THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Latvian

Armageddon

image from: http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Kas ir Armagedona un kad tas notiks ?

Atklāsme 16:12,13,14
12 Un sesto ielēja savu bļodu uz lielo upju Eifratas ; un paralizējusi ūdeņos pantu, sagatavot karaļi no celšanās no saules. 
13Tad es redzēju no mutes pūķis , un zvērs mutes , un no viltus pravieša mutes trīs nešķīstiem gariem , piemēram, vardes ;  
14Jo tie ir stiprie alkoholiskie dzērieni, dēmons, darba brīnumi , kas pinaparoonan viņi no visas pasaules ķēniņiem , lai apkopotu cīņā par lielo dienu Visvarenais Dievs .

Teica 14 punktā , ka kaujas notikumiem ir liela diena Visvarenais Dievs . Gadījumā, ja tiek teikts 16:12,13,14 Atklāsmes izlasīt arī Jeremijas 46:10

Jeremijas 46:10
10 Par dienu ir Kungs , Kungs Cebaots , dienu atriebība , lai atriebtu viņam viņa ienaidniekiem : un zobens ir rīt , un ir pārsātināts , un viņu asinīm: lai Kungs, Kungs Cebaots , ar piedāvā ziemeļos pie upes Eifratas . ( Skatīt arī Jesajas 13:1-22 un Joel 2:1-18 jūsu Bībeles )

Mēs lasa 34:4-8 Jesajas

Jesajas 34:4-8
4 Un debesu uzņēmējas ir atlaista, un debesis ir kā spirāle , un visas uzņēmējas iekrīt , piemēram, lapu savītums par vīnogulāju , un kā , kas lapu fig .
5Par manu zobenu ir piedzēries debesīs : lūk , tā nokritīs uz Edom , un mana nolādēt cilvēku, pie atbildības.
6Tā Kunga zobens ir piepildīta ar asinīm, taukiem ar barojuma , asinis jēru un kazu, tauki no nierēm un aunus : Par upuri Tam Kungam ar Bozrah , un liels nokaušanas zemes Edom .
7Un savvaļas vēršu nāks uz leju ar viņiem un vērši ar buļļiem , un viņu zemes būs piedzēries ar asinīm, un putekļi , kas taukus ar nobarojums .
8 Tajā dienā, atriebība no Kunga gads kompensācija , kas cīņā ar Zion .

Skatīt līdzības .

Atklāsmes 19:17-21
17Tad es redzēju eņģeli stāvam dienā , ka viņa raudāja ar skaļu balsi, stāsta visiem putniem , kuri peld vidū debesis , Nāc un mangagkatipon liels vakariņas Dieva ;
18 Lai jūs varētu ēst miesu no karaļi , un galvenais kapteiņiem miesas , un vareno vīriešu miesas , un zirgu miesas un izjādes šeit , un visu iedzīvotāju brīvas un miesa Vīrietis vergu , un mazo un lielo . 
19Un es redzēju zvēru un zemes ķēniņi , un to saimniekiem , sanākt kopā , lai cīnītos pret tiem, jāšanas zirgu , un pret viņa armiju .  
20 Un ņēma zvērs , un ar viņu viltus pravieti , kas kaltas brīnumi pirms tā , ipinangdaya kas saņēma zīme zvērs un pielūdza tā tēlu : divi bija cast dzīvi uz uguns dedzināšana ar sērs ;
21Un citi tika nogalināti ar zobenu , ka ieņēmumi no mutes viņam uz zirga , un visi putni bija piepildīta ar savu saturu.

Ecēhiēla 39:1-6 , 17-21
1Un tu , dēls, vīrs , pravietot pret GV , un teikt , Tā saka Kungs Dievs , Lūk, es esmu pret tevi , O GV , princis no Roš , Meshech un olvadu:  
2Un es savukārt tevi par , un mēs piegādāti, un radīt ienākumus no pēdējam daļām ziemeļu platuma; un es dos jums Izraēlas kalnos ;  
3Un es Šmite tavs loku no tava kreisās rokas , un radīs tavs bultiņas, lai jūsu tiesības .  
4Jūs kritums Izraēlas , tu , un visi tavs joslās kalniem , un cilvēki ar Jums: Es dos tev unto plēsīgs putni katra veida , un šajā jomā zvēru , lai rīt jūs.
5Jūs kritums atklātā laukā : es esmu runājis tā , saka Kungs Dievs.
6 Un Es sūtīt uguns Magog, Un tiem, kas mīt droši salas : un viņi zina, ka es esmu Tas Kungs .

17Un tu , dēls, vīrs , tā saka Tas Kungs Jehova : Runā unto veidu putni , un uz katru zvēru no lauka , samontē sevi , un nāk ; apkopot sev par katru pusē uz manu upurēt ko es upuri jums , izdevīgām upuri pēc Izraēlas kalniem , lai jūs varētu ēst miesu un dzert asinis .  
18 Tad jūs ēst miesu un varens , un dzert asinis no zemes princes no auni , jēru un kazu, un vērši , visi no tiem fatlings .  
19 Un jūs ēst taukus līdz jūs būtu pilnīgi, un dzert asinis līdz jūs būtu piedzēries , no mana upura , kas man ir zaudējuši par jums.  
20 Un jūs piepilda pie mana galda ar zirgiem un kaujas ratiem , ar varens vīriešiem, un visi kara vīri , saka Kungs Dievs.
21Un es , kas manu slavu starp tautām ; un visām tautām mani spriedumi , ko es pieteicos , un roku , ka es ar viņiem.

Atklāsmes 20:7,8,9
7Un, kad tūkstoš gadu , sātans tiks atraisīja no sava cietuma ,
8Un, šķiet , lai maldinātu tautu četros stūros zemes , GV un "Magog" , lai savāktu tos kaujas : skaits, kuriem ir smiltis no jūras.
9Un viņi devās uz platumu zemes , un compassed par svēto nometni un mīļoto pilsētu : un uz leju uguns no debesīm , un viņi sadedzināti.

Kad besieged par svēto nometni un mīļoto pilsētu ?

Atklāsmes 11:02
2Un ārpus templis loobang tiek ignorētas , un nav pasākums; paredzēts pagāniem , un tie yuyurakang 42 mēnešiem siudad svēts.
Luke 19:43,44
43Jūs pienācis dienu, babakuran jums, ka ienaidnieks cietoksnis , un ielenkt jums , un jūs gigipitin pusē,  
44Un ilulugso uz zemes , un jūsu bērni jums ; un tie nav atvaļinājumu tev akmens uz akmens , tāpēc, ka tu esi , nav zināms laiks tavs apskate .

Luke 21:20
20 Bet, ja jūs redzēja armiju uz Jeruzalemi , tad zināt, ka viņas iznīcināšana bija gandrīz .
Daniel 09:27
27Un izveido savu derību ar daudzām vienu nedēļu : un pusi nedēļas viņš liek pārtraukt upurēt un ziedošana , kā arī abominations spārna nāk viens iznīcināti, un līdz gada beigām , un pagkapasiya ir izlijis naidīgumu iznīcina.

Daniel 11:31
31Un grupa stāv uz viņa puses , un tās zaimojoši patvērumu , pat sienas un izņemiet pastāvīgu dedzināmo upuri , un tie laiž riebums , ka maketh .
Daniel 12:11
11Un no brīža, kad nepārtraukti dedzināmo upuri tiek ņemts prom , un riebums , ka maketh , būs tūkstoši divi simti deviņdesmit dienām .
Zīme 13:14
14 Bet jūs redzēt kaut kas pretīgs un bēdas , stāvēju viņam nevajadzētu jūs likts ( lasītājs saprot ), tad bēgt uz kalniem ir Jūdejā ;

Kad nosūtīs GV ?

Ezekiel 38:9,15,16,22
9Un tu būsi pacelties , jums nāks kā vētra , tu būsi kā mākonis , lai segtu zemes, tu , un visi tavs joslās , un daudzas tautas ar tevi .
15 Un tu būsi nāk no tavas vietas , no pēdējam daļas ziemeļos , Jums , un daudzas tautas ar jums , visi no tiem izjādes ar zirgiem, lielu uzņēmumu un varens armija ;
16 Un tu būsi saduras mana tauta Izraēlu , kā mākonis , lai segtu zemes , apliecību pēdējās dienās , ka dos tev pret manu zemi , zināt mani valstīm , kad es ir svētīts ir tev , O GV , pirms to acīm.
22Un es cīņa ar viņam buboņu mēris un ar asinīm, un Es lietus uz viņu , un viņa grupu , un daudzi cilvēki ar viņu , ļoti spēcīgs lietus , un liels hailstones , uguns un sērs .

Tas ir vienāds 04:13 Jeremijas un 38 Ezekiel 22 dzejolis ir tāds pats kā Atklāsmes 20:09

Jeremiah 4:11,12,13
11Tajā laikā esot šai cilvēku un Jeruzalemē , karsts vējš no tukša augstuma tuksnesī pret meitu mana tauta , nevis vētīt vai tīrīt jebkuru :  
12 spēcīgs vējš no tiem nāks pie manis : Tagad es dotu teikumu pret viņiem . 
13Lūk , viņš nāks klajā kā mākoņi, Un viņa ratus kā viesulis : viņa zirgi ir ātrāka nekā ērgļi . Ak ! jo mēs esam izpostītu .

Komplekss atrodas Jeremiah 04:13

Mozus 28:49-53
49 Kungs dos tautai pret jums no tālienes , no beigām, zemes , kā ērglis, tauta wika'y nesaprot ;
50 Tauta , šķiet brutāls , nav ievērots personu veco , ne parādīt bērnam :
51 Un viņš ēst pēcnācējiem jūsu liellopu un tavs zemes augļus , līdz iznīcina: kas arī nav tavs kukurūza , vīna , vai eļļa , pieaugums tavs Kine , vai saimēm tavs aitu , kamēr esat iznīcina.
52 Un viņš ielenkt tevi visu tavs vārtiem, Līdz tavs augsta un stiprinātie sienām nāk uz leju , kas jūs sagaida , jūsu visu valsti, un viņš ielenkt tevi visu tavs vārtus visās tava zeme, Ņemot vērā, Kungs tavs Dievs.
53 Un tu būsi ēst augļus no sava ķermeņa, miesu un jūsu dēli un meitas , kas deva jums Kungs tavs Dievs, kas aplenkuma un ārkārtas, kas briesmu jums jūsu ienaidniekiem .

Habakkuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid jums starp tautām, un apskatīt jums un brīnums apbrīnojami : par Es strādāju darbu jūsu dienās jūs nedomāju, ka ja tā Jums stāstījis.
6 Attiecībā uz , lūk, Es paaugstināt līdz haldiešu, ka rūgta un pārsteidzīgs tauta , ka platums zemes , tāpēc magari mājokļa vietām , kas nav savējās .
7 Tās ir bažas, un dreaded viņu spriedumi un cieņu doties no sevi .

8 Viņu zirgi ir ātrāk nekā leopards , un vairāk spēcīga kā vakarā vilkiem : un viņu jātniekus nospiediet lepni: Jā, viņu jātnieku nāk no tālu ; viņi bēg prom kā ērglis gatavi ēst .
Jesajas 28:21

21 Lai Tas Kungs celsies kā mount perazim , viņš ienīst , ka ielejā Gibeon ; ka viņš dara savu darbu , viņa dīvaini darbu , un papangyarihin viņa darbu , viņa dīvaini darbu.
Jesajas 29:14
14 Tāpēc lūk , turpināt veikt brīnišķīgs darbs starp šo cilvēku , brīnišķīgs darbs un brīnums: un to gudro gudrība ir bojā , un izpratne par to apdomīga , ka .

Tie ir četri jātniekus ar Atklāsmes 6:2-8 iemesls, kāpēc saule kļuva melna un mēness kļuva kā asinis un zvaigznes krita uz zemes. četrus jātniekus vienāds četrus eņģeļus , kas 9:14,15 Atklāsmes

Atklāsmes 9:14,15
14Sakot ar sesto eņģelis ar trompete , Zaudēt četrus eņģeļus saista pie lielās upes Eifratas .  
15 Un ungirded četriem eņģeļiem , jābūt gataviem uz laiku un dienu un mēnesi un gadu nogalināt trešo daļu vīriešu .

viena trešdaļa cilvēku, kas nogalina četrus eņģeļus ir vienāda ar vienu trešo daļu ir 12:4,7 Atklāsmes zvaigznes

Atklāsmes 12:4,7
4 Un viņa asti vērsa trešo debesīs zvaigznes daļu un zemes ipinaghagis : un pūķis stāvēja sievietes dzemdē , lai rīt viņas bērnu viņas dzimšanas.
7 Un tur bija karš debesīs : Maikls un viņa eņģeļi cīnījās pret pūķi , un pūķis un tā eņģeļi cīnījās ;

karš debesīs , kas 20:1-4 Atklāsmes ekvivalents

Atklāsmes 20:1-4
1 Un es redzēju eņģeli nokāpjam no debesīm , kam ir bezdibenis atslēga un liela ķēde rokā .
2Un viņš satvēra pūķi , seno čūsku , kas ir velns un sātans , un dodas viņu tūkstoš gadiem,
3Un viņš cast vērā bezdibenis un slēgtas , un aizzīmogots tā pār viņu , ka tie būtu maldināt tautu , līdz tūkstoš gadiem , tad tai ir ignorēt viņam maz laika .  
4 Un es redzēju thrones , un ir nagsisiluklok viņiem, viņi sniedza spriedumus : un es redzēju dvēseļu no tiem nocirstas galvas uz liecību par Jēzu , un par Dieva vārdu , un nevis pielūdz zvēru vai viņa tēlu un saņem viņa zīmi uz savas pieres vai savas rokas , un viņi dzīvoja un valdīja ar Kristu tūkstoš gadu.

Daniel 7:9,11
9 Es redzēju līdz thrones bija novietoti , un vienu, kas bija seno dienu bija sēdēt ; viņa tērpus balts kā sniegs , un viņa galva , piemēram, tīra vilna matiem : viņa troni bija ugunīgs liesmu , un riteņi tā dedzināšana uguns .
11 Es paskatījos tajā laikā , jo balss lielo vārdi, kas ragu runāja : Es redzēju līdz zvērs bija slain , un viņa ķermenis iznīcina, un tas tika piešķirts , lai sadedzinātu ar uguni .

Armagedona notiks 9 / 11 teroristu uzbrukumiem Ņujorkā, 2001 gadā.

ar Atklāsmes 10:07 eņģelis saka , ka:

Atklāsmes 10:07
7Bet par balss septītā eņģeļa dienas , kad viņš bija apmēram , lai trieciens , tad galu galā noslēpumu Dieva , saskaņā ar labas ziņas , ko viņš deklarējis savu darbinieku praviešiem .

Teica eņģelis ņems mūs Kunga Jēzus teica 21:22 Lūkas .

Luke 21:22
22 Jo tie ir atriebība dienu , ka izpildītas visas šīs lietas ir rakstīts .

Teica, ka Kungs būs mums starp sesto un septīto trompete . Izpildi visiem , kas bija rakstīts , kad tas notiek ir 21:20 Lūkas , ka saskaņā ar eņģeļiem : "Kad viņš bija apmēram , lai trieciens , tad galu galā noslēpumu Dieva , saskaņā ar labas ziņas , ka viņš teica viņa darbiniekiem praviešiem . " Atklāsmes 10:07

Luke 21:20
20 Bet, ja jūs redzēja armiju uz Jeruzalemi , tad zināt, ka viņas iznīcināšana bija gandrīz .

teica vieta Lūkas 21:20 ir Armagedona kā teicis 20:7,8,9 Atklāsmes un citi fragmenti no Bībeles , ka mēs lasām .

 

Sievietes un Zīdaiņi


Attēlu no : www.christianscience.org/
Woman.html


Tad es pārbaudītu nozīmē sievieti un bērnu , kas Atklāsmes grāmatā , par Svēto Garu, Bībele norādījumus vēlreiz paskaidrot , es uzzināju .

Atklāsmes 12:1,2,3,4
1Un liels zīme novēroja debesīs : sieviete clothed ar saules un mēness zem viņas kājām , un uz viņas galvas vainaga divpadsmit zvaigznes ;  
2Un viņš ir stāvoklī, un viņš kliedza , sorry būtu garlaicīgi , un grūti segt . 
3Un vēl viens pierādījums bija redzams debesīs : un redzi liels sarkans pūķis , kam ir septiņas galvas un desmit ragi, un viņa septiņi kroņi ulo'y .
4Un viņa asti pievērsa trešo debesīs zvaigznes daļu un zemes ipinaghagis : un pūķis stāvēja sievietes dzemdē , lai rīt viņas bērnu viņas dzimšanas.

sieviešu definīcija ir pieejami 1 Tesaloniķiešiem 5:03

1 Tesaloniķiešiem 5:2,3
2Par sevi zinu perfekti , ka Kunga diena ir kā zaglis naktī.3Kad cilvēki saka , mieru un drošību , tad to pēkšņi iznīcināšanu uz tiem , kā travail pēc sieviete grūtniecības stāvoklī ; un tie nekādā veidā .

sieviete bija , kas attiecas uz lielu nepatikšanu, jo iznīcināšanu. Un ko Kungs Jēzus teica par to? atbilde var izlasīt 13:14,19 Mark .

Mark 13:14,19
14 Bet jūs redzēt kaut kas pretīgs un bēdas , stāvēju viņam nevajadzētu jūs likts ( lasītājs saprot ), tad bēgt uz kalniem ir Jūdejā ;
19 Tiem, dienas ir nelaimi , piemēram, nebija kopš radīšanas Dievs radīja līdz šim , ne arī kādreiz notikt jebkad.

Saule , mēness un zvaigznes , lai sieviete (Atklāsmes 12:01 ) ir tāds pats kā sakot ar 13:24 Mark

Mark 13:24
24Bet tanīs dienās , pēc , ka nelaime , saule būs satumsa , un mēness nedod savu gaismu ,

Tādēļ sievietes ir kopīga pravietojums par iznīcināšanu ( Marka 13:14 ) liela nelaime ( Marka 13:19 ) un zīmes Saule , Mēness un zvaigznes ( Marka 13:24 ).

definīcija , kas Atklāsmes 0:04 ir lasāms 13:25 Mark

Mark 13:25
25Un zvaigznes no debesīm , un to pilnvaras debesīs .

Daniel 08:10
10Un būtiski pieaudzis līdz uzņēmējas debesīs, un dažas uzņēmējas un zvaigznes nolaist uz zemes , un apzīmogo tiem .
Atklāsmes 00:05
5Un viņa dzemdēja dēlu , kurš būs valdīt ar stieni dzelzs visām tautām : un viņa dēls ir nolaupīts , kas uzaudzis pie Dieva , un unto viņa troņa .

Tas nozīmē arī rakstīts 13 Marks , daļu 26.

Mark 13:26
26Un tad ir tie redz Cilvēka Dēls nāk mākoņi ar lielu spēku un slavu .

Pēc tam, kad mazulis ir piedzimis , ko līdz Dievam. ekvivalents ir pieejams grāmatiņu Daniel .

Daniel 7:13,14
13Es redzēju nakts vīzijas , un , redzi , tur nāca ar vienu debesu mākoņos kā Cilvēka Dēls , un viņš nonāca pie seno dienu , un tie atveda pie pirms viņa.
14Un deva viņam varu un slavu , un valstība , ka visas tautas , nācijas un valodas jākalpo viņam : viņa valdīšana ir mūžīga valdīšana , kas nav iet prom , un viņa valstība nav.

cilvēks piedzimis sievietei ir saņēmēja solījumu Kunga Jēzus .

Atklāsmes 2:26,27,28
26Un uzvarēt , un saglabāt savu darbu līdz galam , es dos iestāde valstīm ;  
27Un tie parasti viņam stienis no dzelzs , jo pārkāpj pudeļu podnieki, pat kā es saņēmu no mana Tēva :  
28Un Es viņam rīta zvaigzne .

Atklāsmes 03:21
21 win , es pagkakaloobang apsēdos ar mani manā tronī , kā es esmu pārvarēt , un apsēdās ar manu tēvu viņa troņa .

Jēzus izdevās . Tādējādi saņemt no Jēzus valstība ir cits self .

Atklāsmes 00:07
7Un bija karš debesīs : Maikls un viņa eņģeļi cīnījās pret pūķi , un pūķis un tā eņģeļi cīnījās ;
no Atklāsmes 00:07 ekvivalents ir teicis , kas 8:10,11,12 Daniel

Daniel 8:10,11,12
10Un palielinājās ievērojami , pat uzņēmējas debesīs, un daži no karaspēka un zvaigznes tā nolaist uz zemes , un apzīmogo tiem .  
11 Jā, tas ir magnified sevi , pat princis armijā , un ņēma prom no viņa nepārtraukti dedzināmo upuri , un viņa svētnīca vieta bija nolaist .  
12Un armija ir devis viņam ar pastāvīgu dedzināmo upuri par grēku , un tā nolaist patiesību pie zemes , un tie viņa prieks un uzplauka .

Tas ir fakts, ka Maikls , princis armijā . Lasīt Prince of armijas Daži Things Ar Grāmatu Daniel un Atklāsmes

Atklāsmes 12:06
6Un sieviete bēga tuksnesī , kur viņš sagatavoja vietu Dieva , tāpēc viņš ampuning 1260 dienas.
noslēpumu sieviete ir nozīme šo : sieviete ir vienāds ar lielu trouble pieredze 2005 dzimšanas baby girl cilvēks . sieviete paslēpa ar 3 1 / 2 gadi un ārā 15 Sep 2005 kā globālā finanšu krīze . Lasīt Prophecy izpildīts

 

Prince of armijas


image from: http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Ļaujiet mums sākt lasīt Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5Un kā es atceros , lūk , vīrietis kazu nāca no rietumiem pa visu zemiUn pieskārās nav zemes un kazu bija ievērojama raga starp viņa acis.
6Un viņš nāca ram ar diviem ragiem , kuru es redzēju stāvot pie upes , un skrēja viņam dusmas par savu varu .
7Un es redzēju viņam nāk tuvu unto RAM , un viņš pārcēlās ar sašutumu pret viņu , un sita RAM , un bremžu viņa divi ragi : un RAM nebija tiesību kandidēt pirms viņa , bet viņš cast viņam uz leju, lai zemes , un apzīmogo uz viņu , un neviens varētu piegādāt aunu no viņa puses.
8Un vīriešu kazu magnified sevi pārāk : un , kad viņš bija spēcīgs , liela ragu tika sadalīti , un tā vietā, lai tā izrādījās četru ievērojamu ragi uz četriem vējiem no debesīm.  
9Un no viena no tiem parādījās mazliet ragu , kas waxed pārsniedz liels , pret dienvidiem un austrumiem , un uz krāšņās zemes.
10Un būtiski pieaudzis , pat uzņēmējas debesīs, un daži no karaspēka un zvaigznes tā nolaist uz zemes , un apzīmogo tiem .  
11Jā, magnified , kamēr princis armijā, un ņēma prom no viņa nepārtraukti dedzināmo upuri , un viņa svētnīca vieta bija nolaist .

Mēs uzzināt , kuri no armijas princis cīņa vīriešu kazu . Bet mēs zinām, iepriekš kāds izskaidrojums redzamības Gabriel .

Daniel 8:20,21,25

20 ram , ko jūs redzēja , ar diviem ragiem , viņi ir karaļi no plašsaziņas līdzekļu un Persijas .
21 Un neapstrādātu kazas ir karalis GrieķijaUn liels ragu starpā acis ir pirmais karalis .
25Un viņa , kā viņš palulusugin viltu rokā : un viņš pārspīlēt pats savā sirdī , un to nodrošinājumu , viņš iznīcina daudz : viņš arī piecelties pret prinča princes, Bet viņš sadala bez rokām .

Prinča armija bija princis un princes . Atcerieties , izturīgi pret prinča armija ir karalis vai Grieķijas karaliste .

Kas princis , lai palīdzētu cīnīties ar Gabriel princis Karalistes Persiju un Grieķijas princis ?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Bet Karalistes persiešu princis izturēja man 21 dienu laikā: Bet , lo , Michael, viena no galvenajām princes , atnāca man palīdzētUn es palika tur ar persiešu karaļi .  
14Tagad Es esmu nācis , lai parādītu Jums to, kas notiek ar jūsu cilvēkiem pēdējās dienās ; vīzija ir daudzu dienas yet.
20Tad viņš teica , jūs zināt, nav , kāpēc es nāku pie jums ? un tagad es atgriezties , lai cīnītos ar Prince of Persia : un kad es izgāju ārā , lūk, princis Grieķija nāks .
21Bet es jums saku patiesību raksta Bībele , un bez jebkādas palīdzības no manis pret viņiem , bet Michael jūsu princis.

Tagad, neviens cits princes , lai palīdzētu , bet Michael Gabriel . Tāpēc , Michael , princis kara karaliste Grieķija. Un tāpēc , Michael , princis armijas un princes Prince .

Daniel 11:2,22,31,34
2Un tagad es jums parādīt patiesību. Lūk , piecelties vēl trīs karaļi Persijā , un ceturtais ir daudz bagātāka nekā tie visi : un kad viņš bija spēcīgs ar savu bagātību , viņš kikilusin visi pret karaļvalsts Grieķijā.
22Un tie iet cauri daudz , ka tie būs pārpildīts pirms viņa , un kritums , jā, kā princis no derības .
31Un grupa stāv uz viņa puses , un tie ir piesārņoti patvērumu , pat sienas un novērst nemitīgu dedzināmo upuri , un tie laiž riebums , ka maketh .
40Un brīdī beigām makikipagkaalit viņu karalis dienvidu, Un ziemeļu ķēniņš nāk pret viņu kā viesulis , ar kaujas ratiem , un ar jātnieku , un ar daudziem kuģiem, un viņš atzina, zemes , un veikt un caurlaide .

Daniel 8 mēs atgrieztos , ja laika apstākļu notikums būtu , tas pārliecināts būs saskaņot pasākuma laikā 11 Daniel ?

Daniel 8:11,17
11Jā, tas ir magnified sevi , pat princis armijā , un Viņš paņēma no viņa nepārtraukti dedzināmo upuri , un viņa svētnīca vieta bija nolaist .
17Tāpēc viņš atnāca pie kur es bija : un kad viņš atnāca , man bija bail , un samazinājās par manu seju : bet viņš teica unto mani , saprast , O dēls cilvēks ; par vīzija ir par laiku beigām.

Kas princis nākt laikā četru karaļu 11 Daniel , kas veic riebums par postu ( Daniel 11:31 ) laikā beigām ?

Daniel 00:01
1Un tajā laikā veic Michael piecelties , liels princis kurš kandidēt labi no tava cilvēku bērniem: un tur ir laiks problēmas , piemēram, nekad nebija , jo tur bija tauta līdz tam laikam , un tajā laikā tava cilvēki sniedz , ik vienu, kas ir rakstīts grāmatā.

Tāpēc , Michael , princis kurš svaidīts nākotni, kā teikts šajā 9:24-27 Daniel

Daniel 9:24-27
24Septiņdesmit nedēļas nosaka pēc tavs cilvēki un kad tavs svēto pilsētu, lai pabeigtu pārkāpums , un izbeigt pārkāpumu , un padarīt izlīgumu par netaisnību , un ievest mūžīgā taisnībā , un lai zīmogs uz augšu redzējumu un prophecy , un svaidīt visvairāk svēto .
25Zinu, tāpēc un saskatīt , ka no iet tālāk par bauslis , lai atjaunotu un veidot Jerusalem svaidījums no princis , ir septiņas nedēļas un 62 nedēļas : tā ir uzcelta no jauna , ar ielām un sienām , pat nemierīgajā reizes.  
26Un pēc threescore un divām nedēļām samazināt ar pārklājumu, un ir nekas , un iznīcināt pilsētu un no princis cilvēki patvērumu nākt un beigās to , ko plūdi , un līdz galam ir karš , desolations nosaka .  
27Un izveido savu derību ar daudzām vienu nedēļu : un pusi nedēļas viņš liek pārtraukt upurēt un ziedošana , kā arī abominations spārnu stājas iznīcina viens ; un līdz beigām , un pagkapasiya ir izlijis naidīgumu iznīcina.

Uzņēmējas princis jūs dievkalpojumu ?

Joshua 5:14,15
14Un viņš sacīja: Nē, bet man nāca no karalisks armijas Kunga . Un Joshua krita uz zemes un pielūdza , un sacīja viņam: Ko saka mans kungs sacīja savam kalpam ? 
15Teica, ka princis no armijas Kunga līdz Joshua , Take off kurpes jūsu kājām, ir vieta Jums stāvēt , ir svēts. Un Joshua darīja .

Kāpēc dievkalpojumu Dievs , ja ne princis uzņēmējas ? Ja Dievs , kas ir viņš ?

Simboli izdalītas



Ir divas hourglasses X X zvaigzne David . Kristus krusts ir bulta 12 pulksteni. Tēvs, Dēls un Svētais Gars ir pulksteņa bultiņām kļūt par " vienu "pēc 12:00 vakarā . Tātad, divi hourglasses ir gan 12 stundu laika posmus , kas raksturo zem . Arī XX ir 88, skaits zvaigznājus un pelēko lutjānzivju zivju 4 dejā riteņus 10:13 Ezekiel . Ja jūs pievienotu numurus no augšas uz leju vai no kreisās uz labo summa būs 14 tikai . numurs 14 ir atsauce uz 14 paaudzēm Izraēlas 01:17 Matthew

Mateja 01:17 Tātad visi no Abraham paaudzēm David ir četrpadsmit paaudzes un no Dāvida Nu, kas prom uz Babylon ir četrpadsmit paaudzes un no uzskaites prom uz Babylon pie Kristus , ir četrpadsmit paaudzes.



1 +2 +3 +4 +5 +6 = 21x4 = 84.
In 10:01 Luke dažreiz 72 citiem. Others 72 plus 12 vienāds 84 oriģinālu apustuļiem .
84 years/12months = 7 ( 7years/1week gadi )
84 stundu laikā = 3 1 / 2 dienas
42 mēneši = ( 3 1 / 2 gadiem)


Rūtains. Ir četri iedomātu zvaigzne David . Clockwised apskatīt divus numurus: 1, 3 un AM 5 Have trīsstūris , kas norāda uz augšu, 1, 3 un PM 5 Have trīsstūris , kas norāda uz leju . AM Darkness un PM ir atšķirīgas.
Krusts ir papildus zīme .


12 stundas " AM " tiek sadalīts uz divām , 6 stundas tumsas ( 00:00-06:00 ) un 6 stundas dienā ( 06:00-12:00 )
Galvenais virziens zvaigzne Deivids ir UP un DOWN , tādēļ , ja jūs pievienot 1 un 6 , 2 un 5 , 3 un 4 summa ir 7, kas ir skaits, no Dieva .

Zemāk , ja jūs pievienotu numurus no augšas uz leju vai no kreisās uz labo pusi , summa vienmēr ir "10" , pat ja katra grupa griezās pulksteņrādītāja virzienā un pret pulksteņrādītāja virzienu .



10+10+10+10=40


Nozīmē 40 numurs

# Četrdesmit dienu tests Dieva bērns . Devās uz šajā laikā nav pārtikas vai dzērienu ir ēst .

* Četrdesmit nedēļas bērnam būt dzemdē . ideāls laiks dzimšanas. Četrdesmit laiku ir ideāls laiks, jebkura pārbaude , pirms bērna piedzimšanas , vai tauta var gaidīt .
* Jēzus tukšā dūšā , un bija kārdinājums tuksnesī . (Mateja 4: 2, Mark 1: 13, Lūkas 4: 2)
* Jēzus bija uz zemes četrdesmit dienas pēc Viņa augšāmcelšanās . (Tiesību akti, 1: 3)
* Joshua meklēja zemes 40 dienās ( numuri 14: 34) . 14 Joshua : 7 Viņš bija 40 gadus vecs .
* Mozus bija Dieva klātbūtnē , kad viņš saņēma desmit baušļus. (24 Exodus : 18 : 34 : 28) Viņš dzīvoja , lai būtu 120 gadus vecs . Viņš pavadīja 40 gadus kā Ēģiptes princis , 40 gadi kā gans , un pēdējo 40 gadu izceļošana .
* Elijah tukšā dūšā , kad viņš aizbēga no vajāšanas . Viņš dzīvoja četrdesmit dienas stiprumu maizes un ūdens , ka viņš saņēma no eņģeļa . (1 Kings 19: 8)
* Noah bija aizsardzības Dieva , bet tas rained četrdesmit dienas un naktis. ( Genesis 7: 12)
* Četrdesmit skropstas bija maksimālo sodu. Mozus 25 : 3
* Ezekiel 4: 6, Ecēhiēla 29 : 11
* karaļi izvēlējās Dievs valdīja četrdesmit gadus . David, Solomon .
* sieviete bija nešķīsts 40 dienas (7 + 33) pēc dzimšanas dēls . ( Mozus 12)

# National. Četrdesmit gadus dumpīgs paaudzes , kad tie ir jānoraida personas apmeklējuma no Dieva.

* Izraēla gāja tuksnesī , pirms tās iekļautas Apsolīto Zemi . ( numuri 32: 13)
* Četrdesmit gadus pēc Kristus tika noraidīts un krustā (31 AD) , templis tika iznīcināta ar romiešiem 70 AD .
* Izraēla ēda mannu četrdesmit gadus ( Exodus 16: 35)
* Nu, kā tiesnešus 13: 1. Izraēla bija ierobežota ar filistiešiem četrdesmit gadiem .
* 1 Kings 2: 11. Un dienās , ka Deivids valdīja pār Izraēlu bija četrdesmit gadi : septiņus gadus valdīja viņš ir Hebronas , un trīsdesmit un trīs gadus valdīja viņš Jeruzalemē .

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Lūk, kā "10" attiecas uz Dāvida zvaigzne ;



1 Kings 11:35 Bet es ņems karaliste no viņa dēla roku, un tā veltīs tam , lai jums , pat desmit ciltis .


Pārbaudīt :

Skatīt arrow ? Bet ko es domāju , ir pāri pati bulta . Šeit jūs redzēsiet bultiņas krustu attēlu.

Arī jūs redzēsiet zivis, atlikumus , no David un zobenu zvaigzne . Ir 24 trijstūri . 42 trīsstūra visiem [12 ( kombinācijas, 2) un 6 ( 4 ) un 24] 42 Simboliskais Bībelē . 42 dienas pēc tam, kad Jēzus tika sists krustā , viņš aiziet līdz debesīm 42 paaudzēm no Ābrahāma līdz Jēzus ( Mateja 1:17) . Arī numurs 24 ir simboliska bible . Tāpat kā 24 vecāku grāmatā par Atklāsmes .




Top Skats uz piramīda




Trīsstūra attēlā iepriekš pretēja attēlā trīsstūra Zem



Pārbaudīt :

Grieķu numuri








Prophecy izpildīts

Ļaujiet mums redzēt to, ko Jēzus saka par diviem punktiem no Bībeles ( Daniel 0:07 un Atklāsmes grāmata 10:07 ), kas saistīti gan ar vandālismu pretīgi .

Lūkas 21:22 Šiem ir dienas atriebība , kas atbilst visiem šīs lietas ir rakstīts .

jo Lūkas 21:22 fragments ir par riebums par bēdas runā par Jēzu.

Atklājumiem 10:07 Bet par balss septītā eņģeļa , dienas, kad viņš gatavojas trieciens , Tad galu galā noslēpumu Dieva , saskaņā ar labas ziņas , ka viņš teica saviem kalpiem praviešiem .

Daniel 00:07 Un es dzirdēju Vīrietis clothed ar veļu , kas bija virs upes ūdeņos, kad viņš pacēla labo roku un kreiso roku uz debesīm , un sware ko viņam, ka liveth aizvien ir laiks , laiku un pusi laika , un kad viņi gatavo sadalīšana gabalos varu svēto pilsētu , visas šīs lietas beigsies .

Paghambing hambingin , tas attiecas uz incidentu , riebums riebums vandālisma .

* vandālisms , tāpēc pretīgi lasīt , ka " vandālisms " , lai sakot, tā ir " vandālisms ", kas var novest pie " nē akmens pa kreisi uz augšu gan nieres "

Zemāk ir pasākumi , kas attiecas uz saka Jēzus , un eņģeļi ir Daniel un Atklāsmes grāmatā .




Šī ir mana interpretācija 01:17 Mateja apmēram 14 paaudzēm. Kad jūs pievienot vai pa labi uz leju numurus atbilde ir 14 . Un, kad in- pievienot arī tajā pašā pusē no četrām grupām , atbilde joprojām ir 14. In Ezekiel 10:13 ir minēts , ka 4 riteņiem un tas ir līdzīgi 88. 88 skaits konstelācijas (88 kombinācijās ). 88 tiks X 2 X vai smilšu pulksteņa . XX būs redzams abās pusēs no Dāvida Star . X ( smilšu pulksteņa ) ir 12 reizes , kā jūs redzēt attēlā iepriekš. Tie atšķiras , jo tie ir apaļas gaismas un tumsas 12:00 -6 : 00:00 tumsā ar " AM " 06:00 , 12: 12:00 uz gaismu " AM "
Jums nav sajaukt eh šeit ir vēl viens attēlu.



Atšķirības , ņemot vērā " AM "un" PM ", un norādīja, ka viņu trīsstūrī . numurus 1,3 un " AM " ( pulksteņrādītāja virzienā ) ir trīsstūrveida augšu , bet 1,3 un " PM "( pulksteņrādītāja virzienā 5 5 ) ir trīsstūra leju. Mēs redzam gaismu no pasaules šodien, no rīta bija augšup un lejup pēcpusdienā .

Tas joprojām atrodas 01:17 Mateja kur es esmu bijis pareizi interpretēt manu paziņojumu. Noteikts šeit, ka Babylon bija 14 paaudzes . tagadni un pagātni vairs nav uz ko Babylon () uz Izraēlu Irāku. Bet bible sauc Babylon ienaidnieks Dieva . Kāpēc aicināja Babylon ( Atklāsmes 17) lielo prostitūta ? Un kurš vai ko viņa ?

Viņu atzīšana viņš bija viena sieviete planētas Venus kā rīta zvaigzne ir nosaukums, sieviete , ja Babylon sauc par " rīta zvaigzne "( Jesajas 14:12 ). sieviete ephah ( Cakarijas 5:7-11 ) ir veikti zemes Shinar vai Babilonijas Good News Bible un iekāre 17 Atklāsmes Queen bija sievietes . Matthew 01:17 saka par Babylon ir noticis , bet jo Atklāsmes Babylon ir sezonas beigām .

Tādējādi teicis Salamans 03:15
15 noticis pagātnē ir noticis , un arī ir notikuši , un meklēt Dievu atkal pagātnē.

Pantu ir notikušas arī , skaidrs. Tā 14 paaudžu Babilonas ( Mateja 1:17) ir tikai atkārtojums . Tātad, kas kinatuparan ir mūsdienās ?

Viņa ir sieviete . Viņas vārds ir 6 burti , pirmslaulību uzvārdu , kad viņš ir 9 burti un viņas uzvārds tagad ir 6 vēstules. 696 tur , it kā viņš dont ! 666 ir Bībeles simbolu tikai un ne litiral .

Viņš bija līderis valstī, jo prezidents sēdēja (janvāris 20) 2001 . Daniel 9:20-27 ir pieminēt 490 gadiem, ja tā ir arī sava veida lieta atkal , kā es teicu 03:15 Salamans Filipīnās sākās 1521 , kad tā celta kristietības Magellan valstī. Un 490 th gadā bija 2011 , kad 10 gadu šī gada ar numuru 696 ir pabeigta . Bet tikai līdz 2010 viņš ieceļojis lamatas , kad viņš divus karaļi ar Daniel 8 ( ragu aitu ) viņš pārņēma varu . Bija Fernando Poe Jr un Joseph Estrada .

Viņai ir 24 senatori , salīdzinot ar 24 vecākajiem Dieva . Ir 24 kopš 1986 (Konstitūcija 1987) Lai sēdēt pirmo sieviešu vadītājs šajā valstī. Tāpēc tās sauc Daniel 7 4 dzīvniekiem. 10 karalis ( Atklāsmes 17) valdīja līdz sāk Emilio Aguinaldo uz Ferdinand Marcos . Un 4 monstriem parādās vēl ir dzīvs tagad novembris 2008 .

Šī sieviete ir nakapagtatak viņas kā 696 dienu laikā starp nāvi un pāvesta Jāņa Pāvila II , kas notiks 3 1 / 2 gadu laikā kopš 9 / 11 , lai sāktu skaitīšanu 1290 dienām 12 Daniel bērēm.

Tagad , 3:15 Salamans saka, ka notiks , ir noticis vēl tā, ka nav pareizi teikt, ka " vēsture atkārtojas sevi "

Tagad, Mateja 01:17 ir tā, ka mēs zinām, Babylon nāca 14. paaudzēm no Dāvida . Ja Jums dont ir identificēti Babylon ( lielo prostitūta ) 17 Paziņojums par numuru 14.

Šis sievietes apdruku savas preču zīmes 696, izpilde 666 , starp dienu nāves pāvesta Jāņa Pāvila II , kad valsts nav gaismas. 696 ir no viņa dzimšanas datums gada aprīlis 5, 1947 ar 2-8 aprīlis , 2005 ( nāve un pāvesta Jāņa Pāvila II bēres ). 58years reizināt ar 12, ir vienāds ar 696 mēnešiem. Papildus skaitu viņa vārds Gloria (6) Macapagal (9) Arroyo (6) .

diena bērēs pāvesta Jāņa Pāvila II 8 aprīlis 2005 bija lieliska diena , jo tā ir pildīt solījumu eņģelis ar 00:11 Daniel

Daniel 12:11 Un no tā brīža, pastāvīgu dedzināmo upuri tiek ņemts prom , un riebums , ka maketh , būs tūkstoši divi simti deviņdesmit dienām .

Tik skaidri sākuma skaitīšanas 1290 dienas vai 3 1 / 2 gadu laikā, kopš uzcelt riebums , ka maketh . Kad tas viss sākās ? Tā sākās 11/09 teroristu uzbrukumiem Ņujorkā un graduē 2005/04/08 dienā bēres PJP2 . Ja mēs paļaujamies dienas kopš 9 / 11 2005/08/04 mums būs 1305 dienas. 1290 ir 43 mēneši. 2001/11/09 līdz 2005/04/08 ir 43 mēneši arī. Ar Atklāsmes 11:03 minējuši , ka dienā 1260 , tāpēc 1305-1260 = 45 dienām, kā arī 12:11,12 Daniel ka 1335-1290 = 45 dienas arī. Notika 9 / 11 bija pravietots par Jēzus 24:2 Mateja ka neviens akmens jāatstāj ... Un 4 cīnītājs par 11/09 atbilst 4 angels 9:14,15 Atklāsmes un laiku, dienu, mēnesi un gadu, 09:15 Atklāsmes ir neviens cits kā 2001/11/09 . Apglabāts pāvests Jānis Pāvils II pēc 02:30 , tajā laikā bija 08:30 Ņujorkā tajā pašā dienā, tuvu 08:45 par 9 / 11 , kad pirmo lidmašīnu hit ēka WTC .

Etiķetes 696 izvietošana notiek , bet nav napigilan un izpildīti prophecy . Ja baznīca nav līderis izteica zīmolu .

Paghihip ieņēma 6 th trompete laikā pāvesta Jāņa Pāvila II .

Daniel 0:07 ir cilvēks zvēru viņa zvērestu , un viņš teica, ka pēc 3 1 / 2 gadus pēc tam, kad sadalīšana gabalos Svētā cilvēkiem, viss beigsies . 10 Atklāsmes eņģelim ir atcelts , kā šeit minēts 12 Daniel un Atklāsmes 10:07 punkts lūdzu " Bet par balss septītā eņģeļa , dienas, kad viņš gatavojas pūst , tad galu galā noslēpumu Dieva , saskaņā ar labas ziņas , ko viņš deklarējis savu darbinieku praviešiem . " Labi, ka tā bija tikai manas cerības . Ļaujiet mums atgriezties Daniel 0:07 saka, esmu pēc 3 1 / 2 gadi, tagad , eh es teicu laikā pāvests Jānis Pāvils II bija paghihip no 6. Trumpet . Ja tādēļ , paghihip 6 th trompete sākās 11/09 terora uzbrukumiem (Atkl. 9:14,15 ) un gatavo gada aprīlis 8, 2005 dienā bēres pāvesta Jāņa Pāvila II . Ja es saku pāvests Jānis Pāvils II bija 6. eņģelis pūta trompetes ir īpaši skāris , ko es saku. Jo, tiklīdz pūta trompetes 7 ( Pope Benedict XVI) galu galā ir mistērija (Atkl. 10:07 ), kas saka Daniel 12:07 ir pēc 3 1 / 2 gadiem. Daniel 0:11 , ir teikts, ka sākumā skaitīšanas 1290 dienas vai 3 1 / 2 gadu laikā, kopš uzcelt riebums par postu ( Kalapastanganang Nr nepārspējams ), un tas notika uz 2001/09/11 teroristu uzbrukumiem Ņujorkā.

