THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Dutch

Armageddon

afbeelding uit : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Wat is Armageddon en wanneer dit gebeurt ?

Openbaring 16:12,13,14
12 En de zesde goot zijn schaal uit over de grote rivier de Eufraat ; en gedroogd tot de wateren daarvan naar de koningen te bereiden van de opkomst van de zon. 
13Toen zag ik uit de mond van de draak , en de bek van het beest , en de mond van de valse profeet , drie onreine geesten , zoals kikkers ;  
14Want het zijn geesten van demon, Werken wonderen , die pinaparoonan zij De koningen van de hele wereld te verzamelen in de grote dag van de almachtige God .

Said in paragraaf 14 dat de gebeurtenissen van de strijd is de grote dag van de almachtige God . Het evenement , dat wordt gezegd in Openbaring 16:12,13,14 lees ook Jeremia 46:10

Jeremia 46:10
10 Voor de dag is de Heer, de Heer der heirscharen , een dag van wraak , om hem te wreken van zijn vijanden : en zwaard zal verslinden en moet verzadigen , en hun bloed : voor de Heer, de Heer der heerscharen, met het aanbieden van in het noorden door de rivier de Eufraat. (Zie ook Jesaja 13:1-22 en Joel 2:1-18 in uw bijbel)

We lezen in Jesaja 34:4-8

Jesaja 34:4-8
4 En de host van de hemel wordt ontbonden , en de hemelen zullen als een spiraal , en al hun gastheer vallen als een blad afsterven op de wijnstok , en als een vallend blad Fig.
5Voor mijn zwaard heeft gedronken in de hemel ziet, zal hij komen neer op Edom , en de mensen van mijn vloek, te berechten.
6Het zwaard van de Heer is gevuld met bloed, vet met vettigheid , het bloed van lammeren en geiten, het vet van de nieren van de rammen : Voor een offer aan de Heer in Bozra , en een grote slachting in het land van Edom.
7En de wilde beesten zullen gaan dalen, met hen en de ossen met de stieren , en hun land zal worden dronken van bloed, en hun stof gemaakt vet met vettigheid .
8 Voor de dag der wrake van de Heer, het jaar van vergelding in een gevecht in Zion.

Zie de overeenkomsten.

Openbaring 19:17-21
17Toen zag ik een engel, staande in de dag, dat ze riep met luide stem , vertellen alle vogels vliegen in het midden des hemels , Kom en mangagkatipon de grote maaltijd van God ;
18 Dat gij eet het vlees der koningen, en het vlees van de oversten over duizend, en het vlees van machtige mannen, en het vlees van paarden en paardrijden hier, en het vlees van alle mensen vrij en slaaf , en kleine en grote . 
19En ik zag het beest en de koningen der aarde , en hun gastheren , om samen te komen om te strijden tegen die het paard rijden , en tegen zijn leger .  
20 En nam het beest , en met hem de valse profeet, die wonderen gewrocht voordat zij , die ipinangdaya ontvangen het merkteken van het beest en zijn beeld aanbaden : De twee werden gegoten levend in de poel van vuur branden met sulfer ;
21En anderen werden gedood met het zwaard, dat uit de mond van hem op een paard, en alle vogels waren gevuld door hun inhoud .

Ezechiël 39:1-6 , 17-21
1En gij , mensenkind , profeteer tegen Gog en zeg: Zo zegt de Here God ; Ziet, Ik ben tegen u, o Gog, vorst van Rosh , Mesech en Tubal:  
2En Ik zal u weer over , en wij leveren , en de oorzaak inkomsten uit de uiterste delen van het noorden ; en Ik zal u naar de bergen van Israël ;  
3En ik zal u slaan uw boog uit uw linkerhand , en zal tot uw pijlen aan de rechterkant.  
4U zal dalen in de bergen van Israël , gij, en al uw banden , en de mensen met u: Ik zal u tot de uitgehongerde vogels te geven van elke soort , en de dieren van het veld om u te verslinden.
5U zal vallen in het open veld : want ik heb het gesproken , spreekt de Heere God.
6 En Ik stuur het vuur op Magog, En dat ze veilig wonen in de eilanden : en zij zullen weten dat Ik de Heere ben.

17En gij , mensenkind , zo zegt de Heere HEERE: Spreek tot de wijze van vogels , en aan al het gedierte des velds , Vergadert u , en kom ; Verzamelt u aan alle kanten om mijn offer, dat ik opoffering voor je , op groot offer op de bergen van Israël, opdat gij vlees en bloed drinken eten.  
18 Gij zult het vlees eten van de machtige , en drinken het bloed van de vorsten van de aarde, rammen, lammeren en geiten, ossen , allemaal gemeste beesten .  
19 En gij zult vet te eten totdat gij vol , en bloed drinken totdat gij dronken worden , van mijn offer, dat ik heb opgeofferd voor u.  
20 En gij zult verzadigd worden aan mijn tafel met paarden en wagens , met machtige mannen, en alle mannen van oorlog, zegt de Here God .
21En Ik zal mijn heerlijkheid onder de volken ; en alle naties mijn beslissingen die ik toegepast, en mijn hand die ik gemaakt heb met hen .

Openbaring 20:7,8,9
7En wanneer de duizend jaar zal Satan losgemaakt worden van zijn gevangenis ,
8En lijken de naties te misleiden in de vier hoeken van de aarde, Gog en Magog, ze vergaderen om te strijden : het aantal van hen is als het zand van de zee.
9En Ze gingen over de breedte der aarde en omsingelden de legerplaats der heiligen en de geliefde stad; en vuur uit de hemel , en zij worden verbrand.

Toen belegerde kamp van de heiligen en de geliefde stad ?

Openbaring 11:02
2En buiten de tempel loobang worden genegeerd, en niet te meten; voorwaarde voor de heidenen , en zij yuyurakang tweeënveertig maanden siudad heilig.
Lukas 19:43,44
43U komt voor de dag, babakuran u dat de vijandelijke vesting en belegert u, en u gigipitin kant,  
44En ilulugso naar de aarde, en uw kinderen in u ; en ze niet verlaten in u een steen op steen , want gij hebt niet bekend van de tijd uwer bezoeking .

Lukas 21:20
20 Maar als je legers naar Jeruzalem zag , weet dan, dat haar verwoesting nabij was .
Daniël 9:27
27En Zijn verbond met velen voor een week : en de helft van de week gaat hij draagt zorg voor het offer en de zelfgave te staken, en de vleugel van gruwelen zal komen een vernietigd, en tot het einde , en pagkapasiya heeft gemorst de vijandschap vernietigd.

Daniël 11:31
31En de groep zal staan op zijn kant, en zij zullen het heiligdom ontheiligen , zelfs de muren en verwijder de voortdurende brandoffer, en zij de gruwel , dat alles verklaart .
Daniel 12:11
11En vanaf het moment dat de voortdurende brandoffer afstand wordt genomen, en de gruwel , dat alles verklaart , zal een duizend tweehonderdnegentig dag .
Mark 13:14
14 Maar je ziet de gruwel der verwoesting , daar stond hij moet gij niet gebracht ( de lezer ) te begrijpen , dan vluchten naar de bergen in Judea zijn ;

Wanneer stuurt Gog ?

Ezechiël 38:9,15,16,22
9En gij zult stijgen , je komt als een storm , gij zult zijn als een wolk aan de bodembedekking, u, en al uw banden , en vele volken met u zijn.
15 En gij zult komen uit uw plaats, uit de uiterste delen van het noorden , Jij, en vele volken met u, ze allemaal rijden op paarden, een groot bedrijf en een machtig leger;
16 En gij zult komen tegen mijn volk Israël, als een wolk om het land te dekken, pas in de laatste dagen, dat u zal doen tegen mijn land, voor mij van landen kennen, wanneer Ik geheiligd worden in u , o Gog , voor hun ogen.
22En ik ruzie met hem door de pest en met bloed, en Ik zal regenen op hem, en zijn groep, en veel mensen met hem , zeer sterke regen en grote hagelstenen , vuur en zwavel.

Dit is hetzelfde in Jeremia 4:13 en in vers 22 van Ezechiël 38 is dezelfde als in Openbaring 20:9

Jeremia 4:11,12,13
11Op dat moment werd gezegd dat dit volk en Jeruzalem , een hete wind uit de kale heuvels in de woestijn in de richting van de dochter van mijn volk , om niet te ziften of reinigen van toepassing:  
12 Een sterke wind van hen zal tot mij komen: nu geef ik zin tegen hen . 
13Hier , Hij zal komen als wolkenEn zijn wagenen als een wervelwind : zijn paarden zijn sneller dan arenden . Ach ! want wij zijn geruïneerd.

Complex is in Jeremia 4:13

Deuteronomium 28:49-53
49 De HEERE zal tegen u een volk uit de verte, vanaf het einde van de aarde, als de adelaar, Een natie wika'y niet begrijpen ;
50 Nation lijkt wreed , geen respect voor de persoon van oud, noch show een kind :
51 En hij zal eten, de nakomelingen van uw vee en de vrucht van uw land , totdat vernietigd: dat is ook niet uw koren , wijn of olie, de worp van uw runderen , of van uw kleinvee , totdat u vernietigd.
52 En Hij zal u in te belegeren al uw poort, totdat uw hoge en versterkte muren komen naar beneden, die u verwacht , uw hele land, en Hij zal belegeren u in al uw poorten in alle uw land, Gezien de Here, uw God.
53 En gij zult eten de vrucht van uw eigen lichaam , het vlees van uw zonen en dochters, en die gaf je de Here, uw God, in de belegering en in noodsituaties, Die op elk ongemak dat u door uw vijanden.

Habakuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid u onder de heidenen, en naar je kijken en zich afvragen wonderlijk : voor Ik werk een werk in uw dagen je niet gelooft dat al verteld.
6 Want zie, Ik breng de Chaldeeën , die bittere en overhaaste natie, dat de breedte van de aarde, zo magari de woning plaatsen , dat zijn niet de hunne.
7 Ze zijn bang en vreesde voor hun oordelen en hun waardigheid gaan uit van zichzelf.

8 Hun paarden zijn sneller dan luipaarden , en meer dan de avond felle wolven en hun ruiters drukt trots: Ja , hun ruiters zullen van verre komen ; ze wegvluchten als een adelaar klaar om te eten .
Jesaja 28:21

21 Want de HEERE zal stijgen als in Mount perazim , hij heeft een hekel aan dat als het dal van Gibeon ; dat hij zijn werk doen , zijn vreemde werk, en papangyarihin zijn werk, zijn vreemde werk.
Jesaja 29:14
14 Daarom ziet, overgaan tot een prachtig werk te doen onder dit volk , een prachtig werk en een wonder: en de wijsheid van hun wijze mannen zal vergaan , en het begrip van hun voorzichtig te zijn dat.

Dit zijn de vier ruiters in Openbaring 6:2-8 reden waarom de zon werd zwart en de maan werd als bloed en de sterren op de grond viel . De vier ruiters is gelijk aan vier engelen in Openbaring 9:14,15

Openbaring 9:14,15
14Zeggende tot de zesde engel met een trompet, Losse de vier engelen gebonden aan de grote rivier de Eufraat .  
15 En ungirded de vier engelen , om op tijd klaar en de dag en de maand en het jaar naar het derde deel van de mannen te doden.

De derde van de mensen die de dood van de vier engelen zijn die gelijkwaardig zijn aan een derde van de sterren in Openbaring 12:4,7

Openbaring 12:4,7
4 En zijn staart trok het derde deel van de sterren in de hemelen en de aarde ipinaghagis : En de draak stond vóór de vrouw de bevalling , haar kind haar geboorte te verslinden.
7 En er was oorlog in de hemel : Michaël en zijn engelen vochten tegen de draak, en de draak en zijn engelen vochten ;

De oorlog in de hemel in Openbaring 20:1-4 gelijkwaardige

Openbaring 20:1-4
1 En ik zag een engel uit de hemel naar beneden , met de sleutel van de afgrond en een grote keten in zijn hand.
2En hij greep de draak, de oude slang , die de duivel en de satan , en bond hem duizend jaren ,
3En hij wierp in de afgrond en sloot en verzegelde die boven hem , dat zij de naties te verleiden, voordat de duizend jaren , dan moet prevaleren boven hem een beetje tijd.  
4 En ik zag tronen , en er zijn nagsisiluklok hen, gaven ze beslissingen : en ik zag de zielen van die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus, en om het woord van God, en niet het beest noch zijn beeld, en ontvangt het merkteken op hun voorhoofd of hun handen En zij leefden en heersten als koningen met Christus, duizend jaar.

Daniel 7:9,11
9 Ik zag tot de tronen werden geplaatst , en dat was een oude van dagen had zitten; zijn kleding wit als sneeuw, en het haar van zijn hoofd als zuivere wol : zijn troon was vurige vlammen, en de wielen ervan brandend vuur .
11 Ik keek op dat moment vanwege de stem der grote woorden, welke die hoorn sprak : ik bleef het beest werd gedood en zijn lichaam vernietigd, en het werd gegeven te branden in het vuur.

Armageddon zal gebeuren in het 9 / 11 terroristische aanslagen in New York in het jaar 2001.

De engel in Openbaring 10:07 zegt dat :

Openbaring 10:07
7Maar in de dagen van de stem van de zevende engel , toen hij op te blazen , dan uiteindelijk het mysterie van God , naar gelang van het goede nieuws , waarin hij verklaarde aan zijn knechten, de profeten .

Zei de engel brengt ons naar de Heer Jezus zei in Lukas 21:22 .

Lukas 21:22
22 Omdat deze zijn de dagen der wraak , dat al deze dingen vervuld zijn geschreven.

Zei de Heer zal ons tussen de zesde en zevende bazuin . Vervulling van dat alles is geschreven toen dit gebeurt is in Lukas 21:20 dat volgens de engelen : " Toen hij ongeveer op te blazen , dan uiteindelijk het mysterie van God , naar gelang van het goede nieuws dat hij vertelde aan zijn knechten, de profeten . " Openbaring 10:07

Lukas 21:20
20 Maar als je legers naar Jeruzalem zag , weet dan, dat haar verwoesting nabij was .

De bedoelde plaats in Lukas 21:20 is de Armageddon zoals verteld 20:7,8,9 Openbaring en andere passages van de Bijbel die we lezen .

 

De vrouwen en de kinderen


Afbeelding uit : www.christianscience.org/
Woman.html


Dan heb ik de betekenis van de vrouw en baby in Openbaring onderzocht, wil de leiding van de Heilige Geest, de Bijbel weer uitleggen ik geleerd heb.

Openbaring 12:1,2,3,4
1En een groot teken in de hemel werd gezien : een vrouw, bekleed met de zon en de maan onder haar voeten en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren ;  
2En hij is zwanger , en hij riep , sorry saai te zijn , en moeilijk te dragen . 
3En een ander teken in de hemel werd gezien : en zie, een grote rode draak met zeven koppen en tien horens , en zijn zeven kronen ulo'y .
4En zijn staart trok het derde deel van de sterren in de hemelen en de aarde ipinaghagis : En de draak stond vóór de vrouw de bevalling , haar kind haar geboorte te verslinden.

De definitie van de vrouwen zijn verkrijgbaar in 1 Tessalonicenzen 5:03

1 Tessalonicenzen 5:2,3
2Want gij weet zelven , dat de dag van de Heer is als een dief in de nacht.3Als mensen zeggen , vrede en veiligheid , dan zal een plotselinge vernietiging op hen , als zwakte op een vrouw zwanger ; en zij zullen op geen enkele manier .

De vrouw werd verwezen naar de grote verdrukking , ter vernietiging . En wat de Heer Jezus zei over? Het antwoord is te lezen in Marcus 13:14,19 .

Mark 13:14,19
14 Maar je ziet de gruwel der verwoesting , daar stond hij moet gij niet gebracht ( de lezer ) te begrijpen , dan vluchten naar de bergen in Judea zijn ;
19 Voor die dagen wordt verdrukking , zoals het was niet sinds het begin van de schepping schiep God tot nu toe , noch ooit ooit gebeuren .

De zon , maan en sterren aan de vrouw (Openbaring 12:1) is hetzelfde als zeggen in Marcus 13:24

Mark 13:24
24Maar in die dagen , na die verdrukking, zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven ,

Daarom zijn vrouwen gezamenlijke profetie over de verwoesting (Marcus 13:14) grote verdrukking (Marcus 13:19 ) en tekenen in de zon , maan en sterren (Marcus 13:24 ).

De definitie van in Openbaring 12:4 is te lezen in Marcus 13:25

Mark 13:25
25En de sterren van de hemel , en worden de bevoegdheden van de hemel.

Daniel 8:10
10En zeer sterk is toegenomen , tot aan het heir des hemels , en sommige van de gastheer en zijn gegoten sterren naar beneden , en gestempeld op hen .
Openbaring 12:05
5En Ze baarde een zoon , die zal regeren met een ijzeren staaf aan alle naties : zijn zoon is ontvoerd om te worden opgevoed tot God en tot zijn troon.

Het betekent ook leest in Marcus 13, de paragraaf is 26.

Mark 13:26
26En alsdan zullen zij de Zoon des mensen zien komen in de wolken, met grote macht en heerlijkheid.

Nadat de baby geboren is, opgevoed tot God . Het equivalent is beschikbaar in het boek Daniël .

Daniel 7:13,14
13Zag ik in de nachtgezichten , en, zie, daar kwam met de wolken des hemels een als een zoon van de mens , en hij kwam tot de Oude van dagen, en zij brachten hem in de buurt voor hem .
14En gaf hem macht en heerlijkheid , en een koninkrijk , dat alle volkeren , naties en talen dienden hem : zijn heerschappij is een eeuwige heerschappij , die niet vergaan zal, en zijn koninkrijk mag niet.

De man uit een vrouw geboren is de ontvanger van de belofte van de Heer Jezus .

Openbaring 2:26,27,28
26En De te winnen, en houd mijn werken tot het einde , dan zal ik de bevoegdheid om de naties ;  
27En zij regeren hem met een ijzeren staf , zoals het breken van de flessen van pottenbakkers, zelfs als ik kreeg van mijn Vader :  
28En Ik zal hem geven de morgenster .

Openbaring 3:21
21 Het winnen, ik pagkakaloobang zitten met mij op mijn troon, als ik te overwinnen , en ging samen met mijn Vader op zijn troon.

Jezus is gelukt. Zo ontvangt het koninkrijk van Jezus is een ander zelf .

Openbaring 12:07
7En er was oorlog in de hemel : Michaël en zijn engelen vochten tegen de draak, en de draak en zijn engelen vochten ;
Het equivalent van Openbaring 12:07 wordt verteld in Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10En zeer sterk is toegenomen , zelfs tot de ontvangst van de hemel, en sommige van de troepen en de sterren te werpen naar de grond , en gestempeld op hen .  
11 Ja, het vergroot zelf, zelfs het leger van de prins , en nam van hem de voortdurende brandoffer, en de plaats van zijn heiligdom werd neergeslagen .  
12En Het leger heeft hem met de voortdurende brandoffer voor de zonde , en het terneergeslagen waarheid aan de grond, en doet zijn plezier en bloeide .

Het is een feit dat Michael , de prins leger. Lezen Prins van het Leger Sommige Dingen door het boek Daniël en Openbaring

Openbaring 12:6
6En De vrouw vluchtte naar de woestijn , waar hij bereid een plaats van God , dus daar is hij twaalfhonderdzestig dag ampuning .
Het mysterie van de vrouw is de zin deze : Een vrouw is gelijk aan de grote problemen ervaren in het jaar 2005 geboorte van een meisje man. De vrouw verstopte zich in 3 1 / 2 jaar in en uit 2005-9-15 als globale financiële crisis. Lezen The Prophecy voldaan

 

Prins van het Leger


afbeelding uit : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Laten we beginnen met Daniel 8:7-11 gelezen

Daniel 8:5-11
5En als ik me goed herinner , ziet, een bok kwam uit het westen over de hele aarde, En raakte de grond niet : en de bok had een opvallende hoorn tussen zijn ogen .
6En hij kwam tot de ram met twee horens, die ik zag staan in de voorkant van de rivier , en liep hem in de woede van zijn macht .
7En ik zag hem in de buurt komen tot de ram, en hij was verhuisde hij met verontwaardiging tegen hem, en sloeg de ram , brak zijn beide hoornen; en de ram was geen kracht te staan voor hem, maar hij wierp hem naar grond, en gestempeld op hem , en niemand kon de ram uit zijn hand te leveren .
8En de bok versterkt zich buitengewoon : en toen hij sterk was , was de grote hoorn gebroken, en in plaats van bleek de vier opvallende horens in de richting van de vier winden van de hemel.  
9En van een van hen verscheen een kleine hoorn , die meer dan geboend groot, in de richting van het zuiden en oosten , en naar de glorieuze land.
10En zeer sterk is toegenomen , zelfs tot de host van de hemel, en sommige van de troepen en de sterren te werpen naar de grond , en gestempeld op hen .  
11Ja, uitvergroot , totdat het leger van de prins, en nam van hem de voortdurende brandoffer, en de plaats van zijn heiligdom werd neergeslagen .

We weten wie de prins van het leger van de bok te bestrijden. Maar we weten van tevoren wat de uitleg van het visioen van Gabriël .

Daniel 8:20,21,25

20 De ram die gij gezien hebt , met twee horens, ze zijn de koningen van Media en Perzië.
21 En de ruwe geit is de koning van Griekenland, En de grote hoorn tussen zijn ogen is de eerste koning .
25En op zijn manier is hij palulusugin bedrog in zijn hand : en hij zal zich grootmaken in zijn hart , en hun veiligheid is hij veel te vernietigen : Hij zal zich ook verzetten tegen de prins van vorsten, Maar hij wordt verbroken zonder dat de hand .

De prins was ook het leger van prins van vorsten . Vergeet niet , bestand tegen de vorst van het leger is de koning of het koninkrijk van Griekenland.

Wie de prins om de strijd te helpen weer aan Gabriel de prins van het koninkrijk van Perzië en de Prins van Griekenland?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Maar de vorst van het Perzische koninkrijk heeft mij eenentwintig dagen: Maar zie, Michael, een van de voornaamste vorsten, kwam om mij te helpenEn ik bleef daar met de koningen van Perzië.  
14Nu ben ik gekomen om u te laten zien wat er gebeurt met uw mensen in de laatste dagen ; De visie is nog voor vele dagen .
20Toen zei hij , je weet niet waarom ik kom tot U ? en nu ik terug te vechten in Prince of Persia : en toen ging ik uit, zie, de vorst van Griekenland komen .
21Maar ik zal u vertellen de waarheid geschreven in de Schrift en zonder enige hulp ik tegen hen , maar Michael je prins .

Nu, geen andere vorsten te helpen, maar Michael Gabriel. Daarom is Michael, de prins van de oorlog in het koninkrijk van Griekenland . En daarom , Michael , de prins het leger en de Prins van vorsten .

Daniel 11:2,22,31,34
2En nu laat ik je de waarheid. Hier staan nog drie koningen in Perzië , en de vierde wordt veel rijker dan ze al : en toen hij werd sterk door zijn rijkdom , kikilusin hij allemaal tegen het rijk van Griekenland.
22En zij zullen gaan door een hoop dat ze zullen overlopen voor hem , en vallen , ja , als een prins van het convenant.
31En de groep zal staan op zijn kant , en ze hebben het heiligdom verontreinigd , zelfs de muren en verwijder de voortdurende brandoffer, en zij de gruwel , dat alles verklaart .
40En op het tijdstip van het einde makikipagkaalit hem de koning van het zuidenEn de koning van het noorden zal komen tegen hem als een wervelwind , met wagens en met ruiters, en met vele schepen , en hij gaf toe het land , en nemen en doorgeven .

Daniel 8 keren we terug als het weer het geval zou zijn, zal het zeker passen tijdens het evenement in Daniël 11 ?

Daniel 8:11,17
11Ja, het vergroot zelf, zelfs het leger van de prins , en Hij nam van hem de voortdurende brandoffer, en de plaats van zijn heiligdom werd neergeslagen .
17Zo kwam hij in de buurt van waar ik stond : en toen hij kwam, was ik bang en viel op mijn gezicht : maar hij zeide tot mij , begrijpen , o zoon van de mens; voor de visie is over de tijd van het einde .

Wie de prins te komen tijdens de vier koningen in Daniël 11 die presteren de gruwel der verwoesting (Daniël 11:31) tijdens het einde?

Daniel 12:01
1En Te dien tijde zal Michaël opstaan, de grote vorst die staan aan de kinderen van uw volk ten goede en er zal een tijd van problemen , zoals er niet geweest is sinds er een natie was tot die tijd , en tegen die tijd zal uw volk zal worden geleverd , een iegelijk die wordt geschreven in het boek .

Daarom is Michael, de prins die gezalfde de toekomst zoals verteld in Daniël 9:24-27

Daniël 9:24-27
24Zeventig weken zijn bepaald over uw volk en over uw heilige stad, om de overtreding te sluiten , en om de overtreding te stoppen , en verzoening te maken voor ongerechtigheid, en om een eeuwige gerechtigheid , en verzegelen visie en profetie, en de meest heilige zalven.
25Weet dan, en kunnen constateren, dat van de uittocht van het gebod om te herstellen en Jeruzalem te bouwen met gecoate koppen , zijn zeven weken en tweeënzestig weken : zij zullen wederom gebouwd worden , met straten en muren, zelfs in moeilijke tijden .  
26En na zeventig en twee weken Snijd de deklaag, en hebben niets, en verwoesten de stad en het heiligdom van de mensen van de prins te komen en het einde daarvan door de vloed , en tot het einde wordt de oorlog , zijn verwoestingen bepaald.  
27En Zijn verbond met velen voor een week : en de helft van de week heeft hij draagt zorg voor het offer en de zelfgave te staken, en de vleugel van gruwelen zal komen een verwoest ; en tot het einde , en pagkapasiya heeft gemorst de vijandschap vernietigd.

De prins van de host die u aanbidden?

Jozua 5:14,15
14En hij zeide: Neen, maar ik kwam van de prinselijke leger van de Heer. En Jozua viel op de grond en aanbeden , en zeide tot hem: Wat spreekt mijn Heere tot Zijn knecht ? 
15Zei de prins van het leger van de Heer tot Jozua: Doe uw schoenen aan uw voeten , want de plaats je staat is heilig . En Jozua deed .

Waarom God aanbidden , zo niet de prins van het gastland ? Als God , wie is hij?

Symbolen Revealed



Er zijn twee zandlopers X X in de ster van David. Het kruis van Christus is een pijl die 12 van de klok. Vader, Zoon en Heilige Geest zijn pijlen klok "een" om 12:00 uur . Dus , de twee zandlopers hebben beide 12 uur tijdspannen die illustreren Below. Ook XX is 88 , het aantal sterrenbeelden en grijs snapper vis wervelende 4 wielen in Ezechiël 10:13 . Als u nummers van boven naar beneden of van links naar rechts de som wordt slechts 14 . Het nummer 14 verwijst naar de 14 generaties van Israël in Mattheüs 1:17

Mattheüs 1:17 Al de geslachten dan van Abraham tot David zijn veertien geslachten en van David Nou, de Babylonische overvoering , zijn veertien geslachten , en van de Babylonische overvoering tot Christus , zijn veertien geslachten .



1 +2 +3 +4 +5 +6 = 21x4 = 84.
In Lucas 10:1 soms 72 anderen. Anderen 72 plus 12 is gelijk aan 84 originele Apostelen .
years/12months 84 = 7 ( 7years/1week jaar)
84 uur = 3 1 / 2 dagen
42 maanden = ( 3 1 / 2 jaar)


Geruit. Er zijn vier denkbeeldige ster van David. Clockwised kijken naar de twee getallen: 1, 3 en 5 van AM hebben driehoek die omhoog wijst, 1, 3 en 5 van PM Heb driehoek die de punten naar beneden. Duisternis van AM en PM zijn verschillend.
Cross is een aanvulling te ondertekenen .


12 uur in de "AM " zijn onderverdeeld in twee, zes uur van de duisternis ( 0u00-06u00 ) en 6 uur van de dag ( 06u00-12:00 )
De belangrijkste richting van de ster van David is op en neer, dus, als je ADD 1 en 6 , 2 en 5, 3 en 4 de som is 7, die is nummer van God.

Hieronder , als u nummers van boven naar beneden of van links naar rechts , de som is altijd "10" , zelfs wanneer elke groep de klok mee en tegen de klok in draaiden .



10+10+10+10=40


Betekenis van Nummer 40

# Veertig dagen de tijd om een kind van God te testen. Ging om deze tijd geen eten en drinken wordt gegeten .

* Veertig weken voor een kind om te worden in de baarmoeder. De ideale tijd voor een geboorte. Veertig tijd is de ideale tijd voor een test voor een geboorte van een kind of een natie kan worden verwacht.
* Jezus vastte en was de verleiding in de wildernis. (Matteüs 4: 2 , Mark 1: 13 , Luke 4: 2)
* Jezus op aarde was gedurende veertig dagen na Zijn opstanding. ( Handelingen 1 : 3)
* Joshua doorzocht het land 40 dagen ( Numeri 14 : 34). Joshua 14: 7 Hij was 40 jaar oud.
* Mozes was in de aanwezigheid van God toen hij de Tien Geboden ontving . (Exodus 24: 18: 34: 28) Hij woonde te worden 120 jaar oud . Hij bracht 40 jaar als een Egyptische prins , 40 jaar als een herder en de laatste 40 jaar in de uittocht .
* Elia vastten nadat hij weggelopen tegen vervolging. Hij leefde veertig dagen op de sterkte van het brood en water, die hij ontving van een engel . (1 Koningen 19: 8)
* Noah was in de bescherming van God , terwijl het regende veertig dagen en nachten. (Genesis 7: 12)
* Veertig zweepslagen waren de maximale straf . Deuteronomium 25: 3
* Ezechiël 4: 6 , Ezechiël 29: 11
* De koningen door God uitverkoren regeerde veertig jaar . David, Salomo.
* Een vrouw is onrein voor 40 dagen (7 + 33) na de geboorte van een zoon . (Leviticus 12)

# National. Veertig jaar voor een opstandige generatie nadat ze zijn afgewezen, een persoonlijk bezoek van God.

* Israël zwierf in de woestijn voordat zij het beloofde land . (Numeri 32: 13)
* Veertig jaar na Christus werd verworpen en gekruisigd (31 AD) , werd de tempel verwoest door de Romeinen in 70 na Christus .
* Israël aten manna veertig jaar (Exodus 16: 35)
* Nou als de rechters 13: 1 . Israël gedempt door de Filistijnen veertig jaren .
* 1 Koningen 2: 11 . En de dag dat David regeerde over Israël veertig jaar kregen : zeven jaar regeerde hij in Hebron, en dertig en drie jaar regeerde hij in Jeruzalem.

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Hier is hoe "10 "heeft betrekking op de ster van David;



1 Koningen 11:35 Maar ik zal het koninkrijk uit de hand zijns zoons , en zal het je geven , zelfs om de tien stammen.


Check:

Zie de pijl ? Maar wat ik bedoel is het kruis zelf is een pijl . Hier, zult u de pijl te zien op het kruis in het beeld.

Ook ziet u de vis, de saldi , de ster van David en het zwaard . Er zijn 24 driehoeken. 42 driehoeken in alle [12 ( combinaties van 2) en 6 ( van 4) en 24 ] 42 is de symbolische in de bijbel . 42 dagen nadat Jezus gekruisigd was hij omhoog naar de hemel 42 generaties van Abraham tot Jezus ( Mattheüs 1:17). Ook het getal 24 symbolisch is in de Bijbel. Net als 24 oudsten in het boek Openbaring.




Bovenaanzicht van een piramide




Driehoeken in de bovenstaande afbeelding zijn tegenover de driehoeken in de afbeelding hieronder



Check:

Griekse telefoonnummers








The Prophecy voldaan

Laten we eens zien wat Jezus zegt over twee leden van de Bijbel ( Daniël 12:7 en Openbaring 10:7) zowel betrekking op Vandalisme walgelijk.

Lukas 21:22 Want dit zijn de dagen der wraak , dat voldeed aan alle van deze dingen zijn geschreven.

De passage in Lucas 21:22 gaat over de gruwel der verwoesting van Jezus gesproken .

Openbaringen 10:07 Maar in de dagen van de stem van de zevende engel, wanneer hij van plan was op te blazen , dan uiteindelijk het mysterie van God , naar gelang van het goede nieuws dat hij zijn knechten, de profeten verteld.

Daniël 12:7 En ik hoorde de man, gekleed in linnen , die boven de wateren van de rivier , toen hij stak zijn rechterhand en zijn linkerhand naar de hemel , en zwoer bij Dien, Die voor eeuwig leeft een tijd , tijd, en een halve tijd , en toen ze klaar waren in stukken breken van de kracht van de heilige stad, al deze dingen zal eindigen.

Paghambing hambingin , het verwijst naar een incident , de gruwel afschuw van vandalisme.

* Vandalisme , zo walgelijk dat " Vandalisme lezen " om dit te zeggen is " vandalisme " die resulteren in "geen steen meer op de top van beide nieren "

Hieronder zijn gebeurtenissen die betrekking hebben op de uitspraak van Jezus en de engelen in Daniël en Openbaring .




Dit is mijn interpretatie in Mattheüs 1:17 ongeveer 14 generaties. Wanneer u in- of rechts van de nummers is het antwoord 14. En toen ook de add-on aan dezelfde kant van de vier groepen , is het antwoord nog steeds 14 . In Ezechiël 10:13 wordt vermeld dat 4 wielen en het was net 88. 88 is het aantal constellatie (88 sterrenbeelden ). De 88 zal worden X 2 X of zandloper. De XX zal worden gezien aan weerszijden van de Ster van David. Een X ( zandloper) heeft 12 keer zoals je ziet in de afbeelding hierboven . Zij onderscheiden zich omdat ze zijn rond licht en donker 0u00 -6 : 00AM in het donker op "AM " 06u00 -12 : 00pm tot het lampje "AM"
U hoeft niet te verwarren eh hier is een ander beeld .



Verschillen in het licht van de "AM "en" PM " en merkte op dat in hun driehoek. de nummers 1,3 en 5 van de "AM " (naar rechts) zijn driehoekig omhoog, terwijl de 1,3 en 5 van de "PM" ( met de klok mee ) heeft driehoekige beneden. We zien het licht van de wereld van vandaag , de ochtend was op en neer in de middag.

Het is nog steeds gebaseerd op Matteüs 1:17 waar ik geweest ben voor een goede interpretatie van mijn verklaring. hier bepaald dat Babylon was de 14e generatie. Het heden en het verleden zijn niet langer gedekt door Babylon ( Irak) naar Israël. Maar de Bijbel is genoemd Babylon de vijand van God . Waarom heet Babylon ( Openbaring 17) de grote hoer ? En wie of wat ze ?

Hem werd de erkenning die hij een vrouw op de planeet Venus als Morgenster is de naam van de vrouw , waar Babylon wordt genoemd de "morgenster "(Jesaja 14:12). De vrouw in de efa (Zacharia 5:7-11 ) wordt ondernomen om het land van Sinear of Babylon de Groot Nieuws Bijbel en de koningin van de lust in Openbaring 17 vrouwen waren. Mattheüs 1:17 zegt over Babylon heeft voorgedaan, maar het Babylon in Openbaring is het einde van het seizoen.

Zo vertelde Prediker 3:15
15 is gebeurd in het verleden is gebeurd, is gebeurd en om op goed te laten verlopen , en keek weer uit God heeft verleden.

Hebben voorgedaan en duidelijk. Dus de 14 generaties van Babylon ( Matteüs 1:17) is slechts herhaling. Dus die tegenwoordig kinatuparan het?

Ze is een vrouw. Haar naam heeft 6 letters , het meisje achternaam toen hij negen brieven en haar achternaam is nu 6 letters. 696 er als hij dont ! 666 is het bijbelse symbool alleen en niet litiral .

Hij was leider van een land als de president zat op (januari 20) 2001. Daniël 9:20-27 is een vermelding van 490 jaar, indien het zal weer gebeuren als het zei ook in Prediker 3:15 in de Filippijnen begon in 1521, toen het christendom Magellan land gebracht . En de 490 ste jaar was in 2011 toen de 10 e van dit jaar met het nummer 696 wordt afgewerkt. Maar slechts tot 2010 kwam hij in de val toen hij twee koningen van Daniel 8 ( Hoorn schapen) is hij aan de macht . Waren Fernando Poe Jr en Joseph Estrada .

Ze heeft 24 senatoren in vergelijking met 24 oudsten voor God. Is al 24 sinds 1986 (Grondwet van 1987) Om zitten de eerste vrouwelijke leider van dat land . Daarom noemden ze Daniel 7 4 dieren. De 10 koning ( Openbaring 17) regeerde tot de start van Emilio Aguinaldo Ferdinand Marcos . En de opkomst van 4 monsters nog in leven is nu november 2008.

Deze vrouw is nakapagtatak haar als 696 dagen tussen de dood en de begrafenis van paus Johannes Paulus II, die over 3 1 / 2 jaar sinds 9 / 11 te beginnen met tellen 1290 dagen in Daniël 12.

