokletí , ke spravedlnosti .
6 Meč Hospodinův je plná krve, Made tuk tukem , krví beranů a kozlů , tukem ledvin skopových : Pro oběť Hospodinu v BozraA zdrcující porážku v zemi Edom .

Izajáš 63:1-5
1 Kdo je to , že přichází z Edom, s barvené oděvy z Bozra? to je slavná v jeho oblečení , cestování v velikosti jeho síly ? I , které hovoří ve spravedlnosti , mocný zachránit .
2 Proč jste červenou tvé oblečení , a roucha tvého jako on šlape v presu ?
3 jsem chodil lisu sám a město není se mnou : ano , jsem šlapal jim v prchlivosti mé, a Budu šlapat je v prchlivostiA jejich krev se pokropen roucho mé, a já zbarví všechny mé roucho .
4 Pro den pomsty byl v mém srdci, a rok mého vykoupil přišel .
5 A viděl jsem, a bez pomoci , a napadlo mě, že ne udržet , takže jsem ušetřil svých rukou , a mé rozhořčení , ale trvale mě.
6 A já šlapali dolů lidí v mém hněvu , a aby byli opilí v prchlivosti své , a země jejich krví .

Izaiáš 47:13,14
13 se vám nelíbí většina vašich rad : stojí nyní prorokují v oblacích a hvězdy, měsíc mangingilala o, A zachránit si věci, které se vám nestane .
14 Hle , jsou jako strniště ; vypálit ohněm , musí nevysvobodí z moci plamene: No babaga na mapagpapainitan , nebo k požáru mauupuan dříve.

Nahum 1:06
6 Kdo se postaví před jeho rozhořčení ? a které mohou postaví proti prchlivosti hněvu jeho? jeho rozhořčení je vylévá se jako oheňA skály jsou rozděleny na dva kusy , které mu.

Jeremiáš 15:14
14 A učiním s vašimi nepřáteli na zemi, kterou neznáš ; na oheň vzplane v mém hněvu, která tě nepálí .

Jeremiáš 23:29
29 není Mé slovo jako oheň? praví Pán , a jako kladivo , který láme skály?

Teď, co je význam ohně? Není Boží slovo ?

Tady je další důkaz , že slovo požáru pochází z jeho úst a řekl také období , kdy je to možné.

Song 18:7,8,9
7 Nauga a tehdy zatřásl zemí , jsou základy i hor přestěhovali , a nauga, Protože byl naštvaný .
8 vzrostly kouř z jeho chřípí , a oheň z jeho úst sumupok: Nangagalab plíce tím.
9 Sklonil nebesa také , a dolů , a tma , pod nohama.

Izajáš 30:27,30,31
27 Viz , Jméno Hospodinovo přichází z daleka, Pálení s jeho hněv , a v hustém kouři umiilanglang : rty jsou plné rozhořčení , a jeho jazyk jako oheň sžírající:
30 A Pán příčinou jeho slávy hlasA zavést v bitvě u jeho paže , s rozhořčením jeho hněvuA plamenem oheň sžírající, s deštěm a bouřkami , a krupobitím,
31 Pro skrze hlas Páně se asyrské , hůl porazili je porážkou .

Zjevení 11:05
5 A když někdo ublíží jim , jsou oheň z jejich úst , a jejich nepřátelé sžírající, A pokud někdo bude bolet nich musí zemřít touto cestou.

Jeremiáš 5:14
14 Protož takto praví Hospodin, Bůh zástupů : Proto že mluvíte toto slovo , aj, Budu dělat moje slova v ústech požárA tento lid dřeva , a pozře je.

Izaiáš 30:26,27
26 Krom toho s ohledem na měsíc musí být za denního světla , a světlo slunce bude sedmkrát , jako světlo sedmi dnů, Kravatu den Páně bolest svého lidu , a léčit mrtvici jejich rány.
27 Viz , Jméno Hospodinovo přichází z daleka, Pálení s jeho hněv , a v hustém kouři umiilanglang : rty jsou plné rozhořčení , a jeho jazyk jako oheň sžírající:

Takže se nemusíte plamen litiral definice požáru tutupok nebesa a zemi .

Malachiáš Oz 3,1-3
1 Aj , já posílám posla , kterýž připraví cestu před tváří mou : a Pán , kterého hledáte , se náhle přijde do chrámu svého , ani posel smlouvy , kterou jste radost : hle , on přišel , praví Hospodin zástupů .
2 Ale kdo bude moci snésti den příchodu jeho ? a kdo bude stát , když se objeví ? Nebo on jest jako oheň rafinerie , a stejně jako podrobnější:
3 a Bude sedět jako rafinerie a pročistí stříbro : a když jej očistí syny Levi, a vyčistí je jako zlato a stříbro , a budou nabízet Yahweh oběti v spravedlnosti.

Matthew 3:11
11 I vás křtím vodou k pokání : ale ten, který přijde po mně , je silnější než já , že nejsem hoden vykonávat své boty : on vás bude křtít Duchem svatým a ohněm;

Slovo Boží je Duch .

John 6:63
63 ducha, který dává život , tělo není zisk ; Slova , kteráž já mluvím vám je duch, a jsou život .

Duch i oheň .

Akty 2:2,3,4
2 A náhle přišel z nebe zvuk jako humahagibis silný vítr , a naplnil celý dům, své židle .
3 a zdálo se jim , jako jazyk ohně, Jaké nagkabahabahagi , a okoun na každém z nich .
4 a všichni jsou naplněné Duchem svatým, a začal mluvit různými jazyky , podle Ducha, který mluví .

Začali jsme s 2 Petr 3:7,10,12 Zvýšíme-li čtení dne 2. 03:05 Peter budeme vědět toto:

2 Petr 3:05
5 Pro toto oni úmyslně zapomněli , že to tam bylo nebe od věků, a země zhutněné z vody a ve vodě , slovem Božím;
6 Tato , kterým se rozumí svět byl , že přeteče s vodou, zahynul :

Tím, co? Boží slovo nikdo jiný . Opakujeme verš 7

7 Ale nebesa a zemi , podle stejné slovo je uložen pro oheň , jsou vyhrazena pro den soudit a zničení bezbožných lidí.

Prosím jasné , že ?

Matthew 24:35
35 Nebe a země pominou , ale slova má nepominou .

Boží slovo je oheň nezemře . Ale co Boží slovo v celé zemi tutupok ? Odpověď: Všechny mluvil Bůh ústy proroků .

Luke 21:22
22 Nebo se jedná o dny pomsty , že splnili všechny tyto věci jsou v písemné formě.

Sobota 19 prosincem 2009


Dark of the Sun , měsíc a hvězdy

Dejte nám vědět , co máte na mysli tím, temné slunce, měsíc a hvězdy . Necháme Bible je odhalit .


Zjevení 6:12,13
2 A viděl jsem , když otevřel pečet šestou , a tam bylo veliké zemětřesení , a Slunce zčernalo jako pytlovina o vlasy tmavé, a celý měsíc se stal jako krev;
13 a hvězdy z nebe spadl na zem, Jako fíkovník ovoce isinasambulat její malé mladé plody , když porazil silného větru .

Izaiáš 13:10,13
10 Pro hvězdy nebeské a ozdoby z nich se nedá jejich světlo : slunce se zatmí v jeho povstání , a měsíc nesmí způsobovat její světlo .
13 Proto jsem panginginigin nebesa a zemi, odstranit ze svého místa v prchlivosti Hospodina zástupů , a den jeho planoucího hněvu ,

Joel 2:2,10,31
2 dny tmy a temnot, dnem oblaku a mrákoty , jako svítání rozprostřená po horách : Lid mnohý a silný , nikdy nikdy rád , aniž by být víc po tom, až do léta mnoho generací .
9 Oni skok na město , které běží na zdi, Oni vyšplhat domy , které vstupují do systému Windows jako zloděj .
10 Země se zemětřesení před nimi , se nebesa chvějí : slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář

Ezechiel 32:7
7 A když jsem nautas , budu zakryji nebesa, a hvězdy této smlouvy, mám mraky slunce a měsíc nevydá světla svého .

Matthew 24:29
29 Hned po soužení těch dnů slunce se zatmí a měsíc nedá světla svého a hvězdy budou padat z nebe , a budou moci nebeské ;

Izajáš 34:4,5,6
4 A nebeskému se, a nebesa se jako spirála , a všecko vojsko jejich spadají jako list zničující na vinici , a jako padající list Obr.
5 Nebo můj meč se opilý v nebi : "Hle, musí přijít dolů na Edom a lidé mé prokletí , ke spravedlnosti .
6 Nebo Hospodin je plná krve, tuku s tukem, krví beranů a kozlů , tukem ledvin skopových : Pro oběť Hospodinu v Bozra , a velkou porážku v zemi Edom.

Ezechiel 8:16
16 A přivedl mě do vnitřního nádvoří Hospodinova domu , a aj , dveře chrámu Hospodinova , mezi předsíní a oltářem , bylo asi dvacet pět mužů , jejichž záda byla k chrámu , a čelí východ , a oni uctívají slunce na východní straně.

Ezekiel 6:3,4,8 , 11-13
3 A řekl , Ó hory Izraelské , slyšte slovo Páně . Takto praví Panovník Hospodin v horách a kopcích , řek a údolí : "Hle, Já, já , přivedu na vás meč , a zkazím výsosti vaše.
4 a Vaše oltáře budou zpustošeny , a vaše snímky jsou rozdělenyA já se srazil vaše zabit muži před vaše hnusné modly .
8 Přesto nechám zbytek, Takže budete muset nějaký , že unikne meči mezi národy , kdy se vy budete rozptýleni po zemích.
11 Toto praví Panovník Hospodin : Střílej se svou ruku , a razítko nohama , a říkají , běda! pro všechny zlé ohavnosti domu Izraele, padnou mečem , hladem , morem a.
12 dálkové zemře na mor, a je blízko padnou mečem , a malabi a surround umře hladem: Tak budu plnit své rozhořčení proti nim .
13 a víte, že já jsem Hospodin , když jejich skolení muži se mezi jejich idoly kolem oltáře, na každém vysokém pahorku , všechny vrcholky hor, a pod každým zeleným stromem a pod každým hustý dub, kde oni nabídli , libá vůně pro všechny své modly .

Jeremiáš 7:30,31,32
31 A oni stavěli výsosti Tofet, v údolí Benhinnom, a spalovali své syny a dcery v ohni , které jsem přikázal ne , ani mně na mysl .
32 Protož aj, dnové jdou, dí Hospodin , že on volal Tofet , ani údolí syna Hinnom, ale údolí mordu : neboť oni se pohřbít v Tofet , do žádné místo k pohřbívání .
Bylo mu 33 let orgány lidí, musí být pokrm ptactvu nebeskému , a šelmám zemským : a nikdo se jim vystrašit.

Jeremiáš 32:35
35 A oni stavěli výsosti Baal, v údolí Benhinnom, projít ohněm jejich synové a dcery , aby Molocha , který jsem jim nepřikázal , ani mi přišel na mysl , že to ohavnost , způsobit Juda .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 Pro Hle, v těch dnech, a za tu dobu , kdy jsem se vrátil ze zajetí Judy a Jeruzaléma.

2 I shromáždím všechny národy , a přivedu je údolí Jóšafat, a bude tam soudil s nimi o svůj lid a pro své dědictví Izraele, jejž rozptýlili mezi pohany a zemi mou rozdělili ,

13 Put in srp , pro sklizeň je zralá : přijdou , jdou , na lisu je plný , kádě přepad , za jejich bezbožnost je skvělá.

14 Davy a davy jsou v údolí rozhodnutí! Za den Jehova je blízko v údolí rozhodnutí.

15 Slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář .

16 A Hospodin vydá řev ze Sijónu, vydá hlas z Jeruzaléma , a nebe a zemi se bude třástAle Pán bude naděje svého lidu , a doklad o synů Izraelských .

18 A v ten den, že na horách se kapka sladké víno , a kopce se průtok s mlékem, a všechny Brooks judský toku s vodami , a kašna vzejde z domu, A bude voda údolí Sittim .

Izaiáš 47:13,14
13 se vám nelíbí většina vašich rad : stojí nyní prorokují v oblacích a hvězdy, měsíc mangingilala o, A zachránit si věci, které se vám nestane .
14 Hle , jsou jako strniště ; vypálit ohněm , musí nevysvobodí z moci plamene: No babaga na mapagpapainitan , nebo k požáru mauupuan dříve.

Jeremiáš 2:28
, Ale 28 Kde jsou vaše bohy , které jste provedli pro vás? Nechť , když můžete ušetřit až během svého potíže: Pro v závislosti na počtu tvých města jsou bohové tvoji , ó Judo .

Jeremiáš 8:2,12
2 A oni se rozšíří slunce a měsíc , a všecko vojsko nebeské , byliA oni sloužili , a šli za ním , a které oni hledali, a koho oni uctívají: neshromáždili , nebo pohřbeni , musí být na zemi.
12 Zastyděli ohavnost páchali? Ne , oni nebyli vůbec nestydí, ani oni červenat : proto budou spadat * Mezi těmi, kteří spadají; čas navštívení jejich , musí být hozen, říká.

* Ve středu idolů

Izajáš 47:13
13 se vám nelíbí většina vašich rad : stojí nyní prorokují v oblacích a hvězdy, měsíc mangingilala o , a ušetřit věci, které se vám nestane.

Deuteronomium 17:3
3 a šel a sloužit jiným bohům a klanět se jim , nebo slunce , nebo měsíc , nebo nebeskému I iniutos;

2 Paralipomenon 33:5
3 Pro postavil znovu návrší , které jeho otec Chizkijáš : a oltáře , aby Baal , a dělal háje , a klaněli se všemu vojsku nebeskému , sloužil jim,
4 a Postavil oltáře v domě, který řekl Hospodin: V Jeruzalémě se mé jméno navždy .
5 A on oltáře k nebeskému obou síních domu Hospodinova .

2 Královská 17:16
16 A oni opustili všechna přikázání Hospodina, svého Boha, a učinil z nich slité, dokonce dvě telata , a dělal háj , a klaněli se všemu vojsku nebeskému zástupu a sloužili Baalovi .

2 Král 21:3,4,5
3 Pro postavil zase výsosti která jeho otec Chizkijáš , a on se vzepjal oltáře Baalovi a udělal posvátný kůl , stejně jako Achab, král izraelský , a klaněli se všemu vojsku nebeskému , sloužil jim .
4 a Postavil oltáře v domě, který řekl Hospodin: V Jeruzalémě dám spočinout svému jménu .
5 a oltáře všemu vojsku nebeskému , v obou síních domu.

2 Královská 23:5
5 A vzal kněží palasamba modly , které králů judských ustanovil , aby pálil kadidlo na posvátných návrších v městech Judských, a místa, vůkol Jeruzaléma ; jim také, že pálili kadidlo Baalovi , slunce, měsíc a hvězdy , a všecko vojsko nebeské.

Je zřejmé, že slunce, měsíc a hvězdy jsou jejich idol uctívání a použité falešní proroci v jejich proroctví . Takže temné slunce, měsíc a hvězdy se rozumí porážka falešného boha , Satan a jeho ministři .

Zhroucení falešných bůh Babylon je rovněž klesá. A pád Babylónu se zhroutí a porážku Satan a jeho spojenci .

Izajáš 14:12,13,14
12 Jak jsi spadl z nebe, O Morning Star , jitřenky synu ! Jak jsi sražen k zemi, které jsi oslabit národy !
13 A jste si říkala , Budu Vystoupím na nebesa , budu oslavovat svůj trůn nad Boží hvězdy,A já sedět na Hoře setkávání , končin severu:
14 Budu Vystoupím na posvátná návrší mraky , budu rád Most High.

Jaká místa v oblasti severně od ďábla chce přijít ?

Žalm 48:1,2
1 veliký jest Hospodin , a musí být plošší , města našeho Boha, jeho svaté hoře .
2 Krásné v nadmořské výšce , radost z celé země, hoře Sion, na severní straně, město velikého krále;.

Jasně umístěny modly v domě Páně dnes ráno aka Satan . Označuje zde pádu a porážce idolů , se sochou a obrazu , nebo ne .