Kas patiešām ir varens eņģelis , kas 10:01 Atklāsmes ? Viņš bija Michael Archangel . Michael tuvojas " laiks "vai" iespēja ", kā teicis 00:01 Daniel

Un tajā laikā veic Michael piecelties , liels princis , kas kandidē uz labo uz tava cilvēku bērniem: un tur būs laika problēmas , piemēram, nekad nebija , jo tur bija tauta līdz tam laikam , un tajā laikā bija tavs cilvēki tiek saglabāti, ik vienu, kas ir rakstīts grāmatā.

Michael tuvojas " laiks " ( nevis pateikt, vai tās laikā vai pirms vai pēc riebums par postu ), bet viņš teica laikā to. Tas bija laikā, četri ķēniņi 11 Daniel . periods , uz ko attiecas ceturtā karalis izšķērdēt laiku . Un viņš arī uz ( ceturtais karaļa 11 Daniel ), kad riebums un bēdas .

Daniel 11:31,40
31 Un grupa stāv uz viņa puses, un tās zaimojoši patvērumu , pat sienas un novērst nemitīgu dedzināmo upuri , un tie laiž riebums , ka maketh .
40 Laikā un gala ir makikipagkaalit viņu karalis dienvidos , un karalis ziemeļu nāk pret viņu kā viesulis , ar kaujas ratiem , un ar jātnieku , un ar daudziem kuģiem, un viņš atzina, zeme , un pārplūdes un vēlāk .

Šī spēle Malachy pravietojums par st . Ja es saku pāvests Jānis Pāvils II ir 6. eņģeli pūta trompetes , siempre , pāvests Benedikts XVI bija varbūt 7. eņģelis izpūst trompete . Ja trompete ir līdz pāvests Benedikts XVI un kurš arī bija Petrus Romanus ? Viņš bija Archangel Michael .

Michael, Cilvēka Dēls Jēzus norāda . 24:15-21 Matthew (sk. arī Lūkas saprast vairāk) saka, ka rodas redzēt naida , ka riebums vandālisms , bet ignorēt to, kas cits tur tajā laikā . Tas ir arī laiks, kad Miguel , labi? Mateja 24:21 ir teikts, ka galēja nabadzība vēl nav piedzīvo nekad un nekad vairs . Tagad, ja tā teikts Mateja 24:21 ir noticis , ko par Daniel 0:01 saka, ka " nekad nav bijuši pirms " ? Vai jūs domājāt nepareizi 00:01 Daniel , ka , ja tas noticis 70 AD tā? Nekad notikt atkal , ka teica Matthew 24:21 saka. Tikai atgādinājums, ka tas nebūs atsevišķi fragmenti 24:15 Mateja 21 .

Veikt Piezīme: Ja Lūkas Lūdzu , saprast jums teikt Mateja 24:2 , ir arī 24:15 Mateja .

Kā Michael kļuva par Cilvēka Dēlu ? Es pagarināt to? Siempre , viņa tēvs , Jēzus kļuva par cilvēku . Ir dēls Cilvēka Dēls Jēzus . Bet nav " bērni miesa " dēls ir labs piemērs tam , ko es domāju . Kā Kristus kļuva par sēklām Abraham joprojām , Jēzus dēls Maikls . Michael, Cilvēka Dēls Jēzus mācīja 24 Mateja īpaši .

Atklāsmes 13:05
5 Un viņš deva viņam muti runā lielas lietas un blasphemies : un vara tika dota viņam , turpināt četrdesmit un divi mēneši .
Ir Atklāsmes 13:05 (izņemot 11:2,3 Atklāsmes ) ir pēc pirmajām 3 1 / 2 gadiem ( Atklāsmes 11:02 ) Nākamais 3 1 / 2 gadiem ( Atklāsmes 13:05 ), radīs gada 7 gadi vai nedēļas ( Daniel 09:27 )

Labi, šeit ir tieši 1260 dienas Bībeles saka. Es teicu ar numuru naitatak 696 ( Gloria ) starp dienu nāves un pāvesta Jāņa Pāvila II bēres . Naitatak dienā savu dzimšanas dienu ( 5 aprīlis 2005 ), tāpēc pirmajā dienā ar zīmolu aprīlis 5, 2005 , ka pirmajā dienā . Aprīlis 6, 2005 otrais .... līdz 15 Sep 2008 1260 th dienā. Gada 15 septembris, 2008 apstiprināja sabrukumu Lehman kā pasaules finanšu krīzes nagtrigger .

Lehman Brothers pieteica 11 nodaļā bankrota aizsardzību 15 Sep 2008. Saskaņā ar Bloomberg , ziņojumus iesniedz ar ASV Bankrots Tiesa , Dienvidu District of New York ( Manhattan ) par 16 Sep norādīja, ka JP Morgan Lehman Brothers Ja ar kopējo $ 138000000000 dolāru " Federal Reserve nodrošināti attīstību. " naudas avansi ir atmaksāti ar JPMorgan Chase ar Federālo Rezervju bankas Ņujorkā 87000000000 $ septembrī 15 un $ 51000000000 gada 16 septembris [15].

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Skaitīšana 9 Daniel gadi

1521 AD līdz 2011 AD ( 490 gadi , rakstīts ar Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( gads , kad " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD (pēc 7 gadiem neatkarības Izraēla)

2008 10 = 2018 (10 gadus pirms 70. gadā Neatkarības Izraēla)

2001 t0 2011 (10 gadi no 9 / 11 teroristu uzbrukumiem )

2011-2018 , ir 7 gadu intervālu līdz 70 th gadu neatkarības Izraēlas .

2005- princis nav zaudējis neko ( naitatak līdz 696 )

2008 pasaules finanšu krīze

2004- sākumā 7 pagājušajā gadā 490 gadiem.

2005: gads Izpirkuma

Kas ir tas, ka 2005 ir saderīga ar Bībeles pasakot ?

Kas Mozus 25:9,10 tādējādi var teikt :
9 Tad tev būs komandas cilvēki klīst slavens trompete par izdarītu desmitajā dienā th septiņus mēnešus ; diena izpirkšanas patutunugin trompete visā savā zemē .
10 Un , lai saglabātu pieciem līdz desmit gadiem , un Jūs izsludina brīvību visā zemē , lai visiem, kas mīt zemē
: Tas būs svētki jubilejas jums, un katrs no jums atdod atpakaļ unto viņa rīcībā , un ik viens atgriezties savā mājā .

1948 , šis 50 gadu neatkarības Filipīnas gadā, un arī atklāj gads neatkarību (1948) no valsts Izraēlas .

9 Daniel mēs ejam atpakaļ aptuveni 490 gadus. Ievērojiet, ka sadalīts 490 gadā ( 434,49 un 7) ar trīs. Par kuriem tiem 49 gadiem ? Tas ir teikt 25:9,10 Mozus .

Uzsāka 490 gadiem, sākot no 1521 , kā Magellan lai kristietība mūsu valstī.

1521+434=1955

1955+49=2004

Līdz ar to 50 gadus no 1955 jūnijs (7 gadi no brīvības Izraēla) bija 2005 .

Ja tādēļ , gads 2005 gads izpirkšanas ( Lev 25:9,10 ) arī teica Jesaja 61:1,2

Jesajas 61:1,2
1 Tā Kunga Dieva Gars ir pār mani , jo Kungs svaidīts mani sludināt labas vēstis unto lēnprātīgs , viņš hath nosūtīts mani dziedēt brokenhearted, pasludināt brīvi Captives , un atveriet saistoša cietuma;
2 Lai pasludināt pieņemams gads Kunga, Un diena atriebība mūsu Dievs , lai komfortu visiem, ka sērot

Tātad, ko Jēzus saka par to?

Luke 21:22,28
22 Jo tie ir atriebība dienu , kas atbilst visiem šīs lietas ir rakstīts .
23 Bēdas nagdadalangtao , un tajās dienās māsu ! jo tur būs liels avāriju uz Zemes , un šajā valstī dusmas .

28 Bet, kad lietas sāka notikt , izskatīsies uz augšu, un paceliet savu galvu , lai tuvu jūsu izpirkšanas .

Pierādījumi, ka Michael David Hula

David Kas ?
Daniel 00:01
1 Un tajā laikā tika Michael piecelties ka liels princis kas var nākt par labu bērniem jūsu cilvēkiem un būs laiks problēmas, kas nekad nebija , jo tur bija tauta līdz tam laikam , un tajā laikā tava cilvēki sniedz, Katrs atrasts grāmatā.

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 ! jo šī diena ir lieliska, Tā nekas patīk : tad viņš laiks nepatikšanas ar Jacob bet viņš ir .
8 Un tajā pašā dienā , saka Tas Kungs Cebaots , ka man būs pārtraukums viņa jūgs no off tevi , un būs pārsprāgt tavs obligācijām un ka viņš kalpo ne vairāk svešiniekiem ;

Lūk, atbilde :

9 Bet viņi kalpo Kungu, savu Dievu , un David viņu ķēniņu , Es pieaugt tiem.
21 Un Viņu princis varētu būt viens no tiem , un viņu valdnieks būs no starp tiem, Un es likt , un viņš vēršas pie manis : tiem, kuri uzdrošinās tuvoties man ? saka.

Ja jūs pētījums labi , Jēzus nav Maikls . Par Michael , jānāk no tiem saka, 21 punkts . Saka 24 Mateja , kas nav kādreiz būs liels liksta , kad Miguel Jēzus , Jēzus teica, ka kļūda nav noticis kādreiz , bet pievienot nekad vairs teica.

Nāciet starp kuriem bija Maikls ?


Ieskaitot reliģiju vidū sēklām Abraham . Liecinieku ( pravietojums no st Popes Malachy ) katoļu baznīca . Un Miguel arī liecināt .

Trīs galvenie Town

Izraēla , kopš 2000 BC Abraham
* Spirit- liecību par Dievu

Katoļu baznīca , kopš 2000 gadus atpakaļ Lord
* Ūdens- Kristības un saistīts ar Romas katoļu baznīca

Filipīnas - Gift ( pašreizējā ) 2000 gadus pēc Jēzus
* Asins- Dēls sieviete 12 Atklāsmes

* Trīs vieno liecības (ja nav pabeigta šīs trīs nepieņem , ja viņš apliecina sevi kā Miguel , Dieva Dēls )

1 John 5:08
8 Par pastāv trīs liecinieks , Gars , ūdens un asinis ; un trīs vienojas.

Darbības laikā Miguel

Atklāsme 6:12-17
12 Un es redzēju , kad viņš atvēra sesto zīmogu , un tur bija liela zemestrīce , un saule kļuva melna kā maisu audekls matu tumšs , un viss mēness kļuva kā asinis ;
13 Un debesu zvaigznes krita zemē , kā vīģes koks augļu isinasambulat kad pēršana spēcīgs vējš viņas mazo jauniešu augļus.
14 Un debesis šķīrās , jo , ja jūs grāmatu izmisuma slīkšana , un katrs kalns un salas tika pārvietoti no viņu viedokļa .
15 Un zemes ķēniņi un prinči , un galvenais kapteiņiem , un bagāts un spēcīgs , un katrs vergs , un ik Freeman , ir nagsipagtago alās un ieži kalnos ;
16 Un viņi saka , lai kalniem un klintīm , Fall par mums, un mēs jūsu seju sēž uz troņa un Jēra dusmām :
17 Attiecībā uz to ieradās lieliska diena viņu dusmām, Un Kas var stāvēt ?

Kad jūs vietu zīmes Saule , Mēness un zvaigznes ?


Haggai 2:21-23 " Runā ar Zerubābels gubernators no Jūdas , sacīdams: Es sakrata heavens un Zemes 22 Un es gāzt tronī Karalistes un Es iznīcināt stiprumu Nāciju karaļvalstu un es gāzt ratus , un tiem, kas ir tajās , un zirgiem un to jātniekiem stājas nosaka katrs vienu zobenu viņa brāli. 23 Šajā dienā saka Tas Kungs Cebaots : Es veikšu O Zerubābels , mans kalps , dēls Shealtiel , saka Kungs , un Es darīšu tevi zīmogs, Jo mēs izvēlējāmies saka Tas Kungs Cebaots .

"Es sakrata zemes un debesīs " Haggai 02:21 ir tikai viens: "Es panginginigin debesis un zemi " , kas Jesajas 13:13.

Iznīcina stiprumu Nāciju ( Haggai 02:22 ) jo 11/09 teroristu uzbrukumiem Ņujorkā karaļvalstīm .
Tādējādi saka 13:9,10,13 Isaiah
9 Šeit diena Jehovas nāk, nežēlīgiem gan dusmas un nežēlīgu dusmas , lai zeme postu un iznīcināt tās grēciniekiem no tā.
10 Tā kā debesu zvaigznes un uniforma tā nedod savu gaismu : Saule ir aptumšotā viņa pieaug un mēness nedrīkst izraisīt viņas gaismu .
13 Tāpēc es panginginigin debesis un zemi atceļ no viņas vietā dusmas par saimniekiem , un Kunga dienu viņa asa dusmas.

Ignorēt iepriekš 13 " dienā viņa sīva dusmas . "

Pats saka Atklāsmes 6 verse 17 Attiecībā lieliska diena ieradās savas dusmas , un kas var stāvēt ?


Kas varētu Jēzus saka par to?

Mateja 24:29 Tūlīt pēc liksta no šīm dienām ir satumsa saules un mēness nedod savu gaismu, un zvaigznes zaudē spēku no debesīm , un to pilnvaras debesīs .

Tas ir saderīgs ar 6:12,13 atklāsme . Lai turpinātu lasījumā Mateja 24 verse 30, redzama zīme no debesīm , ir Cilvēka Dēls .

Matthew 24:30 Un tad parādās zīme Cilvēka Dēls debesīs un tad ir visas zemes ģimenes un tajos redzēt Dēls Man nāk uz debesīm ar spēku un lielu godību mākoņi .

Ja vēl , jo Atklāsmes 7:2-3 eņģelim ir Cilvēka Dēls .
Un tāpēc , jo 02:23 Haggai Zerubābels sakot, ka zīmogs būs Cilvēka Dēls .

Neviena cita vieta pēc tam, kad zīmi no debesīm ( Mateja 24:29 un Apoalipsis 6:12,13 ), un nākamo , un norāda zīmi Cilvēka Dēls .

Piezīme:
Starp 6. plombu , trompete un bļodiņā ar dusmām , ir zīme, kas nāk no cilvēka Dēls .


Kas ir līdzvērtīgs četriem eņģeļu 07:01 Atklāsmes ?

Atklājumiem 07:01
1 Un pēc tam es redzēju četrus eņģeļus stāvam uz četriem stūriem no zemes , kas kompensē četriem vējiem uz zemes , citādi vēja trieciens uz zemes vai jūrā , kā arī par jebkuru koku.

ekvivalents ir 24:31 Matthew

Matthew 24:31
31 Un viņš nosūta eņģeļus ar lielu trompete , un tās apkopo viņa ievēl no četriem vējiem , no viena gala no debesīm uz otru .

Un redzēt, ka ievēlēt no visas ciltis visā pasaulē kopā.

7:9,14 paziņojums
9 Pēc tam, kad šīs lietas es izskatījās , un redzi, liela daudz , ka neviens cilvēks neskaitāmas , no katras valsts un visas ciltis un tautas un mēles , stāvot pirms troņa un pirms Jēra , arrayed baltās drānās , un plaukstām savās rokās ;
14 Un es sacīju viņam : Kungs, Tu zini . Un viņš man sacīja , Tie tika iegūti ļoti liksta, Un tie mazgā savas drēbes , un baltā Jēra asinīs .

liels liksta , kas Atklāsmes 7:14 minētā ir arī lieliska liksta ar 24:21 Matthew

Mato 24:21
21 Attiecībā uz laika Būs liela nelaimePiemēram, netika kopš pasaulē līdz šim , ne arī kādreiz notikt jebkad.

Mēs redzam harmoniju punktiem zemāk .

Daniel 00:01
1 Un laiks Michael piecelties , liels princis kurš kandidēt labi no tava cilvēku bērniem, un būs laiks problēmas, ka nekad nebija , jo tur bija tauta līdz šim laikam, Un tajā laikā tava cilvēki sniedz, Katrs viens, kas ir rakstīts grāmatā.

Jeremiah 30:7-9,21
7 ! šī diena ir lieliska, ka neviens nav like itPat laiks nepatikšanas no Jēkaba , bet viņš ir .
8 Un tajā pašā dienā , saka Tas Kungs Cebaots , ka man būs pārtraukums viņa jūgs no off tevi , un būs pārsprāgt tavs obligācijām un ka viņš kalpo ne vairāk svešiniekiem ;
9 Bet viņi kalpo Kungu, savu Dievu , un David viņu karalis , kuram es paaugstināt to.
21 Un princis ir viens no tiem , un viņu valdnieks rīkojas no vidū no tām; un es likt , un viņš vēršas pie manis : tiem, kuri uzdrošinās tuvoties man ? saka.

Joel 2:2,10,11
2 Dienas tumsā un gloominess , mākoņu un biezu tumsu dienu , jo dawn izplatīšanos uz kalniem: liels cilvēku un stipra ; nebija nekad patīk, ne to vēl ir vairāk pēc tam, Lai daudzu paaudžu gadus.
10 Zeme ir Quake pirms tām, debesis ir trīsas : saules un mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs;
11 Un Tas Kungs būs izdvest viņa balss pirms viņa armija : par savu nometni , ir ļoti liels : lai viņš ir spēcīgs , ka viņa vārds : tajā dienā, Jehovas ir lieliska un ļoti briesmīgs : un kas var ievērot ?

Matthew 24:21,29,30
21 Attiecībā uz laika Būs liela nelaime, Kuru jo nebija kopš pasaulē līdz šim, Un ne nekad.
29 Tūlīt pēc liksta no šīm dienām ir satumsa saules un mēness nedod savu gaismu, un zvaigznes zaudē spēku no debesīm , un to pilnvaras debesīs:
30 Un tad parādās zīme Cilvēka Dēls debesīs : un pēc tam dara visas ciltis no zemes , un tās redzēt Cilvēka Dēls nāk no debesīm ar spēku un lielu godību mākoņi .

Sa izskatās Maleahija 4:5,6 saka:
5 Šeit Es jums nosūtīsim Elija pravietis pirms liels un briesmīgs dienu Kunga .
6He viņa papagbalikingloob sirds tēvu uz bērniem un bērnu sirdis saviem tēviem, ka ne es nāk un Šmite zemi.

Maleahija 3:01
1 Redzi, es nosūtīt savu kurjeru , un viņš sagatavo ceļu pirms mani un Kunga kuriem jūs meklēt būs pēkšņi nonāk viņa templi un derības , kurām jūs priecātos par Messenger : redzi, Viņš nāk , saka Kungs saimniekiem.
2 Bet , kas var pildīt dienā, kad viņa nāk ? un kas paliek , kad viņš parādās ? jo viņš ir kā uguns rafinētājam un līdzīgi pilnīgāku .

Atpakaļ uz mums:
Mal 03:02 ", kas paliek "( kad viņš parādās )
Atklāsmes 06:17 " , kuri var stāvēt ", (mēs slēpt savu seju sēž uz troņa un Jēra dusmām )


Elias pastāstīja Maleahija 4:05 ir Archangel , kas
1 Tesaloniķiešiem 4:16 Lai Kungs pats būs nolaisties no debesīm ar bļāviens , ar Archangel balss un ar Dieva trumpis un Kristus miris palielināsies pirmās.

Jeremijas 30:7
7 ! par diena ir lieliska, Tāpēc , ka neviens ir kā tā: pat laikā nepatikšanas no Jēkaba , bet viņš ir .

Jeremijas 46:10
Par diena ir Tā Kunga, Lord of saimniekiem , diena atriebība, lai atriebtu par viņa pretinieku : un zobenu ir rīt , un ir pārsātināts , un viņu asinīm: lai Kungs, Kungs Cebaots hath upurēt ziemeļos pie upes Eifratas .

Iepriekš punkts skan parasti saistītas ar "Day of Lord "un sauc par " Lielo un briesmīgs briesmīgs diena ", kā teicis 02:31 Joel

© Copyright 2008


Ir tas, ka pat riebums vandālismu un karš debesīs un Armagedona ?

Attēlu no : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Karš debesīs , riebums , lai vandālismu

Atklāsmes 12:4,7
4 Un viņa aste vērsa trešā debesīs zvaigznes un zemi ipinaghagis : un pūķis stāvēja sievietes dzemdē , lai rīt viņas bērnu viņas dzimšanas.
7 Un tur bija karš debesīs : Maikls un viņa eņģeļi cīnījās pūķisUn pūķis un viņa eņģeļi cīnījās ;

Līdzīgi Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 un lielais pieaugums, uz uzņēmējas debesīs, un daži no karaspēka un zvaigznes tai nodoto uz leju, lai zemes, un apzīmogo tiem .
11 Jā, magnified , kamēr princis armijā ; un Viņš paņēma no viņa nepārtraukti dedzināmo upuri , un viņa svētnīca vieta bija nolaist .

Abi šie ir 11:31 Daniel

Daniel 11:31
31 Un grupa stāv uz viņa puses , un tās pagānisks patvērumu, pat sienas un atņemt pastāvīgu dedzināmo upuri, Un tie laiž riebums , ka maketh.

Ja pasākuma laikā paguusapan , tas notiek laikā beigām. Daniel 8:17 un Daniel 11:22,40 . Šis ir laiks ierašanās Miguel Daniel 12:01

Vandālisms riebīgs , Armagedona

Daniel 7:10,11,21,22
10 spēcīga uguns un tika tālāk no pirms viņa : tūkstošu tūkstoši kalpoja viņam , un desmit tūkstoš reizes desmit tūkstoši stāvēja viņam : taisnīgums tika noteikta , un grāmatas tika atvērtas .
11 Es paskatījos tajā laikā , jo balss lielo vārdi, kas ragu runāja : Es redzēju līdz zvērs bija slain , un viņa ķermenis iznīcināti , un tā tika dota , lai sadedzinātu ar uguni .
21 Es paskatījos , un pašu ragu , kas karu ar svētajiemUn valdīja pret tiem;
22 Līdz Ancient dienu atnāca , un likums tika piešķirta par Visaugstākā svēto , un pienāca laiks , ka svētie piederēja karaļvalsts .

Šis fenomens ir tas pats , kas 20:4,7,8,9,12 Atklāsmes

Atklāsmes 20:4,7,8,9,10,12
4 Un es redzēju thrones , un ir nagsisiluklok viņiem, viņi deva nosodījumu , un es redzēju dvēseļu no tiem nocirstas galvas uz liecību par Jēzu , un par Dieva vārdu , un nav pielūdza zvēru vai viņa tēlu un saņem viņa zīmi uz savas pieres vai savas rokas, un viņi dzīvoja , un valdīja ar Kristu tūkstoš gadu.
7 Un, kad tūkstoš gadu , sātans tiks atraisīja no sava cietuma ,
8 un , šķiet , lai maldinātu tautu četros stūros zemes , GV un "Magog" , lai savāktu tos kaujas : skaits, kuriem ir smiltis no jūras.
9 Un tie piegāja pa plašo zemi, un besieged nometnē svētajiem , un mīļotā pilsēta : un uguns nāca no debesīm , un tie tika sadedzināti .
10 Un velns ka maldināts to tika iestrādāts uguns un sērs, arī tad, ja zvērs un viltus pravietis, un tos mocīja dienu un nakti mūžīgi mūžos .
12 Un es redzēju mirušos , liels un mazs , stāvot pirms troņa , un grāmatas tika atvērtas : un vēl grāmata tika atklāts , kas ir dzīvības grāmatā : un miris tika vērtēti pēc lietas rakstītas grāmatas, pēc viņu darbiem .

Sātans ir aplenkumu svētā pilsēta nodot riebums un bēdas ? Šī nedaudz sarežģīti . Bet mēs lasot 11:15,18 Atklāsmes

Atklāsmes 11:15,18
15 Un septītais eņģelis izklausījās , un bija spēcīga balss no debesīm , sakot , Pasaules karaļvalsts kļuva par mūsu Kunga un viņa Kristu : un viņš valdīt mūžīgi mūžos .
18 Un tautas bija sāpīga nepatika , un Jūsu dusmas nāca , un Tukšo laiku jāvērtē , un laiku balvu pasniegšanas jums lāpstiņu jūsu darbinieki praviešiem un svētajiem , un bailes tavs vārds , mazo un liels, un iznīcināt iznīcināšanu zemes.

mirušo nosodījumu notika šajā periodā . Mēs tagad konstatētu, vai ir Atklāsmes 20:09 ir riebums ir bēdas . Ja mēs atgrieztos pasākuma laikā , tā bija diena nosodījumu miruši. Atklāsmes 20:12 . Ja identiska , jums jāsaprot kā aplenkumu Sātans ( ) sestajā trompete ne Do ? Atklāsmes 20:09 . Kas tā? Tas skan Atklāsmes 11:02

Atklāsmes 11:02
2 Un loobang ārpus templis tiek ignorētas , un nav pasākums; paredzēts pagāniem , un Viņu yuyurakang četrdesmit un divus mēnešus siudad svēts.

Tajā arī teikts 21:20,24 Lūkas

Lucas 21,20,24
Bet 20 kad redzēja armiju Jeruzaleme, Tad zinu, ka viņas iznīcināšana bija gandrīz .
24 Un tie samazinās par zobenu , un to rezultātā pašu visās tautām : un Jeruzaleme trampled ar pagāniem , pildīt laiku pagāniem .

Un tas ir riebums par postu ( Mateja 24:15 un Marka 13:14 ), ka neviens akmens jāatstāj uz abām nierēm . Lūkas 19:43,44 . Un tas arī teikts 11:31 Daniel , 12:11 ierašanās laiku Michael un mirušo ( Daniel 12:1,2 ), augšāmcelšanās jāizvērtē .

Aptuveni trīs ar pusi gadu teicis 11:02 Atklāsmes , tas pārliecināts ir labi teicis 7 Daniel ?

Daniel 07:27
25 Un viņš runā vārdus pret Visaugstākā , un nolietojas svētie no Visaugstākā , un viņš domā mainīt laikus un tiesību aktiem, un tos ievadīt viņa roku , kamēr laiku un laikus un pusi laika .

Līdz ar to postu riebums , Armagedona un debesīs karš ir līdzīgs .

Label Tauru un Bowl naida

Mēs noteikt, kāda nozīme no septiņiem plombu , septiņi trompetes un septiņi bļodas no Dieva dusmas . Pirms mēs vispirms jānosaka nozīmē septiņu trompetes . no trompete vai trompete diena ir diena , kurā teikts , kas Zephaniah 3 verse 16 , un mēs sākt lasījums 14 verse .

Zephaniah 1:14,15,16
14 lielā diena Jehovas ir tuvu , tuvu smalkas un steigas , pat balss dienā Kunga ; varens vīrs ir raudāt tur rūgti .
15 Šī diena ir diena dusmas, dienā, grūtības un ciešanas , dienas liktenis un bēdas , diena tumsas un gloominess , mākoņu un bieza tumsa dienu ,
16 Diena trompete un trauksmes pret stiprinātie pilsētās , un pret augstiem torņiem .

Trompete
Mēs noteikt, kāda nozīme no septiņiem plombu , septiņi trompetes un septiņi bļodas no Dieva dusmas . Pirms mēs vispirms jānosaka nozīmē septiņu trompetes . no trompete vai trompete diena ir diena , kurā teikts , kas Zephaniah 3 verse 16 , un mēs sākt lasījums 14 verse .

Zephaniah 1:14,15,16
14 lielā diena Jehovas ir tuvu , tuvu smalkas un steigas , pat balss dienā Kunga ; varens vīrs ir raudāt tur rūgti .
15 Šī diena ir diena dusmas, dienā, grūtības un ciešanas , dienas liktenis un bēdas , diena tumsas un gloominess , mākoņu un bieza tumsa dienu ,
16 Diena trompete un trauksmes pret stiprinātie pilsētās , un pret augstiem torņiem .

Trompete
Attēlu no : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Atklāsmes 08:07 Pirmais Tauru
7 Un pirmais trieciens , un tur bija krusa un uguns mingled ar asinīm, un threw uz vietasUn trešā daļa zemes tika sadedzināti uz augšu , un Trešā daļa koku bija sadedzināti, Un visi zaļie zāle tika sadedzināta .

Mēs atrast nozīme ir praviešu rakstiem .

Joel 2:30,31
30 Un Es rādīs brīnumus debesīs un virs zemes , asinis un uguni un pīlāru dūmu.
31 Saule ir pārvērtusies tumsā , un uz asins mēness , pirms liels un briesmīgs dienu Kunga .

Ezekiel 38:22
22 un Es cīnīties ar viņu , ko buboņu mēris un ar asinīm, un es būs lietus uz viņu , un viņa grupu , un daudzi cilvēki ar viņu , ļoti spēcīgs lietus , un liels hailstones , uguns un sērs .

Ezekiel 13:13
13 Tādēļ tā saka Tas Kungs Dievs , Es pat sašķelt to ar vētra manas dusmas, Un ir jābūt pārpildītā duša mīnu dusmas , un ļoti hailstones jo dusmas patērēt to.

8:8,9 Atklāsmes Otrā Tauru
8 Un otrais eņģelis izklausījās , un kā liels kalns dedzināšana ar uguni bija nabulusok jūras , un trešā daļa jūras kļuva par asinīm ;
9 un nogalināti trešdaļa jūrā radībasŅemot dzīvi, un trešā daļa kuģu tika iznīcinātas .

mēs lasām , pirms mēs Zephaniah 3:14,15,16 itatas lasot 3.

Zephaniah 01:03
3 Es patērē cilvēks un zvērs, es patērē vistas debesīm , un jūras zivis , un klupšanas ar ļauno , un nogrieztam cilvēks uz zemes , saka Tas Kungs .

Trompetes Trešā atklāsme 8:10,11
10 Un trešais eņģelis izklausījās , un samazinājās no debesīm liela zvaigzne , dedzināšana kā lāpu , un samazinājās trešajā daļā upju un ūdens strūklakas ;
11 Un zvaigznes vārds sauc vērmeles : un trešā daļa ūdeņu kļuva vērmelēm ; un daudzi cilvēki gāja bojā , jo ūdens , uz rūgto ūdeni.

Kas dzert rūgtu ūdeni un kad tas notiks ?

Jeremiah 23:15,19,20
15 Tādēļ tā saka par saimniekiem Kungs par pareģisRedzi, es barības viņiem vērmeles , un padarīt tos ūdeni panga , lai no Jeruzālemes praviešiem ir ungodliness devusies turp visos zemi .
19 Skatīt , vētra Kunga, Viņa dusmas , devās tālāk , pat smagi viesulis : tas pārsprāgt uz galvas nelabs .
20 dusmas Tā Kunga nedrīkst atgriezties , kamēr viņš nav izpildīts , un līdz viņam ir veikuši domas par viņa sirds : pēdējā laikā jūs apsver to perfekti.

Jeremijas 8:14,16
14 Kāpēc mēs sēdēt vēl ? apkopot sev , un ļaujiet mums iet stiprinātā pilsētu , un ļaujiet mums klusēt tur : lai mēs Kungs mūsu Dievs , un ņemot vērā, mums ūdens panga dzert , jo mēs esam grēkojuši pret To Kungu .
16 nedzirdēts savu zirgu bija dzirdējis no Dan : par neighing viņa spēcīgas visu zemi balss trembles, Lai tie nāca , un devoured zemi un visu, kas ir cilvēki un tie, kas mīt tur .

Jeremijas 9:15,16
15 Tādēļ tā saka par saimniekiem Kungs , Izraēla , Redzi, es Dievs tiks tiem cilvēkiem , ar vērmelēm , un dot viņiem ūdeni panga dzert .
16 Es arī izkliedi to starp tautām, Kam ne viņi , ne viņu tēvi bija jāzina , un Es nosūta tos zobenu , kamēr es ir ēduši to.

Atklāsmes 08:12 Ceturtā Tauru
12 Un ceturtais eņģelis izklausījās , un ievainoti trešo daļu dienas , un trešais posms mēness un trešā daļa zvaigžņu , lai aptumšot trešo daļu no tiem, un ka trešā daļa no dienā nevajadzētu spīdēt , un tā arī naktī.

līdzvērtīgs tam ir tumšs no saules , mēness un zvaigznes 2:9,10,11 Joel

Joel 2:9,10,11
9 Viņi lēciens uz pilsētu , viņi darbojas uz sienas , viņi uzkāpt mājas, tās ieraksta kā zaglis logiem.
10 Zeme ir Quake pirms tām, debesis ir trīsas : saules un mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs:
11 un Jehova izdvest viņa balss pirms viņa armijaPar viņa nometne ir ļoti liels : lai viņš ir spēcīgs , ka viņa vārdi ; Tajā dienā, Jehovas ir lieliska un ļoti briesmīgsUn kas var ievērot to?

Zephaniah 01:14 šo spēli par balss Lord.

Trompetes Piektā atklāsme 9:2,8
2 Un viņš atvēra bedres uz bezdibenis , un dūmi palielinājās no bedres , kā dūmi par lielu lutuang , dzelzs ; un satumsa saule un dūmu debesis bedre.
8 Un viņi bija mati kā mati sievietēm, un viņu zobi ir kā lauva.

Piektais Trumpet atsaucas uz armijas teica Joel 2. Mēs paaugstināt Joel 01:06 Turpināt lasījumā , lai 2:1,2 Joel

Joel 01:06
6 tauta ir nākt klajā pēc manas zemes , spēcīga un bez numura; Viņa zobi zobu un lauva, un viņš gandrīz nav liels lauva .

Joel 2:1,2
1 Blow trompete šajā ZionUn skaņas signālu manā svētajā kalnā : let visi iedzīvotāji zeme : tajā dienā, Jehovas nāk , tā ir
2 Dienas no tumsas un gloominess , mākoņu un biezu tumsu dienu , jo dawn izplatīšanos uz kalniem : liels cilvēku un spēcīgs , nekad nav bijis nekad , piemēram , neviens to vēl ir vairāk pēc tam , līdz gados daudzas paaudzes.

Sestais trompete ir tāds pats arī piektais trompete . Kāda ir nozīme no četriem eņģeļiem saistoša upes Eifratas , izlasiet virsraksts Babylon un Prophecy izpildīts

Arī teica septīto trompete doti Kristum un Dievam par pasaules valstību .

Atklāsmes 11:15,18
15 Un septītais eņģelis izklausījās , un bija spēcīga balss no debesīm , sakot , Pasaules karaļvalsts kļuva par mūsu Kungu, un viņa Kristus : un viņš valdīt mūžīgi mūžos .
18 pušums nepatika valstī , un tavs dusmas nāca , un Tukšo laiku jāvērtē , un laiku balvu pasniegšanas jums lāpstiņu jūsu darbinieki praviešiem un svētajiem , un bailes tavs vārds , mazo un liels, un iznīcināt iznīcināšanu zemes.


Piešķirt karaļvalstij Kristus un mirušo nosodījumu bija lasāms 7 Daniel laikā ceturtais zvērs .

Daniel 7:10-14
10 spēcīga uguns un tika tālāk no pirms viņa : tūkstošu tūkstoši kalpoja viņam , un desmit tūkstoš reizes desmit tūkstoši stāvēja viņam : taisnīgums tika noteikta , un grāmatas tika atvērtas .
11 Es paskatījos tajā laikā , jo balss lielo vārdi, kas ragu ; Es redzēju līdz zvērs bija slain , un viņa ķermenis iznīcina, un tas tika piešķirts , lai sadedzinātu ar uguni .
12 Un dzīvnieku pārējo , to jauda tiek ņemts prom : vēl nav viņu dzīves tika pagarināts par veselu sezonu un laiku.
13 Es redzēju nakts vīzijas , un , redzi , tur nāca ar vienu debesu mākoņos kā Cilvēka Dēls , un viņš nonāca pie seno dienu , un tie atveda pie pirms viņa.
14 un deva viņam varu un slavu , un valstība , ka visas tautas , nācijas un valodas jākalpo viņam : viņa valdīšana ir mūžīga valdīšana , kas nav iet prom , un viņa valstība netiks iznīcināta.

Izstāstiet 11 Atklāsmes 18 verse nāca Dieva dusmas un nosodījumu no miroņiem . Gada sākumā mūsu lasījumā 1 Zephaniah ( dzejolis 14,15,16 ) ir teikts, ka Kristus diena ir diena dusmu ( Zephaniah 1:15) , lai mēs varētu noteikt , ko nozīmē septiņu trauki un dusmas.

Jeremijas 07:20
20 Tādēļ tā saka Dievs Tas Kungs , redzi, manas dusmas un mans dusmas tiek ielej šo vietu cilvēks , un zvērs , un šajā jomā koku , un zemes augļus , un to nedrīkst rūdīt .

Hosea 05:10
10 princes no Jūdas , kā nagsisibago noņemt orientierus ; izlīt manas dusmas uz tiem , piemēram, ūdens.

septiņi bļodas no Dieva dusmas dienā spēlēs kā septiņas trompetes .

Bļoda Hate Dieva

Attēlu no : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Atklāsmes 16:02 Pirmais Bowl
2 Un pirmais aizgāja un izlēja savu bļoda uz zemes , un brūces kļuva slikti , un tiem, kas ir smags zīme zvērsUn pielūdza viņa tēlu .

Ir teikts, ka laikā izplūdums no Dieva dusmas laikā savvaļas dzīvniekiem. Kurš ir zvērs , lasot nosaukumu Dažas lietas grāmatā Daniel un Atklāsmes un Prophecy izpildīti.

Ar sadzīšana brūces vēl darīt ?

Jeremiah 30:14,15
14 Jūs esat aizmirsuši visiem mīļotājiem , viņi cenšas tevi nav; par Es esmu ievainots tevi ar brūci no ienaidnieka, skarbu sodu , par diženumu tavs netaisnību , jo tavs grēki tika paaugstinātas .
15 Kāpēc jūs raudāt jūsu sāpes ? Jūsu sāpes ir neārstējamasLai daudzās tavs netaisnību , jo tavs grēki tika palielinātas , es esmu darīts šīs lietas jums.

Psalmi 38:5
5 Manas brūces ir nemainīga, un putokputok , jo mana nezināšana .

Jesajas 01:06
6 No vienīgā pēdas pat unto galva nav stabilitātes , bet brūces un zilumi , un brūces putrifying: Nav slēgts , ne saistīts , ne mollified ar eļļu vīrieti .

Atklāsmes 16:03 Otrā Bowl
3 Un otrais eņģelis izlēja savu bļodu jūrā , un tā kļuva par asinīm, kā uz mirušu cilvēku : un katru dzīvu dvēseli , pat jūra ir miruši.

Otrais bļoda Dieva dusmas , ir tas pats , kas otrajā trompete ir definīcijas. Mēs arī izlasīt grāmatu Ezekiel .

Ezekiel 38:19,20
19 Attiecībā uz manu greizsirdību un uguns manu dusmu es esmu runājis , Protams, šajā dienā ir liela kratot zeme Izraēla;
20 Lai zivju jūrāUn debesu vistas , un no lauka zvēru un visas Ložņu lietas, rāpot uz zemes , un visi cilvēki ir uz zemes , ir krata manu klātbūtni , un kalni ir un stāvās vietās zaudē spēku , un ik sienas samazinās līdz zemes.

Ezekiel 38 mēs, ko izmanto pirmo trompete , tāpēc tas nozīmē, ka vienlaikus notiek.

Atklāsmes 16:4-7 (trešā Bowl )
4 un ielēja savu bļodu uz trešdaļu no upēm un atsperes ūdens , un viņi kļuva par asinīm.
5 Un es dzirdēju eņģeli , kas ūdeņu teica: " Tikai jums, tagad un agrāk , O Svētais , par kuriem šāds tiesnesis ;
6 Jo tie ir shed asins svēto un praviešu , un deva viņiem asinis , ir vērts no tiem.
7 Un Es dzirdēju altāra sakot , jā , Kungs Dievs visvarenais Dievs , patiesa un taisnīga ir tavs spriedumi .

trešais bļoda dusmu ir tāds pats trešajā trompete . Mēs izmanto trešo daļu paskaidrojumu trompetes spēles mēs, ko izmanto trešo daļu bļoda .

Jeremiah 25:15,16,32,38
15 Lai tā saka Tas Kungs Dievs Izraēlas , man, Veikt vīns tasi dusmas pie manas rokas , un jūs dzert visas tautas , kam es varu sūtīt jums .
16 Un viņi dzert , un uz priekšu un atpakaļ , un tie ir mad , jo zobens , ka es nosūtītu tos.
32 Tā saka Tas Kungs Cebaots , Redzi, ļaunums ir aiziet no valsts uz valsti , un spēcīga vētra tika paaugstināta līdz no pēdējam daļām zemes.
38 Viņš hath atstājis savu slēptu , kā lauva ; tāpēc, ka viņu zeme ir sagrauts , jo niknums un apspiedēja, Un jo viņa sīva dusmas .

Jesajas 49:26
26 Un es tiks tiem, kas apspiež Tevi ar savu miesu, un tie ir piedzēries ar savām asinīm , kā ar saldu vīnu , un visi vīrieši , ka es Kungs tavs Pestītājs , un tavs Pestītājs , Mighty Viens no Jēkaba .

Ezekiel 39:17,18,19
17 Un tu , dēls, vīrs , tā saka Tas Kungs Jehova : Runā unto veidu putni , un uz katru zvēru no lauka , samontē sevi , un nāk ; apkopot sev par katru pusē uz manu upurēt ko es upuri jums , liels upuris uz Izraēlas kalni, lai jūs varētu ēst miesu un dzert asinis .
18 Tad jūs ēst miesu un varens , un dzert asinis no zemes princes , no auni , jēru un kazu, un vērši , visi no tiem fatlings .
19 Un tad jūs ēst taukus līdz jūs būtu pilnīgi, un dzert asinis līdz jūs būtu piedzēries , no mana upura , kas man ir zaudējuši par jums. (Skatīt Atklāsmes 19:17-21 un Zephaniah 01:07 )

Atklāsmes 16:8,9 (ceturtā Bowl )
8 un izlej savus bļoda , ceturtajā dienā , un deva to viņam apdegumu vīriešiem ar uguni.
9 un jādedzina cilvēkiem ekstremālās siltuma, un viņi namusong vārdu Dievs ar varu pār šiem nomoka, Un viņi nožēloja nevis dot viņam slavu .

Tas nozīmē, cilvēki attīrīšana . Bet viņi pilnveidotu ir nolādēts Dievs .

Maleahija 4:02
2 Bet unto you , ka bailes manu vārdu Saule taisnības ar sadzīšana viņa spārnus , un tad jūs iet tālāk , un kā teļi, jautrība .

Maleahija 3:1,2,3
1 Redzi, es nosūtīt savu kurjeru , un viņš sagatavo ceļu pirms mani: un Lord kuriem jūs meklēt , ir pēkšņi ierodas viņa templi , un un derības , kurām jūs priecātos par Messenger : redzi, Viņš nāk, saka par saimniekiem Kunga .
2 Bet , kas var pildīt dienā, kad viņa nāk ? un kas paliek , kad viņš parādās ? jo viņš ir kā rafinētāja uguns , un tāpat pilnīgāku:
3 un Viņš sēdēt kā rafinētāja un sudraba attīrītājs : un viņš attīra dēli LeviUn purge tos kā zeltu un sudrabu , un tās piedāvā Yahweh piedāvājumu taisnībā .

taisnības saule sauc Rīta Zvaigzne . Kas no rīta ?