Nu, Prediker 3:15 vertelt dat gebeurt is nog niet gebeurd dus dat is correct te zeggen dat " de geschiedenis zich herhaalt "

Nu, in Matteüs 1:17 is dat we weten Babel, kwam 14e generaties van David . Als je niet moeten maken van het Babylon ( de grote hoer ) Verklaring van de 17 op het nummer 14 .

Deze vrouwen zijn merk opdruk 696, de vervulling van de 666, tussen de dag van het overlijden van paus Johannes Paulus II , toen het land is geen licht. De 696 wordt vanaf zijn geboortedatum op 05-04-1947 op 2-8 april 2005 (overlijden en begrafenis van paus Johannes Paulus II). 58 jaar te vermenigvuldigen met 12 is gelijk aan 696 maanden . Naast het getal van zijn naam Gloria (6) Macapagal (9) Arroyo (6).

De dag van de begrafenis van paus Johannes Paulus II op 8 april 2005 was een grote dag want het is de vervulling van de belofte van de engel in Daniël 12:11

Daniël 12:11 En vanaf het moment dat de voortdurende brandoffer is weggehaald , en de gruwel , dat alles verklaart , zal een duizend tweehonderdnegentig dag .

Dus duidelijk het begin van de telling van 1290 dagen , of 3 1 / 2 jaar sinds oprichting van de gruwel , dat alles verklaart . Toen het begon? Het begon op 9 / 11 terroristische aanslagen in New York en studeerde af in 4/8/2005 dag van de begrafenis van PJP2 . Als we de telling van de dagen sinds 9 / 11 tot 8/4/2005 zullen we 1305 dagen . De 1290 is 43 maanden. 11/09/2001 tot 04/08/2005 is 43 maanden ook . In Openbaring 11:3 hebben genoemd die dag in 1260 , dus 1305/60 = 45 dagen, zoals ook in de Daniel 12:11,12 1335/90 = 45 dagen ook . Heeft plaatsgevonden op 9 / 11 werd voorspeld door Jezus in Matteüs 24:2 dat geen enkele steen gelaten worden ... En de 4 gevechtsvliegtuigen op 9 / 11 is gelijk aan 4 engelen in Openbaring 9:14,15 en tijd, dag , maand en jaar in Openbaring 9:15 is niemand anders dan 11/09/2001 . Begraven Paus Johannes Paulus II op 2:30 PM, destijds 08:30 in New York op dezelfde dag zo dicht mogelijk bij 8:45 op 9 / 11 toen het eerste vliegtuig het gebouw van het WTC raken.

De plaatsing van het label 696 wordt gemaakt , maar niet voldaan napigilan en profetie. Als er geen leider vervolgens de kerk heeft de branding.

Paghihip nam de 6 e trompet aan de tijd van paus Johannes Paulus II.

Daniël 12:7 is een man zijn eed zweren en hij zei dat na 3 1 / 2 jaar, na het breken in stukken de macht van het heilige volk , alles zal eindigen. De engel in Openbaring 10 wordt ook hier opgeheven in Daniël 12 en Openbaring 10:07 paragraaf aub "Maar in de dagen van de stem van de zevende engel, wanneer hij van plan was op te blazen , dan uiteindelijk het mysterie van God , naar gelang van het goede nieuws , waarin hij verklaarde aan zijn knechten, de profeten " . Goede zaak dat het was boven mijn verwachtingen . Laten we teruggaan naar Daniël 12:7 zegt ben na 3 1 / 2 jaar nu, , eh ik zei op het moment van paus Johannes Paulus II nam de paghihip van het 6e Trumpet. Als dus de trompet paghihip 6e begon op 9 / 11 terroristische aanslagen (Openbaring 9:14,15 ) en eindigde op 8/04/2005 dag van de begrafenis van paus Johannes Paulus II. Als ik zeg zesde engel van de paus Johannes Paulus II blies de trompet is met name geraakt wat ik zeg. Want als de trompet blies al snel 7 ( Paus Benedictus XVI) is uiteindelijk het mysterie (Openbaring 10:7) , dat zegt in Daniël 12:7 is na 3 1 / 2 jaar. Daniël 12:11 zegt dat het begin van de telling van 1290 dagen , of 3 1 / 2 jaar sinds de oprichting van de gruwel der verwoesting ( nr. Kalapastanganang Matchless ) en het gebeurde op 9/11/2001 terreuraanslagen in New York.

Wie is eigenlijk de machtige engel in Openbaring 10:01 ? Hij was de aartsengel Michaël . Michael komt naar " tijd "of "kans ", zoals verteld in Daniël 12:01

En in die tijd zal Michaël opstaan , de grote vorst die staat voor het welzijn van de kinderen van uw volk en er zal een tijd van benauwdheid zijn, zoals er niet geweest is want er was een natie tot die tijd , en op dat moment was uw volk zal zalig worden , een iegelijk die wordt geschreven in het boek .

Michael komt naar "tijd" ( niet zeggen of tijdens of vóór of na de gruwel der verwoesting ), maar hij zei tijdens het. Het was tijdens de vier koningen in Daniël 11. De periode gedekt door de vierde koning van tijd te verspillen . En hij ook onder ( de vierde koning in Daniël 11) de tijd van de gruwel der verwoesting .

Daniel 11:31,40
31 En de groep zal staan op zijn kant, en zij zullen het heiligdom ontheiligen , zelfs de muren en verwijder de voortdurende brandoffer, en zij de gruwel , dat alles verklaart .
40 En tijdens het einde is makikipagkaalit hem de koning van het zuiden , en de koning van het noorden wordt tegen hem komen als een wervelwind, met wagens en met ruiters, en met vele schepen , en hij gaf toe het land , en overloop en later.

Deze wedstrijd profetie van Malachias st . Als ik zeg zesde engel van de paus Johannes Paulus II is de trompet, siempre blies , Paus Benedictus XVI was misschien ook de 7e engel naar de trompet te blazen . Als de trompet is aan paus Benedictus XVI en die ook was Petrus Romanus ? Hij was de aartsengel Michaël .

Michael, de Zoon van de mens Jezus geeft . Matteüs 24:15-21 (zie ook Lucas om meer te begrijpen) zegt dat optreden zie de haat die gruwel Vandalisme maar negeer Wat is er op dat moment . Het is ook de tijd toen Miguel , nietwaar? Mattheüs 24:21 zegt dat extreme armoede is nog niet ervaren ooit en nooit meer . Nu, als hij zegt in Mattheüs 24:21 er is gebeurd, hoe zit het met Daniël 12:01 zegt: " nog nooit eerder " ? Did you mean verkeerde in Daniël 12:01 dat als dit gebeurd in 70 na Christus zo? Nooit meer gebeuren dat zei in Mattheüs 24:21 zegt . Gewoon een herinnering dat het niet zal worden afzonderlijke passages in Mattheüs 24:15 t / m 21 .

Let op: Als Lucas Lees, begrijp je te zeggen in Mattheüs 24:2 is ook in Matteüs 24:15 .

Hoe Michael werd de Zoon van de mens? Ik heb een verlenging ? Siempre , zijn vader , Jezus mens werd . Betekent zoon van de mens Zoon van Jezus. Maar niet "kinderen van het vlees " zoon is een goed voorbeeld wat ik bedoel. Zoals Christus werd het zaad van Abraham is nog steeds , Jezus, de zoon van Michael . Michael, de Zoon van de mens Jezus leerde in Mattheüs 24 in het bijzonder.

Openbaring 13:5
5 En hij gaf hem een mond , grote dingen sprekende en godslasteringen : en macht werd hem gegeven , tot veertig en twee maanden voort te zetten.
Is in Openbaring 13:5 (andere dan Openbaring 11:2,3 ) is na de eerste 3 1 / 2 jaar ( Openbaring 11:2) De volgende 3 1 / 2 jaar ( Openbaring 13:5) zal genereren op 7 jaar of weken ( Daniel 9:27)

Ok, hier is precies 1260 dagen in de bijbelse gezegde. Zei ik met een aantal naitatak 696 ( Gloria ) tussen de dag van de dood en begrafenis van paus Johannes Paulus II . Naitatak op de dag van zijn verjaardag ( 2005-04-05 ), zodat de eerste dag met het merk is 5.4.2005 die eerste dag . 6/04/2005 second .... tot 2008-9-15 1260 th dag. Op 15 september 2008 bevestigden de ineenstorting van Lehman als de wereldwijde financiële crisis nagtrigger .

Lehman Brothers ingediend voor Hoofdstuk 11 faillissement bescherming op 15-09-2008. Volgens Bloomberg , rapporten ingediend bij de Amerikaanse Bankruptcy Court , Southern District van New York ( Manhattan) op 16 september aangegeven dat JP Morgan Lehman Brothers Geleverd met een totaal van 138 miljard dollar dollar in de " Federal Reserve -backed voorschotten. " De cash voorschotten werden terugbetaald door JPMorgan Chase door de Federal Reserve Bank van New York voor $ 87 miljard op 15 september en 51000 miljoen dollars op 16 september [15].

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Tellen van de Jaren van Daniël 9

1521 AD tot 2011 AD (490 jaar, geschreven met Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( Jaar waarin het " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD ( na 7 jaren van de onafhankelijkheid van Israël)

2008 +10 = 2018 (10 jaar voor de 70e jaar Onafhankelijkheid van Israël)

t0 2001 2011 ( 10 jaar na 9 / 11 terroristische aanslagen )

2011 tot 2018 heeft een interval van 7 jaar voor de 70 ste jaar van de onafhankelijkheid van Israël.

2005- De prins heeft niets verloren ( naitatak tot 696)

2008 wereldwijde financiële crisis

2004- het begin van 7 vorig jaar van 490 jaar.

2005: Jaar van de Verlossing

Wat is het feit dat 2005 is compatibel met de bijbelse zeggen?

In Leviticus 25:9,10 kan dus zeggen:
9 Dan zult u het bevel van de mensen die zwerven door de gerenommeerde trompet op de tiende dag van th zeven maanden ; de dag van verlossing patutunugin de trompet in uw land.
10 En de vijf en tien jaar , en houd Je vrijheid verkondigen door het hele land aan allen die wonen in het land
: Het gaat om feest van het jubileum voor je zijn , en een iegelijk van u zal wederkeren tot zijn bezit, en een iegelijk naar zijn huis terugkeren .

1948, deze 50 ste jaar van de onafhankelijkheid van de Filipijnen en wijzen bovendien op het jaar van de onafhankelijkheid (1948) van de natie Israël .

Daniël 9 gaan we terug over 490 jaar . Merk op dat de 490 jaar ( 434,49 en 7) verdeeld in drie. Voor die deze 49 jaar ? Het wordt verteld Leviticus 25:9,10 .

Gestart 490 jaar begint in 1521 als Magellan te brengen het christendom in ons land.

1521+434=1955

1955+49=2004

Dus 50 jaar na juni 1955 ( 7 jaar vanaf de vrijheid van Israël) was in 2005.

Als dan ook , het jaar 2005 het jaar van de verlossing ( Lev 25:9,10 ) vertelde ook Jesaja 61:1,2

Jesaja 61:1,2
1 De Geest van de Here God is op mij, omdat de Here mij gezalfd blijde boodschap brengen aan de zachtmoedigen , hij heeft mij gezonden om de gebrokenen van genezen, om de vrijheid te verkondigen aan de gevangenen , en open de gevangenis gebonden;
2 Om te verkondigen aangename jaar van de HeerEn dag der wrake onze God , te troosten al die rouwen

Dus wat deed Jezus nu over zeggen?

Lukas 21:22,28
22 Omdat deze zijn de dagen der wraak , dat voldeed aan alle van deze dingen zijn geschreven.
23 Wee de nagdadalangtao en verpleging in die dagen! want er zal grote nood zijn op de aarde , en de woede in dit land .

28 Maar toen begonnen dingen te gebeuren, zal kijken omhoog, en heft uw hoofden omhoog , want Sluit uw verlossing.

Het bewijs dat Michael David Hula

David Wie?
Daniel 12:01
1 En op dat moment was Michaël opstaan dat groot prins die staan aan de kinderen van uw volk en uitkering er zal een tijd van benauwdheid zijn, dat was nooit want er was een natie tot die tijd , en in die tijd zal uw volk worden geleverd, Elk gevonden in het boek.

Jeremia 30:7,8,9,21
7 Is ! want die dag is geweldig, Dus niets like it : hij vervolgens tijd van benauwdheid door Jacob maar hij wordt .
8 En in die dagen , zegt de HERE der heerscharen, dat ik zal zijn juk van u breken, barsten en zal uw obligaties en dat hij niet meer vreemdelingen dienen;

Hier is het antwoord :

9 Maar zij zullen dienen de Heer, hun God, en David hun koning , Ik sta hen.
21 En Hun prins zou een van hen, en hun heerser zal worden uit hun midden, En ik zal hem , en hij zal tot mij aanpak: voor degenen die durven aan mij aanpak? zegt .

Als je studie goed, Jezus is niet Michael . Voor Michael , kom onder hen zegt in paragraaf 21. Zegt in Matteüs 24 , die niet ooit grote verdrukking , toen Miguel Jezus, Jezus zei dat de fout niet ooit gebeurt , maar voeg nooit meer gezegd.

Kom onder wie Michael?


Met inbegrip van godsdienst onder het zaad van Abraham. Getuige ( profetie van de pausen van St Malachy ) de katholieke kerk. En Miguel ook getuigen.

Drie belangrijke stad

Israël van 2000 BC Abraham
* Geest- Een getuigenis van God

Katholieke Kerk, vanaf 2000 jaar geleden Heer
* Water- De doop en verbonden aan de rooms-katholieke Kerk

Filipijnen- Gift ( huidige ) 2000 jaar na Jezus
* Bloed- zoon van de vrouw in Openbaring 12

* De drie verenigd in getuigenis (indien niet volledig van deze drie niet aanvaarden als hij zichzelf presenteert als Miguel , de Zoon van God)

1 Johannes 5:08
8 Want zijn er drie getuigen , de Geest , het water, en het bloed : en de drie het eens .

Tijdens de duur van Miguel

Openbaring 6:12-17
12 En ik zag, toen hij het zesde zegel geopend had, en er was een grote aardbeving en de zon werd zwart als een haren zak een donker, en de gehele maan werd als bloed ;
13 En de sterren van de hemel viel op de grond , zoals de vijgenboom vruchten haar kleine jonge vrucht isinasambulat bij het slaan van een sterke wind.
14 En de hemel scheidden alsof je een wanhopige verdrinking boek, en alle bergen en eilanden zijn bewogen vanuit hun standpunt .
15 En de koningen der aarde , en de vorsten , en de oversten over duizend, en de rijken en machtigen en iedere slaaf en iedere vrije man , is nagsipagtago in grotten en op rotsen in de bergen ;
16 En zij zeiden tot de bergen en rotsen : Valt op ons , en wij zullen uw gezicht te houden in zit op de troon , en de toorn van het Lam :
17 Want kwam zij tot de grote dag van hun toornEn Wie kan staan?

Wanneer u de borden in de zon , de maan en de sterren ?


Haggai 2:21-23 "Spreek tot Zerubbabel, de gouverneur van Juda , zeggende: Ik zal schudden van de hemelen en de aarde 22 En Ik zal de troon van het koninkrijk en de omverwerping Ik zal vernietigen de kracht van de koninkrijken van de naties omver te werpen en ik zal de strijdwagens en degenen die zich in hen en de paarden en hun ruiters zullen komen die elk door het zwaard van zijn broer . 23 In die dag , zegt de HERE der heerscharen : Ik zal Zerubbabel O , mijn knecht, de zoon van Sealtiël te nemen, zegt de Heer en Ik zal u een zegelring, Omdat we kozen zegt de HERE der heerscharen.

"Ik zal de aarde schudden en de hemel " Haggai 2:21 is net hetzelfde: "Ik panginginigin de hemelen en de aarde "in Jesaja 13:13.

Vernietigd de kracht van de koninkrijken van de naties ( Haggai 2:22) in het 9 / 11 terroristische aanslagen in New York.
Zo zegt Jesaja 13:9,10,13
9 Hier de dag van Jehovah komt, aan een wrede , zowel met verbolgenheid en brandende toorn te maken het land tot een verwoesting, en zijn zondaars daaruit te vernietigen .
10 Omdat de sterren van de hemel en de attributen ervan mogen niet te geven hun licht : de zon zal verduisterd worden in zijn stijgende en de maan zal haar licht niet tot gevolg hebben .
13 Daarom heb ik panginginigin de hemelen en de aarde wordt uit haar plaats te verwijderen in de toorn van de Heer van gastheren en de dag van zijn brandende toorn.

Negeer de paragraaf 13 "de dag van zijn brandende toorn . "

Zelfde zeggen in Openbaring 6 vers 17 Want de grote dag van hun toorn aangekomen , en wie kan standhouden?


Wat zou Jezus hier nu over zeggen ?

Matteüs 24:29 Onmiddellijk na de verdrukking van die dagen is verduisterde de zon en de maan zal haar schijnsel niet geven , en de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel.

Het matcht Openbaring 6:12,13 . Om verder te lezen in Mattheüs 24 vers 30 , het zichtbare teken uit de hemel is de Zoon van de mens.

Matteüs 24:30 En dan zullen verschijnen het teken van de Zoon van de mens in de hemel en dan zullen al de families van de aarde en zij zullen de Zoon des mensen zien komen op de wolken des hemels, met grote macht en heerlijkheid .

Als er nog steeds , de engel in Openbaring 7:2-3 is de Zoon van de mens.
En daarom , de Zerubbabel , Haggai 2:23 zegt te doen stempel is de Zoon van de mens.

Geen enkele andere plaats na een teken uit de hemel (Matteüs 24:29 en Apoalipsis 6:12,13 ) en de volgende , en waarin de teken van de Zoon van de mens.

Opmerking:
Tussen de zesde zegel , trompet en kom van de toorn is het teken van de komst van de Zoon des mensen .


Wat is het equivalent van vier engelen in Openbaring 7:1 ?

Openbaringen 07:01
1 En na deze zag ik vier engelen staan op de vier hoeken van de aarde, die compenseert de vier winden der aarde , opdat de wind blaast de aarde of de zee , noch over enige boom .

De tegenwaarde is in Matteüs 24:31

Mattheüs 24:31
31 En hij zal zijn engelen uitzenden met een grote bazuin , en zij zullen Zijn uitverkorenen bijeenvergaderen uit de vier windstreken, van het ene uiteinde van de hemel naar de andere.

En zie , dat de uitverkorenen uit alle stammen over de hele wereld samen.

7:9,14 verklaring
9 Na dezen zag ik , en ziet, een grote schare, die niemand ontelbare , uit elke natie en alle stammen en volken en talen, staande voor de troon en voor het Lam , gekleed in witte gewaden , en palmen in hun handen ;
14 En ik sprak tot Hem: Heere , Gij weet het. En hij zeide tot mij: Deze werden verkregen in grote verdrukkingEn zij wiesen hun klederen , en wit in het bloed van het Lam .

De grote verdrukking in Openbaring 7:14 bedoelde is ook grote verdrukking in Mattheüs 24:21

Mato 24:21
21 Want dan Er zal grote verdrukking worden, en dat kwam er niet meer sinds het begin van de wereld tot nu toe , noch ooit ooit gebeuren .

We zien de harmonie van de onderstaande paragrafen .

Daniel 12:01
1 En de tijd zal Michaël opstaan , de grote vorst die staan voor het welzijn van de kinderen van uw volk , en er zal een tijd van benauwdheid zijn, dat was nooit want er was een natie tot die tijdEn in die tijd zal uw volk worden geleverdEen iegelijk, die wordt geschreven in het boek .

Jeremia 30:7-9,21
7 Is ! voor die dag is geweldig, dat niemand is zoals het: Zelfs de tijd van benauwdheid van Jakob , maar hij wordt .
8 En in die dagen , zegt de HERE der heerscharen, dat ik zal zijn juk van u breken, barsten en zal uw obligaties en dat hij niet meer vreemdelingen dienen;
9 Maar zij zullen dienen de Heer, hun God, en David hun koning , die ik zal hen op te heffen.
21 En hun prins is een van hen, en hun gouverneur handelt uit het midden van hen ; en Ik zal hem , en hij zal tot mij aanpak: voor degenen die durven aan mij aanpak? zegt .

Joel 2:2,10,11
2 Dagen van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en dikke duisternis, als de dageraad uitgespreid was op de bergen: Een grote en sterke mensen ; had nooit leuk, Verder mogen er niet meer na, naar de jaren van vele generaties .
10 De aarde zal beven voor hen , wordt de hemel beven : de zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun glanzende;
11 En de Here zal zijn stem uitbrengen voor zijn leger: voor zijn kamp is zeer groot : want hij is sterk, dat zijn woord : voor de dag van Jehovah is groot en zeer vreselijk: en wie kan zich ?

Matthew 24:21,29,30
21 Want dan Er zal grote verdrukking worden, Welke als was het niet sinds het begin van de wereld tot nu toeEn noch is nimmer.
29 Onmiddellijk na de verdrukking van die dagen is verduisterde de zon en de maan zal haar schijnsel niet geven , en de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel:
30 En dan zal verschijnen het teken van de Zoon van de mens in de hemel : en dan zullen al de stammen van de aarde , en zij zullen de Zoon des mensen komen op de wolken des hemels, met grote macht en heerlijkheid .

In Maleachi 4:5,6 lijkt te zeggen:
5 Hier , Ik zend u de profeet Elia , voordat de grote en geduchte dag van de Heer.
6He zijn papagbalikingloob het hart van de vaders aan de kinderen en de harten van de kinderen tot hun vaderen , opdat Ik niet kome en de aarde.

Maleachi 3:01
1 Zie, Ik zend mijn bode en hij zal de weg bereiden voor mij en de Heer die gij zoekt plotseling zal tot Zijn tempel komen en de boodschapper van het verbond , die gij begeert : Ziet, hij komt, zegt de Heer van hosts .
2 Maar wie kan zich de dag van zijn komst ? en Wie zal stand houden wanneer hij verschijnt ? want hij is als vuur en de raffinaderij zoals Fuller .

Terug naar ons:
Mal 3:02 " Wie zal stand houden " ( wanneer hij verschijnt )
Openbaring 6:17 : "Wie kan "staan" ( we ons verstoppen in je gezicht op de troon zit , en de toorn van het Lam )


Elias zei tegen de Maleachi 4:5 is de aartsengel in
1 Tessalonicenzen 4:16 Want de Heere Zelf zal uit de hemel neerdalen met een geroep, met de stem van de aartsengel en met de bazuin van God en de doden in Christus zullen eerst opstaan.

Jeremia 30:7
7 Is ! voor De dag is geweldig, zodat niemand is daaraan gelijk: zelfs de tijd van benauwdheid van Jakob , maar hij wordt .

Jeremia 46:10
Voor de dag is de Heer, De Here der heerscharen , dag der wrake, Om hem te wreken van zijn tegenstanders : en het zwaard en worden verzadigen verslinden, en hun bloed : voor de Heer, de Heer der heirscharen heeft een offer in het noorden door de rivier de Eufraat.

De bovenstaande paragraaf luidt als volgt veelal gerelateerd aan de "Dag van de Heer " en heet " grote en verschrikkelijke vreselijke dag ", zoals verteld Joel 2:31

© Copyright 2008


Is dat ook een gruwel Vandalisme en oorlog in de hemel en Armageddon ?

Afbeelding uit : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Oorlog in de hemel , een gruwel voor vandalisme

Openbaring 12:4,7
4 En zijn staart trok het derde van de sterren in de hemelen en de aarde ipinaghagis : En de draak stond vóór de vrouw de bevalling , haar kind haar geboorte te verslinden.
7 En er was oorlog in de hemel : Michael en zijn engelen vochten tegen de draak, En de draak en zijn engelen vochten ;

Net als Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 en zeer sterk is toegenomen , naar de host van de hemel, en sommige van de troepen en de sterren te werpen naar de aardeEn hij stampte op hen .
11 Ja, uitvergroot , totdat het leger van de prins ; en Hij nam van hem de voortdurende brandoffer, en de plaats van zijn heiligdom werd neergeslagen .

Beide in Daniël 11:31

Daniël 11:31
31 En de groep zal staan op zijn kant , en zij zullen het heiligdom ontheiligen, Zelfs de muren en weg te nemen de voortdurende brandofferEn zij de gruwel dat alles verklaart:.

Indien tijdens het evenement paguusapan , het gebeurt tijdens het einde. Daniel 8:17 en Daniel 11:22,40 . Dit is de tijd van aankomst van Daniel Miguel 12:01

Vandalisme afschuwelijk Armageddon -

Daniel 7:10,11,21,22
10 Een felle brand en ging van voor Hem uit, duizendmaal duizenden dienden hem en tienduizend maal tienduizenden stonden voor hem : De rechter werd vastgesteld , en de boeken werden geopend.
11 Ik keek op dat moment vanwege de stem der grote woorden, welke die hoorn sprak : ik bleef het beest werd gedood en zijn lichaam vernietigd, en het was gegeven om te branden in het vuur.
21 Ik zag, en dezelfde Hoorn oorlog met de heiligenEn de overhand tegen hen ;
22 Totdat de Oude van dagen kwam , en de wet werd gegeven aan de heiligen van de Allerhoogste , en de tijd kwam, dat de heiligen het koninkrijk bezat.

Dit fenomeen is hetzelfde in Openbaring 20:4,7,8,9,12

Openbaring 20:4,7,8,9,10,12
4 En ik zag tronen , en er zijn nagsisiluklok hen, gaven ze veroordeling, en ik zag de zielen van die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus, en om het woord van God, en de niet het beest noch zijn beeld, en ontvangt het merkteken op hun voorhoofd of hun handen, en ze leefden , en heersten als koningen met Christus, duizend jaren .
7 En wanneer de duizend jaar zal Satan losgemaakt worden van zijn gevangenis ,
8 en lijken de naties te misleiden in de vier hoeken van de aarde, Gog en Magog, ze vergaderen om te strijden : het aantal van hen is als het zand van de zee.
9 En zij gingen over de breedte van de aarde, en belegerde het kamp van de heiligen, en de geliefde stad; en vuur daalde neder uit de hemel , en ze werden verbrand .
10 En de duivel die hen verleidde, werd geworpen in de poel van vuur en zwavel, Ook waar het beest en de valse profeet , en zij zullen gepijnigd worden dag en nacht worden voor eeuwig en altijd .
12 En ik zag de doden, groot en klein, staande voor de troon, en boeken werden geopend en een ander boek werd geopend, is het boek van het leven: en de doden werden beoordeeld op dingen geschreven in de boeken, naar hun werken .

Satan in de belegering van de heilige stad is om voorbij de gruwel der verwoesting ? Dit is een wat ingewikkeld. Maar we lezen in Openbaring 11:15,18

Openbaring 11:15,18
15 En de zevende engel heeft gebazuind, en had een krachtige stem uit de hemel , zeggende: Het koninkrijk van de wereld werd onze Heer en Zijn Christus , en Hij zal heersen tot in alle eeuwigheid.
18 En de volken waren zeer ontstemd , en Uw toorn kwam , en het tijdstip van de dood worden beoordeeld , en het tijdstip van de prijsuitreiking shovel u uw knechten, de profeten en heiligen , en de angst uw naam , klein en groot, en de vernietiging van de aarde te vernietigen .

De veroordeling van de doden zich heeft voorgedaan in die periode. We hebben nu te bepalen of in Openbaring 20:9 is de gruwel der verwoesting . Als we terug tijdens het evenement , het was de dag van de veroordeling van de dood. Openbaring 20:12 . Als identiek zijn, moet je lezen als het beleg van Satan ( Openbaring 20:9) in de zesde bazuin niet? . Welke zo? Het leest in Openbaring 11:02

Openbaring 11:02
2 En loobang buiten de tempel worden genegeerd, en niet te meten; voorwaarde voor de heidenen , en Hun yuyurakang twee en veertig maanden siudad heilig.

Het zegt ook in Lukas 21:20,24

Lucas 21,20,24
Maar 20 toen je zag legers Jeruzalem, weet dan dat haar verwoesting nabij was .
24 En zij zullen vallen door het zwaard , en wordt gevankelijk naar alle volken en Jeruzalem door de heidenen vertrapt , naar de tijden van de heidenen te vervullen.

En dit is de gruwel der verwoesting (Matteüs 24:15 en Marcus 13:14) dat geen enkele steen gelaten worden op beide nieren. Lucas 19:43,44 . En het zegt ook in Daniël 11:31 , 12:11 uur van aankomst van Michael en de opstanding van de doden (Daniël 12:1,2 ) worden beoordeeld .

Ongeveer drie en een half jaar vertelde in Openbaring 11:02 , het is zeker goed verteld in Daniël 7 ?

Daniel 7:27
25 En hij zal woorden spreken tegen de Allerhoogste, en dragen de heiligen van de Allerhoogste , en hij zal denken dat de tijden en de wet, en verandering Zij worden gegeven in zijn hand tot een tijd en tijden en een halve tijd .

Daarom is de gruwel der verwoesting , Armageddon en de oorlog in de hemel is vergelijkbaar.

Label Trompetten en Bowl of Hate

Wij bepalen wat de betekenis van de zeven zegels , zeven bazuinen en zeven schalen van de toorn van God . Voordat we eerst de betekenis van de zeven trompetten. De dag van de bazuin of trompet is op de dag van de leest in Zefanja 3 vers 16 en beginnen we lezen in vers 14.

Sefanja 1:14,15,16
14 De grote dag van Jehovah is nabij, in de buurt van fijne en haast, zelfs de stem van de dag van de Heer ; de machtige man wordt er bitter te huilen .
15 Deze dag is een dag van verbolgenheid , een dag der benauwdheid en angst , een dag van onheil en verwoesting, een dag van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en donkerheid,
16 Dag van de trompet en alarm tegen de versterkte steden en tegen de hoge torens .

Trompet
Wij bepalen wat de betekenis van de zeven zegels , zeven bazuinen , zeven schalen van de toorn van God . Voordat we eerst de betekenis van de zeven trompetten. De dag van de bazuin of trompet is op de dag van de leest in Zefanja 3 vers 16 en beginnen we lezen in vers 14.

Sefanja 1:14,15,16
14 De grote dag van Jehovah is nabij, in de buurt van fijne en haast, zelfs de stem van de dag van de Heer ; de machtige man wordt er bitter te huilen .
15 Deze dag is een dag van verbolgenheid , een dag der benauwdheid en angst , een dag van onheil en verwoesting, een dag van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en donkerheid,
16 Dag van de trompet en alarm tegen de versterkte steden en tegen de hoge torens .

Trompet
Afbeelding uit : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Openbaring 08:07 Eerste Trompetten
7 En de eerste klap , en was er hagel en vuur, vermengd met bloed, en gooide op de grondEn het derde deel van de aarde is verbrand, en Het derde deel van de bomen werd verbrand, en al het groene gras is verbrand .

We betekenis te vinden in de geschriften van de profeten.

Joel 2:30,31
30 En Ik zal wonderen geven in de hemelen en de aarde , bloed en vuur en zuilen van rook.
31 De zon zal veranderd worden in duisternis en de maan in bloed , voordat de grote en geduchte dag van de Heer.

Ezechiël 38:22
22 en Ik vecht met hem door de pest en met bloed, en ik zal regenen op hem, en zijn groep, en veel mensen met hem , zeer sterke regen en grote hagelstenen , vuur en sulfer .

Ezechiël 13:13
13 Daarom , zo zegt de Here God, Ik zal zelfs rend met een storm Mijn grimmigheidEn Er wordt een overvolle douche in mijn toorn, en grote hagelstenen in toorn om het te consumeren.

Openbaring 8:8,9 Tweede Trompetten
8 En de tweede engel heeft gebazuind, en als een grote berg, brandend van vuur, nabulusok de zee , en het derde deel van de zee werd bloed;
9 en doodde een derde van de wezens in de zee, hadden het leven , en het derde deel van de schepen vernietigd.

Het lezen we , voordat we werden Sefanja 3:14,15,16 itatas te lezen in paragraaf 3.

Sefanja 1:03
3 Ik zal mens en dier te consumeren , ik zal verbruiken de vogels van de hemel, en de vis van de zee, en struikelend met de goddelozen, en zal de man af bezuinigen op de aarde, zegt de Heer.

Trompetten Derde Openbaring 8:10,11
10 En de derde engel heeft gebazuind, en viel uit de hemel een grote ster , brandende als een fakkel, en viel in het derde deel van de rivier , en de fonteinen der wateren ;
11 En de naam van de ster wordt genoemd Alsem : en het derde deel der wateren werd alsem ; en vele mensen stierven als gevolg van water, voor de bittere water .

Wie het bittere water drinken en wanneer dit gebeurt ?

Jeremia 23:15,19,20
15 Daarom , zo zegt de HERE der heerscharen over de profeetZiet, Ik zal ze weiden met alsem, en maken ze het water van gal , want van de profeten van Jeruzalem is goddeloosheid uitgegaan over het gehele land .
19 Zie , De storm van de Heer, Zijn toorn , trok weg, zelfs een zware storm : zij uiteenspatten op het hoofd van de goddelozen.
20 De toorn des Heren zal zich niet afwenden , totdat hij zijn uitgevoerd, en totdat hij zijn uitgevoerd, worden de gedachten van zijn hart : in de laatste dagen zult gij perfect in overweging nemen.

Jeremia 8:14,16
14 Waarom doen we nog steeds zitten ? Vergadert u , en laat ons ingaan in de versterkte steden, en laat ons daar zwijgen : voor we de Heer onze God, en ons gegeven water van gal te drinken , want wij hebben gezondigd tegen de Heer.
16 Het snuiven van zijn paarden was gehoord van Dan : de stem van het hinniken van zijn sterke trilt het hele land, want zij kwamen , en verslond het land en alles wat is, de mensen en degenen die daarin wonen .

Jeremia 9:15,16
15 Daarom , zo zegt de HERE der heerscharen, de God van Israël : Zie, Ik zal hen weiden, de mensen, met alsem, en geef ze water van de gal te drinken .
16 Ik zal ook hen verstrooien onder de heidenen, wie zij noch hun vaderen gekend hebben , en Ik zal sturen naar het zwaard , totdat ik hen verteerd.

Openbaring 08:12 Vierde Trompetten
12 En de vierde engel heeft gebazuind, en verwondde het derde deel van de dag , en de derde fase van de maan , en het derde deel van de ster , op het derde deel van hen donkerder te maken, en dat het derde deel van de dag niet schijnt , en zo Ook de nacht.

Het equivalent van deze is het donker van de zon, maan en sterren in Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 Zij sprong op de stad , zij lopen op de muur , ze klimmen de huizen , treden zij in de vensters als een dief .
10 De aarde zal beven voor hen , wordt de hemel beven : de zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun glanzende:
11 en Jehovah zijn stem uitbrengen voor zijn leger, Voor zijn kamp is zeer groot : want hij is sterk, dat zijn woorden ; Voor de dag van Jehovah is groot en heel ergEn wie kan zich dat?

Sefanja 1:14 deze wedstrijd over de stem van de Heer.

Trompetten Vijfde Openbaring 9:2,8
2 En hij opende de put van de afgrond , en is rook opgegaan uit de put, als de rook van een grote lutuang - ijzer; en verduisterde de zon en de hemel voor rook put.
8 En zij hadden haar als haar der vrouwen , en hun tanden zijn als de leeuw.

De vijfde bazuin verwijst naar het leger vertelde Joel 2. Wij verheffen Joel 01:06 Blijf lezen om Joel 2:1,2

Joel 1:06
6 Voor een natie is gekomen op mijn land, sterke en zonder nummer ; Zijn tanden zijn de tanden van een leeuw, en hij heeft nauwelijks een grote leeuw .

Joel 2:1,2
1 Blaas de bazuin in Sion, En een alarm op mijn heilige berg : laat alle inwoners van het land : voor de dag van Jehovah komt, want het is
2 Dagen van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en dikke duisternis, als de dageraad uitgespreid was op de bergen : een groot volk en sterk zijn, nooit had ooit het willen, wordt er niet meer na die , tot in de jaren van vele generaties .

De zesde bazuin is hetzelfde ook de vijfde bazuin . Wat is de betekenis van de vier engelen gebonden door de rivier de Eufraat , lees de titel Babylon en Profetie vervuld

Ook zei de zevende bazuin gegeven aan Christus en aan God het koninkrijk van de wereld.

Openbaring 11:15,18
15 En de zevende engel heeft gebazuind, en had een krachtige stem uit de hemel , zeggende: Het koninkrijk van de wereld werd onze Heer, en aan zijn Gezalfde , en Hij zal heersen tot in alle eeuwigheid.
18 en zere mishaagde het land, en uw toorn kwam , en het tijdstip van de dood worden beoordeeld , en het tijdstip van de prijsuitreiking shovel u uw knechten, de profeten en heiligen , en de angst uw naam , klein en groot, en de vernietiging van de aarde te vernietigen .