Nejen idol s obrazem a socha je považována za idol . Pokud proroci a učitelé jsou nepravdivé a bez pochopení , volat jim Bůh idol . Předpokládám, že právě oni jsou Bohu a Bůh Předpokládám, že s jejich desátky , různé nabídky .

falešného boha na každém vysokém pahorku , všechny vrcholky hor , na vysokých místech , dům rozbité .

Jeremiáš 50:2
2 Oznamte mezi národy , a zveřejní , a vytvořit standard , publikování a neskrývají : říci , Babylón je dobyt , Bel je zahanben, Marduk omdlel , jsou její obrazy zahanben , její idoly jsou zdrceni.

Jeremiáš 51:47,53
47 Protož aj, dnové přicházejí, že Budu trestat rytiny BabylonA Celá jeho země se stydětA vše mangabubulagta zabili ho v ní.
53 I kdyby Babylón až k nebi , a když pak ohradil vrcholu své síly , ale přijde k ní loupežníků ode mne, praví Hospodin .

Micheáš 1:5,7
5 Pro přestoupení Jákobův je to všechno , a pro hříchy domu Izraelského , co je nevěrnost Jákobův ? ne Samaří ? a jaké jsou výsostí Judských Jeruzalém nebyl?
7 A všechny její rytiny na kousky, a všechny její mzda byla pohlcen požárem , a všechny své modly budu pustá, o nájmu nevěstky se shromáždili , a pronájem nevěstky mangauuwi .

Jeremiáš 10:11,15
11 Vyřiďte jim , bohové , které dosud učinil nebe a zemi , Musí zmizí ze země , a pod širým nebem.
15, jsou marnost , práce chyb : během návštěvy se jim, že jsou spotřebovány.

Izajáš 21:9
9 A aj, tu přichází chariot mužů , jezdci ve dvojicích. A on odpověděl a řekl: Babylon je Padl, padl , a všechny rytiny bohů jeho jest zlomené k zemi.

Izajáš 24:23
23 I zpropadený měsícA slunce se stydí: Hospodin zástupů bude kralovat na hoře SionA Jeruzalém , a před jeho starším slávou .

Takže právo , což znamená, temné slunce, měsíc a hvězdy padají modly .

Meč , hlad a mor

To je pro ty, říká čtvrtý značky dochází v čase. Oni věří, že ti, kteří Kristus je opravdu jen člověk. Není divu, že vysvětlují chybu na proroctví v biblickém duchu , protože jsou to lidé a ne Bůh .

Zjevení 6:7,8
7 A když otevřel čtvrtou značkou, Slyšel jsem hlas čtvrté bytosti řka: Pojď .
8 A viděl jsem, a aj, kůň plavý : Ten, který seděl tu s názvem Smrt a peklo následovalo s ním . A oni dostali pravomoc nad čtvrté části země , zabil mečem a hladem a morem , a divoké šelmy na zemi.

Jeremjáš 16:4,6
4 Musí zemřít těžká úmrtí : oni si stěžovali , nebo pohřbeni nich budou jako hnůj na zemi, a jsou spotřebovány mečem , a hlad, A jejich těla byla za pokrm ptactvu nebeskému , a šelmám zemským.
6 velký a malý zemře v této zemi ; nebyly pohřbeny , nebo zda budou lamentovat lidí, Nebo se musí snížit nebo pro ně ;

Jeremiáš 25:33
33 a zabitého Páně v onen den se od jednoho konce země na druhý konec země : Nejedná se o bědoval , ani shromáždili , ani pohřbeni : budou hnůj na zemi.

Jeremiáš 24:10
10 A Pošlu meč , hlad a epidemie, Mezi nimi , dokud jsou spotřebovány v zemi, kterou jsem dal jim a jejich rodičům .

Jeremiáš 21:5-9
5 a Já sám jsem se proti tobě bojovat s napřaženou rukou a se silnou paži , v hněvu a rozhořčení , a ve velikém rozlícení.
6 A udeřím obyvatel tohoto města , člověk a zvíře : zemrou velkého moru.
7 A potom , dí Hospodin , vydám Sidkijáše, krále judského , a jeho služebníky a lid , a těch, kteří zůstali v tomto městě od mor , před mečem , a hladem, ruku Nabuchodonozora krále Babylonského , a ruku nepřátel jejich , a do rukou těch , kteří se snaží svůj život : a on pobil ostřím meče , bude mu odpustit jim , ani soucit , ani náhradní žádný .
8 A to lidé říkají : "Toto praví Hospodin , Hle , já předkládám vám cestu života a cestu smrti,
9 Ten, který zůstává v tomto městě, zemře hladem a mečem a shromažďovánít , ale ven a padá k Kaldejským , že oblehli vás , on bude žít , a jeho život se k němu.

Jeremiáš 27:13
13 Proč byste měli zemřít , ty a tvůj lid , mečem , hladem , morem a, Jak Yahweh mluvil o národ, který neslouží babylónského krále ?

Jeremjáš 38:2,3
2 Takto praví Hospodin , Ten, který zůstává v tomto městě, zemře mečem, hladem , morem a, ale zdá se, Kaldejcům musí žít, a jeho život by byl na kořist mu , a on bude žít .
3 Toto praví Hospodin : Toto město je vydáno do rukou vojska babylónského krále a jeho .

Jeremiáš 11:22,23
22 Proto praví Hospodin zástupů : Aj, já navštívím je : mladí lidé musí zemřít mečem , jejich synové a dcery umírají v důsledku hladu;
23 A tam nesmí být pozůstatek z nich: za uvedu zlé na Anatotských, dokonce roku jejich navštívení.

Jeremiáš 23:12
12 A protož jejich cesta se jim , jak klouže do tmy : oni musí být řízena , a na podzim v něm : pro přivedu na ně zlo , dokonce roku jejich navštívení, říká.

Jeremiáš 15:2
2 až pak, když řekl , kde se máme jít ven ? pak budeš vyprávět jim : Toto praví Hospodin , smrti, k smrti , a meč , meč a hlad, na hlad, a v zajetí , do zajetí .

Jeremiáš 43:11
11 A když přijde , a bude bít egyptskou zemi , že ten, smrt je dán k smrti , a ty v zajetí do zajetí , a že meč je meč .

Jeremiáš 44:28
28 A oni , že unikne meči a vrátí se do země Judské z egyptské země , nemnoho v čísle , a celý pozůstatek judského lidu , kteří vstoupili do země Egyptské, aby tam pobýval jako host , musí vědět, , jehož slovo se postaví , dolu, nebo jejich.

Ezekiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 A třetí část spálíš ohněm ve středu města , jsou-li splněny dnů obležení, A přijmout třetí část , a bít s mečem v okolí , a třetí část budeš rozptyl ve větru , a já budu čerpat z mečem po nich .
9 a Udělám vám jsem neudělal , a já pořád líbí , Pro všechny tvé ohavnosti.

11 Proto , jak jsem živ, je výrok Panovníka Hospodina , jistě , protože jsi poskvrnil mou svatyni vší odporné věciA všechny tvé ohavnosti , proto budu také snižovat tobě , ani se mi do očí , a já také nešetří .
12 Ve třetí části o tobě zemře morem , a hlad jsou konzumovány jimi z vás , a třetí část jsou od meče padnou kolem tebe , a třetí části jsem se rozptýlí ve všech směrech , a vytáhnout meč po .
13 Tak se můj hněv , a učiním to mé rozhořčení proti nim , a já jsem se utěšoval : a oni poznají, že já Hospodin jsem promluvil ve své horlivosti , když jsem dokázal své rozhořčení v nich.

14 Kromě toho , aby tě v poušť, a pohaněníMezi národy, které jsou kolem vás , na dohled všechno.
16 Když jsem poslat zlo šípy hladu , ničení, který pošlu tě zničit . A zvýší hlad na tebe , a zlomíte hůl chleba ;
17 a Pošlu na vás hlad a dravou zvěřA oni se připravit o tobě : a mor , a krev se projít tobě , a přivedu na tebe meč : Já Hospodin jsem promluvil .

Nepoužívejte porovnat Boha ( verš 9) , ale čteme ve Zjevení , že Pán bude dělat. Pokud tedy je v Ezekiel 5:12 je stejný ve Zjevení 06:08
Ezekiel 6:3,4,8,9,11-13
3 A řekl , Ó hory Izraelské , slyšte slovo Páně . Takto praví Panovník Hospodin v horách a kopcích , řeky a údolíZde Já, já , přivedu na vás meč , a zkazím výsosti vaše.
4 a Vaše oltáře budou zpustošeny , a vaše snímky jsou rozdělenyA Já vrhnu se vaše zabitého muže před vaše hnusné modly.
8 Ale nechám zbytek , abyste mohli mít někteří , že unikne meči mezi národy , kdy se vy budete rozptýleni po zemích.
9 A oni , že útěk z vás bude pamatovat mě mezi národy , kamž v zajetí , jak jsem se rozešla s jejich oplzlý srdce, který odešel ode mne , a v jejich očích , nevěstky po jejich modlyA budou štítit se ve vlastním zraku pro zlo , které mají všechny jejich ohavnosti .
11 Toto praví Panovník Hospodin : Střílej se svou ruku , a razítko nohama , a říkají , běda! pro všechny zlé ohavnosti domu Izraele, padnou mečem , hladem , morem a.
12 dálkové zemře na mor, a je blízko padnou mečem , a malabi a surround umře hladem: Tak budu plnit své rozhořčení proti nim .
13 a víte, že já jsem Hospodin , když jejich skolení muži se mezi jejich idoly kolem oltáře, na každém vysokém pahorku , všechny vrcholky hor, a pod každým zeleným stromem a pod každým hustý dub, kde oni nabídli , libá vůně pro všechny své modly .
14 A když jsem vztáhl ruku svou proti nim , a já se obrátím zemi pustinou a pouští , od pouště k Diblah , ve všech příbytcích jejich : a oni musí vědět, že já jsem Hospodin .
V odstavci 2 Ezechiel říká, že 5 dnů událost je den obléhání a bylo jí řečeno, hory a kopce , řeky a údolí . Proč ? Protože tam jsou modly . Kromě meč , hlad , mor a volně žijící zvířata, která pošle Pán , bude i on zpuštění a setření . Ezechiel 5:14 a 6:14 Ezekiel


Co Ježíš řekl o den obléhání ?

Luke 19:43,44
43 Pro vás nejbližších dnech Ty babakuran zdi nepřítele , a obléhat vásA na straně gigipitin,
44 A ilulugso k zemi , a vaše děti ve vás ; a nenechávejte v tobě kámen na kameni kámen: Pro neznáš čas svého navštívení .

Vítejte na stránkách Lukáše 21:20-25
, Ale 20 Když viděl, pevnost zástupů obraně Jeruzaléma, pak víte, že její zničení bylo blízko .
21 Tedy těch, v Judsku, ať uprchnou do hor , a uvnitř města vyšel , a v této oblasti by neměla vstoupit do města .
22 Protože se jedná o dny pomsty, která splňovala všechny tyto věci jsou v písemné formě.
23 Běda nagdadalangtao , a musí být v těch dnech ! protože tam bude velká tíseň na zemi , a hněv v této zemi .
24 A padnou mečem, a odnést zajetí do všech národů: a Jeruzalém pošlapala , které pohany , splnit časové pohanů .

Pokračovat ve čtení v odstavci
25 A musí být znamení slunce a měsíc a hvězdy , a na zemi úzkost ze země, která matitilihan na zvuk moře a oteklo ;

To říká, že v bodě 25 rovněž 6. značek. Vzpomínáš si, začali jsme čtvrtý značku?

Zde je jejich vysvětlení na čtyři značky .
jezdci , pohlížet jako na čtvrtou pečeť byla otevřena , naznačuje pokračující rozšiřování a expanze katolické církve v rozsahu , jehož síla dosáhla více než čtvrtinu země .
Hosté smyslu a nejistoty, neboť zabít meč , hlad a mor , jsou uctívání idolů . ( Ezechiel 5:11)

Během návštěvy ...

Zjišťujeme , zda navštívíte během Ježíš řekl Luke 19:44 .

Luke 19:43,44
43 Pro vás nejbližších dnech vám babakuran zdi nepřítele , a oblehli vás , a vy gigipitin straně,
44 A ilulugso k zemi , a vaše děti v tobě : a tobě nemají nechat kámen na kameni ; protože jsi neznal v době svého návštěva.

Nejprve jsme najít týkající se stalo během návštěvy.

Jeremiáš 11:22,23
22 Proto praví Hospodin zástupů , Aj , já navštívím je : mladí muži zemře mečem , jejich synové a dcery umírají v důsledku hladu ;
23 A tam nesmí být pozůstatek z nich: za Já uvedu zlé věci Anatotských, dokonce roku jejich navštívení.

Jeremiáš 23:12
12 A protož jejich cesta se jim , jak klouže do tmy : oni musí být řízena , a na podzim v něm : o Uvedu na ně zlo, I roku od jejich navštívení, říká.

Jeremiáš 48:43,44
43 Panika a pit , a snare , jsou na vás, O obyvateli Moábský , praví Pán .
44 Prchá ze strachu , padne do propasti , a on šel do jámy bylo přijato v pasti: Pro Přivedu ho Moáb rok hostujících ho, říká.

Izajáš 24:17-23
17 Strach a jáma a past na tebe, ó obyvateli země .
18 a stát , který uprchl z strašný hluk, padne do propasti , a ten, kdo přichází od středu jámy musí být přijata v léčky : pro Windows výše jsou otevřeny, a základy země se bude třást .
19 Země je naprosto , je země zcela zlomený , země je přesunuta do skvělé .
20 Země se reel jako opilec , a musí být odstraněny jako chata, a přestoupení z nich se těžký na to , a na podzim, a ne růst .
21 A v ten den, být potrestán tím, armáda Páně vysoko nad , a krále zemské na zemi.
22 A oni shromáždili , jako je sebrán vězeň do jámy , a zavřel vězení , a po mnoha dnech musí být navštíveny .
23 Pak zahanben měsíc a slunce stydět: Hospodin zástupů bude kralovat na hoře Sion a v Jeruzalémě , a před jeho starším slávou .

Jeremiáš 50:27-32
27 Zničte všechny jeho býky , ať jdou na porážku: Běda jim ! pro jejich den má přijít , den jejich navštívení .
28 Slyšte hlas jim, že utekl a uniknout ze země Babylon , prohlásit na Sijón pomstu Hospodina, našeho Boha, pomstu za jeho chrám.
29 spolu střelce proti Babylónu : vy všichni, že napínáte luk , klásti proti němu vůkol , ať žádný jejich útěku : odměnit ji podle jeho skutků , po všechno, co udělal , to jemu ; sapagka ' t on byl pyšný proti Jehovovi , proti Svatému Izraele .
30 Je tudíž padnou mládenci jeho na ulicích , a všichni jeho bojovníci musí být vyřazen ten den, říká.
31 Aj, já proti tobě , ó pýcho , praví Pán , Hospodin zástupů ; pro tvůj den přijde, čas, který jste navštívili.
32 A pyšný klesne a padne , a nikdo jej pozdvihne , a Zanítím oheň v jeho městech, a ten pozře vše kolem něj .

Ezechiel 20:47,48
47 A řekl k lesu na jihu , Slyšte slovo Hospodinovo : Takto praví Panovník Hospodin : Hle, Zanítím oheň ve vás, a ten pozře každý strom zelený v tobě , a každý strom suchý : hořící plamen neuhasne , a všechny tváře od jihu k severu se spálí v plamenech.
48 A všechen lid Já Hospodin zapálil jejNesmí být uhašena.

Luke 12:49,52,53
49 Přišel jsem , aby oheň na zemiA co jiného mám rád , pokud si vypálit , že ?
52 od nynějška bude pět v jednom domě : tři proti dvěma a dva proti třem .
53 Budou rozděleni otec proti synu , a syn proti otci , matka proti dceři a dcera proti matce, matka žena proti jeho dceři a dcera proti tchyni.

Micheáš 7:4,6
4 nejlepší z nich jsou jako trní , pinakamatuwid je špatné , než trnitého živého plotu : den, kdy jste prorokoval stráž , a to i den navštívení , přišel: Teď musí .
6 Sinisiraang pochvalu za syna otce , dcera povstává proti matce, dceru proti matce důvody: nepřítel člověka je jeho vlastní domácnosti.