Atklāsmes 22:16
16 Man Jēzus ir nosūtījušas Mans eņģelis liecināt unto jums šīs lietas baznīcās . Es esmu saknes un David , spilgti rīta zvaigzne pēcnācējiem .

Daži varētu jautāt , ne sātans Rīta Zvaigzne raksta 14:02 Jesajas ? Lūdzu, izlasiet , kas 14 Jesajas 4.punktu Good News Bible tulkojumu. Punktā sakot šis : tas ir izsmiekls sacīt . Babylon tikai izsmiekls jums vārdu rīta .

Atklāsmes 16:10,11 (piektā Bowl )
10 Un piektajā ielēja savu bļodu uz troņa zvērs , un aptumšotā viņa karaliste, Un viņi gnawed savas mēles sāpju ,
11 un tie namusong Dievs debesīs , jo viņu sāpju un brūces, Un viņi nožēloja savu darbu .

Notiek laikā zvērs no paša sākuma pirmā trauka norāda, ka viens no laika apstākļu gadījumā paaudzi. no saules tumšs, mēness un zvaigznes atzīmētu piekto un ceturto trompete esot aptumšotā dienā armijas siseņi un arī saskaņot to izlasīt , pirms mums ir rakstīts uz 2:9,10,11 Joel

Par sesto bļodiņā ar dusmām , tāpat kā tas skan sesto trompete , lai nosaukumu definīciju, Babylon.

Aptuveni septiņas trompetes, kaitēt trešo daļu . Nozīmē ir lasāms 13:08 Cakarijas

Cakarijas 13:8,9
8 caurlaide , ka visās zemes , saka Jehova , divām daļām tika atvienota , un mirst , bet trešais palika .
9 un Es sniegs trešā daļa ugunī , un tos precizēs , kā sudrabs ir attīrīts , un centīsies tos kā zelts. Viņi aicina manu vārdu , un es uzklausīt viņus : Es saku , mana tauta : un tie saka , Kungs ir mans Dievs .

trešais posms attīrītu . Par attīrīšanu, tā laikā notiek savvaļas dzīvniekiem , kas norāda ceturtais bļodiņā ar dusmām . Tāpēc septiņi trompetes notiks laikā savvaļas dzīvniekiem.

Par septīto bļoda , skan tā definīcija nosaukumu : Babylon

Tagad mēs noteiktu nozīmi septiņi plombas.

Brand
Attēlu no : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Atklāsmes 6:1-8 ( ceturtais no pirmā zīmola zīmolu )
1 Un es redzēju tad, kad Jērs atklāja viens no septiņiem plombas , un Es dzirdēju vienu no četriem dzīvu būtņu, kas uzstājās kā skaņu pērkons , Nāc .
2 Un es izskatījās , un redzi baltu zirguUn viņš , ka Se to bija priekšgala , un deva viņam kronis : un viņš gāja labi , un lai gūtu panākumus .
3 Un , kad viņš atvēra otru zīmogu , Es dzirdēju otru dzīvo būtni, Sakot, Nāc .
4 un tur bija vēl viens zirgs , sarkana zirgs, Un izjādes šeit , deva prom zemes mieru un mangagpatayan viens otru , un deva viņam liels zobens .
5 Un , kad viņš atvēra trešo zīmogu , Es dzirdēju trešo dzīvo būtni, Sakot, Nāc . Un es izskatījās , un lūk, melns zirgs: Un viņš , ka Se to bija līdzsvars rokā .
6 un Es dzirdēju kā balsi vidū četras dzīvas radības sakot , penss ir pasākums, kviešu penss un trīs pasākumi miežu , un nav ievainots eļļu un vīnu.
7 Un , kad viņš atvēra ceturto zīmogu , Es dzirdēju balsi no ceturtās dzīva būtne sakot , Nāc .
8 Un es izskatījās , un redzi gaiši zirgs, un apsēdās šeit ar nosaukumu Nāve , un Hell sekoja ar viņu. Un viņi bija dota vara pār ceturto daļu no zemes , lai nogalinātu ar zobenu , un bads , un mēris , un mežonis zvēri zemes .

Say 8 punktā viņi piešķirta vara pār ceturto daļu no zemes , lai nogalinātu ar zobenu , un bads , un mēris , un mantkārīgs zvēri zemes .

Kuriem tie attiecas? Tie nav , atsaucoties uz ceturto braucējs , bet ar visām četrām jātniekus . To sauc par četriem spriedumiem Ezekiel 14:21

Ezekiel 14:21
21 Lai tā saka Kungs Dievs , Cik daudz , kad es varu sūtīt mans četri pušums spriedumiem par Jeruzalemi, zobenu , un bads , un meža zvēri , un sērga , lai nogrieztu cilvēks un zvērs ?

Ja esat ievērojuši , katrs braucējs būs katru dzīvu radību saka : Nāc ! Ļaujiet mums uzzināt , kurš no četriem dzīvu būtņu .

Atklāsmes 4:6,7
6 Un troņa , acīmredzot ar jūru stikla , piemēram, stikls , un vidū troņa , un ap troni bija četras dzīvas radības pilns acis pirms un aiz .
7 Un Pirmais būtne bija kā lauva , un otrais radījums kā teļš , un trešais radījums bija seja kā cilvēks , un ceturtais būtne bija kā peld ērglis.

četri dzīvu būtņu , ka Ezekiel to redzēja , viņi ir četri cherubs .

Ezekiel 1:4,5,10
4 Un es izskatījās , un redzi, vētrains vējš nāk no ziemeļiem, liels mākonis ar uguni infolding sevi , un spilgtums visapkārt , un no vidus uz to ar kvēlojošs metāla , no vidū no uguns .
5 un No vidū tā bija četru dzīvo būtņu līdzības . Un tas bija viņu izskats: viņi bija līdzība personas ;
10 Attiecībā uz līdzību par viņu sejas , tie izskatījās kā cilvēks , un tie četri bija seja lauva labajā pusē : un tie četri bija sejas vērsis kreisajā pusē , tās četras bija sejas ērglis .

četri radījumi bija no vidū vētrains vējš nāca no ziemeļiem. Sa Jeremiah 23:19 un Jeremijas 25:32 ir pieejami par vētru Kunga . divu punktu izskaidrojums mēs izmantojām trešo trompete un trešo bļodiņā ar Dieva dusmas . Skan kā vētrains vējš , kas 30:23,24 Jeremiah .

Jeremiah 30:23,24
23 Skatīt , vētra Tā Kunga , viņa dusmas , turpinot viesulis : tas pārsprāgt uz galvas nelabs .
24 spēcīga dusmas Tā Kunga nedrīkst atgriezties tikai sekas , un līdz viņam ir veikuši nodomiem viņa sirdi ; pēdējā laikā jūs apsver to.

Let 's lasīt Jeremijas 09:16 un Jeremijas 25:32,28 mēs izmantojām trešo trompete un trešo bļodiņā ar dusmām .

Jeremijas 09:16
16 Es arī izkliedi to starp tautām, Kam ne viņi , ne viņu tēvi bija jāzina , un Es nosūta tos zobenu, Kamēr es patērēti tiem.

Jeremiah 25:32,38
32 Tā saka Tas Kungs Cebaots , Redzi, ļaunums ir aiziet no valsts uz valsti , un spēcīga vētra tika paaugstināta līdz no pēdējam daļām zemes.
38 Viņš hath atstājis savu slēptu , kā lauva : uz viņu zemes ir sagrauts jo niknums un apspiedējaUn tāpēc, ka viņa sīva dusmas .

Mēs arī izlasīt Jeremiah 49:36,37

Jeremiah 49:36,37
Un Elam ir 36 Es celt četru vēju no četriem stūriem no debesīm, Un Es izbārstīt tos uz visiem vējiemUn neviena valsts kurp outcasts un Elam .
37 Un es radīs pirms ienaidniekiem Elam , un pirms tam meklēt savas dzīves : un es dos ļauno tiem , pat mana sīva dusmas , saka Kungs , un Es nosūta tos zobenu, Līdz tos.

Jeremiah 49:36,37 spēli Jeremijas 09:16 un Jeremijas 25:32,38 . Tātad mēs zinām, kas nozīmē četri vēji .

Cakarijas 6:1-5,8
1 Un atkal es paceltu acis , un redzēja , un redzi, tur nāca četri ratus ārā no starp diviem kalniem , un kalni ir kalni un misiņa .
2 Pirmajā kaujas rati bija sarkani zirgi, un otrais ratu melna zirgiem;
3 Un trešais ratu balto zirgu , un ceturto ratu sirms zirgiem.
4 Tad es atbildēja un sacīja unto eņģelis , kas runāja ar mani , Kas ir šie , mans kungs ?
5 Un eņģelis atbildēja un sacīja man , Tie ir četri vēji un debesis, Kas iet tālāk no pastāvīgās pirms visu zemes Kungs .
8 Tad viņš sauca uz mani , un man teica , sacīdami: Lūk, Viņi nāk uz ziemeļiem nagpatahimik mans gars ziemeļos.
četri ratus bija četras spēles Rider ( 6 Atklāsmes ) no četriem zīmoliem . Tāpēc četru jātnieku līdzekļi četri vēji un vētras ekvivalentu . četrus jātniekus ar Atklāsmes 06:08 tie nozīmē . četri jātniekus tika nosūtīta uz riebums par bēdas dienas. Lai turpinātu lasījumā 06:12 Atklāsmes grāmatā , saule, mēness un zvaigznes ir aptumšotā uz spēli 24:29 Mateja , Marka 13:24,25 un Lūkas 21:25,26 .

Ezekiel 5:2,9,12,13,14
2 trešā daļa būsi tu apdegums ar uguns vidū pilsētā , kad aplenkuma laikā ir izpildīti, Un veikt trešo daļu, un sodīt ar zobenu apkārt , un trešā daļa tu būsi izkliedi , kas vējš , un es izņemt zobenu pēc tiem.
9 Un es darīšu jums man nav darīts, un es joprojām patīk , Attiecībā uz visiem jūsu kasuklamsuklam.12 trešajā daļā tevi ir mirst ar plague, Un ar bads tos patērē vidū tevi , un trešā daļa samazinās par zobenu ap jums , un Trešajā daļā es izkliedi visos virzienos, Un izņemt zobens pēc.
13 Tādējādi ir mīnu dusmas , un es radīs savu dusmas uz tiem , un man ir mierināja : , un viņi zina, ka Es, Tas Kungs runāja uz manu centienus, kad man ir jāizpilda savas dusmas tiem.
14 Un Es izstiep roku pret viņiem , un es dos zeme sagrauts un atkritumiem, no tuksneša uz Diblah , visās to habitations : un viņi zina, ka es esmu Tas Kungs .

Sa dzejolis 9 , sakot, ka viņš nav izdarījušas , un netiks darīt tāpat . Ja tas ir izdarīts , kāpēc tā joprojām skan grāmatiņu atklāsme ? Atbilde, jo Ecēhiēla 05:09 un Atklāsmes 6:08 ir viens .

septiņi plombas, septiņi trompetes un septiņi bļodas no Dieva dusmas notiks tajā pašā laikā , dienā .

Joel 02:11
11 Un Tas Kungs būs izdvest viņa balss pirms viņa armija : viņa nometne ir ļoti liels ; Jo spēcīga , ka viņa vārdi; Tajā dienā, Jehovas ir lieliska un ļoti briesmīgs : un kas var ievērot to?

Matthew 24:22
22 Un ja saīsināts šīm dienām nav miesa tiek saglabāti : , bet jo izvēle ir paiikliin diena.

Romiešiem 9:28
28 Veikti attiecībā uz Lord Viņa vārds uz zemes, Šajā nolūkā un paiikliin.
29 Un Jesaja teica pirms , ja nav atstājuši mūs sēklas Kungs saimniekiem , mēs būtu kā Sodomas un Gomorrah bija kā .

Ko Pāvils saka pēc tam, kad rakstot par Isaiah ? Mēs mācāmies no Jesajas .

Jesajas 10:22,23
22 Lai gan tavs cilvēki Izraēlu , kā smiltis jūras , palieka no tām nosūta : patēriņš izsludinājusi nosaka pārplūdes ar taisnību .
23 Iznīcināšanas , un noteikti, būs Tā Kunga , Lord of mājotne , vidū visas zemes.

Par iznīcināšanu nosaka Jesajas . Tas ir arī minēts Paul ? Mēs paaugstināt lasījums Romans 9:22

Romiešiem 9:22
22 Ko darīt, ja Dievs mīl atklāt savas dusmas un darīt savu varu , ir pārcietusi lielas ciešanas un dusmas kuģu uzstāda iznīcināšana:

Ja atriebība ir pestīšana , kas būs arī Kungs .

Jeremiah 33:14,15,16
14 Redzi , dienas nākt , saka Kungs, Es uzstāsies ka laba lieta, ko esmu māja IzraēlasUn māja Judah .
15 Šajās dienās , un tajā laikā , es pasusuplingin David Branch taisnības, Un viņš izpilda tiesu un taisnību šajā zemē.
16 Šajos dienu Judah saglabāti , un Jeruzalemes to aiztures drošiUn šis vārds ir sauc : Tas Kungs mūsu taisnība .

Kas ir filiāle taisnības , tas skan nosaukumu : Kas nosaka, pazīstams arī kā Jesajas 9:6,7 Emmanuel ? un nosaukumu : Balss

Par piekto un sesto zīmolu uz zīmolu un nodaļu 7, rakstisku tās nozīme Dark Moon un diena Star un Babylon un Augšāmcelšanās. Gada beigās septiņas plombu , trompetes un bļodas ar dusmām, ir kopīgi frāzes .

Atklāsmes 08:05 (septiņi plombas )
5 Un eņģelis ņēma vīraku censers , un viņš piepilda to ar uguni no altāra , un cast uz zemes : un tur bija pērkons un balsis , un lightnings , un zemestrīces .

Atklāsmes 11:19 (septiņi trompetes )
19 Un templis Dieva atvērta debesīs , un redzēja viņa templī šķirsta savu derību , un bija lightnings , un balsis , un pērkona , un zemestrīces , un liela krusa.

Atklāsmes 16:18 (septiņi podi )
18 bija lightnings , un balsis , un pērkona , un tur bija liela zemestrīce, Tas nekad nav noticis , jo magkatao zemes, zemestrīce ļoti spēcīga, ļoti briesmīga .

Mēs atrast līdzīgus paziņojumus par Jesajas .

Jesajas 29:6
6 Viņš apmeklēja Kungs saimniekiem ar pērkons un zemestrīces, un lielu troksni , ar vētru un vētra , un devouring uguns liesmas.

Babylon


Matthew 01:17
17 Līdz ar to visas šīs aizstājēju paaudzēm no Ābrahāma līdz Dāvidam ir četrpadsmit paaudzes aizstājējs , un no Dāvida līdz uzskaites prom uz Babylon , četrpadsmit paaudzes un no uzskaites - nebrīvē uz Babylon pie Kristus , ir četrpadsmit paaudzes .

Saskaņā ar 01:17 Mateja , Babylon ienāca 14. ražošana no Dāvida . Un saskaņā ar 2 Kings 25:8,9,10 sadedzināti templis un sabojājusies sienas Jeruzālemē.

2 Kings 25:8,9,10
8 piektā mēneša , septītajā mēneša dienā , kas bija deviņpadsmitā gadā karalis Nebukadnecars karalis Babylon atnāca uz Jeruzālemi Adan kapteinis aizsargs , ierēdnis karaļa Babylon .
9 un Viņš dega māja Kunga un ķēniņa māju, un visi Jeruzālemes namus, pat katrs liels mājā , viņš sadedzina ar uguni .
10 Un sabojājusies sienas Jeruzalemes visapkārt, viss armija haldiešu, ar kapteini aizsargu .

Daudzi fragmenti Atklāsmes var lasīt kā grāmatu , piemēram, Jesajas , Jeremiah , Ecēhiēla un citi pravieši . 17 Atklāsmes un 18 tiks lasīt par Babylon un lasīt daudzas līdzīgas fragmentus 50 Jeremijas un 51 tā, ka līdzekļi grāmatā par praviešiem notiks nākotnē.

Pievērš uzmanību turpmākajās rindkopās .

Atklāsmes 18:24
24 Un viņš atrada asinis pravieši un svētie, un visi nogalināti uz vietas.

Jeremijas 51:49
49 Babylon gāza nāves Izraēlas , tādēļ Babilonas kritums , nomira zemi .

Luke 11:49-51
49 Tāpēc arī teica Dieva gudrība , Es sūtīšu viņiem praviešus un apustuļus , un daži no tiem tie būs nogalināt un vajāt ;
50 Prasīt šīs paaudzes asinis visu praviešu , shed no pamats pasaulē;
51 No asinis Ābela līdz asinīs Zacharias , kas gāja bojā starp altāri un patvērumu : jā, es jums saku , ka tas ir nepieciešams šīs paaudzes.

Babylon ir devuši viņam jādara labi . Mēs lasām citiem punktiem .

Atklāsmes 18:06
6 Jūs arī dot , jo viņš deva jums , un jūs palielināt pāri viņa darbiem : kas kausa viņš ipaghalo pinaghaluan viņam pretī.

Jeremiah 50:15,27,28
15 Kliedziens pret viņu kārta par sevi: viņa iesniegto sevi , un viņas margām ir samazinājies , viņa sienas ir izmesti uz leju ; tā ir atriebība par Jehovas : veikt atriebība tai, ko viņš darīja , dara viņam.
27 noslepkavot visus viņa buļļiem , ļaujiet viņiem iet uz leju līdz kaušanai; Bēdas viņiem ! to dienu ir pienācis , diennakts laikā kopš to apskate.
28 dzirdēt balsi tiem, kas bēgļu gaitās , un izvairīties no zemes Babylon , deklarēt, Zion atriebība par Lord mūsu Dievs , atriebība no viņa templis.

Saskaņā ar Kungu Jēzu , kad laiks atlīdzība ?

Luke 21:20-26
20 Bet, ja jūs redzēja armiju Jeruzaleme, Tad zinu, ka viņas iznīcināšana bija gandrīz .
21 Tad tie , kas Jūdejā bēgt uz kalniem , un ievērojot pilsētas nāca tālāk , un šajā jomā nedrīkst ieiet pilsētā.
22 Jo tie ir atriebība dienu , ka izpildīti visi rakstveida lietas.
23 Bēdas nagdadalangtao , un ir tajās dienās! jo tur būs liels avāriju uz Zemes , un šajā valstī dusmas .
24 Un tajos ietilpst ar zobenu, un veic prom nebrīvē visās tautām : un Jeruzālemes trampled ar pagāniem , lai izpildītu laiku pagāniem .
25 Un tur jābūt zīmēm, kas saules un mēness un zvaigznes, un uz zemes ciešanas valsts , kurā matitilihan pareizai jūras un sērfot;
26 vīrieši , baidoties , un gaidot lietas, kas nāk uz zemes : par mangangatal pilnvaras debesīs .

Mēs lasām to pašu prognozi no pravieša Jesajas .

Jesajas 13:10,13,15,18,19
9 Skatīt , par Jehovas nāk , diena nežēlīga gan dusmas un nežēlīgu dusmas , lai zemes sagrautsUn no turienes iznīcināt grēciniekus pantu.
10 Attiecībā uz debesu zvaigznes un uniforma tā nedod savu gaismu : Saule ir aptumšotā viņa pieaug , un mēness nedrīkst izraisīt viņas gaismu.
11 un Es sodīt pasaule to netaisnību, Un nelabs to netaisnību , un man būs iemesls lepnums lepoties , un būs noteikti zems augstprātība par briesmīgajiem .
12 Un Es darīšu cilvēks vairāk precious nekā naudas zelts , cilvēks, kas vairāk nekā tīra zelta ar Ophir .
13 Līdz Es panginginigin debesis un zemi atceļ no viņas vietā dusmas par saimniekiem Kungs , un viņa asa dusmas diena,
14 Un to , kā ikri , un to, kā aitas ka neviens cilvēks nes up : tie katrs viens no savas tautas , un bēgt ikviens , kas savā valstī .
15 Ikvienam ir vilci , izmantojot ; un ik vienam samazinās par zobenu .
16 Viņu mazulis gabalos , pirms viņu acīs: Viņu mājas ir bojāti , un viņu sievas ravished .
17 Redzi , es maisīt up mēdieši pret tiem , kas nav par sudraba un zelta , tās nav prieks .
Un 18 gabalu to bows ar jauniem vīriešiem , un viņiem nav žēl par augļu un dzemdes ; viņu acu nav rezerves bērniem.
19 un Babylon , godībā karaļvalstu, no haldiešu skaistums , ir ir tāds, kā kad Dievs gāza Sodomas un Gomorrah .

Kā Vai Dievs iznīcināja Sodomas un Gomorrah ?

Genesis 19:23-28
23 Saule bija uz zemes , kad daļa nāca unto Zoar.
Tad 24 nagpaulan Kungs pēc Sodomas un pēc Gomorrah sērs un uguns no Jehovas no debesīm;
25 Un viņš gāza šīm pilsētām, un visi vienkāršā un visiem pilsētu iedzīvotājiem, un pieauga uz zemes.
26 Bet Lot sieva paskatījās atpakaļ , un viņa kļuva pīlārs sāls .
27 Un Ābrahāms cēlās agri no rīta uz vietu, kur viņš pirms Kunga.
28 Un viņš skatījās uz Sodomas un Gomorrah , un visi plain zemes , un ieraudzīja , un lo , zemes dūmi gāja uz augšu , kā dūmi no krāsns .

Nagpababa uguns Kungs . Viņš nekad nav nosūtīts cilvēkiem ar masong nomācošas . Notika no rīta , nevis dienas vidū , nevis pēcpusdienā , nevis naktī , bet no rīta .

Mēs lasām to pašu prognozi Jeruzalemē un Babylon .

Jeremiah 50:40-44,46
40 Tāpat kā Dievs iznīcināja Sodomas un Gomorrah un apkārtējo pilsētu, saka Tas Kungs , lai neviens cilvēks pakavēties tur , vai tur pakavēties jebkuru dēls cilvēks.
41 Redzi, cilvēki nāk no ziemeļiem , un liela tauta , un daudzi ķēniņi ir no zemes malām.
42 Viņiem priekšgala un lance : tie ir nežēlīga, un bez žēlastības : viņu balss ir rēkt kā jūra , un viņi brauc uz zirgiem , kas ir masīvs kā vīrieši par karu pret tevi , O meita Babylon .
43 karalis Babylon uzklausīja ziņojumu par tiem, un viņa rokas vasks bezspēcīgs : ciešanas satvēra viņu , un lēkmes kā sievietei travail .
44 Redzi , ienaidnieks nāk kā lauva no lepnuma Jordānijas pret spēcīgu mājokli : Es pēkšņi padarīt tās aizbēgt , un izvēlas , viņš ieceļ viņu par to, kas ir kā man ? un kas iecels man laiku? un kurš ir mācītājs nostāties pirms manis ?
45 Tāpēc dzirdēt padomu no Kunga , viņš hath pieņemti pret Babylon , un viņš noteikti savu lēmumu attiecībā pret zemi haldiešu : Protams, viņiem ir maz vadīt ganāmpulka , protams, viņš dara savās mājās ar tiem.
46 par iegūt Babilonijas zemes trembles troksni , un raudāt ir dzirdējuši starp tautām.
Jeremijas 6:22-24
22 Tā saka Tas Kungs , Redzi, cilvēki nāk no ziemeļu valsts , un liela nācija , ir palielināta no zemes malām.
23 Viņiem priekšgala un lance : tie ir nežēlīgi un bez žēlastības : viņu balss ir rēkt kā jūra , un viņi brauc uz zirgiem , ik viens bloks kā vīriešiem kara , pret tevi , O meita Zion .
24 Mēs esam dzirdējuši slavu tā : mūsu rokās ir bezspēcīgs : ciešanas , ir atsākusies no mums, un lēkmes kā sievietei travail .

Mēs arī lasīt citas līdzīgas prognozes , kas notiek ar dažādiem cilvēkiem .

Jeremijas 50:13
13 Lai dusmas Kunga nav apdzīvota , taču ir pilnīgi sagrauts : ik vienu, kas goeth pa Babylon ir pārsteigti , un svilpt visos viņas nomoka.

Jeremiah 49:17,18
17 un Edom ir izbrīnu : katrs viens , kas pagājis bija pārsteigts , un svilpt visos nomoka.
18 Ja gāzt Sodomas un Gomorrah un apkārtējās pilsētās , saka Tas Kungs , neviens cilvēks pakavēties tajā , ne arī cilvēka pakavēties dēls tur .

Jeremijas 19:08
8 un Es padara šo pilsētu pamests un hissing : ik vienu, kas passeth tādējādi ir pārsteigts un svilpt , jo visi nomoka tās.

Saskaņā ar katoļu baznīcas , sauc Babylon 1 Pētera 5:13 ir romieši . Kāds notika 70 AD es neredzu izpildi pravietojums par praviešiem un Jaunās Derības . Saskaņā ar " ekspertu "ir iznīcināti templis Jeruzalemē 70 AD , ko romieši . Es neticu tādām lietām . Tas ir litiral , fizisko, materiālo , juteklisko , velnišķīgu ( ne gudrību nāk uz leju no augšas , bet zemes , juteklisko , velnišķīgu James 3:15 ).

Mēs ejam atpakaļ 50:40-46 Jeremijas un Jeremijas 6:22-24 . Skan grāmatā pravieti Joel uz līdzīgiem pasākumiem un pravietojums , kas 2:1-11 Joel garā .

Joel 2:1-11
1 Blow trompete ar Ciānas un skaņas signālu manā svētajā kalnu: Ļaujiet visi iedzīvotāji zeme : tajā dienā, Jehovas nāk , tā ir
2 Dienas tumsā un gloominess , mākoņu un biezu tumsu dienu , jo dawn izplatīšanos uz kalniem : liels cilvēku un spēcīgs , nekad nav bijis nekad , piemēram , ne dara vairāk pēc tām, pat gados daudzas paaudzes.
3 uguns devours pirms tām un aiz tās liesmas burneth: zeme ir dārzs Eden pirms viņiem , un aiz viņiem vientuļš mežonīgs , jā , un nekas izbēguši tiem.
4 parādīšanās no tām ir izskats zirgu un jātnieku , lai viņi darbojas .
5 Tāpat trokšņa ratus uz kalnu galotnēm Viņi lēciens , piemēram, troksnis liesmas ugunsgrēka devours rugāju , kā stipru cilvēku , kas ir kaujas masīvā.
6 to klātbūtne tautu ir mokas : visas sejas ir waxed .
7 Tie darbojas līdzīgi vareno vīrieši , viņi uzbraukt sienas tāpat kā vīrieši kara , un tie marts ikviens viņa veidiem , un viņi nepārkāps savas rindās .
8 Ne viens otru , viņi iet ik vienu savā ceļā , un, ja tie attiecas uz zobenu , un ievainoti .
9 Viņi lēciens uz pilsētu , viņi darbojas uz sienas , viņi uzkāpt mājas, tās ieraksta kā zaglis logiem.
10 Zeme ir Quake pirms tām, debesis ir trīsas : saules un mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs:
11 Un Kungs būs izdvest viņa balss pirms viņa armijaPar viņa nometne ir ļoti liels : lai viņš ir spēcīgs , ka viņa vārdi ; Tajā dienā, Jehovas ir lieliska un ļoti briesmīgs : un kas var ievērot to?

Saskaņā ar Kungu Jēzu , tumšā no saules , mēness un zvaigznes vēl notiek nākotnē, jo grāmatā Joel pravietojumu vēl ir jānotiek nākotnē. Un grāmatā par Atklāsmes pravietojums ir izpildīts arī nākotnē , tāpēc mēs atrast grāmatā Atklāsmes pašā garā prophecy . Un mēs redzam šo 9:13-19 Atklāsmes

Atklāsme 9:13-19
13 Un sestais eņģelis skanēja , un es dzirdēju balsi no zelta altāra priekšā Dieva ragi,
14 Izstāstiet sestais eņģelis ar trompete , Zaudēt četrus eņģeļus saista pie lielās upes Eifratas .
15 un ungirded četriem eņģeļiem , jābūt gataviem uz laiku un dienu un mēnesi un gadu nogalināt trešo daļu vīriešu .
16 Un bruņotu jātnieku skaits bija divreiz sangpunglibong reizes desmit tūkstoši : Es dzirdēju viņu skaitu .
17 un Es redzēju vīziju zirgi un jāšanas šeit , kam breastplates no uguns un hiacints un sērs : un kā ar lauvas galvu zirgu galvām , un viņu mutē nav no uguns un dūmu , un sērs .
18 Ar šīm trim nomoka bija slain trešā daļa vīriešu , ar uguns un dūmu , un sērs , kas nangagsisilabas to mutē .
19 Attiecībā uz jaudas zirgiem ir to mutē , un to astes : viņu astes ir kā čūska , un ar galvu, un kam tie ipinananakit .

četri eņģeļi ir saistošs Eifratas upes , un tie ir ungirded nogalināt trešo daļu cilvēces . Šis apgalvojums ir upurēt ziemeļos pie upes Eifratas . ( Jeremijas 46:10 )

Mēs turpinām Atklāsmes 11:02

Atklāsmes 11:02
2 Un ārpus templis loobang tiek ignorētas , un nav pasākums; paredzēts pagāniem , un tie yuyurakang četrdesmit un divus mēnešus svēts siudad.

Par apgalvoto pārkāpumu nāciju Atklāsmes 11:02 ir riebums par postu , kas Mateja 24:15 un Marka 13:14 un Lūkas skaidri norāda, 21:24 Mateja un ar 24:15 bija runājis ar pravietis Daniel ( Daniel 9:27 , 11:31 , 00:11 ) laiku , dienu, mēnesi un gadu, 09:15 Atklāsmes bija septembrī 11, 2001 New York . četrus eņģeļus , kas izlaists noslepkavot trešdaļa cilvēces ir četri cīnītājs par 9 / 11. No 09:13 līdz Atklāsmes 11:14 Atklāsmes ievērosiet , ka tas satur otro bēdas .

Atklāsmes 11:14
Iepriekšējais 14 Otrais bēdas : redzi, trešais bēdas nāk ātri.

Saskaņā ar Daniel 12:11 , sākums skaits 3 1 / 2 gadu ir sākums uzcelt riebums un bēdas . Bija tik vērtīgs stundām , dienām , mēnešiem un gadiem 09:15 Atklāsmes sākumam skaitīšanas dienas līdz pilnīgai 3 1 / 2 gadiem.

Zemāk cīnītājs nāks uz pludmali , un uz pludmali uzbrukumu. divi cīnītājs , lai uzbruktu Dvīņu torņiem gan nāca no ziemeļiem.

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremiah 51
48 Tad debess un zeme un viss, kas ir tur , ir dziedāt par prieku nekā Babylon , lai iznīcinātāji nāks viņam no ziemeļiem, saka .

Mēs noteiktu, vai spēles ir uzskaitīti zemāk.

Mozus 32:41,42,43
41 Ja es asināt savu mirdzošs zobensUn mana roka dara labi , es padarīt atriebība saviem ienaidniekiem , un apbalvot tos , kas ienīst mani .

42 Dzērumā ar asinīm un es dos savu bultiņām , un mans zobens ir rīt miesa ; asinis slain un Captives , No galvas ienaidnieks .
43 Priecājieties , O ye valstis, ar saviem cilvēkiem; Jo viņš būs atriebt asinis no viņa kalpiem un atriebība saviem pretiniekiem , Un rezerves savu valsti , savu tautu .

Jeremijas 46:10
10 Attiecībā diena ir Kungs , Kungs Cebaots , dienu atriebība , lai atriebtu viņam viņa ienaidniekiem , un zobens ir rīt , un ir pārsātināts , un dzert to asinis ; uz Kungs, Kungs Cebaots , upurēt ziemeļos pie upes Eifratas .

Atklāsmes 18:24
24 Un atrast viņu asinīs pravieši un svētie, un visi tie nogalināti uz vietas.

punktā minēto spēlēs. Eifratas upes ( Jeremijas 46:10 ) bija blakus Babylon ( Atklāsmes 18:24 ). Babylon atrodams asinīs Dieva kalpi. Tātad atlīdzība ( Deuterenomio 41:43 ) Dievs viņam Babylon tika konstatēts asins praviešiem .
 
Mēs lasot 16:12 Atklāsmes

Atklāsmes 16:12
12 un Sestais izlēja savu bļodu uz lielās upes Eifratas , un tās ūdens žāvēti augšu, sagatavot karaļi no celšanās no saules.

Skan paša pravietojums , kas 50:38,40 Jeremiah

Jeremiah 50:38,40
38 sausums ir pēc viņas ūdeņos un žāvēti, Par zemes graven attēlus , un tie ir mad , jo idols .
40 Tāpat kā Dievs iznīcināja Sodomas un Gomorrah un apkārtējās pilsētās , saka Tas Kungs , lai neviens cilvēks pakavēties tur , vai tur pakavēties jebkuru dēls cilvēks.

To mēs lasot Atklāsmes 16:12 (pamatojoties uz mūsu lasījums) ir mūsdienu ar 09:15 Atklāsmes , un viņi abi 6 th no dusmām bļodiņā un 6 th trompete , lai mēs turpinātu lasījumā Atklāsmes 16 verse 18.

Atklāsmes 16:18
18 Un tur bija lightnings , un balsis , un pērkona , un bija liela zemestrīce , kas nekad nav noticis kopš magkatao zemes, zemestrīce ļoti spēcīga, ļoti briesmīga .

Spēcīga zemestrīce kratot vai trīce ir pilnvaras debesīs. Lūkas 21:26 un Matthew 24:29

Matthew 24:29
29 Tūlīt pēc liksta šo dienu saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu, un zvaigznes zaudē spēku no debesīm , un ir pilnvaras debesīs ;

Mēs turpinām daļas 16 Atklāsmes 19 punktā

Atklāsmes 16:19
19 un lielā pilsēta bija šķīrās trīs , un valsts nangaguho pilsētas: un liels Babylon tika atcerējās Dieva , dot viņam tasi vīna mežonība viņa dusmas.
Vidējais dziļums ir trīs lielas cilvēku ir pieejamas Ezekiel nodaļas 5 2 un 12 .

Ezekiel 5:2,12
2 Trešajā daļā tu būsi apdegums ar uguns vidū pilsētā , kad aplenkuma laikā ir izpildīti, Un jums trešās puses, un ar zobenu apkārt Šmite, Un Trešajā daļā tu būsi izkliedi , kas vēja, Un es izņemt zobenu pēc tiem.
12 trešajā daļā tevi dara mirst ar buboņu mēris , un bads dara tos patērē vidū, Un trešā daļa zaudē spēku ar zobenu kārta par tevi, Un Trešajā daļā es izkliedi visos virzienos, un izdarīt no zobena pēc .

gada aplenkuma dienā bija lasāms 21:20 Lūkas mēs lasām, ka pirms tam. Notika laikā, kad aplenkuma bija aptumšotā saule, mēness un zvaigznes ( Lūkas 21:25 ), kā arī skan kā šis uz etiķetes 6. Agrāk ir sestā bļodiņā ar dusmām un trompete , vienlaicīgi nozīmē septiņus trompetes, zīmolu un bļodas no Dieva dusmas . Sasapitin to visu paaudzi.

Atklāsmes 6:12,13,14
12 Un es redzēju , kad viņš atvēra sesto zīmogu , un bija spēcīga zemestrīce, Un saule kļuva melna kā maisu audekls matu tumšs , un viss mēness kļuva kā asinis ;
13 Un debesu zvaigznes krita uz zemes, kā vīģes koks augļu isinasambulat kad pēršana spēcīgs vējš viņas mazo jauniešu augļus.
14 Un heavens šķīrās kā Jūs grāmatu izmisuma slīkšana , un katrs kalns un salas tika pārcelts no savas vietas.
15 Un zemes ķēniņi un prinči , un galvenais kapteiņiem , un bagāts un spēcīgs , un katrs vergs , un ik Freeman , ir alas nagsipagtago un ieži un kalni;

noņemšana kalnu un salu mēs lasot turpinājumu 16 Atklāsmes 20 punktā

Atklāsmes 16:20
20 Un katru salu pameta , un kalni nav atrasts.

Ezekiel 38:19,20
19 Attiecībā uz manu greizsirdību un uguns manu dusmu esmu runājis , Protams , ka diena būs lieliska kratot zeme Izraēla;
20 tā, ka zivju jūrā , un debesu vistas , un lauka zvēri , un visi Ložņu lietas, rāpot uz zemes , un visi cilvēki ir uz zemes , drebēt manā klātbūtnē, un kalni ir un stāvās vietās zaudē spēku , un katru sienu ir attiecināmi, lai zemes.

Arī lasīt grāmatu no Jesajas kad magpapatabon cilvēki kalnos .

Jesajas 02:19
19 un cilvēki iedziļināties klintis alas, un alas no zemes , baidoties no Kunga , un godība Viņa Majestātes , kad viņš piecēlās , lai sakrata zemes.

Kad laiks ?

Jesajas 30:32
32 Un katrs ieceļ darbinieki , kas tika izmet uz leju unto viņam insults , jābūt ar tambourines un ar arfu , un kas cīņas ar kratot būs viņš tiem ,

Jeremijas 46:10
10 Par dienu ir Kungs, Lord of mājotne, diena atriebība , līdz atriebt viņam viņa pretinieku : un zobenu ir rīt , un ir pārsātināts , un viņu asinīm: lai Kungs, Kungs Cebaots , upurēt ziemeļos pie upes Eifratas .

Jesajas 34:6,7,8
6 Tas Kungs ir piepildīta ar asinīm, taukiem ar barojuma , asinis jēru un kazu, tauki no nierēm un aunus : Par upuri Tam Kungam ar Bozrah , un liels nokaušanas zemes Edom .
7 Un savvaļas vēršu nāks uz leju ar viņiem un vērši ar buļļiem , un to zemes ir asinīs, un to putekļi , kas taukus ar nobarojums .
8 Tajā dienā, atriebība no Kunga gads kompensācija , kas cīņā ar Zion .

Un mēs vienkārši atkārtot jautājumu, kad gads kompensācija .

Mēs lasām citu līdzīgu notiek pilsētās.

Jeremijas 49:21 ( Edom )
21 Zemes trembles pie trokšņa viņu attiecas, Pēc sauciens , troksnis bija uzklausītam Sarkanā jūra .

Ecēhiēla 31:16 ( Ēģipte )
16 Es valsts skaņas savas kritums , kad es cast viņam uz leju, lai Sheol ar tiem, kas iet lejup bedrē , un visi Eden , izvēle un labākās Libānas koki, viss, dzert ūdeni , tika mierināja jo Nīderlande daļām zemes.

Ecēhiēla 26:15,18 ( riepu )
15 Tā saka Tas Kungs Dievs , kas Riepas ; Nedrīkst salas krata pie skaņu tavs kritums , kad ievainoti stenēt , kad kaušanu jūsu vidū ?
18 Salas trīsas , kas dienā tavs kritumuJā , jūras salas ir dismayed pie Jūsu aizbraukšanas .

Jeremijas 50:46 ( Babylon )
46 par iegūt Babilonijas zemes troksni trembles, Un sauciens ir dzirdams starp tautām.

Jeremijas 25:31 ( valstis)
31 troksnis bija tuvojas beigām zemes : par Kungs ir strīdu ar valsti, Viņš aizbildināties ar visu miesu ; apmēram , viņš dos viņiem zobenu , saka Kungs .

Jesajas 17:09 
9 Šajā dienā viņu spēcīgs pilsētās būs kā pamests vietas mežāUn virs kalna , kurš aizgāja pirms Izraēlas bērniem un ir izpostītu .

Atklāsmes 17:5,6
5 Un uz viņas pieres bija rakstīts vārds , MYSTERY , Babylon liels, prostitūtu māte un Zemes ABOMINATIONS .
6 un Es redzēju sieviete dzērumā ar asinīm svētajiem , un no Jēzus mocekļu asinīm. Un kad es redzēju viņu es prātoju liels pārsteigums .

Kas abominations ?

Jeremijas 07:30
30 darīts ar Jūdas bērni bija ļauns manā acu uzmetiena , saka Kungs : tie , kas viņu abominations mājā sauc par manu vārdu , lai defilē to.

Ko riebīgs lieta , lai nodrošinātu, Tā Kunga namā ?

2 Kings 21:05
5 un viņš uzcēla altāri , lai visu uzņēmēja debesu divos tiesu nama Kungs.

Un dievkalpojumu šo abominations Kungs .

Ezekiel 8:13-16
13 Viņš teica, ka arī pie manis , Tev būs atkal redzēt vēl citām lielu abominations ka viņi dara.
14 Tad viņš man atnesa līdz durvīm vārtu māja Kunga ziemeļos, un redzi, tur Se sievietes raud par Tamuzs bija.
15 Tad viņš teica unto mani , tu redzējis šo , O dēls cilvēks ? Jūs atkal redzēt vēl lielāku abominations par tiem.
16 Un viņš cēla mani iekšējā tiesas nama Kungs , un redzi , no templis Jehovas durvis , starp lieveņa un altāra , bija par pieciem un divdesmit vīrieši , ar muguru pret templis , saskaras austrumu virzienā, un viņi pielūdza sauli uz austrumiem.
 

Četri Vējš


image from: http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Kādi ir četri vēji ?

Atklāsmes 7:1,2
1 Un pēc tam es redzēju četrus eņģeļus stāvam uz četriem stūriem no zemes , kas kompensē četri vēji zemes, Citādi vēja trieciens zemi vai jūru , kā arī par jebkuru koku.
2 Un es redzēju citu eņģeli augošā no celšanās no saules , kam ir zīmogs ar dzīvā Dieva ; un viņš kliedza balss četriem eņģeļiem , kam bija maipahamak zemi un jūru,

četri vēji 7 Atklāsmes ir četri jātniekus no četrām preču markām (Atklāsmes 6:1-8 )

Četru mangangangabayo ekvivalenta četri ratus ar 6:1-8 Cakarijas

Cakarijas 6:1-5
1 Un atkal es paceltu acis , un redzēja , un redzi, nāca četri ratus ārā no starp diviem kalniem ; un kalni bija kalnos misiņa .
2 Pirmajā kaujas rati bija sarkanas zirgi, un otrais ratu melna zirgi ;
3 Un trešais ratu balto zirgu , un ceturto ratu sirms zirgiem.
4 Tad es atbildēja un sacīja unto eņģelis , kas runāja ar mani , Kas ir šie , mans kungs ?
5 Un eņģelis atbildēja un sacīja man , Tie ir četri vēji un debesis, Kas iet tālāk no pastāvīgās pirms visu zemes Kungs .

Mēs analizējam , kā jūs atbilstu šiem četriem lidmašīnas par 9 / 11 teroristu uzbrukumiem Ņujorkā.

Attēlu no : link 1   link 2

6 ratu kur ir melnie zirgi goeth tālāk uz ziemeļiem , un baltā iet tālāk pēc tam, kad tos;un pelēks devās uz dienvidiem.
7 Un spēcīgs nāca tālāk , un centās iet uz priekšu un atpakaļ , izmantojot zemes ; un viņš teica , Iet un fro pār zemi. Tā viņi gāja uz priekšu un atpakaļ pār zemi.
8 Tad viņš sauca uz mani , un man teica , sacīdami: Lūk , tie nāk uz ziemeļiem nagpatahimik mans gars ziemeļos .

divus ratus no ziemeļiem vai Ziemeļu , tas ir uzbrukums Dvīņu torņiem.

Viena izeja uz dienvidiem vai uz dienvidiem un uz Pentagona uzbrukumu.

Un viena nagpumiglas (saskaņā ar Labas News Bible ), un tas bija crash , kas Pennsylvania .

Sakto Vai prognozes ?

Vieta viņiem dienā aplenkuma , kā teicis 5 Zaharijs , kas bija šķīrās trīs daļās valstī un arī stāstīja septiņi (vai sešas ) Trumpet . Pašu pasākuma laikā un redzējumu realizāciju līdz Atklāsmes .

Četri Air ( Brāzmas Kunga )

Tā Kunga Vētras ir četri jātniekus no četriem vējiem.

Ļaujiet mums paskaidrot Bībele .