Geven de koninkrijken van Christus en de veroordeling van de doden waren te lezen in Daniël 7 in het vierde beest.

Daniël 7:10-14
10 Een felle brand en ging van voor Hem uit, duizendmaal duizenden dienden hem en tienduizend maal tienduizenden stonden voor hem : De rechter werd vastgesteld , en de boeken werden geopend.
11 Ik keek op dat moment vanwege de stem van de grote woorden die de hoorn ; Tot ik zag het beest werd gedood en zijn lichaam vernietigd, en het werd gegeven te branden in het vuur.
12 En de rest van de dieren , hun macht is ontnomen : hun leven nog niet werden verlengd voor een seizoen en een tijd .
13 Ik zag in de nachtgezichten , en, zie, daar kwam met de wolken des hemels een als een zoon van de mens , en hij kwam tot de Oude van dagen, en zij brachten hem in de buurt voor hem .
14 en gaf hem macht en heerlijkheid , en een koninkrijk , dat alle volkeren , naties en talen dienden hem : zijn heerschappij is een eeuwige heerschappij , die niet vergaan zal, en zijn koninkrijk zal niet worden vernietigd.

Zeg in vers 18 van Openbaring 11 kwam de toorn van God en de veroordeling van de doden . Aan het begin van onze lezing op Sefanja 1 ( vers 14,15,16 ) zegt dat de dag van Christus is een dag van toorn ( Sefanja 1:15) dus kunnen we de betekenis van de zeven schalen van toorn te bepalen.

Jeremia 7:20
20 Daarom, zo zegt de Heere HEERE : Ziet, mijn woede en mijn woede zal worden uitgestort in de plaats , mens en dier, en de bomen van het veld , en de vruchten van de aarde, en niet uitgeblust worden .

Hosea 5:10
10 De vorsten van Juda als nagsisibago verwijder de monumenten ; uitstorten van mijn toorn over hen als water.

De zeven schalen van de toorn van God op de dag van wedstrijden als de zeven trompetten.

Bowl of Hate God

Afbeelding uit : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Openbaring 16:2 Eerste Bowl
2 En de eerste ging heen en goot zijn schaal uit op de grond , en wond werd ziek en degenen die zware merkteken van het beestEn die zijn beeld aanbaden .

Er wordt gezegd dat tijdens de uitstorting van de toorn van God tijdens de wilde dieren. Wie is het beest, de titel te lezen dat sommige dingen in het boek Daniël en Openbaring en de profetie vervuld.

Met de genezing van de wonden nog doen ?

Jeremia 30:14,15
14 Je hebt vergeten alle liefhebbers , zoeken zij u niet ; want ik heb gewonden u met de wond van een vijand, een harde straf , voor de grootsheid van uw ongerechtigheid, omdat uw zonden werden verhoogd.
15 Waarom Huil je voor je pijn ? Uw pijn is niet te genezenVoor de veelheid uwer ongerechtigheid, omdat uw zonden werden verhoogd, heb ik gedaan deze dingen aan jou.

Psalm 38:5
5 Mijn wonden zijn stagneert, en putokputok , vanwege mijn onwetendheid.

Jesaja 01:06
6 Van de zool van de voet , zelfs tot het hoofd toe is er niets geheels , maar wonden, en striemen , en wonden putrifying: Niet afgesloten , noch verbonden noch met olie verzacht man.

Openbaring 16:3 Tweede Bowl
3 En de tweede engel goot zijn schaal uit in de zee , en het werd bloed als van een dode man en alle levende ziel , zelfs de zee zijn dood.

De tweede beker van de toorn van God is hetzelfde in de tweede trompet is definities. We lezen ook het boek Ezechiël .

Ezechiël 38:19,20
19 Want in mijn jaloezie en in het vuur van mijn verbolgenheid heb Ik gesproken , zeker in die dag hebben een grote schudden in het land van Israël;
20 Dus dat de vis in de zee, en de vogelen des hemels, en de dieren van het veld , en alle kruipende dieren die engerd op de aarde , en zijn alle mensen op de aarde, zal schudden op mijn aanwezigheid, en de bergen worden en de steile plaatsen zullen vallen, en elke muur wordt op de grond vallen .

De Ezechiël 38 gebruikten we de eerste trompet , dus dat betekent dat op hetzelfde moment plaatsvinden.

Openbaring 16:4-7 (Derde Bowl )
4 en goot zijn schaal uit op de derde van de rivieren en waterbronnen , en zij werd bloed.
5 En ik hoorde de engel der wateren zeggen : "Gaat u , nu en in het verleden , o Heilige, waarvoor een dergelijke oordelen;
6 Want zij hebben vergoten het bloed van heiligen en profeten , en gaf hen bloed, die hen waardig is .
7 En ik hoorde het altaar zeggen: Ja, o Heer, de Almachtige God , waarachtig en rechtvaardig zijn uw oordelen .

De derde kom van de toorn is het zelfde in de derde trompet. We gebruikten de derde paragraaf uitleg trompet wedstrijden gebruiken we de derde paragraaf kom.

Jeremia 25:15,16,32,38
15 Want zo zegt de Heer, de God van Israël , voor mij , Neem de wijn kopje woede over mijn hand , en je drinkt alle volken aan wie stuur ik je .
16 En zij zullen drinken , en heen en weer, en gek zijn, vanwege het zwaard, dat zal ik ze sturen.
32 Zo zegt de HERE der heerscharen : Ziet, kwaad zal gaan van volk tot volk, en sterke storm werd opgewekt uit de uiterste delen van de aarde.
38 Hij heeft zijn geheime verlaten , net zoals de leeuw ; omdat hun land is verwoest als gevolg van de hevigheid van de onderdrukkerEn omwille van zijn brandende toorn .

Jesaja 49:26
26 En Ik zal ze weiden , dat u met verdrukken hun eigen vlees , en Zij worden dronken van hun eigen bloed , als met zoete wijn en alle mensen , dat Ik de HEERE, uw Heiland en uw Verlosser, de Machtige Jakobs .

Ezechiël 39:17,18,19
17 En gij, mensenkind , zo zegt de Heere HEERE: Spreek tot de wijze van vogels , en aan al het gedierte des velds , Vergadert u , en kom ; Verzamelt u aan alle kanten om mijn offer, dat ik opoffering voor je , een groot offer op de bergen van Israël, opdat gij moogt eten van vlees en bloed drinken .
18 Gij zult het vlees eten van de machtige , en drinken het bloed van de vorsten van de aarde , van rammen, lammeren en geiten, ossen , allemaal gemeste beesten .
19 En gij zult vet te eten totdat gij vol , en bloed drinken totdat gij dronken worden , van mijn offer, dat ik heb opgeofferd voor u. (Zie Openbaring 19:17-21 en Sefanja 1:7)

Openbaring 16:8,9 (Vierde Bowl )
8 en goot zijn schaal uit op de vierde dag , en gaf het aan hem om mannen te verzengen met vuur.
9 en verbrande mensen dat in extreme hitte, en ze namusong de naam van God macht over deze plagen, En zij bekeerden zich niet om Hem eer te geven .

Het betekent dat mensen zuivering. Maar in plaats daarvan te verfijnen is vervloekt God.

Maleachi 4:02
2 Maar tot u, die mijn naam vreest Zon van gerechtigheid met genezing onder zijn vleugels , en gij zult uitgaan , en huppelen als kalveren .

Maleachi 3:1,2,3
1 Zie, Ik zend mijn bode , en hij zal de weg bereiden voor mij : en de Heer die gij zoekt , moet plotseling naar zijn tempel, en de boodschapper van het verbond , die gij begeert : zie, hij komt, Zegt de HERE der heerscharen .
2 Maar wie kan zich de dag van zijn komst ? en wie zal staan wanneer hij verschijnt ? want hij is als een raffinaderij brand, en zoals Fuller:
3 en Hij zal zitten als een raffinaderij en zuiveraar van zilver : en hij zal zuiveren de zonen van LeviEn purge hen als goud en zilver , en zij bieden aan Jahweh aanbod in gerechtigheid.

De zon der gerechtigheid heet Morgenster. Wie 's morgens ?

Openbaring 22:16
16 Ik, Jezus, heb mijn engel gezonden om betuige u deze dingen in de kerken . Ik ben de wortel en de nakomelingen van David, de stralende morgenster .

Sommige zou kunnen vragen, is niet Satan, de Morgenster geschreven in Jesaja 14:2 ? Lees in paragraaf 4 van Jesaja 14 in de Groot Nieuws Bijbel vertaling. Paragraaf dit te zeggen : dit is belachelijk om te zeggen . Babylon alleen belachelijk dat u voor het woord 's ochtends .

Openbaring 16:10,11 (Vijfde Bowl )
10 En de vijfde goot zijn schaal uit over de troon van het beest, en verduisterd zijn koninkrijk, en zij kauwden hun tongen van pijn;
11 en namusong zij de God des hemels vanwege hun pijn en hun wonden, en zij bekeerden zich van hun werken.

Gebeurt tijdens dit beest vanaf het allereerste begin van de eerste Bowl geeft aan dat een gebeurtenis , een generatie . De donkere van de zon , maan en sterren te markeren het vijfde en vierde trompet wordt gezegd te hebben verduisterd van de dag voor het leger van sprinkhanen en ook overeenkomen met het lezen voordat we hebben geschreven Joel 2:9,10,11

Over de zesde kom van toorn, net zoals het de zesde bazuin leest de titel definitie Babylon.

Over zeven bazuinen , schadelijk zijn voor het derde deel. Middel is te lezen in Zacharia 13:8

Zacharia 13:8,9
8 geschiedde, dat in het gehele land , spreekt de HEERE , twee delen werden afgesneden en sterven , maar de derde werd achtergelaten.
9 en Ik zal het derde deel in het vuur , en zal verfijnen als zilver is verfijnd, en zal ze uit te proberen als goud. Zij moeten een beroep doen op mijn naam en ik zal ze horen : ik zeg , mijn volk , en zij zullen zeggen: De Here is mijn God.

De derde fase zal zuiveren. Over zuivering, zal het optreden tijdens de wilde dieren die de vierde van de toorn kom aangeeft. Daarom zal de zeven bazuinen optreden tijdens de wilde dieren.

Over de zevende kom, luidt haar definitie getiteld: Babylon

Nu bepalen we de betekenis van de zeven zegels.

Merk
Afbeelding uit : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Openbaring 6:1-8 (vierde van het eerste merk tot merk )
1 En ik zag, toen het Lam een van de zeven zegels , en opende Ik hoorde een van de vier levende wezens, Die sprak als het geluid van de donder , Kom .
2 En ik zag, en zie, een wit paardEn hij die daarop zat, had een boog , en gaf hem een kroon , en hij ging goed, en om te slagen.
3 En toen hij het tweede zegel geopend had, Hoorde ik het tweede wezen, Zeggende: Kom .
4 en er kwam een ander paard , rode paardEn het rijden hier, weg gaf de aarde vrede , en om elkaar mangagpatayan , en gaf hem een groot zwaard .
5 En toen hij de derde zegel geopend had, Hoorde ik het derde levend wezen, Zeggende: Kom . En ik zag, en ziet, een zwart paard: En hij die daarop zat, had een evenwicht in zijn hand.
6 en Ik hoorde als een stem onder de vier levende wezens zeggen , een stuiver is een maat tarwe voor een schelling en drie maten gerst , en niet schadelijk zijn voor de olie en de wijn.
7 En als hij het vierde zegel geopend had, Ik hoorde de stem van het vierde levende wezen zeggende: Kom .
8 En ik zag , en ziet, een vaal paard, en zat even met de naam dood en hel volgde hem na. En ze kregen het gezag over het vierde deel van de aarde , te doden door het zwaard, en hongersnood en pest, en de wilde beesten van de aarde.

Zeg in paragraaf 8 zij verleend gezag over het vierde deel van de aarde , te doden door het zwaard, en hongersnood en pest, en de gulzige beesten van de aarde.

Wie zij verwijzen naar ? Ze waren niet verwijst naar de vierde ruiter , maar met alle vier ruiters . Dit wordt ook wel de vier arresten in de Ezechiël 14:21

Ezechiël 14:21
21 Want zo zegt de Here God , hoeveel te meer als ik stuur mijn vier pijnlijke beslissingen over Jeruzalem, het zwaard en hongersnood , en het wild gedierte en pestilentie , af te snijden mens en dier ?

Als het je opgevallen is, zal elke ruiter elk levend wezen zeggen: Kom ! Laat ons weten wie de vier levende wezens.

Openbaring 4:6,7
6 En voor de troon , blijkbaar met een zee van glas als glas , en in het midden van de troon , en rondom de troon waren vier levende wezens vol ogen van voren en van achteren .
7 En Het eerste dier was een leeuw gelijk, en het tweede dier als een kalf , en het derde dier had een gezicht als een man , en het vierde dier was een vliegende arend.

De vier levende wezens die Ezechiël dit zagen, ze zijn vier engeltjes .

Ezechiël 1:4,5,10
4 En ik zag, en ziet , een stormachtige wind uit het noorden kwamen, een grote wolk , met een brand infolding zelf, en een helderheid rondom, en uit het midden van het met gloeiende metaal, uit het midden van het vuur .
5 en uit het midden daarvan kwam de gelijkenis van de vier levende wezens. En dit was hun voorkomen: zij hadden de gelijkenis van een persoon;
10 Zoals voor de gelijkenis van hun gezichten , ze zag eruit als een man, en ze vier had het gezicht van een leeuw aan de rechterkant : en ze vier had het gezicht van een os aan de linkerkant , ze vier had het gezicht van een arend.

De vier dieren waren afkomstig uit het midden van de stormachtige wind kwam uit het noorden. Sa Jeremia 23:19 en Jeremia 25:32 beschikbaar zijn over de storm van de Heer. De twee paragraaf voorbeeld gaan we uit van de derde trompet en de derde schaal van de toorn van God . Leest als de stormachtige wind in Jeremia 30:23,24 .

Jeremia 30:23,24
23 Zie , De storm van de Heer, zijn woede , een voortdurende wervelwind : zij uiteenspatten op het hoofd van de goddelozen.
24 De brandende toorn van de Here zal niet terugkeren tot de effecten , en totdat hij zijn uitgevoerd, worden de bedoelingen van zijn hart; in de laatste dagen zult gij het overwegen.

Laten we lezen Jeremia 9:16 en Jeremia 25:32,28 gebruikten we de derde trompet en de derde kom toorn.

Jeremia 9:16
16 Ik zal ook hen verstrooien onder de heidenen, wie zij noch hun vaderen gekend hebben , en Ik zal sturen naar het zwaard, Totdat ik hen verteerd .

Jeremia 25:32,38
32 Zo zegt de HERE der heerscharen : Ziet, het kwaad dient te gaan van volk tot volk , en sterke storm werd opgewekt uit de uiterste delen van de aarde.
38 Hij heeft zijn geheime verlaten , net zoals de leeuw , want hun land is verwoest vanwege de hevigheid van de onderdrukkerEn vanwege zijn hevige woede.

We lezen ook Jeremia 49:36,37

Jeremia 49:36,37
En Elam is 36 Ik breng de vier winden uit de vier hoeken van de hemelEn Ik zal hen verstrooien in de richting van al die windenEn geen enkel land waarheen de verdrevenen van Elam .
37 En Ik zal Elam veroorzaken voor hun vijanden , en voordat die tot doel hebben hun leven: en ik zal een kwaad brengen over hen zijn, zelfs mijn brandende toorn , zegt de Heer , en Ik zal sturen naar het zwaard, Till hen.

Sa wedstrijd Jeremia 49:36,37 Jeremia 9:16 en Jeremia 25:32,38 . Dus we weten wat de betekenis van de vier winden .

Zacharia 6:1-5,8
1 En nogmaals, ik hief mijn ogen, en zag , en zie, daar kwam vier wagens uit tussen twee bergen, en de bergen waren bergen van koper .
2 In de eerste wagen waren rode paarden , en de tweede wagen zwarte paarden;
3 En de derde wagen witte paarden , en de vierde wagen grijze paarden.
4 Toen ik antwoordde, en zeide tot de engel die met mij sprak , Wat zijn deze , mijn Heer ?
5 En de engel antwoordde en zeide tot mij: Dit zijn de vier winden van de hemel, Welke weg te gaan uit staande voor de Heer van heel de aarde .
8 Toen riep hij naar mij, en zeide tot mij, zeggende: Ziet, Ze komen naar het noorden nagpatahimik mijn geest in het noorden.
De vier wagens waren vier wedstrijd Rider ( in Openbaring 6) van de vier merken. Daarom , de vier ruiters betekent vier winden van de storm equivalent van . De vier ruiters in Openbaring 6:08 ze bedoelen. De vier ruiters werden in de dagen van de gruwel der verwoesting . Om verder te lezen in Openbaring 06:12 , de zon , maan en sterren worden verduisterd aan te passen in Matteüs 24:29 , Marcus en Lucas 13:24,25 21:25,26 .

Ezechiël 5:2,9,12,13,14
2 Een derde deel zult gij met vuur verbranden in het midden van de stad, wanneer de dagen van de belegering is voldaan, En neem het derde deel , en met het zwaard slaan rond, en een derde deel zult gij spreiding in de wind, en ik zal trekken uit een zwaard achter hen aan .
9 En ik zal doen om jou heb ik niet gedaan , en doe ik nog steeds graag , Voor al uw kasuklamsuklam.12 Het derde deel van u zal sterven door pestEn door de hongersnood ze worden verbruikt in het midden van u, en een derde deel door het zwaard vallen om je heen , en Het derde deel zal ik verstrooien in alle richtingenEn putten uit een zwaard na.
13 Zo zal mijn toorn , en Ik zal mijn woede op hen , en ik zullen vertroost worden : en zij zullen weten dat Ik de Heer sprak tot mijn inspanningen , toen ik mijn woede hebben bereikt in hen .
14 En Ik strek mijn hand tegen hen , en Ik zal het land verlaten en afval, uit de woestijn in de richting van Diblah , in al hun woonplaatsen : en zij zullen weten dat Ik de Heere ben.

In vers 9 zegt dat hij niet had gedaan en niet zal doen en dergelijke. Als dit gebeurt , waarom er staat nog steeds het boek Openbaring ? Response , omdat in Ezechiël 5:09 en Openbaring 06:08 is een .

De zeven zegels , zeven bazuinen en zeven schalen van de toorn van God zal optreden op hetzelfde tijdstip , de dag van .

Joel 2:11
11 En de Here zal zijn stem uitbrengen voor zijn leger: voor zijn kamp is zeer groot; Want dat zijn sterke woorden; Voor de dag van Jehovah is groot en zeer vreselijk: en wie kan zich dat?

Matteüs 24:22
22 En tenzij de dagen niet verkort , geen vlees worden gered : maar omdat de keuze is paiikliin de dag.

Romeinen 9:28
28 Uitgevoerd voor de Heer Zijn woord op aarde, dien einde, en paiikliin.
29 En zoals Jesaja al eerder gezegd , zo niet laat ons een zaadje van de Here der heerscharen, We zouden zijn geweest als Sodom en Gomorra was.

Wat Paulus zegt na het schrijven over Jesaja? We leren uit Jesaja .

Jesaja 10:22,23
22 Voor al uw volk Israël als het zand der zee, een overblijfsel van hen terug : het verbruik decretale wordt overloop met gerechtigheid.
23 Voor de vernietiging , en vastgesteld wordt, zal de Heer, De Heer der heerscharen, in het midden van de aarde.

Over de vernietiging wordt bepaald door Jesaja. Is dit ook verwezen naar Paul? Wij heffen het lezen van Romeinen 9:22

Romeinen 9:22
22 Wat als God hield ervan om zijn woede te openbaren en zijn macht te maken, heeft doorstaan veel leed in de bloedvaten van de toorn uitgerust om de vernietiging:

Als wraak is een heil dat ook zal hebben de Heer .

Jeremia 33:14,15,16
14 Zie, de dagen komen , spreekt de Heere , Ik zal uit te voeren dat een goede zaak die ik heb het huis van Israël, en het huis van Juda.
15 In deze dagen , en op dat moment , ik pasusuplingin David een tak van gerechtigheid, En hij voert recht en gerechtigheid in het land.
16 In die dagen wordt Juda gered worden , en Jeruzalem zal veilig kunnen wonen, en deze naam wordt genoemd : De Heer, onze gerechtigheid.

Wie is een tak van de gerechtigheid, Hij luidt als volgt getiteld: Wie bepaalt alias Jesaja 9:6,7 Emmanuel ? en getiteld : Stem

Over de vijfde en zesde merk tot merk en hoofdstuk 7 , geschreven zijn betekenis Donkere Maan en Ster van de Dag en Babylon en Opstanding. Aan het einde van de zeven zegels , bazuinen en schalen van toorn , zijn er gemeenschappelijke zinnen.

Openbaring 8:05 ( zeven zegels )
5 En de engel nam het wierook wierookvaten , en hij vulde het met vuur van het altaar, en op de aarde geworpen : en er was donder, en stemmen , en bliksemen , en aardbeving .

Openbaring 11:19 (zeven trompetten)
19 En de tempel van God in de hemel geopend , en zag in zijn tempel de ark van zijn verbond , en Er werden bliksemen, en stemmen, en donderslagen , en aardbeving , en grote hagel.

Openbaring 16:18 ( zeven schalen )
18 en Er werden bliksemen, en stemmen, en donderslagen , en er was een grote aardbeving, Dat het nooit gebeurd sinds magkatao de grond, een aardbeving van zeer sterke , zeer vreselijk.

We vinden soortgelijke uitspraken van Jesaja.

Jesaja 29:6
6 Hij bezocht de Here der heerscharen met donder , en aardbevingen , en groot geluid, met storm en onweer , en de vlam van verterend vuur.

Babylon


Mattheüs 1:17
17 Al deze alternatieve generaties van Abraham tot David zijn veertien geslachten afwisselen, en van David tot de Babylonische overvoering , veertien generaties, en van de uitvoering - gevanke Babylon tot Christus , zijn veertien - generatie.

Volgens Matteüs 1:17, Babel, kwam in de 14e generatie van David . En volgens 2 Koningen 25:8,9,10 brandde de tempel en braken de muren van Jeruzalem .

2 Koningen 25:8,9,10
8 In de vijfde maand, op de zevende dag van de maand, dat was het negentiende jaar van koning Nebukadnezar, de koning van Babel kwam te Jeruzalem Adan de kapitein van de wacht , een dienaar van de koning van Babylon.
9 en hij verbrandde het huis van de Heer en het huis van de koning, en alle huizen van Jeruzalem , zelfs elke grote huis dat hij met vuur verbrand .
10 En brak de muren van Jeruzalem rondom, een heel leger van de Chaldeeën, met de kapitein van de wacht .

Veel passages in het boek Openbaring kan gelezen worden als het boek van de profeten als Jesaja , Jeremia , Ezechiël en anderen. In Openbaring 17 en 18 leest over Babylon en lees de vele gelijkaardige verzen in Jeremia 50 en 51 dus dat betekent in het boek van de profeten zal gebeuren in de toekomst.

Geef aandacht aan de onderstaande paragrafen .

Openbaring 18:24
24 En hij vond het bloed van profeten en heiligen , en alle doden op de grond.

Jeremia 51/49
49 Zoals Babylon ten val gebracht door de dood van Israël, zodat de val van Babylon , gestorven in het land .

Lucas 11:49-51
49 Daarom zei ook dat de wijsheid van God , ik stuur ze graag profeten en apostelen , en sommigen van hen zullen ze doden en vervolgen;
50 Om te vragen deze generatie het bloed van alle profeten , vergoten is van de grondlegging der wereld;
51 Uit het bloed van Abel tot het bloed van Zacharias , die omkwam tussen het altaar en het heiligdom : ja, ik zeg u , dat het nodig is van deze generatie.

Babylon hebben hem goed doen. We lezen de andere leden .

Openbaring 18:6
6 U kunt ook geven als hij je gaf , en je vaker op in zijn werk : in de beker was hij ipaghalo pinaghaluan hem het tegendeel.

Jeremia 50:15,27,28
15 Shout rondom tegen haar : ze heeft zichzelf en haar bolwerken zijn gevallen , haar muren zijn afgebroken ; want het is de wraak van Jehovah : wraak nemen op hem , wat hij deed, met hem doen .
27 Slay al haar stieren , laat ze naar beneden naar het slachten ; Wee hun ! voor hun dag is aangebroken , de dag van hun bezoeking.
28 Luister naar de stem van hen dat te ontvluchten en te ontsnappen uit het land van Babylon, te verklaren in Zion de wraak van de Heer, onze God , de wraak van zijn tempel.

Volgens de Here Jezus , toen de tijd van beloning?

Lucas 21:20-26
20 Maar als je zag legers Jeruzalem, Weet dan dat haar verwoesting nabij was .
21 Alsdan die in Judea zijn vluchten naar de bergen , en in de stad kwam te voorschijn, en in het veld moeten niet in de stad.
22 Omdat deze zijn de dagen der wraak , dat schriftelijke alle dingen voldaan.
23 Wee de nagdadalangtao , en in die dagen zijn! want er zal grote nood zijn op de aarde , en de woede in dit land .
24 En zij zullen vallen door het zwaardEn wegvoeren in gevangenschap in alle naties en Jeruzalem door de heidenen vertrapt , naar de tijden van de heidenen te vervullen.
25 En er zullen tekenen zijn in zon en maan en de sterren , en op de aarde benauwdheid van het land , die matitilihan voor het geluid van de zee en surf;
26 Mannen voor angst, en te wachten op dingen die gaan komen op de aarde : voor mangangatal de bevoegdheden van de hemel.

We lezen dezelfde voorspelling van de profeet Jesaja.

Jesaja 13:10,13,15,18,19
9 Zie , de dag van Jehovah komt , wrede zowel met verbolgenheid en brandende toorn , om het land te verlatenEn van daar naar de zondaars ervan te vernietigen.
10 Voor de sterren van de hemel en de attributen ervan mogen niet te geven hun licht : de zon zal verduisterd worden in zijn stijgende , en de maan zal haar licht niet toe leiden.
11 en Ik zal de wereld te straffen voor hun ongerechtigheid, En de goddelozen hun ongerechtigheid , en Ik zal de trots van de hoogmoedigen, en zal vast laag de hooghartigheid van de verschrikkelijke .
12 En Ik zal een mens meer waard is dan fijn goud, de man die meer dan fijn goud van Ophir .
13 Daarom Ik panginginigin de hemelen en de aarde wordt uit haar plaats te verwijderen in de toorn van de HERE der heerscharen, en de dag van zijn brandende toorn,
14 En het zal geschieden, hoe de kuit , en hoe de schapen die niemand ontneemt up: zij zullen een iegelijk van zijn eigen volk , en vluchten een ieder naar zijn eigen land .
15 Een ieder wordt doorboord worden ; en een ieder zal door het zwaard vallen .
16 Hun baby in stukken voor hun ogen: Hun huizen worden verwend, en hun vrouwen aanranden .
17 Ziet, Ik zal wakkeren de Meden tegen hen , die niet wordt rekening gehouden met zilver en goud , worden zij niet lust .
En 18 stuks van hun buigt voor de jonge mannen , en ze hebben geen medelijden met de vrucht van de baarmoeder ; hun ogen niet ontzien kinderen.
19 en Babylon, de glorie van de rijken, De schoonheid van de Chaldeeën , is worden als toen God Sodom en Gomorra omverwierp .

Hoe leidt God Sodom en Gomorra ?

Genesis 19:23-28
23 De zon was op aarde, als Lot kwam tot Zoar.
Dan 24 nagpaulan de Heer over Sodom en Gomorra zwavel en vuur van Jehovah uit de hemel;
25 En Hij keerde deze steden, en gans de vlakte en alle inwoners van de steden , en groeide op de grond .
26 Maar de vrouw van Lot keek achterom , en zij werd een zoutpilaar.
27 En Abraham stond vroeg in de ochtend naar de plaats waar hij voor de Heer.
28 En hij zag naar Sodom en Gomorra, en al het land van de vlakte, en hij zag, en zie, de rook van het land gingen omhoog als de rook van een oven.

Nagpababa vuur van de Heer . Hij was niet gezonden mensen met masong bedroevend. Opgetreden in de ochtend, niet op de middag, niet in de middag , 's nachts niet , maar in de ochtend.

We lezen dezelfde voorspelling in Jeruzalem en Babylon .

Jeremia 50:40-44,46
40 Net als God Sodom en Gomorra en de omliggende steden, zegt de Heer, zodat niemand daar wonen , of dat er sprake zoon van de mens wonen.
41 Ziet , een volk uit het noorden komt , en een grote natie en vele koningen worden vanaf de zijkanten van de aarde.
42 Ze houden de boeg en de lans : ze wreed zijn , en geen genade : hun stem zullen brullen als de zee , en zij rijden op paarden, in een array als mannen voor de oorlog tegen u , O dochter van Babel .
43 De koning van Babel, het verslag gehoord van hen, en zijn handen was zwak : angst greep hem, en als weeën van een barende vrouw .
44 Zie, de vijand komt als een leeuw uit de trots van Jordanië tegen de sterke woning : Ik zal ze plotseling weglopen, en de gekozen , zou hij benoemt hem, want die is net als ik ? en wie zal mij de tijd te benoemen ? en wie is de pastoor te staan voor mij?
45 Daarom hoort de raad van de Heer, hij heeft genomen tegen Babel, en hij besloot zijn beslissing tegen het land van de Chaldeeën : Zeker Ze rijden naar de kleine kudde , hij zeker stellen hun huizen met hen .
46 Het geluid van de rekening van Babylon als de aarde beeft , en de schreeuw wordt gehoord onder de volken.
Jeremia 6:22-24
22 Zo zegt de Heer , Zie, een volk uit het noorden komt land, en een grote natie worden verhoogd van de zijkanten van de aarde.
23 Ze houden de boeg en de lans : ze zijn wreed en zonder genade : hun stem zullen brullen als de zee , en ze rijden op paarden , elk een array als mannen voor de oorlog, tegen u , o dochter van Sion .
24 We hebben geluisterd naar de bekendheid daarvan: onze handen zijn zwakke : angst heeft bezit van ons genomen , en als weeën van een barende vrouw .

We lezen ook andere soortgelijke voorspelling dat gebeurt er met verschillende mensen .

Jeremia 50:13
13 Voor de toorn van de Heer is niet bewoond, maar wordt geheel verwoest : een ieder, die wandelt door Babylon wordt verbaasd , en gesis op alle haar plagen.

Jeremia 49:17,18
17 en Edom zal worden tot een ontzetting worden : een ieder, die voorbij was verbaasd en ophitsen tegen alle plagen.
18 Als de omverwerping van Sodom en Gomorra en de omliggende steden, zegt de Heer , geen mens daarin wonen , noch enige zoon van de mens daarin wonen .

Jeremia 19:8
8 en Ik zal deze stad verlaten en een sissend : een ieder, die voorbijgaat, zo wordt verbaasd en gesis , omdat van alle plagen daarvan.

Volgens de katholieke kerk , heet Babylon in 1 Peter 5:13 is de Romeinen. Wat er ook gebeurde in 70 na Christus ik niet vervulling van de profetie van de profeten en het Nieuwe Testament te zien. Volgens de " deskundigen " hebben verwoest de tempel in Jeruzalem in 70 na Christus door de Romeinen. Ik geloof niet in zulke dingen. Het is litiral , fysiek , materieel , sensueel, duivelse (niet de wijsheid van boven naar beneden , maar aards, sensueel, duivels. Jacobus 3:15)

We gaan terug in Jeremia 50:40-46 en Jeremia 6:22-24 . Leest het boek van de profeet Joël tot soortgelijke evenementen en de geest van de profetie in Joël 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Blaas de bazuin in Sion , en klinkt een alarm op mijn heilige berg: Laten we alle inwoners van het land : voor de dag van Jehovah komt, want het is
2 Dagen van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en dikke duisternis, als de dageraad uitgespreid was op de bergen : een groot volk en een sterke , nooit had ooit dergelijke, noch zal er meer na hen zijn, zelfs jaren van vele generaties .
3 Een brand verslindt vóór hen en achter hen brandt een vlam: Het land is als de tuin van Eden vóór hen en achter hen, een woeste wildernis , ja, en niets ontging hen.
4 De verschijning van hen is als de gedaante van paarden en ruiters , dus zij lopen.
5 Net als het geluid van de wagens op de toppen van de bergen worden zij, springen als het geluid van een vlam van vuur verslindt de stoppels, als een machtig volk in slagorde.
6 In hun aanwezigheid de volkeren in angst : alle gezichten zijn gewaxt.
7 Ze rennen als machtige mannen, ze klimmen de muur als mannen van oorlog, en ze marcheren een ieder op zijn manier , en ze breken niet hun gelederen .
8 Noch een ander, zij lopen een ieder op zijn pad , en als ze vallen op het zwaard , en gewonden.
9 Zij sprong op de stad , zij lopen op de muur , ze klimmen de huizen , treden zij in de vensters als een dief .
10 De aarde zal beven voor hen , wordt de hemel beven : de zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun glanzende:
11 En de HEERE zal voortbrengen zijn stem voor zijn leger, Voor zijn kamp is zeer groot : want hij is sterk, dat zijn woorden ; Voor de dag van Jehovah is groot en zeer vreselijk: en wie kan zich dat?

Volgens de Here Jezus , het duister van de zon, de maan en de sterren komen nog voor in de toekomst, zodat de profetie in het boek van Joel heeft nog gebeuren in de toekomst . En de profetie in het boek Openbaring nog zullen plaatsvinden in de toekomst, dus we vinden in het boek Openbaring dezelfde geest van de profetie. En dit zien we in Openbaring 9:13-19

Openbaring 9:13-19
13 En de zesde engel heeft gebazuind, en ik hoorde een stem uit de hoornen van het gouden altaar voor God,
14 Zeggende tot de zesde engel met een trompet , Losse de vier engelen gebonden aan de grote rivier de Eufraat .
15 en ungirded de vier engelen , om op tijd klaar en de dag en de maand en het jaar naar het derde deel van de mannen te doden.
16 En het aantal gewapende ruiterij was tweemaal tienduizend keer sangpunglibong : ik hoorde hun aantal.
17 en Ik zag de visie van de paarden en het rijden hier, met borsten als van vuur en zwavel en hyacint : en de hoofden van de paarden als de hoofden van leeuwen , en hun mond dooft het vuur en rook en zwavel .
18 Door deze drie plagen werd het derde gedood deel van de mensen , door vuur en rook en zwavel , die nangagsisilabas in hun mond.
19 Want de macht van de paarden in hun mond, en in hun staarten : voor hun staarten zijn als de slang , en met het hoofd , en wie zij ipinananakit .

De vier engelen zijn gebonden door de rivier de Eufraat en ze zijn ungirded het derde deel van de mensheid vermoorden. Deze claim is een offer in het noorden begrensd door de rivier de Eufraat. (Jeremia 46:10 )

Openbaring 11:02 streven we

Openbaring 11:02
2 En buiten de tempel loobang worden genegeerd, en niet te meten; voorwaarde voor de heidenen , en zij yuyurakang twee en veertig maanden de heilige siudad.

De vermeende schending van de naties in Openbaring 11:02 is de gruwel der verwoesting in Matteüs 24:15 en Marcus 13:14 en duidelijk geïmpliceerd in Lukas 21:24 en Mattheüs 24:15 als het werd gesproken door de profeet van Daniel ( Daniël 9:27 , 11:31 , 12:11 ) De tijd, dag, maand en jaar in Openbaring 09 uur 15 werd op 11 september 2001 in New York. De vier engelen worden vrijgegeven aan de derde van de mensheid doodt zijn de vier gevechtsvliegtuigen op 9 / 11 . Van 9:13 tot Openbaring 11:14 Openbaring zal bemerken dat het de tweede wee bevatte.

Openbaring 11:14
Vorige 14 Het tweede wee : zie, het derde wee komt snel.

Volgens Daniël 12:11 , het begin van de telling van 3 1 / 2 jaar is het begin van de erectie van de gruwel der verwoesting . Werd zo waardevolle uren, dagen , maanden en jaren in Openbaring 09:15 voor het begin van de dagen te tellen totdat het geheel is 3 1 / 2 jaar.

Hieronder zal de vechter bij ons aan het strand en de aanval op het strand. De twee gevechtsvliegtuigen aan de aanval Twin towers kwamen beiden uit het noorden.

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremia 51
48 Dan is de hemel en de aarde en al wat daarin is , zal zingen voor de vreugde over Babylon, voor de torpedojagers zullen tot hem komen vanuit het noorden, Zegt.

Wij bepalen wanneer de wedstrijden zijn hieronder opgesomd .

Deuteronomium 32:41,42,43
41 Als ik mijn blinkende zwaard slijpenEn mijn hand is juist doet, zal ik wraak te verlenen aan mijn vijanden , en een beloning van hen die Mij haten .

42 Dronken met bloed en ik zal mijn pijlen , en mijn zwaard zal vlees verslinden ; Het bloed van de vermoorde en de gevangenen , van het hoofd van de vijand.
43 Verheug u, gij heidenen , met zijn volk ; Want hij zal wreken het bloed van zijn knechten, en wraak op zijn tegenstanders , En reserveonderdelen voor zijn land, zijn volk.