Witness ( Ezechiel 20:47,48 )

Matthew 3:10-12
10 A nyní získala uvedla, že sekeru na kořeni stromů ; a každý strom, který není nagbubungang dobře být vyťat a hozen do ohně.
11 I vás křtím vodou k pokání : ale ten, který přijde po mně , je silnější než já , že nejsem hoden vykonávat své boty : on vás bude křtít Duchem svatým a ohněm;
12 v ruce , jeho hrábě , a on důkladně očistit jeho podlahy , a shromáždí pšenici svou do obilnice, ale plevy spálí ohněm neuhasitelným.

Jeremiáš 8:12
12 Zastyděli ohavnost páchali? Ne , oni nebyli vůbec nestydí, ani oni červenat : proto budou spadat mezi nimi , které spadají ; čas navštívení jejich , musí být hozen, říká.

odstavce níže , budete vědět, že tam kaugayan při navštívení.

Izaiáš 34:4-10
4 a všechny nebeskému bude rozpuštěn , a nebesa se jako spirála, a všechny jejich hostitel musí spadat jako list zničující na vinici , a jako padající list Obr.
5 Pro Můj meč se opilý v nebi : "Hle, musí přijít dolů na EdomA lidé z mého prokletí , ke spravedlnosti .
6 Meč Hospodinův se naplní krví , tuk tukem , krví beranů a kozlů , tukem ledvin skopových : Hospodin jest oběť v Bozra , a velkou porážku v zemi Edom.
7 A divokých volů přijde dolů s nimi , a býčků s býky , a jejich země bude krev , a jejich prach se tuk tukem .
8 Za den pomsty Hospodinovy , rok odměnu v boji o Sionu.
9 A proudy z nich se proměnila v pitch , a prach jejich do síry , a země se stane hořící smolou.
10 neuhasne noci ani ve dne ; kouř z nich se jít až na věky , za všech okolností , se rozdělí, se žádný člověk projít magpakailankailan .

Izaiáš 61:1,2
1 Duch Panovníka Hospodina jest nade mnou , protože Pán pomazal, abych nesl radostnou zvěst pokorným, poslal mě vyléčit zlomené srdce , abych vyhlásil zajatcům svobodu a otevřete vězení vězňů;
2 Chcete-li vyhlásil léto Páně , a den pomsty našeho Boha, potěšit všechny , které truchlí ;

Izajáš 63:1-5
1 Kdo je to , že přichází z Edom, s barvené oděvy z Bozra ? to je slavná v jeho oblečení , cestování v velikosti jeho síly ? I , které hovoří ve spravedlnosti , mocný zachránit .
2 Proč jste červenou tvé oblečení , a roucha tvého jako on šlape v presu ?
3 jsem chodil lisu sám a město není se mnou : ano , jsem šlapal jim v prchlivosti mé, a šlapat je v prchlivosti své , a jejich krev se pokropen roucho mé, a skvrna všechny mé roucho .
4 Pro den pomsty je v mém srdci , a rok svého vykoupení je přijde.
5 A viděl jsem, a bez pomoci , a napadlo mě, že ne udržet , takže jsem ušetřil svých rukou , a mé rozhořčení , ale trvale mě.

Jeremiáš 46:10
10 Za den je Pán, Hospodin zástupů , den pomsty , aby pomstil ho jeho nepřáteléA meč bude požírat a je nasytit , a jejich krev : pro Pána , Hospodin zástupů oběť na severu u řeky Eufratu .

Má zapojit je při návštěvnosti ?

Ozeáš 9:07
7 den navštívení přišel, V den odplaty přijde, Známý jako Izrael , prorok je blázen , člověk s duchem je šílený , pro množství nepravosti tvé , a protože nepřátelství je skvělá .

Pamatujte na Ozeáš 9:7. Jsme opět ve Luke 19:43,44 vpředu .

Luke 19:43,44
43 Pro vás nejbližších dnech Ty babakuran zdi nepřítele , a vy obléhatA gigipitin do strany ,
44 A ilulugso k zemi , a vaše děti v tobě : a tobě nemají nechat kámen na kameni , poněvadž jsi neznal v době svého návštěva.

Lucas 21:20,21,22,28
, Ale 20 Když viděl armády Jeruzalémě, pak víte, že její zničení bylo blízko .
21 Tedy těch, v Judsku, ať uprchnou do hor , a uvnitř města vyšel , a v této oblasti by neměla vstoupit do města .
22 Nebo To jsou dny pomsty, která splňovala všechny tyto věci jsou v písemné formě.
28 Ale když se věci začaly dít , až bude vypadat , a zvednout vaše hlavy , pro zavřete vykoupení.

Podle Ozeáš 9:07 , den navštívení je den pomsty a podle Lukáše 21:20,22 den pomsty je ještě stane v budoucnosti . Pokud tedy bude v den navštívení stane v budoucnosti, stejně jako další spisy proroků .

Zorobábel Angel In The východ

Zorobábelovi anděl opravdu slunce ? Pojďme zjistit to. Čteme ho úvod napsaný proroky .

Ageus 2:21,22,23
21 Mluv k guvernéra Zorobábel Judskému , řka: Já pohnu nebem a zemi;
22 a Budu svrhnout královský trůn , a zkazím sílu království pronárodů, A já svrhnout vozy , a ty, kdo jsou v nich , a koně a jejich jezdci přijde dolů , jeden každý od meče bratra svého .
23 Ten den, Praví Hospodin zástupů , Beru tě , Zorobábeli, svého služebníka, syn Salatielův , praví Pán , a Učiním tě pečetní, Neboť jsem tě vyvolil, praví Hospodin zástupů .

Zřejmé, že Pán pošle své Zorobalel den Bůh otřese nebem i zemí . tremor v nebi i na zemi , je obsaženo v nové smlouvě , které se vyskytují v budoucnu .

Židům 12:27,28,29
27 A Toto slovo , ještě jednou , je pinakakahuluganan pryč ty věci , které otřáslo , stejně jako ty věci , aby zůstali mimo - protřepat.
28 Z tohoto důvodu obdržení království být zachována, jsme milostí skrze to jsme schopni s respektem a strachem služeb, prosím Boha;
29 Neboť Bůh náš jest oheň sžírající .

Paul říká, že k odstranění pozůstatky jsou přesunuty a nepohnul . Přečtěte si knihu Zjevení ztrácíme při zemětřesení .

Zjevení 6:12-17
12 A viděl jsem , když otevřel pečet šestou , a bylo veliké zemětřesení , slunce zčernalo jako pytlovina o vlasy tmavé, a celý měsíc se stal jako krev;
13 a hvězdy z nebe spadl na zem, Jako fíkovník ovoce isinasambulat její malé mladé plody , když porazil silného větru .
14 a Nebesa se rozešli , jako kdyby jste knihu zoufalý utonutí, a každá hora a ostrov se přestěhoval ze svého místa.
15 a králové země, i knížata a přední kapitáni , a bohatí a mocní , i každý slave a každý Freeman , je nagsipagtago v jeskyních a skalách hora;
16 A Říkají, že do hor a skal , Padněte na nás , a budeme držet svou tvář v sedí na trůnu , a hněvem Beránka:
17 Pro přišel veliký den jeho hněvuA kdo může stát?

silné zemětřesení ve verši 12 je tremor v nebi i na zemi . Sa verši 14 se říká nabalumbon nalulon nebo ztratil nebe a hory , a to prohrálo ekvivalent nebe a země . Když se otřesený , což znamená, že nemůže být nahrazen Paul přestěhoval . Co spisy proroka , kdy lidé se skryli v jeskyních ve verši 16 říká? Čteme spisy Izaiáše .

Izajáš 2:10,19,21
10 Zadejte do skály , a schovej se v prachu , ze strachu z Pána, a sláva jeho majestátu .
19 a lidé jdou do jeskyní skal a jeskyní na Zemi , ze strachu z Pána, a sláva jeho majestátu , Když vstal třást mocně země.
21 Aby vstoupit do prostor skály a vrcholky skal , ze strachu z Pána, a sláva jeho majestátu , Když vstal třást mocně země.

Udržet lidi v prostoru skal a skalních rozsedlinách roste den Páně třást zem . Bez rozdílu a sice ve Zjevení řekl .

Co ještě další spisy Izaiáše , který odpovídá knize Zjevení ?

Izaiáš 13:10,13
10 Pro hvězdy nebeské a ozdoby z nich se nedá jejich světlo : slunce se zatmí v jeho povstání , a měsíc nesmí způsobovat její světlo.
13 Proto I panginginigin nebesa a zemi, odstranit ze svého místa v prchlivosti Hospodina zástupůA den jeho planoucího hněvu,

Je to stejné ve Zjevení 6:12,13 a ve verši 13 Izajáš 13 je vidět ve Zjevení 6:17 o den hněvu , nebo hněvem .

Níže odpovídá Zjevení 6:14

Izaiáš 34:4,8
4 a nebeskému seA nebesa se jako spirálaA všechny vojsko jejich sprchne , jako list zničující o vinné révy , a jako padající list Obr.
8 Pro den pomsty Hospodinovy , rok odměnu v boji o Sionu.

2 Petr 3:10
10 Ale Den Páně jako zloděj , který nebesa v ten den se vrátí s velkým hlukem a objekty v nebesích bude rozpuštěna žárem , země a práce byly spáleny na zemi .

Si můžete přečíst v následujícím odstavci dodržet, a určit, kdy a jak se to stalo.

Teď, když se vrátíme do Ageus 2:21-23 body dříve, ve verši 23 říká, že Zorobábel bude razítko . A jak čteme ve Zjevení 6:12-17 a tak jsme pokračovat ve čtení ve Zjevení 7:1,2

Zjevení 7:1,2
1 A po Viděl jsem čtyři anděly, stojící na čtyřech úhlech země , která vyrovnává čtyři větry zemské , aby snad vítr vát zem , nebo moře , ani na žádný strom .
2 a Viděl jsem jiného anděla vzestupně od východu slunce , s pečetí živého BohaA on zvolal hlasem velikým na ty čtyři anděly , kteří dali maipahamak zemi a moři ,

Poprvé jsme se zjistit, kdo přijde jako Ježíš řekl po temné slunce, měsíc a hvězdy a třes nebesa a zemi Zjevení 7:1,2 , protože je vedle dojít Zjevení 6:12-17 . Vyprávění Verse 1 Zjevení 7 " Po tomto " Pojďme si přečíst stejnou událost v Matoušovi 24:29,30

Matthew 24:29,30
29 Ale hned po soužení o den být zatmí slunce a měsíc nedá světla svého a hvězdy budou padat z nebe , a bude moci nebeské:
30 A pak se ukáže znamení Syna člověka na nebi: A pak se všecka pokolení země , a Budou uzří Syna člověka přicházet v nebeských oblacích s mocí a velikou slávou .

Podle Ježíše , přichází po temné slunce, měsíc a hvězdy a třes nebo chvění nebesa a zemi , je Syn člověka . Pokud tedy anděl vzestupně východu slunce (Zjevení 7:02 ) , je Syn člověka . A Syna člověka , jak God'll Zorobábel ( Ageus 2:23) dnes yayanigin pangangatalin Bůh nebo nebe a zemi (Matouš 24:29 )

Dejte nám vědět co víc důkaz, že Zorobábelovi vyšle Krista.

Zachariáš 4:6-10
6 Tedy on odpověděl a řekl mi , řka: Toto jest slovo Hospodinovo k Zorobábelovi , řka: Ne mocí ani silou , nýbrž mým Duchem, praví Hospodin armády.
7 Kdo jsi , ó horo veliká ? Před Zorobábel se stanete plainA když porodí náhrobek s křikem , Grace , milost jemu .
8 I stalo se slovo Hospodinovo stalo se ke mně , řka:
9 ruce Zorobábelův položili základ - základy tohoto domu , jeho ruce i povrchA víte, že Hospodin zástupů poslal mne k vám .
10 Nebo kdož by pohrdal dnem malých věcí ? pro těchto sedm radovatA uvidí olovnici v ruce Zorobábelův: Byly to oči Páně, které běží sem a tam po celé zemi .

Zachariáš 3:8,9
8 Slyš nyní, Jozue kněze nejvyššího , ty i tovaryši tvoji, kteříž sedí před tebou: Ačkoli muži ti jsou znamení: Hle , Já přivedu služebníka svého oboru.
9 Nebo aj, kámen, který jsem předložil Jozue ; na jednom kameni je sedm očíAj, já rýt suchém této , praví Hospodin zástupů , a I odstraní nepravost této země v jediném dni.

Podle Zachariáš 4:10 bude hledět na olovnici v ruce Zerubbabel . Závaží podle Zachariáše 03:09 má sedm očí . Co je nového zákona říci o tomto ?

Zjevení 1:16,21
16 A v pravé ruce své sedm hvězdA v jeho ústech přišel ostrý meč se dvěma hranami: A jeho tvář jako slunce svítí hluboce .
20 Tajemství těch sedmi hvězd , které jste viděl v mé pravici, A sedm svícnů zlatých . Sedm hvězd jsou andělé sedmi církvíA sedm svícnů je sedm církví .

Amos 07:07
7 Takto mi ukázal : a aj, Pán stál u zdi, která je podle olovnice , s závaží v ruce .
Čí ruce uviděl sedm andělů , nebo padnou ? Kdo myslíš, že ?

Ezekiel 9:2-7,11
2A hle, šest mužů přišlo cestou k horní bráně , který obýval směrem k severu , každý se svou zkázonosnou zbraní v ruce , a člověk uprostřed nich oblečený ve lněném s inkoustem na spisovatele v jeho boku. I přišli a postavili se vedle bronzového oltáře .
3A sláva Boha Izraele byla stouply od cherub , načež , ke dveřím domu : a on volal muž oblečený ve lněném , s inkoustem na spisovatele v jeho boku.  
4A řekl jemu: Jdi přes centrum města , u prostřed Jeruzaléma , a dát znamení na čelo z mužů, kteří vzdychají a naříkají nade všemi ohavnostmi , které se zavázaly ve svých řadách .
5A již bylo řečeno v mém jednání, "Jděte do města za ním , a bít : Ať se vaše oko náhradní , ani jste se litovat ;  
6Jako klaté zničíte starý, mladý muž a žena a děti a ženy , ale ne přijít na každého, kdo tinandaan , a začít na mé svatyně . Pak se začal u starých mužů , kteří byli před domem .  
7A on jim řekl: " Defilé domu, a naplňte síně zbitými : Jděte ven . A oni šli, a udeřil ve městě.
11 A aj, muž oblečený ve lněném , s inkoustem na spisovatele v jeho boku , ohlásil věc , řka: Učinil jsem, jak jste mi přikázal.

Pokud jste si všimli , že muž, oblečený v spisovatele prádlo inkoustu má ve své straně , spíše než meč . On uzavřených lidí truchlil pro všechny ohavnosti . Co ohavnosti ? Přečtěte si v Ezekiel 8. muž oblečený ve lněném je symbolem Božího Syna , Krista.

Čtvrtek 10.prosince 2009


Pán přijde ... Nebo jen lidé Boha?



Joel 2:1-3,9-11
1 Trubte na polnici na Sionu, a křičte na hoře svaté mé,: Nechť všichni obyvatelé země Za den přichází Jehova , protože je;
2 Dny temnoty a mračna, den oblaku a mrákoty, jako svítání rozprostřená po horách: skvělé lidi a silný , nikdy nikdy rád , aniž by být víc po tom , až do léta mnoho generací .
3 oheň pohltí před nimi, a za nimi hoří plamen : země je jako zahrada Eden před nimi a za nimi pusté poušti, ano , a nic jim utekl .
9 Oni skok na město , které běží na zdi , ale vyšplhat domy , které vstupují do systému Windows jako zloděj .
10 Země se zemětřesení před nimi , se nebesa chvějí : slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář:
11 a Jehova vydá hlas svůj před jeho armády : za jeho tábor je velmi velký: Pro silné , že jeho slova ; Za den Jehova je skvělá a velmi hroznýA kdo může řídit ho ?