Jeremiah 25:31,32,33
31 troksnis bija tuvojas beigām zemes, Par Tas Kungs ir pretrunas ar tautām, viņš atsaukties visu miesu ; par ļaunu Viņš dos viņiem zobens , saka Kungs .
32 Tā saka Tas Kungs Cebaots , Redzi, ļaunums ir aiziet no valsts uz valsti , un liels viesulis ir izvirzīti uz augšu no pēdējam daļām zemes.
33 slain Kunga šajā dienā, no viena gala no Zemes uz otru galu zemes: Tās nav ne nožēloja , nedz savākta , ne aprakts : tie ir kūtsmēsli , uz zemes.

Jeremiah 23:19,20
19 Skatīt , Tā Kunga , viņa dusmas vētra , devās tālāk , pat smagi viesulis : attiecas uz ļauno papēži .
20 Tā Kunga dusmas nedrīkst atgriezties , kamēr viņš nav izpildīti , un līdz viņam ir veikuši domas par viņa sirds : pēdējā laikā jūs apsver to perfekti.

Jesajas 66:15,16
15 Attiecībā uz redzi, Tas Kungs nāks ar uguni , un viņa ratus kā viesulis ; padarīt viņa dusmas ar dusmas , un viņa pārmetums ar liesmu uguns .
16 Ko ugunsgrēks Kunga, Un ar zobenu , visiem cilvēkiem: un slain Kunga , ir daudz.

Jeremiah 4:11,12,13
11 Tajā laikā esot šo cilvēku un Jeruzalemē , karsta gaisa no augstām vietām tuksnesī no manas tautas meita , nevis vētīt vai tīrīt jebkuru :
12 spēcīgs vējš no tiem nāks pie manis : Tagad es dotu teikumu pret viņiem .
13 Skatīt , viņš nāks klajā kā mākoņiem, un viņa ratus kā viesulis viņa zirgi ir ātrāka nekā ērgļi. Ak ! jo mēs esam izpostītu .

Jeremijas 12:12
12 Iznīcinātāji ir nāk uz visiem augstu vietu caur tuksnesī : par zobenu Kungs ir rīt no viena gala no Zemes uz otru galu zemes : ne miesa ir miers .

Habakkuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid jums starp tautām, un skatīties uz tevi , un brīnums apbrīnojami : es strādāt darbu jūsu dienās , ka jūs nedomāju, ka ja tā Jums stāstījis.
6 Jo, lūk, es paaugstināt up haldiešu, ka rūgta un pārsteidzīgs tauta , ka platums zemes , tāpēc magari mājokļa vietām , kas nav savējās .
7 Tās ir bažas, un dreaded viņu spriedumi un cieņu doties no sevi .
8 Viņu zirgi ir ātrāk nekā leopards , un vairāk spēcīga kā vakarā vilkiem : un viņu jātniekus nospiediet lepni par: jā , viņu jātniekus nāk no tālienes , jo tās bēgt ērglis gatavi ēst .

Jeremiah 50:40,41,42,43
40 Tāpat kā Dievs iznīcināja Sodomas un Gomorrah un kaimiņš pilsētas pantu, saka Kungs , lai neviens cilvēks pakavēties tur , vai tur pakavēties jebkuru dēls cilvēks.
41 Skatīt , cilvēki nāk no ziemeļu platuma; un liela tauta , un daudzi ķēniņi ir no zemes malām.
42 Viņiem priekšgala un lance : tie ir nežēlīga, un bez žēlastības : viņu balss ir rēkt kā jūra , un viņi brauc uz zirgiem , noteikti masīvu kā vīriešiem kara pret tevi , O meita Babylon .
43 karalis Babylon uzklausīja ziņojumu par tiem, un viņa rokas vasks bezspēcīgs : ciešanas satvēra viņu , un ciešanas kā sieviete travail .

Jeremijas 51:1
1 Tā saka Tas Kungs , Redzi , es celt uz augšu pret Babylon , un pret Lebcamai iedzīvotāju , iznīcinot vējš .

Daniel 11:40
40 Un gadā beigās ir makikipagkaalit viņu karalis dienvidiem, un no ziemeļu ķēniņš nāk pret viņu kā viesulis , ar kaujas ratiem , un ar jātnieku , un ar daudziem kuģiem; un viņš ieraksta zemes , un pārplūdes un cauri .

Joel 2:2,10
2 Dienas tumsā un gloominess , mākoņu un bieza dienas tumsā, kā dawn izplatīties uz kalniem : liels cilvēku un stipra ; nebija nekad patīkTāpat tur ir vairāk pēc tam , pat daudzu paaudžu gadus.
10 zemes tiek trīcēšana pirms tām; debesis ir trīsas : saules un mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs :

Zephaniah 01:15
15 Šī diena ir diena dusmas , diena nepatikšanas un ciešanas , dienā notiesāt un iznīcināšanu , dienā, tumsas un bēdu , dienā mākoņi un bieza tumsa ,

Ezekiel 38:9,15,16
9 Un tu būsi pacelties , jums nāks kā vētra , tu būsi kā mākonis , lai segtu zemes , tu , un visi tavs joslās , un daudzas tautas ar tevi .
15 Un tu būsi nāk no tavas vietas No pēdējam daļas ziemeļos , jums un daudz tautu ar jums , visi no tiem izjādes ar zirgiem, lielu uzņēmumu un varens armija ;
16 Un jums nākt pretī mana tauta Izraēlu , kā mākonis , lai segtu zemes: Vai pēdējo dienu , kas dos tev pret manu zemi, ka valstis var zināt mani , kad es svēti tevi , O GV , pirms to acīm.

Ezekiel 1:4,5
4 Un es izskatījās , un redzi, vētrains vējš nāk no ziemeļiem , liels mākonis ar uguni infolding sevi , un spilgtums visapkārt , un no vidus uz to ar kvēlojošs metāla , no vidū no uguns .
5 Un no vidus punktu ieradās četru dzīvo būtņu līdzības . Un tas bija viņu izskats: viņi bija līdzība personas ;

četri dzīvu būtņu , ka Ezekiel redzēja bija gan Jānis redzēja Atklāsmes no četriem zīmoliem . Vētras vēju no ziemeļiem ir četras jātniekus John redzēja , ka katram no viņiem ir dzīva būtne teica: " Nāc ! "

Atklāsmes 06:08
8 Un es izskatījās , un redzi gaiši zirgs : un tam , kas sēdēja šeit ar nosaukumu Nāve , un Hell sekoja ar viņu. Un viņi bija dota vara pār ceturto daļu no zemes , lai nogalinātu ar zobenu , un bads , un mēris , un mežonis zvēri zemes .

pants nosaka, ka "viņi "attiecas uz četriem jātniekus un nevis ceturtā braucēja vienīgais .

Ezekiel 14:21
21 Lai tā saka Kungs Dievs , Cik daudz , kad es varu sūtīt mans četri pušums spriedumi Jeruzaleme , zobenu , un bads , un meža zvēri , un sērga , lai nogrieztu vīrieti un zvērs ?

Saskaņā ar 5 Cakarijas nosūtīs zobena , bada , buboņu mēris un savvaļas dzīvnieku Kunga dienā aplenkuma un četri jātniekus .
Un, kad aplenkuma notikusi , ka ir viss , kad viss ir visi teica tiešām , tas ir rakstīts .

Luke 21:22
22 Attiecībā uz šiem ir dienas atriebība , kas atbilst visiem šīs lietas ir rakstīts .

Grāmatu apzīmēti

Grāmata ir zīmols ir grāmata Daniel .

Daniel 12:4,9
4 Bet tu , ak, Daniel , apklusti vārdiem, un zīmogu grāmatu līdz : daudzi sāk skaitīt uz priekšu un atpakaļ , un zināšanas ir jāpalielina.
9 Un viņš sacīja: Go tavs veids , Daniel : lai vārdi ir slēgti un aizzīmogoti līdz laika beigām.

Tagad par grāmatas par Daniel saturs ir aptuveni riebums un bēdas . Daniel 9:27 , 11:31 , 12:11 un citus par Dieva ienaidnieku , un par to nāk no Mesijas .

Tagad par grāmatas ar zīmolu Atklāsmes saturs ir aptuveni riebums un bēdas . Tāpēc saules , mēness un zvaigznes ir aptumšotā .

Daži Things Ar Grāmatu Daniel un Atklāsmes




Redzams karogu mūsu valstī Filipīnas , emblēma no Daniel un Atklāsmes pravietojumi .

Daniel 7:7,20,24
7 Pēc tam es redzēju nakts vīzijas , un redzi, ceturtais dzīvnieks, Briesmīgā un spēcīgs , un ļoti spēcīga, un tas bija liels dzelzs zobi : tas devoured un gabali , un viņa kājas niyuyurakan atlikumu un daudzveidīgu no visiem pirms viņa zvēri , un tā bija desmit ragi .
20 Un par desmit ragi , kas bija viņa galvu un vienu pavasarī , un pirms kura pazeminājās trīs pat , ka rags , kas bija acis un mute , kas nagasasalita lielas lietas, kas izskatās bija liels kā viņa companions .
24 Un desmit ragi no šī karaļvalsts ir desmit ķēniņu rodas : un vēl rodas pēc tiem; un viņam ir dažādas , no pirmā un viņš nolikt trīs karaļi.

Atklāsmes 17:8-14
8 Zvērs jūs redzēja bija , un aizgāja slēgt un dziļa , un noved pie iznīcināšanu. Un tie , kas apdzīvo Zemes manggigilalas , kuru vārdi nav rakstīti dzīvības grāmatā no pasaules radīšanas , kad viņi redzēja zvērs , kā viņš , un nevis , un nāk .
9 Šeit prātu ar gudrību . septiņas galvas ir septiņi kalni , ko sieviete sēž ;
10 Un tie ir septiņi karaļi : pieci ir samazinājies , šeit , viens vēl nav pienācis , un kad viņš jālieto nedaudz, bet .
11 Un zvērs , kas bija , un tas nav , Viņš ir arī astotais un viņš bija septiņi , un viņa pret iznīcināšanu .
12 Un desmit ragi tu redzēji , ir desmit ķēniņu , kurš nebūtu piedalīties Karalistes , bet viņi saņem pilnvaras noteikt, ka vienu stundu ar zvērs .
13 Šie ir viens prātu , un dot savu varu un pilnvaras zvērs .
14 Viņi cīņa pret Lamb, Un viņi dadaigin Lamb , jo viņš ir Lord of Lords un Karaļu karalis un viņa companions , kas bija nosaukti, un elite un uzticīgs arī noteicošais.

Karoga trijstūra simbolizē Filipīnās 10 (desmit) no Daniel 7:20 un Atklāsmes 17:12 . Un trīs samazinājās ( Daniel 07:20 ) ir trīs zvaigžņu isinisimbulo. Trīs noslīka un ceturtā ( Daniel 07:07 ) rašanos . Ceturtais zvērs ( Daniel 07:07 ) bija sinisimbulo diena . astoņi stari ir simbols astoņi karaļi ( Atklāsmes 17:11 ), kur dzīvnieks astoto viena septiņi.

Attēlu no : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Viņi Dirigmain Lamb ( Atklāsmes 17:14 ), kā sakot grāmatā Daniel .

Daniel 7:9-14 ignorēt jums , Dieva atnāca laikā 4. dzīvnieku. Un kad tas ir Mesija deva varu un slavu , un valstība .

Daniel 7:9-14
9 Es redzēju līdz thrones nodotas un vecajiem sēž saulē un viņa tērpus balts kā sniegs , un viņa galva , piemēram, tīra vilna matiem vienu : viņa troni bija liesmu uguns .
10 spēcīga uguns un tika tālāk no pirms viņa : tūkstošu tūkstoši kalpoja viņam , un makasampung tūkstoš reizes desmit tūkstoši stāvēja viņam : spriežot ir noteikta, un grāmatas tika atvērtas .
11 Es paskatījos tajā laikā , jo balss lielā vārdiem, kas raga, es skatījās uz augšu pie dzīvnieks tika nogalināts un viņa ķermenis iznīcināts un tā tika piešķirta sunigin uguns .
12 Un, tāpat kā pārējo dzīvnieku, to jauda tiek ņemts prom : vēl nav viņu dzīves tika pagarināts par veselu sezonu un laiku.
13 Es redzēju nakts vīzijas , un redzi, tur nāca ar vienu debesu mākoņos kā Cilvēka Dēls , un viņš atnāca uz Seno dienu un tie atveda pie pirms viņa.
14 Un deva viņam spēku un slavu , un valstība , ka visas tautas , nācijas un valodas jākalpo viņam: Viņa valdīšana ir mūžīga valdīšana , kas nav iet prom , un viņa valstība netiks iznīcināta.

Atzīmēja, ka ceturtais zvērs ir bulugang kazu ar 08:08 Daniel

Daniel 08:08
8 Un vīriešu kazu magnified sevi pārāk , un, kad viņš bija spēcīgs , liela ragu tika sadalīti , un tā vietā, noskaidrojās četri ievērojamu ragi uz četriem vējiem no debesīm.

Pierādījumiem , kā mēs lasām minēts 8 Daniel 25 verse .

25 Un viņa , kā viņš palulusugin viltu rokā : un viņš pārspīlēt pats savā sirdī , un to nodrošinājumu , viņš iznīcina daudz : viņš arī piecelties pret prinča princes, Bet viņš sadala bez rokām .

Šeit parādītā ka princis cīņu viņš ir tur , ka prinči princis vai nāk .

Ja tādēļ , karalis ir arī slikta karalis teica Daniel 11:21 .

Daniel 11:21
21 Un viņa vietā , lai piecelties nicināms persona , viņi nav sniegusi godu Karalistē: bet viņš nāk laikā drošības un saņem Karalistes flatteries .

22 Un tie iet cauri daudz , ka tie būs pārpildīts pirms viņa , un kritums , jā, kā princis no derības .

Turpināt lasījums 12:01 Daniel mēs zinām, ka šajā karaļa ierašanās laiku Miguel .

Daniel 00:01
1 Un tajā laikā veic Michael piecelties ļoti princis kurš kandidēt labi no tava cilvēku bērniem: un tur ir laiks problēmas , jo nekad nebija , jo tur bija tauta līdz tam laikam , un tajā laikā tava cilvēki sniedz , ik vienu, kas ir rakstīts grāmatu .

Šis karalis ( Daniel 11:21 ) bija 4. karalis nāk no Archangel .

Daniel 11:1,2
1 Un, tā kā man, pirmais gads Darius mēdieši , man bija , lai apstiprinātu un nostiprinātu viņu.
2 Un tagad es jums parādīt patiesību. Lūk , piecelties vēl trīs karaļi Persijā ; un ceturtais ir daudz bagātāka nekā tie visiUn, kad viņš bija spēcīgs ar savu bagātību , viņš kikilusin visi pret karaliste Grieķija.

Un citi saistīts sapnis ir statuja karalis.

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 Un otro gadu valdīšanas Nebukadnecars Nebukadnecars sapņoja sapņi , un viņa gars bija satraukumu , un viņa gulēt gāja .

31 Tu , ak, karalis , redzēja , un redzi lielu attēlu. Šis attēls , kas bija varens , un kuru spilgtums ir lielisks , bija pirms tevi , un tā izskats bija briesmīgs .
Aptuveni 32 bildes , viņa galva bija tīra zelta , viņa krūtis un rokas no sudraba , vēderu un viņa ciskas misiņa ,
33 Viņa kājas dzelzs , viņa kājas daļa dzelzs un daļa māla .
34 Jūs izskatāties tur natibag akmens bez rokas, kas sita attēlu pēc viņa kājām , kas bija dzelzs un māla , un viņš lauza .
35 Tad dzelzs, māls , misiņa , sudraba un zelta sadalīti gabalos kopā , un kļuva kā pelavas no vasaras kulšanas , un vējš , ka nav vietas atrodas tajās , un akmens , kas sita attēls kļuva par lielu kalnu , un piepildīja visu zemi .

40 Un ceturto valstība ir spēcīga kā dzelzs, Tā kā dzelzs un nakadudurog subdueth visas lietas : un kā dzelzs , ka beat tos visus , ir un madidikdik .

44 Ievērojot šos karaļu dienu Dieva debesu izveidoja karaliste, ka nekad, vai jauda tika atstāta citu cilvēku , bet gabalos un patērē visus šos karaļvalstij , un tas lalagi uz visiem laikiem .

četri Th zvēri , kas Daniel ir zvērs 13 Atklāsmes .

Daniel 07:25
25 Un Viņš runā vārdus pret Visaugstākā , un nolietojas svētie no Visaugstākā , un viņš domā mainīt laikus un likums, Un tos ievadīt savu roku , kamēr laiku un laiku un pusi laika.

Atklāsmes 13:5,6
5 Un deva viņam muti runā lielas lietas un blasphemies ; un deva viņam iestādei turpināt četrdesmit un divu mēnešu laikā.
6 Viņš atvēra muti , kas zaimi pret Dievu, Lai pusungin viņa vārds un viņa Tabernacle , lai iedzīvotāji debesīs.

laiku un laikus un puse , kas Daniel 07:25 laiks ir tāds pats četrās un divi mēneši . Līdzvērtīgs trīs ar pusi gadiem . Otrais zvērs Atklāsmes ir sniedzis bildes pirmās elpas dzīvniekiem. Kas viņš ir?

Atklāsmes 13:14,15
14 Un viņš maldināts iedzīvotājiem zemes uz apzīmējumiem, kas viņam piešķīra darīt redzesloka zvērs ; stāstīja iedzīvotājiem zemes , kas tiem jāveic priekšstatu par dzīvnieka ir brūces no zobena un dzīvoja .
15 Un viņš deva elpu , lai nodrošinātu bildes dzīvnieku, Lai priekšstatu par dzīvnieku var runāt un radīt visiem, kas atteicās dievkalpojumu tēlu zvērs .

Ja esat lietojis redzējumu par kazu un ceturto karali ?

Daniel 08:19 ( kaza )
19 Un viņš sacīja: Lūk , es jums parādīs, kas notiek pēdējā laikā sašutums ; Attiecībā par laika beigām.


Daniel 11:31,40 ( ceturtais karalis )
31 Un grupa stāv uz viņa puses, un tās zaimojoši patvērumu , pat sienas un novērst nemitīgu dedzināmo upuri , un tie laiž riebums , ka maketh .40 Un gadā beigās ir makikipagkaalit viņu karalis dienvidos , un karalis ziemeļu nāk pret viņu kā viesulis , ar kaujas ratiem , un ar jātnieku , un ar daudziem kuģiem, un viņš atzina, zeme , un pārplūdes un vēlāk .

Saskaņā ar mūsu lasījumā, un Daniel grāmatu, par postu riebums ceturtajā karalis notiks laikā beigām. Kad būs sezonas beigās ?

Zephaniah 1:14,15,16
14 Lielā diena Jehovas ir tuvu, Blakus naudas un steigas , pat balss dienā Kunga: varens vīrietis ir raudāt tur rūgti .
15 diena ir diena dusmas , dienā, grūtības un ciešanas, dienas liktenis un iznīcināšanu, Dienas no tumsas un gloominess , mākoņu un bieza tumsa dienu ,
16 dienas, trompete un trauksmes pret stiprinātie pilsētu , un pret augstu sienu.

Tā kā Miguel ierašanās laikā nepatikšanas laikā spēļu beigām, un tā saka ( Zephaniah 01:14 ) ir diena Kungam. Mēs atkārtoti lasīt Daniel 00:01

Daniel 00:01
1 Un toreiz Michael būs stends, liels princis , kas kandidē uz labo uz tava cilvēku bērniem: un tur būs laika problēmas , piemēram, nekad nebija , jo tur bija tauta līdz tam laikam , un tajā laikā tava cilvēki sniedz , ik vienu, kas ir rakstīts grāmatā.

" laiks "attiecas uz laika ceturtā karalis (vai var būt četri ) laikā beigām.

Kad laiks briesmu ( Zephaniah 1:15) , saskaņā ar Kunga Jēzus ?

Lacas 21:22,23
22 Attiecībā uz tie ir dienas atriebība , ka izpildīti visi rakstveida lietas.
23 Bēdas nagdadalangtao , un ir tajās dienās! par Būs ļoti distress pēc zemesUn dusmas šajā valstī .

zvērs bija dēls bojā vai nepareizs .

2 Tesaloniķiešiem 2:2,3,4,8,9
2 Lai jums viegli pārvietot savas domas , ne arī vēl ir satraukumu , ne pa garu , ne vārdu , ne vēstules no mums, sakot, ka dienā, kad Kristus ;
3 Ļaujiet neviens cilvēks maldināt jūs ar jebkādiem līdzekļiem: par nestājas , izņemot tur nāk , kas prom un atklāja velns , dēls elles mokas ,
4 Kas pretojas un sevi pret visu, ko sauc par Dievu vai pielūdz , lai viņš sitteth templī Dieva , ka viņš pasludina sevi par Dievu.
8 Un tad ir kas nelabs ir atklāts , ka Kungs būs nogalināt ar elpu viņa mutē, un ar spilgtumu viņa nāk iznīcinās ;
9 Viņš , kuras nāk ir pēc darba sātana ar visu enerģiju un zīmes un atrodas brīnumus ,

02:14 1Timoteo
14 Un Ādams netika maldināts , bet sieviete tiek maldināts bija pārkāpums ;

Tātad, mēs konstatēja, ka sieviete ir numurs 666 , jo viņa ( sieviete ) ir transgressed pret Dievu , nevis cilvēks.

9 Daniel saka apmēram 490 gadus. Tas ietver ierašanās svaidīts princis . Arī teikt, šeit aptuveni trīs ar pusi gadus (42 mēnešus vai nedēļas, sangglinggo un nedēļas puse )

Daniel 9:24,25,26,27
24 Septiņdesmit nedēļas nosaka pēc tavs cilvēki un kad tavs svēto pilsētu, pabeigt pārkāpums , un izbeigt pārkāpumu , un padarīt izlīgumu par netaisnību , un ievest mūžīgā taisnībā , un lai zīmogs uz augšu redzējumu un prophecy un svaidīt visvairāk svēto .
25 Jūs zināt, tāpēc un saskatīt , emisiju no bauslis , lai atjaunotu un veidot Jeruzālemes unto svaidīts princis , ir septiņas nedēļas un sešdesmit divām nedēļām : tā ir uzcelta no jauna , ar ielām un sienām , pat nemierīgajā reizes.
26Un pēc 62 nedēļām pārtrauca pārklājumu, un ir nekas, un iznīcināt pilsētu un no princis cilvēki patvērumu nākt un beigās to , ko plūdi , un līdz galam ir karš , desolations nosaka .
27 Un izveidot savu derību ar daudzām vienu nedēļu : un pusi nedēļas viņš liek pārtraukt upuri un upuri, Un abominations spārnu stājas iznīcina vienu , un līdz gada beigām , un pagkapasiya ir izlijis naidīgumu iznīcina.


Nāve ir 1 / 3 no cilvēci

Kā nogalināti 1 / 3 no cilvēces teicis , kas 09:15 Atklāsmes ?

Atklāsmes 09:15
15 Un četri eņģeļi ungirded , uzstādīts brīdī un dienā, un mēnesī, un gadā nogalināt trešo daļu vīriešu .

stundām un dienām un mēnešiem un gadiem , sakot, ka tas bija 2001/09/11 traģēdija Ņujorkā .

1 / 3 cilvēki gājuši bojā vai pazuduši cerību zināt patiesību Dieva gūti 9 / 11.

Tie nav atrast to izpildi Kunga Jēzus teica 24:2 Matthew

Mateja 24:2
2 Bet Viņš atbildēja un tiem sacīja: " Skat jūs ne visas šīs lietas ? patiesi Es jums saku , Tur nedrīkst atstāt šeit vienu akmeni uz otru akmeni , nevis izmet uz leju.

Litiral faktiski vairāk miris 11/09 , bet daudz vairāk nomira zināšanas par patiesību , un tas ir vairāk žēl . Kopā ar Romas katoļu baznīcas miris un citu kristiešu sektām par zināšanās par patiesību.

Sākot ar 1999 6 miljardu pasaulē ( avots iedzīvotāji : ANO Iedzīvotāju nodaļa) , un kristieši ir numurētas 2100000000 ( avots : Encyclopædia Britannica ) Šī informācija nāk no laika ( Bērniem ) Almanac 2008. Pat 1 / 3 iedzīvotāju pasaulē ir kristieši .


Pie - chart



Attēlu no : ASV Center for World misijas
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 no cilvēces ir aprakstīta grāmatā Atklāsmes kā zvaigznes .

Atklāsmes 00:04
4 un viņa asti pievērsa trešo debesīs zvaigznes daļu un zemes ipinaghagisUn pūķis stāvēja sievietes dzemdē , lai rīt viņas bērnu viņas dzimšanas.

Un zvaigzne ir zvaigzne , kas grāmatā Daniel .

Daniel 08:10
10 un būtiski pieaudzis līdz uzņēmējas debesīs, un dažas uzņēmējas un zvaigznes ir nodotas uz leju, lai zemes, un apzīmogo tiem .

Un 1 / 3 no cilvēces , lai attīrītu to.

Cakarijas 13:8,9
8 caurlaide , ka visās zemes , saka Jehova , divām daļām tika atvienota , un mirst , bet trešais palika .
9 un Es sniegs trešā daļa uguns, Un precizēt tos kā sudrabs ir attīrīts , un centīsies tos kā zelts . Viņi aicina manu vārdu , un es uzklausīt viņus : Es saku , mana tauta : un tie saka , Kungs ir mans Dievs .

Bet daži varētu domāt, ka viens no 8 dzejolis saka 03/02 killer kontracepcijas Apocalipisis 09:15 03/01 killer . Jo tas nav pretrunā tikai simbols tā. In Cakarijas 13:08 norāda, ka samazinājums vai mirt nav iekļauts uguns attīrītu . In 09:15 Atklāsmes , tās ir vienas no pravietojumiem un zināja patiesību dienu apmeklējuma , dienā .

Luke 19:44
44 Un ilulugso uz zemes , un jūsu bērni tevi : un tev tās neatstāj akmens uz akmens , tāpēc, ka tu esi , nav zināms laiks tavs apskate .

Ezekiel 5:2,12
2 trešā daļa būsi tu apdegums ar uguns vidū pilsētā , kad aplenkuma laikā ir izpildīti, Un veikt trešo daļu, un sodīt ar zobenu apkārt , un trešā daļa tu būsi izkliedi , kas vējš , un es izņemt zobenu pēc tiem.
12 Trešā daļa ir mirst ar buboņu mērisUn ar bada tie nedrīkst būt patērēts no jūsu vidū , un trešā daļa samazinās par zobenu ap jums , un Trešajā daļā es izkliedi visos virzienos, un izdarīt no zobena pēc .

Noteikta laika , kad aplenkuma laikā ir izpildīti

Ko Jēzus teica kaut ko par to?

Luke 21:20-22
Bet 20 kad redzēja armiju Jeruzaleme, Tad zinu, ka viņas iznīcināšana bija gandrīz .
21 Tad tie , kas Jūdejā bēgt uz kalniem , un ievērojot pilsētas nāca tālāk , un šajā jomā nedrīkst nonākt pilsētu.
22 Jo tie ir atriebība dienu, Ka izpildītas visas šīs lietas ir rakstīts .

Kas ir pravietojums , kas Atklāsmes par cilvēku mirst ar zobenu , badu un sērga ?

Atklāsmes 6:7,8
7 Un , kad viņš atvēra ceturto zīmogu , es dzirdēju balsi no ceturtās dzīvo radību sakot , Nāc .
8 Un es izskatījās , un redzi gaiši zirgs : un tam , kas sēdēja šeit ar nosaukumu Nāve , un Hell sekoja ar viņu. Un viņi bija dota vara pār ceturto daļu no zemes , lai nogalinātu ar zobenu , un bads , un mēris , un mežonis zvēri zemes.

Mēs turpinām izlasīt līdz apmēram 6 zīmoliem.

Atklāsmes 6:9,10
9 Un, kad viņš atvēra piekto zīmogu , es redzēju zem altāra šo slain par Dieva vārdu dvēseles , un liecību ar tiem:
10 Un viņi sauca stiprā balsī , sacīdams: Cik ilgi , Kungs svēta un patiesa, ne tiesnesis , un atriebt mūsu asinis , lai aiztures uz zemes ?

atriebties asinis svēto ir iemesls, kāpēc samazināsies zobena , bada , buboņu mēris un savvaļas dzīvnieku 5 zīmoliem . gada mocekļu asinis tika atrasti Babylon .

Atklāsmes 18:24
24 Un viņš atrada asinis pravieši un svētie, un visi nogalināti uz vietas.

Un tas ir arī atriebties par to riebīgs elkiem .

Atklāsmes 9:20,21
20 un par cilvēkiem pārējo, kas nav nogalināti šie nomoka , nožēloja nevis darbiem viņu rokās, ka dievkalpojumu demons , un elku zelta un sudraba , un bronzas un akmens , un koka , kurš ne redzēt , ne dzirdēt , ne staigāt kādreiz.
21 Un viņi nav nožēlojuši savu slepkavību , nedz arī to sorceries , ne arī par to laulības pārkāpšana , ne to zādzību .

Samson un 9 / 11 traģēdiju

Tiesneši 16:25-31
25 Un tas nāca iepriecināt savas sirdis , viņi teica , "Zvanu Samson , ka viņš var darīt mūs sportu. Un aicināja Samson no cietuma , un viņš mocked tiem. Un tie , kas viņam starp pīlāriem:
26 Un Simsons sacīja zēns , kas turēja pie rokas , Ipahipo man pīlāriem mājas , ka es mangahiligan .
27 māja ir pilna ar sievietēm un vīriešiem , un visi filistiešu kungiem bija tur , un jumta trīs tūkstoši vīriešu un sieviešu, skatoties , spēlējot ar Samson .
28 Un Simsons aicināts Yahweh , un sacīja: Kungs Dievs , es lūdzu jūs atceraties mani , un es lūdzu jūs stiprinās mani , tikai šoreiz , ak Dievs , ka es maiganti laiks filistiešu par manu divas acis .

29 Un Simsons turēt abas vidū pīlāriem , uz kuriem nams balstījās , un noliecās uz to , viņa labo roku, vienu un otru par viņa kreisā .
30 Un Simsons sacīja: Ļaujiet man nomirt ar filistiešiem , un viņš paklanījās pats ar visu savu , iespējams , un māja krita uz kungiem , un visi cilvēki, kas bija tur . Tā miris , ko viņš apgriezties pēc viņa nāves bija vairāk , nekā viņš liels daudzums viņa dzīvi.
31 Tad viņa brāļi gāja uz leju un visu māju no sava tēva , un ņēma viņu un atveda uz augšu, un apglabāja viņu starp Zorah un Eshtaol kaps Manoah tēvu . Un viņš atzīst Izraēlas divdesmit gadiem.

Attēlu no :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Negadījumiem
Galvenais raksts : negadījumiem gada 11 septembra uzbrukumiem
Gadā mirušie (izņemot lidmašīnas nolaupītājiem )
New York City World Trade Center 2605
[28] [29] [30] [31]

Amerikāņu 11 87 [32]
Amerikas Savienotās 175 60 [33]
Pentagons Arlington 125 [34]
Amerikāņu 77 59 [35]
Shanksville United 93 40 [36]
Kopā 2976
Tur bija kopā 2995 nāves gadījumu, Ieskaitot 19 lidmašīnas nolaupītājiem un 2976 upuru . upuri tika sadalīti šādi: 246 uz četrām lidmašīnām (no kuriem nebija apgādnieka zaudējuma ) , 2605 in New York City ar torņiem un uz zemes , 125 un pie Pentagona . [37] [38 ] Visi nāves gadījumu uzbrukumi bija civiliedzīvotāji , izņemot 55 militārpersonu bojā pie Pentagona . [39]

Tas ir no šo informāciju:http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Ja tādēļ , paredzams sabrukums dvīņu torņi grāmatā tiesneši. Mēs redzam līdzību negadījumu

Samson :
Tiesneši 16:27
27 māja ir pilna ar sievietēm un vīriešiem , un visi filistiešu kungiem bija tur , un jumts ir trīs tūkstoši sieviešu un vīriešu , skatoties , spēlējot ar Samson .

Gada 9 / 11 :
Tur bija kopā 2995 nāves gadījumu,

Gandrīz tas pats, pats atriebties .

Ezekiel 20:47
47 Un teikt, mežu dienvidiem, dzirdēt vārdu Jehovas : Tā saka Kungs Dievs, Redzi , es iekurt uguni , kas tevi , un rīt katru zaļo koku tev , un katrs sauss koks : liesmojošas uguns nedrīkst rūdīt , un visas sejas no dienvidiem uz ziemeļiem būs jādedzina liesmas .

At 08:46 , American Airlines Flight 11 tika ietriecās Pasaules tirdzniecības centra ziemeļu tornis , kam seko United Airlines Flight 175 , kas skāra dienvidu torņa at 9:03

dienvidu tornis (2 WTC ) samazinājās aptuveni 09:59 , pēc dedzināšanas 56 minūtes ugunsgrēku izraisīto ietekmi United Airlines Flight 175 [22]. ziemeļu tornis (1 WTC ) sabruka at 10:28 , pēc dedzināšanas apmēram 102 minūtes.

Attēlu no :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Trešdiena, decembris 23, 2009


Ieviešana ...


Genesis 1:1-3
1 sākums Dievs radīja debesis un zemi.
2 Un zeme bija bez formas un spēkā neesošu , un tumsa bija uz sejas dziļi , un Dieva Gars ir svārstības bija pār ūdeņiem.
3 Un Dievs sacīja Lai top gaismaUn tur bija gaismu.

Skaidri teikts pirmajā daļā 1 Mozus ka " sākums "tika izveidots ar Dievu debesīs un virs zemes .

John 1:1-5
1 Sākumā bija Vārds, Un Vārds bija pie Dieva, un Vārds bija Dievs.
2 Tā arī sākot ar Dievu.
3 Visas lietas notika ar viņu, un jebkura lieta , kas , kas netika izdarīts bez viņa.
4 Viņā bija dzīvība , un dzīvība bija cilvēku gaisma.
5 Un gaisma tumsā shineth un tumsu saprata , ka nav .

Tagad saka šeit John 1:1-5 Vārds bija pie Dieva , vai ar Dievu sākumā . Sākumā , kad Dievs radīja debesis un zemi.

Mēs lasīt angļu valodā.

John 1:02

New International Version (© 1984)
Viņš bija ar Dievu uz muguras .

New Dzīves Translation (© 2007)
Viņš bija kas devās atpakaļ pie Dieva .

New American Standard Bībeles (© 1995)
Viņš bija kas devās atpakaļ pie Dieva .

International Standard Version (© 2008)
Viņš bija kas devās atpakaļ pie Dieva .

Dieva Vārds ® Tulkošana (© 1995)
Viņš bija cilvēces ar Dievu uz muguras .

King James Bible
pati bija kas devās atpakaļ pie Dieva .


Skaidrs, kad " HE "attiecas uz personu.

Ļaujiet mums uzzināt, ko citi Jānis sacīja par Jēzu .

1 John 1:1,2
1 Tie no sākuma, Kuras mēs dzirdējām , tie redzējuši ar mūsu acīm, kas mums ir izskatījās , un mūsu rokas ir jārīkojas attiecībā uz Word dzīvesveidu;
2 ( uz dzīvi izpaudās , un mēs esam redzējuši , un liecināt , kā arī atzīt unto you dzīvību , mūžīgo dzīvību , ar tēvu un izpaudās unto mums) ;

1 John 2:13,14,24
13 Es rakstu jums, tēvi , jo jūs zināt, ka no sākuma viņš. Es rakstīt unto jums , jaunekļi , jo jūs esat pārvarēt ļauno vienu. Es esmu uzrakstījis , dārgie bērni, jo jūs zināt Tēvs .
14 es esmu uzrakstījis , lai jums, tēvi , jo jūs zināt, no sākuma , ka viņš.
24 Attiecībā uz jums, jūs varētu mājot jūsu dzirdējuši no sākuma . Ja jūs pakavēties jau no paša sākuma , ka jums ir dzirdējuši , jūs arī ievēro šajā Dēlu un Tēvu .

Kristus ir " viņš " sākumā . Un saskaņā ar Genesis , sākot Dievs izveidotas debesis un zemi .

Mēs lasīt citu versiju 1 John 2:13

New International Version (© 1984)
Es rakstu jums , tēvi , jo Vai zināms jums melns kas ir atgriezās no. Es rakstu jums, jaunekļi , jo jūs esat pārvarējuši ļauno vienu. Es rakstu jums , dārgie bērni, jo jums ir zināms tēvs .

New Dzīves Translation (© 2007)
Es rakstu jums , kas ir nobrieduši ticībā , jo Jūs zināt Kristus , kas pastāvēja atgriezās no. Es rakstu jums , kas ir jauni ticībā , jo jums ir uzvarējis Super kaujas ar ļauno vienu.

New American Standard Bībeles (© 1995)
Es rakstu jums , tēvi , jo Jūs zināt, melns kas bijis atgriezās no. Es rakstu jums, jaunekļi , jo jūs esat pārvarējuši ļauno vienu. Es esmu rakstījis jums, bērni, jo jūs zināt Tēvs .

International Standard Version (© 2008)
Es rakstu jums , tēvi , jo Vai jums zināms viens kas ir pastāvējusi atgriezās no. Es rakstu jums, jaunieši , jo jums ir pārvarēt ļauno vienu.

Dieva Vārds ® Tulkošana (© 1995)
Esmu rakstiski jums, tēviem , jo Kristus jūs zināt, kas ir pastāvējusi atgriezās no. Esmu rakstiski jums, jaunieši , jo jūs esat ieguvis uzvaru pār ļauno vienu.

King James Bible
Es rakstīt unto jums, tēviem , jo Vai jūs sauc melnu kas ir no devās atpakaļ. Es rakstīt unto jums , jaunekļi , jo jūs esat pārvarēt ļauno vienu. Es rakstīt unto jūs , dārgie bērni , jo jūs zināt, Tēvs .


1 John 2:14
New International Version (© 1984)
Es rakstu jums, tēvi , jo jūs zināt melns kas ir atgriezās no. Es rakstu jums, jaunekļi , jo jūs ir spēcīgas, un Dieva vārds dzīvo jums, un jums pārvarēt ļauno vienu.

New Dzīves Translation (© 2007)
Es esmu rakstījis jums, kas ir Dieva bērni , jo jūs zināt Tēvs . Es esmu rakstījis jums, kas ir nobrieduši ticībā , jo jūs zināt, Kristus , kas pastāvēja atgriezās no. Es esmu rakstījis jums, kas ir jauni ticībā , jo jūs esat spēcīgi . Dzīvo Dieva vārdu savā sirdī , un jums ir uzvarējis Super kaujas ar ļauno vienu.

New American Standard Bībeles (© 1995)
Es esmu rakstījis jums , tēviem , jo jūs zināt, Melns kas bijis atgriezās no. Es esmu rakstījis jums , jaunie vīrieši , jo jums ir spēcīga, un Dieva vārdu ievēro jūsos , un jums pārvarēt ļauno vienu.

International Standard Version (© 2008)
Es esmu rakstījis jūs, bērniņi , jo jums ir zināms tēvs . Es esmu rakstījis jums , tēviem , jo jums ir zināma viens kas ir pastāvējusi atgriezās no. Es esmu rakstījis jums , jaunieši , jo jums ir spēcīga un , jo Dieva vārds paliek jūsos , un jums pārvarēt ļauno vienu.

Dieva Vārds ® Tulkošana (© 1995)
Esmu rakstījis jums, bērni, jo jūs zināt Tēvs . Esmu rakstiski jums Tēvi , jo jūs zināt, Kristus , kas ir pastāvējusi atgriezās no. Esmu rakstījis jums , jaunieši , jo jums ir spēcīga un Dieva vārds dzīvo jums. Vai jūs uzvarēja uzvaru pār ļauno vienu.

King James Bible
Vai es rakstiskas unto jums, tēviem , jo jūs zināt melns ka ir atgriezās no. Vai es rakstiskas unto jums , jaunekļi , jo jūs ir spēcīgas, un Dieva abideth vārds jums, un jūs esat pārvarēt ļauno vienu.

Līdz ar to skaidrs, ka Kristus ir klāt sākumā Dievs radīja debesis un zemi.

Micah 05:02
2 Bet tu , Beth - lehem Ephrata , maz kompromisu starp Jūdas tūkstošiem , no jums parādīs man viens ir lineāls Izraēlā , kuru goings tālāk ir no vecās , no mūžīgā.

Jebkurā laikā attiecas bezgalīgs ?

Proverbs 8:23,24
23 Es biju noteikts kopš dienas, ne sākuma , pirms zemes.
24 Es, kas tālāk nekas vairāk dziļi , kad nebija strūklakas abounding ar ūdeni.

laiks visu mūžību bez sākuma.

New Heaven and New Earth


21:1-4,10 paziņojums
1 Un es redzēju jaunas debesis un jaunu zemi, Par pirmo debesis un pirmā zeme bija pagājis prom , un jūra ir pagājis.
2 Un es redzēju svēto pilsētu , jauno Jeruzalemi, nokāpjam no debesīm no Dieva, kas sagatavots, kā līgava nagagayakang tiešām viņa sieva .
3 Un es dzirdēju skaļu balsi no troņa , sacīdami : Lūk , Dieva mājoklis ir ar vīriešiem, Un viņš pakavēties ar viņiem, un tie ir viņa cilvēki , un Dievs pats būs ar viņiem un ir viņu Dievs
4 un Viņš noslaukiet katru asaru no viņu acīm, Un tur ir ne nāve , nedrīkst būt vairāk bēdu , ne sēru , ne vairāk sāpes : bijušais lietas ir pagājis prom .
10 Un Viņš nesa mani prom garā lielā un augstu kalnuUn parādīja mani svēto pilsētu Jeruzalemi, nokāpjam no debesīm no Dieva ,

Izraisīja kalnu John ( V10 ) , ir vieta par svēto pilsētu. svētā pilsēta Jeruzaleme .

Ezekiel 40:2
2 vīzijas no Dieva viņš cēla mani zemi Izraēlu, un Es ievietots ļoti augstu kalnu , kur kā pilsētas dienvidos.

Ja cilvēki dienvidos , tāpēc augstākais kalns uz ziemeļiem . Kas kalns atrodas uz ziemeļiem ?


Psalmi 48:2
2 Skaista augstuma ziņā, prieks par visu zemi , kalnu Zion , virzienā uz ziemeļiem , pilsēta liela King .
Galatiešiem 4:26
Bet 26 Jeruzaleme iepriekš ir bezmaksas, Kurš ir mūsu māte .

Ebrejiem 12:22
Bet 22 bija kalnu Zion , un cilvēki dzīvo Dievs , debesu Jeruzaleme , un neskaitāmus uzņēmēja eņģeļiem ,

Ebrejiem 11:16
16 Bet tagad viņi vēlas labāku valsti , pat debesis, Tātad, tie nav kauns Dieva sauc par savu Dievu : jo viņš bija sniedzis viņiem pilsētu.

Ļaujiet mums uzzināt litiral , materiālu , fizisku (jo miesa un velns ), jauno Jeruzalemi.

Pirmkārt un galvenokārt , sojourners atgriezties savās mājās . Ne cilvēki iet atpakaļ uz sojourners . Ja viena doma , ka cilvēki nāk uz viņu, viņš reverse smadzenēs.

Neviens liecinieks Jēzus četru evaņģēliju ( Mateja , Marka , Lūkas un Jāņa ), ka debesis būs . Teaching viņu lūgšanu , lai mācekļi , viņš teica: Var jūsu karaļvalsts nāk . Tavs prāts lai notiek , kā debesīs , tā arī virs zemes. Matthew 06:10

Ne pravieši arī liecības , ka debesis nāk . Sakot no pareģis ir Mount Zion Dieva . John vērsta uz augstu kalnos ( Atklāsmes 21:10 ) ir pilsēta Jeruzalemes pati. Jeruzaleme bija un ir tagad un uz visiem laikiem . Tātad mēs lasām pravieši teica par Mount Zion .

Jesajas 66:20,22
20 un tie stājas visus jūsu brāļus no visām tautām , lai Lord, Kas uz zirgiem , un ratus , un ar metienu , un pēc mūļu , un pēc ātra zvēri , manam svēts kalnu Jeruzālemē, saka Tas Kungs , jo tādējādi bērni Izraēlas to piedāvā tīru kuģis ienāk Tā Kunga namā .
22 Jo, kā jaunas debesis un jaunu zemi, ko es būs pirms manis, saka Tas Kungs , tā ir jūsu sēklu un savu vārdu.