Jeremia 46:10
10 Want de dag is de Heer, de Heer der heirscharen , een dag van wraak , om hem te wreken van zijn vijanden , en het zwaard zal verslinden en moet verzadigen , en hun bloed te drinken ; voor de Heer, de Heer der heerscharen, een offer in het noorden door de rivier de Eufraat.

Openbaring 18:24
24 En vond in hem het bloed van profeten en heiligen en allen die gedood op de grond.

De paragraaf hierboven wedstrijden. De rivier de Eufraat (Jeremia 46:10 ) was naast Babylon ( Openbaring 18:24). Babylon het bloed gevonden van de dienaren van God . Dus ( Deuterenomio 41:43 ) beloning van God voor zijn Babylon het bloed gevonden van de profeten .
 
We lezen in Openbaring 16:12

Openbaring 16:12
12 en zesde goot zijn schaal uit over de grote rivier de Eufraat , en zijn water droogde op, naar de koningen te bereiden van de opkomst van de zon.

Leest dezelfde profetie in Jeremia 50:38,40

Jeremia 50:38,40
38 Een periode van droogte is op haar wateren, en gedroogde, Voor het land van gesneden beelden , en ze zijn boos omdat van de afgoden .
40 Net als God Sodom en Gomorra en de omliggende steden , zegt de Heer , zodat niemand daar wonen , of dat er sprake zoon van de mens wonen.

Dit lezen we in Openbaring 16:12 ( op basis van onze lezing) zijn eigentijds in Openbaring 9:15 uur en beide gelegen op de 6e kom van toorn en 6 e trompet dus blijven we lezen in Openbaring 16 vers 18 .

Openbaring 16:18
18 En er waren bliksemen, en stemmen, en donderslagen, en was er een grote aardbeving, die nog nooit gebeurd sinds magkatao de grond , een aardbeving van zeer sterke , zeer vreselijk.

Een sterke aardbeving schudden of trillen : de bevoegdheden van de hemel. Lukas 21:26 en Mattheüs 24:29

Mattheüs 24:29
29 Onmiddellijk na de verdrukking van die dagen zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven , en de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel ;

We blijven paragraaf van Openbaring 16 in paragraaf 19

Openbaring 16:19
19 en De grote stad was in drie partjes , en de steden van het land nangaguho : en het grote Babylon werd voor God herinnerde zich , om hem de beker met wijn van de grimmigheid van zijn toorn .
De gemiddelde diepte van drie geweldige mensen zijn beschikbaar in Ezechiël hoofdstuk 5 paragraaf 2 en 12.

Ezechiël 5:2,12
2 derde deel zult gij met vuur verbranden in het midden van de stad, wanneer de dagen van de belegering is voldaanEn krijg je het derde deel , en met het zwaard slaan rondEn Het derde deel zult gij spreiding in de wind, En ik zal putten uit een zwaard achter hen aan .
12 derde deel van u zal sterven door de pest , en door hongersnood zullen zij worden geconsumeerd in het middenEn een derde deel zullen vallen door het zwaard ronde over uEn Het derde deel zal ik verstrooien in alle richtingen, en trek na een zwaard .

De dag van de belegering werden voorgelezen in Lukas 21:20 lezen we dat vóór . Gebeurde toen het beleg was de zon, maan en sterren (Lucas 21:25) en ook leest als dit op het etiket 6 verduisterd. Eerder is de zesde kom van toorn en trompet, wat betekent dat de gelijktijdige zeven bazuinen , merk en schalen van de toorn van God . Sasapitin het allemaal een hele generatie.

Openbaring 6:12,13,14
12 En ik zag, toen hij het zesde zegel geopend had, en was er een zware aardbevingEn De zon werd zwart als een haren zak een donker, en de gehele maan werd als bloed ;
13 En de sterren van de hemel vielen op de grond, Zoals een vijgenboom vruchten isinasambulat haar kleine jonge vrucht bij het slaan van een sterke wind.
14 En de hemel scheidden alsof je een wanhopige verdrinking boek, en alle bergen en eilanden werden verplaatst van hun plaats.
15 En de koningen der aarde , en de vorsten , en de oversten over duizend, en de rijken en machtigen en iedere slaaf en iedere vrije man , is nagsipagtago in grotten en in de rotsen van de bergen;

De verwijdering van bergen en eilanden die we in het verlengde van Openbaring 16 lezen in paragraaf 20

Openbaring 16:20
20 En alle eilanden vluchtten , en de bergen zijn niet gevonden.

Ezechiël 38:19,20
19 Want in mijn jaloezie en in het vuur van mijn verbolgenheid ik gesproken heb, Zeker die dag zal een grote schudden in het land van Israël;
20 zo dat de vis in de zee en de vogels van de hemel en de dieren van het veld , en alle kruipende dieren die engerd op de aarde , en alle mensen op de aarde, beven in mijn aanwezigheid, en de bergen worden en de steile plaatsen zullen vallen, en alle muren vallen op de grond.

Lees ook het boek van Jesaja als magpapatabon mensen in de bergen .

Jesaja 02:19
19 en mensen gaan in de grotten van de rotsen en grotten van de aarde, uit vrees voor de Heer, en de heerlijkheid van zijn majesteit, Toen hij opstond om de aarde te schudden.

Als de tijd ?

Jesaja 30:32
32 En elke slag van de aangestelde personeel dat naar beneden was gegooid tot hem , wordt met tamboerijnen en met harpen , en in gevechten met schudden zal hij tegen hen:

Jeremia 46:10
10 Voor de dag is de Heer, De Here der heerscharen, dag der wrake , om hem te wreken van zijn tegenstanders : en het zwaard zal verslinden en te verzadigen , en hun bloed : voor de Heer, de Heer der heerscharen, een offer in het noorden door de rivier de Eufraat.

Jesaja 34:6,7,8
6 Voor de Heer is gevuld met bloed , vet met vettigheid , het bloed van lammeren en geiten, het vet van de nieren van de rammen : Voor een offer aan de Heer in Bozra , en een grote slachting in het land van Edom.
7 En de wilde beesten zullen gaan dalen, met hen en de ossen met de stieren , en hun land wordt bloed, en hun stof gemaakt vet met vettigheid .
8 Voor de dag der wrake van de Heer, het jaar van vergelding in een gevecht in Zion.

En we net herhaal de vraag wanneer het jaar van vergelding.

We lezen met andere soortgelijke gebeurt in de steden.

Jeremia 49:21 ( Edom )
21 De aarde beeft op het geluid van hun val, Op het huilen, was het lawaai hoorde in de Rode Zee .

Ezechiël 31:16 (Egypte)
16 Ik maakte het land geluid van zijn val , toen ik wierp hem naar het dodenrijk met degenen die naar beneden de pit , en alle bomen van Eden , de keuze en de beste van Libanon , al dat water drinken, werden getroost in de onderwereld delen van de aarde.

Ezechiël 26:15,18 ( Tyrus)
15 Zo zegt de Here God naar Tyrus ; Mogen niet in de eilanden te schudden bij het geluid van uw val, wanneer de gewonden kreunen , toen slachting onder u?
18 De eilanden beven op de dag van uw valJa, zijn de eilanden van de zee verbijsterd aan uw vertrek.

Jeremia 50:46 ( Babylon)
46 Het geluid van het nemen van Babylon de aarde beeft, en de schreeuw wordt gehoord onder de volken .

Jeremia 25:31 (landen)
31 Het geluid was aan het einde gekomen van de aarde: want de HEERE heeft een controverse met het land , Hij zal smeken al wat leeft, zal hij over hen te geven om het zwaard , zegt de Heer.

Jesaja 17:9 
9 Op die dag hun sterke steden zal worden als de verlaten plekken in het bos, En op de top van de berg , die links voor de kinderen van Israël , en worden geruïneerd .

Openbaring 17:5,6
5 En op haar voorhoofd was een naam geschreven , MYSTERY, Babylon de Grote, de Moeder van de prostituees en de aarde gruwelen.
6 en Ik zag de vrouw dronken van het bloed der heiligen , en het bloed van de martelaren van Jezus. En toen ik hem zag, vroeg ik me af grote verbazing.

Wat deze gruwelen ?

Jeremia 7:30
30 gedaan voor de kinderen van Juda, was kwaad in mijn ogen , zegt de Heer : zij hun gruwelen in het huis riep mijn naam , om dat te verontreinigen .

Wat afschuwelijk ding om te zetten in het huis van de Heer ?

2 Koningen 21:5
5 en bouwde hij altaren voor al het heir van de hemel in de twee voorhoven van het huis van de Heer.

En de aanbidding van deze gruwelen drijft de Here .

Ezechiël 8:13-16
13 Hij zeide ook tot mij, Gij zult eens zien nog andere grote gruwelen, die zij doen.
14 En hij bracht me naar de deur van het poortgebouw van de Heer in het noorden , en ziet, daar zaten vrouwen huilen om Tammuz was.
15 Toen zeide Hij tot mij , gij dit gezien , o zoon van de mens? je weer te zien nog grotere gruwelen dan deze.
16 En hij bracht me naar de binnenplaats van het huis des HEEREN , en zie, de deur van de tempel van Jehovah , tussen het voorhuis en het altaar , waren omtrent vijf en twintig mannen , met hun rug naar de tempel , met uitzicht op het oosten , en zij aanbaden de zon naar het oosten .
 

Vier Wind


afbeelding uit : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Wat zijn de vier winden ?

Openbaring 7:1,2
1 En na deze zag ik vier engelen staan op de vier hoeken van de aarde dat compenseert de vier winden van de aarde, Opdat de wind blaast de aarde of de zee , noch over enige boom .
2 En ik zag een andere engel opkomen van de opgang van de zon , hebbende het zegel van de levende God ; en hij riep een stem tot de vier engelen die gaf maipahamak de aarde en de zee,

De vier winden in Openbaring 7 zijn de vier ruiters van de vier merken (Openbaring 6:1-8 )

Het equivalent van vier mangangangabayo zijn de vier wagens in Zacharia 6:1-8

Zacharia 6:1-5
1 En nogmaals, ik hief mijn ogen, en zag , en zie, kwam vier wagens uit tussen twee bergen ; en de bergen waren bergen van koper .
2 In de eerste wagen waren rode paarden , en de tweede wagen zwarte paarden ;
3 En de derde wagen witte paarden , en de vierde wagen grijze paarden.
4 Toen ik antwoordde, en zeide tot de engel die met mij sprak : Wat zijn deze , mijn Heer ?
5 En de engel antwoordde en zeide tot mij: Dit zijn de vier winden van de hemel, Welke weg te gaan uit staande voor de Heer van heel de aarde .

We analyseren hoe u deze vier vliegtuig op 9 / 11 terroristische aanslagen in New York wedstrijd.

Afbeelding uit : Link 1   link 2

6 De wagen waarin de zwarte paarden voorbijkwam naar het noorden, en de witte uitgaan na hen;en de grijze ging naar het zuiden.
7 En de sterke kwam opendoen , en zocht naar heen en weer door de aarde ; en hij zeide: Ga heen en weer over het land. Dus ze aan en liep weer over het land.
8 Toen riep hij naar mij, en zeide tot mij, zeggende: Hier komen ze naar het noorden nagpatahimik mijn geest in het noorden.

De twee wagens uit het noorden of het noorden , is de aanval op de Twin Towers.

Een afslag ten zuiden of ten zuiden en de aanval op het Pentagon.

En een nagpumiglas (volgens de Good News Bible ) en het was de crash in Pennsylvania.

Sakto Do in profetie?

Plaats ze op de dag van het beleg , zoals verteld in Zacharia 5, die werd scheidden in drie delen van het land en is ook vertelde de zeven (of zes) Trompet . Dezelfde periode van het evenement en de realisatie van de visie tot het einde van de Openbaring.

Vier Air ( Buien van de Heer )

De storm van de Heer zijn de vier ruiters van de vier winden .

Laat ons uitleggen Bijbel is .

Jeremia 25:31,32,33
31 Het geluid was aan het einde gekomen van de aarde, Voor De Heer heeft een controverse met de naties, zal hij pleiten met alle vlees ; over het kwaad Hij geeft hen het zwaard , zegt de Heer.
32 Zo zegt de HERE der heerscharen : Ziet, kwaad zal gaan van volk tot volk, en een geweldige wervelwind wordt opgewekt uit het uiterste der aarde.
Op 33 de verslagenen van de Heer op die dag wordt van het ene einde van de aarde naar de andere kant van de aarde: Zij zullen niet beklaagd , noch opgenomen, noch begraven worden : zij mest op den grond.

Jeremia 23:19,20
19 Zie , De storm van de Heer, zijn toorn , trok weg, zelfs een zware storm : valt op de hielen van het kwaad.
20 De toorn des Heren zal zich niet afwenden , totdat hij zijn uitgevoerd, en totdat hij zijn uitgevoerd, worden de gedachten van zijn hart : in de laatste dagen zult gij perfect in overweging nemen.

Jesaja 66:15,16
15 Want zie , de Heer zal komen met vuur, en zijn wagenen als een wervelwind ; om zijn woede te maken met woede , en zijn weerleg met vlammen van het vuur.
16 Want door vuur zal de HeerEn met zijn zwaard , aan alle mensen : en de verslagenen des HEEREN zullen vele .

Jeremia 4:11,12,13
11 Op dat moment zeggen dat dit volk en Jeruzalem , Een hete lucht van de hoge plaatsen in de woestijn de dochter van mijn volk , om niet te ziften of reinigen van toepassing:
12 Een sterke wind van hen zal tot mij komen: nu geef ik zin tegen hen .
13 Zie , Hij zal komen als wolken , en zijn wagenen als een wervelwind zijn paarden zijn sneller dan arenden. Ach ! want wij zijn geruïneerd.

Jeremia 12:12
12 Destroyers zijn komen over alle hoge plaatsen in de woestijn : voor het zwaard van de Heer zal verslinden van de ene kant van het terrein aan de andere kant van het land : geen vlees zal vrede hebben.

Habakuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid u onder de heidenen , en naar je kijken en zich afvragen wonderlijk : want Ik werk een werk in uw dagen dat je niet gelooft al verteld.
6 Want zie, Ik breng de Chaldeeën , die bittere en overhaaste natie, dat de breedte van de aarde, zo magari de woning plaatsen , dat zijn niet de hunne.
7 Ze zijn bang en vreesde voor hun oordelen en hun waardigheid gaan uit van zichzelf.
8 Hun paarden zijn sneller dan luipaarden , en meer dan de avond felle wolven en hun ruiters drukt trots op: ja, hun ruiters komen uit de verte als een adelaar vluchten ze klaar om te eten .

Jeremia 50:40,41,42,43
40 Net als God Sodom en Gomorra en de buurman steden daarvan, zegt de Heer , zodat niemand daar wonen , of dat er sprake zoon van de mens wonen.
41 Zie , een volk uit het noorden komt ; en een grote natie en vele koningen worden vanaf de zijkanten van de aarde.
42 Ze houden de boeg en de lans : ze wreed zijn , en geen genade : hun stem zullen brullen als de zee , en zij rijden op paarden, in een array als mannen voor de oorlog tegen u , o dochter van Babel .
43 De koning van Babel, het verslag gehoord van hen, en zijn handen was zwak : angst greep hem, en lijden als een barende vrouw .

Jeremia 51:1
1 Zo zegt de Heer , Ziet, Ik zal opstaan tegen Babel, en tegen de bewoners van Lebcamai , een vernietigende wind.

Daniël 11:40
40 En tijdens het einde is makikipagkaalit hem de koning van het zuiden, en De koning van het noorden zal komen tegen hem als een wervelwind , met wagens en met ruiters, en met vele schepen ; en hij treedt het land , en overloop en passeren.

Joel 2:2,10
2 Dagen van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en donkerheid, als de dageraad uitgespreid was op de bergen : een groot volk en sterk; had nooit leukEvenmin zal er een meer na , zelfs naar de jaren van vele generaties .
10 De aarde zal beven voor hen ; de hemelen zullen beven : de zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun glanzende :

Sefanja 1:15
15 Deze dag is een dag van toorn , dag der benauwdheid en angst , een dag van doem en vernietiging, dag van duisternis en verdriet, dag van wolken en donkerheid,

Ezechiël 38:9,15,16
9 En gij zult stijgen , je komt als een storm , gij zult zijn als een wolk om het land te dekken, u, en al uw banden , en vele volken met u zijn.
15 En gij zult komen uit uw plaats vanaf de uiterste delen van het noorden , jij en vele volken met u, ze allemaal rijden op paarden, een groot bedrijf en een machtig leger;
16 En kom je tegen mijn volk Israël , als een wolk aan de bodembedekking: Is de laatste dag , om u te brengen tegen mijn land, dat de naties kan het me weten , wanneer ik wordt geheiligd in u , o Gog , voor hun ogen.

Ezechiël 1:4,5
4 En ik zag, en ziet , een stormachtige wind uit het noorden kwamen , een grote wolk , met een brand infolding zelf, en een helderheid rondom, en uit het midden van het met gloeiende metaal, uit het midden van het vuur .
5 En vanuit het midden daarvan kwam de gelijkenis van de vier levende wezens. En dit was hun voorkomen: zij hadden de gelijkenis van een persoon;

De vier levende wezens zag Ezechiël is hetzelfde in Openbaring Johannes, zag de vier merken . De storm wind uit het noorden zijn de vier ruiters van John zag dat ieder van hen een levend wezen heeft gezegd: " Kom ! "

Openbaring 06:08
8 En ik zag , en ziet, een vaal paard, en die daarop zat hier met de naam Death , en de hel volgde hem na. En ze kregen het gezag over het vierde deel van de aarde , te doden door het zwaard, en hongersnood en pest, en de wilde beesten van de aarde.

Het artikel dat "ze" verwijst naar de vier ruiters en niet in de vierde renner alleen .

Ezechiël 14:21
21 Want zo zegt de Here God , hoeveel te meer als ik stuur mijn vier pijnlijke beslissingen Jeruzalem, het zwaard en hongersnood , en het wild gedierte en pestilentie , af te snijden mens en dier ?

Volgens Zacharia 5 zal het zwaard , hongersnood, pest en wilde dieren de Heer te sturen op de dag van de belegering en de vier ruiters .
En toen de belegering plaats dat is alles, wanneer alles in orde is gezegd echt, het is geschreven heeft .

Lukas 21:22
22 Want deze zijn dagen der wraak , dat voldeed aan alle van deze dingen zijn geschreven.

Boek gemerkt

Het boek heeft een merk is het boek van Daniel .

Daniël 12:4,9
4 Maar gij, Daniël, shut up de woorden , en verzegel het boek tot het einde : velen zullen rennen heen en weer , en de kennis wordt verhoogd .
9 En hij zeide: Ga heen, Daniël , want de woorden zijn van gesloten en verzegeld tot de tijd van het einde .

Nu, de inhoud van het boek van Daniel gaat over de gruwel der verwoesting . Daniël 9:27 , 11:31 , 12:11 en anderen over de vijand van God en over de komst van de Messias.

Nu, de inhoud van het boek met het merk in het boek Openbaring gaat over de gruwel der verwoesting . Dit is de reden waarom de zon, maan en sterren worden verduisterd .

Sommige Dingen door het boek Daniël en Openbaring




Gezien in de vlag van ons land Filippijnen, het embleem van de profetieën van Daniël en Openbaring .

Daniel 7:7,20,24
7 Daarna zag ik in de nachtgezichten , en ziet, vierde dier, Verschrikkelijk en krachtig, en zeer sterk, en het had grote ijzeren tanden: het at en stukken, en zijn voeten niyuyurakan het residu , en los van alle dieren voor hem , en het had tien horens.
20 en ongeveer tien horens die in zijn hoofd en een veer en bij welke liet er drie zelfs dat hoorn , die ogen en een mond had die nagasasalita geweldige dingen, wiens verschijning was groter dan met zijn metgezellen .
24 En de tien horens uit dat koninkrijk , zijn tien koningen zich voordoen: en een ander zal na hen opstaan; en hij zal divers zijn van de eerste, en Hij wordt naar beneden gebracht drie koningen.

Openbaring 17:8-14
8 Het beest zag je , en gegaan, en close-up in de diepte , en leidt tot vernietiging. En zij die wonen op aarde manggigilalas wier namen niet zijn geschreven in het boek des levens van de grondlegging van de wereld, toen ze het beest zag , hoe was hij en niet, en kom .
9 Hier de geest met wijsheid . De zeven hoofden zijn zeven bergen waarop de vrouw zit ;
10 En zij zijn zeven koningen : vijf zijn gevallen , de ene hier, een is nog niet gekomen , en toen hij ook een beetje tijd in beslag nemen .
11 En het beest dat was en is niet, Hij is ook het achtste en hij zeven was en ze naar de vernietiging .
12 En de tien horens je zag zijn tien koningen, die zouden niet deelnemen van het koninkrijk , maar ze krijgen de bevoegdheid om regel dat een uur met het beest .
13 Dezen hebben enerlei mening , en geven hun macht en gezag aan het beest.
14 Ze vechten tegen het Lam, En ze dadaigin het Lam , want hij is de Heer der heren en Koning der koningen , en zijn metgezellen , die werden genoemd en de elite en de gelovigen ook voorrang.

De driehoek van de vlag symboliseert de Filippijnen van 10 ( tien) van Daniel 7:20 en Openbaring 17:12 . En de drie is gedaald (Daniël 7:20 ) is een drie sterren isinisimbulo. Drie verdronken en de opkomst van de vierde (Daniël 7:7) . Het vierde dier (Daniël 7:7) was sinisimbulo dag. De acht stralen is een symbool van de acht koningen (Openbaring 17:11) , waar het dier een op de zeven achtste .

Afbeelding uit : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Ze Dirigmain Lam (Openbaring 17:14) als vanzelf in het boek van Daniel .

Daniel 7:9-14 je negeren , het koninkrijk van God kwam tijdens de vierde dier. En het is ook de tijd besteed aan de Messias, de macht en glorie en een koninkrijk .

Daniel 7:9-14
9 Ik zag tot de tronen werden geplaatst en een van de oudsten zitten in de zon en zijn klederen wit als sneeuw en het haar van zijn hoofd als zuivere wol : zijn troon was vlammen van het vuur.
10 Een felle brand en ging van voor Hem uit, duizendmaal duizenden dienden Hem , en makasampung duizendmaal tien duizenden stonden voor Hem : de jurering is ingesteld, en de boeken werden geopend.
11 Ik keek op dat moment vanwege de stem van de grote woorden die de hoorn , keek ik totdat het dier is gedood en zijn lichaam vernietigd en het werd gegeven aan het vuur sunigin .
12 En als voor de rest van de dieren , hun macht is ontnomen : hun leven nog niet werden verlengd voor een seizoen en een tijd .
13 Ik zag in de nachtgezichten , en ziet, er kwam met de wolken des hemels een als een zoon van de mens , en hij kwam tot de Oude van dagen en ze brachten hem in de buurt voor hem .
14 En gaf hem de macht en de heerlijkheid en een koninkrijk dat alle volkeren, naties en talen dienden hem: Zijn heerschappij is een eeuwige heerschappij die niet zal verdwijnen en zijn koninkrijk zal niet worden vernietigd.

Opgemerkt dat het vierde dier ook is geit bulugang in Daniël 8:08

Daniel 8:08
8 En de bok versterkt zich buitengewoon , en toen hij sterk was , was de grote hoorn in plaats van gebroken en bleek de vier opvallende horens in de richting van de vier winden van de hemel.

Bewijs zoals we lezen in vers 25 van Daniël 8.

25 En in zijn manier waarop hij palulusugin bedrog in zijn hand : en hij zal zich grootmaken in zijn hart , en hun veiligheid is hij veel te vernietigen : Hij zal zich ook verzetten tegen de prins van vorsten, Maar hij wordt verbroken zonder dat de hand .

Hier te zien dat de prins strijd die hij er komt betekent dat de prins van vorsten of .

Als dan ook de koning is ook slechte koning vertelde Daniël 11:21 .

Daniël 11:21
21 En in zijn plaats te staan een verachtelijk persoon, ze hadden niet de eer van het koninkrijk , maar Hij zal komen in de tijd van de veiligheid en te verkrijgen wordt het koninkrijk door vleierijen .

22 En zij gaan door een hoop dat ze zullen overlopen voor hem , en vallen , ja , als een prins van het convenant.

Om verder te lezen in Daniël 12:01 zullen we weten dat tijdens deze koning tijdstip van aankomst van Miguel.

Daniel 12:01
1 En in die tijd zal Michaël opstaan , die grote vorst die staan aan de kinderen van uw volk ten goede en er zal een tijd van problemen als nooit was want er was een natie tot die tijd , en tegen die tijd zal uw volk zal worden geleverd , wordt een ieder, die worden geschreven in het boek .

Deze koning (Daniël 11:21) was de vierde koning van de komst van de aartsengel.

Daniël 11:1,2
1 En als voor mij, het eerste jaar van Darius, de Meden, stond ik te bevestigen en hem te versterken.
2 En nu laat ik je de waarheid . Hier staan nog drie koningen in Perzië ; en de vierde wordt veel rijker dan ze allemaalEn toen hij sterk was door zijn rijkdom , hij kikilusin allen tegen het koninkrijk van Griekenland.

En de andere betreft het standbeeld van de koning in een droom.

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 En het tweede jaar van de regeerperiode van Nebukadnezar, droomde Nebukadnezar dromen, en zijn geest was ontroerd, en zijn slaap ging .

31 Gij , o koning , zag, en zie, een grote afbeelding. Dit beeld, dat was machtig , en waarvan de helderheid was uitstekend, stond vóór u , en de verschijning van het was verschrikkelijk .
Over 32 foto's, zijn hoofd was van fijn goud , zijn borst en zijn armen van zilver, zijn buik en zijn dijen van koper ,
33 Zijn benen van ijzer , zijn voeten een deel ijzer en een deel klei.
34 Je ziet daar natibag een steen zonder handen , die het beeld sloeg op zijn voeten, die waren van ijzer en leem , en hij brak.
35 En het ijzer, het leem, het koper, het zilver en het goud in stukken gebroken samen, en werd als het kaf van de dorsvloer in de zomer , en de wind dat er geen plaats is gevonden in hen, en de steen die het beeld sloeg werd een grote berg en vulde de hele aarde .

40 En het vierde koninkrijk zal sterk zijn als ijzer, Omdat de ijzer-en nakadudurog subdueth alle dingen, en als ijzer dat ze allemaal net , en wordt madidikdik .

Op 44 In de dagen van die koningen zal de God des hemels een koninkrijk oprichten, die nooit worden, of de macht die zij werd overgelaten aan een ander volk , maar in stukken en verbruiken al deze koninkrijken , en het lalagi altijd.

Th vier dieren in Daniël is het beest in Openbaring 13.

Daniël 7:25
25 En Hij zal woorden spreken tegen de Allerhoogste , en dragen de heiligen van de Allerhoogste , en hij zal denken aan tijden en de wet te veranderenEn Zij worden gegeven in zijn hand tot een tijd en tijden en een halve tijd.

Openbaring 13:5,6
5 En gaf hem een mond , grote dingen sprekende en godslasteringen ; en gaf hem de bevoegdheid om twee en veertig maanden blijven.
6 Hij opende zijn mond tot lastering tegen God, Om pusungin zijn naam en zijn tabernakel, zodat de bewoners van de hemel .

Een tijd en tijden en een halve tijd in Daniël 7:25 is hetzelfde in vier en twee maanden . Het equivalent van drie en een half jaar . Het tweede beest in Openbaring adem heeft gegeven om het imago van het eerste beest . Wie is hij?

Openbaring 13:14,15
14 En hij bedroog de bewoners van de aarde voor tekenen, die Hij werd toegekend aan doen in de ogen van het beest ; vertelde de bewoners van de aarde , dat zij een foto van het dier nemen die de wond van het zwaard en geleefd.
15 En hij gaf adem om foto's van dieren te voorzien, om het beeld van de dieren konden spreken en de reden allen die weigerden te aanbidden het beeld van het beest.

Wanneer neemt u de visie over de geit en de vierde koning ?

Daniel 08u19 ( geit)
19 En hij zeide: Ziet, Ik zal u tonen wat er gebeurt in de laatste periode van de verontwaardiging ; Voor ongeveer de tijdlijn van het einde.


Daniel 11:31,40 ( vierde koning )
31 En de groep zal staan op zijn kant, en zij zullen het heiligdom ontheiligen , zelfs de muren en verwijder de voortdurende brandoffer, en zij de gruwel , dat alles verklaart .40 En tijdens het einde is makikipagkaalit hem de koning van het zuiden , en de koning van het noorden wordt tegen hem komen als een wervelwind, met wagens en met ruiters, en met vele schepen , en hij gaf toe het land , en overloop en later.

Volgens onze lezing, het boek van Daniel , zal de gruwel der verwoesting tijdens de vierde koning optreden tijdens het einde. Wanneer zal het seizoen eindigen?

Sefanja 1:14,15,16
14 De grote dag van Jehovah is nabij, Bij fijne en haast, zelfs de stem van de dag van de Heer: De machtige man wordt er bitter te huilen .
15 De dag is een dag van toorn, dag der benauwdheid en angst, dag van de ondergang en vernietiging, dag van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en donkerheid,
16 dagen van de trompet en alarm tegen de versterkte steden , en tegen de hoge muur.

Dus de komst van Miguel in tijden van nood tijdens de wedstrijden en het einde zegt ( Sefanja 1:14) is de dag van de Heer. We herlezen Daniel 12:01

Daniel 12:01
1 En toen Michael zal staan, De grote vorst die staat voor het welzijn van de kinderen van uw volk en er zal een tijd van benauwdheid zijn, zoals nooit te worden aangezien er een natie tot that time , en in die tijd zal uw volk worden delivered , elke een die wordt geschreven in het boek .

De "tijd" verwijst naar de tijd van de vierde koning ( of kunnen worden vier) tijdens het einde.

Als de tijd van nood ( Sefanja 1:15) volgens de Heer Jezus ?

Lacas 21:22,23
22 Want Dit zijn de dagen der wraak , dat voldaan schriftelijke alle dingen.
23 Wee de nagdadalangtao en verpleging in die dagen! voor Er zal grote nood zijn op de aarde, en woede in dit land .

Het beest was de zoon des verderfs , of het perverse .

2 Thessalonicenzen 2:2,3,4,8,9
2 Om kun je eenvoudig je gedachten te verplaatsen , maar ook niet meer lastig gevallen worden , noch door geest, noch door woord, noch door brief van ons , zeggen dat de dag van Christus ;
3 Laat niemand u misleiden door alle middelen : voor het niet komen, behalve dat er komt een dalende weg, en onthulde de duivel , de zoon des verderfs ,
4 Dat kan worden en zich tegen alles wat God genoemd of wordt aanbeden, zodat hij gezeten in de tempel van God te verkondigen dat hij zichzelf als God.
8 En dan zal dat Wicked geopenbaard worden , dat de Heer zal doden met de adem van zijn mond , en met de helderheid van zijn komst zal vernietigen ;
9 Hij, wiens toekomst is naar de werking van Satan met alle kracht, en tekenen en bedrieglijke wonderen ,

02:14 1Timoteo
14 En Adam werd niet misleid , maar de vrouw verleid zijnde, is in overtreding ;

Dus hebben we vastgesteld dat de vrouw het getal 666 is omdat ze (de vrouw) wordt overschreden tegen God en niet de mens .

Daniël 9 zegt over 490 jaar . Het gaat om de komst van de gezalfde vorst. Ook hier zeggen ongeveer drie jaar en een half (42 weken of maanden , de sangglinggo en de helft van de week)

Daniel 9:24,25,26,27
24 Zeventig weken zijn bepaald over uw volk en over uw heilige stad, om de overtreding te sluiten , en om de overtreding te stoppen , en verzoening te maken voor ongerechtigheid, en om een eeuwige gerechtigheid , en verzegelen visie en profetie, en om de meest heilige zalven.
25 Weet dan, en te onderscheiden, emissie van het gebod om te herstellen en te bouwen Jeruzalem tot de gezalfde vorst, zijn zeven weken en tweeënzestig weken : zij zullen wederom gebouwd worden , met straten en muren, zelfs in moeilijke tijden .
26En na de tweeënzestig weken , afgesneden van de deklaag, en hebben nietsEn de stad te vernietigen en het heiligdom van de mensen van de prins te komen en het einde daarvan door de vloed, en tot het einde wordt de oorlog , zijn verwoestingen bepaald.
27 En vast te stellen aan zijn verbond met velen voor een week : en de helft van de week heeft hij draagt zorg voor het offer en het offer staakt, en de vleugel van gruwelen zal komen verwoest is, en tot het einde , en pagkapasiya heeft gemorst de vijandschap vernietigd.


Dood van 1 / 3 van de Mensheid

Hoe gedood 1 / 3 van de mensheid verteld in Openbaring 9:15 ?

Openbaring 9:15
15 En de vier engelen ungirded , te doden die op het tijdstip en de dag en de maand en het jaar het derde deel van de mannen.

De uren en dagen en maanden en jaren , zeggen het was op 9/11/2001 tragedie in New York.

1 / 3 van de mensen overleed of verloren de hoop om de waarheid van God, die op 9 / 11 weten.

Ze vinden het niet de vervulling van de Heer Jezus zei in Mattheüs 24:2

Mattheüs 24:2
2 Maar hij antwoordde en zeide tot hen: Ziet gij niet al deze dingen ? voorwaar, Ik zeg u: Hier zal niet een steen op de andere gelaten steen, niet afgebroken .

Litiral eigenlijk meer overleden op 9 / 11 , maar nog veel meer stierf in kennis van de waarheid en dit is jammer. Begeleid door de rooms-katholieke kerk gestorven en andere christelijke sekten op in de kennis van de waarheid.

Met ingang van 1999 zijn de bevolking van 6 miljard wereldwijd (bron : de Verenigde Naties de Afdeling Bevolking ) en de christenen genummerde 2,1 miljard ( bron: Encyclopædia Britannica ) Deze informatie komt uit de tijd (voor kinderen) Almanak 2008. Zelfs 1 / 3 van de bevolking in de wereld zijn christenen.


Pie -chart



Afbeelding uit : VS Center for World Mission
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 van de mensheid wordt beschreven in het boek Openbaring als sterren .

Openbaring 12:4
4 en zijn staart trok het derde deel van de sterren in de hemelen en de aarde ipinaghagisEn de draak stond vóór de vrouw de bevalling , haar kind haar geboorte te verslinden.

En de ster is ook de ster in het boek Daniël .

Daniel 8:10
10 en zeer sterk is toegenomen , tot aan het heir des hemels , en sommige van de gastheer en zijn gegoten sterren naar de aardeEn hij stampte op hen .

En een derde van de mensheid te zuiveren.

Zacharia 13:8,9
8 geschiedde, dat in het gehele land , spreekt de HEERE , twee delen werden afgesneden en sterven , maar de derde werd achtergelaten.
9 en Ik zal het derde deel van het vuur, zal en verfijnen ze als zilver is verfijnd, en zal ze proberen als goud. Zij moeten een beroep doen op mijn naam en ik zal ze horen : ik zeg , mijn volk , en zij zullen zeggen: De Here is mijn God.

Maar sommigen denken dat men in vers 8 is 2 / 3 van de moordenaar te zeggen anticonceptivum Apocalipisis 09:15 derde van de moordenaar. Omdat het niet in tegenspraak met het enige symbool van het. In Zacharia 13:8 geeft aan dat de verlaging of sterven niet is opgenomen in het vuur te zuiveren. In Openbaring 9:15, ze behoren tot de profetie en wist dat de waarheid de dag van visitatie , de dag van .

Lukas 19:44
44 En ilulugso naar de aarde , en uw kinderen in u ; en in u ze niet steen op steen te verlaten , want gij weet niet de tijd uwer bezoeking .

Ezechiël 5:2,12
2 Een derde deel zult gij met vuur verbranden in het midden van de stad, wanneer de dagen van de belegering is voldaan, En neem het derde deel , en met het zwaard slaan rond, en een derde deel zult gij spreiding in de wind, en ik zal trekken uit een zwaard achter hen aan .
12 Het derde deel is sterven door de pestEn met hongersnood zullen zij worden geconsumeerd uit uw midden , en een derde deel zullen vallen door het zwaard om je heen , en derde deel zal ik verstrooien in alle richtingen, en trek na een zwaard .

Bepaalde tijd , wanneer de dagen van de belegering is voldaan

Wat Jezus zei iets over ?

Lucas 21:20-22
Maar 20 toen je zag legers Jeruzalem, Weet dan dat haar verwoesting nabij was .
21 Alsdan die in Judea zijn vluchten naar de bergen , en in de stad kwam te voorschijn, en in het veld moeten niet in de stad.
22 Omdat deze zijn de dagen der wraak, Dat vervulde al deze dingen zijn geschreven.

Wat is de profetie in Openbaring over de mens sterven met het zwaard , hongersnood en epidemieën ?