Joel 3:1,2,18
1 Pro , aj, v těch dnech , a za tu dobu , kdy jsem se vrátil zajetí Judy a Jeruzaléma.
2 I shromáždím všechny národy , a přivedu je do údolí Jóšafat , a bude tam soudil s nimi o svůj lid a pro své dědictví Izraele, jejž rozptýlili mezi pohany a zemi mou rozdělili ,
18 a stane se v ten denŽe na horách se mstem, a kopce se průtok s mlékem, a všechny Brooks judský toku s vodami , a kašna vzejde z domu, A bude voda údolí Sittim .

Zachariáš 1:16,17
16 Protož takto praví Pán , Vrátil jsem se k Jeruzalému milosrdenstvím, je můj dům postavený v něm, praví Hospodin zástupů , a pravidlo vztaženo na Jeruzalém .
17 Cry opět , řka: Toto praví Hospodin zástupů : My města se ještě přetékat prosperity , a Jehova se ještě potěší Sijón , a přesto si vybrat Jeruzalém .

Zachariáš 2:10,12
10 Zpívej a raduj se , dcero Sionu ; aj, já přijdu a budu bydlet uprostřed tebe, říká.
12 A Hospodin Judu zdědí jeho část ve Svaté zemi , a přesto si vybrat Jeruzalém .

Zachariáš 08:03
3 Toto praví Hospodin , Vrátil jsem se k Sionu , a bydliti u prostřed Jeruzaléma: a Jeruzalém se nazývá městem pravdy , a hora Hospodina zástupů , svaté hoře .

Izajáš 30:25-27
25 A tam budou řeky a studny s vodou každé vysoké hoře a na každém vysokém pahorku , V den velkého vraždění, kdy padnou věže.
26 Krom toho s ohledem na měsíc musí být za denního světla , a světlo slunce bude sedmkrát , jako světlo sedmi dnů, v den, kdy Pán vázat rány svého lidu , a léčit zdvihu jejich rány .
27 Viz , Jméno Hospodinovo přichází z daleka , pálení se jeho hněvA v hustém kouři umiilanglang : rty jsou plné rozhořčení , a jeho jazyk jako oheň sžírající :

Jeremjáš 33:6,7
6 Viz , Uvedu , že zdraví a léčení , a budu léčit je a odhalí jim hojnost pokoje a pravdy.
7 A učiním zajaté Judské a zajaté Izraelské, a I stavět jim , stejně jako dříve.

Izaiáš 25:9,12
9 A řekne v ten den, Tady je náš Bůh , čekali jsme na něj , a on nás zachrání: Toto je Pán , čekali jsme na něj , budeme jásat a radovat se v jeho spásu .
12 a vysoká pevnost tvých zdí je povinen svrhnout , zničil , a přinesl na zem , do prachu.

Izaiáš 33:2,5
2 Ó Pane , buď milostiv nám : máme pro vás čekali: Buď svým ramenem každé ráno , naše spása také v době potíží .
5 Pán zjevil, neboť on přebývá na vysoké: On naplnil Sion právo a spravedlnost .

Izajáš 8:17
17 a Budu čekat na Pána , který drží svou tvář od domu JákobovaA já ho hledat.

--------------

2 Petr 3:7,10,12
Ale 7 nebe a země , týmž slovem jsou uloženy pro požární, Který vyhrazena den soudit a zničení bezbožných lidí.
10 Ale v den Páně jako zloděj , k nebi v ten den půjde pryč s velkým hlukem , a to v nebesích bude rozpuštěna žárem , země a práce v terénu byly spáleny .
12 a vážně přejíce příští dne Božího , pro které plamen prvky jsou rozpuštěny a objekty na obloze bude tát žárem?

2 Tesalonickým 1:07
7 A vás, kteří jsou trápí ostatní s námi dát sa , když Pán Ježíš z nebe s anděly jeho výkon v plameni ohně,

Žalm 50:3
3 Náš Bůh přijde a bude zticha; oheň sžírající ho před, a bude velmi velká bouře kolem něj .

--------------

Revelations 22:12
12 Viz , I přijít rychleA Moje odměna je se mnou - lopatou, Dávat odměnu každému podle jeho skutků .
13 Já jsem Alfa i Omega , první i poslední, začátek a konec.
16 My Ježíš poslal jsem anděla svého , aby svědčila vám tyto věci v kostelech . Já jsem kořen a rod Davidův, jasná hvězda jitřní .

Izajáš 40:10
10 Viz , Pán Bůh přijde se silným, a rámě jeho panovati bude pro něj : "Hle, Jeho odměna je s ním, a dílo jeho před ním.

--------------

1 Tesalonickým 3:13
13 Za účelem posílení svého srdce , perfektní v svatosti, před Bohem a Otcem naším , příchod našeho Pána Ježíše se všemi svými svatými.

Zachariáš 14:1-9
1 Zde Den Páně přijdeŽe tvá kořist se rozdělí mezi vámi .
2 Pro Já shromáždím všecky národy proti Jeruzalému do bojeA město bude vzat, a domy loupil , a ženy zhanobeny , a polovina z města vyjde do zajetí , a zbytek lidí se nesmí odchýlit od města.
3 Pak jděte na Pána , a bojovati proti těm národům, jakž bojuje v den bitvy.
4 a Jeho nohy se postaví v ten den na hoře Olivetské, Který je před na východ od Jeruzaléma , a Olivovou horu bude rozdělen do prostřed něho k východu a západu .
5 I budete utíkati údolí mého hory, do údolí hor se dostat k Azel : ano , budete utíkati jako jste utíkali ze země třesením za dnů Uziáše krále Juda , a Hospodinu, svému Bohu přijdeA všichni svatí s ním.
6 a stane se v ten den, kteří nemají lehké , a světlé zrušení .

7 Ale jednoho dne , známý jen Hospodinu , aniž bude den , ani noc: ale to musí být , v noci zářit .
8 a stane se v ten denSe , že živé vody z Jeruzaléma , polovina k moři východnímu , a díl jich k moři: v létě iv zimě se stane .
9 a Hospodin bude králem nad celou zemí: den Páně, bude jeden, a jméno jeho jedno.

--------------

Na základě výše uvedených veršů , Ježíš je Bůh . Nemůže být v rozporu napsaný proroky a apoštoly , protože oni mluví pravdu od Boha .

Izajáš 31:4
4 Toto praví Hospodin ke mně , jako je lev a lvíče řvoucí na svou kořist , když je velké množství pastýřů vyvolal proti němu , že se nebojí svého hlasu , ani ponížit sebe kvůli hluku z nich: tak Alespoň Hospodin zástupů na hoře Sion, a kopec s ní bojovat .

Exodus 13:19
19 A vzav Mojžíš Josefovy kosti , protože on ipinanumpang těsně k synům Izraelským , řkouce: Amen Bůh vás jistě navštíví, a bude s sebou vzali kosti tady s tebou .

návštěva

Čtvrtku 19.listopadu 2009

Čtvrtek 22.říjen 2009


Den


Obrázek z : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* doba současně ( místo je sesterskou koordinátor veršů Bible znamená , že mají stejného popisu a tam jsou také členy v téže kapitole)

* věčnou smlouvu

Ezechiel 37:25,26
25 A budou bydliti v zemi , kterou jsem dal Jákobovi , můj služebníku, wherein vaši otcové : a budou bydliti v něm, oni i jejich děti a děti jejich dětí , navždy ; a David můj služebník , bude jejich knížetem navěky. 26 Krom toho , Učiním smlouvu pokoje s nimi , být věčná smlouva s nimi ; a já se místo nich , a rozmnožím je , a postavím svatyni svou mezi nimi navždy .

* David Susuguing

Ezechiel 37:24
24 A můj služebník David bude králem , aby jim, a všechny mají jeden pastýř : Dostane se mu také chodit v mém rozhodnutí , a dodržovat má nařízení , a dělat.

Jeremiáš 30:9
9 Ale budou sloužit Hospodinu, svému Bohu , a Svého krále Davida , kterého jsem zvýší jejich.

* Den Páně ( veliký a hrozný )

Jeremiáš 30:7
7 je ! pro tento den je skvělé, že nikdo není rád , že : ani v době potíží Jákoba , ale bude .

Joel 2:10,11
10 Země se zemětřesení před nimi , nebesa chvějí ; Slunce a měsíc se zachmuří a hvězdy ztratí svou zář :
11 A Hospodin vydá hlas svůj před jeho armády : za jeho tábor je velmi velký : vždyť je to silný , že jeho slova , pro den Jehova je skvělá a velmi hrozný ; a které mohou řídit ho ?

obrázek z : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* Den hněvu

Izaiáš 13:10,13
10 Pro hvězdy nebeské a ozdoby z nich se nedá jejich světlo : slunce se zatmí v jeho povstání , a měsíc nesmí způsobovat její světlo.
13 Proto jsem panginginigin nebesa a zemi, odstranit ze svého místa v prchlivosti Hospodina zástupů, a den jeho planoucího hněvu ,

* ničení

Ageus 2:21,22
21 Mluv k guvernéra Zorobábel Judskému , řka: Já pohnu nebem i zemi ; 22 A budu svrhnout královský trůn , a Zkazím sílu království pronárodů a já se svržení vozy , a ty, kdo jsou v nich , a koně a jejich jezdci přijde dolů , jeden každý od meče bratra svého .

Obrázek z : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Jeremiáš 46:10
10 Pro den je Pán , Hospodin zástupů , den pomsty , pomstít mu jeho protivníci : a meč bude požírat a je nasytit , a jejich krev : pro Pána , Hospodin zástupů oběť na severu u řeky Eufratu .

Luke 21:22,25,26
22 Nebo To jsou dny pomsty, která splňovala všechny tyto věci jsou v písemné formě.
25 A bude znamení slunce a měsíc a hvězdy ; a na zemi úzkost ze země , matitilihan na zvuk moře a oteklo ;
26 mužů pro strach , a čekal na věci, které přijdou na svět ; mangangatal pro mocnosti nebeské .

* Přihlásit se na obloze ( tmavé slunce, měsíc a hvězdy )

Zjevení 6:12,13
12 A viděl jsem , když otevřel pečet šestou , a bylo veliké zemětřesení ; a slunce zčernalo jak jste drsný tmavé vlasy , a celý měsíc se stal jako krev;
13 A nebeské hvězdy spadly na zem , jako fík ovoce isinasambulat její malé mladé plody , když porazil silného větru .

* Yayanigin nebo pohnu nebem a Zemí


Izaiáš 13:10,13
10 Pro hvězdy nebeské a ozdoby z nich se nedá jejich světlo : slunce se zatmí v jeho povstání , a měsíc nesmí způsobovat její světlo .
13 Proto I panginginigin nebesa a zemi yayanigin ze svého místa v prchlivosti Hospodina zástupů , a den jeho planoucího hněvu ,

* schovávat v jeskyních a skalních lidé

Izajáš 2:19
19 A lidé půjdou do jeskyní skal a jeskyní na Zemi, ve strachu z Pána , a slávou důstojnosti jeho , když on se zvedl k třást zem .

Když lidé začnou říkat horám a skalám: " přemoci nás ?

Luke 23:29,30
29 Nebo aj, dnové přijdou , řeknou : " Blahoslavené neplodné , a blaze těm , které nikdy nangagdalang -muž , a prsy , které se nikdy nangagpapasuso .
30 Pak , že se bude říkat, že oni jsou v horách , Padněte na nás , a na kopcích , kryt nás .

Magpapatabon odpověď , když lidé říkají , když lidé (zejména ženy), kteří požehnal neplodná , a blaze těm , které nikdy nagdalantao ...

Proč ženy říkají Blahoslavené neplodné , a blaze těm , které nikdy nagdalantao ...???

Vzhledem k tomu, že bude velká tíseň na zemi a hněv na toto město .

Luke 23:23
23 Běda nagdadalangtao , a musí být v těch dnech ! protože tam bude velká tíseň na zemi , a hněv v této zemi .

Proč mají nouzi na zemi ?

Vzhledem k tomu, obléhat Jeruzalém a zničil .

Luke 21:20,21
, Ale 20 Když viděl armády do Jeruzaléma, pak víte, že její zničení bylo blízko .
21 Tedy těch, v Judsku, ať uprchnou do hor , a uvnitř města vyšel , a v této oblasti by neměla vstoupit do města . 22 Nebo se jedná o dny pomsty, aby splnil všechny tyto věci jsou v písemné formě.

Co je to za ničení se stane, když armáda oblehl Jeruzalém ?

Luke 19:43,44
Pro 43 Přicházím k vám v den , jste babakuran zdi nepřítele , a obléhat tobě , a gigipitin na stranu , a 44 ilulugso na zem , a vaše děti ve vás , a nemají nechat v tobě kámen na kameni kámen ; protože jsi neznal čas svého navštívení .

Stavební v Jeruzalémě , která rozhodla, že žádný kámen ponechat na obou rock!

Luke 21:5,6
5 a Někteří mluvili o chrámu , jak krásné to pinalamutihan kameny a dary , řekl ,
6 Pokud jde o tyto věci, které vy vidíte , přijde den , žádný levý kámen na kameni kámen , ne zbořen.


Den Páně je dnem tmy !

Amos 5:18,20
18 Běda vám , že nangagnanasa den Páně ! Proč si přeješ den Páně ? tma , ne jasnost .
20 Nesmí být den tmy a ne světla ? velmi tmavý a bez jasu ?

Joel 2:02
2 Dny tmy a temnot, den oblaku a mrákoty, jako svítání rozprostřená po horách ; skvělé lidi a silný ; nebylo vůbec rád , aniž by být víc po tom, až do let mnoha generací .

Obrázek z : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 Nebo pak Bude skvělé soužení , jaké nebylo od počátku světa až nyní , ani nikdy nestane nikdy .

Č. otázku, když den . Otázkou je , když se vrátíte ? Jste připraveni?

Sobotu 17.října 2009


Silver zlato

 

Sefanjáš 1:2,3,18
2 Zajisté že sklidím všecko na zemi , říká .
3 I budou spotřebovávat lidi i hovada , budu konzumovat nebeské ptactvo , a mořské ryby , a klopýtal s bezbožným ; a já odříznout člověka na zemi , praví Pán .
18 I stříbro jejich, ani zlato jejich nebude jich moci vytrhnouti v den hněvu Hospodinova ; ale celá země musí být pohlcen ohněm jeho žárlivosti : pro on dokázat , ano, konec , všech, kteříž přebývají na zemi .

zničení všech věcí pod zemí bude ve velké den Jehovovi . Říká ve verši 3 musí obsahovat tyto trestné činy . zlato a stříbro , je kamenem úrazu . Jsou to modly .

Ezechiel 7:19
19 Hodili své stříbro v ulicích , a zlato jejich nebude za nečistého ; jejich stříbro a zlato nevysvobodí je den hněvu Hospodinova : Nesmějí uspokojit své duše , ani vyplnit jejich útrobách ; se stala překážkou pro jejich zlost .

Ezechiel 14:3
3 "Lidský synu, tyto lidé mají nést jejich modly ve svém srdciA dal kámen úrazu jejich nepravost před jejich tváře: Měla by se zeptal mě ?

Ezechiel 44:12
12 Pro oni hostili je před jejich modly, a byl nad nimi klopýtající za zlé z domu Izraele, Tak jsem zvedl ruku proti nim , je výrok Panovníka Hospodina , a oni ponesou nepravosti .

Izaiáš 31:4,7
4 Toto praví Hospodin ke mně , jako je lev a lvíče řvoucí na svou kořist , když je velké množství pastýřů vyvolal proti němu , že se nebojí svého hlasu , ani ponížit sebe kvůli hluku z nich: tak bude Hospodin zástupů na hoře Sion , a do kopce na boj s ní.
7 Pro ten den každý člověk zavrhne své bůžky stříbrné a modly své zlaté, Vyrobený vlastníma rukama , na které jste se dopustil ,

Říká ve verši 4 z Izaiáše 31 je alespoň Hospodin zástupů , a v ten den ( verš 7) byli obsazeni lidé, jejich modlám ze zlata a stříbra , aby odpovídaly našim pasáž kababasa jen zatím .