Jesajas 65:9,17,18,19
9 un Nesu tālāk sēklām no Jēkaba , un no Jūdas mantiniekam manas kalniem , un to manto manu izvēli , un mani darbinieki pakavēties.
17 Jo, lūk, Es izveidot jaunas debesis un jaunu zemi, Un vecās lietas nav jāatgādina , nedz arī nonākt prātā.
18 Bet jūs priecīgi un priecājieties uz visiem laikiem , kad es izveidoju : uz , lūk , Es izveidot Jeruzaleme līksmībaUn viņas cilvēkiem prieku .
19 Un es priecājos Jeruzalemē , un prieku manā cilvēkiem: par raudošs balss ir ne vairāk dzirdēt viņas, Vai balss saucošs .

Nekas teica šeit, ka Jeruzaleme nāks no debesīm . Dievs saka, ka viņš rada jaunas debesis un jaunu zemi 17 punktu. Bet 18 punkts ir definēts Dievs , ka viņa radīs Jeruzalemē jautrība .

Mēs lasīt rakstus par Paul .

2 Korintiešiem 5:16,17
16 kāpēc turpmāk zinu, ka mēs neviens cilvēks pēc miesas : lai gan mums ir zināms, Kristus pēc miesas , tomēr tagad mēs zinām, viņam tik .
17 Tādēļ, ja cilvēks ir Kristū , tas ir jauns radījums : vecās lietas ir pagājis prom: Lūk, viss ir kļuvis jauns.

Jaunajam uzņēmumam būs jaunas debesis un jaunu zemi , lai jaunais uzņēmums nevar nodot veco debesīm un zemi.

Luke 5:36-39
36 Un viņš runāja arī līdzība tiem : Neviens cilvēks saplēst jaunas drēbes un vecās drēbes itinagpi, Citi gudrs būs jauno un veco lietas nav tagping no līdz .
37 neviens vīrietis vīrieši laiž jaunu vīnu vecās pudelēs, Citi gudrs papuputukin alkoholu pirms ādām , un, izjauktu ādu.
Bet 38 jāievieš jauna vīna jaunas pudelēs.
39 Un neviens cilvēks dzēra vīnu uz nogulām , ir jauns vīns būs mīlestība , lai saku , vecais ir labāks .

Jesajas 43:18,19
18 Vai atceraties bijušo lietām , ne apsver lietas veco.
19 Redzi, es darīt jaunas lietas, Tagad tas pavasaris tālāk : to jūs nezināt to? Es pat izdarīt tā, tuksnesī un upēm tuksnesī .

Jesajas 56:7
7 Viņi vērst manu svēto kalnu, un padarīt tās līksmi Mans nams ir lūgšanas : viņu sadedzināja piedāvājumus un viņu upurus , tiks pieņemts par manu altāra , lai mana māja sasauc māja lūgšanas par visiem cilvēkiem .

Cilvēki veic svēto kalnu , svēto kalnu Jeruzālemē ( Jesajas 66:20 ), un neveic svēts kalnu iedzīvotājiem .

Cakarijas 8:03
3 Tā saka Tas Kungs , Es atpakaļ uz Zion , un vidū Jeruzalemes pakavēties, Un Jeruzaleme sasauc pilsētas patiesības , un ar saimniekiem Kunga svēto kalnu kalnu.

Dievs aiztures Jeruzalemē .

Joel 3:17,18,21
17 Un jūs zināt, ka es esmu Kungs, tavs Dievs , mājokli Zion , manu svēto kalnu: tad ir Jeruzaleme ir svēta , un nevis iet viņam par svešiniekiem.
18 notikt tajā pašā dienā, Ka kalni ir piliens salds vīns un kalni ir plūsmas ar pienu , un visi Judah avoti ir plūsmas ar ūdeņiem, un strūklaku nāk tālāk no mājas un Kungs , un ūdens ieleju Sittim .
21 Un Es tīrīt savas asinis , ka man nav iztīrīti : lai Kungs mājo Zion.

Psalmi 132:13
13 Kungs izvēlas Zion; viņa mājas , viņš vēlamo visvairāk.

Psalmi 48:8
8 Ko mēs dzirdējām , lai mēs redzējām cilvēkus no saimniekiem Kunga cilvēki mūsu Dievs ; Dievs izveidos to uz visiem laikiem. ( Selah )

Jesajas 02:02
2 un notikt pēdējās dienās, Kuru no mājas uz Kunga kalnu nosaka uz augšu no kalnu, Un ir augstu kalnā , un visām tautām ir.

Jesajas 57:15
15 Lai tā saka augsti un cēls Viens , kurš mājot mūžība , kura vārds ir Svētais ; Es mājot augsto un svēto vietu Viņš arī iekļauta nožēlas un pazemīgs pieticības , lai atdzīvinātu garu pazemīgs , un atjaunot sirds nožēlas pilns .

Jesajas 35:10
10 Un ransomed Kunga atdod atpakaļ , un nāk Zion ar dziesmām un mūžīgo prieku uz galvas: Viņi saņem prieku un prieku , un bēdas un atpakaļ nopūta.

Jesajas 30:19
19 Attiecībā uz cilvēki ir mājot Zion Jeruzalemē: Jūs raudāt ne vairāk, viņš , protams, ir žēlīgs jums balss jūsu sūdzību , ja viņš dzird , viņš būs atbilde jums.

Jesaja 25:6-10
6 un Šajā kalnu , pēc saimniekiem Kunga darīt unto visu cilvēkusvētki tauku lietas, svētki vīnu uz nogulām , tauku lietām pilns ar smadzeņu , vīnu uz nogulām labi attīrīts .
7 Un viņš šajā kalnu aptver visus pilsētasUn plīvura naladlad visās valstīs.
8 Viņš hath devoured nāvi uz visiem laikiem , un Kungs Dievs nožāvēs asaras no visas sejas , un viņa cilvēki pārmetumu tika izslēgti no visiem zemes: Par Kungam.
9 un teikt , ka dienaLūk, tas ir mūsu Dievs , mēs gaidīja viņu , un viņš būs glābt mūs: Tas ir Kungs , mēs gaidīja viņu , mēs būsim priecīgi un priecājieties viņa pestīšanu .
10 Attiecībā uz Šajā kalnu ir roku KungaUn Moab ir trodden nosaka viņa vietā , kā salmus korķis nayayapakan ir aizcietējums .

Jesajas 52:1
1 nomodā , nomodā , laist tavs spēks , O Zion , likts uz savu labu apģērbu, O Jeruzalemē , svēta pilsēta: lai turpmāk tajā ir ne vairāk nonāk tevi neapgraizītiem un netīrs.

Jesajas 60:14
14 Un no tiem dēliem , kas nomocīts Tevi stājas locīšana pie tevis , un visi tie , kas nicināja tev ir tauriņi paši savu kāju pēdām , un tās pieprasa tevi pilsēta Jehovas , Zion Svētā Viens no Izraēlas.

Jeremijas 07:07
7 Es iemesls , lai jūs šo vietuzeme , kas man bija jūsu tēviem no sākuma līdz uz visiem laikiem.

Līdz brīdim, kad tie uz visiem laikiem paliek apsolīto zemi .

Ezekiel 37:24,25
24 Un Mans kalps Dāvids ir karalis viņiem, Un viņi visi ir viens gans : viņi arī iet manā spriedumos , un novērot manu statūti, un darīt.
25 Un tās mīt zemē , ka man bija mans kalps Jēkabs , kur jūsu tēvi, Un tās pakavēties tajā, Viņi un viņu bērniem , un viņu bērnu bērni , uz visiem laikiem, Un David mans kalps ir to princi uz visiem laikiem.

Jesajas 31:4
4 Attiecībā uz tā saka Tas Kungs unto mani , tāpat kā lauva un jauniešu lauva rūkšana viņa upuris, kad no ganu daudzi sauc tālāk pret viņu , ka viņš nebaidās no savu balsi , ne noniecināt sevi jo troksnis no tiem: tik Vismaz Kungs izvietojot Mount ZionUn kalna , lai cīnītos to.

Vismaz Kungu un ar viņu cilvēkiem, kas nav zeme jums ēka , bet pilsētas iedzīvotājiem. piemērs ir 1 Samuel 14:34 .

1 Samuel 14:34
34 Un Sauls sacīja , izvietot uz pilsētu un saku to , Noved mani šurp katram cilvēkam viņa vērsi, un katram cilvēkam viņa aitām, un nogalināt to, un ēst , un grēks Kungs pret ēšanas asinis. Un ko visi cilvēkiKatram cilvēkam viņa vērsi , ka naktī un nogalināti tur.

Jesajas 27:13
13 Un tā nonāca pie caurlaide , ka diena , ka liels trompete ir izpūstas, un viņi iet bojā zemē Asīrijas ieradušies, un tie ir outcasts no Ēģiptes zemes , un punktā dievkalpojumu Kunga svēto kalnu Jeruzalemes.

Jesajas 54:5
5 maijs - maker ir jūsu vīrs, no saimniekiem Kungs ir viņa vārds : un Israēla Svētais ir jūsu Pestītāju , Dievs visa zeme ir viņu sauc .

Dievs nevar būt precējušies atkal uz citu pilsētu. Jeruzaleme ir Atklāsmes ir precējies ar Dievu. Var precēties vēlreiz precēties , bet precēties citu , ja bojāti derība neattiecas likuma Dieva .

Jesajas 33:5
5 Tas Kungs ir paaugstināts ; jo viņš mājo uz augsta: Viņš piepilda Zion ar tiesu un taisnību.

Kad Dievs mājo šajā svētajā pilsētā ir cilvēki, kas mājo taisnību .

Daniel 2:35,44,45
Pēc 35 Tad dzelzs, māls , misiņa , sudraba un zelta sadalīti gabalos kopā, un kļuva kā pelavas no vasaras kulšanas , un vējš , ka nav vietas atrodas tajās , un akmens , kas sita attēls kļuva par lielu kalnu , un piepilda visu zemi.
44 Un šie karaļi dienu Dieva debesu izveidotu karaļvalsti , kas nekad iznīcina , vai jauda tika atstāta citu cilvēku , bet gabalos un patērē visus šos karaļvalstij , un Yao " y lalagi uz visiem laikiem .
45 tā kā jūs redzēja akmens kalnos natibag, bez rokām , un samazināt dzelzs , misiņš, mālu , sudrabu un zeltu , kas nozīmētu lielu Dieva karalis , kas notiks turpmāk : un sapnis ir reāls un to interpretāciju pārliecināts .

Teica vadītāja kalnu zeme . No augstas kalni ir izplatīties visā zemes Atklāsmes pagkakahula lai tā krišanu no debesīm .

Mēs mācāmies nozīmē , ka pravietojumu par Daniel " dzelzs . , māla , misiņa , sudraba un zelta sadalīti gabalos kopā " Tie ir dievi krājumu.

Micah 01:07
7 Un visi viņas graven attēlus gabalos, Un visu savu algu , tiks devoured uguns, un Visi viņas idols es likt sagrauts, Par īri prostitūta viņa savākto un noma prostitūta mangauuwi .

Daniel 05:04
4 Viņi dzēra vīnu , un slavēja dievu no zelta, un sudraba , vara, dzelzs , koka un akmens.

akmens ( Daniel 02:35 ) ir Kristus , un kalns kalnu Zion . Mēs lasot 28:16 Jesajas

Jesajas 28:16
16 Tādēļ tā saka Dievs Tas Kungs , redzi, Es gulēja Zion pamatu akmeni, mēģināja akmens , dārgmetāli stūrakmens pārliecināts pamats : tas , ka tic nedrīkst noteikt, ka steiga .

Jesajas 44:28
28 Tas saka par Cyrus , Viņš ir mans gans , un veic visus mans prieks : pat sakot, ka uz Jeruzalemi , Tev būs jāveido , un templis , Jūsu pamats ir jānosaka.

Jesajas 45:13
13 Es Viņu uzmodinājis izveidots taisnības , un es vadīs visas savas iespējas ; viņš būvēt savu pilsētuUn viņš let aiziet manu Captives , ne cenu , ne atlīdzību , saka Tas Kungs Cebaots .

Jeremiah 33:9,20,21
9 un cilvēki ir mans prieks , slavēt un goda, pirms visas zemes tautas uzklausīt visu labi, ka man viņus , un bailes un trīsas visiem labas un visiem labklājību, es iepirktu unto to.
20 Tā saka Tas Kungs , Ja jūs pauze manas derība dienas , un manu derību ar nakti, lai nebūtu dienu un nakti to sezona;
21 Arī mana derība jāiedala ar David mans kalps, Ka viņš nedrīkst būt dēls valdīt pēc viņa tronī : un Levīti priesteri , mana ministri .

Tik pārliecināti , ka mūsu pašreizējās un Jeruzālemes pagājis Jeruzalemes saka grāmatu Atklāsmes . Derība ar David , jo Dievs ir neiznīcināms .

Kā mēs varam būt pārliecināti, ka vismaz litiral Jeruzalemē no debesīm ?

Hosea 2:19-23
19 un Es būšu jūsu sieva uz visiem laikiemJā, es būšu jūsu taisnībā sievu un tiesiskumu, un laipnību , un žēlsirdība .
20 Es esmu arī būs apprecējās integritātes, Un tu būsi zināt Kungs .
21 Un notikt , ka dienā, es atbildēšu, saka Kungs, Es atbildēšu debesīs, Un tie uz zemes;
22 Un zeme uz kviešiem , un vīna un eļļas , un viņi atbild Jezreel .
23 Un Es augu viņas man uz zemes, Un apžēlojies par viņu, ka hath nav žēlsirdība , un Es viņiem saku , ka mana tauta , Tu esi mana tauta : un viņš saka , Tu esi mans Dievs .

Vismaz jaunās Jeruzalemes , bet veic uzņēmējdarbību . v23

Bet būsim kāpēc jaunās debesis un jaunu zemi notiks teicis prognozes .

Ebrejiem 12:26,27
26 Tā balss , kas ir nagpayanig tad zemes : bet tagad viņš apsolījis , sacīdams: Yayanigin vēlreiz , ne tikai zemes , bet debesīs.
27 Un Šo vārdu vēlreiz ir pinakakahuluganan prom tās lietas, kas drebēja , tāpat kā šīs lietas , lai tie paliktu ārpus kratīt.

Skaidri norādīts šeit, ka trīcēšana tiks noņemts un aizstāts bez trembles .

Jesajas 13:10,13
10 Attiecībā uz debesu zvaigznes un uniforma tā nedod savu gaismu : Saule ir aptumšotā viņa pieaug , un mēness nedrīkst izraisīt viņas gaismu.
13 Līdz Es panginginigin debesis un zemi yayanigin no tās vietas dusmas par saimniekiem Kungs , un viņa spēcīgo dusmas dienā ,

Kas saistītas ar viltus dieviem , lietas, yayanigin . Tāpēc es domāju, noņemiet krājumu un dieviem būs viņu Dievs ir patiess Dievs.

Jesajas 2:18-21
18 idols viņš gluži.
19 un cilvēki iedziļināties klintis alas, un alas zemes, Jo bailes no Lord , un godību Viņa Majestātes , kad viņš piecēlās , lai sakrata zemes.
20 Šajā dienā Cilvēki būs nobalsojuši idols sudraba , un to idols zelta , ko viņi , lai dievkalpojumu, den un embriju un nūjas ;
21 Lai ievadītu kosmosa ieži, un par ieži clefts , aiz bailēm no Tā Kunga un Viņa Majestātes godības , kad viņš ariseth kratīt vareni zemes.

Jesajas 24:23
23 Ja Tad izturējusi mēness un saules kauns; par saimniekiem Kungs ir valdīšanas Mount Zion un JeruzalemēUn pirms viņa vecāku ar godību .

Jesajas 45:16
16 Viņi bija kauns , jā , sagrāvusi visu: Tās iedziļināties apjukums kopā Darba ņēmēju un elku.

Joel 3:15,16
15 Saule un Mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs.
16 Un Jehova būs rēkt no Zion , un izrunāt viņa balss no Jeruzalemes; un debesis un zemi būs sakrata, Bet Tas Kungs būs cerību savai tautai , un pierādījumus par Izraēlas bērniem.

Haggai 2:21,22,23
21 Runā ar Zerubābels gubernators no Jūdas , sacīdams: Es sakrata heavens un Zemes;
22 Un es gāzt troņa karaliste , un es iznīcināt stiprumu Nāciju karaļvalstu , un es gāzt ratus , un tiem, kas ir viņiem, un zirgu un viņu jātnieku nāk uz leju , ik vienu zobenu viņa brāli.
23 Tajā pašā dienā, saka par saimniekiem Kungs , Es tev , O Zerubābels , mans kalps, no Shealtiel dēls , saka Kungs , un Es darīšu tevi zīmogs : lai es izvēlējos tevi, saka par saimniekiem Kunga .

Lūdzu, vienkārši sekot jums ar nosaukumu "Dark no Saules , Mēness un zvaigznes"Lai zina , kas ir debesīs un virs zemes palikt yayanigin nepārvieto .

Balss

Varbūt jums ir iepazinušies verses 1 Tesaloniķiešiem 4:16 . Es esmu pārliecināts, ka jums nav paziņojums patieso nozīmi . Mēs lasām .

1 Tesaloniķiešiem 4:16
16 Lai Tas Kungs pats ir nolaisties no debesīm ar kliegt , ar balsi ArchangelUn ar trumpis ir Dieva un jo Kristus miris palielināsies vispirms;

Dīvaina jums pamanīju ? Mēs lasām Jāņa 5:25-29

John 5:25-29
25 Patiesi , patiesi es jums saku , stunda nāk , un tagad tādēļ , miruši uzklausa balss Dieva Dēls, Un ka dzirdēt dzīvos.
26 Kā Tēvs ir dzīvē pats, Tā arī Viņš deva Dēls ir dzīvi pats:
27 Un viņš deva viņam iestādei izpildīt , jo viņš bija dēls cilvēks .
28 ne šajā : par stundu nāk , visi ir nopietni uzklausa viņa balsi,
29 Un nāk tālāk ; ka ir darīts labi , sacīja augšāmcelšanās dzīvības , un ir darīts ļaunums , sacīja augšāmcelšanās no nokritizēšana.

Tagad mums ir pierādīts, ka Dieva Dēls , Miguel . Nedrīkst būt atšķirīga, jo Dieva 05:25 John un Dēlam 1 Tesaloniķiešiem 4:16 Miguel , jo tas attiecas gan uz augšāmcelšanos . Ja tas atšķiras , es domāju, bija viens un viens ir nav ?

Runāja par Tēva ( Jēzus ) būtu teikt no Dēla (), lai mirušais Michael pirms Dēlam būs dzirdēt viņa balsi.

Patiesība ir , nekas patiešām nomira paklausīt komandu Kunga Jēzus .

John 8:51
51 Patiesi , patiesi es jums saku , ja cilvēks saglabā savu vārdu , viņš nekad redzēt nāvi.

Bet mēs zinām, kad jūs dzirdat balss Dieva Dēls .

Psalmi 29:7,8
7 Humahawi liesmu uguns balss Lord.
8 Niyayanig balss Lord dažu: Niyayanig Lord dažu Kades .

Joel 2:10,11
10 Zeme ir Quake pirms tām, debesis ir trīsas : saules un mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs:
11 un Jehova izdvest viņa balss pirms viņa armija : par savu nometni , ir ļoti liels : lai viņš ir spēcīgs , ka viņa vārdiem, par Jehovas diena ir lieliska un ļoti briesmīgs, Un kas ievēro?

Joel 3:15,16
15 Saule un Mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs.
16 Un Jehova būs rēkt no Zion , un izdvest balsī no Jeruzalemes, Un debesis un zeme būs sakrata, Bet Tas Kungs būs cerību savai tautai , un pierādījumus par Izraēlas bērniem.

Mateja 24:29,30
29 Bet tūliņ pēc liksta dienā būt satumsa saules un mēness nedod savu gaismu, un zvaigznes zaudē spēku no debesīm , un to pilnvaras debesīs:
30 Un tad parādās zīme Cilvēka Dēls debesīs: Un tad ir visas ciltis no zemes , un tās redzēt Cilvēka Dēls nāk no debesīm ar spēku un lielu godību mākoņi .

Michael tuvojas Sava Tēva godībā . Tātad jūs domājat par saimniekiem Kunga balsi uzklausa saskaņā grāmatu Joel ir no Dēla balsi Dieva dzirdēt.

Matthew 16:27
27 Cilvēka Dēls ir pienācis Sava Tēva godībā ar saviem eņģeļiem , un tad dod katram cilvēkam saskaņā ar viņa darbiem.

Ļaujiet mums uzzināt , kad laiks .

Zephaniah 1:14,15,16,18
14 Lielā diena Jehovas ir tuvu, rajonā un steigā ļoti pat balss dienā Kunga: varens vīrietis ir raudāt tur rūgti .
15 diena ir diena dusmas, diena nepatikšanas un distress, dienas liktenis un iznīcināšanu, dienā, tumsas un gloominess , mākoņu un bieza dienas tumsā,
16 Diena trompete un trauksmes, Pret stiprinātie pilsētu , un pret augstu sienu.
18 Ne viņu sudrabs , ne zelts nevarēs sniegt viņiem dienā dusmas no Lord ; bet visa zeme ir devoured ar uguns viņa greizsirdība: Veikt viņam , jā, beigas , viss, kas mīt zemē .

Joel 2:1,2
1 Blow trompete ar Ciānas un skaņas signālu manā svētajā kalnu: Ļaujiet visiem iedzīvotājiem zemes Tajā dienā, Jehovas nāk , tā ir;
2 Dienas tumsā un gloominess , mākoņu un bieza dienas tumsā, kā dawn izplatīties uz kalniem : liels cilvēku un stipra ; nebija nekad , piemēram , neviens to vēl ir vairāk pēc tam, Lai daudzu paaudžu gadu.

Daniel 12:1,2,4,9
1 un tajā laikā veic Michael piecelties, liels princis , kas kandidē uz labo uz tava cilvēku bērniem, un būs laika problēmas , piemēram, nekad nebija , jo tur bija tauta līdz šim laikamUn tajā laikā tava cilvēki sniedz , ik vienu, kas ir rakstīts grāmatā.
2 un daudzi no tiem , kas gulēt putekļu zemes ir nomodā , daži uz mūžīgo dzīvību , un daži ir kauns un mūžīgu nicinājumu.
4 Bet tu , ak, Daniel , apklusti vārdiem, un zīmogs grāmatu, līdz: Daudzi sāk skaitīt uz priekšu un atpakaļ , un zināšanas ir jāpalielina.
9 Un viņš sacīja: Go tavs veids , Daniel : par vārdi ir slēgti un aizzīmogoti līdz.
11 Un, no brīža, kad nepārtraukti dedzināmo upuri tiek ņemts prom , un riebums , ka maketh, Būs tūkstoši divi simti deviņdesmit dienām .

Zephaniah 1:15 saka , ka nepatikšanas dienā ( arī teica Daniel 12:01 ) ir dienas beigās. Ja tomēr , pildot 00:01 Daniel laikā beigām. Daniel 12:4,9 Un liktenis dienas un iznīcināšana ir teicis ar 12:11 Daniel riebums un bēdas .

Mēs lasām Kunga paziņojumu par rakstveidā Daniel .

Matthew 24:15,21,29,30
15 Līdz ar to redzat riebums un bēdas, runā pravietis Daniels , kas svētā vietā ( lasītājs saprot) ,
21 Attiecībā uz laika būs liels liksta , piemēram, nebija kopš pasaulē līdz šim , ne arī nekad notikt.
29 Bet tūliņ pēc liksta dienā būt satumsa saules un mēness nedod savu gaismu, un zvaigznes zaudē spēku no debesīm , un to pilnvaras debesīs:
30 Un tad parādās zīme Cilvēka Dēls debesīs: Un tad ir visas ciltis no zemes , un tās redzēt Cilvēka Dēls nāk no debesīm ar spēku un lielu godību mākoņi .

Mēs pārbaudīja , ka tie attiecas uz vienu pasākumu, par tiem ( 12:01 Daniel , Mateja 24:21 un Joel 02:02 ), esot vēl nav beidzies no pasaules sākuma un nekad notikt vēlreiz. Un tas nosaka visu "Day of Lord. " Iespējams , ka viens ir pabeigts , un viens ir nevis tāpēc, ka iespējamo kļūdu ir " vēl nav izpildījušas , sākot no pasaules " un teica " nekad vairs ".

Jesajas 30:27,30
27 Redzi , nosaukums Kunga nāk no tālu , sadedzinot ar viņa dusmas , un biezs dūmu umiilanglang : viņa lūpas ir pilns ar sašutumu , un viņa mēle kā devouring uguns:
30 Un Kungs iemesls viņa krāšņās balssUn ieviest kaujas roku , ar sašutums viņa dusmas , un devouring uguns liesmas , ar lietus un pērkona negaiss, un krusa,

Mēs lasām citi raksti no Jesajas

Jesajas 13:6,9,10
6 gaudoņa ye ; tajā dienā, kad Kungs ir tuvu ; nāk kā iznīcināšana no visvarenais Dievs.
9 Skatīt , dienā Jehovas nāk , nežēlīgi gan ar dusmām un asa dusmas ; padarīt pamests zemesUn no turienes iznīcināt grēciniekus pantu.
10 Par debesu zvaigznes un uniforma tā nedod savu gaismu : Saule ir aptumšotā viņa pieaug , un mēness nedrīkst izraisīt viņas gaismu.
13 Līdz Es panginginigin debesis un zemi atceļ no viņas vietā dusmas par saimniekiem Kungs , un dienu viņa asa dusmas,

Jesajas 10:03
3 Un , ko jūs darīt apskate diena, Un iznīcināšana nāk no tālu? kam būs ye bēgt palīdzēt ? un kur būs jūs atstāt savu slavu ?

Jesajas 22:05
5 dienā problēmas un pārpratumus, no Kungs, Kungs Cebaots , ielejā redzējumu ; neveiksmes sienām un kliegšana uz kalniem. ( kliegšana uz kalniem nozīmē " paghudyat " )

Jesajas 63:1-6

Pirmdiena, 21 Dec 2009


Uguns

Ļaujiet mums tagad uzzināt, ko definīciju uguns tutupok debesis un zemi. Ļaujiet mums uzzināt litiral ugunsgrēka vai ne. Mēs sākam ar 3:7,10,12 2 Peter

2 Peter 3:7,10,12
7 Bet debesis un zemi, ar to pašu vārdu uzglabāta līdz Ugunsdzēsības, Kuras rezervētas dienā spriežot un neticīgs vīriešu iznīcināšanu.
10 Bet Tā Kunga diena kā zaglis , lai šajā dienā debesis būs iet prom ar lielu troksni, Un lietas debesīs tiks izšķīdināta ar kvēls siltuma, zemes un darbi tika nodedzinātas , pamatojoties uz.
12 un sirsnīgi vēloties nāk no dienas, kad Dievs , par kuru dedzināšana debesis būs izšķīdis , un debesīs objekti tiks kūst galējā siltumu?

Nemainīgs, Bībele paskaidrot . Mēs mācāmies pasākuma laikā .

Zephaniah 1:2-5,7,14,15,18
2 Es pilnīgi patērēs viss uz zemes , saka Tas Kungs .
3 Es patērē cilvēks un zvērs, es patērē vistas debesīm , un jūras zivis , un klupšanas ar nelabsUn būs nogrieztam cilvēks uz zemes , saka Tas Kungs .
4 Un es stiept no manas puses pret Judah , un visi Jeruzālemes iedzīvotāji , un Es nogrieztam palieka no Baal no šīs vietas , un priesteru vārdi Chemarim;
5 Un dievkalpojumu no debesīm uz jumta no mājas , un tiem, kas zvēru uz Jehovas un zvēru tās vārdā to karali ;
7 Hold tavs Kungs Dieva , lai par Jehovas diena ir tuvu: Kungs hath sagatavoja upuriViņš iesvētīja viņa viesiem.
14 lielā diena Jehovas ir tuvu , tuvu un steigā ļoti , pat balss dienā Tas Kungs : varens vīrietis ir raudāt tur rūgti .
15 diena būt diena dusmas, dienā, grūtības un ciešanas, dienas liktenis un iznīcināšanu, dienā, tumsas un drūmums, dienā mākoņi un bieza tumsa,
18 Ne viņu sudrabs , ne zelts nevarēs sasniegt tos dienā dusmas Kunga, Bet viss zeme ir ar uguns viņa greizsirdība: Veikt viņam , jā, beigas , viss, kas mīt zemē .

Jeremijas 46:10
10 Attiecībā uz diena ir Tā Kunga, Lord of saimniekiem , diena atriebība, lai atriebtu par viņa ienaidniekiem , un zobens ir rīt , un ir pārsātināts, Un to asinīm: lai Kungs, Kungs Cebaots , ziemeļos ar upes upuri Eifratas

Jesajas 34:4,5,6,8
4 un Debesu uzņēmējas ir atlaista, un debesis ir kā spirāle, Un visi viņu mītnes iekrīt kā lapu savītums par vīnogulāju , un kā , kas lapu fig .
5 Par manu zobenu ir piedzēries debesīs: Lūk, tā nokritīs uz Edom , un mana nolādēt cilvēku, pie atbildības.
6 Tā Kunga zobens ir piepildīta ar asinīm, Made tauku ar barojuma , asinis jēru un kazu, tauki no nierēm un aunus : Par upuri Tam Kungam , kas BozrahUn liels nokaušanas zemes Edom .

Jesajas 63:1-5
1 Kas tas ir , ka nāk no Edom , ar krāsotu apģērba gabalus no Bozrah? ir slavens ar savu apģērbu, ceļo diženumu viņa spēks ? Es , ka runāt taisnību , varens , lai saglabātu.
2 Kādēļ jūs sarkana tavs apģērbu, un tavs apģērbi , piemēram, viņam treadeth ar vīna spiede ?
3 Man ir trodden vīna spiede tikai , un pilsēta nav ar mani : jā, es trod tos mīnu dusmas , un Es mīdīt tos manā dusmasUn viņu asinis ir apsmidzināti uz manu apģērbu , un es iekrāso visas manas tērpus .
4 Attiecībā uz no atriebības diena bija manā sirdīUn gadu mana izpirkti ir pienācis .
5 Un es izskatījās , bet ne palīdzēt , un es prātoju, ka nav stabilas , tāpēc es saglabāti savu roku , un manas dusmas , tas ilgstoši mani.
6 Un es trod nosaka tautu manas dusmas , un padarīt tās piedzēries manā dusmas , un uz zemes viņu asinīm .

Jesajas 47:13,14
13 Vai jums nepatīk visvairāk jūsu padomu : stāvēt Tagad pravietot ar debesīm un zvaigznēm , mēness mangingilala parUn saglabāt tev no šīs lietas notiek ar Jums .
14 Redzi , tās ir rugāju ; dedzināt viņus ar uguni , viņi neizsniedz sevi no varas liesmas: Nav babaga uz mapagpapainitan , vai uguns mauupuan pirms tam.

Nahum 01:06
6 Kas var stāvēt pirms viņa sašutums ? un kuras var ievērot ar mežonība viņa dusmas ? viņa dusmas ir ielēja patīk uguns, Un ieži ir sadalīti gabalos , kuru viņš.

Jeremijas 15:14
14 Un es radīs ar savu ienaidnieku zemē, ko tu zini nav; par uguns ir iedegusies manā dusmas, kas apdegums jums.

Jeremijas 23:29
29 nav Mans vārds patīk uguns? saka Tas Kungs , un piemēram, āmuru , kas breaketh rock?

Kāda tad ir uguns nozīmi ? Nav Dieva vārds ?

Te ir daudz pierādījumu tam, ka uguns vārds nāk no viņa mutes , un sacīja arī periodā, kad iespējams.

Dziesma 18:7,8,9
7 Nauga un tad shook zemes , arī kalnu pamati tiek pārvietoti , un nauga, Jo viņš bija dusmīgs .
8 pieauga dūmi no viņa nāsīm , un uguns no viņa mutes sumupok: Nangagalab plaušas ar to.
9 Viņš nolieca debesis arī , un uz leju , un tumsa bija zem viņa kājām.

Jesajas 30:27,30,31
27 Skatīt , nosaukums Kunga nāk no tālu, Burning ar viņa dusmas , un biezs dūmu umiilanglang : viņa lūpas ir pilns ar sašutumu , un viņa mēle kā devouring uguns:
30 Un Kungs ir iemesls viņa brīnišķīgo balsiUn ieviest kaujas roku , ar sašutums viņa dusmas, Un liesmas devouring uguni, ar lietus un pērkona negaiss, un krusa,
31 Lai caur balss Kunga punktā asīriešu , kātu smiting .

Atklāsmes 11:05
5 Un ja kāds grib sāpināt tos , kas uguns no viņu mutēm , un to ienaidnieki devoureth, Un, ja kāds grib sāpināt viņus jāmirst šādā veidā.

Jeremijas 05:14
14 Tādēļ tā saka Dievs Tas Kungs Cebaots , Tā kā jūs runāt šo vārdu , lūk , Es darīšu manas vārdus mutē uguns, Un šo cilvēku koks , un viņi rīt viņiem .

Jesajas 30:26,27
26 Turklāt no mēness gaisma ir kā dienas gaismā , un ņemot vērā Saule ir septiņkārt , jo gaisma septiņu dienu laikā, Tie dienā Lord ievainots viņa cilvēki, un dziedēt trieka viņu brūces.
27 Skatīt , nosaukums Kunga nāk no tālu, Burning ar viņa dusmas , un biezs dūmu umiilanglang : viņa lūpas ir pilns ar sašutumu , un viņa mēle kā devouring uguns:

Tātad nav uguns litiral definīciju uguns tutupok debesis un zemi.

Malachi 3:1-3
1 Redzi, es nosūtīt savu kurjeru , un viņš sagatavo ceļu pirms mani: un Lord kuriem jūs meklēt , ir pēkšņi ierodas viņa templis , pat kurjers un derības , kurām jūs priecātos : redzi, Viņš nāk , Saka par saimniekiem Kunga .
2 Bet , kas var pildīt dienā, kad viņa nāk ? un kas paliek , kad viņš parādās ? jo viņš ir kā rafinētāja uguns , un tāpat pilnīgāku:
3 un Viņš sēdēt kā rafinētāja un sudraba attīrītājs : un viņš attīra dēli Levi, un tīru tos kā zeltu un sudrabu , un tās piedāvā Yahweh piedāvājumu taisnībā .

Matthew 03:11
11 Es tiešām kristīs jūs ar ūdeni, sacīja nožēlošana : bet viņš , ka nāk pēc manis , ir spēcīgāks nekā es , ka es neesmu cienīgs , lai veiktu savas kurpes : viņš kristīs jums ar Svēto Garu un uguni ;

Dieva Vārds ir Gars .

John 6:63
63 būtību , kas dod dzīvību , miesa nav peļņu; vārdus , ka es runāju unto jums ir gars, Un tie ir dzīvi.

Gars arī uguns .

Tiesību akti, 2:2,3,4
2 Un pēkšņi nāca no debesīm skaņas kā humahagibis spēcīgs vējš , un piepildīja visu māju savu krēslu .
3 un šķita, ka viņiem patīk mēles uguns, Kuras nagkabahabahagi , un asaris uz katru no tiem.
4 un tie visi ir piepildīti ar Svēto GaruUn sāka runāt dažādās valodās , saskaņā ar Garu , ko viņi runā .

Mēs sākām ar 3:7,10,12 2 Peter , ja mēs paaugstinātu lasīšanas 2 Pētera 3:05 mēs zinām :

2 Peter 03:05
5 Šajā viņi tīši aizmirst , ka ir debesis no vecajām , un zeme sablīvēta no ūdens un ūdenī, ar Dieva vārdu;
6 Šī kādā veidā pasaule bija , ir pārplūda ar ūdeni , gāja bojā :

Ar ko? Dieva vārds neviens cits . Mēs atkārtot dzejolis 7

7 Bet debesis un zemi, līdz pats vārds uzglabā up ugunskura , kas ir rezervēti pret diena spriežot un neticīgs vīriešu iznīcināšanu.

Lūdzu, skaidri to?

Matthew 24:35
35 debesu un zemes būs iet prom , bet mani vārdi nav iet prom .

Dieva vārds ir uguns nav jāmirst . Bet to, kas Dieva vārdu visā zemes tutupok ? Atbilde: Visi Dievs ir runājis caur praviešiem .

Luke 21:22
22 Attiecībā uz šiem ir dienas atriebība , kas atbilst visiem šīs lietas ir rakstīts .

Sestdiena, decembris 19, 2009


Dark no Saules , Mēness un zvaigznes

Ļaujiet mums zināt, ko jūs domājāt ar tumšā no saules , mēness un zvaigznēm. Mēs let Bībele ir atklāt .


Atklāsmes 6:12,13
2 Un es redzēju , kad viņš atvēra sesto zīmogu , un tur bija liela zemestrīce , un Saule kļuva melna kā maisu audekls matu tumšs , un viss mēness kļuva kā asinis;
13 un debesu zvaigznes krita uz zemes, kā vīģes koks augļu isinasambulat kad pēršana spēcīgs vējš viņas mazo jauniešu augļus.

Jesajas 13:10,13
10 Par debesu zvaigznes un uniforma tā nedod savu gaismu : Saule ir aptumšotā viņa pieaug , un mēness nedrīkst izraisīt viņas gaismu .
13 Tāpēc es panginginigin debesis un zemi atceļ no viņas vietā dusmas par saimniekiem Kungs , un dienu viņa sīva dusmas ,

Joel 2:2,10,31
2 Dienas no tumsas un gloominess , mākoņu un biezu tumsu dienu , jo dawn izplatīšanos uz kalniem : liels cilvēku un spēcīgs , nekad nav bijis nekad , piemēram , neviens to vēl ir vairāk pēc tam , līdz gados daudzas paaudzes.
9 Viņi lēciens uz pilsētu , viņi darbojas uz sienas, Tās uzbraukt up mājas, viņi ieraksta kā zaglis logiem.
10 zeme ir Quake pirms tos debesis ir trīsas : saules un mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs

Ezekiel 32:7
7 Un , kad es nautas , es uz debesīm , un padarīt zvaigznes punktu, man ir mākonis uz saules un mēness nedod savu gaismu .

Matthew 24:29
29 Tūlīt pēc liksta šo dienu saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu, un zvaigznes zaudē spēku no debesīm , un to pilnvaras debesīs ;

Jesajas 34:4,5,6
4 Un debesu uzņēmējas ir, un debesis ir kā spirāle , un visas uzņēmējas zaudē spēku kā lapu savītums par vīnogulāju , un kā , kas lapu fig .
5 Lai mans zobens ir piedzēries debesīs : lūk , tā nokritīs uz Edom , un mana nolādēt cilvēku, pie atbildības.
6 Tas Kungs ir piepildīta ar asinīm, taukiem ar barojuma , asinis jēru un kazu, tauki no nierēm un aunus : Par upuri Tam Kungam ar Bozrah , un liels nokaušanas zemes Edom.

Ezekiel 08:16
16 Un viņš cēla mani iekšējā tiesas nama Kungs , un redzi , no templis Jehovas durvis , starp lieveņa un altāra , bija par pieciem un divdesmit vīrieši , ar muguru pret templi , un vērsta austrumu virzienā, un tie dievkalpojumu saule uz austrumu pusē.

Ecēhiēla 6:3,4,8 , 11-13
3 Un teikt , Ye kalni Izraēlas , dzirdēt Kunga vārdu . Tā saka Kungs Dievs , kas kalnos un pauguri, upes un ielejas : Lūk , Es pat es , dos zobenu pār jums , un es būs iznīcināt jūsu augstas vietas.
4 un Jūsu altāri ir pamests , un jūsu attēli tiek sadalīti, Un es nolaist savu slain vīriešu priekšā savu elku .
8 Tomēr man būs atstāt atlikumu, Tātad jums ir daži , ka izbēgt zobens starp tautām, kad jūs ir izkaisītas pa valstīm.
11 Tā saka Tas Kungs Dievs , Šmite ar tavs roku, un zīmogs jūsu kājām , un saku , Ak ! visu ļauno abominations no mājas uz Izraēlu, lai tajos ietilpst ar zobenu , ar badu, buboņu mēris un.
12 attālo mirs no buboņu mēris , un ir netālu zaudē spēku ar zobenu , un malabi un apkārtne mirt pa bads: Tādējādi es paveikt savu dusmas uz tiem.
13 un Jūs zināt, ka es esmu Tas Kungs , kad viņu slain vīrieši ir starp viņu idols ap viņu altāriem, pēc katram augsta kalna , visi topi no kalniem, Un zem katra zaļa koka , un saskaņā ar katru bieza ozola , kur viņi piedāvāja salda garša visiem saviem elkiem .

Jeremiah 7:30,31,32
31 Un tie būvēti augstu vietu Tophet, ielejā dēls Hinnom, Lai apdegums viņu dēliem un meitām uguns , ko es komandēja ne , ne ienāca manā prātā .
32 Tādēļ , lūk, dienu nāk , saka Kungs , ka viņš sauc Tophet , ne dēls Hinnom ielejas , bet kaušanas ieleja : par tās apglabāt ar Tophet , līdz nav vieta, kur apglabāt .
33 cilvēku struktūras ir gaļas debesu vistas , un zvēri zemes : un neviens to baidīt tos.

Jeremijas 32:35
35 Un tie būvēti augstu vietu Baal, ielejā dēls Hinnom, Lai iet caur uguni savu dēlu un meitu uz Molech , ko es pavēlējis viņiem nav , ne ienāca , manuprāt , ka viņi šo riebums , izraisīt Judah .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 Par lūk , tajās dienāsUn šajā laikā , kad es atpakaļ nebrīvē Jūdu un Jeruzālemi.

2 I pulcēsies visas tautas , un dos tām ielejā Jehoshaphat, Un atsaukties ar viņiem tur mana tauta un mans mantojums Izraēlu, kuriem tie ir izkaisīti starp tautām, un šķīrās mana zeme ,

13 Izveidot sirpi , uz ražu , ir pienācis : nāk , iet, lai vīna spiede ir pilna, mucas pārpildes , viņu grēcīgums ir lieliski .

14 Ļaudis , ļaudis ielejā lēmumu! Tajā dienā, Jehovas ir tuvu ielejā lēmumu.

15 Saule un Mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs .

16 Un Jehova būs rēkt no Zion , un izdvest balsī no Jeruzālemes , un debesis un zeme būs sakrata, Bet Tas Kungs būs cerību savai tautai , un pierādījumus par Izraēlas bērniem.

18 Un šajā dienā , ka kalni ir piliens salds vīns un kalni ir plūsmas ar pienu , un visi Judah avoti ir plūsmas ar ūdeņiem, un strūklaka nāk tālāk no māju, Un ūdens ielejā Sittim .

Jesajas 47:13,14
13 Vai jums nepatīk visvairāk jūsu padomu : stāvēt Tagad pravietot ar debesīm un zvaigznēm , mēness mangingilala parUn saglabāt tev no šīs lietas notiek ar Jums .
14 Redzi , tās ir rugāju ; dedzināt viņus ar uguni , viņi neizsniedz sevi no varas liesmas: Nav babaga uz mapagpapainitan , vai uguns mauupuan pirms tam.

Jeremijas 02:28
Bet 28 kur ir jūsu dievi , ka jums ir veikuši , lai jūs? ļaujiet viņiem rodas , ja viņi var ietaupīt jums laikā jūsu nepatikšanas: Lai pēc skaita tavs pilsētas ir tavs dievi , O Judah .

Jeremiah 8:2,12
2 Un tie izplatību saules un mēness , un visi debesu uzņēmējas , tie bija, Un tie kalpoja , un viņi sekoja viņam , un ko viņi meklēja, un kam tie dievkalpojumu: Nav savākta , vai aprok , tos pēc zemes.
12 Vai tie bija kauns , ja tie izdarīti riebums ? Nē, tās nebija vispār kauns , ne varēja tās sarkt : tādēļ tie ietilpst * Starp tiem, kas attiecas; kad tās apskate tos izmet, saka .