Openbaring 6:7,8
7 En als hij het vierde zegel geopend had, hoorde ik de stem van het vierde levende wezen zeggen: Kom .
8 En ik zag , en ziet, een vaal paard, en die daarop zat hier met de naam Death , en de hel volgde hem na. En ze kregen het gezag over het vierde deel van de aarde , om te doden door het zwaard , en hongersnood en pest, en de wilde beesten van de aarde.

We blijven tot ongeveer 6 merken te lezen.

Openbaring 6:9,10
9 En toen hij de vijfde zegel opende, zag ik onder het altaar de zielen van hen gedood voor het woord van God, en om de getuigenis met hen :
10 En zij riepen met luide stem , zeggende: Hoe lang, o Heer, heilige en waarachtige , niet oordeelt en wreekt ons bloed , om op de aarde wonen ?

De wraak van de bloed van de heiligen is de reden waarom het zwaard , hongersnood, pest en wilde dieren vallen op de 5 merken. Het bloed van de martelaren werden gevonden in Babylon.

Openbaring 18:24
24 En hij vond het bloed van profeten en heiligen , en alle doden op de grond.

En het is ook wraak voor hun afschuwelijke afgoden.

Openbaring 9:20,21
20 en De rest van de mensen , niet zijn gedood in deze plagen , bekeerden zich niet de werken van hun handen , dat aanbidding demonen en afgoden van goud en zilver, brons en steen, en hout , En die noch zien, noch horen, noch wandel ooit.
21 En zij hebben niet bekeerd van hun moorden , noch van hun toverijen , noch van hun hoererij, noch van hun dieverijen .

Samson en de 9 / 11 tragedie

Rechters 16:25-31
25 En het geschiedde hun hart verblijden , zeiden ze, " Call Simson , dat hij kan ons sport. En riep op tot Simson uit de gevangenis , en hij met hen spotte . En ze zette hem tussen de pijlers :
26 En Simson zeide tot de jongen die hem bij de hand hield , Ipahipo mij de pijlers van het huis , dat ik mangahiligan .
27 Het huis zat vol met mannen en vrouwen, en alle heren van de Filistijnen waren daar, en het dak drieduizend mannen en vrouwen, kijken tijdens het spelen met Samson.
28 En Simson riep tot de Here , en zeide: O Heer God, ik bid u herinner me, en ik bid u te versterken mij, alleen dit keer , o God, dat ik maiganti tijd van de Filistijnen voor mijn twee ogen .

29 En Simson houd de twee middelste pilaren waarop het huis rustte , en leunde op hen , een in zijn rechterhand , en de andere aan zijn linkerzijde.
30 En Simson zeide : Laat mij sterven met de Filistijnen , en hij boog zich met alle macht , en het huis viel op de heren, en al het volk , dat daarin was . Dus de doden die hij in zijn sterven gedood werden meer dan hij in zijn leven gedood .
31 Toen zijn broers ging naar beneden en al het huis van zijn vader en nam hem mee en brachten hem opwaarts , en begroeven hem tussen Zora en tussen Eshtaol het graf van zijn vader Manoach . En hij richtte Israël twintig jaar.

Afbeelding uit :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Casualties
Hoofdartikel : slachtoffers van de aanslagen van 11 september
Sterfgevallen (met uitzondering van kapers )
New York City 2605 World Trade Center
[28] [29] [30] [31]

Amerikaanse 11 87 [ 32]
United 175 60 [ 33]
Pentagon in Arlington 125 [ 34]
Amerikaanse 77 59 [ 35]
Shanksville United 93 40 [ 36]
Totaal 2976
Er waren een totaal van 2995 doden, Inclusief de 19 kapers en 2976 slachtoffers. De slachtoffers werden als volgt verdeeld: 246 over de vier vliegtuigen (waarvan er geen overlevenden waren ) , 2605 in New York City in de torens en op de grond, en 125 in het Pentagon . [ 37] [38 ] Alle sterfgevallen in de aanslagen waren burgers , behalve voor 55 militairen gedood in het Pentagon [39].

Dit is uit deze gegevens :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Als dan ook , voorspelde het instorten van de Twin Towers in het boek van de rechters . We zien de gelijkenis van de slachtoffers

Samson:
Rechters 16:27
27 Het huis zat vol met mannen en vrouwen, en alle heren van de Filistijnen waren er, en het dak is drieduizend mannen en vrouwen, kijken tijdens het spelen met Samson.

Op 9 / 11:
Er waren een totaal van 2995 doden,

Bijna hetzelfde , dezelfde wraak.

Ezechiël 20:47
47 En zeg tot de bossen van het zuiden , hoort het woord des HEEREN : Zo zegt de Heere HEERE : Ziet, Ik zal een vuur in u ontsteken , en moet elke groene boom in u , en verslinden alle droge boom: de vlammende vlam zal niet uitgeblust worden , en alle gezichten van zuid naar noord zal worden verbrand in de vlammen .

Op 8:46 , American Airlines vlucht 11 crashte in was het World Trade Center North Tower , gevolgd door United Airlines vlucht 175 , die de Zuid- toren raakte bij 9:03 am

De zuidelijke toren (2 WTC ) daalde op ongeveer 09:59 , na het branden voor 56 minuten in een brand, veroorzaakt door de gevolgen van de United Airlines-vlucht 175. [22 ] De North Tower (1 WTC) ineenstortte 10:28 , na het branden voor ongeveer 102 minuten.

Afbeelding uit :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Woensdag de 23 dec 2009


Inleiding De ...


Genesis 1:1-3
1 Het begin Schiep God de hemel en de aarde.
2 En de aarde was woest en ledig , en duisternis lag op het gezicht van de diepte, en de Geest van God zweefde over de wateren.
3 En God zeide: Laat er licht zijnEn er was licht.

Duidelijk verteld in de eerste paragraaf van Genesis 1 dat het "begin" is geschapen door God in de hemel en aarde.

Johannes 1:1-5
1 In het begin was het WoordEn het Woord was bij God, En het Woord was God.
2 Het ook begin bij God.
3 Alle dingen zijn door Hem , en geen ding geworden dat niet zou gebeuren zonder hem.
4 In Hem was leven en het leven was het licht der mensen .
5 En het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft hetzelve niet begrepen .

Nu zegt hier in Johannes 1:1-5 het Woord was bij God of met God in het begin. Aan het begin toen God de hemel en de aarde schiep .

We lezen in het Engels.

Johannes 1:2

New International Version (© 1984)
Hij was met God in de rug.

Nieuwe Living Translation ( © 2007)
Hij bestond ging in de rug met God.

New American Standard Bible (© 1995)
Hij was ging in de rug met God.

International Standard Version (© 2008)
Hij bestond ging in de rug met God.

Gods Woord ® Translation ( © 1995)
Hij was de mensheid met God in de rug.

King James Bijbel
Het zelfde was ging in de rug met God.


Duidelijk wanneer "HE " verwijst naar een persoon .

Laat ons weten wat de ander zei Johannes over Jezus.

1 Johannes 1:1,2
1 Die vanaf het begin, die we hoorden , die werden gezien met onze ogen, die hebben we gekeken , en onze handen hebben behandeld , van het Woord van het leven;
2 ( Want het leven is geopenbaard, en wij hebben gezien en getuigen en verkondigen u het leven , eeuwig leven, met de Vader en werd geopenbaard ons) ;

1 Johannes 2:13,14,24
13 Ik schrijf u, vaders, omdat je weet dat vanaf het begin hij. Ik schrijf u , jongelingen, want gij hebt den booze overwonnen . Ik heb geschreven , mijn lieve kinderen , omdat je weet dat de Vader.
14 Ik heb u geschreven , vaders, omdat je weet vanaf het begin dat hij zou.
24 Wat voor u, u mag wonen in uw hoorde vanaf het begin. Als u woont vanaf het begin dat gij gehoord hebt , zult gij ook in de Zoon en de Vader.

Christus is "hij" in het begin. En volgens Genesis, het begin schiep God in de hemelen en de aarde.

We lezen de andere versie van 1 Johannes 2:13

New International Version (© 1984)
Ik schrijf u, vaders, omdat Heb je zwart bekend die is ging terug uit de. Ik schrijf u, jongelingen , want je hebt den boze overwonnen . Ik schrijf u, lieve kinderen , want je hebt den Vader gekend .

Nieuwe Living Translation ( © 2007)
Ik schrijf u, die rijp zijn in het geloof , omdat je weet Christus, die bestond ging terug uit de. Ik schrijf u, die jong zijn in het geloof , omdat je hebt gewonnen Super gevecht met het kwaad.

New American Standard Bible (© 1995)
Ik schrijf u, vaders , omdat weet je zwarte die is ging terug uit de. Ik schrijf u, jongelingen , want je hebt den boze overwonnen . Heb ik u geschreven, kinderen, omdat je weet dat de Vader.

International Standard Version (© 2008)
Ik schrijf u, vaders , omdat Heb je een bekende die heeft bestaan ging terug uit de. Ik schrijf u, jonge mensen , want je hebt den boze overwonnen .

Gods Woord ® Translation ( © 1995)
Ik schrijf u, vaders, omdat Christus je weet die heeft bestaan ging terug uit de. Ik schrijf u, jonge mensen, omdat je hebt gewonnen De overwinning op het kwaad.

King James Bijbel
Ik schrijf u , vaders, want Hebt gij bekende zwarte dat is uit ging terug de. Ik schrijf u , jongelingen, want gij hebt den booze overwonnen . Ik schrijf u , mijn lieve kinderen , want gij hebt den Vader gekend.


1 Johannes 2:14
New International Version (© 1984)
Ik schrijf u, vaders, want je hebt gekend zwart die is ging terug uit de. Ik schrijf u, jongelingen, want gij zijt sterk , en het woord van God in u woont , en heb je den boze overwonnen .

Nieuwe Living Translation ( © 2007)
Heb ik geschreven, die Gods kinderen zijn omdat je weet dat de Vader. Heb ik geschreven, die rijp zijn in het geloof , omdat je weet Christus, die bestond ging terug uit de. Heb ik geschreven, die jong zijn in het geloof , omdat je sterk . Leeft het woord van God in je hart , en u hebt gewonnen Super gevecht met het kwaad.

New American Standard Bible (© 1995)
Heb ik u geschreven, vaders, omdat je weet Zwart die is ging terug uit de. Heb ik u geschreven, jongelingen, want gij zijt sterk , en het woord van God blijft in u, en heb je den boze overwonnen .

International Standard Version (© 2008)
Heb ik u geschreven, lieve kinderen, want je hebt den Vader gekend . Heb ik u geschreven, vaders, want je hebt gekend de ene die heeft bestaan ging terug uit de. Heb ik u geschreven, jonge mensen , want gij zijt sterk , en omdat het woord van God blijft in jou en heb je den boze overwonnen .

Gods Woord ® Translation ( © 1995)
Ik heb u geschreven, kinderen, omdat je weet dat de Vader. Ik heb u geschreven, vaders, omdat je weet Christus, die heeft bestaan ging terug uit de. Ik heb u geschreven, jonge mensen, want je bent sterk en het woord van God in u woont . Heb je won de overwinning op het kwaad.

King James Bijbel
Heb ik u geschreven , vaders, want gij hebt gekend zwart dat is ging terug uit de. Heb ik u geschreven , jongelingen, want gij zijt sterk, en het woord van God blijft in u, en gij hebt den booze overwonnen .

Dus duidelijk dat Christus aanwezig is in het begin schiep God de hemel en de aarde .

Micha 5:2
2 Maar gij, Bethlehem Ephrata , weinig tot compromis te komen tussen de duizenden van Juda , zal van u Laat me het een tot heerser in Israël , waarvan de reilen en zeilen ed zijn van oudsher , van eeuwigheid.

Elke keer als het onderwerp van eindeloze ?

Spreuken 8:23,24
23 Ik werd sinds de dagen van geen begin , voordat de aarde.
24 Ik bracht niets meer diep, toen er nog geen fonteinen overvloedig met water.

De tijd in alle eeuwigheid zonder begin.

Nieuwe hemel en aarde


21:1-4,10 verklaring
1 En ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, Want de eerste hemel en de eerste aarde zijn voorbijgegaan en de zee is verdwenen.
2 En ik zag de heilige stad , het nieuwe Jeruzalem , nederdalende uit de hemel, van God, Toebereid als een bruid nagagayakang echt zijn vrouw.
3 En ik hoorde een luide stem vanaf de troon , zeggende: Zie , de tabernakel Gods is bij de mensen, En hij zal bij hen wonen , en zij zullen zijn volk zijn en God zelf zal bij hen en hun God zijn
4 en Hij zal alle tranen uit hun ogen, En er zal geen dood zijn, is er geen verdriet meer , noch rouw, noch meer pijn : de eerste dingen zijn voorbij.
10 En Hij bracht mij weg in de geest van een grote en hoge berg, en hij toonde mij de heilige stad Jeruzalem, Nederdalende uit de hemel, van God,

Veroorzaakt de berg op naar John ( V10) is de locatie van de heilige stad . De heilige stad is Jeruzalem.

Ezechiël 40:2
2 In de gezichten Gods bracht hij mij in het land van Israël, en Ik plaatste een zeer hoge berg, waar als een stad in het zuiden.

Als de mensen in het zuiden , dus de hoogste berg in het noorden. Welke berg is in het noorden ?


Psalm 48:2
2 mooie in opstand, de vreugde van de hele aarde, de berg van Zion , in de richting van het noorden , stad van de grote Koning .
Galaten 4:26
Maar 26 Jeruzalem is dan gratis, Welke is onze moeder .

Hebreeën 12:22
Maar 22 kwam naar de berg Sion , en de mensen van de levende God , het hemelse Jeruzalem, en de ontelbare menigte engelen ,

Hebreeën 11:16
16 Maar nu zijn ze verlangen naar een beter land , Zelfs de hemel, zodat ze niet schamen van God hun God genoemd : want hij had verstrekt hen een stad.

Laat het ons weten litiral , materieel, fysieke ( in het vlees en de duivel) het nieuwe Jeruzalem .

Eerst en vooral , om de bijwoners terug te keren naar hun huizen . Niet de mensen gaan terug naar de bijwoners . Als men dacht dat de mensen komen naar hem, hij achteruit de hersenen.

Geen getuige Jezus in de vier evangelie ( Matteüs, Marcus , Lucas en Johannes ), dat de hemel zal komen. Leeropdracht hem een gebed tot de discipelen zei hij : Moge uw koninkrijk kome . Uw wil geschiede , hoe in de hemel , dus ook op de aarde. Mattheüs 6:10

Niet de profeten getuigenis dat de hemel komt . Gezegde van de profeet is de berg Sion koninkrijk van God . John bracht de hoge bergen ( Openbaring 21:10 ) is de stad van Jeruzalem. Jeruzalem was en het is nu en voor altijd . Zo lezen wij de profeten gezegd over de berg Sion .

Jesaja 66:20,22
20 en zij zullen al uw broeders uit alle naties om de Heer, Welke op paarden en wagens , en in de nesten, en op muildieren , en op snelle beesten , naar mijn heilige berg Jeruzalem, zegt de Heer, als om de kinderen van Israël van hun aanbod in een schone schip in het huis van de Heer.
22 Want als de nieuwe hemel en een nieuwe aarde , die ik zal blijven voor mij, Zegt de HEERE , zo zal uw zaad , en uw naam .

Jesaja 65:9,17,18,19
9 en Ik breng weer een zaad uit Jakob, en uit Juda een erfgenaam van mijn bergen , en zullen erven mijn keuze , en mijn knechten zullen wonen.
17 Want zie, Ik schep een nieuwe hemel en een nieuwe aardeEn oude dingen worden niet onthouden , noch te komen in de geest.
18 Maar weest blij en verheugd dat ik voor eeuwig in te maken: want zie, Ik maak Jeruzalem tot een vreugde, en haar mensen een plezier .
19 En Ik zal blij zijn in Jeruzalem , en de vreugde in mijn volk : de stem van wenen mag niet meer gehoord in haar, Of de stem van het huilen .

Niets hier gezegd dat Jeruzalem zal uit de hemel neerdalen . God zegt dat hij schept een nieuwe hemel en de nieuwe aarde in paragraaf 17. Maar in paragraaf 18 wordt bepaald door God, dat zijn wil te maken Jeruzalem tot een vreugde .

We lezen de geschriften van Paulus.

2 Korintiërs 5:16,17
16 Zoo weten dat we voortaan geen mens naar het vlees : hoewel we gekend hebben Christus naar het vlees , maar nu weten we hem zo .
17 Daarom , indien iemand in Christus is, is hij een nieuw schepsel : oude dingen zijn voorbijgegaan: Ziet, zijn alle dingen nieuw.

De nieuwe entiteit zal over een nieuwe hemel en nieuwe aarde voor de nieuwe entiteit niet kan maken de oude hemel en aarde.

Lucas 5:36-39
36 En hij zeide ook een gelijkenis tot hen: Niemand scheurt de nieuwe kleren en oude kleren itinagpi, zullen andere verstandig te maken van de nieuwe en de oude dingen zijn niet tagping van vóór .
37 geen mens mannen brengen nieuwe wijn in oude zakken, andere wijze papuputukin alcohol voor de huiden, en wordt , breken de huid.
Maar 38 moeten zorgen voor nieuwe wijn in nieuwe flessen.
39 En geen mens het drinken van wijn op de wijnmoer , is de nieuwe wijn zal de liefde, want zeggen: De oude is beter .

Jesaja 43:18,19
18 Herinnert u zich de vorige dingen , noch rekening houden met de dingen van het oude.
19 Zie, Ik maak nieuwe dingen, Nu is het weer lente wordt : gij zult niet weten? Ik zal een weg leggen in de woestijn , en rivieren in de woestijn.

Jesaja 56:7
7 Ze brengen naar mijn heilige bergEn maak hun vreugde bereiden in mijn bedehuis : hun brandoffers en hun slachtoffers zullen welgevallig zijn op mijn altaar , want Mijn huis zal worden genoemd een huis van gebed voor alle mensen.

Mensen nemen de heilige berg , de heilige berg Jeruzalem ( Jesaja 66:20) en niet nemen heilige berg mensen.

Zacharia 8:03
3 Alzo zegt de Heere , Ik keerde terug naar Zion en woon in het midden van JeruzalemEn Jeruzalem wordt wel de stad van de waarheid , en de berg van de Heer der heerscharen , de heilige berg.

God woont in Jeruzalem.

Joel 3:17,18,21
17 En gij zult weten, dat Ik de Heer, uw God ben , wonende in Sion , mijn heilige berg: dan zal Jeruzalem heilig zijn, en niet om hem te passeren dan vreemden.
18 en gebeuren in die dag, dat de bergen zullen druipen zoete wijn, en de heuvels zullen stromen met melk , en alle beken van Juda zullen stromen met water , en een fontein zal voortkomen uit het huis des HEEREN , en het dal van Sittim water .
21 En Ik zal hun bloed dat ik nog niet gereinigd te reinigen : want de HEERE woont in Sion.

Psalm 132:13
Voor 13 Heer gekozen Zion; zijn huis wilde hij de meeste.

Psalm 48:8
8 Wat hoorden we , dus we zagen de mensen van de Here der heerscharen, de mensen van onze God; God zal voor eeuwig vast te. ( Selah )

Jesaja 02:02
2 en gebeuren in de laatste dagen, Welke De berg van het huis van de Heer zal worden vastgesteld op de top van de bergEn hoog op de heuvel , en alle volken zullen.

Jesaja 57:15
15 Want zo zegt de Hoge en Verhevene, die woont in de eeuwigheid , wiens naam is heilig ; Ik woon in het hoge en heilige plaats Hij ook een berouwvol en nederig bescheidenheid, om de geest van de nederige te doen herleven, en om het hart van de verbrijzelden te doen opleven .

Jesaja 35:10
10 En de verlosten van de Heer zullen wederkeren en tot Sion komen met liederen en eeuwige vreugde op hun hoofd: Zij krijgen vreugde en blijdschap , en verdriet en zal terugkeren zucht.

Jesaja 30:19
19 Voor het volk zal in Sion wonen, te Jeruzalem: Je zal huilen niet meer, zal hij zeker genadig aan u om uw klacht , wanneer hij te horen stem, zal hij antwoorden.

Jesaja 25:6-10
6 en op deze berg is de HERE der heerscharen te maken tot alle mensenEen feest van vet , een feest van wijnen op de wijnmoer , van vet vol merg, van wijnen op de wijnmoer en verfijnd.
7 En hij zal op deze berg de bekleding alle steden, En het voorhangsel van de naladlad in alle landen.
8 Hij heeft verslonden dood voor altijd , en de Here God zal tranen weg te vegen van alle gezichten, en de smaad van zijn volk werden uitgesloten van de gehele aarde: voor de Heer.
9 en zeggen op die dagZiet, Het is onze God, wij wachten voor hem , en hij zal ons redden: Dit is de Heer, we hebben op hem gewacht , zullen we verheugen en verblijden in Zijn zaligheid .
10 Voor op deze berg is de hand van de HeerEn Moab worden vertrapt in zijn plaats , zoals stro nayayapakan in Cork constipatie.

Jesaja 52:1
1 Ontwaak, ontwaak , doe uw sterkte, Sion , trek je goede kleren , O Jeruzalem, heilige stad: voor nu aan zullen er niet meer komen in de voorhuid u en de onreine.

Jesaja 60:14
14 En de zonen van hen die verdrukt u zal buigen tot u komen , en allen, die veracht u zal buigen zich op de zolen van je voeten, en zij zullen u noemen de stad des HEEREN , De Sion van de Heilige van Israël.

Jeremia 07:07
7 Is Ik heb ervoor zorgen dat u deze plaatsHet land dat ik uw vaderen gegeven vanaf het begin tot eeuwig.

Tot ze voor altijd blijven in het beloofde land.

Ezechiël 37:24,25
24 En Mijn knecht David zal koning te worden, en ze hebben allemaal een herder zij ook een wandeling in mijn beslissingen , en observeer mijn inzettingen en doen.
25 En zij zullen wonen in het land dat Ik gaf mijn knecht Jakob , waarin uw vadersEn zij zullen daarin vertoeven, Zij en hun kinderen, en de kinderen van hun kinderen , voor eeuwigEn Mijn knecht David zal hun prins voor altijd.

Jesaja 31:4
4 Want zo zegt de Heer tot mij : Gelijk als de leeuw en de jonge leeuw brullend op zijn prooi , toen een menigte van herders weer genoemd wordt tegen hem , dat hij niet bang was van hun stem , noch vernederen zichzelf omdat het geluid van hen : zo Ten minste de Here der heerscharen op de berg Sion, en de heuvel om het te bestrijden .

Ten minste de Heer en de mensen met hem, dat land waar je niet bouwen, maar de stad mensen. Het voorbeeld is in 1 Samuël 14:34 .

1 Samuël 14:34
34 En Saul zeide , implementeren in de stad en zeg tot hen: Brengt mij hierheen iegelijk zijn os, en een iegelijk zijn schaap, en slacht het , en eten , en zonde Heer tegen het eten van bloed. En bracht al het volkElke man zijn os die nacht en daar vermoord.

Jesaja 27:13
13 En het zal geschieden te dien dage , dat de grote bazuin zal worden geblazen , en zij omkomen in het land van Assyrië komen, en zij zijn verschoppelingen in het land van Egypte, en gij aanbidden de Heer in de heilige berg van Jeruzalem.

Jesaja 54:5
5 Voor De mei- maker is uw man, De Here der heerscharen is zijn naam: en de Heilige van Israël is uw Verlosser, de God van de gehele aarde wordt hij genoemd .

God kan niet opnieuw te trouwen met een andere stad. Jeruzalem in Openbaring om te trouwen met God. Kan trouwen opnieuw te trouwen , maar naar een ander te trouwen , tenzij beschadigd het convenant niet van toepassing is de wet van God .

Jesaja 33:5
5 De HERE is verheven ; want hij woont op hoge: Hij heeft Sion vervuld met recht en gerechtigheid.

Toen God woont in de heilige stad worden de mensen die gerechtigheid woont .

Daniel 2:35,44,45
Na 35 Dan is het ijzer, het leem, het koper, het zilver en het goud in stukken gebroken elkaar, en werd als het kaf van de zomer dorsen, en de wind dat er geen plaats is gevonden in hen, en de steen die het beeld sloeg werd een grote berg en vulde de hele aarde.
44 En in de dagen van die koningen zal de God des hemels een koninkrijk oprichten dat nooit worden vernietigd , of de macht die zij werd overgelaten aan een ander volk , maar in stukken en verbruiken al deze koninkrijken, en Yao 'Y lalagi eeuwig.
45 Overwegende dat je zag een steen in de bergen natibag, zonder handen , en snijd het ijzer, het koper, het leem, het zilver en goud, betekenende de grote God aan de koning wat hierna zal gebeuren: en de droom is reëel en de interpretatie daarvan zeker .

Zei het hoofd van de berg grond. Van de hoge bergen liggen verspreid over de aarde in Openbaring pagkakahula zodat het uit de hemel valt .

We leren de zin van deze profetie van Daniël . "Het ijzer, het leem , het koper, het zilver en het goud in stukken gebroken samen " Dit zijn goden voorraad.

Micah 01:07
7 En al haar gesneden beelden in stukken, En al haar loon zal worden door het vuur verteerd , en Al haar afgoden zal Ik lag desolate, Voor de huur van een hoer ze verzameld, en de huur van een hoer mangauuwi .

Daniel 5:04
4 Zij dronken wijn en roemden de goden van goud en zilver, koper, ijzer, hout en steen.

De steen (Daniël 2:35) is Christus en de berg is de berg Zion. We lezen in Jesaja 28:16

Jesaja 28:16
16 Daarom , zo zegt de Heere HEERE : Ziet, Ik leg in Sion een stichting een steen, een beproefde steen, een kostbare hoeksteen van de stichting zeker : hij gelooft niet haasten .

Jesaja 44:28
28 Dit zegt Cyrus, Hij is mijn herder, en vervult al mijn plezier: zelfs zeggen dat naar Jeruzalem , gij zult gebouwd worden , en de tempel, Uw stichting zal worden vastgesteld.

Jesaja 45:13
13 Ik heb hem opgevoed in gerechtigheid, en Ik zal met al zijn wegen ; Hij zal mijn stad te bouwenEn hij zal laten gaan mijn gevangenen , niet voor de prijs of beloning, zegt de HERE der heerscharen.

Jeremia 33:9,20,21
9 en het volk zal mijn vreugde , lof en eer, voordat aan alle volken der aarde hoort al het goede dat ik ze doen, en angst en beven voor al het goede en voor alle de welvaart , dat ik tot hem te kopen .
20 Alzo zegt de Heere , Indien gij mijn verbond verbreken van de dag , en Mijn verbond van de nacht , dus dat moet niet worden dag en nacht in hun seizoen;
21 Ook mijn verbond worden gebroken met mijn knecht David, Dat hij niet een zoon om te regeren op zijn troon : en de Levieten de priesters , mijn ministers.

Zo zeker van dat onze huidige en Jeruzalem Jeruzalem ging het zegt het boek Openbaring . Verbond met David , want God is onverwoestbaar.

Hoe kunnen we er zeker van zijn dat ten minste litiral Jeruzalem uit de hemel ?

Hosea 2:19-23
19 en Ik zal je vrouw voor altijdJa , ik zal je vrouw in gerechtigheid en rechtvaardigheid en goedheid en barmhartigheid.
20 Ik ben ook gaan om te trouwen, belijdenis, En gij zult de Heer kent .
21 En gebeuren in die dag , dat ik zal antwoorden, Zegt de Heer, Ik zal antwoorden in de luchtEn zij op de grond;
22 En de aarde heeft betrekking op de tarwe en wijn, en olie , en zij zullen beantwoorden Jizreël .
23 En Ik zal haar voor me plant op de grond, En zal hem genadig zijn , dat heeft geen genade , en Ik zal hun vertellen dat mijn volk, Gij zijt mijn volk , en Hij zal zeggen: Gij zijt mijn God.

Ten minste het nieuwe Jeruzalem , maar die zijn opgezet . V23

Maar laat ons de reden zijn waarom de nieuwe hemel en de nieuwe aarde zal gebeuren verteld voorspelling.

Hebreeën 12:26,27
26 Dat de stem, die vervolgens wordt nagpayanig de aarde , maar nu hij beloofd heeft , zeggende: Yayanigin eens te meer , niet alleen de aarde, maar van de hemel.
27 En Dit woord , eens te meer , is de weg pinakakahuluganan die dingen die schudde , net als die dingen , blijven niet - geschud.

Het is duidelijk dat hier verklaard dat de aardbeving zullen worden verwijderd en vervangen zonder beeft.

Jesaja 13:10,13
10 Voor de sterren van de hemel en de attributen ervan mogen niet te geven hun licht : de zon zal verduisterd worden in zijn stijgende , en de maan zal haar licht niet toe leiden.
13 Daarom Ik panginginigin de hemelen en de aarde yayanigin van waar de toorn van de HERE der heerscharen , en de dag van zijn brandende toorn ,

Gerelateerd aan de valse goden , de dingen die yayanigin . Dus ik bedoel, verwijder de voorraad en de goden zal hun God is de ware God.

Jesaja 2:18-21
18 en hij de afgoden zal ganselijk.
19 en mensen gaan in de grotten van de rotsen en grotten van de aarde, Uit vrees van de Heer, en de luister van zijn majesteit , toen hij opstond om de aarde te schudden.
20 Op die dag Mensen zullen werpen hun afgoden van zilver en hun afgoden van goud, die zij gemaakt om te aanbidden, het hol van het embryo en vleermuizen ;
21 Voor het invoeren van de ruimte rotsen , en in de spleten van de rotsen , uit vrees voor de HEER , en de luister van zijn majesteit , toen hij oprees om krachtig schudden van de aarde.

Jesaja 24:23
23 Als Dan overtuigde de maan en de zon schamen; voor de HERE der heerscharen zal heersen in de berg Sion en in Jeruzalem, en voor zijn oudsten met heerlijkheid .

Jesaja 45:16
16 Ze waren beschaamd, ja, beroerde alle: Zij zullen samen gaan in verwarring van de werknemers van de afgoden.

Joel 3:15,16
15 zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun glanzende.
16 En de HEERE zal brullen uit Sion, en volkomen zijn stem uit Jeruzalem; en de hemelen en de aarde zal schudden, Maar de Heer zal de hoop van zijn volk , en het bewijs van de kinderen van Israël.

Haggai 2:21,22,23
21 Spreek tot Zerubbabel, de gouverneur van Juda , zeggende: Ik zal schudden van de hemelen en de aarde;
22 En Ik zal de troon van het koninkrijk omver te werpen , en ik zal de kracht van de koninkrijken van de naties te vernietigen, en ik zal de strijdwagens omver te werpen , en degenen die in hen , en de paarden en hun ruiters naar beneden te komen , een ieder door het zwaard van zijn broer .
23 Die dag, Zegt de HERE der heerscharen, Ik neem u, o Zerubbabel , mijn knecht, De zoon van Sealtiël , zegt de Heer , en Ik zal u een zegel : want ik heb u uitverkoren;, Zegt de HERE der heerscharen .

Gelieve alleen op te volgen met de titel "Donker van de Zon , maan en sterren"Om te weten wat er in de hemel en de aarde te blijven yayanigin niet verplaatst.

Stem

Misschien bent u bekend verzen van 1 Tessalonicenzen 4:16 . Ik ben er zeker van dat je niet de ware betekenis mededeling . We lezen .

1 Tessalonicenzen 4:16
16 Want de Heer zelf uit de hemel neerdalen met een geroep, met de stem van de aartsengel, en met de bazuin van God : en De doden in Christus zullen eerst opstaan;;

Vreemd u het al gemerkt ? We lezen Johannes 5:25-29

Johannes 5:25-29
25 Voorwaar , voorwaar, Ik zeg u, de ure komt, en Nu dan, de doden zullen horen de stem van de Zoon van GodEn gehoord hebben, zullen leven.
26 Want Zoals de Vader het leven heeft in zichzelf, Dus ook Hij gaf de Zoon gegeven leven te hebben in zichzelf:
27 En hij gaf hem het gezag uit te voeren , want hij was de zoon van de mens.
28 niet op dit : voor de ure komt, allen zijn in het graf wordt zijn stem te horen,
29 En zullen uitgaan ; dat het goede gedaan hebben , tot de opstanding van het leven , en het kwade gedaan hebben , tot de opstanding der verdoemenis.

Nu hebben we bewezen dat de Zoon van God , Miguel. Niet anders , omdat de Zoon van God in Johannes 5:25 en 1 Thessalonicenzen 4:16 Miguel omdat het verwijst zowel opstanding. Als het verschilt , ik bedoel nam een en een is niet?

Sprak van de Vader (Jezus) zou moeten zeggen van de Zoon (Michael ) om de overledene voor de Zoon zal zijn stem horen.

De waarheid is , niets echt is overleden aan de opdracht van de Heer Jezus .

Johannes 8:51
51 Voorwaar , voorwaar, Ik zeg u: Zo iemand Mijn woord bewaard , hij zal nooit zien de dood.

Maar we weten het moment dat je de stem van de Zoon van God te horen .

Psalm 29:7,8
7 Humahawi de vlam van het vuur de stem van de Heer.
8 Niyayanig de stem van de Heer een aantal: Niyayanig de Heer enkele van Kades .

Joel 2:10,11
10 De aarde zal beven voor hen , wordt de hemel beven : de zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun glanzende:
11 en Jehovah zijn stem uitbrengen voor zijn leger: voor zijn kamp is zeer groot : want hij is sterk, dat zijn woorden voor de dag van Jehovah is groot en heel ergEn die zich?

Joel 3:15,16
15 De zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun glanzende.
16 En de HEERE zal brullen uit Sion, en volkomen zijn stem uit JeruzalemEn de hemelen en de aarde zal schudden, Maar de Heer zal de hoop van zijn volk , en het bewijs van de kinderen van Israël.

Matteüs 24:29,30
29 Maar terstond na de verdrukking op dag worden verduisterde de zon en de maan zal haar schijnsel niet geven , en de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel:
30 En dan zal verschijnen het teken van de Zoon van de mens in de hemel: En dan zullen al de stammen van de aarde , en zij zullen de Zoon des mensen komen op de wolken des hemels, met grote macht en heerlijkheid .

Michael komt naar de glorie van zijn Vader. Dus u denkt dat de stem van de HERE der heerscharen , hoort volgens het boek van Joel is de stem van de Zoon van God te horen .

Mattheüs 16:27
Voor 27 de Zoon des mensen zal komen in de heerlijkheid van zijn Vader met zijn engelen, en geef een iegelijk naar zijn werken .

Laat ons weten wanneer de tijd .

Sefanja 1:14,15,16,18
14 De grote dag van Jehovah is nabij, Sluiten en haast sterk uiteen, ook stem van de dag van de Heer: De machtige man wordt er bitter te huilen .
15 De dag is een dag van toorn, dag van problemen en nood, dag van de ondergang en vernietiging, dag van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en donkerheid,
16 Dag van de trompet en alarm, Tegen de versterkte steden , en tegen de hoge muur.
18 Noch hun zilver, noch hun goud zal niet kunnen leveren hen de dag van de toorn van de Heer ; maar het hele land zal worden verslonden door het vuur van zijn jaloezie: voor Hem , ja , een eind , al dat wonen in het land .

Joel 2:1,2
1 Blaas de bazuin in Sion , en klinkt een alarm op mijn heilige berg: Laten we alle inwoners van het land Voor de dag van Jehovah komt, want het is;
2 Dagen van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en donkerheid, als de dageraad uitgespreid was op de bergen : een groot volk en sterk; was nooit dergelijke, wordt er niet meer na die, naar de jaren van vele generaties.

Daniel 12:1,2,4,9
1 en Te dien tijde zal Michaël opstaan, de grote vorst die staat voor het welzijn van de kinderen van uw volk , en er zal een tijd van benauwdheid zijn, zoals er niet geweest is , aangezien er een natie was tot die tijd, En in die tijd zal uw volk worden geleverd , een iegelijk die wordt geschreven in het boek .
2 en velen van hen die slapen in het stof der aarde, zullen ontwaken , sommigen om eeuwig te leven , en sommige veracht en verafschuwd.
4 Maar gij, Daniël, Daniël, houd de woorden verborgen, en verzegel het boek , tot het einde: Velen zullen rennen heen en weer , en de kennis wordt verhoogd .
9 En hij zeide: Ga henen , Daniel : voor de woorden zijn van gesloten en verzegeld tot het einde.
11 En vanaf het moment dat de voortdurende brandoffer is ontnomen, en de gruwel dat alles verklaart:, zal een duizend tweehonderdnegentig dag .

Sefanja 1:15 zegt , de dag van problemen (ook vertelde Daniel 12:1) is de dag van het einde. Als er nog steeds , in vervulling van Daniël 12:01 op het moment van het einde. Daniël 12:4,9 En de dag van ondergang en vernietiging wordt verteld in 12:11 Daniel den gruwel der verwoesting .

We lezen de verklaring van de Heer met betrekking tot het schrijven van Daniel .