Matthew 13:40,41,42,43
40 Co se sčítání koukol a spálil v ohni , tak bude konec světa .
41 Syn člověka pošle své anděly, ti vyberou z jeho království všechny věci , které urazitA kteříž činí nepravost ;
42 A postavili je na sporáku požáru : tam bude pláč a skřípění zubů .
43 Pak se spravedliví jako slunce v království svého Otce. Kdo má uši , slyš .

Když zářit právo dle Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 a V té době se Michael vstát , velký ochránce, který kandiduje na dobro dětí z vašich lidíA bude to doba soužení, jaké nebylo od vzniku národa až do té doby , av té době lidé tvůj musí být dodána , každý, kdo musí být napsáno v knize .
2 A mnozí z těch, kteří spí v prachu země, procitnou , jedni k životu věčnému , druzí k hanbě a ku potupě věčné .
3 a moudří budou zářit jako záře oblohy : a oni , že mnohým dopomáhají k spravedlnosti , jako hvězdy navěky .
4 Ale ty , Danieli , drž hubu slova , a pečeť knihu až do konce: Mnozí budou zmateně pobíhat a znalosti se zvyšují .

Spravedlivý lesk během konce a svěží problémy , když tyto znalosti . První čtení je naše 1:2,3,18 Sefanjáše Sefanjáše 1:15 čteme .

Sefanjáš 1:15
15 Tento den je dnem hněvu , den soužení a úzkost , dnů od konce a zničení, Den temnosti a mračna, den oblaku a mrákoty,

Bible'm jen mluvit a on říká.

Izaiáš 46:6,7
6 Oni marně vynakládají zlato z tašky , a zváží stříbro v rovnováze , oni nagsisiupa zlatníka , a on dělá bohy , byli dolů, ano , oni uctívají .
7 Mají mít ho na rameno , přičemž se mu a dá mu na jeho místo , a on stojí , ze svého místa , nesmí odstranit : ano , volají k němu , ale on neodpověděl , ani zachránit ho z potíží .

Žalm 115:4
4 Jejich modly jsou stříbro a zlato , k němuž došlo rukou mužů.

Sobota 10.10.2009


Láska je stejná v Matthew 24:2 a Matthew 24:15 - velikého soužení (Great Tribulation )


Obrázek z :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Co skutečnost, že se říká, že v 24:2 Matthew byl spojen , nebo jak říkají v Matthew 24:15 ? Ještě lepší čteme stejném odstavci.

Matthew 24:2 Ale on odpověděl a řekl jim: Vidíte-liž tyto všecky věci ? Amen , pravím vám , Tam musí být ponechán kámen na kameni kámen , který nemá rozložit

Matthew 24:15 Takže když uvidíte ohavnost zpuštění mluví Daniel prorok ve svatyni ( čtenář pochopit ) .

Na první pohled , a to nejen upozornění , že tyto dva body jsou ve spojení . Ty se týkají ? způsob, jak se dozvědět více budeme válet se v jiném dokumentu, který stejné téma se jedná. Familiar čtení Bible , my víme, že tři evangelia ( podle Matouše , Marka a Luke) má podobné prohlášení , nebo o tom ministerstvo našeho Pána . Tak jsme si také přečíst knihu Luke zde pro odpovědi na naše otázky . Všimněte si, že Lucas má písemné objednávky resp. (Lukáš 1:3) Dovolte nám Přečtěte si Luke 21:20 :

Ale Luke 21:20 Když viděl, tvrz zástupů obraně Jeruzaléma , pak víte, že její zničení bylo blízko .

Můžete si také přečíst následující verše z Lukáše 21:20 nebo tak , jsou dodržovány. Víme, že stejně vyprávění Luke 21:20 a Matthew 24:15 a následně na základě následujících odstavcích . Ale vy jste odpověděl na stejnou otázku u Matouše 24:2 a Matthew 24:15 ? Zjišťujeme , jaký druh " zničení "(Lukáš 21:20) se stane, když byl Jeruzalém obléhán armády. Čteme v Lukášově evangeliu 19:43,44

Luke 19:43,44 přijít k vám za den , vy babakuran stěnu své nepřátele a obléhat vás gigipitin na stranu a 44 , a ilulugso na zem a vaše děti v tobě a tobě Odcházejí žádný kámen na kameni ; protože jsi neznal čas svého navštívení .

Je otázka zodpovězena ve stejné slovo v Mt 24:2 a Matthew 24:15 ? Chyběl jsi mi . Vzhledem k tomu, Matthew 24:15 je rovnoběžná s Luke 21:20 . Je souběžně v Luke 21:20 Lukáš 19:43,44 . Luke 19:43,44 a je také paralelně Matthew 24:2 . Takže paralelní nebo kompatibilní Matthew 24:2 a Matthew 24:15

Ale to, co definuje budova je v Jeruzalémě " nenechali žádný kámen na kameni kámen " ?

Chrám . (Matouš 24:1,2 , Luke 21:5,6 )

Chrám byl používán jako nepřátelé Boha , že omyl lidi s jejich falešné učení. Až do teď ještě způsobil nepřátelé Boha skrze lidi, kteří chrám .

Luke 21:20 Lukáš 19:43,44 Luke 21:6

Luke 21:20
, Ale 20 Když viděl armády Jeruzalém , pak vím, že její zničení bylo blízko .

Luke 19:43,44
43 Pro vás nejbližších dnech vám babakuran zdi nepřítele , a obléhat tobě , a gigipitin na stranu ,
44 A vy ilulugso zem , a vaše děti ve vás , a nemají nechat v tobě kámen na kameni kámen ; protože jsi neznal čas svého navštívení .

Luke 21:6
6 Pokud jde o tyto věci, které vy vidíte , přijde den , none levý kámen na kameni kámen , ne zbořen.

Velikého soužení ( soužení převeliké )

Dochází tehdy, když velikého soužení ?

Dojde-li během této ohavnosti zpuštění mluví prorok Daniel (Mt 24:15)

Matthew 24:15,21
15 Takže vidíte ohavnost zpuštění , mluví Daniel prorokKdo na místě svatém ( čtenář pochopit ) ,
21 Nebo pak musí být hrozné soužení , například nebylo od počátku světa až nyní , ani nikdy nestane nikdy .

Pokud budete číst Matthew 24:15 do 24:21 Matthew je třeba poznamenat , že nelze oddělit v průběhu závodu ohavnost zpuštění a velké soužení došlo proto, že když ohavnost zpuštění , v té době se velké soužení .

Pokud tam jsou kazatelé , kteří učí, že ohavnost zpuštění byla splněna v roce 70 nl a velké soužení , nebo velké soužení ještě není splněna , nevěří, že kazatel .

Něco říká také, že velké soužení došlo , pak zničit chrám v Jeruzalémě Římany a velké soužení řekl, že došlo během 70 AD ještě není na světě , a to právě řekl, bylo velikého soužení Izrael za zničení chrám . Ale proč volal "velký" soužení stane během ohavnosti zpuštění ? A to, co odlišuje její extrémní hladomor v průběhu důvod Izraelitů Jakuba mají namířeno do Egypta ? A to, co odlišuje jeho předchozí dobytí země, jako je Babylon a Řecku? Ptáte se jim to.

Ale my víme, jestli někdy řekl v Matouši 24:21 je jiný svět , nebo v Izraeli prostě stane.

Pojďme pokračovat ve čtení v Matthew 24:29

Matthew 24:29
29 Ale hned po soužení v těch dnech slunce se zatmí a měsíc nedá světla svého a hvězdy budou padat z nebe , a budou moci nebeské ;

To říká, že po soužení těch dnů se znamení slunce, měsíc a hvězdy . Ale je poslední velké soužení , že ?

Matthew 24:22
22 A pokud ty dny zkráceny , žádný člověk spasen : ale proto, že výběr je paiikliin den .

Matthew 24:29 se vrátíme
Matthew 24:29
29 Ale hned po soužení v těch dnech slunce se zatmí a měsíc nedá světla svého a hvězdy budou padat z nebe , a budou moci nebeské ;

A my jsme četli Luke 21:25

Luke 21:25
25 A musí být znamení slunce a měsíc a hvězdy , a na zemi tíseň na zemi , matitilihan na zvuk moře a oteklo ;

Všimněte si, že to říká v Luke 21:25 , je známkou toho, že příchod Syna člověka (Lukáš 21:27 ) a je v Matthew 24:29 pinamamalian říci "po soužení ", ale upřesňuje, že soužení ( Matthew 24:29 ) Je nedostatek v zemi ( Lk 21:25) , která byla velikého soužení v Matthew 24:21 . Takže průměr není jen Izrael velikého soužení , ale brát více na celém světě.

Ale možná, že říkají, že soužení podle Matouše 24:29 , není s odkazem na velké soužení v Matthew 24:21 . Dejte si pozor na ně. Máte-li číst celý od Matthew 24:15 do 24:29 Matthew není pinatutukuyan je ve verši 29 o velkém soužení , ale útlak ve verši 21.

Oni oklamat , takže buďte opatrní s nimi. Mohou číst v Luke 21:20-24 . Četli jsme , aby se seznámili s vámi .

20 Ale když viděl armády do Jeruzaléma, pak víte, že její zničení bylo blízko .
21 Tedy těch, v Judsku, ať uprchnou do hor , a uvnitř města vyšel , a v této oblasti by neměla vstoupit do města .
22 Nebo se jedná o dny pomsty, aby splnil všechny tyto věci jsou v písemné formě.
23 Běda nagdadalangtao , a musí být v těch dnech ! protože tam bude velká tíseň na zemi , a hněv v této zemi .
24 A padnou mečem , a musí být vedena v zajetí do všech národů: a Jeruzalém pošlapaný od pohanů , splnit časové pohanů .

Řekněme, že tento čas pohanů jsou vyprávěny v Matoušovi 24:15 a Daniel stanoveny. Všimněte si, že různé události v Matoušovi 24 a Luke 21.

Co Daniel říká o době pohané nebo ohavnost zpuštění ?

Daniel 9:27 a založil smlouvu mnohým v jednom týdnu, a půl týdne se musí způsobit , aby přestala oběti a oběti , a křídlech ohyzdné modly přijde jeden zničil , a až do konce , a přerostla pagkapasiya nepřátelství zničeny.

Daniel 11:31 a skupina bude stát na jeho straně, a budou profánní svatyně , a to i stěn a odnést zápalnou obět ustavičnou , a oni místo, ohavnost, kterou vyplení .

Daniel 12:11
11 A od okamžiku, každodenní zápalnou oběť je odnášen , a ohavnost , kterýž by udělal , bude mít tisíc dvě stě devadesát dní.
12 Blahoslavený je ten, čeká , a přijde na tisíc tři sta třicet pět den .

Ty jsou uvedeny Daniel říká v Matoušovi 24:15 . A je to také jedno místo, které předpověď , říkají v Luke 21:22

Luke 21:22
22 Z tohoto dny pomsty , nastat Všechny tyto věci jsou psány .

Nejen v knize Daniel věcí, které se dějí , ale také z proroků , které určuje den pomsty .

Ale opravdu jsem ještě velké soužení říkají, k nimž došlo při velké soužení zničit chrám ?

Všimněte si, že po soužení ( Matouš 24:29 ), v těch dnech uvede ve velkém soužení v Matthew 24:21 bude mít označení slunce, měsíc a hvězdy a Matthew 24:30 je vidět že říká, že Syn člověka .

Matthew 24:30
30 A pak se ukáže znamení Syna člověka na nebi: A pak se všecka pokolení země , a Budou uzří Syna člověka přichází v nebeských oblacích s mocí a velikou slávou .

Ježíš jasně řekl, že se stane nebo nestane -li velké soužení .

Matthew 24:21
21 Nebo pak musí být velikého soužení, Takový jako nebyl od počátku světa až nyní , a ani jeden z nich nikdy nestane.

Protože když pouze jen ( jak někteří říkají ) je velikého soužení jen způsobí zničení chrámu , jak Ježíš neví, protože on řekl , jak on nebyl nikdy nestane , pokud neexistuje chrám ? A to nejen o možném zničení chrámu příčiny velkého soužení , že jo?

velké soužení v Matthew 24:21 je znamením příchodu Ježíše . Chcete-li pokračovat ve čtení Matthew 24:30 byl v té době i Syna člověka přicházet .

Daniel 12:11,12 říká , mají to štěstí , aby 1335 den od ohavnosti zpuštění postavení. 1335 den a 1335 rok . Paiikliin den v pořádku? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 A od okamžiku, každodenní zápalnou oběť je odnášen , a ohavnost , kterýž by udělal , bude mít tisíc dvě stě devadesát dní.
12 Blahoslavený je ten, čeká , a přijde na tisíc tři sta třicet pět den .


A může splést si při čtení pasáž u Matouše 24:34 o závod Ježíš katutuparan všechno řekl .

Matthew 24:34
34 Amen, pravím vám , Tato generace se projít , až se tyto všecky věci .

Pamatujte si , aby zahrnovala "Všechny tyto věci " příchod Syna člověka . (Matouš 24:30 )

Viz také poznámka o Zjevení 7:14. Lidé přicházejí ve velkých potížích. velké soužení ve Zjevení 7:14 , on také říkal, velké soužení v Matthew 24:21 .

Zjevení 7:14
14 I řekl jsem jemu: Pane , ty víš. A on mi řekl: Ty byly odvozeny ve velké nouzi , a oni si vyprali šaty a bílý v krvi Beránkově .

Jako důkaz , že prohlášení v 7:14 a ve 24:21 Matthew je totožný se zvýší čtení Zjevení / Zjevení 6:12,13

Odhalení 6:12,13
12 A viděl jsem , když otevřel pečet šestou , a tam bylo veliké zemětřesení , slunce zčernalo jako pytlovina o vlasy tmavé, a celý měsíc se stal jako krev ;
13 A hvězdy nebeské padl k zemi , jako fíkovník ovoce isinasambulat její malé mladé plody , když porazil silného větru .

Všimněte si, že to říká ve Zjevení 6:12,13 je stejná v Matoušovi 24:29 , je Matthew 24:30 řekl, aby přišel , že Syn člověka , aby osivo ( Matouš 24:34 ) daratnan Syn člověka je Lidé magdaranas velké soužení nebo velké soužení .

A napagtugma jsme zápas 6 značek (příznaky nebe v Matthew 24:29 ) a šestá trubka ( 9 / 11 tragédií , že splnění Matthew 24:2,15 ), v knize Zjevení . Takže můžeme správný závěr ( v proroctví splněna ), že anděl ( mezi 6. a 7. těsnění) a mocný anděl ( mezi 6. a 7. trubka) v knize Zjevení je Syn člověka .

Jaký je ekvivalent čtyř andělů ve Zjevení 7:01 ?

Revelations 07:01
1 a po tomto jsem viděl čtyři anděly, stojící na čtyřech úhlech země , která vyrovnává čtyři větry zemské , aby snad vítr vát zem , nebo moře , ani na žádný strom .

ekvivalent je v Matthew 24:31

Matthew 24:31
31 A on pošle své anděly s velkou trubku , a ti shromáždí jeho vyvolené od čtyř větrů , od jednoho konce nebe na druhý .

A vidím, že volí ze všech kmenů po celém světě dohromady .

7:9,14 prohlášení
9 Po těchto událostech jsem se podíval , a hle, tak veliký zástup , že žádný člověk nespočet , od každého národa a všech kmenů a národů a jazyků , jak stojí před trůnem a před Beránkem , uspořádaný v bílém rouchu , a palmy v rukou jejich ;
14 I řekl jsem jemu: Pane , ty víš. A on mi řekl: Ty byly odvozeny ve velkém soužení, a oni si vyprali šaty a bílý v krvi Beránkově .

velké soužení podle Zjevení 7:14 je také velikého soužení v Matthew 24:21

Matthew 24:21
21 Nebo pak Bude velikého soužení, Jako nebylo od počátku světa až nyní , ani nikdy nestane nikdy .

A pro ty státy, které provádějí v Matouš 24:15 , ale ne nutně provádět zátěž velkého soužení čteme v OZ 13:19,24

Označit 13:19,24
19 Za den bude litovat, Jako nebylo od počátku stvoření Bůh stvořil až do teď, ani nikdy nestane nikdy .
24 Ale v těch dnech, Po soužení , bude slunce se zatmí a měsíc nedá světla svého ,

Take to, co vidíte v " té době " velkého soužení (Mt 24:21 ) OZ 13:19 tady je problém.