* In vidū idols

Jesajas 47:13
13 Vai jums nepatīk visvairāk jūsu padomu : stāvēt Tagad pravietot ar debesīm un zvaigznēm , mēness mangingilala par un saglabāt tev no šīs lietas notiek ar Jums.

Mozus 17:03
3 un gāja , un kalpoja citiem dieviem un pielūdz to , vai saule, vai mēness , vai kāda no debesīm uzņēmējas I iniutos;

2 hronikas 33:5
3 Jo viņš būvēts no jauna augstas vietas, kas Hiskijas viņa tēvs : un viņš uzcēla altāri līdz Baal , un kas audzēm un pielūdza visi uzņēmēja debesu un tā kalpoja viņiem,
4 un Viņš uzcēla altāri , kas māja, ko Tas Kungs teica Jeruzalemē ir mans vārds uz visiem laikiem .
5 Un viņš uzcēla altāri ar daudzām debesīm divas tiesu nama Kungs.

2 Kings 17:16
16 Un viņi atstāja visus Kunga baušļus viņu Dievs , un padarīt tās izkausēta attēlus , pat divi teļi, un kas birzs , un pielūdza visi uzņēmēja debesu , un kalpoja Baal .

2 King 21:3,4,5
3 Par viņš uzcēla atkal liels vietas kas Hiskijas viņa tēvs, un viņš audzē up altāri uz Baal , un ir birzs , tāpat kā Ahab karalis Izraēlā , un pielūdza visu uzņēmējas debesīm , un tā kalpoja viņiem .
4 un Viņš uzcēla altāri , kas māja, ko Tas Kungs teica Jeruzalemē būs man manu vārdu .
5 un viņš uzcēla altāri , lai visu uzņēmēja debesu divos tiesu nama.

2 Kings 23:05
5 Un viņš ņēma priesteri palasamba elkiem , kuru karaļi no Judah ordained , lai sadedzinātu vīraks augsto vietās no Jūdas pilsētāmUn vietām apkārt Jeruzalemes ; viņiem arī, ka brūnināts vīraks uz Baal , saule, mēness un zvaigznes, un visi debesu uzņēmējas.

Acīmredzot saule, mēness un zvaigznes ir viņu elku pielūgsmes un izmanto viltus praviešiem to prophecy . Tātad no saules tumšs, mēness un zvaigznes ir sakāvi viltus dievs , sātans un viņa ministriem .

Par viltus dieva Babylon sabrukuma arī samazinās. Un krišanas Babylon būs sabrukums un uzvarēt sātana un viņa sabiedrotajiem .

Jesajas 14:12,13,14
12 Cik tu esi samazinājies no debesīm, O rīta zvaigzne , dēls no rīta ! cik tu esi samazināt uz zemes , kas didst vājina tautu !
13 Un jūs teicāt , lai sevi , Es pacelties debesīs , es pacilāt manu troņa virs Dieva zvaigznēm, Un es sēdēt par mount no draudzes , pēdējam daļas ziemeļu:
14 Es pacelties virs augstumu mākoņiem, es būšu kā Visaugstākais .

Kādas vietas apgabalā uz ziemeļiem no velns grib nākt klajā ?

Psalmi 48:1,2
1 liels ir Kungs, un tām jābūt glaimot , mūsu Dieva pilsētā, viņa svēto kalnu .
2 Skaista pacēlums , prieks par visu zemi, kalnu Ciānas par ziemeļu pusē, pilsēta ir ļoti King.

Acīmredzot ievietoja idols mājā Kunga šorīt aka Sātans . Norāda šeit kritumu un elku sakāvi, ar statuja un attēlu , vai nē.

Ne tikai elks ar attēlu un statuja tiek uzskatīts par elku . Ja pravieši un skolotāji ir viltus un bez izpratnes , kas viņiem piezvanīt god elks . Vienkārši domāju viņi ir Dievs , un Dievs domāt viņi ar savu desmito tiesu , dažādu piedāvājumu.

viltus dievs kad katram augsta kalna , visi topi no kalniem , augstā vietās , māja sadalīti .

Jeremijas 50:2
2 atzīt ye starp tautām, un publicēt , un izveidot standarta, publicēt , un nav slēpt : proti, Babylon ir pieņemts , Bel ir sagrāvusi, merodach viņš zaudēja samaņu , viņa attēli tiek izvirzīti kauns , viņas idols ir raizējoties .

Jeremiah 51:47,53
47 Tādēļ , lūk, dienas nākt , ka Es sodītu graven attēlus Babylon, Un viņas visu zemi ir izturējusi, Un visi mangabubulagta slain viņam viņas.
53 Kaut arī Babylon būtu montēt līdz debesīm , un, lai gan viņai vajadzētu stiprināt augstumu viņas izturību , tomēr pienācis viņas spoileri no manis , saka Kungs .

Micah 1:5,7
5 pārkāpums no Jēkaba ir visu šo , un par Israēla nama grēku , Kāda ir Jēkaba pārkāpums ? ne Samaria ? un kādi ir augsts vietām Judah ? Jeruzaleme nav?
7 Un visi viņas graven attēlus gabalos , un visas viņas algas devoured uguns, un visi viņas idols es likt sagrauts, Par īri prostitūta viņa savākto un noma prostitūta mangauuwi .

Jeremiah 10:11,15
11 Līdz ar to jūs saku tiem, Dievi , kas nav veiktas debesis un zemi, tie bojāties no zemes un zem debess.
15 Tie ir tualetes , darba kļūdas: vizītes laikā tiem viņi patērē.

Jesajas 21:09
9 Un redzi, šeit nāk ratu vīriešu , jātnieku pa pāriem . Un viņš atbildēja un sacīja: Babylon ir samazinājies , ir samazinājies , un visi graven attēli no viņas dieviem viņš hath sadalīts unto zemes.

Jesajas 24:23
23 Pēc tam izturējusi mēness, Un Saule ir kauns: par saimniekiem Kungs būs valdīt par Mount ZionUn Jeruzalemē , un pirms viņa vecāku ar godību .

Tātad tiesības , kas nozīmē, tumšā no saules , mēness un zvaigznes , kas elkiem .

Zobenu , badu un buboņu mēris

Tas ir tiem saka 4. zīmols notiek vienlaicīgi . Viņi ir pārliecināti, ka tie, kas Kristus ir patiešām vienkārši cilvēku . Nav brīnums, ka tie izskaidro kļūdu , kas Bībeles garā pravietojumiem , jo tie ir cilvēku , nevis Dievu .

Atklāsmes 6:7,8
7 Un , kad viņš sāka ceturtais zīmols, es dzirdēju balsi no ceturtās dzīvo radību sakot , Nāc .
8 Un es izskatījās , un redzi gaiši zirgs : un tam , kas sēdēja šeit ar nosaukumu Nāve , un Hell sekoja ar viņu. Un viņi bija dota vara pār ceturto daļu no zemes , nogalināja zobena , un bads , un mēris , un mežonis zvēri zemes.

Jeremiah 16:4,6
4 Viņi mirst no smagu nāves gadījumu : tie nožēloja , vai aprok viņiem, viņi ir kā mēslu uz zemes , un tos patērē zobena , un badsUn viņu ķermeņi bija būt pārtiku gaisa putniem , un zvēri zemes.
6 liels un mazs to die šajā zemē ; tie nav aprakti , vai tie būs žēlošanās cilvēki, Vai tie sagriezti vai tām ;

Jeremijas 25:33
33 Un slain Kunga šajā dienā, no viena gala no Zemes uz otru galu uz zemes : tie nedrīkst būt nožēloja , nedz savākta , ne aprakts : tie ir kūtsmēsli , uz zemes.

Jeremijas 24:10
10 Un Es sūtīšu zobenu , bads un mēris, Starp tiem , līdz tie tiek patērēti zemes , ka es deva viņiem un viņu vecākiem.

Jeremijas 21:5-9
5 un Es pats būs cīņa pret tevi ar izstieptu roku un ar spēcīgu roku, jo dusmas, un dusmas , un ļoti dusmas.
6 Un es Šmite iedzīvotājiem šī pilsēta , vīrietis un zvērs : viņi mirst no liela sērga.
7 Un pēc tam , saka Kungs , es sniegs Zedekiah karalis Judah , un viņa darbinieki , un cilvēki, un tiem, kuri paliek šajā pilsētā no buboņu mēris , no zobena , un no bada, no Nebukadnecars karalis Babylon puses, un to ienaidnieki puses, un uz rokas , kuri meklē savas dzīves : un viņš Šmite tos ar malu zobenu , viņš apžēlot tos , ne žēl , ne rezerves jebkurš .
8 Un cilvēki saka , Tā saka Tas Kungs , Redzi , es pirms jums dzīvesveidu un nāves ceļu,
9 Viņš ka abideth šajā pilsēta mirt pa bads , un ar zobenu un apkopošanat, bet , un falleth uz haldiešu , ka apsēst tu , viņš dzīvo, un viņa dzīve būs viņam .

Jeremijas 27:13
13 Kāpēc jūs iet bojā , tu un tavs cilvēki, ar zobenu , ar badu, buboņu mēris un, kā Jahve ir runājis par to valstu , kas nav kalpot karalis Babylon ?

Jeremiah 38:2,3
2 Tā saka Tas Kungs , Viņš ka abideth šajā pilsēta mirst ar zobenu , ar badu, buboņu mēris un, Bet šķiet, haldiešu dzīvos , un viņa dzīve būtu par upuri viņam , un viņš dzīvo.
3 Tā saka Tas Kungs , Šī pilsēta ir dota uz armijas un karalis Babylon rokās , un viņu.

Jeremiah 11:22,23
22 Tādēļ tā saka par saimniekiem Kungam : Lūk, es sodīt viņus : jaunekļi ir miruši ar zobenu , to dēli un meitas mirs , jo no bada;
23 Un tur nedrīkst būt palieka no tiem : par I sniegs ļauno jābalstās uz Anathoth vīriešiem, pat gadā viņu apskate.

Jeremijas 23:12
12 Līdz ar to tā ir unto tos kā slidena tumsā : tie brauc , un ietilpst tajā : jo Es sniegs ļauno tiem , pat gadā viņu apskate, saka .

Jeremijas 15:02
2 iet , kad tie teica, Kur ir mēs ? Tad tu būsi pateikt viņiem , Tā saka Tas Kungs , nāvi, nāves , un zobens , zobenu , un bads , lai bada , un nebrīvē , uz nebrīvē.

Jeremijas 43:11
11 Un viņš nāk , un Šmite no Ēģiptes zemes , ka viņš šo nāve tiek likts uz nāvi , un tiem gūstā atrodas nebrīvē , un ka zobens ir zobens .

Jeremijas 44:28
28 Un viņi , ka izvairīties no zobena atdod zemi Jūdas no zemes Ēģiptes , nedaudz, un viss palieka no Jūdas , kas stājās zeme Ēģiptes uzturēšanos tur , ir jāzina kura vārds paliek spēkā, raktuves , vai savējo .

Ezekiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 trešā daļa būsi tu apdegums ar uguns vidū pilsētā , kad aplenkuma laikā ir izpildīti, Un veikt trešo daļu, un sodīt ar zobenu apkārt , un trešā daļa tu būsi izkliedi , kas vējš , un es izņemt zobenu pēc tiem.
9 un Es darīšu jums man nav darīts, un es joprojām patīk , visiem tavs abominations .

11 Tādējādi , kā es dzīvoju , saka Kungs Dievs , protams , jo tu esi aptraipīts manu patvērumu ar visām tavs riebīgs lietasUn ar visām tavs abominations , tāpēc es arī samazināsies tevi , ne to manas acis , un es arī nav rezerves .
12 Par trešo daļu, tev ir jāmirst ar buboņu mēris , un bads patērē tos no jūsu vidū , un trešā daļa zaudē spēku ar zobenu apaļas par tevi , un trešā daļa es izkliedi visos virzienos , un izņemt zobens pēc .
13 Tādējādi ir mīnu dusmas , un es radīs savu dusmas uz tiem , un man ir mierināja : , un viņi zina, ka Es, Tas Kungs ir runājis manā centība , kad man ir jāizpilda savas dusmas tiem.

14 Turklāt, lai tevi bēdas un pārmestStarp valstīm , kas ir ap jums , ir aktuāli visiem , kas .
16 Kad es nosūtītu tos ļaunuma bultas no bada , iznīcināšanu , kuru es nosūtīs iznīcināt jums . Un palielinās bads pār jums , un būs pauze jūsu darbiniekiem maizes ;
17 un Es sūtīšu pār jums bads un ļauno zvēri, Un tie laupīt tevi : un sērga , un asinis plūst caur tevi , un es dos zobenu uz tevi : Es, Tas Kungs ir runājis .

Nelietojiet salīdzināt Dievu ( verse 9) , bet mēs lasot Atklāsmes ka Kungs to darīs . Ja tādēļ ir Ezekiel 05:12 ir tāds pats 06:08 Atklāsmes
Ezekiel 6:3,4,8,9,11-13
3 Un teikt , Ye kalni Izraēlas , dzirdēt Kunga vārdu . Tā saka Kungs Dievs , kas kalnos un pauguri, upes un ielejasLūk , Es pat es , dos zobenu pār jums , un es būs iznīcināt jūsu augstas vietas.
4 un Jūsu altāri ir pamests , un jūsu attēli tiek sadalīti, Un Es nolaist jūsu slain vīrieši pirms jūsu elkiem.
8 Bet es atstāt palieka , lai jūs varētu būt , ka izvairīties no zobena starp tautām, kad jūs ir uz zemes .
9 Un tie , ka aizbēgt no jums atcerēsies mani starp tautām kurp viņi nebrīvē , kā es salauzu ar whorish sirdi , kas atkāpās no manis, un viņu acīs, prostitūta pēc to idols, Un viņi nīst sevi pašu redzesloka par ļaunumu , ko tās ir visas abominations .
11 Tā saka Tas Kungs Dievs , Šmite ar tavs roku, un zīmogs jūsu kājām , un saku , Ak ! visu ļauno abominations no mājas uz Izraēlu, lai tajos ietilpst ar zobenu , ar badu, buboņu mēris un.
12 attālo mirs no buboņu mēris , un ir netālu zaudē spēku ar zobenu , un malabi un apkārtne mirt pa bads: Tādējādi es paveikt savu dusmas uz tiem.
13 un Jūs zināt, ka es esmu Tas Kungs , kad viņu slain vīrieši ir starp viņu idols ap viņu altāriem, pēc katram augsta kalna , visi topi no kalniem, Un zem katra zaļa koka , un saskaņā ar katru bieza ozola , kur viņi piedāvāja salda garša visiem saviem elkiem .
14 Un Es izstiep roku pret viņiem , un es dos zeme sagrauts un atkritumiem, no tuksneša uz Diblah , visās to habitations : un viņi zina, ka es esmu Tas Kungs .
Attiecībā uz Ezekiel 2 punktā ir teikts, ka 5 dienu pasākums ir diena aplenkuma un teica kalni un pauguri , upes un ielejas. Kāpēc ? Jo ir idols . Bez zobens , bads , buboņu mēris un savvaļas dzīvniekiem , kas nosūtīs Kungs , viņš būs arī bēdas un iznīcināšanu . Ecēhiēla 05:14 un Ezekiel 06:14


Ko Jēzus teica par dienu aplenkuma ?

Luke 19:43,44
43 Jo jūs tuvākajās dienās , Jūs babakuran sienas ienaidnieks , un apstāt jums, Un uz pusi gigipitin,
44 Un ilulugso uz zemes , un jūsu bērni jums ; un tie nav atvaļinājumu tev akmens uz akmens: Lai tu esi , nav zināms laiks tavs apskate .

Laipni lūgti Luke 21:20-25
Bet 20 kad redzēja cietoksnis no saimniekiem aizstāvēt Jeruzalemes, Tad zinu, ka viņas iznīcināšana bija gandrīz .
21 Tad tie , kas Jūdejā bēgt uz kalniem , un ievērojot pilsētas nāca tālāk , un šajā jomā nedrīkst nonākt pilsētu.
22 Jo tie ir atriebība dienu, Ka izpildītas visas šīs lietas ir rakstīts .
23 Bēdas nagdadalangtao , un tajās dienās māsu ! jo tur būs liels avāriju uz Zemes , un šajā valstī dusmas .
24 Un tajos ietilpst ar zobenu, un to rezultātā pašu visās tautām : un Jeruzālemes trampled ar pagāniem , lai izpildītu laiku pagāniem .

Turpināt lasīt punktā
25 Un tur jābūt zīmēm, kas saules un mēness un zvaigznes, un uz zemes ciešanas valsts , kurā matitilihan pareizai jūras un uzbriest ;

Tajā teikts šī sprieduma 25 arī 6. zīmoli. Vai atceraties, mēs sākām 4. zīmolu ?

Šeit ir viņu skaidrojums par četriem zīmoliem .
jātniekus , uzskata par ceturto zīmogu tika atklāta , norāda turpmāku izplatīšanos un katoļu baznīcas paplašināšanu apjomu , kuru jauda ir sasniegusi vairāk nekā ceturtā daļa no zemes.
Prom nozīme un neskaidrību , jo tie nogalināt zobena , bada un sērga ir dievkalpojumu no idols . ( Ecēhiēla 05:11 )

Vizītes laikā ...

Mēs atrast , ja jūs apmeklējat laikā Jēzus viņam teica 19:44 Lūkas .

Luke 19:43,44
43 Jo jūs tuvākajos dienām , Jums babakuran sienu ienaidnieks , un ielenkt jums , un jūs gigipitin pusē,
44 Un ilulugso uz zemes , un jūsu bērni tevi : un tev tās neatstāj akmens uz akmens ; jo tu esi , nav zināms laiks tavs vizīte.

Mēs vispirms atrast attiecas notikt apmeklējuma laikā .

Jeremiah 11:22,23
22 Tādēļ tā saka par saimniekiem Kungs , Redzi, es sodīt viņus : jaunekļi ir miruši ar zobenu , to dēli un meitas mirs dēļ badu;
23 Un tur nedrīkst būt palieka no tiem : par Es dos ļauno vīriešiem Anathoth , pat gadā viņu apskate.

Jeremijas 23:12
12 Līdz ar to tā ir unto tos kā slidena tumsā : tie brauc , un ietilpst tajā : par Es sniegs ļauno tām, Pat gadā viņu apskate, saka .

Jeremiah 48:43,44
43 Paniku , un bedres , un lamatas , kas pēc jums, O iedzīvotājs Moab , saka Kungs .
44 Viņš pamet no bailēm , ietilpst bedrē , un viņš iegāja bedrē tika pieņemts lamatas: Jo es dos viņam Moab , gadā apmeklējot viņu, saka .

Jesajas 24:17-23
17 Bailes , un bedres , un lamatas ir pār jums, O iedzīvotājs zemes.
18 notiktu, kurš aizbēga briesmīgs troksnis būs nonākt bedres , un tas , ka nāk no centra bedre pieņem lamatas : par logiem iepriekš tiek atvērtas, Un zemes pamati būs sakrata .
19 Zemes ir pilnīgi , zeme ir pilnīgi bojāta, zeme tiek pārvietots pa lielu .
20 Zeme ir spole kā dzērājs , un aizvāc kā māja , un pārkāpums tā ir smags tai , un samazinās , nevis pieaug.
21 Un šajā dienā, Lai sodīt ar armijas Kunga augstu virs , un zemes ķēniņi uz zemes .
22 Un viņi pulcējās , jo ieslodzītie ir apkopoti bedres , un slēgt cietumu , un pēc daudzu dienu tos apmeklē .
23 Tad izturējusi mēness un saules kauns: par saimniekiem Kungs ir valdīšanas Mount Zion un Jeruzalemē , un pirms viņa vecāku ar godību .

Jeremiah 50:27-32
27 Noslepkavot visus viņa buļļiem , ļaujiet viņiem iet uz leju, lai kaušanas: Bēdas unto viņiem! par viņu diena ir pienācis , diennakts laikā kopš to apskate .
28 dzirdēt balsi tiem, kas bēgļu gaitās , un izvairīties no zemes Babylon , deklarēt, Zion atriebība par Lord mūsu Dievs , atriebība no viņa templis.
29 kopā loka pret Babylon : visi ye , ka saliekt priekšgala , Encamp pret viņu visapkārt , lai neviens to aizbēgt : atlīdzināt viņai saskaņā ar viņa darbiem , galu galā viņš bija , do unto viņu , sapagka " t viņš ir lepns pret Jehovu , pret Israēla Svētais .
30 Līdz viņas jaunu vīriešu kritumu viņas ielām, un visi viņa ļaudis kara ir samazināt šajā dienā, saka .
31 Redzi, es esmu pret tevi , O tu visvairāk lepojas , saka Kungs , Kungs saimniekiem ; lai tava diena ir pienācis, laiks, jūs apmeklējat.
32 Un lepns ir paklupt un krist , un neviens to paaugstināt viņu uz augšu, un Es iekurt uguni viņa pilsētās, Un tas rīt visapkārt ap viņu .

Ezekiel 20:47,48
47 Un teikt, mežu dienvidiem, dzirdēt vārdu Jehovas : Tā saka Kungs Dievs , Lūk, Es iekurt uguni jums, Un tā rīt katru zaļo koku tevi , un ik sauso koku : liesmojošas uguns nedrīkst rūdīt , un visas sejas no dienvidiem uz ziemeļiem būs jādedzina liesmās.
48 Un visi cilvēki Es Tas Kungs ir uzliesmoja tāNedrīkst rūdīt .

Luke 12:49,52,53
49 Es atbraucu , lai uguns uz zemesUn ko vēl es mīlu , ja jūs apdegums , ka?
52 No šī brīža būs pieci vienā mājā , trīs pret diviem un divi pret trim .
53 Tās tiks sadalītas , tēvs pret dēlu , un pret tēvu , māte pret meitu un meita dēls pret savu māti , māte sieviete pret savu meitu , un pret viņas māte meitu tiesību.

Micah 7:4,6
4 labākais no tiem ir līdzīgi ērkšķiem , pinakamatuwid ir slikti , nevis spiny dzīvžogu : diena, kad tiek pravietots aizsargu , pat dienā vizitācija , nāca: Tagad ir viņi .
6 Sinisiraang atzinību par dēlu tēvs , meita riseth augšu pret viņas māti , meitu pret viņas māti pamati: cilvēka ienaidnieks ir viņa paša mājsaimniecībā .

Liecinieku ( Ecēhiēla 20:47,48 )

Mateja 3:10-12
10 Un tagad , kas gūta norādīja, ka cirvi pie saknes koku ; katrs koks tādēļ , ka nav nagbubungang labi nocirsts un iemests ugunī.
11 Es tiešām kristīs jūs ar ūdeni, sacīja nožēlošana : bet viņš , ka nāk pēc manis , ir spēcīgāks nekā es , ka es neesmu cienīgs , lai veiktu savas kurpes : viņš kristīs jums ar Svēto Garu un uguni ;
12 rokā , viņa grābeklis , un viņš rūpīgi purge savu vārdu , un savākt viņa kviešu uz klēts ; bet pelavas būs apdegums ar neapslāpējams uguns.

Jeremijas 08:12
12 Vai tie bija kauns , ja tie izdarīti riebums ? Nē, tās nebija vispār kauns , ne varēja tās sarkt : tādēļ tie ietilpst starp tām , kas ietilpst ; kad tās apskate tos izmet, saka .

punktos Jūs zināt, ka kaugayan laikā apskate .

Jesaja 34:4-10
4 Un visi debesu uzņēmējas izformē , un debesīs ir kā spirāle, Un visi viņu mītnes iekrīt kā lapu savītums par vīnogulāju , un kā , kas lapu fig .
5 Mans zobens ir piedzēries debesīs : lūk , tas nāk uz leju , uz EdomUn cilvēki manu lāsts , pie atbildības.
6 zobens Kunga ir piepildīta ar asinīm, taukiem ar barojuma , asinis jēru un kazu, tauki no auniem nierēm : lai Kungs hath upuri ir Bozrah , un liels nokaušanas zemes Edom.
7 Un savvaļas vēršu nāks uz leju ar viņiem un vērši ar buļļiem , un to zemes ir asinīs, un to putekļi , kas taukus ar nobarojums .
8 Tajā dienā, atriebība no Kunga gads kompensācija , kas cīņā līdz Zion.
9 Un plūsmām tā tiek pārvērsta piķis , un putekļi to uz sērs , un zeme tā kļūst dedzināšana piķis.
10 nedrīkst rūdīt nakti , ne dienu; Dūmu to ir iet uz augšu uz visiem laikiem , visu laiku sadala, Neviens cilvēks kārto caur to magpakailankailan .

Jesajas 61:1,2
1 Tā Kunga Dieva Gars ir pār mani , jo Kungs svaidīts mani sludināt labas vēstis unto lēnprātīgs , viņš hath nosūtīts mani dziedēt brokenhearted, pasludināt brīvi Captives , un atveriet cietumā ieslodzītajiem;
2 Lai pasludina pieņemams gadu Kungs, un diena atriebība par mūsu Dieva, Lai komforts viss, kas sērot ;

Jesajas 63:1-5
1 Kas ir šis , ka nāk no Edom , ar krāsotu apģērba gabalus no Bozrah ? ir slavens ar savu apģērbu, ceļo diženumu viņa spēks ? Es , ka runāt taisnību , varens , lai saglabātu.
2 Kādēļ jūs sarkana tavs apģērbu, un tavs apģērbi , piemēram, viņam treadeth jo vīna spiede ?
3 Man ir trodden vīna spiede tikai , un pilsēta nav ar mani : jā, es trod tos mīnu dusmas , un mīdīt tos manā dusmas , un viņu asinis ir apsmidzināti uz manu apģērbu , un traipu visas manas tērpus .
4 Attiecībā uz diena atriebība ir manā sirdī , un gads mans izpirktas , ir pienācis.
5 Un es izskatījās , bet ne palīdzēt , un es prātoju, ka nav stabilas , tāpēc es saglabāti savu roku , un manas dusmas , tas ilgstoši mani.

Jeremijas 46:10
10 Par dienu ir Kungs, Lord of saimniekiem , dienā, atriebība , lai atriebtu viņam viņa ienaidniekuUn zobenu ir rīt , un ir pārsātināts , un viņu asinīm: lai Kungs, Kungs Cebaots hath upurēt ziemeļos pie upes Eifratas .

Vai iesaistot tās laikā apskate ?

Hosea 09:07
7 diena apskate nāca, par sodīšanu diena nāks, Kas pazīstams kā Izraēla , pravietis ir muļķis , cilvēks ar garu , ir mad , lai daudzās tavs netaisnību , un jo ienaids ir liels .

Atcerieties, jo Hosea 09:07 . Mēs atkal lasot 19:43,44 Lūkas priekšā .

Luke 19:43,44
43 Jo jūs tuvākajās dienās , Jūs babakuran sienas ienaidnieks , un jūs apstātUn gigipitin uz pusi ,
44 Un ilulugso uz zemes , un jūsu bērni tevi : un tev tās neatstāj akmens uz akmens , tāpēc, ka tu esi , nav zināms laiks tavs vizīte.

Lucas 21:20,21,22,28
Bet 20 kad redzēja armiju Jeruzaleme, Tad zinu, ka viņas iznīcināšana bija gandrīz .
21 Tad tie , kas Jūdejā bēgt uz kalniem , un ievērojot pilsētas nāca tālāk , un šajā jomā nedrīkst nonākt pilsētu.
22 Attiecībā uz tie ir dienas atriebība, Ka izpildītas visas šīs lietas ir rakstīts .
28 Bet, kad lietas sāka notikt , izskatīsies uz augšu, un paceliet savu galvu , lai slēgt savu izpirkšana.

Saskaņā ar Hosea 09:07 , diena apskate ir par atriebības dienā un saskaņā ar Lūkas 21:20,22 diena atriebība vēl notikt nākotnē. Ja tādēļ , ka apmeklējuma diena notiks nākotnē, kā arī citi raksti par praviešiem .

Zerubābels Angel In Austrumi

Zerubābels eņģelis tiešām pieaug no saules ? Ļaujiet mums noteikt šo. Mēs lasām viņu ieviešanu raksta pravieši .

Haggai 2:21,22,23
21 Runā ar Zerubābels gubernators no Jūdas , sacīdams: Es sakrata heavens un Zemes;
22 un Es gāzt troņa karaliste , un es iznīcināt stiprumu Nāciju karaļvalstu, Un es gāzt ratus , un tiem, kas ir viņiem, un zirgiem un to jātniekiem nāk uz leju , katrs vienu zobenu viņa brāli.
23 Tajā pašā dienā, saka par saimniekiem Kungs , Es tev , O Zerubābels, Mans kalps , tad Shealtiel dēls , saka Kungs , un Es darīšu tevi zīmogs, Par esmu izvēlējies tevi , saka Tas Kungs Cebaots .

Skaidrs, ka Kungs sūtīs savu Zorobalel dienā Dievs sakrata debesis un zemi. debesīs trīce un zeme ir netieši jauno derību , kas notiek nākotnē.

Ebrejiem 12:27,28,29
27 Un Šo vārdu vēlreiz ir pinakakahuluganan prom tās lietas, kas drebēja , tāpat kā šīs lietas , lai tie paliktu ārpus kratīt.
28 Līdz saņemšanas valstība jāsaglabāMums ir žēlastība caur to mēs varam ar cieņu un pakalpojumus, lūdzu, Dievs bailes ;
29 Mūsu Dievs ir devouring uguns .

Pāvils saka , lai novērstu joprojām ir pārvietots un nav pārvietots . Lasīt grāmatiņu atklāsme mēs zaudējam , kad trīcēšana .

Atklāsme 6:12-17
12 Un es redzēju , kad viņš atvēra sesto zīmogu , un bija liela zemestrīce , un saule kļuva melna kā maisu audekls matu tumšs , un viss mēness kļuva kā asinis;
13 un debesu zvaigznes krita uz zemes, kā vīģes koks augļu isinasambulat kad pēršana spēcīgs vējš viņas mazo jauniešu augļus.
14 un debesīs šķīrās , jo , ja jūs grāmatu izmisīgu noslīkšanaUn katrs kalns un salas tika pārcelts no savas vietas.
15 un zemes karaļi un prinči , un galvenais kapteiņiem , un bagāts un spēcīgs , un katrs vergs , un ik Freeman , ir nagsipagtago alās un ieži kalns;
16 Un viņi saka uz kalniem un klintīm , Fall par mums, un mēs jūsu seju sēž uz troņa un Jēra dusmām:
17 Attiecībā uz nāca lieliska diena viņu dusmāmUn kurš var stāvēt?

spēcīga zemestrīce 12 dzejolis ir debesīs trīci un uz zemes. 14 dzejolis esot nabalumbon nalulon vai pazuduši debesīm un kalniem , un tā zaudēja ekvivalentu debesīm un zemi. Kad sakrata , kas nozīmē, to nevar aizstāt ar Paul pārvietots. Kas notiks ar pravieša , kad cilvēki slēpjas alās , kā sakot 16 dzejolis rakstiem ? Mēs lasīt rakstus par Jesajas .

Jesajas 2:10,19,21
10 Ievadiet klintī , un paslēpt tev ir putekļu, baidoties no tā KungaUn godību viņa majestātiskums .
19 un cilvēki iedziļināties klintis alas, un alas no zemes , baidoties no tā KungaUn godību Viņa Majestātes , kad viņš piecēlās lai krata vareni zemes.
21 līdz noslēgt ar akmeņiem telpu , un ieži topi , baidoties no tā KungaUn godību Viņa Majestātes , kad viņš piecēlās lai krata vareni zemes.

Uzglabāt cilvēki telpā ieži un rock pieaug dienu no Kunga clefts kratīt zemes. Bez izšķirības pateikt Atklāsmes teica.

Kas vēl citi raksti no Jesajas , kas atbilst grāmatiņu atklāsme ?

Jesajas 13:10,13
10 Attiecībā uz debesu zvaigznes un uniforma tā nedod savu gaismu : Saule ir aptumšotā viņa pieaug , un mēness nedrīkst izraisīt viņas gaismu.
13 Līdz Es panginginigin debesis un zemi atceļ no viņas vietā dusmas par saimniekiem Kunga, Un dienu viņa asa dusmas,

Tas ir tas pats , kas 6:12,13 Atklāsmes un ir 13 Jesajas 13 dzejolis ir redzams Atklāsmes 06:17 par dienu dusmas vai Kunga dusmas .

Zemāk atbilst Atklāsmes 06:14

Jesajas 34:4,8
4 un Debesu uzņēmējas ir, Un debesīs ir kā spirāle, Un visas uzņēmējas iekrīt kā lapu savītums par vīnogulāju , un kā , kas lapu fig .
8 Par dienā, atriebība no Kunga gads kompensācija , kas cīņā līdz Zion.

2 Peter 03:10
10 Bet dienā, Kunga kā zaglis , kurš šajā dienā debesis būs atpakaļ ar lielu troksni, un objekti debesīs tiks izšķīdināta ar kvēls siltuma, zemes un darbi tika nodedzinātas uz zemes.

Jūs varat izlasīt nākamo punktu jāievēro, un , lai noteiktu, kad un kādā veidā tas notiks .

Tagad, ja mēs atgriežamies Haggai 2:21-23 punkts iepriekš, 23 verse saka, ka Zerubābels dos zīmogu. Un kā mēs to lasot 6:12-17 Atklāsmes , lai mēs turpinātu lasījumā 7:1,2 Atklāsmes

Atklāsmes 7:1,2
1 Un pēc Es redzēju četrus eņģeļus stāvam uz četriem stūriem no zemes , kas kompensē četriem vējiem uz zemes , citādi vēja trieciens zemi vai jūru , kā arī par jebkuru koku.
2 un Es redzēju citu eņģeli augošā no celšanās no saules , ar zīmogu dzīvā DievaUn viņš sauca stiprā balsī uz četriem eņģeļiem , kam bija maipahamak zemi un jūru,

Mēs vispirms noskaidrot, kas tuvojas , kā Jēzus teica, kad tumsā no saules , mēness un zvaigznes un kratot debesis un zemi Atklāsmes 7:1,2 , jo tas ir blakus rasties no 6:12-17 Atklāsmes . Izstāstiet 7 Atklāsmes 1 dzejolis "Pēc šīs " Ļaujiet mums izlasīt to pašu notikumu 24:29,30 Matthew

Mateja 24:29,30
29 Bet tūliņ pēc liksta šajās dienās būt satumsa saules un mēness nedod savu gaismu, un zvaigznes zaudē spēku no debesīm , un ir pilnvaras debesīs:
30 Un tad parādās zīme Cilvēka Dēls debesīs: Un tad ir visas ciltis no zemes , un tās redzēt Cilvēka Dēls nāk no debesu mākoņiem ar spēku un lielu godību .

Saskaņā ar Jēzus nāk pēc tam, kad tumsā no saules , mēness un zvaigznes un trīce vai trīce , kas debesis un zemi , ir Cilvēka Dēls . Ja tādēļ , eņģelis augošā pieaug no saules (Atklāsmes 07:02 ), ir Cilvēka Dēls . Un Cilvēka Dēls , jo God'll Zerubābels ( Haggai 02:23 ) šodien yayanigin pangangatalin Dievu vai debesīm un zemi (Mateja 24:29 )

Ļaujiet mums uzzināt, ko vairāk pierādījumu, ka Zerubābels nosūtīs Kristus .

Cakarijas 4:6-10
6 Tad viņš atbildēja un sacīja man , sacīdams: Tas ir vārds no Tā Kunga unto Zerubābels , sakot , nav ko var , ne ar varu, bet ar manu Garu , saka Kungs armiju.
7 Kas ir jums, O liels kalns ? Pirms Zerubābels tu kļūs skaidrs, Un viņš stājas tālāk kapakmens ar kliegšana , Grace , žēlastības viņam.
8 Turklāt Tā Kunga vārds nāca unto mani, sakot ,
9 gada Zerubābels rokās bija pamats , pamatu šīs mājas , viņa rokas arī apdare, Un jūs zināt , ka saimniekiem Lord hath nosūtīja mani unto you.
10 Attiecībā uz , kurš hath nicināja dienā mazām lietām ? par šos septiņus priecāties, Un viņi redz kristies rokā Zerubābels: Tās bija acis Kunga, kas brauc uz priekšu un atpakaļ pār zemi.

Cakarijas 3:8,9
8 dzirdēt tagad, O Joshua augstais priesteris , tu un tavs stipendiātiem , kas sēž pirms tevis , jo viņi ir vīrieši zīme : uz , lūk , Es nesīs tālāk mans kalps filiāle.
9 Attiecībā uz , lo , akmens , ka man ir noteikti pirms Joshua ; uz viena akmens ir septiņas acisRedzi, es iegravēt graving pantu, saka Tas Kungs Cebaots , un Es noņemt netaisnību šo zemi vienā dienā.

Saskaņā ar Cakarijas 4:10 redzēsiet kristies rokā Zerubābels . kristies , saskaņā ar Cakarijas 3:09 ir septiņi acīm. Kas ir jaunā derība saka par šo?

Atklāsmes 1:16,21
16 Un viņa labajā rokā septiņas zvaigznes, Un viņa mutē nāca straujš zobens ar divām malām: Un viņa seja , kā saule shineth dziļi .
20 mystery no septiņām zvaigznēm , ka jūs redzēja manā labajā, Un septiņu zelta svečturi . septiņas zvaigznes ir eņģeļi septiņu baznīcuUn septiņi svečturi ir septiņas baznīcas .

Amos 7:07
7 Tā viņš parādīja mani : un , lūk , Kungs stāvēja blakus siena , kas tiek veikta saskaņā ar kristies, ar kristies viņa rokā.
Kuru puses redzēju septiņus eņģeļus , vai kristies ? Kas jūs domājat ?

Ezekiel 9:2-7,11
2Un redzi, seši vīri nāca no tā augšējās vārtiem, kas lieth uz ziemeļiem , katrs cilvēks ar savu iznīcināšanas ieroci rokā , un cilvēks no tiem vidū tērpta veļa , ar tinti un rakstnieks savā pusē. Un tie nāca un nostājās blakus bronzas altāra .
3Un Izraēlas Dieva godība bija palielinājies no ķerubs, pēc kā , lai durvīm mājā : un viņš aicināja vīrietis clothed , kas veļas , ar tinti un rakstnieks viņa pusē.  
4Un teica unto viņam , Iet pa centru pilsētas , vidū Jeruzalemē, un likts zīme uz pieres par vīriešiem , kas nopūta , un pār visām abominations , kas ir izdarīts tās vidū raudāt .
5Un citi ir teikuši mani dzirdi, Ejiet uz pilsētu pēc tam , un Šmite : ļaujiet nav jūsu acs rezerves , nav ne ye žēl ;  
6Pilnīgi iznīcināt vecās , jauneklis , un sieviete , un bērnu un sieviešu , bet nenāk uz jebkuru vīrieti, kurš tinandaan , un sākas mana svētnīca . Tad viņi sāka pie veci vīri , kas bija pirms māja.  
7Un Viņš tiem sacīja: " Defilē māju, un aizpildiet tiesām ar slain : go ye tālāk . Un viņi devās tālāk , un sita pilsētā.
11 Un , lūk , Vīrietis clothed , kas veļas , ar tinti un rakstnieks savā pusē ziņoja jautājumu , sakot , man ir darīts , kā tu pavēlējis mani.

Ja esat ievērojuši , vīrietis clothed ar veļas tinte rakstnieks ir viņa pusē , nevis zobenu . Viņš aizzīmogo cilvēku sēroja par visiem abominations . Kas abominations ? Pieejams 8 Ezekiel . Vīrietis clothed jo veļa ir simbols Dieva Dēls , Kristus .

Ceturtdiena, 10 decembris, 2009


Kungs nāks ... Vai tikai cilvēki, Dievs ?



Joel 2:1-3,9-11
1 Blow trompete ar Ciānas un skaņas signālu manā svētajā kalnu: Ļaujiet visiem iedzīvotājiem zemes Tajā dienā, Jehovas nāk , tā ir;
2 Dienas tumsā un gloominess , mākoņu un biezu tumsu dienu , jo dawn izplatīšanos uz kalniem: liels cilvēku un spēcīgs , nekad nav bijis nekad , piemēram , neviens to vēl ir vairāk pēc tam , pat daudzu paaudžu gadus.
3 uguns devours pirms toUn aiz tiem liesmas burneth : zeme ir dārzs Eden pirms viņiem , un aiz viņiem vientuļš mežonīgs , jā , un nekas izbēguši tiem.
9 Viņi lēciens uz pilsētu , viņi darbojas uz sienas , viņi uzkāpt mājas, tās ieraksta kā zaglis logiem.
10 Zeme ir Quake pirms tām, debesis ir trīsas : saules un mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs:
11 un Jehova izdvest viņa balss pirms viņa armija : par savu nometni , ir ļoti liels: Par spēcīga , ka viņa vārdi ; Tajā dienā, Jehovas ir lieliska un ļoti briesmīgsUn kas var ievērot to?

Joel 3:1,2,18
1 Par , lūk, šajās dienās , un šajā laikā , kad es atpakaļ nebrīvē Judah un Jeruzālemes.
2 I pulcēsies visas tautas , un dos tos uz ieleju Jehoshaphat , un atsaukties ar viņiem tur mana tauta un mans mantojums Izraēlu, kuriem tie ir izkaisīti starp tautām, un šķīrās mana zeme ,
18 notikt tajā pašā dienā, Ka kalni ir piliens salds vīns un kalni ir plūsmas ar pienu , un visi Judah avoti ir plūsmas ar ūdeņiem, un strūklaka nāk tālāk no māju, Un ūdens ielejā Sittim .

Cakarijas 1:16,17
16 Tādēļ tā saka Tas Kungs , Es atpakaļ uz Jeruzālemi ar žēlastību, Mana māja ir celta tā , saka par saimniekiem Kunga , un līnija izstiepj pa Jeruzalemi .
17 Cry atkal , sakot , Tā saka par saimniekiem Kungs : Mana pilsētām vēl pārpildīts ar labklājību, un Jehova ir vēl komfortu Zion , un tomēr izvēlas Jeruzalemē.

Cakarijas 2:10,12
10 Sing un priecāties , O meita Zion ; par, lūk, es nāku , un es aiztures jūsu vidū, saka.
12 Un Tas Kungs to mantot Judah savu daļu šajā svētajā zemē , un tomēr izvēlas Jeruzalemē.

Cakarijas 8:03
3 Tā saka Tas Kungs , Es atpakaļ uz Zion , un vidū Jeruzalemes pakavēties: Un Jeruzaleme sasauc pilsētas patiesības , un ar saimniekiem Kunga kalnu , svēto kalnu .

Jesajas 30:25-27
25 Un tur būs upēm un aku ūdens ik augstu kalnu , un katrā augsta kalna , diena ļoti nokaušanas , kad torņi kritumu.
26 Turklāt no mēness gaisma ir kā dienas gaismā , un ņemot vērā Saule ir septiņkārt , jo gaisma septiņu dienu laikā , dienā, kad Kungs saistās brūces viņa cilvēki, un dziedēt insults un viņu brūces.
27 Skatīt , nosaukums Kunga nāk no tālu , sadedzinot ar viņa dusmas, Un biezu dūmu umiilanglang : viņa lūpas ir pilns ar sašutumu , un viņa mēle kā devouring uguns :

Jeremiah 33:6,7
6 Skatīt , Es lai to veselību un izārstēt , un es izārstēt viņiem, un atklās unto tiem pārpilnība miera un patiesības.
7 Un es radīs nebrīvē Judah un Izraēlas nebrīvē, un Es būvēt tos , kas pirms.

Jesajas 25:9,12
9 Un to teikt , ka dienā, Lūk , tas ir mūsu Dievs , mēs gaidīja viņu , un viņš būs glābt mūs: Tas ir Kungs , mēs gaidīja viņu , mēs būsim priecīgi un priecājieties viņa pestīšanu .
12 un augsto fort no tava sienu dara viņš samazināt , iznīcināti , un ko uz zemes , lai putekļu.

Jesajas 33:2,5
2 O Lord , ir žēlīgs sacīja mums : mēs esam gaidīja jums: Esi tu viņu rokas ik rītu , mūsu pestīšana arī laikā nepatikšanas.
5 Tas Kungs ir atklājis , lai viņš mājo uz augsta: Viņš hath aizpildīta Zion ar tiesu un taisnību .