Matthew 24:15,21,29,30
15 Dus je ziet de gruwel der verwoesting, gesproken door de profeet Daniël , in de heilige plaats ( de lezer ) te begrijpen ,
21 Want dan zal grote verdrukking wezen, hoedanige niet is sinds het begin van de wereld tot nu toe , noch nooit gebeuren.
29 Maar terstond na de verdrukking op dag worden verduisterde de zon en de maan zal haar schijnsel niet geven , en de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel:
30 En dan zal verschijnen het teken van de Zoon van de mens in de hemel: En dan zullen al de stammen van de aarde , en zij zullen de Zoon des mensen komen op de wolken des hemels, met grote macht en heerlijkheid .

We hebben vastgesteld dat ze verwijzen naar een evenement voor hen (Daniël 12:01 , Mattheüs 24:21 en Joel 2:2) wordt gezegd dat het niet is verstreken vanaf het begin van de wereld en nooit meer gebeuren. En het definieert alle de "Dag van de Heer. " Onmogelijk dat men klaar is en men is niet omdat de vermeende fout kan zijn "nog niet voldaan vanaf het begin van de wereld "en zei: " Nevermore . "

Jesaja 30:27,30
27 Zie, de naam van de HEER komt van ver , met zijn brandende toorn, en in de dikke rook umiilanglang : Zijn lippen zijn vol gramschap, en zijn tong als een verterend vuur:
30 En De Heer oorzaak zijn prachtige stemEn de invoering van de strijd van zijn arm , met de verontwaardiging van zijn woede , en de vlam van verterend vuur, met regen en onweer , hagel en,

We lezen de andere geschriften van Jesaja

Jesaja 13:6,9,10
6 Howl gij ; voor de dag van de Heer is nabij ; komen als een verwoesting van de Almachtige.
9 Zie , de dag van Jehovah komt , wrede zowel met verbolgenheid en brandende toorn ; op een terrein een desolateEn van daar naar de zondaars ervan te vernietigen.
10 Voor de sterren van de hemel en de attributen ervan mogen niet te geven hun licht : de zon zal verduisterd worden in zijn stijgende , en de maan zal haar licht niet toe leiden.
13 Daarom Ik panginginigin de hemelen en de aarde wordt uit haar plaats te verwijderen in de toorn van de HERE der heerscharen , en de dag van zijn brandende toorn,

Jesaja 10:03
3 En wat je doet visitatie dagEn vernietiging komen van ver? aan wie zult gij vluchten om hulp ? en waar zult gij uw heerlijkheid te verlaten ?

Jesaja 22:5
5 Voor dag van problemen en verwarring , van de Heer , de HERE der heerscharen , de vallei van het gezichtsvermogen; mislukking van de muren en schreeuwen naar de bergen. ( Schreeuwen naar de bergen betekent " paghudyat " )

Jesaja 63:1-6

Maandag 21.12.2009


Brand

Laten we nu weten wat de definitie van het vuur tutupok de hemelen en de aarde. Laat het ons weten litiral brand of niet. We beginnen met 2 Peter 3:7,10,12

2 Peter 3:7,10,12
7 Maar de hemelen en de aarde door hetzelfde woord opgeslagen voor brand, die voorbehouden de dag van het oordelen en vernietiging van goddeloze mensen .
10 Maar de dag van de Heer als een dief, tot in de hemel op die dag zal voorbijgaan met een enorm lawaaiEn dingen in de hemelen zullen worden opgelost met vurige warmte, de aarde en de werken werden verbrand op de grond.
12 en ernstig verlangend de komst van de dag van God, waarvoor de brandende hemel zal worden ontbonden en De objecten in de hemel zal smelten bij extreme warmte?

Ongewijzigd , om de Bijbel te verklaren . We leren tijdens het evenement.

Sefanja 1:2-5,7,14,15,18
2 Ik zal volkomen verbruiken alle dingen op aarde , zegt de Heer .
3 Ik zal mens en dier te consumeren , ik zal verbruiken de vogels van de hemel, en de vis van de zee, en struikelen bij de goddelozen, En zal afgesneden man op de aarde, zegt de Heer.
4 En Ik zal mijn hand uitstrekken tegen Juda , en alle inwoners van Jeruzalem, en Ik zal afgesneden het overblijfsel van Baal uit deze plaats , en de namen van de priesters Chemarim;
5 En de aanbidding van de hemel het dak van het huis , en hen die zweren bij den HEERE, en in de naam van hun koning te zweren ;
7 Houd uw Heer voor God , voor de de dag van Jehovah is nabij: De Heer heeft een slachtoffer bereid, Hij wijdde zijn gasten.
14 De grote dag van Jehovah is nabij , in de buurt en haasten sterk uiteen, ook de stem van de dag van de HEER : de machtige man zal er bitter te huilen .
15 De dag worden dag van de toorn, dag der benauwdheid en angst, dag van de ondergang en vernietiging, dag van duisternis en somberheid, dag van wolken en donkerheid,
18 Noch hun zilver, noch hun goud zal niet in staat zijn om hen te bevrijden de dag van de toorn van de Heer, Maar het hele land worden door het vuur van zijn jaloezie: voor Hem , ja , een eind , al dat wonen in het land .

Jeremia 46:10
10 Voor de dag is de Heer, De Here der heerscharen , dag der wrake, Om hem te wreken van zijn vijanden , en het zwaard zal verslinden en te verzadigen, En hun bloed : voor de Heer, de Heer der heerscharen, een offer in het noorden door de rivier de Eufraat

Jesaja 34:4,5,6,8
4 en de gastheer van de hemel wordt ontbonden , en de hemelen zullen als een spiraal, En al hun gastheer vallen als een blad afsterven op de wijnstok , en als een vallend blad Fig.
5 Voor mijn zwaard heeft gedronken in de hemel: Ziet, zij neer op Edom komt, en de mensen van mijn vloek, te berechten.
6 Het zwaard van de Heer is gevuld met bloed, Fat met vettigheid , het bloed van lammeren en geiten, het vet van de nieren van de rammen : Voor een offer aan de Heer in Bozra, En een grote slachting in het land van Edom.

Jesaja 63:1-5
1 Wie is deze , dat komt van Edom , met geverfde kleding uit Bozra? Heerlijk is het in zijn kleding, reizen in de grootheid van zijn kracht? Ik heb die spreken in gerechtigheid , machtig om te redden .
2 Waarom ben je rood in uw kleding, en uw klederen als hij in de wijnpers treadeth ?
3 Ik heb de wijnpers alleen getreden , en de stad is niet met mij : ja, ik trad hen in mijn toorn, en Ik zal hen vertrappen in mijn grimmigheid, en hun bloed zal worden gestrooid op mijn kleding, en ik zal al mijn kleding vlek.
4 Voor De dag der wrake was in mijn hart, En het jaar van mijn verlost is gekomen.
5 En ik zag, en geen hulp, en ik vroeg mij dat geen stand houden, dus spaarde ik mijn eigen handen, en mijn woede werd gehouden, me.
6 En ik trad vaststelling van de volkeren in mijn woede, en maakt hen dronken in mijn grimmigheid , en gemalen hun bloed .

Jesaja 47:13,14
13 Bent u een hekel aan de meeste van uw advies: nu staan profetie door de hemel en de sterren , de maan mangingilala overEn u verlossen van die dingen gebeuren met je.
14 Zie, zij zullen worden als stoppelen; ze verbranden met vuur , moeten zij zelf niet leveren van de macht van de vlam: Geen babaga om mapagpapainitan , of tot de brand mauupuan vóór .

Nahum 1:06
6 Wie kan staan voor zijn verontwaardiging? en wie kan zich in de felheid van zijn woede ? zijn woede is uitgestort als vuurEn de rotsen zijn gebroken door hem verscheuren.

Jeremia 15:14
14 En Ik zal met je vijanden in het land, dat gij niet weet ; voor een vuur is aangestoken in mijn woede, Die brandwonden veroorzaken.

Jeremia 23:29
29 niet Mijn woord als vuur? zegt de Heere , en als een hamer, die de rots?

Nu, wat is de betekenis van het vuur ? Is niet het woord van God?

Hier is meer bewijs dat het woord van het vuur uit zijn mond en zei dat ook de periode waarin mogelijk.

Song 18:7,8,9
7 Nauga en dan schudde de aarde, de stichtingen ook van de bergen zijn verhuisd, en nauga, Omdat hij boos was .
8 ging de rook uit zijn neusgaten , en vuur uit zijn mond sumupok: Nangagalab door haar longen .
9 Hij boog den hemel , en naar beneden , en duisternis was onder zijn voeten.

Jesaja 30:27,30,31
27 Zie , De naam van de HEER komt van ver, Burning met zijn woede , en in de dikke rook umiilanglang : Zijn lippen zijn vol gramschap, en zijn tong als een verterend vuur:
30 En De Heer zal erop toezien dat zijn glorieuze stemEn de invoering van de strijd van zijn arm , met de verontwaardiging van zijn woedeEn de vlam van verterend vuur, met regen en onweer , hagel en,
31 Want door de stem van de Heer wordt de Assyrische , de staf van smiting .

Openbaring 11:05
5 En indien iemand hen wil beschadigen, zijn vuur uit hun mond , en hun vijanden verteert, En als iemand hen wil beschadigen op deze manier moet sterven.

Jeremia 5:14
14 Daarom , zo zegt de Here God der heerscharen : Omdat gij dit woord spreekt , zie, Ik zal mijn woorden in je mond brand, en dit volk hout, en ze verslinden ze .

Jesaja 30:26,27
26 Bovendien is het licht van de maan zal zijn als het licht van de dag , en het licht van de zon zal zevenvoudig zijn, als het licht van zeven dagen, Tie op de dag van de Heer, de pijn van zijn volk , en genezen de slag van hun wond.
27 Zie , De naam van de HEER komt van ver, Burning met zijn woede , en in de dikke rook umiilanglang : Zijn lippen zijn vol gramschap, en zijn tong als een verterend vuur:

Dus geen vlam litiral de definitie van het vuur tutupok de hemelen en de aarde.

Maleachi 3:1-3
1 Zie, Ik zend mijn bode , en hij zal de weg bereiden voor mij : en de Heer die gij zoekt , plotseling wordt tot Zijn tempel komen , zelfs de boodschapper van het verbond , die gij begeert : zie, hij komt , Zegt de HERE der heerscharen .
2 Maar wie kan zich de dag van zijn komst ? en wie zal staan wanneer hij verschijnt ? want hij is als een raffinaderij brand, en zoals Fuller:
3 en Hij zal zitten als een raffinaderij en zuiveraar van zilver : en hij zal zuiveren de zonen van Levi, en hen te zuiveren als goud en zilver , en zij bieden aan Jahweh aanbod in gerechtigheid.

Mattheüs 3:11
11 Ik doop u wel met water tot bekering : maar die na mij komt, is sterker dan ik, dat ik niet ben het waard om zijn schoenen te dragen: hij zal jullie dopen met de Heilige Geest en vuur ;

Het Woord van God is Geest.

Johannes 6:63
63 De geest die leven geeft , het vlees is er geen winst op ; De woorden die ik spreek tot u , zijn geestEn ze zijn leven.

De Geest ook de brandveiligheid .

Handelingen 2:2,3,4
2 En plotseling kwam uit de hemel een geluid humahagibis als een sterke wind , en vulde het gehele huis van hun stoel.
3 en Er verschenen aan hen als de tong van vuur, Welke nagkabahabahagi , en baars op elke een van hen.
4 en ze zijn allen vervuld met de Heilige Geest, En begonnen verschillende talen te spreken , naar gelang van de Geest, die ze spreken.

We zijn begonnen met 2 Peter 3:7,10,12 als we het lezen te verhogen van 2 Peter 3:05 zullen we dit weten :

2 Peter 3:05
5 Voor deze zij moedwillig vergeten, dat er van oudsher hemelen , de aarde en een verdicht uit water en in water, door het woord van God;
6 Dat met welke middelen de wereld was , wordt overspoeld met water, kwamen :

Door wat? Woord van God, niemand anders. We herhalen vers 7

7 Maar de hemelen en de aarde , door hetzelfde woord wordt opgeslagen voor brand, wordt voorbehouden voor de dag van het oordelen en vernietiging van de goddelozen .

Gelieve duidelijk het?

Mattheüs 24:35
35 De hemel en de aarde zullen voorbijgaan, maar mijn woorden zullen geenszins voorbijgaan .

Het woord van God is vuur niet sterven. Maar wat het woord van God door de aarde tutupok ? Antwoord: Alle God gesproken heeft door de profeten.

Lukas 21:22
22 Want deze zijn dagen der wraak , dat voldeed aan alle van deze dingen zijn geschreven.

Zaterdag 19-12-2009


Donker van de Zon , maan en sterren

Laat ons weten wat u bedoelt met donkere van de zon, maan en sterren. We laten de Bijbel openbaren .


Openbaring 6:12,13
2 En ik zag, toen hij het zesde zegel geopend had, en er was een grote aardbeving , en De zon werd zwart als een haren zak een donker, en de gehele maan werd als bloed;
13 en De sterren van de hemel op aarde viel, Zoals een vijgenboom vruchten isinasambulat haar kleine jonge vrucht bij het slaan van een sterke wind.

Jesaja 13:10,13
10 Voor de sterren van de hemel en de attributen ervan mogen niet te geven hun licht : de zon zal verduisterd worden in zijn stijgende , en de maan zal haar licht niet tot gevolg hebben .
13 Daarom heb ik panginginigin de hemelen en de aarde wordt uit haar plaats te verwijderen in de toorn van de HERE der heerscharen , en de dag van zijn brandende toorn ,

Joel 2:2,10,31
2 Dagen van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en dikke duisternis, als de dageraad uitgespreid was op de bergen : een groot volk en sterk zijn, nooit had ooit het willen, wordt er niet meer na die , tot in de jaren van vele generaties .
9 Ze springen op de stad , zij lopen op de muur, Ze klimmen de huizen , treden zij in de vensters als een dief .
10 de aarde zal beven voor hen , wordt de hemel beven : de zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun glanzende

Ezechiël 32:7
7 En toen ik Nautas , ik zal betrekking hebben op de hemel, de sterren en maak daarvan, heb ik een wolkendek de zon en de maan zal haar schijnsel niet geven hebben.

Mattheüs 24:29
29 Onmiddellijk na de verdrukking van die dagen zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven , en de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel ;

Jesaja 34:4,5,6
4 En de host van de hemel wordt, en de hemelen zullen als een spiraal , en al hun gastheer vallen als een blad afsterven op de wijnstok , en als een vallend blad Fig.
5 Voor mijn zwaard heeft gedronken in de hemel ziet, zal hij komen neer op Edom , en de mensen van mijn vloek, te berechten.
6 Voor de Heer is gevuld met bloed , vet met vettigheid , het bloed van lammeren en geiten, het vet van de nieren van de rammen : Voor een offer aan de Heer in Bozra , en een grote slachting in het land van Edom.

Ezechiël 08:16
16 En hij bracht me naar de binnenplaats van het huis des HEEREN , en zie, de deur van de tempel van Jehovah , tussen het voorhuis en het altaar , waren omtrent vijf en twintig mannen , met hun rug naar de tempel, en kijkt uit naar het oosten , en zij aanbidden van de zon aan de oostzijde.

Ezechiël 6:3,4,8 , 11-13
3 En zeg, hebt gij bergen van Israël , hoort het woord van de Heer. Alzo zegt de Heere God in de bergen en heuvels , de rivieren en de dalen : Ziet, Ik , zelfs ik , zal een zwaard over u , en ik zal vernietigen uw hoge plaatsen.
4 en uw altaren wordt woest, en uw foto's zijn gebroken, En Ik zal uw verslagenen terneergeslagen mannen voor je idolen .
8 Maar ik laat een residu, Dus je hebt een aantal die het zwaard ontkomen onder de heidenen , wanneer gij zult verstrooid worden door de landen .
11 Alzo zegt de Heere God, slaan met uw hand , en het stempel van uw voeten , en zeggen , helaas! voor al het kwaad gruwelen van het huis van Israël, zij zullen vallen door het zwaard , hongersnood , pest en.
12 De afstandsbediening zal sterven aan de pest , en is in de buurt zullen vallen door het zwaard , en malabi en surround zal sterven door hongersnood: Dus ik zal mijn toorn op hen te bereiken .
13 en weet je dat Ik de HEERE ben, als hun mannen gedood worden onder hun idolen rond hun altaren, op elke hoge heuvel , de toppen van de bergen, en onder elke groene boom, en onder elke dikke eik, waar ze aangeboden liefelijken reuk aan al hun afgoden .

Jeremia 7:30,31,32
31 En zij bouwden de hoogten van Tofeth, in het dal van de zoon van Hinnom, Voor het branden van hun zonen en dochters in het vuur , dat ik bevel niet, en kwam in mijn gedachten.
32 Daarom zie, de dagen komen , spreekt de Heere , dat hij riep Tofeth, noch het dal van de zoon van Hinnom, maar De vallei van de slacht , want zij zullen begraven in Tofeth, t / m geen plaats om te begraven.
Op 33 de lichamen van de mensen is vlees voor de vogels van de hemel, en de beesten van de aarde: en niemand zal ze afschrikken.

Jeremia 32:35
35 En zij bouwden de hoogten van Baäl, in het dal van de zoon van Hinnom, Pass Through vuur hun zonen en dochters tot de moloch , die ik hen niet geboden had , noch kwam naar mijn mening , dat deze gruwel ze doen, tot Juda veroorzaken.

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 Voor zie, in die dagen, En in die tijd , toen ik in het lot van Juda en Jeruzalem terug .

2 Ik zal verzamelen alle volken, en zal hen het dal van Josafat, En zal er met hen pleiten voor mijn volk en mijn erfdeel voor Israël, die zij hebben verspreid onder de heidenen, en scheidden mijn land ,

13 Zet de sikkel in , want de oogst rijp is : komen, gaan, voor de wijnpers vol is , de vaten overloop, voor hun boosheid is groot .

14 Menigten, menigten in het dal van de beslissing van! Voor de dag van Jehovah is nabij in de vallei van de beslissing van.

15 De zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun schijnt.

16 En de HEERE zal brullen uit Sion, en volkomen zijn stem uit Jeruzalem , en de hemelen en de aarde zal schudden, Maar de Heer zal de hoop van zijn volk , en het bewijs van de kinderen van Israël.

18 En in die dagen , dat de bergen zullen dalen zoete wijn , en de heuvels zullen stromen met melk , en alle beken van Juda zullen stromen met water , en een fontein zullen voortkomen uit het huis van, En wordt het water het dal van Sittim .

Jesaja 47:13,14
13 Bent u een hekel aan de meeste van uw advies: nu staan profetie door de hemel en de sterren , de maan mangingilala overEn u verlossen van die dingen gebeuren met je.
14 Zie, zij zullen worden als stoppelen; ze verbranden met vuur , moeten zij zelf niet leveren van de macht van de vlam: Geen babaga om mapagpapainitan , of tot de brand mauupuan vóór .

Jeremia 2:28
Maar 28 waar zijn uw goden, die u hebt gemaakt voor u? laat ze zich voordoen , indien zij kunnen u opslaat tijdens uw problemen: Want volgens het aantal van uw steden zijn uw goden , o Juda.

Jeremia 8:2,12
2 En zij verspreid de zon en de maan, en al het heir des hemels , zij warenEn zij hebben gediend , en zij volgden hem , en waarmee zij beoogden, en met wie zij aanbidden: Niet verzamelde , of begraven , worden zij op de aarde.
12 Waren ze schamen wanneer zij gruwel begaan? Nee, ze waren helemaal niet beschaamd, zij kon noch blozen : daarom zullen zij vallen * Onder degenen die vallen; de tijd van hun bezoeking zullen zij worden gegooid, Zegt.

* In het midden van de afgoden

Jesaja 47:13
13 Bent u een hekel aan de meeste van uw advies: nu staan profetie door de hemel en de sterren , de maan mangingilala over, en u verlossen van deze dingen gebeuren om je.

Deuteronomium 17:3
3 en ging en andere goden gediend en hen aanbidden , of de zon of maan, of een host van de hemel Ik iniutos;

2 Kronieken 33:5
3 Want hij bouwde opnieuw de hoge plaatsen die Hizkia, zijn vader: en hij bouwde altaren voor Baäl , en maakte bosjes , en aanbeden al het heir des hemels, en diende hen,
4 en Hij bouwde altaren in het huis van, Die de Heer zei: In Jeruzalem zal mijn naam voor altijd.
5 En hij bouwde altaren aan de gastheer van de hemel twee voorhoven van het huis van de Heer .

2 Koningen 17:16
16 En ze lieten al de geboden van de Heer, hun God , en maakte hen gegoten beelden, zelfs twee kalveren , en maakte een grove en aanbeden al het heir des hemels , en diende Baal.

2 King 21:3,4,5
3 Voor bouwde hij opnieuw de hoge plaatsen die Hizkia, zijn vader, en hij richtte altaren voor Baäl, en maakte een grove, net als Achab koning van Israël, en aanbaden al het heir des hemels, en diende hen .
4 en Hij bouwde altaren in het huis van, Die de Heer zei: In Jeruzalem zal ik mijn naam te zetten.
5 en bouwde hij altaren voor al het heir van de hemel in de twee voorhoven van het huis van.

2 Koningen 23:5
5 En hij nam de priesters palasamba de afgoden , die de koningen van Juda gewijd wierook te branden in de hoge plaatsen in de steden van Juda, en de plaatsen rondom Jeruzalem ; ook dat ze brandden wierook voor Baäl , de zon , maan en sterren, en al het heir van de hemel.

Uiteraard is de zon, maan en sterren zijn hun idool aanbidden en gebruikte valse profeten in hun profetie. Dus het donker van de zon , maan en sterren : de nederlaag van de valse god , Satan en zijn ministers .

De ineenstorting van de valse god van Babylon is ook daalt. En de val van Babylon zal instorten en de nederlaag van Satan en zijn bondgenoten.

Jesaja 14:12,13,14
12 Hoe zijt gij uit de hemel gevallen, O morgenster , zoon van de ochtend ! hoe zijt gij gekapt om de grond , hebt die een verzwakking van de volkeren!
13 En Gij hebt aan jezelf, Ik zal ten hemel opklimmen , ik zal mijn troon boven de sterren van God te verheffen, en ik zit op de berg van de congregatie, op de zijkanten van het noorden:
14 Ik stijg op tot boven de hoogten de wolken , zal ik net als de Allerhoogste .

Welke plaatsen in het gebied ten noorden van de duivel wil komen ?

Psalm 48:1,2
1 Groot is de Heer , en moet worden platter , de stad van onze God , zijn heilige berg.
2 Mooi in opstand, de vreugde van de gehele aarde, de berg Sion , aan de noordzijde van de, een stad van grote Koning.

Het is duidelijk geplaatst idolen in het huis van de Heer vanmorgen aka Satan. Geeft hier de val en de nederlaag van de afgoden , met het standbeeld en de foto is of niet.

Niet alleen de afgod met een foto en het standbeeld wordt beschouwd als idool. Als de profeten en valse leraren zijn en zonder te begrijpen , hen te bellen god idool. Stel dat zij God en God neem aan dat ze , met hun tienden, diverse aanbod.

De valse god op elke hoge heuvel , de toppen van de bergen, in hoge plaatsen , het huis van gebroken .

Jeremia 50:2
2 vast te stellen gij onder de volken , en te publiceren , en het opzetten van een standaard , publiceren en niet te verbergen: zeggen, Babylon is genomen , Bel is beschaamd, merodach Hij viel flauw , haar beelden zijn te schande , haar afgoden zijn verbijsterd .

Jeremia 51:47,53
47 Daarom zie, de dagen komen, dat Ik zal bestraffen de gesneden beelden van BabelEn haar ganse land zal beschaamd worden, En alle mangabubulagta gedood hem in haar .
53 Al klom Babel ten hemel op, en hoewel ze moet het hoogtepunt van haar kracht te versterken , maar bij haar komen de spoilers van mij , zegt de Heer.

Micha 1:5,7
5 Voor de overtreding van Jakob is dit alles, en voor de zonden van het huis van Israël , Wat is de overtreding van Jakob ? niet Samaria? en wat zijn de hoge plaatsen van Juda? Jeruzalem was niet?
7 En al haar gesneden beelden in stukken , en al haar lonen werden door het vuur verteerd , en al haar afgoden zal Ik lag desolate, Voor de huur van een hoer ze verzameld, en de huur van een hoer mangauuwi .

Jeremia 10:11,15
11 Aldus zult gij tot hen zeggen: De goden die niet de hemel en de aarde, zullen zij omkomen van de aarde , en onder de hemel.
15 Zij zijn ijdel, het werk van fouten : tijdens het bezoek aan hen zij worden geconsumeerd.

Jesaja 21:9
9 En zie, hier komt een wagen mannen , ruiters in tweetallen. En hij antwoordde en zei: Babylon is gevallen , zij is gevallen , en alle gesneden beelden van haar goden hij heeft gebroken tot de grond.

Jesaja 24:23
23 Dan overtuigde de maanEn de zon schaamt zich: Voor de HERE der heerscharen zal regeren op de berg SionEn Jeruzalem, en voor zijn oudsten met heerlijkheid .

Dus recht , wat betekent dat het donker van de zon , maan en sterren vallen idolen .

Zwaard, hongersnood en epidemieën

Het is voor die zeggen dat de vierde merk zich op een moment . Zij zijn van mening dat degenen die Christus is eigenlijk gewoon menselijk. Geen wonder dat ze de fout uit te leggen aan de profetieën in de bijbelse geest, omdat ze de mens en niet God.

Openbaring 6:7,8
7 En toen opende hij de vierde merk, hoorde ik de stem van het vierde levende wezen zeggen: Kom .
8 En ik zag , en ziet, een vaal paard, en die daarop zat hier met de naam Death , en de hel volgde hem na. En ze kregen het gezag over het vierde deel van de aarde, gedood door het zwaard , en hongersnood en pest, en de wilde beesten van de aarde.

Jeremia 16:4,6
4 Zij sterven van zware doden : ze klaagde , of begraven ze , zij zullen worden als mest op de grond , en zij worden geconsumeerd door het zwaard, en hongersnood, en hun lichamen werden worden voedsel voor de vogels van de lucht , en de beesten van de aarde.
6 De grote en de kleine zal sterven in dit land ; ze werden niet begraven , of dat zij zullen treuren om de mensen, Of ze wordt gesneden of voor hen ;

Jeremia 25:33
33 En de verslagenen van de Heer op die dag wordt van het ene einde van de aarde naar de andere kant van de aarde: zij zullen niet beklaagd , noch opgenomen, noch begraven worden : zij worden mest op de grond.

Jeremia 24:10
10 En Ik zal het zwaard , de hongersnood en pest, Onder hen uit, tot ze worden geconsumeerd in het land dat ik hen en hun ouders.

Jeremia 21:5-9
5 en Zelf zal ik tegen u strijden met uitgestrekte hand en met een sterke arm , in woede en toorn , en in grote grimmigheid.
6 En ik zal u slaan de bewoners van deze stad, mens en dier : zij sterven van een grote pestepidemie.
7 En daarna , spreekt de HEERE , zal Ik Zedekia, de koning van Juda , en zijn knechten, en de mensen , en degenen die in deze stad blijven van de pest , van het zwaard , en van de honger, De hand van Nebukadnezar, de koning van Babylon , en de hand van hun vijanden, en in de hand van degenen die hun leven: en hij zal ze slaan met de rand van het zwaard , zal hij Vergeef hen , noch medelijden , noch reserveonderdelen aanwezig.
8 En deze mensen zeggen : Zo zegt de Heer, Ziet, Ik voor u de manier van leven en de manier van de dood,
9 Die blijft in deze stad zal sterven door hongersnood, en door het zwaard en door het verzamelen vant, maar het uit en falleth tot de Chaldeeën die u belegeren, zal hij leven , en zijn leven zal worden voor hem.

Jeremia 27:13
13 Waarom wilt gij sterven , gij en uw volk, door het zwaard, door hongersnood, pest en, Als de HEER heeft gesproken over het volk dat niet dienstbaar wil de koning van Babylon?

Jeremia 38:2,3
2 Alzo zegt de Heere , Die blijft in deze stad zal sterven door het zwaard , hongersnood , pest en door, maar lijkt op de Chaldeeën levend , en zijn leven zou ten prooi aan hem , en hij zal leven .
3 Zo zegt de HEERE , Deze stad is gegeven in de handen van het leger van de koning van Babel , en hem.

Jeremia 11:22,23
22 Daarom , zo zegt de HERE der heerscharen : Ziet, Ik zal hen straffen : de jonge mannen zullen sterven door het zwaard , hun zonen en dochters sterven door honger;
23 En er is geen overblijfsel van hen : want Ik zal een kwaad brengen over de mannen van Anatot , zelfs het jaar van hun bezoeking.

Jeremia 23:12
12 Daarom zal hun weg tot ze worden zo glad in de duisternis : zij worden aangedreven, en vallen daar : want Ik zal een kwaad over hen brengen , zelfs het jaar van hun bezoeking, Zegt.

Jeremia 15:2
2 tot geschiedde, als zij zeiden: Waar zullen we ? dan zult gij hen zeggen: Zo zegt de Heer , De dood , de dood , en het zwaard , het zwaard en de hongersnood , de hongersnood , en in gevangenschap , aan gevangenschap .

Jeremia 43:11
11 En hij zal komen , en het land Egypte slaan, dat hij die dood is gegeven aan de dood , en die in gevangenschap zijn in gevangenschap , en dat het zwaard is het zwaard .

Jeremia 44:28
28 En zij, die het zwaard ontkomen, brengt aan het land van Juda terug uit het land van Egypte, gering in aantal , en de gehele overblijfsel van Juda, die meededen het land van Egypte, om daar verblijf , zullen weten, wiens woord zal staan , de mijne of het hunne.

Ezechiël 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 Een derde deel zult gij met vuur verbranden in het midden van de stad, wanneer de dagen van de belegering is voldaan, En neem het derde deel , en met het zwaard slaan rond, en een derde deel zult gij spreiding in de wind, en ik zal trekken uit een zwaard achter hen aan .
9 en Ik zal doen om jou heb ik niet gedaan , en doe ik nog steeds graag , Voor al uw gruwelen.

11 Daarom als ik leef , spreekt de Heere HEERE , zeker , omdat gij Mijn heiligdom verontreinigd met geheel uw verfoeilijkheden, En met alle uwe gruwelen , daarom zal ik ook verminderen u, noch zal mijn ogen , en ik ook niet sparen.
12 Het derde deel van u zal sterven door pest en hongersnood worden verbruikt door hen uit uw midden , en een derde deel zullen vallen door het zwaard rondom u, en het derde deel zal ik verstrooien in alle richtingen, en trek na een zwaard .
13 Zo zal mijn toorn , en Ik zal mijn woede op hen , en ik zullen vertroost worden : en zij zullen weten dat Ik de HERE, heb gesproken in mijn ijver , toen heb ik mijn woede in hen volbracht .

14 Bovendien maakt u tot een verwoesting en een verwijtOnder de landen die om je heen , in het zicht van dat alles .
16 Wanneer Ik stuur ze de boze pijlen van de hongersnood , de verwoesting, die ik zal sturen om je te vernietigen . En zal de hongersnood over u en uw medewerkers van het brood te breken ;
17 en Ik stuur op je honger en boos gedierteEn zij zullen beroven u : en pestilentie en bloed zal passeren jou, en ik breng het zwaard over u : Ik heb de Heer, heb gesproken .

Zijn niet te vergelijken God ( vers 9) , maar we lezen in Openbaring , dat de Heere zal het doen. Indien daarom wordt in Ezechiël 05:12 is hetzelfde in Openbaring 6:08
Ezechiël 6:3,4,8,9,11-13
3 En zeg, hebt gij bergen van Israël , hoort het woord van de Heer. Alzo zegt de Heere God in de bergen en heuvels , de rivieren en de valleienHier , Ik , zelfs ik , zal een zwaard over u , en ik zal vernietigen uw hoge plaatsen.
4 en uw altaren wordt woest, en uw foto's zijn gebrokenEn Ik zal uw verslagenen terneergeslagen mannen voor je idolen.
Toch acht ik laat een overblijfsel , opdat gij moogt hebben sommige dat het zwaard ontkomen onder de heidenen , wanneer gij zult verstrooid worden door de landen .
9 En zij die haar ontsnapping van jullie zullen me herinneren onder de heidenen, waarhenen zij in gevangenschap , hoe heb ik gebroken met hun whorish hart, dat van mij geweken , en in hun ogen , de hoer na hun idolen, En zij zullen verafschuwen zich in hun eigen gezicht voor de kwalen die zij hebben al hun gruwelen.
11 Alzo zegt de Heere God, slaan met uw hand , en het stempel van uw voeten , en zeggen , helaas! voor al het kwaad gruwelen van het huis van Israël, zij zullen vallen door het zwaard , hongersnood , pest en.
12 De afstandsbediening zal sterven aan de pest , en is in de buurt zullen vallen door het zwaard , en malabi en surround zal sterven door hongersnood: Dus ik zal mijn toorn op hen te bereiken .
13 en je weet dat ik de Heer ben, als hun mannen gedood worden onder hun idolen rond hun altaren, op elke hoge heuvel , de toppen van de bergen, en onder elke groene boom, en onder elke dikke eik, waar ze aangeboden liefelijken reuk aan al hun afgoden .
14 En Ik strek mijn hand tegen hen , en Ik zal het land verlaten en afval, uit de woestijn in de richting van Diblah , in al hun woonplaatsen : en zij zullen weten dat Ik de Heere ben.
In paragraaf 2 van Ezechiël zegt dat de 5 dagen durende evenement is de dag van de belegering en werd verteld de bergen en heuvels , rivieren en valleien. Waarom? Omdat er zijn afgoden. Naast het zwaard , hongersnood, pest en wilde dieren die stuurt de Heer , zal hij ook verwoesting en vernietiging. Ezechiël 05:14 en Ezechiël 06:14


Wat Jezus zei over de dag van het beleg ?

Lukas 19:43,44
43 Voor u de komende dagen , U babakuran muur van de vijand, en belegeren uEn aan de zijkant gigipitin,
44 En ilulugso naar de aarde , en uw kinderen in u ; en ze niet verlaten in u een steen op steen: Want gij weet niet de tijd uwer bezoeking .

Welkom bij Lucas 21:20-25
Maar 20 toen je zag vesting der heerscharen Jeruzalem te verdedigen, Weet dan dat haar verwoesting nabij was .
21 Alsdan die in Judea zijn vluchten naar de bergen , en in de stad kwam te voorschijn, en in het veld moeten niet in de stad.
22 Omdat deze zijn de dagen der wraak, Dat vervulde al deze dingen zijn geschreven.
23 Wee de nagdadalangtao en verpleging in die dagen! want er zal grote nood zijn op de aarde , en de woede in dit land .
24 En zij zullen vallen door het zwaardEn wegvoeren in gevangenschap in alle naties en Jeruzalem door de heidenen vertrapt , naar de tijden van de heidenen te vervullen.

Doorgaan om te lezen in paragraaf
25 En er zullen tekenen zijn in zon en maan en de sterren , en op de aarde benauwdheid van het land , die matitilihan voor het geluid van de zee en deining ;

Het zegt in paragraaf 25 ook de zesde merken. Weet je nog we begonnen vierde merk?

Hier is hun uitleg over de vier merken.
De ruiters , gezien als de vierde zegel werd geopend, geeft de continue verspreiding en uitbreiding van de katholieke kerk , waarvan de mate van macht had bereikt over een vierde van de aarde.
Away de zin en onzekerheid , omdat ze het zwaard te doden , hongersnood en epidemieën zijn de aanbidding van afgoden . (Ezechiël 5:11)

Tijdens het bezoek ...

Wij weten als u een bezoek tijdens Jezus zei hij in Lucas 19:44 .

Lukas 19:43,44
43 Voor u de komende dagen , je babakuran muur van de vijand en belegert u, en u gigipitin kant,
44 En u ilulugso grond, en uw kinderen in u ; en in u niet verlaten steen op steen ; want gij hebt niet bekend is de tijd van uw bezoek.

We hebben eerst vinden de betreffende gebeuren tijdens het bezoek .

Jeremia 11:22,23
22 Daarom , zo zegt de HERE der heerscharen , Ziet, Ik zal hen straffen : de jonge mannen zullen sterven door het zwaard , hun zonen en dochters sterven door honger;
23 En er is geen overblijfsel van hen worden : voor Ik zal het kwaad de mannen van Anatot , zelfs het jaar van hun bezoeking.

Jeremia 23:12
12 Daarom zal hun weg tot ze worden zo glad in de duisternis : zij worden aangedreven, en vallen daarin : voor Ik zal een kwaad over hen brengen, Zelfs jaar van hun bezoeking, Zegt.

Jeremia 48:43,44
43 Paniek , en de kuil en strik over u, O inwoner van Moab , zegt de Heer .
44 Hij vlucht uit de angst voor vallen in de kuil, en ging hij in de put werd genomen in de strik: Want ik zal hem in Moab , het jaar van de bij hem op bezoek, Zegt.