Co se stane před velikého soužení zatmí před slunce , měsíc a hvězdy ?

Označit 13:14,19,24,25,26
Ale 14 uvidíte ohavnost zpuštění, Stálý tam by neměl byste se odívali ( čtenář pochopit ) , potom uprchnout do hor , jsou v Judsku ;
19 Pro tyto dny musí být utrpení, Jako nebylo od počátku stvoření Bůh stvořil až do současnosti , a ani se nikdy.
24 Ale v těch dnech, Po soužení, je zatmí slunce a měsíc nedá světla svého ,  
25 A hvězdy budou padat z nebe , a budou moci nebeské .
26 A pak se uvidí Syna člověka přicházet v oblacích s velkou mocí a slávou .
 
Místo dopadlo velké soužení pak vidět ohavnost zpuštění , který říká následující odstavec po soužení těch dnů slunce se zatmí , měsíc a hvězdy . V " těch dnů " přijde , že Syn člověka . Verš 26 říká "a" a , když řekl : " A " znamená, že to patří k ní říká .

Vždy pamatujte Ježíš řekl ne projít generace bude mít všechny Ježíš řekl . temné slunce, měsíc a hvězdy a velké soužení a příchod Syna člověka bude probíhat v jedné generaci.

Označit 13:30
30 Amen, pravím vám , Tato generace nesmí přesáhnout, Až se všecky tyto věci .

soužení

Příchod Páně


Už se mě zeptal, e-mailem o příchodu Syna člověka . Zeptal se : Co znamená slovo " včas "v Luke 21:27 ?

Použil verze je dobrá zpráva Bible , a tak píše: V té době Syna člověka přicházet v budou vidět oblak , s velkou mocí a velikou slávou . Luacs 21:27 Dobré zprávy Bible

"Čas" se odkazuje na temné slunce a měsíc a hvězdy zničit prvním odstavci v Luke 21:26 . Čteme stejné prohlášení Páně v Matoušovi 24:30 .

Matthew 24:30 ( Dobré zprávy Bible )
30 Pak se objeví na nebi znamení Syna člověka a mananangis všech zemích. Uzří Syna člověka v oblacích , přijde s velkou mocí a velikou slávou . Matthew 24:30 Dobré zprávy Bible

Která definuje slovo " potom " ? To bylo pak že zatmí slunce a měsíc a zničit hvězdu. Matthew 24:29 čteme, že bod sinunudang .

Matthew 24:29 Po tomto soužení, Darkened slunce a měsíc svítí , padají z nebe hvězdy a třepe se moc ve vesmíru . Dobré zprávy Bible

Tak význam pojmu " in time " v Luke 21:27 má " po " ( Matouš 24:30 ), aby zatemnit slunce a měsíc a zničit hvězdy na obloze .

Jaký je význam slova " po tom soužení " před zatmí slunce a měsíc a zničit hvězdy na obloze ? Matthew 24:29

Jsme poprvé četl podobné prohlášení Pána v Markovi 13:24 na verzi Bible .

Označit 13:24
24 Ale v těch dnech, po soužení , slunce se zatmí a měsíc nedá světla svého ,
25 A hvězdy budou padat z nebe , a budou moci nebeské .

My si také přečíst v různých verzích v angličtině.
Označit 13:24
Nové mezinárodní verze ( © 1984)
"Ale v těch dnech, V návaznosti na tento zlatý , " ' slunce se zatmí a měsíc nedá světla svého ;
Nové bydlení Překlad ( © 2007)
"V té době , po ssoužení těch dnů, slunce se zatmí , bude měsíc dávat žádné světlo ,

Angličtina standardní verze ( © 2001)
Ale v těch dnech, Po soužení , bude slunce se zatmí a měsíc nedá světla svého ,

New American Standard Bible ( © 1995)
"Ale v těch dnech, po onom soužení zatmí slunce a bude, padne nedává jeho měsíc Light,

Mezinárodní standardní verze ( © 2008)
"Ale po utrpení těchto dnů, ' slunce se zatmí , měsíc nedá světla svého ,

Boží slovo ® Překlad ( © 1995)
"Nyní, po utrpení těch dnů , slunce bude zase tma, bude měsíc nedá světla ,

Král James Bible
Ale v těch dnech , po soužení , slunce se zatmí , a měsíc nedá světla svého ,

Americký král James Version
Ale v těch dnech , po soužení , slunce se zatmí , a měsíc nedá světla svého ,

American Standard Version
Ale v těch dnech , po soužení , slunce se zatmí , a měsíc nedá světla svého ,

Bible v Základní stupeň
Ale v těch dnech, Po této době problémů , slunce bude třeba tma a měsíc nedá světla svého ,

Douay -Rheims Bible
Ale v těch dnech , po soužení , slunce se zatmí , a měsíc nedá světla svého .

Darby Bible Překlad
Ale v těch dnech , Po tomto zlatý , slunce se zatmí a měsíc nevydá své světlo ;

Angličtina revidované verze
Ale v těch dnech , po soužení , slunce se zatmí , a měsíc nedá světla svého ,

Webster je překlad Bible
Ale v těch dnech , po soužení , slunce se zatmí , a měsíc nedá světla svého ,

Weymouth New Testament
"V té době, nicméně poté, co tento zlatý , slunce se zatmí a měsíc nebude vrhnout své světlo;

Svět Přejít Bible
Ale v těch dnech , Po že útlak , slunce se zatmí , měsíc nedá světla svého ,

Youngův doslovný překlad
' Ale v těch dnech , po soužení , slunce se zatmí , a měsíc nedá světla svého ,
Falange říkat slova " po tom soužení "v Matthew 24:29 na dobré zprávy překlad Bible je " těch dnů " (Marek 13:24) , ale který také definuje pojem " v těchto dnech ? Pokud zvýšíte čtení z Marka 13:24, údajné " soužení "( v té době ) je soužení od začátku tvorby ve verši 19 Mark 13 a čteme překlad Bible .

Označit 13:19
19 Pro tyto dny musí být utrpení, například nebylo od počátku stvoření Bůh stvořil až do teď, ani nikdy nestane nikdy .
Označit 13:19
New American Standard Bible ( © 1995)
"Pro ty, dnů bude čas ssoužení jako nedošlo , protože se vrátil z tvorby , kterou Bůh vytvořil dobře , nyní , a nikdy nebude .
Král James Bible
V těchto dnech musí být utrpení, Jako je například nebyl z vrátil z tvorby , kteréž Bůh stvořil tuto dobu se ani být.

Americký král James Version
V těchto dnech musí být utrpení, Jako je například nebyl z vrátil z tvorby , kteréž Bůh stvořil k tomuto času , aniž bude .

American Standard Version
Pro tyto dny se soužení, Jako jest tam nebyl , jako z vrátil z tvorby , kterou Bůh vytvořil dobře , nyní , a nikdy se .

Douay -Rheims Bible
V těchto dnech musí být takové trápení, Stejně jako není z vrátil z tvorby , kterou Bůh vytvořil dobře , teď se ani být.

Darby Bible Překlad
Pro tyto dny musí být zlatá jako tam nebyl rád , protože jsem se vrátil k vytvoření , kteréž Bůh stvořil , No, a nikdy se ;

Angličtina revidované verze
Pro tyto dny se soužení, Jako jest tam nebyl , jako z vrátil z tvorby , kterou Bůh vytvořil dobře , nyní , a nikdy se .

Webster je překlad Bible
V těchto dnech musí být utrpení , jako jest nebylo od vrátila z tvorby , kteréž Bůh stvořil k tomuto času , aniž bude .

Svět Přejít Bible
V uvedených dnech bude útlaku, Jako tam nebyl , jako z vrátila vzniku , kteréž Bůh stvořil No, a nikdy nebude.

Youngův doslovný překlad
Pro tyto dny se soužení , jako jest nebylo od vrátila z tvorby , že Bůh stvořil , až teď , a mít nebude ;
Co se stane, " v těch dnech " útlaku a způsobit , že budou chudí lidé ? My zvýšit čtení Marka 13:14-18

Označit 13:14-18 Bible
Ale 14 uvidíte ohavnost zpuštění , tam stál , neměl by jste dal ( čtenář pochopit ) , potom uprchnout do hor , jsou v Judsku ;
15 A na střeše ne přijít dolů , na základě smlouvy , aby se nic v jeho domě ;
16 A v této oblasti vrátit , aby jeho oblečení .
17 Ale běda nangagpapasuso nangagdadalangtao a v těch dnech !
18 A modlit vy , které se nevyskytují v zimě .

Vzhledem k ohavnosti zpuštění lopaty , takže lidé budou chudí . Je-li tedy pojem " včas "v Luke 21:27 na dobré zprávy překlad Bible po temný den a zničit měsíc a hvězdy , během soužení po ohavnosti zpuštění .

Tato otázka , kdo mi email odpovědi , podle něj , kazatel v rádiu . Odpověď je řekl, aby ho v Matouš 25:32 dobrých zpráv Bible .

Matthew 25:32 ( Dobré zprávy Bible )
32 V té době, Matitipon ho před všechny ostatní. Oni pagbubukud ho odděleně od sebe navzájem , stejně jako pastýř ovcí a koz .

Pojem " in time " v Luke 21:27 , podle kazatele , podle e-mailu žádá , je stejný jako u Matouše 25:32 . Bylo ležící blízko pravdě . Vzhledem k tomu, termín " in time " v Luke 21:27 se vztahuje na tmavé po západu slunce a měsíce a zničit hvězdy , zatímco termín " in time " v Matthew 25:32 se vztahuje na nářek Syna člověka Matthew 25:31 , že naše kababasa bod jen zatím .

Matthew 25:31 ( Dobré zprávy Bible )
31 Syn člověka přijde jako King, se všemi anděly , a jeho elegantní luluklok trůn .

Lež blízko k realitě Aby se tak stalo ve stejnou dobu , jako je lež Satan ! A jak jste e-mail, rádio kazatel řekl, že neznámé datum a čas příjezdu na Syna člověka , jak jsou psány v Matthew 24:36 . Souhlasím s tím , že opravdu nevím, kdy se naplnění ohavnosti zpuštění této ochranné známky příchod Syna člověka .

Mnoho skutečně pansirang trávě pole . V poli, zatímco dosud nabubunga , odstranit plevel v plodinách . Ale když zanedbané nagkauhay je jen plevel až do sklizně se neuvolňuje zrnka rýže . A sklizeň , tráva je doprovázen nagagapas , uříznout obilí na slámu kinakapitang . Zahrnout do trávy slámy hořet v ohni .

Kdo určuje a.k.a. Izaiáš 9:6,7 Emmanuel ?

Dejte nám vědět, kdo je Emmanuel . Pamatujte tučný dopisy .

Izaiáš 9:6,7
6 Pro k nám narodí dítě , bude nám dán syn , aby mužům , a vláda bude na rameno : a jeho jméno se nazývá Skvělé , rádce , Božský bohatýr , Otec věčnosti , princ mír .
7 Růst jeho vlády a mír musí být bez konce , na stolici Davidově, a jeho království , vytvořit, a zachovat právo a spravedlnost od teď až do navždy . Toto úsilí provádět Hospodin zástupů .

Obrázek z : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremiáš 33:15,16
15 V ten den , a v té době , jsem pasusuplingin David pobočka spravedlnosti ; a se provádějí právo a spravedlnost pozemků .
16 V těch dnech spasen bude Juda, a Jeruzalém bydliti bude bezpečně : a toto jméno se nazývá : Pán náš spravedlnost .

Poznámka : pasusuplingin jen pobočky.

Jeremjáš 23:5,6
5 Hle , přicházejí dny , praví Pán, I zvýší Davidovi výstřelek spravedlivý , a bude kralovat jako král a řešit uvážlivě, a vykonává právo a spravedlnost v zemi .
6 V jeho dnech dojde Judsko , bude spasenA Izrael bude přebývat v bezpečí : a jeho jméno se nazývá , Pán Bůh náš spravedlnost .

Poznámka : jen zvýšit , aby David výstřelek spravedlivý . Když pasusuplingin nebo zvýšit výstřelek spravedlivý ?

Jeremiáš 30:7,8,9,21
7 je ! pro tento den je velká, že nikdo není rád , že : On pak Během potíže Jákobova ;ale musí být .
8 A v ten den , praví Hospodin zástupů , že zlomím jeho jho z tebe , a prasknou tvá pouta a že slouží už žádná cizí ;
9 Ale budou sloužit Hospodinu, svému Bohu , a Svého krále Davida , kterého jsem jim zvýší .
21 A Jejich kníže musí být jedním z nich , a jejich guvernéra postupuje od prostřed nich ; a nechám ho , a on se obrátí ke mně : pro ty, kteří se odváží přiblížit se mnou ? říká .

Posel Boží , kteří přicházejí ve velké potíže v průběhu dne že nikdo není rád , že ?

Daniel 12:1,2
1 a V té době se Michael vstát , velký ochránce, , kteří stojí pro dobro dětí svého lidu , a tam bude čas ssoužení , že nikdy nebyl , protože tam byl země do té doby , a v té době lidé tvoji , bude spasen , každý, kdo bude psaný v knize .
2 A mnozí z těch, kteří spí v prachu země, procitnou , jedni k životu věčnému , druzí k hanbě a ku potupě věčné .

Daniel 10:21
21 Ale řeknu vám pravdu napsán v Písmu , a bez pomoci mi proti nim , ale Michala knížete vašeho .

Izaiáš 4:2,3
2 V ten den bude krásné a slavné pobočka Páně , a ovoce na zemi musí být vynikající a pohledný pro ně , že jsou unikl z Izraele.
3 pass, který je zanechán na Sionu , a on zůstal v Jeruzalémě , tzv. svatý , dokonce i každý písemný mezi žijící v Jeruzalémě:

Nikdy předtím velké soužení nebo potíže , takže Ježíš není Michael . Čteme Ježíš řekl .

Matthew 24:21
21 Nebo pak musí být hrozné soužení , že nebylo od počátku světa až nyní , a se nestane nikdy .

Jeremiáš 30:7 ( nic podobného ) , Daniel 12:01 ( nikdy nebyla ) a Matthew 24:21 ( nestalo od začátku )

velké soužení není neobvyklé, proto se nikdy řekl, od počátku světa. Stejné Daniel 12:1, problémy, které se nikdy nestalo .

Daniel 12:01 říká, že Michael bude "Stand Up" se rovná zvýšení , což znamená , že nedošlo k její predikce, jak Ježíš řekl: " došlo "Takže Michael není Ježíš .

Pamatujte, říká k Jeremiášovi během 30:7-9,21 zvýšení potíže David ( Miguel ), tak to stojí v Daniel 12:01 že Michael byl erekci vzkříšení David v době potíží .

Pokud se mladý muž byl Izaiáš 9:6,7 Michael a Michael nebyl Ježíš , kdo je Ježíš ?

Ezekiel 34:11-13
11 Pro Toto praví Panovník Hospodin: Aj, já , dokonce i já , Hledat mé ovce , a bude usilovat o ně .
12 Jako pastýř své stádo v den, kdy je mezi jeho rozptýlené ovce , a tak jsem se hledat své ovce , a doručit je všude byly rozptýleny v zamračené a tmavé den.
13 A přivedu je do lidí, a shromáždím je ze země , a přivedu je do jejich země , a je pást na izraelských horách , a vodních toků , a ve všech obydlených místa v zemi .


Ježíš je Pán Bůh . Je otcem . Osvědčený !

Vzkříšení

Všichni jsme aasam vzkříšení . Kdo se nesnaží získat ho znovu ? Ale kdo je první vzkříšení ? A jaký druh vzkříšení těšit na příchod Syna Božího ?