Jesajas 08:17
17 un Es būs jāgaida uz Kungu , kurš tur savu seju no mājas Jēkaba, Un es meklēt viņu.

--------------

2 Peter 3:7,10,12
Bet 7 debesis un zemi , ar to pašu vārdu ir saglabāti uz augšu uz uguns, Kuras rezervētas dienā spriežot un neticīgs vīriešu iznīcināšanu.
10 Bet Tā Kunga diena kā zaglis , lai šajā dienā debesīs iet prom ar lielu troksni, un lietas debesīs tiks izšķīdināta ar kvēls siltuma, zemes un uz zemes darbi Tika nodedzinātas .
12 un sirsnīgi vēloties nāk no dienas, kad Dievs, par kuru Liesmas elementi ir atlaista, un debesīs objekti būs izkausēt ar kvēls siltuma?

2 Tesaloniķiešiem 1:07
7 Un jums, kas ir nemierīgajā atpūtu kopā ar mums , lai dotu sa , kad Kungs Jēzus no debesīm ar eņģeļiem viņa vara degošas uguns,

Psalmi 50:3
3 Mūsu Dievs nāk un ir kluss; uguns devouring viņu pirmsUn būs ļoti liela vētra ap viņu.

--------------

Atklājumiem 22:12
12 Skatīt , Es nāku drīz, Un Mans atalgojums ir ar mani , lāpstiņa, Lai iegūtu atlīdzību katram cilvēkam saskaņā ar viņa darbiem.
13 Es esmu Alfa un Omega , un pirmo un pēdējo , sākumu un beigas.
16 Mans Jēzu esam nosūtījuši savu eņģeli liecināt unto you šīs lietas baznīcās . Es esmu saknes un David , spilgti rīta zvaigzne pēcnācējiem .

Jesajas 40:10
10 Skatīt , Kungs Dievs nāks ar spēcīgu, Un viņa roku lemj par viņu : Lūk , Viņa atlīdzība ir ar viņu, Un viņa kompensācija , pirms viņam.

--------------

1 Tesaloniķiešiem 3:13
13 Lai stiprinātu savu sirdi, ideāls svētumā pirms mūsu Dievs un Tēvs , nāk no mūsu Kunga Jēzus ar visiem saviem svētajiem.

Cakarijas 14:1-9
1 Šeit Tā Kunga diena nākKa tava sabojāt sadala starp jums.
2 Par Es pulcēsies visas valstis pret Jeruzālemi , lai cīnītosUn pilsēta ņem un mājas izzagts , un ravished sievietes , un pilsētas pusi iet tālāk gūstā , un cilvēku atpūtas nedrīkst atkāpties no pilsētas.
3 Tad iet uz Kungu , un pret tautām cīņā, kā kad viņš cīnījās ar dienu cīņā.
4 un Viņa pēdas stāvēt tajā pašā dienā pēc mount un olīvas, Kas ir pirms Jeruzalemes uz austrumiem , un olīvas Mount tiks sadalītas vidū tā pret austrumiem un rietumiem .
5 Un tad jūs bēgt ielejā manu kalni , lai ielejā kalnos pieņem unto Azel : jā, tad jūs bēgt tāpat kā ye bēga no zemestrīces par Uzziah dienu karalis Judah , un Kungs mans Dievs nāks, Un visi svētie ar viņu.
6 un notikt tajā pašā dienā, Kas nav gaisma , un spilgti atcelšanu.

7 Bet vienu dienu ir zināms, Kungs, ne dienu , ne nakti : bet tas ir , naktī spīdēt .
8 un notikt tajā pašā dienā, Ka dzīves ūdeņos iziet no Jeruzālemes , puse uz austrumiem jūru , un no tiem puse uz jūru : vasarā un ziemā notiek.
9 un Tas Kungs ir ķēniņš pār visu zemi: diena Kungs ir viens , un viņa vārds viena.

--------------

Pamatojoties uz iepriekš verses Jēzus ir Dievs . Nevar būt pretrunā ar raksta praviešu un apustuļu , jo viņi runā patiesību no Dieva .

Jesajas 31:4
4 Attiecībā uz tā saka Tas Kungs unto mani , tāpat kā lauva un jauniešu lauva rūkšana viņa upuris, kad no ganu daudzi sauc tālāk pret viņu , ka viņš nebaidās no savu balsi , ne noniecināt sevi jo troksnis no tiem: Vismaz Lord no saimniekiem uz Mount ZionUn kalna , lai cīnītos to.

Exodus 13:19
19 Un Mozus ņēma kauliem Joseph , jo viņš ipinanumpang cieši , lai Izraēla bērniem, sakot , Patiesi Dievs tevi apciemošuUn dos mans kaulus no šejienes ar jums .

vizīte

Ceturtdiena 19 novembris 2009


Seven Seals , Seven Brand

Ceturtdiena, 22 oktobris 2009


Diena


Attēlu no : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* ilgums vienlaikus ( vieta ir saistīts koordinators Bībeles pantus , kas nozīmē, tiem ir viens apraksts , un ir arī saistīta ar pašas nodaļas )

* Mūžīgais paktu

Ezekiel 37:25,26
25 Un tie mīt zemē , ka man deva Jacob Mans kalps , kur jūsu tēvi : un tie mīt tajos , viņi un viņu bērni , un bērni viņu bērni , uz visiem laikiem : un David mans kalps ir to princi uz visiem laikiem. 26 Turklāt, Es darīšu derība miera ar tiem , ir mūžīga derība ar tiem; un es novietot tos un vairoties tos, un noteiks manu patvērumu starp tiem uz visiem laikiem .

* David Susuguing

Ezekiel 37:24
24 Un mans kalps David ir karalis viņiem, Un viņi visi ir viens gans : viņi arī iet manā spriedumos , un novērot manu statūti, un darīt.

Jeremijas 30:9
9 Bet viņi kalpo Kungu, savu Dievu , un David viņu karalis , kuram es paaugstināt to.

* diena Kunga ( Lielā un Briesmīgā )

Jeremijas 30:7
7 ! par šī diena ir lieliska, ka neviens nav tas patīk : pat laikā nepatikšanas no Jēkaba , bet viņš ir .

Joel 2:10,11
10 zemes tiek trīcēšana pirms tos debesis drebēt ; Saule un Mēness ir satumsa , un zvaigznes atsaukt spīdošs :
11 Un Tas Kungs būs izdvest viņa balss pirms viņa armija : par savu nometni , ir ļoti liels : lai viņš ir spēcīgs , ka viņa vārdiem, par Jehovas diena ir lieliska un ļoti briesmīgs ; un kuras var ievērot to?

image from: http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* diena dusmas

Jesajas 13:10,13
10 Par debesu zvaigznes un uniforma tā nedod savu gaismu : Saule ir aptumšotā viņa pieaug , un mēness nedrīkst izraisīt viņas gaismu.
13 Tāpēc es panginginigin debesis un zemi atceļ no viņas vietā dusmas par saimniekiem KungaUn tajā dienā, kad viņa sīva dusmas ,

* Iznīcināšana

Haggai 2:21,22
21 Runā ar Zerubābels gubernators no Jūdas , sacīdams: Es sakrata debesis un zemi ; 22 Un es gāzt tronī Karalistes , un Es iznīcināt stiprumu Nāciju karaļvalstu ; un es gāzt ratus , un tiem, kas ir viņiem, un zirgu un viņu jātnieku nāk uz leju , katrs vienu zobenu viņa brāli.

Attēlu no : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Jeremijas 46:10
10 Attiecībā uz diena ir Kungs, Lord of saimniekiem , diena atriebība , līdz atriebt viņam viņa pretinieku : un zobenu ir rīt , un ir pārsātināts , un viņu asinīm: lai Kungs, Kungs Cebaots hath upurēt ziemeļos pie upes Eifratas .

Luke 21:22,25,26
22 Attiecībā uz tie ir dienas atriebība, Ka izpildītas visas šīs lietas ir rakstīts .
25 Un būs apzīmējumiem saules un mēness un zvaigznes ; un par zemes ciešanas valsts , matitilihan pareizai jūras un uzbriest ;
26 vīrieši , baidoties , un gaidot lietas, kas nāks pār pasauli ; mangangatal attiecībā uz heavens pilnvaras.

* Pierakstīties debesīs (tumši no saules , mēness un zvaigznes )

Atklāsmes 6:12,13
12 Un es redzēju , kad viņš atvēra sesto zīmogu , un bija liela zemestrīce ; un saule kļuva melna kā jums ir raupja tumši mati , un viss mēness kļuva kā asinis;
13 Un debesu zvaigznes krita uz zemes , kā vīģes koks augļu isinasambulat kad pēršana spēcīgs vējš viņas mazo jauniešu augļus.

* Yayanigin vai sakrata heavens un Zemes


Jesajas 13:10,13
10 Par debesu zvaigznes un uniforma tā nedod savu gaismu : Saule ir aptumšotā viņa pieaug , un mēness nedrīkst izraisīt viņas gaismu .
13 Līdz Es panginginigin debesis un zemi yayanigin no kurienes dusmas par saimniekiem Kungs , un dienu viņa sīva dusmas ,

* Hide alās un klinšu Cilvēki

Jesajas 02:19
19 Un cilvēki iet uz klintīm alas, un alas zemes, Jo bailes no Lord , un godību Viņa Majestātes , kad viņš piecēlās , lai sakrata zemes.

Kad cilvēki sāk teikt kalniem un klintīm " apbērt mums?

Luke 23:29,30
29 Jo, lūk, dienu nāk , viņi saka : " Svētīgi ir neauglīgs un wombs ka nekad nangagdalang -man , un krūtis , kas nekad nangagpapasuso .
30 Tad teiks tie ir kalni , Fall no mums , un uz pakalniem , Cover mums.

Magpapatabon atbilde , kad cilvēki saka , kad cilvēki (īpaši sievietes) , kas svētīja neauglīgs un wombs ka nekad nagdalantao ...

Kāpēc sievietes saka, laimīgs , ir neauglīgs un wombs ka nekad nagdalantao ...???

Tā būs lieliska mokas uz zemes un dusmas uz šo pilsētu.

Luke 23:23
23 Bēdas nagdadalangtao , un tajās dienās māsu ! jo tur būs liels avāriju uz Zemes , un šajā valstī dusmas .

Kāpēc ir ciešanas uz zemes?

Jo ielenkt Jeruzalemi un iznīcina.

Luke 21:20,21
Bet 20 kad redzēja armiju uz Jeruzalemi , tad zināt, ka viņas iznīcināšana bija gandrīz .
21 Tad tie , kas Jūdejā bēgt uz kalniem , un ievērojot pilsētas nāca tālāk , un šajā jomā nedrīkst nonākt pilsētu. 22 Attiecībā uz šiem ir dienas atriebība , ka izpildītas visas šīs lietas ir rakstīts .

Kāda veida iznīcināšana notiks tad, kad armija besieged Jeruzālemi ?

Luke 19:43,44
43 nāku pie jums dienu, jūs babakuran sienu ienaidnieks , un ielenkt tevi , un gigipitin uz pusi , 44 Un ilulugso uz zemes , un jūsu bērni jums , un tie nav atvaļinājumu tev akmens uz akmens ; jo tu esi , nav zināms laiks tavs apskate .

Ēka Jeruzalemē , kas noteica , ka akmens ir palicis pēc gan rock !

Luke 21:5,6
5 Un , kā Daži runāja par templi , cik skaisti tas pinalamutihan akmeņiem un dāvanām , viņš teica ,
6 Attiecībā uz šīm lietām, kas jūs redzēt , nāks diena , neviens atstāj vienu akmeni pēc akmens , nevis izmet uz leju.


Kunga diena ir diena tumsas !

Amos 5:18,20
18 Bēdas unto you , ka nangagnanasa dienā Kungs ! Kāpēc jūs vēlme dienā Kungs? tumsa , ne skaidrība .
20 Nav diena , tumsas un nav gaismas ? ļoti tumšs , un nav spilgtumu ?

Joel 02:02
2 Dienas tumsā un drūmums , dienā mākoņi un bieza tumsa , jo dawn izplatīšanos uz kalniem ; liels cilvēku un spēcīgu ; nebija nekad , piemēram , neviens to vēl ir vairāk pēc tam, Lai daudzu paaudžu gadus.

Attēlu no : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 Attiecībā uz laika būs liels liksta , piemēram, nebija kopš pasaulē līdz šim , ne arī kādreiz notikt jebkad.

Nav jautājumu, kad dienā . Jautājums ir , kad jūs atpakaļ ? Vai esat gatavi ?

Sestdiena 17 oktobris 2009


Sudraba zelta

 

Zephaniah 1:2,3,18
2 Es pilnīgi patērēt viss uz zemes , saka.
3 Es patērē cilvēks un zvērs, es patērē vistas debesīm , un jūras zivis , un klupšanas ar ļauno ; un es nogrieztam cilvēks uz zemes , saka Tas Kungs .
18 Pat viņu sudrabs , ne zelts nevarēs sniegt viņiem dienā dusmas no Lord ; bet visa zeme ir devoured ar uguns viņa greizsirdība : lai viņš paveiktu , jā, beigas , viss, kas mīt zemē .

visu lietu iznīcināšanu saskaņā ar zemes būs liels dienā Jehova . Saka 3 dzejā ietver šiem nodarījumiem . zelts un sudrabs ir klupšanas akmens . Tie ir idols .

Ezekiel 07:19
19 Viņi nobalsojuši sudraba ielās , un viņu zelts kā netīrs lieta ; viņu sudraba un zelta neizsniedz tos dienā dusmas no Kunga : tie neatbilst viņu dvēseles , ne aizpildiet to zarnas ; kļuva par klupšanas viņu ļaunprātību .

Ezekiel 14:03
3 Cilvēka Dēls , šie vīrieši ir bijuši viņu idols savā sirdī, Un nodot klupšanas to netaisnību , pirms viņu sejas: Ja viņi jautāja par mani ?

Ezekiel 44:12
12 Attiecībā uz viņi uzņēma viņus , pirms to idols, un bija stumbling pār viņiem ļaunumu no Israēla nams, Tāpēc es paceltu savu roku pret viņiem , saka Kungs Dievs , un tie sedz savus iniquities .

Jesajas 31:4,7
4 Attiecībā uz tā saka Tas Kungs unto mani , tāpat kā lauva un jauniešu lauva rūkšana viņa upuris, kad no ganu daudzi sauc tālāk pret viņu , ka viņš nebaidās no savu balsi , ne noniecināt sevi jo troksnis no tiem: tā ir par saimniekiem Kunga uz Ciānas kalniem , un kalna apkarot to.
7 Par tajā pašā dienā katrs cilvēks , nodod tālāk savu elku sudraba un viņa idols zeltaIesniedza ar savu roku , lai jūs esat vainīgi ,

Saka 31 Jesajas 4 dzejolis ir vismaz Kungs Cebaots , un šajā dienā ( dzejolis 7) tika cast cilvēki viņu idols zelta un sudraba , kas atbilst mūsu caurbraukšanu kababasa tikai yet.

Matthew 13:40,41,42,43
40 Tā kā summēšana tares un jādedzina uguns , tā būs pasaules gala .
41 Cilvēka Dēls sūta savus eņģeļus , un tie savāc no viņa valstības visām lietām , kas aizskarUn tiem, kas dara netaisnību;
42 Un tie , kas tos plīts uguns : tur ir raudāšana un griešanu zobu .
43 Tad ir kā saule , kas karaļvalsts viņu Tēva taisnīgu. Kam ausis , dzird .

Kad jūs spīdēt tiesības saskaņā ar Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 un tajā laikā veic Michael piecelties , liels princis , kas kandidē uz labu jūsu cilvēku bērni, Un tur būs laika problēmas , piemēram, nekad nebija , jo tur bija tauta līdz tam laikam , un tajā laikā tava cilvēki sniedz , ik vienu, kas ir rakstīts grāmatā.
2 Un daudzi no tiem , kas gulēt putekļu zemes ir nomodā , daži uz mūžīgo dzīvību , un daži ir kauns un mūžīgu nicinājumu .
3 un gudrs ir spīdēt kā spilgtumu debess jums : un tie , kas savukārt daudziem, lai taisnības , kā zvaigznes mūžīgi .
4 Bet tu , ak, Daniel , apklusti vārdiem, un zīmogu grāmatu līdz beigām: Daudzi sāk skaitīt uz priekšu un atpakaļ , un zināšanas ir jāpalielina.

taisnais spīdēt laikā beigas un sulīgs nepatikšanas , ja šīs zināšanas . Pirmais izlasiet mūsu 1:2,3,18 Zephaniah Zephaniah 1:15 mēs lasām .

Zephaniah 01:15
15 Šī diena ir diena dusmas , diena nepatikšanas un ciešanas , dienas beigas un iznīcināšana, Dienas no tumsas un gloominess , mākoņu un bieza tumsa dienu ,

Bible'm tikai runāšana un viņš saka.

Jesajas 46:6,7
6 Tie devīgs zeltu no maisa un nosver sudrabu bilancē , tie nagsisiupa zeltkalis , un viņš dieviem , tie bija uz leju , jā , viņi pielūdz .
7 Tiem jābūt viņam uz pleca , ņemot viņu un liek viņam savā vietā , un viņš stāv , no viņa vieta , viņš nenoņem : jā, raudāt unto viņu, bet viņš neatbildēja , nedz glābt viņu no viņa nepatikšanām .

Psalmi 115:4
4 Viņu elku ir sudraba un zelta , ko pēc vīriešu rokās.

Sestdiena oktobris 10, 2009


Love ir vienāds Mateja 24:2 un Matthew 24:15 - Great liksta ( Great liksta )


Attēlu no :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Ko Vai tas, ka tā teikts Mateja 24:2 tika saistīta vai abus teikt 24:15 Mateja ? Labāk tomēr mēs lasām to pašu punktu.

Mateja 24:2 Bet viņš atbildēja un tiem sacīja: " Skat jūs ne visas šīs lietas ? patiesi Es jums saku , Jābūt atstāj vienu akmeni pēc cita akmens , kas nav nojauktu

Matthew 24:15 Tātad, ja jūs redzat uz postu riebums runā ar Daniel pravietis , kas svētā vietā ( lasītājs saprot) .

No pirmā acu uzmetiena , ne tikai paziņo, ka divi punkti ir saistīti. Jums attiecas ? veids, lai uzzinātu vairāk mēs grābeklis citā dokumentā, kas pašu tēmu jautājums. Pazīstams lasot Bībeli , mēs zinām, ka trīs evaņģēlijs (no Mateja , Marka un Lūkas ) ir līdzīga paziņojumu vai par mūsu Kunga ministrija . Tāpēc mēs arī lasīt grāmatu no Lūkas šeit atbildes uz mūsu jautājumiem. Ņemiet vērā, ka Lucas ir rakstisks rīkojums attiecīgi. ( Lūkas 01:03 ) Ļaujiet mums lasīt Lūkas 21:20 :

Bet Luke 21:20 kad redzēja cietoksnis no saimniekiem aizstāvēt Jeruzalemē , tad zināt, ka tās iznīcināšana bija tuvu .

Jūs varat arī izlasīt vēlāk verses no 21:20 Lūkas vai tā ir jāievēro . Mēs zinām tikai paši stāsta Lūkas 21:20 un Mateja 24:15 un sekoja , pamatojoties uz turpmākiem punktiem. Bet jūs atbildēja to pašu jautājumu Mateja 24:2 un Matthew 24:15 ? Mēs uzzināt, kāda veida " iznīcināšana "( Lūkas 21:20 ) notiek, kad Jeruzālemē bija besieged armijas . Mēs lasa 19:43,44 Lūkas

19:43,44 Luke nāk jums par dienu, jūs babakuran sienu jūsu ienaidniekiem un apstāt jums gigipitin uz sāniem un 44 uz vietas un ilulugso un Jūsu bērni tevi un tevi Tās neatstāj akmeni uz akmens ; jo tu esi , nav zināms laiks tavs apskate .

Vai jautājumu atbildēja tajā pašā teikt Mateja 24:2 un Matthew 24:15 ? Neatbildētie jums. Tā Mateja 24:15 ir paralēla 21:20 Luke . Vai paralēli Lūkas 21:20 Lūkas 19:43,44 . Lūkas 19:43,44 un ir paralēla 24:2 Matthew . Tātad paralēli vai saderīgiem Mateja 24:2 un Matthew 24:15

Bet kas nosaka ēkas Jeruzāleme ir " pa kreisi ne akmens uz akmens "?

Temple . (Mateja 24:1,2 , Lūkas 21:5,6 )

Templis tika izmantota ar Dieva ienaidnieki , ka viņi maldina cilvēkus ar saviem viltus mācībām . Līdz šim vēl joprojām izraisa ienaidniekiem Dievs caur cilvēkiem, templis .

Lūkas 21:20 Lūkas 19:43,44 Luke 21:06

Luke 21:20
Bet 20 kad redzēja armiju Jeruzaleme, Tad zinu, ka viņas iznīcināšana bija gandrīz .

Luke 19:43,44
43 Jo jūs tuvākajos dienām , Jums babakuran sienu ienaidnieks , un ielenkt tevi , un gigipitin uz pusi ,
44 Un ilulugso uz zemes , un jūsu bērni jums , un tie nav atvaļinājumu tev akmens uz akmens ; jo tu esi , nav zināms laiks tavs apskate .

Luke 21:06
6 Attiecībā uz šīm lietām, kas jūs redzēt , nāks diena , neviens atstāj vienu akmeni pēc akmens, negrodots leju.

Lielo liksta ( Great liksta )

Rasties, ja Lielo liksta ?

Rasties šo postu riebums runā pravieša Daniel ( Matt. 24:15 )

Mateja 24:15,21
15 Tātad jūs redzat riebums un bēdas , runā ar Daniel pravietis, Kas svētās vietas ( lasītājs saprot) ,
21 Attiecībā uz tad ir liels liksta , piemēram, nebija kopš pasaulē līdz šim , ne arī kādreiz notikt jebkad.

Ja jūs lasīt Mateja 24:15 līdz Mateja 24:21 ir norādīts, ka nevar atdalīt pasākuma laikā par postu riebums un liels nelaime notikusi tādēļ, ja postu riebums , jo laiks ir liels liksta .

Ja ir preachers , kas māca , ka bēdas riebums bija izpildīts 70 AD un lielā nelaime vai liela nelaime vēl nav izpildīti, neticu, ka sludinātājs .

Kaut kas stāsta arī, ka liela nelaime notikusi , tad iznīcināt templis Jeruzalemē , ko romieši un liels liksta teica, ka notikuši 70 AD vēl nav pasauli un tas tikai teica, bija ļoti liksta Izraēlas iznīcināšanai templis . kāpēc sauc Bet " GREAT " liksta , kas notiks laikā riebums un bēdas ? Un ko atšķir tās galējās bada laikā Israēla Jacob iemesls, viņi dodas uz Ēģipti ? Un ko atšķiras no iepriekšējām uzvara valstī , piemēram, Babylon un Grieķijā? Jūs jautājiet viņiem, ka .

Bet mēs zinām , ja kādreiz teicis , kas Mateja 24:21 ir vēl viens pasaules vai Izraēlā vienkārši notiek.

Let 's turpināt lasījumā 24:29 Matthew

Matthew 24:29
29 Bet tūliņ pēc liksta šajās dienās Saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu, un zvaigznes zaudē spēku no debesīm , un to pilnvaras debesīs ;

Tajā teikts, ka pēc tam, kad nelaime no šīm dienām ir pazīmes , kas saule, mēness un zvaigznēm. Bet pēdējais lielā nelaime , ka?

Matthew 24:22
22 Un, ja saīsināts šīm dienām , ne miesa tiek saglabāti : , bet jo izvēle ir paiikliin dienā.

Mateja 24:29 mēs ejam atpakaļ
Matthew 24:29
29 Bet tūliņ pēc liksta šajās dienās Saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu, un zvaigznes zaudē spēku no debesīm , un to pilnvaras debesīs ;

Un mēs lasām Lūkas 21:25

Luke 21:25
25 Un tur jābūt zīmēm, kas saules un mēness un zvaigznes , un uz zemes ciešanas no valsts , matitilihan pareizai jūras un uzbriest ;

Ņemiet vērā, ka saka, jo Lūkas 21:25 ir zīme, ka tuvākajos Cilvēka Dēls ( Lūkas 21:27 ), un tas ir Mateja 24:29 pinamamalian teikt "pēc nelaime ", bet precizē, ka liksta (Mateja 24:29 ) Tas ir trūkums valstī ( Lūkas 21:25 ), kas bija liela nelaime ar 24:21 Mateja . Tā ir ne tikai Izraēlas liels liksta , bet ņem vairāk visā pasaulē.

Bet varbūt viņi saka , ka Mateja 24:29 liksta nav , kas attiecas uz lielo liksta ar 24:21 Mateja . Noskatīties ārpus tiem. Ja jums izlasīt visu no 24:15 Mateja līdz Mateja 24:29 , nav pinatutukuyan ir par nepatikšanas , bet lielās nepatikšanas 21 verse 29 verse .

Viņi maldināt jums , tāpēc jābūt uzmanīgiem ar tiem. Tās var izlasīt šajā 21:20-24 Lūkas . Mēs lasām , lai iepazītos ar jums .

20 Bet, ja jūs redzēja armiju uz Jeruzalemi , tad zināt, ka viņas iznīcināšana bija gandrīz .
21 Tad tie , kas Jūdejā bēgt uz kalniem , un ievērojot pilsētas nāca tālāk , un šajā jomā nedrīkst nonākt pilsētu.
22 Attiecībā uz šiem ir dienas atriebība , ka izpildītas visas šīs lietas ir rakstīts .
23 Bēdas nagdadalangtao , un tajās dienās māsu ! jo tur būs liels avāriju uz Zemes , un šajā valstī dusmas .
24 Un tie samazinās par zobenu , un to rezultātā pašu visās tautām : un Jeruzālemes trampled ar pagāniem , pildīt laiku pagāniem .

Say šoreiz no pagāniem , ir teicis , kas Mateja 24:15 un Daniel noteikta. Ņemiet vērā, ka dažādiem notikumiem 24 Mateja un Lūkas 21.

Ko Daniel saka par par pagāniem vai postu riebums reizes ?

Daniel 9:27 Un viņš izveidoja derību ar daudzām vienu nedēļu , un pusi nedēļas viņš liek pārtraukt upurēt un ziedošana , kā arī abominations spārna nāk viens iznīcināti, un līdz gada beigām , un ir izlietā pagkapasiya naidīgums iznīcina.

Daniel 11:31 Un grupa stāv uz viņa puses, un tās zaimojoši patvērumu , pat sienas un atņemt pastāvīgu dedzināmo upuri , un tie laiž riebums , ka maketh .

Daniel 12:11
11 Un, no brīža, kad nepārtraukti dedzināmo upuri tiek ņemts prom , un riebums , ka maketh , būs tūkstoši divi simti deviņdesmit dienām .
12 Svētīgs viņš gaida , un nāk uz tūkstoš 335 dienas.

Tie ir minēti Daniel teiciens 24:15 Mateja . Un tā ir arī viena vieta , ka prognozes , sakot ar 21:22 Lūkas

Luke 21:22
22 Attiecībā uz šo dienas atriebties, rasties Visas šīs lietas ir rakstīts .

Ne tikai grāmata Daniel lietām, kas notiek , bet arī no praviešiem , kas nosaka dienu atriebties.

Bet patiesībā man ir vēl liela nelaime viņi saka laikā notika liela nelaime , lai iznīcinātu templi ?

Ņemiet vērā, ka pēc liksta ( Mateja 24:29 ) šajās dienās norādot ļoti liksta ar 24:21 Matthew būs zīmes Saule , Mēness un zvaigznes , un Matthew 24:30 redzams , sakot, ka Cilvēka Dēls .

Matthew 24:30
30 Un tad parādās zīme Cilvēka Dēls debesīs: Un tad ir visas ciltis no zemes , un tās redzēt Cilvēka Dēls nāk no debesīm ar spēku un lielu godību mākoņi .

Jēzus skaidri norādīja, ka varētu notikt vai neatkārtotos , kad liela nelaime .

Matthew 24:21
21 Attiecībā uz tad ir liels likstaPiemēram, netika kopš pasaulē līdz šim , un neviens nekad notikt.

Jo, ja viņš tikai uz (kā daži saka ) ir liela nelaime tikai iemesls iznīcināšanas tempļa kā Jēzus nezina, jo viņš teica, kā viņš nebija nekad notikt , ja nav templis ? Un ne tikai par iespējamo iznīcināšanu templis cēlonis lielā nelaime , vai ne?

liela nelaime , kas Mateja 24:21 ir zīme, kas nāk no Jēzus . , Lai turpinātu lasījumā Mateja 24:30 tolaik arī Cilvēka Dēls nāk .

12:11,12 Daniel saka , ir paveicies , lai 1335 dienās no riebums un bēdas stāvokli. 1335 dienas un 1335 gadiem. Paiikliin dienu tiesības? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 Un, no brīža, kad nepārtraukti dedzināmo upuri tiek ņemts prom , un riebums , ka maketh , būs tūkstoši divi simti deviņdesmit dienām .
12 Svētīgs viņš gaida , un nāk uz tūkstoš 335 dienas.


Un var maldināt jūs lasot ar 24:34 Mateja fragments par rasu katutuparan viss Jēzus teica.

Matthew 24:34
34 Patiesi Es jums saku , Šī paaudze nav caurlaide , līdz visas šīs lietas .

Atcerieties , lai iekļautu "Visi šie lietas " nāk no Cilvēka Dēls . (Mateja 24:30 )

Skatīt arī piezīmi par 07:14 Atklāsmes . Cilvēki nāk lielās nepatikšanās . Lielā nelaime ir 07:14 Atklāsmes grāmatā , viņš arī teica lielu liksta ar 24:21 Mateja .

Atklāsmes 07:14
14 Un es sacīju viņam : Kungs, Tu zini . Un viņš man sacīja , Tie tika iegūti ļoti distress , un tie mazgā savas drēbes , un baltā Jēra asinīs .

Kā pierādījumu , ka 7:14 pārskatā un Mateja 24:21 ir identisks mēs paaugstināt lasot Atklāsmes / Atklāsmes 6:12,13

Atklājumiem 6:12,13
12 Un es redzēju , kad viņš atvēra sesto zīmogu , un tur bija liela zemestrīce , un saule kļuva melna kā maisu audekls matu tumšs , un viss mēness kļuva kā asinis ;
13 Un debesu zvaigznes krita zemē , kā vīģes koks augļu isinasambulat kad pēršana spēcīgs vējš viņas mazo jauniešu augļus.

Ņemiet vērā, ka tas teikts 6:12,13 Atklāsmes ir vienāda 24:29 Mateja , Mateja 24:30 ir teikts, lai nāk , ka Cilvēka Dēls , lai sēklas ( Mateja 24:34 ) daratnan Cilvēka Dēls ir Cilvēki magdaranas liela nelaime vai lielā nelaime .

Un napagtugma mēs saskaņojam 6 zīmoliem ( pazīmes Heaven 24:29 Mateja ) un 6. Trumpet (9 / 11 traģēdiju , ka izpilde 24:2,15 Mateja ) grāmatā par Atklāsmes . Tātad, mēs varam labot secinājums (jo Prophecy izpildīti ), ka eņģelis (no 6. un 7. zīmogs ) un varens eņģelis ( no 6. un 7. trompete ), grāmatā par Atklāsmes ir Cilvēka Dēls .

Kas ir līdzvērtīgs četriem eņģeļu 07:01 Atklāsmes ?

Atklājumiem 07:01
1 Un pēc tam es redzēju četrus eņģeļus stāvam uz četriem stūriem no zemes , kas kompensē četriem vējiem uz zemes , citādi vēja trieciens uz zemes vai jūrā , kā arī par jebkuru koku.

ekvivalents ir 24:31 Matthew

Matthew 24:31
31 Un viņš nosūta eņģeļus ar lielu trompete , un tās apkopo viņa ievēl no četriem vējiem , no viena gala no debesīm uz otru .

Un redzēt, ka ievēlēt no visas ciltis visā pasaulē kopā.

7:9,14 paziņojums
9 Pēc tam, kad šīs lietas es izskatījās , un redzi, liela daudz , ka neviens cilvēks neskaitāmas , no katras valsts un visas ciltis un tautas un mēles , stāvot pirms troņa un pirms Jēra , arrayed baltās drānās , un plaukstām savās rokās ;
14 Un es sacīju viņam : Kungs, Tu zini . Un viņš man sacīja , Tie tika iegūti ļoti liksta, Un tie mazgā savas drēbes , un baltā Jēra asinīs .

liels liksta , kas Atklāsmes 7:14 minētā ir arī lieliska liksta ar 24:21 Matthew

Matthew 24:21
21 Attiecībā uz laika Būs liela nelaimePiemēram, netika kopš pasaulē līdz šim , ne arī kādreiz notikt jebkad.

Un tām valstīm , kas veiktas 24:15 Mateja bet ne vienmēr veic slogu liela nelaime mēs lasa 13:19,24 Mark

Mark 13:19,24
19 Par dienu būs žēlPiemēram, netika kopš radīšanas Dievs radīja līdz šim , ne arī kādreiz notikt jebkad.
24 Bet tajās dienās, Pēc tam liksta , saule būs satumsa , un mēness nedod savu gaismu ,

Ņemt to, ko jūs redzēt " tās dienas " lielā nelaime ( Matt. 24:21 ) Mark 13:19 šeit ir nepatikšanas .

Kas notiek pirms lielā nelaime pirms aptumšotā saule, mēness un zvaigznes ?

Mark 13:14,19,24,25,26
Bet 14 redzat riebums un bēdas, pastāvīgā tur viņš nebūtu jūs likts ( lasītājs saprot ), tad bēgt uz kalniem ir Jūdejā ;
19 Tiem, dienas ir nelaimiPiemēram, netika kopš radīšanas Dievs radīja līdz šim , un ne nekad.
24 Bet tajās dienās, Pēc tam liksta, ir satumsa saules un mēness nedod savu gaismu ,  
25 Un zvaigznes ir nokrīt no debesīm , un to pilnvaras debesīs .
26 Un tad ir tie redz Cilvēka Dēls nāk mākoņi ar lielu spēku un slavu .
 
Vieta izrādījās ļoti liksta , tad skat riebums par postu , kas saka nākamo punktu pēc tam, kad liksta šo dienu saule ir satumsa , mēness un zvaigznēm. Jo " tās dienas " nāks , ka Cilvēka Dēls . Say 26 dzejas " UN ", un , kad viņš teica: "AND "ir tā pieder viņai saka.

Vienmēr Atcerieties Jēzus sacīja nevar iziet paaudze visus Jēzus teica. tumši no saules , mēness un zvaigznes un liela nelaime un Dēla atnākšanu cilvēks notiks vienā paaudzē.

Mark 13:30
30 Patiesi Es jums saku , Šī paaudze nenodod, Līdz visas šīs lietas .

Tribulations

Braucot no Lord


Ir lūguši man pa e-pastu par nāk no cilvēka Dēls . Viņš jautāja: Ko nozīmē vārds " savlaicīgi " , kas 21:27 Lūkas ?

Viņš izmantoja versija ir laba ziņa Bībele un tādējādi rakstīts : Toreiz Cilvēka Dēls nāk viņi redzēs mākonis , ar lielu spēku un lielu godību . Luacs 21:27 Good News Bible

" laiks "attiecas uz tumšo no saules un mēness un zvaigznes , lai iznīcinātu pirmo daļu ar 21:26 Lūkas . Mēs lasām tādu pašu paziņojumu par Kunga 24:30 Mateja .

Matthew 24:30 ( Good News Bible )
30 Tad parādīsies debesīs zīmi Cilvēka Dēla un mananangis visās valstīs. Viņi redz Dēlu cilvēks mākoņi , nāk ar lielu spēku un lielu godību . Mateja 24:30 Good News Bible

Kas definē vārdu " tad " ? Tas bija tad satumsa saules un mēness , un iznīcināt zvaigzne . Mateja 24:29 mēs lasām, ka punkts sinunudang .

Matthew 24:29 Pēc šī liksta, satumsa saule un mēness spīd , nokrīt no debesīm zvaigznes, un krata jaudu Visumu . Good News Bible

Tātad termins " laikā " ar Lūkas 21:27 ir " aiz " (Mateja 24:30 ), lai aptumšot saules un mēness , un iznīcināt zvaigznes debesīs nozīme .

Kāda ir vārda " pēc šī liksta " pirms satumsa saules un mēness , un iznīcināt zvaigznes debesīs ? Matthew 24:29

Mēs vispirms izlasiet līdzīgu paziņojumu par Kunga 13:24 Atzīmēt, lai versija Bībeli.

Mark 13:24
24 Bet tajās dienās, pēc liksta , Saule būs satumsa , un mēness nedod savu gaismu ,
25 Un zvaigznes zaudē spēku no debesīm , un to pilnvaras debesīs .

Mēs arī izlasīt dažādās versijās angļu valodā.
Mark 13:24
New International Version (© 1984)
"Bet tajās dienās, Pēc šī zelta " " Saule būs satumsa , un mēness nedos savu gaismu ;
New Dzīves Translation (© 2007)
" Tajā laikā , kad ciešanas no šīm dienām , saule būs aptumšotā , mēness sniegs ne gaismas,

Angļu Standard Version (© 2001)
Bet tajās dienās, Pēc tam liksta , saule būs satumsa , un mēness nedos savu gaismu ,

New American Standard Bībeles (© 1995)
"Bet tajās dienās, Pēc tam liksta , saule un aptumšotā Will Be neizsaka savu Moon Light ,

International Standard Version (© 2008)
"Bet pēc ciešanas no šīm dienām" Saule būs aptumšotā , mēness nedos savu gaismu ,

Dieva Vārds ® Tulkošana (© 1995)
"Tagad , pēc postu no šīm dienām , Saule kļūs tumšs , mēness nedos gaismu ,

King James Bible
Bet tanīs dienās , pēc , ka nelaime , saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu ,

American King James Version
Bet tanīs dienās , pēc , ka nelaime , saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu ,

American Standard Version
Bet tanīs dienās , pēc , ka nelaime , saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu ,

Bībele pamatskolā Go
Bet tajās dienās, Pēc šī laika grūtības , saule būs tumšs , un mēness nedos savu gaismu ,

DOUAY - Rheims Bībele
Bet tanīs dienās , pēc , ka nelaime , saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu .

Darby Bībeles tulkošanas
Bet tanīs dienās , pēc tam zelta , saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu ;

Angļu Pārskatītā versija
Bet tanīs dienās , pēc , ka nelaime , saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu ,

Webster 's Bible Translation
Bet tanīs dienās , pēc , ka nelaime , saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu ,

Weymouth Jaunās Derības
"Toreiz, tomēr pēc tam zelta , saule būs satumsa , un mēness būs neļautu viņai gaismu ;

Pasaules lapas Bībele
Bet tanīs dienās , pēc tam apspiešanu , saule būs aptumšotā , mēness nedos savu gaismu ,

Junga gramatisko tulkošanas
" Bet tanīs dienās , pēc , ka nelaime , saule ir satumsa , un mēness nedod savu gaismu ,
Falange teikt vārdus " pēc šī liksta "preču Good News Bible translation 24:29 Mateja ir " tās dienas " ( Marka 13:24 ), bet kas arī definē terminu " šajās dienās ? Ja jūs paaugstināt lasījums no 13:24 Mark , iespējamo " nelaime "( šajās dienās ), ir nelaime , kas kopš izveidi 13 Marka 19 dzejas un mēs lasīt Bībeli tulkojumu.

Mark 13:19
19 Par šīs dienas ir nelaimi, piemēram, nebija kopš radīšanas Dievs radīja līdz šim , ne arī kādreiz notikt jebkad.
Mark 13:19
New American Standard Bībeles (© 1995)
"Tiem, dienām būs laiks liksta piemēram, nav noticis kopš atgriezās no radīšanas , kuru Dievs Created Nu , tagad , un nekad gribu.
King James Bible
Šajos dienas ir nelaimi, Piemēram, nebija no atgriezās radīšanu , kuru Dievs Created unto šajā laikā, ne ir .

American King James Version
Šajos dienas ir nelaimi, Piemēram, nebija no atgriezās radīšanu , kas Dievs radīja šo laiku, ne ir .

American Standard Version
Par šīm dienām ir liksta, Piemēram, ir hath nav līdzīgi no atgriezās radīšanu , kuru Dievs Created Nu , tagad , un nekad ir .

DOUAY - Rheims Bībele
Jo tanīs dienās jābūt tādam Tribulations, kā bija nevis no atgriezās radīšanu kuru Dievs radīja Nu , tagad , ne ir .

Darby Bībeles tulkošanas
Par šīm dienām ir zelta piemēram, nav bijis līdzīgi , jo es devos atpakaļ izveidi , kas Dieva radīti, Nu , tagad , un nekad ir ;

Angļu Pārskatītā versija
Par šīm dienām ir liksta, Piemēram, ir hath nav līdzīgi no atgriezās radīšanu , kuru Dievs Created Nu , tagad , un nekad ir .

Webster 's Bible Translation
Šajos dienas ir nelaimi , piemēram hath nav no atgriezās radīšanu , kas Dievs radīja šo laiku, ne ir .

Pasaules lapas Bībele
Jo tanīs dienās būs apspiešanu, Piemēram, nav bijis līdzīgi no atgriezās radīšanu , kuru Dievs Created Nu , tagad , un nekad būs.

Junga gramatisko tulkošanas
Par šīm dienām ir nelaime , piemēram hath nav no atgriezās radīšanu , ka Dievs radīja , līdz šim , un nav jābūt ;
Kas notiek " šajās dienās ", apspiešanu un par to nabadzīgo cilvēku iemesls ? Mēs paaugstināt lasījumā 13:14-18 Marka

Mark 13:14-18 Bībele
Bet 14 redzat riebums un bēdas , stāvēju viņam nevajadzētu jūs likts ( lasītājs saprot ), tad bēgt uz kalniem ir Jūdejā ;
15 Un jumts nenāk uz leju , ar līgumu , lai nekas viņa mājā ;
16 Un jomā atgriezties atpakaļ , lai viņa drēbes .
17 Bet bēdas nangagpapasuso nangagdadalangtao un šajās dienās!
18 Un, lūdzu, jūs , kas nav sastopami ziemā.

Saraust par riebums par postu , lai cilvēki būs slikti. Ja tādēļ , termins " laikā ", kas minēti Labas ziņas Bībeles tulkošanas 21:27 Lūkas pēc tumšs dienas un iznīcināt mēness un zvaigznes, laikā liksta pēc riebums un bēdas .

Šis jautājums , kurš e-pastu man ir atbildēts , saskaņā ar viņu, sludinātājs par radio. Atbilde ir sacīja viņam labas ziņas Bībeles 25:32 Matthew .

Matthew 25:32 ( Good News Bible )
32 Toreiz, Matitipon viņam pirms viss pārējais . Viņi pagbubukud viņu atsevišķi viens no otra, tāpat kā gans ar aitām un kazām.

Termins " laikā " ar 21:27 Lūkas , saskaņā ar sludinātājs , saskaņā ar e-pasta jautā , ir tas pats, kas 25:32 Mateja . Tas atrodas tuvu realitātei. Tā kā jēdziens " laicīgi ", jo Lūkas 21:27 norāda uz tumsā pēc tam, kad saules un mēness , un iznīcināt zvaigznes , bet jēdziens " laicīgi " ir Mateja 25:32 ir atsauce uz žēlošanās par Cilvēka Dēls Mateja 25:31 ka mūsu kababasa punktu tikai yet.

Matthew 25:31 ( Good News Bible )
31 Cilvēka Dēls nāk kā karalim , ar visiem eņģeļiem , un viņa elegants luluklok troņa .

Atrodas tuvu realitātei , lai tas notiktu tajā pašā laikā , piemēram, meli sātans ! Un kā jūs e-pastu, radio sludinātājs teica, ka zināms laiks un ierašanās Cilvēka Dēls datums rakstīts 24:36 Mateja . Es piekrītu , tas tiešām nezinu , kad veikt izpildi riebums par postu , ka preču zīmes nāk no Cilvēka Dēls .