Jesaja 24:17-23
17 Angst, en de kuil, en de strik over u, O bewoner van de aarde.
18 en gebeuren, die gevlucht zijn uit het verschrikkelijke geluid zal vallen in de kuil, en hij, die komt uit het midden van de put wordt genomen in de snare : voor de ramen boven zijn geopend, en de fundamenten van de aarde zal schudden.
19 De aarde is volstrekt , de aarde helemaal kapot is , is de aarde bewogen door grote .
20 De aarde zal reel als een dronkaard, en wordt verwijderd als een huisje, en de overtreding zal zwaar op haar zijn , en vallen, en niet stijgen.
21 En op die dag, worden gestraft door het leger van de Heer hoog boven , en de koningen van de aarde op de aarde .
22 En zij verzamelden , zoals men gevangenen bijeenbrengt in een kuil , en sloot de gevangenis, en na vele dagen zullen zij bezocht worden .
23 Dan overtuigde de maan en de zon schamen: Voor de HERE der heerscharen zal heersen op den berg Sion en in Jeruzalem, en voor zijn oudsten met heerlijkheid .

Jeremia 50:27-32
27 Slay al haar stieren , laat ze naar beneden naar de slacht: Wee hun ! voor hun dag is gekomen , de dag van hun bezoeking .
28 Luister naar de stem van hen dat te ontvluchten en te ontsnappen uit het land van Babylon, te verklaren in Zion de wraak van de Heer, onze God , de wraak van zijn tempel.
29 samen van de schutters tegen Babel : gij allen die bocht de boeg , Encamp rondom tegen haar , laat niemand ervan te ontsnappen : vergelding haar volgens zijn daden , na alles wat hij deed, niet tot haar ; sapagka ' t hij trots geweest tegen den HEERE, tegen de Heilige van Israël .
30 Derhalve haar jonge mannen verliefd op haar straten , en al zijn mannen van oorlog moet worden gesneden die dag, Zegt.
31 Zie, ik ben tegen u , o gij het meest trots op , zegt de Heer, de Heer der heerscharen; want uw dag is gekomen , de tijd die u bezoekt.
32 En de trotse wordt struikelen en vallen , en niemand zal hem oprichten , en Ik zal een vuur in zijn steden, En het zal verslinden alles om hem heen.

Ezechiël 20:47,48
47 En zeg tot de bossen van het zuiden , hoort het woord des HEEREN : Zo zegt de Heere HEERE : Ziet, Ik zal een vuur in je, En het zal verslinden elke groene boom in u , en iedere droge boom : de vlammende vlam zal niet uitgeblust worden , en alle gezichten van zuid naar noord zal worden verbrand in de vlammen.
48 En al het volk Ik, de HEERE heeft het ontbrandMogen niet worden gelest .

Luke 12:49,52,53
49 Ik kwam om vuur op aarde te brengen, En wat ik liefheb, als je het verknoeit dat?
52 Van nu af aan zullen er vijf in een huis , drie tegen twee en twee tegen drie .
53 Zij zullen verdeeld zijn, vader tegen zoon en zoon tegen vader, moeder tegen dochter en dochter tegen haar moeder, de moeder vrouw tegen zijn dochter en de dochter tegen haar schoonmoeder.

Micha 7:4,6
4 Het beste van hen zijn als doornen, de pinakamatuwid is slecht dan een stekelige haag: de dag dat u geprofeteerd de bewaker , zelfs de dag van visitatie , kwamen: Nu zullen zij .
6 Sinisiraang lof voor de zoon de vader, de dochter aanbreekt tegen haar moeder, de dochter tegen haar moeder in de wet : de vijand van de mens is zijn eigen huishouden.

Getuige (Ezechiël 20:47,48 )

Mattheüs 3:10-12
10 En nu is opgedaan aangegeven dat de bijl aan de wortel van de bomen ; alle boom dan, die niet nagbubungang goed worden omgehakt en in het vuur geworpen.
11 Ik doop u wel met water tot bekering : maar die na mij komt, is sterker dan ik, dat ik niet ben het waard om zijn schoenen te dragen: hij zal jullie dopen met de Heilige Geest en vuur ;
12 in zijn hand, zijn rake , en hij grondig te zuiveren zijn vloer , en het verzamelen van zijn tarwe in de Garner ; maar het kaf zal verbranden in onblusbaar vuur.

Jeremia 8:12
12 Waren ze schamen wanneer zij gruwel begaan? Nee, ze waren helemaal niet beschaamd, zij kon noch blozen : daarom zullen zij vallen onder hen die vallen ; de tijd van hun bezoeking zullen zij worden gegooid, Zegt.

De onderstaande paragrafen zult u weten dat er tijdens kaugayan visitatie.

Jesaja 34:4-10
4 En al het heir der hemelen zullen worden ontbonden en de hemel wordt als een spiraal, En al hun gastheer vallen als een blad afsterven op de wijnstok , en als een vallend blad Fig.
5 Voor Mijn zwaard heeft gedronken in de hemel : zie, wordt het naar beneden komen over EdomEn de mensen van mijn vloek, te berechten.
6 zwaard van de Heer is gevuld met bloed, vet met vettigheid , het bloed van lammeren en geiten, het vet van de nieren van de rammen : want de HEERE heeft een offer in Bozra , en een grote slachting in het land van Edom.
7 En de wilde beesten zullen gaan dalen, met hen en de ossen met de stieren , en hun land wordt bloed, en hun stof gemaakt vet met vettigheid .
8 Voor de dag der wrake van de Heer, het jaar van vergelding in een strijd om Zion.
9 En de stromen daarvan worden omgezet in pek, en de stof daarvan in zwavel , en de grond daarvan brandend pek worden.
10 wordt niet uitgeblust worden , noch 's nachts dag; de rook daarvan tot in eeuwigheid te gaan, te allen tijde worden uitgesplitst, zal niemand er doorheen magpakailankailan .

Jesaja 61:1,2
1 De Geest van de Here God is op mij, omdat de Here mij gezalfd blijde boodschap brengen aan de zachtmoedigen , hij heeft mij gezonden om de gebrokenen van genezen, om de vrijheid te verkondigen aan de gevangenen , en open de gevangenis in gevangenen;
2 Om te verkondigen het aangename jaar van de Heer, en de dag der wrake van onze God, Te troosten al die treuren;

Jesaja 63:1-5
1 Wie is dit, dat komt van Edom , met geverfde kleding uit Bozra ? Heerlijk is het in zijn kleding, reizen in de grootheid van zijn kracht? Ik heb die spreken in gerechtigheid , machtig om te redden .
2 Waarom ben je rood in uw kleding, en uw klederen als hij in de wijnpers treadeth ?
3 Ik heb de wijnpers alleen getreden , en de stad is niet met mij : ja, ik trad hen in mijn toorn, en vertrappen ze in mijn woede , en hun bloed zal worden gestrooid op mijn kleding, en vlekken al mijn kleding .
4 Voor dag der wrake is in mijn hart , en het jaar van mijn verlosten is gekomen.
5 En ik zag, en geen hulp, en ik vroeg mij dat geen stand houden, dus spaarde ik mijn eigen handen, en mijn woede werd gehouden, me.

Jeremia 46:10
10 Voor de dag is de Heer, De Here der heerscharen , dag van wraak , om hem te wreken van zijn vijandenEn het zwaard zal verslinden en te verzadigen , en hun bloed : voor de Heer, de Heer der heirscharen heeft een offer in het noorden door de rivier de Eufraat.

Is ze te betrekken tijdens de visitatie ?

Hosea 9:07
De 7 dag van de visitatie kwam, de dag van de vergelding zal komen, Bekend als Israël, de profeet is een dwaas , de man met de geest is gek , voor de veelheid van uw ongerechtigheid, en omdat de vijandschap is groot.

Vergeet niet in Hosea 9:07 . We nogmaals door te lezen in Lukas 19:43,44 aan de voorkant.

Lukas 19:43,44
43 Voor u de komende dagen , U babakuran muur van de vijand , en je belegerenEn gigipitin opzij
44 En ilulugso naar de aarde , en uw kinderen in u ; en in u ze niet steen op steen te verlaten , want gij hebt niet bekend is de tijd van uw bezoek.

Lucas 21:20,21,22,28
Maar 20 toen je zag legers Jeruzalem, Weet dan dat haar verwoesting nabij was .
21 Alsdan die in Judea zijn vluchten naar de bergen , en in de stad kwam te voorschijn, en in het veld moeten niet in de stad.
22 Want Dit zijn de dagen der wraak, Dat vervulde al deze dingen zijn geschreven.
28 Maar toen begonnen dingen te gebeuren, zal kijken omhoog, en heft uw hoofden omhoog , want Sluit uw verlossing.

Volgens Hosea 9:07 , de dag van visitatie is de dag van wraak en volgens Lucas 21:20,22 een dag der wrake is nog steeds gebeuren in de toekomst . Als dan ook , zal de dag van visitatie gebeuren in de toekomst , evenals andere geschriften van de profeten .

Zerubbabel de engel van het Oosten

Zerubbabel echt de engel opkomen van de zon ? Laat ons dit te bepalen . We lezen hem de invoering geschreven door de profeten.

Haggai 2:21,22,23
21 Spreek tot Zerubbabel, de gouverneur van Juda , zeggende: Ik zal schudden van de hemelen en de aarde;
22 en Ik zal omverwerpen van de troon van het koninkrijk , en ik zal de kracht van de koninkrijken van de naties te vernietigen, En ik zal de strijdwagens omver te werpen , en degenen die in hen , en de paarden en hun ruiters naar beneden komen, een ieder door het zwaard van zijn broer .
23 Die dag, Zegt de HERE der heerscharen, Ik neem U, o Zerubbabel, Mijn dienaar, de zoon van Sealtiël , zegt de Heer , en Ik zal u een zegelring, Want ik heb u uitverkoren; , zegt de HERE der heerscharen.

Duidelijk dat de Heer zal zijn Zorobalel dag God te sturen zal schudden van de hemelen en de aarde. De beving in de hemel en aarde is impliciet in het nieuwe verbond dat zich in de toekomst .

Hebreeën 12:27,28,29
27 En Dit woord , eens te meer , is de weg pinakakahuluganan die dingen die schudde , net als die dingen , blijven niet - geschud.
28 Daarom ontvangst van een koninkrijk worden bewaard, We hebben een genade, door het wij in staat zijn met respect en angst voor de dienst aan God behagen ;
29 Want onze God is een verterend vuur .

Paulus zegt tegen de resten te verwijderen zijn verplaatst en niet bewogen. Lees het boek Openbaring verliezen we toen de aardbeving .

Openbaring 6:12-17
12 En ik zag, toen hij het zesde zegel geopend had, en was er een grote aardbeving en de zon werd zwart als een haren zak een donker, en de gehele maan werd als bloed;
13 en De sterren van de hemel op aarde viel, Zoals een vijgenboom vruchten isinasambulat haar kleine jonge vrucht bij het slaan van een sterke wind.
14 en De hemel scheidden , alsof u een wanhopige verdrinking, en alle bergen en eilanden zijn vanuit hun plaats.
15 en De koningen van de aarde, en de prinsen , en de oversten over duizend, en de rijken en machtigen en iedere slaaf en iedere vrije man , is nagsipagtago in grotten en rotsen berg;
16 En ze zeggen tot de bergen en rotsen : Valt op ons , en wij zullen uw gezicht te houden in zit op de troon , en de toorn van het Lam:
17 Want kwam de grote dag van hun toornEn wie kan staan?

De zware aardbeving in vers 12 is de tremor in de hemel en op aarde. In vers 14 wordt gezegd nabalumbon nalulon of verloren de hemel en de bergen en verloor het equivalent van hemel en aarde. Als geschud , wat betekent dat niet kan worden vervangen door Paul verplaatst. Hoe zit het met de geschriften van een profeet als mensen in grotten verbergen als te zeggen, in vers 16 ? We lezen de geschriften van Jesaja.

Jesaja 2:10,19,21
10 Voer in de rots , en verberg u in het stof , uit vrees voor de Heer, En de heerlijkheid van Zijn majesteit.
19 en mensen gaan in de grotten van de rotsen en grotten van de aarde, uit vrees voor de Heer, En de heerlijkheid van zijn majesteit, Toen hij opstond machtig om de aarde schudden.
21 Om treedt in de ruimtes van de rotsen , en de toppen van de rotsen , uit vrees voor de Heer, En de heerlijkheid van zijn majesteit, Toen hij opstond machtig om de aarde schudden.

Houd mensen in de ruimte van de rotsen en de kloven van de rots die dag van de Heer naar de aarde schudden. Zonder onderscheid te zeggen in Openbaring gezegd.

Wat andere geschriften van Jesaja, dat het boek Openbaring wedstrijden ?

Jesaja 13:10,13
10 Voor de sterren van de hemel en de attributen ervan mogen niet te geven hun licht : de zon zal verduisterd worden in zijn stijgende , en de maan zal haar licht niet toe leiden.
13 Daarom Ik panginginigin de hemelen en de aarde wordt uit haar plaats te verwijderen in de toorn van de Here der heerscharenEn de dag van zijn brandende toorn,

Het is hetzelfde in Openbaring 6:12,13 en is in vers 13 van Jesaja 13 is te zien in Openbaring 6:17 over de dag van de toorn of woede van de Heer.

Hieronder komt overeen met Openbaring 6:14

Jesaja 34:4,8
4 en de gastheer van de hemel wordtEn de hemel wordt als een spiraalEn al hun gastheer vallen als een blad afsterven aan de wijnstok , en als een vallend blad Fig.
8 Voor dag der wrake van de Heer, het jaar van vergelding in een strijd om Zion.

2 Peter 3:10
10 Maar de dag van de Heer als een dief , die de hemel op die dag zal terugkeren met een groot lawaai, en de dingen in de hemelen zullen worden opgelost met vurige warmte, de aarde en de werken werden verbrand op de grond.

U kunt de volgende paragraaf te lezen volgen en om te bepalen wanneer en hoe is het gebeurd .

Nu, als we terugkeren naar Haggai 2:21-23 leden vóór , in vers 23 zegt dat Zerubbabel zal maken stempel . En zoals we lezen in Openbaring 6:12-17 dus blijven we lezen in Openbaring 7:1,2

Openbaring 7:1,2
1 En na Zag ik vier engelen staan op de vier hoeken van de aarde, die compenseert de vier winden der aarde , opdat de wind blaast de aarde of de zee , noch over enige boom .
2 en Ik zag een andere engel opkomen van de opgang van de zon , met het zegel van de levende GodEn hij riep met een luide stem tot de vier engelen die maipahamak gaf de aarde en de zee,

We hebben eerst uitzoeken wie komt zoals Jezus zei na het duister van de zon, maan en sterren en schudden van de hemelen en de aarde Openbaring 7:1,2 want het is naast het optreden van de Openbaring 6:12-17 . Zeg in vers 1 van Openbaring 7 "en na haar " Laten we lezen dezelfde gebeurtenis in Matteüs 24:29,30

Matteüs 24:29,30
29 Maar terstond na de verdrukking op dag worden verduisterde de zon en de maan zal haar schijnsel niet geven , en de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel:
30 En dan zal verschijnen het teken van de Zoon van de mens in de hemel: En dan zullen al de stammen van de aarde , en zij zullen de Zoon des mensen zien komen in de wolken van de hemel met grote macht en heerlijkheid.

Volgens Jezus , komen na het donker van de zon, maan en sterren en schudden of trillen van de hemelen en de aarde is de Zoon van de mens. Als dus de engel opstijgen van de rijzende zon ( Openbaring 7:2) is de Zoon van de mens. En de Zoon van de mens als God'll Zerubbabel ( Haggai 2:23) vandaag yayanigin pangangatalin God of hemel en aarde (Matteüs 24:29 )

Laat ons weten wat er nog meer bewijs dat Zerubbabel zal de Christus te sturen.

Zacharia 4:6-10
6 Toen hij antwoordde en zeide tot mij, zeggende: Dit is het woord van de HEERE tot Zerubbabel , zeggende: Niet door kracht noch door geweld , maar door Mijn Geest, zegt de Heer der leger.
7 Wie bent u, o grote berg? voordat Zerubbabel word je gewoon, En hij zal voortbrengen van de grafsteen met geschreeuw, Genade, genade voor hem.
8 Ook het woord des HEEREN tot mij, zeggende:
9 De handen van Zerubbabel hebben de basis gelegd - de stichting van dit huis , zijn handen zullen het ook voleinden, En je weet dat de Heer der heirscharen mij tot u gezonden .
10 Want wie veracht de dag der kleine dingen ? voor deze zeven verblijdenEn Ze zien het schietlood in de hand van Zerubbabel: Dit waren de ogen van de Heer, Die lopen heen en weer over het land.

Zacharia 3:8,9
8 Hoor nu, o Jozua, de hogepriester , gij en uw medemensen die zitten voor uw aangezicht , want zij zijn mannen een teken : want zie, Ik zal voortbrengen mijn dienaar van de Branch.
9 Want zie, de steen die ik heb ingesteld voordat Joshua ; Zodra een steen zijn zeven ogenZiet, Ik zal het graveren reparatiedok daarvan, zegt de HERE der heerscharen , en Ik zal verwijderen van de ongerechtigheid van dat land in een dag.

Volgens Zacharia 4:10 ziet het schietlood in de hand van Zerubbabel . De kelderde volgens Zacharia 3:09 heeft zeven ogen . Wat is het Nieuwe Testament hierover zeggen?

Openbaring 1:16,21
16 En in zijn rechterhand zeven sterren, En in zijn mond kwam een scherp zwaard met twee kanten: En zijn gezicht als de zon schijnt diep.
20 mysterie van de zeven sterren die je zag in mijn rechterhand, En de zeven gouden kandelaren. De zeven sterren zijn de engelen van de zeven kerkenEn de zeven kandelaren zijn zeven kerken .

Amos 7:07
7 Zo liet hij me : en, zie, de Heer stond naast een muur die is gemaakt volgens instorten met het schietlood in zijn hand.
Wiens hand zag de zeven engelen of lood ? Wie denk je dat ?

Ezechiël 9:2-7,11
2En zie, zes mannen kwamen van de weg van de bovenste poort , die liegt naar het noorden, een iegelijk met zijn vernietigen wapen in zijn hand , en een man in het midden van hen gekleed in linnen, met de inkt van de schrijver in zijn zijde. En zij kwam en stond naast het bronzen altaar.
3En de heerlijkheid van de God van Israël was op van de cherubijn, waarna gegaan , naar de deur van het huis : hij riep de man, gekleed in linnen , met de inkt van de schrijver in zijn zijde.  
4En hij zeide tot hem: Ga door het centrum van de stad, in het midden van Jeruzalem, en Zet een kruisje op het voorhoofd van de mannen die zuchten en huilen over al de gruwelen die zich inzetten in haar midden .
5En anderen hebben gezegd in mijn gehoor, Gaat henen in de stad achter hem , en slaat : laat uw ogen niet sparen, noch hebt gij medelijden;  
6Volkomen vernietiging van de oude , de jonge man en vrouw, en kinderen en vrouwen, maar komen niet aan een man die tinandaan , en beginnen bij mijn heiligdom. Toen begonnen ze aan de oude mannen, die voor het huis .  
7En hij zeide tot hen: Verontreinigt het huis , en vervult de voorhoven met verslagenen : Gaat voort . En zij gingen uit, en sloeg in de stad.
11 En zie, De man, gekleed in linnen , met de inkt van de schrijver in zijn zijde , meldde de zaak , zeggende: Ik heb gedaan wat u mij geboden .

Als u opgevallen , de man gekleed in linnen inkt schrijver heeft in zijn zijde in plaats van het zwaard . Hij verzegelde de mensen rouwden voor alle gruwelen. Welke gruwelen ? Lees in Ezechiël 8. De man, gekleed in linnen is een symbool van de Zoon van God , de Christus.

Donderdag 10-12-2009


Heer zal komen ... Of het enige volk van God ?



Joel 2:1-3,9-11
1 Blaas de bazuin in Sion , en klinkt een alarm op mijn heilige berg: Laten we alle inwoners van het land Voor de dag van Jehovah komt, want het is;
2 Dagen van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en dikke duisternis, als de dageraad uitgespreid was op de bergen: Een geweldige mensen en sterke , nooit had ooit dergelijke, wordt er niet meer na , zelfs naar de jaren van vele generaties .
3 Een brand verslindt voor henEn achter hen brandt een vlam : het land is als de tuin van Eden vóór hen en achter hen, een woeste wildernis , ja, en niets ontging hen.
9 Zij sprong op de stad , zij lopen op de muur , ze klimmen de huizen , treden zij in de vensters als een dief .
10 De aarde zal beven voor hen , wordt de hemel beven : de zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun glanzende:
11 en Jehovah zijn stem uitbrengen voor zijn leger: voor zijn kamp is zeer groot: Voor sterk dat zijn woorden ; Voor de dag van Jehovah is groot en heel ergEn wie kan zich dat?

Joel 3:1,2,18
1 Want zie, in die dagen , en in die tijd , toen ik in het lot van Juda en Jeruzalem terug.
2 Ik zal verzamelen alle volken, en zal hen afvoeren in het dal van Josafat , en zal daar pleiten met hen voor mijn volk en mijn erfdeel Israël, die zij hebben verspreid onder de heidenen, en scheidden mijn land ,
18 en gebeuren in die dag, dat de bergen zullen druipen zoete wijn, en de heuvels zullen stromen met melk , en alle beken van Juda zullen stromen met water , en een fontein zullen voortkomen uit het huis van, En wordt het water het dal van Sittim .

Zacharia 1:16,17
16 Daarom , zo zegt de Heer, Ik keerde terug naar Jeruzalem wedergekeerd met ontfermingen, Mijn huis is gebouwd in ervan, zegt de HERE der heerscharen , en een lijn worden uitgestrekt over Jeruzalem.
17 Cry wederom , zeggende: Zo zegt de HERE der heerscharen : Mijn steden zullen nog overloop met de welvaart , en de HEERE zal Sion nog troosten , en zal Jeruzalem nog verkiezen.

Zacharia 2:10,12
10 Zing en verheug u, gij dochter van Sion ; want zie, Ik kom, en Ik zal onder u wonen, zegt.
12 En de HEERE zal Juda erven zijn deel in het Heilige Land , en zal Jeruzalem nog verkiezen.

Zacharia 8:03
3 Alzo zegt de Heere , Ik keerde terug naar Zion en woon in het midden van Jeruzalem: En Jeruzalem wordt wel de stad van de waarheid , en de berg van de Here der heerscharen, de heilige berg.

Jesaja 30:25-27
25 En er zullen rivieren en waterputten op elke hoge berg en op elke hoge heuvel, de dag van de grote slachting, wanneer de torens vallen.
26 Bovendien is het licht van de maan zal zijn als het licht van de dag , en het licht van de zon zal zevenvoudig zijn, als het licht van zeven dagen, de dag dat de Heer binden wonden van zijn volk , en de slag van te genezen hun wonden .
27 Zie , De naam van de HEER komt van ver , met zijn brandende woedeEn in de dikke rook umiilanglang : Zijn lippen zijn vol gramschap, en zijn tong als een verterend vuur :

Jeremia 33:6,7
6 Zie , Ik zal hem de gezondheid en genezing, en ik zal ze genezen , en zal hen de overvloed van vrede en waarheid te onthullen.
7 En Ik zal de gevangenis van Juda oorzaak en de ballingschap van Israël , en Ik bouw ze , zoals voorheen.

Jesaja 25:9,12
9 En zal zeggen in die dag, Hier is onze God , wij wachtten op hem , en hij zal ons redden: Dit is de Heer, we hebben op hem gewacht , zullen we verheugen en verblijden in Zijn zaligheid .
12 en de hoge fort van uw muren zal hij omlaag te brengen , wordt vernietigd, en bracht op de grond , tot stof.

Jesaja 33:2,5
2 O Heer, wees mij genadig tot ons : we hebben op je gewacht: Wees hun arm elke morgen , onze zaligheid ook in tijden van nood.
5 De Heer heeft geopenbaard, want hij woont op hoge: Hij heeft Sion vervuld met recht en gerechtigheid .

Jesaja 08:17
17 en Ik zal wachten op de Heer , die zijn gezicht houdt van het huis van Jakob, En ik kijk voor hem.

--------------

2 Peter 3:7,10,12
Maar 7 de hemelen en de aarde door hetzelfde woord zijn opgeslagen voor brand, die voorbehouden de dag van het oordelen en vernietiging van goddeloze mensen .
10 Maar de dag van de Heer als een dief, tot in de hemel op die dag zullen verdwijnen met een groot lawaai, en de dingen in de hemelen zullen worden opgelost met vurige warmte, de aarde en de werken op de grond werden verbrand .
12 en ernstig verlangend de komst van de dag van God , waarvoor De vlam elementen zijn opgelost , en de dingen in de hemelen zullen smelten bij extreme warmte?

2 Thessalonicenzen 1:07
7 En u, die last rest met ons te geven sa toen de Heere Jezus uit de hemel met de engelen zijn macht in vlammend vuur,

Psalm 50:3
3 Onze God zal komen en stil te; een brand verslindende hem voor, En zal zeer grote storm om hem heen.

--------------

Openbaringen 22:12
12 Zie , Ik kom spoedigEn Mijn loon is met Mij - shovel, Zodat een ieder vergelden naar zijn daden.
13 Ik ben de Alfa en de Omega, en de eerste en de laatste , het begin en het einde.
16 Mijn Jezus heb mijn engel gezonden om betuige u deze dingen in de kerken . Ik ben de wortel en de nakomelingen van David, de stralende morgenster .

Jesaja 40:10
10 Zie , De Here God zal komen met een sterke, En zijn arm zal regel voor hem: Zie, Zijn loon is met hem, En zijn vergelding voor hem.

--------------

1 Tessalonicenzen 3:13
13 Ter versterking van haar je hart, volmaakt in heiligheid voor onze God en Vader , de komst van onze Here Jezus met al zijn heiligen.

Zacharia 14:1-9
1 Hier De dag van de Heer komtDat je verwend wordt verdeeld onder jullie.
2 Voor Ik zal alle volken verzamelen tegen Jeruzalem ten strijde, en de stad zal worden genomen , en de huizen geplunderd , en de vrouwen aanranden , en de helft van de stad zal uitgaan in gevangenschap , en de rest van het volk zal niet afwijken van de stad.
3 Ga dan naar de Heer , en de strijd tegen die volken, zoals toen hij vocht in de dag van de strijd .
4 en Zijn voeten zal staan in die dag op de Olijfberg, Dus voordat Jeruzalem op het oosten, en de Olijfberg zal worden verdeeld in het midden daarvan naar het oosten en het westen .
5 En gij zult vlieden naar de vallei van mijn bergen , want het dal van de bergen te komen tot Azel : ja, gij zult vlieden , gelijk gij gevlucht van de aardbeving in de dagen van Uzzia, den koning Juda, en de Heer, mijn God zal komenEn al de heiligen met hem.
6 en gebeuren in die dag, doen Wie geen licht, en de heldere trekken.

7 Maar een dag bekend zijn bij de Heer, geen dag , noch nacht: maar het wordt 's nachts schijnen.
8 en gebeuren in die dag, dat levende wateren zal uitgaan van Jeruzalem , waarvan de helft naar het oosten zee, en de helft van hen naar de zee: in de zomer en winter gebeurt.
9 en de Here zal koning worden over de gehele aarde: de dag waarop de Heer zal een, en zijn naam een.

--------------

Op basis van de bovenstaande verzen , Jezus God is. Kan niet in tegenspraak met het geschreven door de profeten en apostelen, want ze spreken de waarheid van God.

Jesaja 31:4
4 Want zo zegt de Heer tot mij , Net als de leeuw en de jonge leeuw brullend op zijn prooi , toen een menigte van herders weer genoemd wordt tegen hem , dat hij niet bang was van hun stem , noch vernederen zichzelf omdat het geluid van hen: dus Ten minste de Here der heerscharen op de berg Sion, en de heuvel om het te bestrijden .

Exodus 13:19
19 En Mozes nam de beenderen van Jozef , omdat hij ipinanumpang stevig aan de kinderen van Israël, zeggende : Waarlijk, God zal u bezoeken, zal En breng mijn beenderen van hier met jou .

bezoek

Donderdag 19/11/2009


Seven Seals, Seven Brand

Donderdag 2009-10-22


Dag van de


Afbeelding uit : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* De duur op hetzelfde moment (de plaats verbonden is coördinator van de bijbel verzen die zeggen dat ze hebben dezelfde beschrijving en er zijn ook aangesloten in hetzelfde hoofdstuk )

* eeuwig verbond

Ezechiël 37:25,26
25 En zij zullen wonen in het land, dat gaf ik aan mijn knecht Jakob , waarin uw vaders , en zij zullen daarin wonen , zij en hun kinderen , en kinderen van hun kinderen , voor altijd : en Mijn knecht David zal hun prins voor altijd. 26 Bovendien , Ik zal een verbond des vredes met hen , als een eeuwig verbond met hen ; en zal ik ze plaatsen en vermenigvuldigen, en zal mijn heiligdom voor eeuwig te midden van hen.

* David Susuguing

Ezechiël 37:24
24 En mijn knecht David zal koning te worden, en ze hebben allemaal een herder zij ook een wandeling in mijn beslissingen , en observeer mijn inzettingen en doen.

Jeremia 30:9
9 Maar zij zullen dienen de Heer, hun God, en David hun koning , die ik zal hen op te heffen.

* Dag van de Heer ( grote en verschrikkelijke )

Jeremia 30:7
7 Is ! voor die dag is geweldig, dat geen gelijk, is: zelfs de tijd van benauwdheid van Jakob , maar hij wordt .

Joel 2:10,11
10 De aarde zal beven voor hen , de hemel beven; De zon en de maan worden verduisterd , en de sterren trekken hun glanzende :
11 En de Here zal zijn stem uitbrengen voor zijn leger: voor zijn kamp is zeer groot : want hij is sterk, dat zijn woorden voor de dag van Jehovah is groot en zeer vreselijk ; en wie kan zich dat?

afbeelding uit : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* Dag van de toorn

Jesaja 13:10,13
10 Voor de sterren van de hemel en de attributen ervan mogen niet te geven hun licht : de zon zal verduisterd worden in zijn stijgende , en de maan zal haar licht niet toe leiden.
13 Daarom heb ik panginginigin de hemelen en de aarde wordt uit haar plaats te verwijderen in de toorn van de Here der heerscharen, En de dag van zijn brandende toorn ,

* Vernietiging

Haggai 2:21,22
21 Spreek tot Zerubbabel, de gouverneur van Juda , zeggende: Ik zal schudden van de hemelen en de aarde ; 22 En Ik zal de troon van het koninkrijk , en het omverwerpen Ik zal vernietigen de kracht van de koninkrijken van de naties ; en Ik zal de strijdwagens omver te werpen , en degenen die in hen , en de paarden en hun ruiters naar beneden komen, een ieder door het zwaard van zijn broer .

Afbeelding uit : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Jeremia 46:10
10 Voor de dag is de Heer, de Here der heerscharen , dag der wrake , om hem te wreken van zijn tegenstanders : en het zwaard zal verslinden en te verzadigen , en hun bloed : voor de Heer, de Heer der heirscharen heeft een offer in het noorden door de rivier de Eufraat.

Luke 21:22,25,26
22 Want Dit zijn de dagen der wraak, Dat vervulde al deze dingen zijn geschreven.
25 En Er zullen tekenen zijn aan zon en maan en de sterren ; en op de aarde benauwdheid van het land, matitilihan voor het geluid van de zee en deining ;
26 Mannen voor angst, en te wachten op dingen die gaan komen op de wereld ; mangangatal voor de bevoegdheden van de hemel.

* Schrijf je in de hemel (donker van de zon , maan en sterren )

Openbaring 6:12,13
12 En ik zag, toen hij het zesde zegel geopend had, en was er een grote aardbeving ; en de zon werd zwart zoals u hebt een ruwe donker haar , en de gehele maan werd als bloed;
13 En de sterren van de hemel viel op de grond , als een vijgenboom vruchten isinasambulat haar kleine jonge vrucht bij het slaan van een sterke wind.

* Yayanigin of schud de hemelen en de aarde


Jesaja 13:10,13
10 Voor de sterren van de hemel en de attributen ervan mogen niet te geven hun licht : de zon zal verduisterd worden in zijn stijgende , en de maan zal haar licht niet tot gevolg hebben .
13 Daarom Ik panginginigin de hemelen en de aarde yayanigin van waar de toorn van de HERE der heerscharen , en de dag van zijn brandende toorn ,

* verbergen in grotten en rock het Volk

Jesaja 02:19
19 En mensen gaan in de grotten van de rotsen en grotten van de aarde, Uit vrees van de Heer, en de luister van zijn majesteit , Toen hij opstond om de aarde te schudden.

Wanneer mensen beginnen te zeggen tot de bergen en rotsen " overdonderen ons?

Lukas 23:29,30
29 Want zie, de dagen komen , zeggen zij: "Zalig zijn de kale en de buiken die nooit nangagdalang -man , en de borsten die nooit nangagpapasuso .
30 Dan zal dat zeggen dat ze in de bergen : Valt op ons , en tot de heuvelen : Bedekt ons .

Magpapatabon antwoord als mensen zeggen dat de tijd die mensen (met name de vrouwen) die zegende de kale en de buiken die nooit nagdalantao ...

Waarom vrouwen zeggen Zalig zijn de kale en de buiken die nooit nagdalantao ...???

Aangezien er zal grote nood zijn op de aarde en toorn over deze stad.

Lukas 23:23
23 Wee de nagdadalangtao en verpleging in die dagen! want er zal grote nood zijn op de aarde , en de woede in dit land .

Waarom hebben de nood op de aarde ?

Omdat Jeruzalem te belegeren en vernietigd.

Lukas 21:20,21
Maar 20 toen je zag legers naar Jeruzalem , zo weet alsdan , dat haar verwoesting nabij was .
21 Alsdan die in Judea zijn vluchten naar de bergen , en in de stad kwam te voorschijn, en in het veld moeten niet in de stad. 22 Want deze zijn dagen der wraak , dat al deze dingen vervuld zijn geschreven.

Wat voor soort van vernietiging zal gebeuren wanneer het leger belegerde Jeruzalem ?

Lukas 19:43,44
Voor 43 kom tot u de dag heeft u babakuran muur van de vijand en belegert u, gigipitin en naar rechts , 44 en ilulugso naar de aarde , en uw kinderen in u, en niet verlaten in u een steen op steen ; want gij hebt niet bekend is de tijd uwer bezoeking .

Bouwen in Jeruzalem, waarin werd bepaald dat geen enkele steen gelaten worden op zowel rock!

Lucas 21:5,6
5 En als Sommige sprak over de tempel, hoe mooi het pinalamutihan stenen en geschenken, zei hij ,
6 Wat deze dingen, die gij ziet, zal de dag komen , geen links een steen op steen , niet afgebroken .


De dag van de Heer is een dag van duisternis !

Amos 5:18,20
18 Wee u, die nangagnanasa dag van de Heer! Waarom je de wens van de dag van de Heer? duisternis, niet de duidelijkheid .
20 Niet een dag van duisternis en geen licht ? zeer donker , en geen helderheid?

Joel 2:02
2 Dagen van duisternis en somberheid , dag van wolken en dikke duisternis, als de dageraad uitgespreid was op de bergen ; een groot volk en sterk; was nooit dergelijke, wordt er niet meer na die, naar de jaren van vele generaties .

Afbeelding uit : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Mattheüs 24:21
21 Want dan zal grote verdrukking wezen, hoedanige niet is sinds het begin van de wereld tot nu toe , noch ooit ooit gebeuren .

Geen enkele vraag als de dag van . De vraag is wanneer je terug ? Ben je klaar?

Zaterdag 17-10-2009


Zilver Goud

 

Sefanja 1:2,3,18
2 Ik zal volkomen verbruiken alle dingen op aarde , zegt .
3 Ik zal mens en dier te consumeren , ik zal verbruiken de vogels van de hemel, en de vis van de zee, en struikelend met de goddelozen; en ik sneed de man op de aarde, zegt de Heer.
Zelfs 18 hun zilver, noch hun goud zal niet kunnen leveren hen de dag van de toorn van de Heer ; maar het hele land zal worden verslonden door het vuur van zijn jaloezie : want hij volbrengen, ja, een eind , al die wonen in het land .

De vernietiging van alle dingen onder de aarde zal worden in de grote dag van Jehovah . Zegt in vers 3 van deze strafbare feiten omvatten . Het goud en zilver is het struikelblok . Ze zijn idolen .

Ezechiël 07:19
19 Ze wierpen hun zilver in de straten , en hun goud zal als een onreine ; hun zilver en hun goud zal hen niet leveren op de dag van de toorn van de Heer : zij niet voldoen aan hun zielen , noch vullen hun darmen ; werd een struikelblok voor hun slechtheid.