Čteme nějaké prohlášení o vzkříšení v 1 Tesalonickým 4:14-17

1 Tesalonickým 4:14-17
14 Nebo když jsme magsisisampalatayang Ježíš zemřel a vstal z mrtvých , tak i spát v Ježíše Bůh přivede s ním .
15 K tomu , pravím vám slovem Páně , že jsme naživu , které jsou i nadále až do příchodu Páně Nemůžeme zabránit jim , které jsou usnul .
16 Nebo sám Pán sestoupí z nebe se křičet , s hlasem archanděla a s Boží polnice a mrtví v Kristu, vstanou nejdříve znovu.
17 Potom my, kdo jsou naživu , kteří zůstávají , se chytil až spolu s nimi v oblacích , vstříc Pánu ve vzduchu , a tak Pán se s námi navždy .

zmrtvýchvstání je duchovní nebo litiral ? Ale nejdřív si zkontrolujte, zda je archanděl , jako je to přichází a kdo to byl . Něco říká, nepřišel archanděl říká , ale jen slyšet, jak křičí z nebe. Mají pravdu? Daniel 12:1,2 čteme

Daniel 12:1,2
1 A v té době postaví se Michal , kníže veliké , který kandiduje na dobro dětí svého lidu , a bude čas ssoužení , pokud nebylo od vzniku národa až do té doby , a za tu dobu se uloží tvůj lid , každý, kdo musí být napsáno v knize .
2 a mnozí z těch, kteří spí v prachu země, procitnou; jedni k životu věčnému , a někteří k hanbě a ku potupě věčné .

Archanděl Michael se blíží . Nelze oddělit archanděla v 1 Tesalonickým 4:16 a Daniel 12:1,2 , protože se vyskytují pouze dvakrát znovu mrtvých říká Bible. Zjevení 20:5

Duchovní nebo vzkříšení litiral jistý výsledek příjezd Miguel a kdo - kdo první zvedl ?

Odpověď je espritual vzkříšení . A první zvýšil izraelského lidu . Důkazy máme číst v Římě 11:7-8,15

Řím 11:7-8,12,15
7 Co je hledání Izrael , že neobdržela , ale kinamtam jmenování a jiných jsou :
8 Podle písemné, Bůh jim dal ducha spánku , oči neviděli, a uši neslyší dodnes.
12 Protož nyní , pokud spadají jako bohatství na světě , a ztráty jsou bohatství pohanů , čím více jejich plnosti ?
15 Pro -li pagkakatakuwil z nich je smíření světa , Co je tak přijímat , ale život z mrtvých .

Řekněme, že v odstavci 8 , který dal jim ducha spánku , to znamená, že dokud nebudou vidět a slyšet pravdu , že zůstane spící nebo mrtvé . A re- přijetí z nich ( v15 ) odpovídá dává život mrtvým .

Proto se první velké plody jsou vzneseny , nebo izraelského lidu .

Odhalení 7:4-8
4 A slyšel jsem počet uzavřených , které 144000 uzavřených, z každého pokolení synů Izraele:
5 Z pokolení Juda byly zapečetěny dvanáct tisíc , z pokolení Ruben dvanáct tisíc , z pokolení Gád dvanáct tisíc ;
6 Z pokolení Asser dvanáct tisíc , z pokolení Neftalím dvanáct tisíc , z pokolení Manases dvanáct tisíc ;
7 Z pokolení Simeon dvanáct tisíc , z pokolení Levi dvanáct tisíc , z pokolení Izachar dvanáct tisíc ;
8 z pokolení Zabulón dvanáct tisíc , z pokolení Josef dvanáct tisíc , z pokolení Benjamín dvanáct tisíc byly zapečetěny .

Odhalení 14:1-5
1 A viděl jsem, a aj , Beránek stál na hoře Sión as ním sto čtyřicet čtyři tisíce se jeho jméno a jméno jeho Otce napsané na čele.
2 A slyšel jsem hlas z nebe , jako hlas vod mnohých , a jako hlas velkého hrom : a slyšel jsem hlas byl jako harfenistka hrát svou harfy :
3 A oni nangagaawitan , které se zdají Nový song před trůnem , před těmi čtyřmi bytostmi a starší : a žádný člověk mohl naučit písničku , ale sto čtyřicet čtyři tisíce, dokonce i ty, zakoupené od země .
4 Tyto nebyly poškvrněna s ženami , protože jsou panny . A je to následují Beránka, kamkoli jde . Ty byly zakoupeny z řad mužů , která má být prvotiny Bohu a Beránkovi .
5 A v jejich ústech nebyl nalezen lež : že jsou bez vady .

Římanům 13:11
11 A to , věděl , že čas je nyní Probuďte se čas, kdy budete spát : Pro tuto chvíli blíže k nám , než je bezpečnost , když jsme uvěřili.

Efezským 5:14
14 Tak on říká , Probuď se ty spíš, a vstaň z mrtvých , a se tobě Kristus světlo .

1 Korintským 15:23,34,46
23 Ale každý ve svém stavu , Kristus první ovoce ; pak Kristus na jeho příchod .
34 Se vzbudíte po spravedlnosti, a není hřích , pro některé nemají poznání Boha , pravím vám přesunout to hanba .
46 I když duch není o první , ale na zemi , pak duchovní .

Někoho by mohlo napadnout , že po těle nebo litiral nebo fyzické vzkříšení je první vzkříšení . Ale pravda, že jsem zemřel po Pána Ježíše ? Čteme John 8:51 a John 11:25,26

John 8:51
51 Amen, amen , pravím vám : Bude-li kdo zachovávati slovo mé , on se nikdy neuvidí smrt .

John 11:25,26
25 Ježíš mu řekl: " Já jsem vzkříšení a život : Kdo věří ve mne, i kdyby umřel, bude žít dál ;
26 A ten, kdo žije a věří ve mne, neumře navěky . Ty tomu věříš?

Ale stále víme, jak litiral a fyzické vzkříšení se stane, když archanděl . Jsme zpátky v předchozím odstavci.

1 Tesalonickým 4:14-17
14 Nebo když jsme magsisisampalatayang Ježíš zemřel a vstal z mrtvých , tak i spát v Ježíše Bůh přivede s ním .
15 K tomu , pravím vám slovem Páně , že jsme naživu , které jsou i nadále až do příchodu Páně Nemůžeme zabránit jim , které jsou usnul .
16 Nebo sám Pán sestoupí z nebe se křičet , s hlasem archanděla a s Boží polnice a mrtví v Kristu, vstanou nejdříve znovu.
17 Potom my, kdo jsou naživu , kteří zůstávají , se chytil až spolu s nimi v oblacích , vstříc Pánu ve vzduchu , a tak Pán se s námi navždy .

Pokud se domnívají, že Pán neumírá , kteří zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve ? Jsme zpátky Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 A v té době Michael postavit velký princ, který stojí za dobro synové lidu tvého , a bude čas ssoužení , pokud nebylo od vzniku národa až do té doby , a za tu dobu je uložen své lidi , Každý, kdo musí být napsáno v knize .
2 a mnozí z těch, kteří spí v prachu země, procitnou; jedni k životu věčnému , a někteří k hanbě a ku potupě věčné .

Dejte nám vědět , kdo jsou napsány v knize . Jsou mrtví, nebo živí ? Odpověď je život. Přečtěte si Izaiáš 4:2,3 čteme

Izaiáš 4:2,3
2 V ten den bude krásné a slavné pobočka Páně, A ovoce ze země musí být vynikající a pohledný pro ně , že jsou unikl z Izraele.
3 pass, který je zanechán na Sionu , a on zůstal v Jeruzalémě , tzv. svatý , a to i Každá písemná mezi žijící v Jeruzalémě ;

Kdo je oborem Páně ?

Jeremjáš 23:5,6
5 Hle , přicházejí dny , praví Pán, I zvýší Davidovi výstřelek spravedlivý , a bude kralovat jako král a řešit moudře , a činil soud a spravedlnost v zemi .
6 V jeho dnech dojde Judsko bude spasen , a Izrael bydliti bude bezpečně ; a jeho jméno se nazývá , Pán Bůh náš spravedlnost .

Když jste uložili Juda a Izrael ? A co je jméno posla Božího přijít ? Jsme zpátky Daniel 12:1,2

Daniel 12:01
1 A v té době se Michael vstát, velký ochránce, který kandiduje na dobro dětí lidu tvého : a bude čas ssoužení , jako nikdy nebyla , protože tam byl národ do té doby , a v té době lidé tvůj musí být dodánaKaždý, musí být napsáno v knize .
2 A mnozí z těch, kteří spí v prachu země, procitnou; jedni k životu věčnému a některé na hanbě a ku potupě věčné .

Pokud jste dont , Michael výstřelek spravedlivý .

Křest v ukřižování je křest Duchem .

Luke 12:50
Ale 50 Křtem mám podstoupit , a jak jsem zoufalý , dokud není dokončeno ?

Označit 10:38
38 Ale Ježíš řekl jim: Nevíte, zač prosíte . Mangakaiinom vy kalich , který já piji , že ? nebo mangababautismuhan křtem, kterýmž já se křtím?

Vzhledem k tomu, křest Syna Božího , takže jsme přijali křest .


Římanům 6:4-6
4 Pohřbeni jsme tedy s ním skrze křest v smrt : že Kristus byl vzkříšen z mrtvých slavnou mocí svého Otce , tak i my vstoupili na cestu nového života.
5 Neboť jestliže jsme s ním na podobu jeho smrti , budeme také tak na podobu jeho vzkříšení ;
6 víme, že náš starý člověk ukřižován s ním , že tělo viníkem byl zničen , a když tak, že nemáme více fascinovat hřích ;

Koloským 2:13
13 A byli mrtví ve svých hříších , a neobřízce svého těla , jest on zrychlil spolu s ním a odpustil všechny naše hříchy ;

Koloským 3:1,2,3,9,10
1 Je-li Máte vzrostla s Kristem , hledat to, co nahoře, kde Kristus sedí na pravici Boží .
2 Nastavte si náklonnost k věcem , a ne na věci na zemi .
3 Pro jste mrtví , a váš život je skrytý s Kristem v Bohu .
9 Lež ani jeden do druhého, zatímco odložit starého člověka s jeho skutky ,
10 A vy kladen na novou osobnost , , která je prodloužena v poznání podle obrazu toho, kterýž stvořil jej :

Efezským 2:05
5 Přestože jsme byli mrtvi pro své hříchy , zrychlil nás spolu s Kristem ( Milostí jste spaseni )

V souhrnu vzkříšení byl duchovní . A první zvýšil domácí Boží je ekvivalentní k Božímu lidu , který je Izrael. Ve stejném vzkříšení Miguel přijal vzkříšení , protože on byl zabit a ukřižován s Pánem .


1 Petr 4:17
17 Pro přišel čas zahájení posuzování Božího domu ; a před námi , co se stane těm, kdo nejsou povolní Božímu evangeliu ?

Římanům 2:9,10
9 soužení a úzkosti , na každé duši člověka činícího zlé , převážně židovské , a také v řečtině ;
10 Ale sláva , čest a pokoj každému člověku , že worketh dobré , předně pro Žida , první, a také na řecké :

Určíme , zda 144.000 a nespočet muž ve Zjevení 7 je duch ( litiral který zemřel ), nebo ty, kteří jsou z masa a krve .

Jaká je povaha z nich?

Zjevení 7:16,17
16 Budou hlad nic víc, ani žízeň nic víc , nejsou však ani hit slunce nebo tepla;
17 Nebo Beránek, který je uprostřed trůnu bude jejich pastýřem , a oni papatnugutan prameny vod životaA Bůh jim setře každou slzu s očí .

Destiláty ( litiral zemřel ) Nemá hlad nebo žízeň ? A dělá duch papatnugutan pramenité vody života ?

John 6:35,54,55
35 Ježíš jim řekl: , Já jsem ten chléb života : že přichází ke mně, nikdy hlad , a on že věří ve mne , nikdy nebude žíznit .
54 Ten, kdo jí mé tělo a pije mou krev , má život věčnýA já zvýší mu na poslední den .
55 Neboť mé tělo je skutečný jídlo a má krev je skutečný nápoj.

My určitě ne hlad a žízeň , nejsou lidé s tělem a krví , protože Pán řekl, lidi naživu , s tělem a krví . Pokud jsou mrtví litiral (fyzické, materiální , smyslné ), že vznesené proč dá pramenité vody života , pokud jsou nesmrtelní ? Pokud se tak dále by se zdát, že pramenitá voda života ( litiral zdroj ) nabízí život a ne krev a tělo se proti učení Bible .

Co je zdrojem vody pro život?

Jeremiáš 17:13
13 Ó Pane, naděje Izraele , jsou všechny , které opouštějí tě za co stydět . Ti, kdo ke mně byl napsán v zemi , protože opustili Pán , pramen živé vody .

John 7:37-39
37 V poslední pak den ten veliký svátku toho , stál Ježíš a volal , řka: Pokud se někdo žízní, ať přijde ke mně a pití.
38 Kdo věří ve mne , jak Písmo praví , je z břicha jeho pohrnou řeky živé vody .
39 ( Ale to řekl o Duchu, přijímat , kteří věří v něho : pro Ducha ještě dané , protože Ježíš ještě nebyl oslaven . )

Papatnugutan rozumí vody studnice života Beránka bude mít lidé víry . A tak dále , nemají hlad ani žízeň , protože přinese lidem víru skrze své tělo a krev .

Č. hlad nebo žízeň , protože krmit .

Žalm 23:2
1 Hospodin je můj pastýř , nebudu .
2 On pinahihiga mě na čerstvé pastviny ; On vyvodí mě u vody salonek,

Ezechiel 34:14
14 I bude pást s dobrou pastvu , a vysoká nadmořská výška hory Izraelské jejich složit je: tam musí ležet v dobré násobně a na tuk pastviny, se živí na horách izraelských.

Pinastol přírodní , jsou-li pocit, hlad a žízeň a mabibilad teplo dne , protože přinášejí pastýř u vody , kde stínu v poledne . Žalm 23:2

Jaký je stav posla Božího lidu dnes nejsou oni hit slunce nebo teplo ? ( Poznámka: jižtučně)

Izaiáš 49:8-10
8 Toto praví Hospodin , v přijatelné době jsem uslyšel jsem tě, a den spásy jsem ti pomohl : a já budu zachovávat tobě , a dát ti lidé , vytvořit zemi, způsobit zdědit pustý dědictví ;
9 Říkají, že jsou vázány , Jdi tam, oni jsou ve tmě, Shew sami . Jedí v ulicích , a všech holých návrších se jejich pastviny .
10 Nebudou hlad ani žízeň , se ani teplo , ani slunce; neboť ten, kdož milosrdenství na nich musí vést , a to i prameny vod je povinen vést je .

Izaiáš 42:6,7
6 Já Hospodin jsem tě volal v spravedlnosti , a bude držet ruku tvou , a držet tě , a dát ti lidé , S ohledem na zemi;
7 Chcete-li otevřít slepé oči , abys vyváděl vězně ve vězeníA jim , že seděli ve tmě, z vězení .

Izaiáš 61:1,2
1 Duch Panovníka Hospodina jest nade mnou ; protože Pán pomazal, abych nesl radostnou zvěst pokorným, poslal mne léčit zlomené srdce , abych vyhlásil zajatcům svobodu a vězňům otevření žaláře , aby vězni;
2 Chcete-li vyhlásil léto Páně , a den pomsty našeho Boha , potěšit všechny , které truchlí ;

Izaiáš 11:1,2
1 A zdá se, že kmen Jesse , a větev od jeho kořenů výnosů :
2 a Duch Páně Na něm spočine , ducha moudrosti a porozumění , mohla by duch rady a duch poznání a bázně Páně ;

Jeremjáš 23:5,6
5 Hle , přicházejí dny , praví Pán, že jsem zvýší Davidovi výstřelek spravedlivý , a bude kralovat jako král a řešit moudře , a činil soud a spravedlnost v zemi .
6 Za dnů jeho spasen bude Juda , a Izrael bude přebývat v bezpečí : a jeho jméno se nazývá , Pán Bůh náš spravedlnost .

Jeremiáš 30:7,8,9,21
7 je ! pro tento den je skvělá, none je mu podobné : i čas potíže Jákobův, ale musí být .
8 A v ten den , praví Hospodin zástupů , že zlomím jeho jho z tebe , a prasknou tvá pouta a že slouží už žádná cizí ;
9 Ale budou sloužit Hospodinu, svému Bohu , a todo svého krále Davida , kterého jsem zvýší jim .
21 A jejich Prince bude jeden z nich , a jejich guvernéra postupuje od prostřed nich ; a nechám ho , a on se obrátí ke mně : pro ty, kteří se odváží přiblížit se mnou ? říká .