Daudzi tiešām pansirang zāli laukā . Laukā , bet vēl nav nabubunga , noņemiet nezāles kultūraugiem . Bet, kad novārtā nagkauhay ir tikai nezāles līdz ražas neizdala graudi rīsu . Un ražas novākšanas , zāle ir pievienota nagagapas , nogrieztam graudu salmu kinakapitang . Iekļaujiet zāle salmiem , lai sadedzinātu ar uguni .

Kas nosaka, pazīstams arī kā Jesajas 9:6,7 Emmanuel ?

Ļaujiet mums uzzināt , kas ir Emmanuel . Atcerēties drosmīgs burtiem.

Jesajas 9:6,7
6 unto mums bērns ir dzimis , sacīja mums dēls tiek dota vīriešiem , un valdība ir uz viņa pleca : un viņa vārds ir sauc par Wonderful , padomdevējs , Mighty Dievs , Mūžīgā Tēva, Prince of mieru.
7 viņa valdības un miers izaugsmi nav ne gala , pēc troņa David, un viņa valstība , lai izveidotu un uzturēt tiesiskumu un taisnību no šodienas līdz uz visiem laikiem . Šis zvejas piepūles , ko Tas Kungs Cebaots .

Attēlu no : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremiah 33:15,16
15 Šajos dienām, un tajā laikā , es pasusuplingin David filiāle taisnības ; un viņš izpilda tiesu un taisnību zemi.
16 Tajās dienās Jūdas tiks saglabātasUn Jeruzaleme ir aiztures droši : un šis nosaukums ir sauc : Kungs mūsu taisnība .

Piezīme : pasusuplingin vienkārši filiāle .

Jeremiah 23:5,6
5 Redziet , dienas nākt , saka Kungs, Es vairos unto David taisnīgs filiāle , un viņš to valdīt kā ķēniņš un risinātu gudri , un izpilda tiesu un taisnību šajā zemē.
6 Savā laikā Judah tiek saglabātasUn Izraēla aiztures droši : un viņa vārds sasauc , Kungs mūsu taisnība .

Piezīme : tikai paaugstināt , lai David Taisnīgā filiāle . Kad pasusuplingin vai paaugstināt taisnīgs filiāle ?

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 ! šī diena ir lieliska, ka neviens nav tas patīk : Tad viņš Laikā nepatikšanas Jēkaba ;bet viņš ir .
8 Un tajā pašā dienā , saka Tas Kungs Cebaots , ka man būs pārtraukums viņa jūgs no off tevi , un būs pārsprāgt tavs obligācijām un ka viņš kalpo ne vairāk svešiniekiem ;
9 Bet viņi kalpo Kungu, savu Dievu , un David viņu karalis , kuram es paaugstināt to .
21 Un Viņu princis ir viens no tiem , un viņu valdnieks rīkojas no vidū no tām; un es likt , un viņš vēršas pie manis : tiem, kuri uzdrošinās tuvoties man ? saka.

Messenger Dieva , kas nāk ļoti nepatikšanas dienas laikā ka neviens nav tas patīk ?

Daniel 12:1,2
1 un tajā laikā veic Michael piecelties , liels princis kurš kandidēt labi no tava cilvēku bērniem, un būs laiks problēmas , ka nekad nebija , jo nebija valsts līdz tam laikam , un tajā laikā tava cilvēki tiek saglabāts, katru vienu, kas ir rakstīts grāmatā.
2 Un daudzi no tiem , kas gulēt putekļu zemes ir nomodā , daži uz mūžīgo dzīvību , un daži ir kauns un mūžīgu nicinājumu .

Daniel 10:21
21 Bet Es jums saku patiesību rakstīts Rakstos , un nav palīdzēt man pret viņiem , bet Michael jūsu princis .

Jesajas 4:2,3
2 Šajā dienā būs skaista un slavens filiāle Kungs, un zemes augļi ir lielisks un comely tiem , kuri izbēguši no Izraēlas .
3 caurlaide , kas ir palicis Zion , un viņš palika Jeruzalemē , ko sauc par svēto , pat katru rakstiskas vidū dzīvo Jeruzalemē:

Nekad nav pirms lielā nelaime vai nepatikšanas , lai Jēzus nav Maikls . Mēs lasām Jēzus teica.

Matthew 24:21
21 Attiecībā uz tad ir liels liksta , ka jo nebija kopš pasaulē līdz šim , un nenotiek agrāk.

Jeremijas 30:7 ( nekas tas patīk ) , Daniel 00:01 ( nekad nav bijis ) un Matthew 24:21 ( nav noticis jau no paša sākuma )

liela nelaime nav nekas neparasts tāpēc nekad nav bijis teica no sākuma pasaulē. Vienāda 00:01 Daniel , problēmas , kas nekad nav noticis yet.

Daniel 0:01 saka, ka Michael būs " stand up " ir vienāds ar paaugstinātu , kas nozīmē , viņš nevar notikt ar viņu prognozes , kā Jēzus teica: " notika "Tātad Michael nav Jēzus.

Atcerieties saka Jeremijas laikā 30:7-9,21 piesaistīt nepatikšanas David ( Miguel ), lai tā saka 12:01 Daniel , ka Michael ir uzcelt augšāmcelšanās Dāvida laikā nepatikšanas.

Ja jauneklis bija Jesajas 9:6,7 Maikls un Maikls nebija Jēzus , kas ir Jēzus ?

Ezekiel 34:11-13
11 Attiecībā uz Tā saka Kungs Dievs , Redzi , es , pat es , meklēt manas aitas , un centīsies tos.
12 Kā gans savu ganāmpulku , kas dienā, ka viņš ir viens no viņa izkaisīti aitas, tāpēc es meklēt mana aitas , un piegādāt tos visur tie ir izkaisīti duļķains un tumšs dienā.
13 Un es dos tos cilvēkus , un savākt tos no zemes , un lai tie viņu pašu zemes un barību, tos pēc Izraēlas kalnos , ko ūdensteču un visās apdzīvotās vietu valstī.


Jēzus ir Kungs Dievs . Viņš ir Tēvs . Pierādīta !

Augšāmcelšanās

Visi mēs esam aasam augšāmcelšanās . Kam nav jācenšas piesaistīt viņu atkal? Bet kurš ir pirmā augšāmcelšanās ? Un kāda veida augšāmcelšanās baudīt nāk no Dieva Dēls ?

Mēs lasīt daži pārskati par augšāmcelšanās 1 Tesaloniķiešiem 4:14-17

1 Tesaloniķiešiem 4:14-17
14 Jo, ja mēs magsisisampalatayang Jēzus nomira un atkal palielinājās , tādēļ arī gulēt Jēzus Dievs dos ar viņu.
15 Attiecībā uz to mēs jums saku , ko Kunga vārdu , ka mēs , kas ir dzīvs paliek unto nāk Tā Kunga Mēs nevaram novērst to , kas ir aizmiguši .
16 Lai Tas Kungs pats ir nolaisties no debesīm ar bļāviens , ar Archangel balss un ar trumpis Dieva un jo Kristus miris palielināsies pirmais vēlreiz.
17 Tad mēs , kas ir dzīvs, kas joprojām ir nokļuvuši kopā ar tiem mākoņiem, lai apmierinātu Lord gaisā , un tāpēc Kungs ir ar mums uz visiem laikiem .

augšāmcelšanās ir garīgais vai litiral ? Bet vispirms mēs pārbaudām , ja Archangel , piemēram, tā nāk un kas viņš bija . Kaut kas stāsta nenāk Archangel saka šo, bet tikai dzirdēt viņu kliegt no debesīm . Vai tie ir labi ? Daniel 12:1,2 mēs lasīt

Daniel 12:1,2
1 Un tajā laikā dara Michael piecelties liels princis , kas kandidē uz labo uz tava cilvēku bērniem, un būs laiks problēmas , jo nekad nebija , jo tur bija tauta līdz tam laikam , un šajā laikā tiek saglabātas Jūsu cilvēki , katru vienu, kas ir rakstīts grāmatā.
2 un daudzi no tiem , kas gulēt putekļu zemes ir nomodā , daži mūžīgo dzīvību , un daži , lai kauns un mūžīgu nicinājumu .

Archangel Michael nāk . Nevar atdalīt Archangel 1 Tesaloniķiešiem 4:16 un Daniel 12:1,2 jo tikai notikt divreiz atjaunot miris kā bible saka. Atklāsmes 20:05

Garīgo vai augšāmcelšanās litiral pārliecināts rezultāts ierašanās Miguel un kas - kurš pirmais izvirzīja ?

Atbilde ir espritual augšāmcelšanās . Un pirmo reizi izvirzīja cilvēki Izraēlā. pierādījumi mums ir jālasa 11:7-8,15 Romā

Roma 11:7-8,12,15
7 Kas ir meklēt Izraēlai , ka viņš nav saņēmusi , bet tas kinamtam iecelšanas un citi ir veikti :
8 Saskaņā ar rakstisku , Dievs deva viņiem garu miegs , acis nav redzējuši , un ausis ne dzirdēt līdz mūsdienām .
12 Tagad, ja tie ietilpst kā bagātību no pasaules , un zaudējumus, tie ir par ieguvumiem no pagāniem , cik daudz viņu pilnība ?
15 Jo, ja pagkakatakuwil no tiem ir saskaņot no pasaules , Ko tik tās pieņemtas , bet dzīve no miroņiem .

Say 8 punktā , kas viņiem deva garu miegs , tas nozīmē, ka līdz brīdim, kad viņi redz un dzird patiesības viņi paliks miegā vai miris . Un atkārtotu pieņemšanu no tiem ( v15 ) ir līdzvērtīga sniegt dzīvi miruši.

Tādēļ ir pirmā lielā augļi ir izvirzīti vai cilvēki Izraēlā.

Atklājumiem 7:4-8
4 Un es dzirdēju skaits aizzīmogotā , kas 144000 aizzīmogotā, katra cilts Izraēlas bērniem:
5 cilts Jūdas tika noslēgts divpadsmit tūkstoši , cilts Reuben divpadsmit tūkstoši , cilts GAD divpadsmit tūkstoši ;
6 cilts Asher divpadsmit tūkstoši , cilts Naphtali divpadsmit tūkstoši , cilts Manasseh divpadsmit tūkstoši ;
7 cilts Simeon divpadsmit tūkstoši , cilts Levi divpadsmit tūkstoši , cilts Issachar divpadsmit tūkstoši ;
8 cilts Zebulona divpadsmit tūkstoši , cilts Joseph divpadsmit tūkstoši , no Benjamīna cilts , tika noslēgta divpadsmit tūkstoši .

Atklājumiem 14:1-5
1 Un es izskatījās , un lūk, Jērs stāvēja Mount Zion , un ar viņu simts 44000 ar savu vārdu un viņa Tēva vārds rakstīts viņu pieres .
2 Un es dzirdēju balsi no debesīm , jo balss daudzu ūdeņiem, un kā balss ļoti pērkons : un balss Es dzirdēju bija kā harpist spēlējot savu arfu :
3 Un tie nangagaawitan kas šķiet jauna dziesma pirms troņa , un pirms četriem dzīvu būtņu un vecāku : un neviens cilvēks varētu mācīties dziesmu , bet simts un 44.000 , pat ja tie iepirkti no zemes .
4 Šie nav aptraipīts ar sievietēm , lai tās jaunavas . Un tas ir sekot Lamb kur viņš dodas . Tie bija iepirktas no vīriešu vidū , kas pirmos augļus Dievam un Lamb .
5 Un viņu mutē netika konstatēti meli : tie ir bez vainas .

Romiešiem 13:11
11 Un tas , zinot laiks tagad ir nomodā , kad jūs gulēt : Tagad tuvāk mums , nekā drošību tad, kad mēs ticēja .

Efeziešiem 5:14
14 Līdz ar to viņš saka , Nomodā tu guļamvagonu , un rodas starp mirušajiem , un Kristus dod tevi gaisma .

1 Korintiešiem 15:23,34,46
23 Bet katrs savā statusā, Kristus pirmos augļus ; tad Kristus viņa ierašanos.
34 Tu pamosties pēc taisnības , un kas nav grēks , dažiem nav zināšanu par Dievu , es saku , lai jūs pārvietot to kauns .
46 Kaut gars nav par pirmo, bet zeme , pēc tam garīgais .

Daži varētu domāt , ka pēc miesas vai litiral vai fiziskas augšāmcelšanās ir pirmā augšāmcelšanās . Bet taisnība, es mira pēc Kunga Jēzus ? Mēs lasām Jāņa 8:51 un John 11:25,26

John 8:51
51 Patiesi , patiesi es jums saku , ja cilvēks saglabā savu vārdu , viņš nekad redzēt nāvi.

John 11:25,26
25 Jēzus saka unto viņam , es esmu augšāmcelšanās un dzīvība : viņš , kas tic uz mani , lai gan viņš mirst , bet to viņš dzīvo;
26 Un kurš dzīvo un tic Man nekad die . Tu ticiet ?

Bet mēs joprojām zinām, cik litiral un fiziskās augšāmcelšanās notiek, kad Archangel . Mēs atpakaļ iepriekšējā punktā .

1 Tesaloniķiešiem 4:14-17
14 Jo, ja mēs magsisisampalatayang Jēzus nomira un atkal palielinājās , tādēļ arī gulēt Jēzus Dievs dos ar viņu.
15 Attiecībā uz to mēs jums saku , ko Kunga vārdu , ka mēs , kas ir dzīvs paliek unto nāk Tā Kunga Mēs nevaram novērst to , kas ir aizmiguši .
16 Lai Tas Kungs pats ir nolaisties no debesīm ar bļāviens , ar Archangel balss un ar trumpis Dieva un jo Kristus miris palielināsies pirmais vēlreiz.
17 Tad mēs , kas ir dzīvs, kas joprojām ir nokļuvuši kopā ar tiem mākoņiem, lai apmierinātu Lord gaisā , un tāpēc Kungs ir ar mums uz visiem laikiem .

Ja viņi uzskata, ka Kungs nav mirst , kurš nomira Kristus pieaugums vispirms? Mēs atpakaļ Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Un tajā laikā dara Michael piecelties liels princis , kas kandidē uz labo uz tava cilvēku bērniem, un būs laiks problēmas , jo nekad nebija , jo tur bija tauta līdz tam laikam , un šajā laikā tiek saglabātas jūsu cilvēki , Ik vienam , kas ir rakstīts grāmatā.
2 un daudzi no tiem , kas gulēt putekļu zemes ir nomodā , daži mūžīgo dzīvību , un daži , lai kauns un mūžīgu nicinājumu .

Ļaujiet mums uzzināt , kas ir rakstīts grāmatā. Vai tie miruši vai dzīvs ? Atbilde ir dzīve . Lasīt Jesajas 4:2,3 mēs lasīt

Jesajas 4:2,3
2 Šajā dienā būs skaists un slavens filiāle Kunga, Un zemes augļiem ir lielisks un comely tiem , kuri izbēguši no Izraēlas .
3 caurlaide , kas ir palicis Zion , un viņš palika Jeruzalemē , ko sauc par svēto , pat Katru rakstiskas vidū dzīvo Jeruzalemē ;

Kurš ir filiāle Kunga ?

Jeremiah 23:5,6
5 Redziet , dienas nākt , saka Kungs, Es vairos unto David taisnīgs filiāle , un viņš to valdīt kā ķēniņš un risinātu gudri , un izpilda tiesu un taisnību šajā zemē.
6 Savā laikā Judah tiek saglabāts , un Izraēla aiztures droši ; un viņa vārds sasauc , Kungs mūsu taisnība .

Kad esat saglabājis Judah un Izraēlu ? Un kāds ir nosaukums, kurjers Dieva nākt ? Mēs atpakaļ Daniel 12:1,2

Daniel 00:01
1 Un tajā laikā veic Michael piecelties, liels princis , kas kandidē uz labo uz tava cilvēku bērniem: un tur būs laika problēmas , piemēram, nekad nebija , jo tur bija tauta līdz tam laikam , un tajā laikā tava cilvēki sniedz, Katrs viens, kas ir rakstīts grāmatā.
2 Un daudzi no tiem , kas gulēt putekļu zemes ir nomodā , daži mūžīgo dzīvību un daži , lai kauns un mūžīgu nicinājumu .

Ja jūs dont , Michael paštaisns filiāle .

Kristīšana ar krustā sišana ir kristības no Gara .

Luke 12:50
Bet 50 Man ir kristību iziet , un kā noskumuši es esmu , līdz tas ir pabeigts ?

Mark 10:38
38 Bet Jēzus tiem sacīja: " Ye zināt, nav tas, ko jūs lūgt . Mangakaiinom ye kauss ka man dzert to? vai mangababautismuhan kristībām , ka esmu kristīts ar ?

Tā kā kristības par Dieva Dēlu tāpēc mēs pieņēmām kristības .


Romiešiem 6:4-6
4 Tādēļ mēs esam aprakti ar viņu ar baptism uz nāvi : ka Kristus tika paaugstināta no mirušiem , ko godībā Tēva , pat tad mēs arī būtu staigāt pa jaunums dzīves .
5 Jo, ja mēs esam ar viņu līdzība viņa nāves , mēs arī tā , lai līdzību viņa augšāmcelšanās ;
6 Tā mēs zinām, ka Mūsu vecais cilvēks ir krustā ar viņu, ka iestāde vaininieks tika iznīcināta , un ja tā, ka mēs apburt vairāk grēku ;

Kolosiešiem 2:13
13 Un bija miris jūsu grēkus , un jūsu miesas neapgraizīšana , hath viņš paātrināta kopā ar viņu, kam piedoti visi mūsu grēkus ;

Kolosiešiem 3:1,2,3,9,10
1 Ja Jums ir pieaugušas ar Kristu , meklēt lietām iepriekš , ja Kristus sitteth par Dieva labās rokas .
2 Nosakiet savu mīlestību uz lietām iepriekš , nevis par lietām uz zemes .
3 Par jūs esat miruši, un jūsu dzīve ir slēpta ar Kristu Dievu .
9 meli nav viens uz otru, bet atlikt vecs vīrietis ar saviem darbiem ,
10 Un jūs likts uz jaunu personību, kas tiek atjaunota zināšanās pēc tēlu par to, ka radīja viņam :

Efeziešiem 2:05
5 Kaut arī mēs bijām miruši caur mūsu parādus , paātrināta mūs kopā ar Kristu ( Ar žēlastības jūs esat saglabātas )

Kopumā augšāmcelšanās bija garīgs . Un pirmo reizi izvirzīja mājsaimniecības Dieva ir līdzvērtīga Dieva cilvēkiem, kas ir Izraēla . Šajā pašā augšāmcelšanās Miguel pieņemts augšāmcelšanās , jo viņš tika nogalināts , un krustā ar Kungu .


1 Pētera 4:17
17 Attiecībā uz pienācis laiks sākuma spriežot mājas Dieva ; un priekšā mums, kas notiks ar tiem, kas nepakļaujas evaņģēlija Dieva ?

Romans 2:9,10
9 liksta un ciešanām , par katru dvēseli cilvēks , kas dara ļaunu , galvenokārt ebreju , un arī grieķu ;
10 Bet, slava , gods un miers , lai katrs cilvēks , ka worketh labs, uz ebrejs pirmo , pirmkārt, un arī uz grieķu :

Mēs noteiktu, vai 144000 un neskaitāmi cilvēki 7 Atklāsmes ir gars ( litiral kurš nomira ), vai tiem, kas miesu un asinis .

Kas ir raksturs viņiem?

Atklāsmes 7:16,17
16 Tās badu ne vairāk , ne slāpes vairāk , nedz tie hit saules vai siltuma ;
17 Attiecībā Jērs , kas ir vidū tronis ir viņu gans , un tie papatnugutan strūklakas ūdens dzīvībasUn Dievs nožāvēs visas asaras acīs .

Stiprie alkoholiskie dzērieni ( miris litiral ) Vai nav badu un slāpes ? Un Vai gars papatnugutan avota ūdens dzīves ?

John 6:35,54,55
35 Jēzus sacīja viņiem: Es esmu dzīvības maize : kas nāca pie manis nekad bads , un viņš , kas tic uz mani nekad slāpes .
54 Kurš ēd Manu miesu un dzer Manas asinis , tam ir mūžīgā dzīve, Un es paaugstināt viņu pēdējā dienā .
55 Mana miesa ir reāls pārtikas un Manas asinis ir patiess dzēriens.

Mēs pārliecināts nav bada un slāpēm nav cilvēki ar miesu un asinīm , jo Tas Kungs teica cilvēki dzīvs , ar miesu un asinīm . Ja tie ir miruši litiral ( fizisko , materiālo , juteklisko ), kas izvirzīja kāpēc viņi dos avota ūdens dzīvības , ja tie ir nemirstīgs ? Ja tā tālāk , šķiet , ka avota ūdens ir dzīvības ( litiral avots ), nodrošina dzīvi un nevis asinīm un miesu , lai iebilstu pret mācīšanu Bībeli.

Kāda ir avota ūdens dzīvē?

Jeremijas 17:13
13 Kungs , cerība Izraēlas , viss, kas atstāj tevi ir kauns . Tie, kas man bija uzrakstīts uz zemes , jo tie ir forsaken Kungs, strūklaka dzīves ūdens.

John 7:37-39
37 pēdējo dienu , ka liels dienā svētki , Jēzus stāvēja un sauca , sacīdams: Ja kāds cilvēks slāpes , lai viņš nāk pie manis un dzert .
38 Kas tic uz mani , jo Svētie Raksti saka , ir no viņa vēders ir plūsma upēs dzīvo ūdeni.
39 ( Bet tas runāja viņš par Garu , kas tiek uzskatīts saņemt viņam : par Gars vēl dota, tāpēc, ka Jēzus vēl nebija pagodināts . )

Papatnugutan nozīmē ūdeņus strūklaka dzīves Jēra ņems cilvēkiem ticību. Un tā arī , viņi neapmeklē izsalcis vai izslāpis tāpēc, ka viņš dos cilvēkiem ticību ar savu miesu un asinis .

Nav izsalkuma vai slāpēm , jo tie barību viņiem.

Psalms 23:02
1 Kungs ir mans gans , man nav .
2 Viņš pinahihiga mani uz svaigu ganībām ; Viņš leadeth man blakus ūdens atpūtas telpa,

Ezekiel 34:14
14 Es barību viņus ar labu ganību , un augstu pacēlumu kalni Izraēlas viņu reizēm ir: tur ir tie atrodas labā reizes , un par tauku ganībām, tad tie barību, pēc Izraēlas kalniem.

Pinastol dabas , ja tie ir sajūta izsalkuši un izslāpuši , un viņi mabibilad siltumu dienā, jo tie rada gans ar ūdeni , kur ēnas plkst . Psalms 23:02

Kāds ir statuss kurjers Dieva cilvēki šodien nav tie hit saules vai siltuma ? (Piezīme jautreknrakstā )

Jesaja 49:8-10
8 Tā saka Tas Kungs , pieņemamā laikā esmu dzirdējis tevi , un pestīšanas dienā es esmu palīdzējis tevi : un es saglabāt tevi , un dot tev cilvēki, lai noteiktu zemes , lai radītu mantot sagrauts mantojumu;
9 Sakot, tie ir saistoši , Iet tālāk , tie ir tumsā , Shew sevi . Viņi ēd uz ielas , un visi tukša augstumiem , ir to ganībām .
10 Tie nedrīkst badu , ne slāpes, ne to siltumu , ne sauli; jo viņš , ka hath apžēlojies par tiem ļautu tiem , pat ūdens atsperu viņš guide tiem.

Jesajas 42:6,7
6 Es Tas Kungs aicināja tev taisnībā , un turēs tavs roku, un saglabāt tevi , un dot tev cilvēki, Ņemot vērā valstī;
7 Lai atvērtu aklo acis , lai no ieslodzīto cietumā, Un tiem, kas sēdēt tumsā no cietuma .

Jesajas 61:1,2
1 Kunga Dieva Gars ir pār mani ; jo Kungs svaidīts mani sludināt labas vēstis unto lēnprātīgs ; Viņš nosūtīja mani dziedēt brokenhearted, pasludināt brīvi Captives , un cietumā ieslodzīto atvēršanas ;
2 Lai pasludina pieņemams gadu Kunga , un diena atriebība par mūsu Dieva, lai komforts viss, kas sērot ;

Jesajas 11:1,2
1 Un tur , šķiet, stumbrs Jesse , un no viņa saknēm ražas filiāle :
2 un Tā Kunga Gars ir atpūtas pēc tam , garu gudrību un izpratni, par padomu garu un , iespējams , zināšanu garu un Kunga bailes ;

Jeremiah 23:5,6
5 Redziet , dienas nākt , saka Kungs, ka es paaugstinās unto David taisnīgs filiāle , un viņš to valdīt kā ķēniņš un risinātu gudri , un izpilda tiesu un taisnību šajā zemē.
6 Savā laikā Judah tiek saglabāts, un Izraēla aiztures droši : un viņa vārds sasauc , Kungs mūsu taisnība .

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 ! šī diena ir lieliska , neviens ir kā tā: pat laikā nepatikšanas no Jēkaba , bet viņš ir .
8 Un tajā pašā dienā , saka Tas Kungs Cebaots , ka man būs pārtraukums viņa jūgs no off tevi , un būs pārsprāgt tavs obligācijām un ka viņš kalpo ne vairāk svešiniekiem ;
9 Bet viņi kalpo Kungu, savu Dievu , un sDavid savu karali , kuru es celt tos.
21 Un viņu princis būs viens no tiem , un viņu valdnieks rīkojas no vidū no tām; un es likt , un viņš vēršas pie manis : tiem, kuri uzdrošinās tuvoties man ? saka.

Daniel 12:1,2
1 Un tajā laikā veic Michael piecelties , liels princis , kas kandidē uz labo no tava iedzīvotāju bērniem; un tur būs laika problēmas , piemēram, nekad nebija , jo tur bija tauta līdz šim laikam : un tajā laikā tava cilvēki tiek saglabāts, katru vienu, kas ir rakstīts grāmatā.
2 Un daudzi no tiem , kas gulēt putekļu zemes ir nomodā , daži uz mūžīgo dzīvību , un daži ir kauns un mūžīgu nicinājumu .

Tāpēc , cilvēki stāvokli kurjers Dieva saka Jeremijas 23:05 un Jeremijas 30:9 ir " izvirzīts " nosūtījusi. Bet cilvēki ne tikai vienkārši , jo viņš bija Maikls Archangel .

Archangel , lai vadītu viņus , lai viņi badu un slāpes par Dieva vārdu . Agrāk cilvēki, Dievs ir devis Dieva vārdu bada .

Amos 8:11
11 Redzi , dienas nākt , saka Kungs Dievs , es nosūtīs bads zemes , nevis bada maizes , vai ūdens slāpes , bet dzirdes Kunga vārdu .

Ja slikti gans nedos avota ūdens , kur ēnas , jums patiešām jādedzina siltumu dienu.

Mērce bez plaisāt .

1 Korintiešiem 15:53
53 Šajā sabojājams jāliek uz neiznīcībā , un šī nāve ir likts uz nemirstību .

Kas nav nāve ibibihis ?

Efeziešiem 4:14
24 Un Jūs likts uz jaunu personību, kas pēc Dieva radīts taisnībā un patiesības svētumā .

Kas jauns cilvēks ir neuzpērkamiem ?

Galatiešiem 3:27
27 visi , kas esat kristīti Kristū ibinihis Kristus .

Kā kristīti Kristū ?

Romiešiem 6:3,4
3 Vai ne jūs zināt, ka mēs visi esam kristīti Jēzū Kristū , tika kristīti viņa nāves ?
4 Tāpēc mēs esam aprakti ar viņu ar baptism uz nāvi : ka Kristus tika paaugstināta no mirušiem , ko godībā Tēva , pat tad mēs arī būtu staigāt pa jaunums dzīves .

Kas jums ar Kristus nemirstība ?

1 Timotejam 1:10
10 Bet tagad ir acīmredzams , ko parādās mūsu Pestītājs Jēzus Kristus , kurš hath atcelts nāves , un atklāj dzīvi un nemirstību caur evaņģēliju,

Kas notiek, kad persona par vainīgu atkal pēc saņemšanas patiesība ?

Ebrejiem 10:26,27
26 Jo, ja mēs apzināti vainu pēc tam, kad mēs saņemam zināšanas par patiesību, ne upuris Saglabātā par grēku ,
27 , bet šausmīgi ilgojas , lai spriestu , un uguns niknums rīt pretiniekiem .

Vai tiesnesis sumasampalaya Dieva Dēls ?

John 3:18
18 Kas tic viņam netiek nosodīts ; tic nē, ir nosodīts jau , jo viņš ticēja nosaukumu vienpiedzimušo Dieva Dēlu.

Vai viņi mirst ?

John 8:51
51 Patiesi , patiesi es jums saku , Ja cilvēks turēt manu vārdu , viņš nekad redzēt nāvi.

Vai Jēzus kristības dzimis no jauna , un tie būs darīt Dieva ?

John 3:3,11,12
3 Jēzus atbildēja un sacīja viņam: Patiesi , patiesi es tev saku , izņemot cilvēks ir dzimis atkal viņš nevar redzēt Dieva valstību.
11 Patiesi , patiesi es tev saku , Mēs runāt ar mums, un mēs esam redzējuši mūsu liecības ; un jūs saņemt nav mūsu liecinieks .
12 Ja es teicis jums šīs lietas zemes un jūs domāt nevis , kā jūs domāt , ja es jums saku par debesu lietām?

1 Peter 1:3,23
3 Svētīgi ir Dievs un mūsu Kunga Jēzus Kristus Tēvs , saskaņā ar viņa lielo žēlastību mēs esam piedzimuši no jauna dzīvai cerībai ar Jēzus Kristus augšāmcelšanos no miroņiem ,
23 Tā kā piedzimis no jauna , nevis sabojājams sēklas , bet neuzpērkamiem , ar Dieva vārdu , kas liveth un abideth .

1 Pētera 3:21
21 Saskaņā ļoti līdzīgs šobrīd ietaupa pat kristības , ne laist prom no dubļi uz miesu, bet atbilde uz labu sirdsapziņu pret Dievu , caur augšāmcelšanos Jēzus Kristus ;

Vai ir dzīve joprojām tiek uzskatīts par mirušu ?

1 Timotejam 5:06
6 Bet viņa , ka liveth ar baudu kaut arī dzīve ir miris .

Kad jūs nabihisan par neiznīcībā (1 Korintiešiem 15:53,54 ) nedrīkst būt vainīgs , jo jūs esat ...

1 Korintiešiem 15:55,56
55 Ja O nāve , tava uzvara ? Ja , O nāve , tava uzvara ?
56 uzvaras nāve ir grēka ; un no grēka varas likumu:

Mēs lasām to pašu garu 1 Korintiešiem 15:53-56

Romiešiem 6:13,14
13 Un arī jūs piedāvāt savu locekļu grēku kā instrumentus netaisnības ; bet ražas sevi Dievam , jo dzīvs no mirušajiem , un jūsu biedri , kā instrumentu taisnību Dievam .
14 Attiecībā uz grēks nav jums : Jo jums nav saskaņā ar likumu , bet ar žēlastību .

Pirmā augšāmcelšanās būs igagapos eņģelis un sātans .

20:1,2,5 paziņojums
1 Un es redzēju eņģeli nokāpjam no debesīm , kam ir bezdibenis atslēga un liela ķēde rokā .
2 Un viņš satvēra pūķi , seno čūsku , kas ir velns un sātans , un dodas viņu tūkstoš gadiem,
5 pārējā mirušo dzīvoja ne tikai tūkstošiem gadu . Šī ir pirmā augšāmcelšanās .
eņģelis ir simbols Miguel .

Mēs nodrošināta rezultātu garīgais uzturs pirmajā augšāmcelšanās ir Archangel nākt . Jo, ja pirmā augšāmcelšanās ir augšāmcelšanās litiral ir piliens otrajā augšāmcelšanās ir teicis ar 12:01 Daniel . Jo pirmais paaugstināt ( Atklāsmes 20:05 ) ir laimīgi un arī tiem, kas saka, ka Daniel 0:12 Svētīgi ir sasniegts 1335 dienas. Mēs lasām .

Daniel 12:12
12 Svētīgs viņš gaida , un nāk uz tūkstoš 335 dienas.

Tātad 1 Tesaloniķiešiem 4:16 un Daniel 0:01 un Atklāsmes 20:05 mēs esam pārliecināti, ka garīgā atdzimšana .

Atklājumiem 20:03
3 Un viņš cast vērā bezdibenis un slēgtas , un aizzīmogots tā pār viņu , ka tie būtu maldināt tautu , līdz tūkstoš gadiem , tad tai ir ignorēt viņam maz laika .

Sātans būs jailed vairāk nekā tūkstoš gadiem . Bet to, kas ir līdzvērtīgs tūkstošiem gadu , saskaņā ar Peter ?

2 Peter 03:08
8 Bet neaizmirstiet , dārgie draugi , lieta , ka viena diena Kungam kā tūkstoš gadi un tūkstoš gadi kā viena diena.

tūkstoš gadu ir vienāds ar vienu dienu . Kas notiek dienā?

Cakarijas 3:09
9 Attiecībā uz , lo , akmens , ka man ir noteikti pirms Joshua pēc viena akmens ir septiņas acis : lūk, es iegravēt graving pantu, saka Tas Kungs Cebaots , un Es noņemt netaisnību šo zemi vienā dienā.

Cakarijas 14:07
Bet 7 diena zināms Kunga, ne diena , ne nakts : bet tas ir , naktī spīdēt .
8 caurlaide ka diena , kas dzīvo ūdeņu iziet no Jeruzalemes, Puse no viņiem pret austrumu jūra , un no tiem puse uz jūru : vasarā un ziemā notiek.
9 un Tas Kungs ir ķēniņš pār visu zemi : šajā dienā Kungs ir viens , un viņa vārds viena.

Ebrejiem 04:07
7 undiscriminated viņu atkal vienu dienu, tagad pēc kāda laika sacīja Dāvida dziesmas (kā viņš teica, ka pirms ) , tagad ja tu dzirdi viņa balsi , Nelietojiet nocietināt savu sirdi .

Tātad vajadzētu darīt, ir jābūt diena sakaut velns . Bet vienu dienu , tas nozīmē, uz visiem laikiem mūsu sirdīs .

Tagad , otrajā augšāmcelšanās kādreiz spēli 00:01 Daniel ? Lūdzu, spēles to. Jo nav uzklausījusi zvanu Dieva , viņa balss bija izvirzīts atkal nosodījumu , jo tie nav pinahalagahan diena , ko Dievs dzirdēt viņa balsi. Pirmajā augšāmcelšanās , klausījās balss Dieva Dēls nekad mirt uz visiem laikiem , jo tie pinahalagahan " viena diena ", dzirdēt balss Dieva no viņu kapiem .

Mēs kontingenta un garīgais uzturs litiral teikt otrajā augšāmcelšanās 1 Pētera 4:05 un akti 10:42 ka tiesnesis ir miris un dzīves ekvivalents labo un ļauno.

1 Pētera 4:05
5 Tas dos kontu tam , kurš ir gatavs tiesāt dzīvos un mirušos .

Tiesību akti, 10:42
42 Ami'y Un viņš pavēlēja mums sludināt tautai , un liecinieku Viņš ieceļ Dievs ir tiesnesis dzīvos un mirušos .

Kā mēs varam būt garīgo un nav atkarīga litiral ka augšāmcelšanās notiek?

John 8:51
51 Patiesi , patiesi es jums saku , Ja cilvēks turēt manu vārdu , viņš nekad redzēt nāvi.

Kungs skaidri teikt, ka nāve nekad turēt savu vārdu nepareizi un teica Kungs bija miris , tur viņas vārdu ne?
Daniel 12:1,2
1 Un tajā laikā dara Michael piecelties , liels princis , kas kandidē uz labo uz tava cilvēku bērniem: un tur būs laika problēmas , piemēram, nekad nebija , jo tur bija tauta līdz tam laikam , un šajā laikā tavs cilvēki sniedz , ik vienu, kas ir rakstīts grāmatā.
2 un daudzi no tiem , kas gulēt putekļu zemes ir nomodā , daži uz mūžīgo dzīvību , un daži ir kauns un mūžīgo nicinājumu .

Ko Pāvils teica par parusahang mūžīgo nokritizēšana ?

2 Tesaloniķiešiem 1:7,8,9
7 Un , lai dotu jums, kas ir nemierīgajā atpūta ar mums, kad Kungs Jēzus no debesīm ar eņģeļiem viņa pilnvaras kas liesmojošs uguns,
8 Nevar veikt pretdarbību nagsisikilala Dievu, Un tiem , kas neklausa evaņģēlijam mūsu Kunga Jēzus :
9 Kurš ir sodīts , ar mūžīgo iznīcināšana no Kunga klātbūtni un no slavu ar savu varu .

Arī to, ko Pēteris teica par liesmojošas uguns ? Vai tā diena spriežot ?

2 Peter 3:7,8,10
7 Bet debesis un zemi, ar to pašu vārdu ir saglabāti uz augšu Ugunsdzēsības , kas ir rezervēti pret diena spriežot un iznīcināšana neticīgs vīriešiem.
8 Bet neaizmirstiet , mīļotais , jautājums, kas dienā, ar To Kungu kā tūkstoš gadi un tūkstoš gadi kā viena diena.
10 Bet dienu Kunga kā zaglis , kurš šajā dienā debesis būs atpakaļ ar lielu troksni, un objekti debesīs tiks izšķīdināta ar kvēls siltuma, zemes un darbi tika nodedzinātas uz zemes.

Arī to, ko Jānis teica grāmatā Atklāsmes par dienu spriežot , tūkstoš gadiem , ugunsgrēku un debesu un zemes izzušanu ?

20:6,7,11,12,14 paziņojums
6 Svētīja , un svēts ir tas pirmais augšāmcelšanās: Nav vara pār šo otro nāvi, bet tie ir priesteri par Dievu un Kristu , un mangaghaharing ar viņu vairāk nekā tūkstoš gadu.
7 Un ja izpildīti tūkstoš gadiem, sātans ir atraisīja no sava cietuma ,
11 Un es redzēju lielu baltu troņa , un sēdēja , viņa klātbūtnē , zemes un debesīs aizbēguši , un atrada nav vietas viņiem.
12 Un es redzēju mirušos , liels un mazs , stāvot pirms troņa , un grāmatas tika atvērtas : un vēl grāmata tika atklāts , kas ir grāmata par dzīvi; miris tika vērtēti pēc lietas rakstīts grāmatās , pēc viņu darbiem.
14 Un nāve un elle tika iemesti uguns . Šī ir otrā nāve , pat uguns.

Ko Kungs Jēzus teica par to?

Matthew 25:46
46 Un šie ir iedziļināties mūžīgo sodu : bet taisnie uz mūžīgo dzīvi.

John 5:28,29
28 ne šajā : par nākamo reizi , Visas ir nopietnas bija dzirdēt viņa balsi,
29 Un nāk tālāk , tie , kas ir darīts labi , sacīja augšāmcelšanās dzīvesveidu; un tie , kas ir darīts ļaunums , sacīja augšāmcelšanās no nokritizēšana.

Un mēs tikai atgriešanās 1 Tesaloniķiešiem 4:16 un Daniel 12: 1,2

Ebrejiem 10:26,27
26 Jo, ja mēs nejauši pārkāpums pēc tam, kad mēs saņemam zināšanas par patiesību, ne upuris Saglabātā par grēku ,
27 , bet briesmīgi ilgas pēc spriežot, Un mežonība uguns rīt ienaidnieku.

Pēc patiesību un grēkojuši atkal gatavs uguns tiem.

mirušo nosodījumu notiks pēc paghihip 7 th trompete .

Atklāsmes 11:18 
18 Un tautas bija sāpīga nepatika , un Jūsu dusmas nāca , un mirušo laiku vērtētUn kad balvu pasniegšanas jums lāpstiņu jūsu darbinieki praviešiem , un svētajiem , un bailes tavs vārds , mazo un liels, un iznīcināt iznīcināšanu zemes.

Lai noteiktu, kādi uguns bija lasījis nosaukumu " Fire ".

Ceturtdiena 17 septembris, 2009


Es un Tēvs esam viens

John 10:30
30 Es un Tēvs esam viens .


Tagad mēs zinām, ka Deivids nosūtīs Michael Archangel Michael , nevis Jēzus . Tāpēc Jēzus bija neviens cits kā Tēvs . Un tas nozīmē, Jēzus teica : "Es un Tēvs esam viens ", jo viņi kļuva par vienu ir Jēzus. Mēs lasām Jāņa 10:38 un Jāņa 14:10,11

John 10:38
38 Bet, ja man , pat tiem, jums nav ticiet man , uzskatu, ka darbi: lai jūs varētu zināt, un uzskatām, ka Tēvs ir manī , un es viņā .

John 14:10,11
10 tu nav, ka es Tēvu un Tēvs manī ? vārdus , ka es runāt unto jums es runāju ne no sevis: Bet Tēvs, kas mājo mani , padara viņa darbus .
11 Ticiet man Es esmu Tēvs un , kas man Tēvs : vai arī ticiet man par darbu , kā labi.

Tajā laikā Jēzus , Dēls bija ar Dievu , vai Tēva . Gars , kā vārdu un Jēzus dod Tēva Michael raksturu. Jēzus sacīja jāpastāsta Miguel dzirdēt, vai pat atzīt, balss nomirst par Dieva Dēlu . Miguel nekā dzirdēt vairāk par tēva labi dzirdēt . Tātad Tēvs ir liecinieks . Neatkarīgi no tā , tēvs parādīja , cik labs Dieva Dēls . Vai nav arī grūti aprakstīt Dievu , jo citādi cilvēks un Dievs . cilvēci Jēzus Miguel tinutularan . Un neviens no Bībeles likumu ir neaizskarama pat pateikt , ka Maikls un Jēzus Dēls Tēvs . Tikai piekrītu , ka Dieva Dēls atnāca , lai sanlibutan.Ang Miguel nevar pieņemt nepieciešamie dokumenti ir izgatavoti no .

Ebrejiem 01:04
4 Tas bija labāk nekā eņģeļiem , pieņemt pēc tam, kad vairāk lielisks nosaukums nekā .
Filipiešiem 2:9,10
9 Tad viņa Suverēno Dievs, un Viņam tika dots vārds iepriekš katrs vārds ;
10 Lai Jēzus visu ceļgaliem iluhod , kas ir debesīs un lietām uz zemes , un viss zem zemes ,

Tiesību akti, 04:12
12 Un jebkurā citā pastāv pestīšanas ; jo neviens cits vārds zem debess cilvēkiem dots starp vīriešiem, Kurā mums ir pestīšana.

Jūs saprotat šo pāreju pamatā teica:

John 5:19
19 Jēzus atbildēja un tiem sacīja: " Patiesi , patiesi es jums saku , Dēls nevar darīt neko par sevi , bet to, ko viņš redz Tēvu darīt ; visām lietām, viņš tā arī nav Dēls tāpat.

John 12:49,50
49 Jo es runāju ne no sevis : bet Tēvs, kas Mani sūtījis , viņa man iedeva bauslis , ko man teikt , un ko man vajadzētu runāt.
50 Un es zinu, ka viņa bauslis ir mūžīgā dzīvība , lietas, par ko es runāju , ir kā Tēvs teica unto mani , tāpēc es runāju.

Piezīme:

Luke 10:20
22 Visas lietas tiek sniegti unto mani, manu Tēva : un neviens cilvēks knoweth kurš Dēlu , bet Tēvs, un kurš Tēva kā vien Dēls , un tiem, kam Dēls .

Matthew 16:27
27 Jo Cilvēka Dēls ir pienācis Sava Tēva godībā ar saviem eņģeļiem , un tad dod katram cilvēkam saskaņā ar viņa darbiem.

Mēs izlasiet šo :

Mateja 20:26,27
25 Bet Jēzus aicināja tos uz viņu , un sacīja , Ye zināt , ka pagāniem izmantot valdīšana pār tiem valdniekiem , un to lielā tie īsteno iestādei pēc tās .
26 nav , bet kurš vēlas kļūt liels starp jums ir jūsu kalps ;
27 Un kurš vēlas būt pirmais starp jums ir jūsu kalps :

Vai jums kādreiz lūdza sevi , ja jūs pārliecinājās mūsu Tēvs , kas kalpo visiem?

Āmen .

No comments:

Post a Comment