Daniel 12:1,2
1 A v té době se Michael vstát , velký kníže , který kandiduje na dobro dětí lidu tvého ; a bude čas ssoužení , jako nikdy nebyla , protože tam byl národ do té doby : a v té době lidé tvoji , bude spasen , každý, kdo musí být napsáno v knize .
2 A mnozí z těch, kteří spí v prachu země, procitnou , jedni k životu věčnému , druzí k hanbě a ku potupě věčné .

Proto se lidé ve státě posel Boží říká v Jeremiáš 23:5 a Jeremiáš 30:9 je " zvýšit " poslal . Ale lidé nejsou jen jednoduše , protože on byl archanděl Michael .

Archanděl vést je tak, aby hladovějí a žízní po Boží slovo . Dříve lidé Bůh dal slovo Boží hladu .

Amos 8:11
11 Aj , dnové jdou , dí Panovník Hospodin , pošlu hlad na zemi , ne hlad chleba , ani žízeň vody , ale slyšení slov Páně .

Je-li špatný pastýř nepřinese pramenité vody , kde Shady opravdu spálili v žáru dne.

Dressing bez jediné chybičky .

1 Korintským 15:53
53 pro tuto porušitelné musí obléci neporušitelnost , a to je smrt obléci nesmrtelnost .

Co k žádnému úmrtí ibibihis ?

Efezským 4:14
24 A si na novou osobnost , , který po Bohu je vytvořen ve spravedlnosti a svatosti pravdy .

Co je nového člověka je neúplatný ?

Galatským 3:27
Pro 27 všichni , že jste byli pokřtěni ve ibinihis Kristus .

Jak pokřtěn v Krista?

Římanům 6:3,4
3 nebo nepřijmou víte, že jsme všichni pokřtěni v Krista Ježíše, byli jsme pokřtěni v jeho smrt ?
4 Pohřbeni jsme tedy s ním křtem do smrti: že Kristus byl vzkříšen z mrtvých slavnou mocí svého Otce , tak i my vstoupili na cestu nového života.

Ti přináší nesmrtelnost Krista ?

1 Timoteovi 1:10
10 Ale nyní je zjevné z příchodu našeho Spasitele Ježíše Krista , kterýž zahladil smrt , a vynesl na světlo život a nesmrtelnost skrze evangelium,

Co se stane, když osoba dopustili znovu po obdržení pravdu?

Židům 10:26,27
26 Nebo jestliže bychom vědomě viny poté, co obdržíme poznání pravdy , žádné oběti existující o hříchu ,
27, ale strašná touha po souzení , a planoucího ohně pozře protivníky.

Má soudce sumasampalaya Syn Boží ?

John 3:18
18 Kdo v něho věří, není odsouzen ; nevěří , je již odsouzen , protože neuvěřil ve jméno jednorozeného Syna Božího .

Do zemřou?

John 8:51
51 Amen, amen , pravím vám , Pokud člověk zachovávat mé slovo, musí mu nikdy neuvidí smrt .

Je křest se narodil Ježíš znovu a udělají Boží království ?

John 3:3,11,12
3 Odpověděl Ježíš a řekl jemu: Amen, amen , pravím tobě , kromě člověk narodit znovu , nemůže spatřit království Boží .
11 Amen, amen , pravím tobě , Mluvíme k nám , a my jsme viděli jsme vypovídat ; a vy naše svědectví nepřijímáte .
12 Kdybych vám řekl, tyto věci pozemské a vy nevěříte , jak uvěříte , když řeknu nebeské, uvěříte?

1 Petr 1:3,23
3 Požehnaný Bůh a Otec našeho Pána Ježíše Krista , podle svého velikého milosrdenství jsme se narodili opět živé naději vzkříšením Ježíše Krista z mrtvých ,
23 Vzhledem k tomu znovu narodili , nikoli z porušitelného semene , ale z neporušitelného , slovem Božím , který žije a zůstává .

1 Petr 3:21
21 Podle velmi podobný nyní šetří i křest , není uvedení pryč ze špíny těla , ale odpověď dobrého svědomí Bohu , prostřednictvím vzkříšení Ježíše Krista ;

Je tam život stále je považována za mrtvé ?

1 Timoteovi 5:06
6 Ale ona , že žije v radosti i když život je mrtvý .

Když nabihisan neporušitelnost (1 Korintským 15:53,54 ) nesmí být vinen , protože vy jste ...

1 Korintským 15:55,56
55 V případě , O smrti, tvé vítězství ? Kde , ó smrti, tvůj vítězství ?
56 vítězství smrti je hřích ; a moc hříchu je právo :

Čteme stejném duchu 1 Korintským 15:53-56

Římanům 6:13,14
13 A také se vám nabídnout svým členům , aby hřích jako nástroje nepravosti ; ale výnos sami sebe Bohu , jako živý z mrtvých , a svým členům za nástroj spravedlnosti , aby Boží .
14 Pro hřích nemá vás : Protože nejste pod Zákonem, ale pod milostí .

První vzkříšení přijde igagapos anděl a Satan .

20:1,2,5 prohlášení
1 A viděl jsem anděla, jak sestupuje z nebe , které mají klíč od propasti a veliký řetěz v ruce.
2 A on chytil draka , starého hada , který je ďábel a satan, i svázal jej za tisíc let ,
5 Ostatní mrtví žil dokud ne tisíc let . To je první vzkříšení .
Anděl je symbolem Miguel .

Ujistili jsme výsledek duchovní stravy pro první vzkříšení je archanděla přijít . Protože pokud se první vzkříšení je vzkříšení litiral se kapka druhé vzkříšení je vyprávěn v Daniel 12:1. Vzhledem k tomu, první navýšení (Zjevení 20:5 ), jsou šťastní , a také ti, kteří říkají, že Daniel 12:12 že požehnaný den dosáhly v roce 1335 . Čteme .

Daniel 12:12
12 Blahoslavený je ten, čeká , a přijde na tisíc tři sta třicet pět den .

Takže v 1 Tesalonickým 4:16 a 12:01 Daniel a Zjevení 20:5 jsme ujištěni, že duchovní vzkříšení .

Odhalení 20:3
3 A uvrhl do propasti a zavřel a zapečetil nad ním , že by měly klamat národy , dokud se těch tisíc let , pak to musí přepsat mu trochu času .

Satan bude uvězněn více než tisíc let . Ale co je ekvivalent tisíc let podle Petera ?

2 Petr 3:08
8 Ale nezapomeňte , milí přátelé , věc, že jeden den Pána jako tisíc let a tisíc let jako jeden den.

tisíc let se rovná jeden den. Co se stane v den?

Zachariáš 03:09
9 Nebo aj, kámen, který jsem předložil Joshua , na jednom kameni je sedm očí : Aj, já rýt suchém této , praví Hospodin zástupů , a I odstraní nepravost této země v jeden den.

Zachariáš 14:7
Ale 7 den, je známo, že Pán, aniž bude den , ani noc: ale to musí být , v noci zářit .
8 projít ten den , že budou vody živé z Jeruzaléma, Polovina z nich směrem k moři východnímu , a díl jich k moři: v létě iv zimě se stane .
9 a Hospodin za krále nad celou zemí : v ten den bude Hospodin je jeden , a jméno jeho jedno.

Židům 4:07
7 je undiscriminated ho zase jeden den, Teď po nějaké době řekl písně David ( jak on říkal , že před ), nyní Pokud uslyšíte jeho hlas , Nezatvrzujte svá srdce .

Takže měli udělat, je mít jeden den , aby porazil ďábla . Ale jednoho dne to znamená navždy v našich srdcích .

Teď , při druhém vzkříšení někdy zápas Daniel 12:01 ? Prosím také přizpůsobíme se jí . Vzhledem k tomu, neposlouchali volání Boží , byl jeho hlas vzkříšen v odsouzení , protože nemají pinahalagahan den stanovený Boha slyšet jeho hlas . První vzkříšení , poslouchal hlas Božího Syna se nikdy zemřít navždy , protože pinahalagahan " jeden den " slyšet hlas Boží z jejich hrobů .

My kontingentu a duchovní výživu litiral říci druhému vzkříšení pro 1 04:05 Petr a akty 10:42 , že soudce je mrtvé a živé ekvivalent dobra a zla .

1 Petr 4:05
5 vyplývá, že dám na účet kdo je připraven soudit živé i mrtvé .

Skutky 10:42
Ami'y 42 A přikázal nám kázati lidu a svědek On je jmenován od Boha , aby se soudce živých a mrtvých.

Jak můžeme být duchovní , a ne kontingentu litiral , že vzkříšení stalo?

John 8:51
51 Amen, amen , pravím vám , Pokud člověk zachovávat mé slovo, musí mu nikdy neuvidí smrt.

Pán jasně řekl, že smrt nikdy držet své slovo, které mají být špatně a řekl, že Pán zemřel , držel své slovo , že jo?
Daniel 12:1,2
1 A v té době postaví se Michal , kníže veliké , který kandiduje na dobro dětí lidu tvého : a bude čas ssoužení , jako nikdy nebyla , protože tam byl národ do té doby , a za tu dobu lid , musí být dodána , každý, kdo musí být napsána v knize .
2 a mnozí z těch, kteří spí v prachu země, procitnou , jedni k životu věčnému , druzí k hanbě a věčné hrůze .

Co Paul řekl o parusahang věčné zatracení ?

2 Tesalonickým 1:7,8,9
7, a aby vám , kteří jsou trápí ostatní s námi, když Pán Ježíš z nebe s anděly moci jeho v plameni ohně,
8 Ne k odvetným opatřením nagsisikilala Bohu, a jim , že neposlouchají evangelium našeho Pána Ježíše :
9 Kdo bude potrestán , s věčná záhuba z přítomnosti Páně a od slávy jeho moci .

Také to, co Peter řekl o plápolající oheň ? Je to den soudit ?

2 Petr 3:7,8,10
7 Ale nebesa a zemi , stejným slovem byly uloženy do ohně , byly vyhrazeny na den souzení a zničení bezbožných lidí.
8 Ale nezapomeňte , milovaní, záležitost, která den u Pána jako tisíc let a tisíc let jako jeden den.
10 Ale v den Páně jako zloděj , který nebesa v ten den se vrátí s velkým hlukem a objekty v nebesích bude rozpuštěna žárem , země a práce byly spáleny na zemi .

Také to, co John řekl v knize Zjevení o den soudit , tisíc let , oheň a zánik nebe a země ?

20:6,7,11,12,14 prohlášení
6 Blahoslavený a svatý jest první vzkříšení: No moc nad těmito druhá smrt , ale budou kněžími Boha a Krista, a mangaghaharing s ním více než tisíc let.
7 A li splněny tisíc let, je Satan propuštěn ze svého vězení ,
11 A viděl jsem veliký bílý trůn , a seděli tam , v jeho přítomnosti , Země a nebe utekli , a nezjistil žádné místo pro ně.
12 A viděl jsem mrtvé , velké i malé , jak stojí před trůnem , a byly otevřeny knihy : a další kniha byla otevřena , což je kniha života; mrtví byli souzeni podle věci napsané v knihách, totiž podle skutků svých.
14 A smrt a peklo byly uvrženy do ohnivého jezera. To je druhá smrt , i ohnivého jezera.

Co se Pán Ježíš řekl o tom ?

Matthew 25:46
46 A půjdou tito do věčných muk : ale spravedliví do věčného života .

John 5:28,29
28 není v tomto : v nadcházející době , Všichni jsou v hrobě byla slyším jeho hlas,
29 a vyjdou ; ti, kdo činili dobré , vstanou k životu ; a ti, kdo činili zlé , vstanou k odsouzení.

A my prostě return 1 Tesalonickým 4:16 a Daniel 12: 1,2

Židům 10:26,27
26 Protože pokud bychom náhodou trestný čin poté, co obdržíme poznání pravdy , žádné oběti existující o hříchu ,
27, ale strašná touha po souzeníA planoucího ohně pozře nepřátel.

Po obdržení pravdu a zhřešili znovu připraven ke střelbě je.

odsouzení mrtvých dojde po paghihip 7 th trumpetu .

Zjevení 11:18 
18 A národy rozhněvali , a Váš hněv přišel , a čas mrtvých být souzen, a doba cenu -dávat si lopatou tvé služebníky proroky , a svatí , a strach tvé jméno , malé i veliké, a zničit zničení Země .

Chcete-li zjistit , co požáru četl s názvem "Fire ".

Čtvrtek 17.září 2009


Já a Otec jsme jedno

John 10:30
30 Já a Otec jsme jedno.


Nyní víme, že David bude posílat Michael archanděl Michael , a ne Ježíše. Tak Ježíš nebyl nikdo jiný než otec . A to znamená, Ježíš řekl : "Já a Otec jsme jedno " , neboť se stal jedním je Ježíš . Čteme John 10:38 a John 14:10,11

John 10:38
38 Ale když to udělám , a to i těch, nebudete mi věřit , věří, že stavební práce : abyste věděli, a věříme, že Otec je ve mně a já v něm .

John 14:10,11
10 ty ne , že já jsem v Otci a Otec je ve mně ? Slova , kteráž já mluvím vám mluvím ne od sebe: Ale Otec, který ve mně přebývá , činí jeho díla .
11 Věřte mi Já jsem v Otci a Otec ve mně : nebo jiného věřte mi za prací také.

V době, kdy Ježíš, Syn byl s Bohem , nebo otec . Ducha, jako jméno a charakter Ježíše dána otec Michael . Ježíš řekl, by měl říct, Miguel slyšet nebo dokonce rozpoznat hlas zemře Syna Božího . Miguel než slyšet více o dobrým otcem je slyšet . Tak Otec je svědek . Nehledě na to , otec ukázal , jak dobrý Syna Božího . Není to také těžké popsat Boha, protože jinak člověk a Bůh . lidskost Ježíše tinutularan Miguel . A žádný zákon Bible je nedotknutelná dokonce říci, že Michael a Ježíš, Syn Otce . Jen souhlasím s tím, že Boží Syn přišel na sanlibutan.Ang Miguel nemůže mít požadované dokumenty jsou vyrobeny z .

Židům 1:04
4 To bylo lepší než andělé , se po více vynikající jméno než oni .
Filipským 2:9,10
9 A tak ona , svrchovaný Bůh , a On dostal jméno nad každé jméno ;
10 Aby ve jménu Ježíše všech kolena iluhod , kteří jsou v nebesích a věci na zemi , a to pod zemí ,

Skutky 4:12
12 A v jiných je tam spasení ; proto, že žádné jiné jméno pod nebem daného lidem,Po čemž musíme být spaseni.

Berete na vědomí tuto pasáž na základě řekl :

John 5:19
19 Ježíš odpověděl a řekl jim: "Amen, amen , pravím vám: Syn nemůže dělat nic sám od sebe , ale to, co vidí Otce dělat; za všechno, co dělal , to také není Syn podobně .

John 12:49,50
49 pro Nemluvím ze sebe : , ale Otec , který mě poslal , ona mi dala přikázání , co bych měl říct , a co bych měl mluvit.
50 A já vím, že jeho přikázání je věčný život , věci , o které mluvím , je jako Otec mi řekl , tak jsem se mluvit.

Poznámka :

Luke 10:20
22 Všechny věci jsou dodávány ke mně mého Otce : a nikdo neví , kdo je Syn , než Otec , a kdo je Otec než Syn a ty, komu by to Syn .

Matthew 16:27
27 Nebo Syn člověka přijde v slávě svého Otce se svými anděly , a pak dát každý muž podle jeho skutků .

Čteme toto :

Matthew 20:26,27
25 Ale Ježíš svolav je , řekl: "Víte, že vládci panství nad národy , a kteříž velicí u nich moci nad nimi .
26 se nesmí , ale ten, kdo se chtějí stát velkým mezi vámi , bude váš služebník ;
27 A ten, kdo chce být mezi vámi první , bude váš služebník :

Už jste někdy požádal sami, pokud jste jisti, že naše otce, aby se služebník všech ?

Amen.

No comments:

Post a Comment