Ezechiël 14:3
3 Mensenkind , deze mannen ten laste van de hun idolen in hun hartEn Plaats de steen des aanstoots van hun ongerechtigheid vóór hun gezicht: Moeten ze vroeg aan mij?

Ezechiël 44:12
12 Voor ontvingen zij hen voor hun idolen, en was erover te struikelen voor het kwaad van het huis van Israël, Dus tilde ik mijn hand tegen hen , zegt de Here God, en zij dragen hun ongerechtigheden .

Jesaja 31:4,7
4 Want zo zegt de Heer tot mij , Net als de leeuw en de jonge leeuw brullend op zijn prooi , toen een menigte van herders weer genoemd wordt tegen hem , dat hij niet bang was van hun stem , noch vernederen zichzelf omdat het geluid van hen: zo zal de HERE der heerscharen in de bergen van Sion , en de heuvel om het te bestrijden .
7 Voor die dag een iegelijk zal weggeworpen zijn idolen van zilver en van goud zijn idolen, Gemaakt door uw eigen handen, voor u zich schuldig hebben gemaakt ,

Zegt in vers 4 van Jesaja 31 is ten minste de Here der heerscharen, en in die dag ( vers 7) werden uitgebracht door de mensen hun afgoden van goud en zilver aan onze passage kababasa wedstrijd gewoon nog niet.

Matthew 13:40,41,42,43
40 Met de samenvoeging van het onkruid en in het vuur verbrand , zo zal het het einde van de wereld.
41 Zoon des mensen zal zijn engelen erop uitsturen , en ze zullen uit zijn koninkrijk alle dingen die te beledigenEn hen die de ongerechtigheid doen ;
42 En zij zette ze op de kachel van het vuur : daar zal weening zijn en knersing der tanden.
43 Dan zullen de rechtvaardigen als de zon in het koninkrijk van hun Vader. Wie oren heeft , horen.

Wanneer u de juiste glans volgens Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 en Te dien tijde zal Michaël opstaan , de grote vorst die staat voor het welzijn van de kinderen van uw volk, En er zal een tijd van benauwdheid zijn, zoals nog nooit geweest is sinds er een natie was tot die tijd, en tegen die tijd zal uw volk zal worden afgeleverd, een iegelijk die wordt geschreven in het boek .
2 En velen van hen die slapen in het stof der aarde, zullen ontwaken , sommigen om eeuwig te leven , en sommige veracht en verafschuwd .
3 en verstandigen zullen stralen als de glans van het uitspansel , en die ze weer velen tot gerechtigheid als de sterren voor eeuwig.
4 Maar gij, Daniël, shut up de woorden , en verzegel het boek tot het einde: Velen zullen rennen heen en weer , en de kennis wordt verhoogd .

De rechtvaardigen blinken tijdens het einde en een weelderige problemen als die kennis. De eerste is onze lees 1:2,3,18 Sefanja Sefanja 1:15 lezen we .

Sefanja 1:15
15 Deze dag is een dag van toorn , dag van problemen en nood, dagen na het einde en vernietiging, dag van duisternis en donkerheid, een dag van wolken en donkerheid,

Bible'm net gesproken en hij zegt .

Jesaja 46:6,7
6 Zij gulle gouden uit de zak , en wegen zilver in de balans , ze nagsisiupa een goudsmid , en hij maakt goden waren ze naar beneden, ja, zij aanbidden.
7 Zij draagt hem op de schouder , waarbij hem en zet hem in zijn plaats , en hij staat , van zijn plaats zal hij niet verwijderen : ja, roept tot hem , maar hij gaf geen antwoord , noch te redden hem uit zijn problemen .

Psalm 115:4
4 Hun afgoden zijn zilver en goud , gemaakt door de handen van mannen.

Zaterdag 10/10/2009


Love Is The Same In Matteüs 24:2 en Mattheüs 24:15 - Grote Verdrukking ( Grote Verdrukking )


Afbeelding uit :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Wat betekent het feit dat zij zegt in Matteüs 24:2 werd geassocieerd of beide te zeggen in Mattheüs 24:15 ? Beter nog lezen we dezelfde paragraaf .

Mattheüs 24:2 Maar hij antwoordde en zeide tot hen: Ziet gij niet al deze dingen ? voorwaar, Ik zeg u , Er wordt links een steen op de andere steen, die niet afbreken

Mattheüs 24:15 Dus als je ziet de gruwel der verwoesting gesproken door de profeet Daniël in de heilige plaats ( de lezer ) te begrijpen .

Op het eerste gezicht , niet alleen merken dat de twee leden zijn verbonden . U betrekking hebben ? De weg naar meer zullen we rake leren in een ander document dat hetzelfde thema in kwestie. Vertrouwd lezing van de Bijbel, weten we dat de drie evangelie ( van Mattheus, Marcus en Lucas ) een soortgelijke verklaring gedaan of over de bediening van onze Heer . Dus we ook het boek van Lucas hier voor de antwoorden op onze vragen . Merk op dat Lucas heeft om respectievelijk geschreven. (Lucas 1:3) Laten wij lezen Lucas 21:20 :

Maar Lucas 21:20 toen je zag fort der heerscharen Jeruzalem te verdedigen , weet dan dat haar verwoesting nabij was .

U kunt ook de volgende verzen van Lucas 21:20 of zo worden gevolgd . We weten precies hetzelfde te vertellen Lucas 21:20 en Matteüs 24:15 en gevolgd op basis van de volgende paragrafen. Maar je beantwoord dezelfde vraag in Matteüs 24:2 en Mattheüs 24:15 ? We ontdekken wat voor soort "vernietiging" (Lucas 21:20) gebeurt wanneer Jeruzalem werd belegerd door het leger. We lezen in Lukas 19:43,44

Lucas 19:43,44 tot u komen voor de dag, je babakuran muur van je vijanden en belegeren u gigipitin aan de zijkant en 44 op de grond en ilulugso en uw kinderen in u en thee Zij laten geen steen op steen ; want gij hebt niet bekend is de tijd uwer bezoeking .

Is de vraag beantwoord in hetzelfde zeggen in Mattheüs 24:2 en Mattheüs 24:15 ? Heb je gemist. Aangezien Matteüs 24:15 is parallel aan Lucas 21:20 . Is de parallel in Lukas 21:20 Lukas 19:43,44 . Lucas 19:43,44 en is ook in Mattheüs 24:2 parallel . Dus parallel of compatibele Matthew 24:2 en Mattheüs 24:15

Maar wat definieert gebouw in Jeruzalem de " liet geen steen op steen " ?

De Tempel . (Matteüs 24:1,2 , Lucas 21:5,6 )

De tempel werd gebruikt door de vijanden van God dat ze mensen te misleiden met hun valse leringen . Tot nu toe nog steeds de oorzaak van de vijanden van God door de mensen die tempel.

Lukas 21:20 Lucas 19:43,44 Luke 21:6

Lukas 21:20
Maar 20 toen je zag legers Jeruzalem, weet dan dat haar verwoesting nabij was .

Lukas 19:43,44
43 Voor u de komende dagen , je babakuran muur van de vijand, en belegeren u, en gigipitin opzij
44 En ilulugso naar de aarde , en uw kinderen in u, en niet verlaten in u een steen op steen ; want gij hebt niet bekend is de tijd uwer bezoeking .

Lukas 21:6
6 Wat deze dingen, die gij ziet, zal de dag komen , geen links een steen op steen , niet naar beneden gegooid.

Grote Verdrukking ( Grote Verdrukking )

Optreden wanneer de Grote Verdrukking ?

Optreden tijdens deze gruwel der verwoesting gesproken over de profeet Daniël (Matth. 24:15)

Matteüs 24:15,21
15 Zo zie je de gruwel der verwoesting , gesproken door de profeet Daniël, Wie in de heilige plaats ( de lezer ) te begrijpen ,
21 Want alsdan zal grote verdrukking zijn, zoals het was niet sinds het begin van de wereld tot nu toe , noch ooit ooit gebeuren .

Als je leest Mattheus 24:15 tot 24:21 Matthew is opgemerkt dat niet kan scheiden tijdens het evenement de gruwel der verwoesting en grote verdrukking kwam , want toen de gruwel der verwoesting , in die tijd zal grote verdrukking zijn.

Als er predikers die leren dat de gruwel der verwoesting werd vervuld in 70 na Christus en de grote verdrukking of grote verdrukking is nog niet voldaan , denk niet dat prediker.

Iets vertelt ook dat de grote verdrukking heeft voorgedaan , dan is de tempel in Jeruzalem te vernietigen door de Romeinen en de grote verdrukking zei dat tijdens de 70 AD is nog niet de wereld en het zojuist gezegd was grote verdrukking van Israël voor de vernietiging van tempel. Maar waarom heet "grote" verdrukking zal gebeuren tijdens de gruwel der verwoesting ? En wat onderscheidt haar van ernstige hongersnood tijdens de Israëlieten Jacob reden dat ze naar Egypte gaat ? En wat onderscheidt haar van eerdere verovering van het land , zoals Babylon en Griekenland? U vraagt hen dat .

Maar we weten of ooit verteld in Matteüs 24:21 is een andere wereld of in Israël gebeurt.

Laten we verder lezen in Mattheüs 24:29

Mattheüs 24:29
29 Maar terstond na de verdrukking in die dagen zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven , en de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel ;

Het zegt dat na de verdrukking van die dagen zullen tekenen zijn in de zon , maan en sterren . Maar is de laatste grote verdrukking dat?

Matteüs 24:22
22 En wanneer de dagen niet verkort , geen vlees worden gered : maar omdat de keuze is paiikliin de dag.

Matteüs 24:29 gaan we terug
Mattheüs 24:29
29 Maar terstond na de verdrukking in die dagen zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven , en de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel ;

En lezen we Lukas 21:25

Lukas 21:25
25 En er zullen tekenen zijn in zon en maan en de sterren , en op aarde nood van het land , matitilihan voor het geluid van de zee en deining ;

Merk op dat het zegt in Lukas 21:25 is een teken dat de komende Mensenzoon (Lucas 21:27 ) en het is in Matteüs 24:29 pinamamalian om " te zeggen na de verdrukking ", maar verduidelijkt dat de verdrukking (Matteüs 24:29 ) is de schaarste in het land (Lucas 21:25) die grote verdrukking in Mattheüs 24:21 . Dus bedoel is niet alleen grote verdrukking van Israël , maar meer over de hele wereld .

Maar misschien zeggen ze dat de verdrukking van Matteüs 24:29 niet verwijst naar de grote verdrukking in Matteüs 24:21 . Kijk uit voor hen. Als je leest in het algemeen uit Matteüs 24:15 tot 24:29 Matthew is niet het in vers 29 pinatutukuyan over onderdrukking, maar de grote verdrukking in vers 21.

Ze bedriegen je, dus wees voorzichtig met hen. Zij kunnen lezen in Lukas 21:20-24 . We lezen om vertrouwd te raken met je mee.

20 Maar wanneer je legers naar Jeruzalem zag , weet dan, dat haar verwoesting nabij was .
21 Alsdan die in Judea zijn vluchten naar de bergen , en in de stad kwam te voorschijn, en in het veld moeten niet in de stad.
22 Want deze zijn dagen der wraak , dat al deze dingen vervuld zijn geschreven.
23 Wee de nagdadalangtao en verpleging in die dagen! want er zal grote nood zijn op de aarde , en de woede in dit land .
24 En zij zullen vallen door het zwaard , en wordt gevankelijk naar alle volken en Jeruzalem door de heidenen vertrapt , naar de tijden van de heidenen te vervullen.

Zeg deze tijd van de heidenen wordt gezegd in Mattheüs 24:15 en Daniel bepaald. Merk op dat verschillende gebeurtenissen in Mattheüs 24 en Lukas 21 .

Wat Daniel zegt over de tijden van de heidenen of de gruwel der verwoesting ?

Daniël 9:27 En hij het verbond met velen voor een week , en de helft van de week gaat hij draagt zorg voor het offer en de zelfgave te staken, en de vleugel van gruwelen zal komen een vernietigd, en tot het einde , en heeft gemorst pagkapasiya De vijandigheid vernietigd.

Daniël 11:31 En de groep zal staan op zijn kant, en zij zullen het heiligdom ontheiligen , zelfs de muren weg te nemen en de voortdurende brandoffer, en zij de gruwel , dat alles verklaart .

Daniel 12:11
11 En vanaf het moment dat de voortdurende brandoffer is weggehaald , en de gruwel , dat alles verklaart , zal een duizend tweehonderdnegentig dag .
12 Zalig is hij te wachten, en komt tot de duizend driehonderdvijfendertig dag .

Deze zijn bedoeld Daniel zegt in Mattheüs 24:15 . En het is ook de plek die voorspelling , zegt in Lucas 21:22

Lukas 21:22
22 Voor deze dag van wraak , voorkomen Al deze dingen zijn geschreven.

Niet alleen het boek van Daniel de dingen die gebeuren , maar ook van de profeten, die de dag van de wraak bepaalt.

Maar eigenlijk heb ik nog meer grote verdrukking zeggen ze tijdens de grote verdrukking om de tempel te vernietigen?

Merk op dat na de verdrukking (Matteüs 24:29 ) in die dagen waarin in grote verdrukking in Mattheüs 24:21 zal hebben borden in de zon , maan en sterren en in Matteüs 24:30 wordt gezien zeggen dat de Zoon van de mens.

Matteüs 24:30
30 En dan zal verschijnen het teken van de Zoon van de mens in de hemel: En dan zullen al de stammen van de aarde , en zij zullen de Zoon des mensen komen op de wolken des hemels, met grote macht en heerlijkheid .

Jezus duidelijk gezegd dat dat gebeurt of niet opnieuw gebeuren wanneer de grote verdrukking.

Mattheüs 24:21
21 Want wordt vervolgens grote verdrukking, en dat kwam er niet meer sinds het begin van de wereld tot nu toe , en noch ooit zal gebeuren.

Want als hij alleen aan ( zoals sommigen zeggen ) is de grote verdrukking bedoelde rechtvaardige zaak verwoesting van de tempel zoals Jezus niet kent , want hij vertelde hoe hij ooit was niet gebeuren als er geen tempel? En niet alleen over de mogelijke verwoesting van de tempel oorzaak van de grote verdrukking , nietwaar?

De grote verdrukking in Matteüs 24:21 is een teken van de komst van Jezus . Om verder te lezen Matteüs 24:30 was op dat moment ook de Zoon des mensen zien komen .

Daniel 12:11,12 zegt , zijn gelukkig met de 1335 dagen te nemen van de gruwel der verwoesting staan . 1335 dagen en 1335 jaar. Paiikliin de dag goed ? Mattheüs 24:21

Daniel 12:11,12
11 En vanaf het moment dat de voortdurende brandoffer is weggehaald , en de gruwel , dat alles verklaart , zal een duizend tweehonderdnegentig dag .
12 Zalig is hij te wachten, en komt tot de duizend driehonderdvijfendertig dag .


En kun je verwarring bij het lezen van de passage in Mattheüs 24:34 over ras katutuparan alles wat Jezus zei .

Mattheüs 24:34
34 Voorwaar , Ik zeg u , Deze generatie zal niet voorbijgaan, totdat al deze dingen .

Vergeet niet om "Al deze dingen " De komst van de Zoon van de mens. (Matteüs 24:30)

Zie ook opmerking over Openbaring 7:14. Mensen komen in grote problemen. De grote verdrukking in Openbaring 7:14 , hij zei ook grote verdrukking in Mattheüs 24:21 .

Openbaring 7:14
14 En ik sprak tot Hem: Heere , Gij weet het. En hij zeide tot mij: Deze werden verkregen in grote nood , en zij wiesen hun klederen , en wit in het bloed van het Lam .

Als bewijs dat de verklaring in 7:14 en in Matteüs 24:21 is identiek zullen we de lezing van de Openbaring te verhogen / Openbaring 6:12,13

Openbaringen 6:12,13
12 En ik zag, toen hij het zesde zegel geopend had, en er was een grote aardbeving en de zon werd zwart als een haren zak een donker, en de gehele maan werd als bloed ;
13 En de sterren van de hemel viel op de grond , zoals de vijgenboom vruchten haar kleine jonge vrucht isinasambulat bij het slaan van een sterke wind.

Merk op dat het zegt in Openbaring 6:12,13 is hetzelfde in Mattheüs 24:29 , Mattheüs 24:30 wordt gezegd te komen dat de Zoon van de mens , dus het zaad (Matteüs 24:34) daratnan de Zoon des mensen is Mensen magdaranas van de grote verdrukking of de grote verdrukking.

En napagtugma stemmen we 6 merken (tekenen van de hemel in Matteüs 24:29 ) en de zesde trompet (9 / 11 tragedie dat de vervulling van Matteüs 24:2,15 ) in het boek Openbaring . Dus kunnen we de juiste conclusie ( in de profetie vervuld ) , dat de engel (tussen de 6e en 7e zegel) en de machtige engel (tussen de 6e en 7e trompet) in het boek Openbaring is het Zoon van de mens.

Wat is het equivalent van vier engelen in Openbaring 7:1 ?

Openbaringen 07:01
1 En na deze zag ik vier engelen staan op de vier hoeken van de aarde, die compenseert de vier winden der aarde , opdat de wind blaast de aarde of de zee , noch over enige boom .

De tegenwaarde is in Matteüs 24:31

Mattheüs 24:31
31 En hij zal zijn engelen uitzenden met een grote bazuin , en zij zullen Zijn uitverkorenen bijeenvergaderen uit de vier windstreken, van het ene uiteinde van de hemel naar de andere.

En zie , dat de uitverkorenen uit alle stammen over de hele wereld samen.

7:9,14 verklaring
9 Na dezen zag ik , en ziet, een grote schare, die niemand ontelbare , uit elke natie en alle stammen en volken en talen, staande voor de troon en voor het Lam , gekleed in witte gewaden , en palmen in hun handen ;
14 En ik sprak tot Hem: Heere , Gij weet het. En hij zeide tot mij: Deze werden verkregen in grote verdrukkingEn zij wiesen hun klederen , en wit in het bloed van het Lam .

De grote verdrukking in Openbaring 7:14 bedoelde is ook grote verdrukking in Mattheüs 24:21

Mattheüs 24:21
21 Want dan Er zal grote verdrukking worden, en dat kwam er niet meer sinds het begin van de wereld tot nu toe , noch ooit ooit gebeuren .

En voor die staten die uitgevoerd in Matteüs 24:15 , maar niet noodzakelijkerwijs droeg de last van de grote verdrukking lezen we in Marcus 13:19,24

Mark 13:19,24
19 Voor de dag zal spijten, hoedanige niet is sinds het begin van de schepping schiep God tot nu toe , noch ooit ooit gebeuren .
24 Maar in die dagen, Na dat de verdrukking , zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven ,

Neem wat je ziet in "die dagen "de grote verdrukking (Matt. 24:21) Mark 13:19 is hier problemen.

Wat gebeurt er vóór de grote verdrukking voordat verduisterde de zon, de maan en de sterren ?

Mark 13:14,19,24,25,26
Maar 14 je ziet de gruwel der verwoesting, daar stond hij moet gij niet gebracht ( de lezer ) te begrijpen , dan vluchten naar de bergen in Judea zijn ;
19 Voor die dagen zullen verdrukking, hoedanige niet is sinds het begin van de schepping schiep God tot nu toe , en noch is nimmer.
24 Maar in die dagen, Na dat de verdrukking, Is verduisterde de zon en de maan zal haar schijnsel niet geven ,  
25 En de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel.
26 En dan zien zij de Zoon des mensen zien komen in de wolken met grote macht en heerlijkheid.
 
Plaats bleek grote verdrukking dan zien den gruwel der verwoesting , dat zegt de volgende paragraaf na de verdrukking van die dagen zal de zon verduisterd worden , maan en sterren. In " die dagen " zal komen dat de Zoon van de mens. Zeg in vers 26 "en" en toen hij zei : "en" betekent dat het behoort tot haar zeggen .

Onthoud altijd Jezus zei niet tot een generatie voorbij zal alle zei Jezus. Het duister van de zon, maan en sterren en een grote verdrukking en de komst van de Zoon des mensen zal optreden in een enkele generatie .

Mark 13:30
30 Voorwaar, Ik zeg u , Deze generatie zal niet voorbijgaan, totdat al deze dingen .

beproevingen

Wederkomst van de Heer


Hebben mij gevraagd via e-mail over de komst van de Zoon des mensen . Hij vroeg : Wat betekent het woord " op tijd " in Lucas 21:27 ?

Hij gebruikte versie is Groot Nieuws Bijbel en dus geschreven: Toen De Zoon des mensen zien komen in een wolk zullen ze zien, met grote macht en heerlijkheid. Luacs 21:27 Groot Nieuws Bijbel

De "tijd" verwijst naar het duister van de zon en de maan en de sterren te vernietigen de eerste paragraaf in Lukas 21:26 . We lezen dezelfde verklaring van de Heer in Matteüs 24:30 .

Matteüs 24:30 ( Groot Nieuws Bijbel )
30 Dan zal verschijnen in de hemel het teken van de Zoon van de Mens en mananangis alle landen. Zij zien de Zoon van de mens in de wolken , komen met grote macht en heerlijkheid . Matteüs 24:30 Groot Nieuws Bijbel

Welke definitie van het woord "dan" ? Het was toen dat verduisterde de zon en de maan en de ster te vernietigen . Matteüs 24:29 lezen we dat paragraaf sinunudang .

Mattheüs 24:29 Na dat de verdrukking, verduisterde de zon en de maan schijnen, uit de hemel vallen de sterren , en de macht te schudden in het universum. Groot Nieuws Bijbel

Dus de betekenis van het begrip " in-time " in Lucas 21:27 heeft "na" (Matteüs 24:30) aan de zon en de maan en vernietig de sterren aan de hemel donkerder .

Wat is de betekenis van het woord " na die verdrukking voor "de zon en de maan en vernietig de sterren aan de hemel verduisterd ? Mattheüs 24:29

We lezen eerst een soortgelijke verklaring van de Heer in Markus 13:24 naar versie Bijbel.

Mark 13:24
24 Maar in die dagen, na verdrukking , De zon zal verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven ,
25 En de sterren zullen van den hemel vallen , en worden de bevoegdheden van de hemel.

We lezen ook in verschillende versies in het Engels.
Mark 13:24
New International Version (© 1984)
"Maar in die dagen, Naar aanleiding van die gouden , " " de zon zal verduisterd worden , en de maan zal haar schijnsel niet geven ;
Nieuwe Living Translation ( © 2007)
" Op dat moment , na de angst van die dagen , de zon zal verduisterd worden , zal de maan geeft geen licht ,

Engels Standard Version (© 2001)
Maar in die dagen, Na dat de verdrukking , zal de zon verduisterd worden , en de maan zal haar schijnsel niet geven ,

New American Standard Bible (© 1995)
"Maar in die dagen, Na dat de verdrukking , de zon en verduisterde de Will Be zal niet ingaan Moon Light ,

International Standard Version (© 2008)
"Maar na het lijden van die dagen, 'De zon zal verduisterd worden , de maan zal haar schijnsel niet geven ,

Gods Woord ® Translation ( © 1995)
"Nu, na de ellende van die dagen , de zon zal weer donker is, wordt de maan geen licht geven ,

King James Bijbel
Maar in die dagen , na die verdrukking , zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven ,

Amerikaanse King James Version
Maar in die dagen , na die verdrukking , zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven ,

American Standard Version
Maar in die dagen , na die verdrukking , zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven ,

Bijbel in Basic Go
Maar in die dagenNa die tijd van problemen , zal de zon donker worden gemaakt en de maan zal haar schijnsel niet geven ,

Douay -Rheims bijbel
Maar in die dagen , na die verdrukking , zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven .

Darby Bijbel Vertaling
Maar in die dagen , na dat gouden , zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven ;

Herziene versie Engels
Maar in die dagen , na die verdrukking , zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven ,

Bijbel Vertaling Webster's
Maar in die dagen , na die verdrukking , zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven ,

Weymouth Nieuwe Testament
"Toen, Maar na dat gouden , zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar licht niet vergoten ;

World Go Bible
Maar in die dagen , na die verdrukking, zal de zon verduisterd worden , de maan zal haar schijnsel niet geven ,

Letterlijke vertaling Young's
'Maar in die dagen, na die verdrukking , zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar schijnsel niet geven ,
Falange zeggen woorden "na dat de verdrukking "in Mattheüs 24:29 van de Groot Nieuws Bijbel vertaling is " die dagen "(Marcus 13:24 ), maar die ook definieert de term " in die dagen ? Als u het lezen van Marcus 13:24 , de vermeende " verdrukking " (in die dagen) is in de verdrukking sinds het begin van de schepping in vers 19 van Mark 13 en we lezen bijbelvertaling .

Mark 13:19
19 Voor die dagen zullen verdrukking, zoals het was niet sinds het begin van de schepping schiep God tot nu toe , noch ooit ooit gebeuren .
Mark 13:19
New American Standard Bible (© 1995)
"Voor die dagen zal een tijd van verdrukking worden zoals het heeft niet meer voorgekomen sinds de ging terug van de schepping die God geschapen heeft Nou , nu, en zal nooit.
King James Bijbel
Want in die dagen zullen verdrukking, en dat kwam niet uit het ging terug van de schepping die God geschapen heeft tot dit moment , noch zullen worden .

Amerikaanse King James Version
Want in die dagen zullen verdrukking, en dat kwam niet uit het ging terug van de schepping die God geschapen heeft om deze tijd , noch zullen worden .

American Standard Version
Voor die dagen zullen verdrukking, zoals er heeft niet de wil van het ging terug van de schepping die God geschapen heeft Nou , nu, en nooit worden .

Douay -Rheims bijbel
Want in die dagen zullen zulke beproevingen, Zoals waren niet van de ging terug van de schepping die God geschapen heeft Nou , nu, noch zullen worden .

Darby Bijbel Vertaling
Voor die dagen zullen gouden zoals er niet geweest als sinds ik ging terug de oprichting van die God geschapen heeft , Nou , nu, en nooit worden ;

Herziene versie Engels
Voor die dagen zullen verdrukking, zoals er heeft niet de wil van het ging terug van de schepping die God geschapen heeft Nou , nu, en nooit worden .

Bijbel Vertaling Webster's
Want in die dagen zullen lijden, zoals het heeft niet is geweest van het ging terug van de schepping die God geschapen heeft om deze tijd , noch zullen worden .

World Go Bible
Want in die dagen zullen er onderdrukking, zoals er niet heeft , zoals uit geweest ging terug van de schepping die God geschapen heeft Nou , nu, en nooit zal worden .

Letterlijke vertaling Young's
Voor die dagen wordt verdrukking , zoals het heeft niet is geweest van het ging terug van de schepping die God geschapen heeft, tot nu toe , en hebben niet ;
Wat gebeurt er " in die dagen "van de onderdrukking en de oorzaak van arme mensen ? We maken de lezing in Markus 13:14-18

Mark 13:14-18 bijbel
Maar 14 je ziet de gruwel der verwoesting , daar stond hij moet gij niet gebracht ( de lezer ) te begrijpen , dan vluchten naar de bergen in Judea zijn ;
15 En het dak niet naar beneden komen, door opdracht , om niets te nemen in zijn huis ;
16 En in het gebied weer terug naar zijn kleren te nemen.
17 Maar wee nangagpapasuso nangagdadalangtao en in die dagen!
18 En bidt, dat niet voorkomen in de winter.

Vanwege de gruwel der verwoesting schop zo zullen de mensen arm zijn. Als dan ook de term " op tijd " in Lucas 21:27 van de Groot Nieuws Bijbel vertaling na de donkere dagen en vernietig de maan en de sterren , tijdens de verdrukking na de gruwel der verwoesting .

Deze vraag van mij die e-mail wordt beantwoord , volgens hem , een prediker op de radio. Het antwoord tegen hem wordt gezegd in Mattheüs 25:32 van de Groot Nieuws Bijbel .

Mattheüs 25:32 ( Groot Nieuws Bijbel )
32 Toen, Matitipon hem vóór alles . Ze pagbubukud hem afzonderlijk van elkaar , net als een herder van de schapen en geiten.

De term " op tijd " in Lukas 21:27 , volgens de prediker, volgens de e-mail vraagt , is hetzelfde als in Matteüs 25:32 . Het zal dicht bij de realiteit liggen. Aangezien de term "in de tijd " in Lucas 21:27 verwijst naar de donkere na de zon en de maan en de sterren te vernietigen , terwijl de term "in de tijd "in Mattheüs 25:32 verwijst naar de klaagzang van de Zoon des mensen Matteüs 25:31 dat onze kababasa paragraaf gewoon nog niet.

Mattheüs 25:31 ( Groot Nieuws Bijbel )
31 De Zoon des mensen komt als koning , met alle engelen , en zijn elegante luluklok troon.

Liggen dicht bij de werkelijkheid voor dit gebeuren op hetzelfde moment , zoals een leugen Satan! En als u e-mail , radio predikant zei dat onbekende tijd en datum van aankomst van de Zoon van de mens zoals geschreven staat in Mattheus 24:36 . Ik ben het eens , ze echt niet te weten wanneer de vervulling van de gruwel der verwoesting , dat de komst van de Zoon des mensen merk.

Veel eigenlijk pansirang grasveld. In een veld , terwijl nog niet nabubunga , onkruid te verwijderen in gewassen . Maar toen verwaarloosde nagkauhay is nog maar het onkruid tot de oogst niet schuurtje rijstkorrels . En de oogst , is het gras gepaard nagagapas , sneed het graan stro kinakapitang . Inclusief het gras stro te verbranden in het vuur.

Wie bepaalt alias Jesaja 9:6,7 Emmanuel ?

Laat ons weten wie Emmanuel is . Herinneren vet brieven .

Jesaja 9:6,7
6 Want een Kind is ons geboren , tot een Zoon is ons gegeven aan mannen , en de heerschappij rust op zijn schouder, en zijn naam wordt genoemd : Wonderbare Raadsman, Sterke God, Eeuwige Vader , de Prins van vrede.
7 De groei van zijn regering en vrede zal geen einde zijn, op de troon van David, en zijn koninkrijk, om vast te stellen , en om recht en gerechtigheid te handhaven van nu tot eeuwig. Deze inspanning die de Here der heerscharen .

Afbeelding uit : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremia 33:15,16
15 Op die dag , en op dat moment , ik pasusuplingin David een tak van de gerechtigheid; en hij voert recht en gerechtigheid het land.
16 In die dagen zal Juda behouden worden, en Jeruzalem zal veilig kunnen wonen : en deze naam wordt genoemd : De Heer, onze gerechtigheid.

Opmerking: slechts een pasusuplingin Branch.

Jeremia 23:5,6
5 Zie, de dagen komen , spreekt de Heere , Ik zal aan David een rechtvaardige Spruit en Hij zal regeren als koning en gaan verstandig en voert recht en gerechtigheid in het land.
6 In zijn dagen zal Juda behouden wordenEn Israël zal veilig kunnen wonen : en zijn naam wordt genoemd , de Here onze gerechtigheid.

Let op : slechts verhogen tot David een rechtvaardige Spruit . Als pasusuplingin of verhoging een rechtvaardige Spruit ?

Jeremia 30:7,8,9,21
7 Is ! voor die dag is geweldig, dat geen gelijk, is: Hij Tijdens de moeite van Jakob;maar hij wordt .
8 En in die dagen , zegt de HERE der heerscharen, dat ik zal zijn juk van u breken, barsten en zal uw obligaties en dat hij niet meer vreemdelingen dienen;
9 Maar zij zullen dienen de Heer, hun God, en David hun koning , die ik zal hen op te heffen .
21 En Hun prins is een van hen, en hun gouverneur moet uitgaan van het midden van hen ; en Ik zal hem , en hij zal tot mij aanpak: voor degenen die durven aan mij aanpak? zegt .

Boodschapper van God die in grote problemen komen gedurende de dag dat niemand is het leuk?

Daniël 12:1,2
1 en Te dien tijde zal Michaël opstaan , de grote vorst die staan voor het welzijn van de kinderen van uw volk , en er zal een tijd van grote benauwdheid zijn, dat nog nooit was want er was een land tot die tijd , en in die tijd zal uw volk zal zalig worden , een ieder die worden geschreven in het boek .
2 En velen van hen die slapen in het stof der aarde, zullen ontwaken , sommigen om eeuwig te leven , en sommige veracht en verafschuwd .

Daniel 10:21
21 Maar Ik zeg u de waarheid geschreven in de Schrift, en zonder enige hulp van mij tegen hen , maar Michael je prins .

Jesaja 4:2,3
2 In die dag zal mooi zijn en glorieuze de tak van de Heer, en de vrucht van de aarde zal uitstekend en bevallige voor hen die ontsnapt van Israël.
3 -pas, die nog in Sion , en hij bleef in Jeruzalem, heilig genaamd , zelfs elke schriftelijke onder de levenden in Jeruzalem:

Nooit eerder is de grote verdrukking of moeite dus Jezus is niet Michael . We lezen Jezus zei .

Mattheüs 24:21
21 Want alsdan zal grote verdrukking zijn, dat als was het niet sinds het begin van de wereld tot nu toe , en nooit gebeuren.

Jeremia 30:7 ( iets dergelijks ), Daniel 12:01 ( nooit ) en Mattheüs 24:21 (niet gebeurd vanaf het begin )

De grote verdrukking is niet ongewoon dus nooit gezegd vanaf het begin van de wereld. Zelfde 12:01 in Daniël , de moeite die nog nooit gebeurd .

Daniël 12:01 zegt dat Michael zal "Stand Up" is gelijk aan de verhoging , dat wil zeggen , heeft hij niet bij haar voorspelling , zoals Jezus zei " zich heeft voorgedaan " Dus Michael is Jezus niet.

Vergeet niet zeggende tot Jeremia tijdens 30:7-9,21 verhogen problemen David ( Miguel ), dus het zegt in Daniël 12:01 dat Michael was de erectie van de wederopstanding van David in tijden van nood.

Als de jonge man was Jesaja 9:6,7 Michael en Michael niet Jezus, wie is Jezus ?

Ezechiël 34:11-13
11 Voor Zo zegt de Here God ; Zie, ik , zelfs ik , zoek voor mijn schapen, en zal trachten hen.
12 Zoals een herder zijn kudde schapen op de dag dat hij onder zijn verstrooide schapen , dus zoek ik mijn schapen , en hen overal waar ze verstrooid zijn, in het bewolkte en donkere dag.
13 En Ik zal hen brengen naar de mensen , en het verzamelen van hen uit het land , en breng ze naar hun eigen land , maar voedt hen op de bergen van Israël, door de waterlopen , en in alle bewoonde plaatsen van het land.


Jezus is de Here God . Hij is de Vader. Bewezen !

Opstanding

Alles wat we zijn aasam de opstanding. Wie kent niet de bedoeling om hem weer te verhogen ? Maar wie is de eerste opstanding ? En wat voor soort opstanding tot de komst van de Zoon van God te genieten?

We lezen een aantal uitspraken over de opstanding in 1 Tessalonicenzen 4:14-17

1 Tessalonicenzen 4:14-17
14 Want indien wij magsisisampalatayang dat Jezus stierf en stond weer op , dus ook ontslapen zijn in Jezus God zal brengen met hem.
15 Want dit zeggen wij u door het woord van de Heer , dat wij, die levend overblijven zullen tot de komst van de Heer We kunnen niet voorkomen dat ze die in slaap gevallen .
16 Want de Heer zelf uit de hemel neerdalen met een geroep, met de stem van de aartsengel en met de bazuin van God en De doden in Christus zullen eerst weer stijgen.
17 Daarna wij , die levend blijven , die worden gevangen , samen met hen in de wolken , de Here tegemoet in de lucht en zo de Heer altijd bij ons.

De opstanding is er geestelijke of litiral ? Maar eerst gaan we kijken of de aartsengel zoals het komt en wie hij was. Iets zegt niet komen aartsengel zegt dit , maar gewoon hoor hem roepen uit de hemel . Hebben ze gelijk? We lezen in Daniël 12:1,2

Daniël 12:1,2
1 En in die tijd zal Michaël opstaan de grote vorst die staat voor het welzijn van de kinderen van uw volk en er zal een tijd van problemen als nooit was want er was een natie tot die tijd , en in die tijd wordt opgeslagen uw mensen, een iegelijk die wordt geschreven in het boek .
2 en velen van hen die slapen in het stof der aarde, zullen ontwaken , sommigen om eeuwig leven en sommige veracht en verafschuwd .

Aartsengel Michael komt . Kan de aartsengel niet gescheiden in 1 Tessalonicenzen 4:16 en Daniël 12:1,2 omdat alleen optreden tweemaal de dood als de Bijbel zegt opnieuw te activeren. Openbaring 20:5

Spirituele of wederopstanding litiral of het resultaat komst van Miguel en die - die voor het eerst opgeworpen ?

Het antwoord is espritual de opstanding. En de eerste orde het volk Israël. Het bewijs dat we hebben gelezen in Rome 11:7-8,15

Rome 11:7-8,12,15
7 Wat is de zoektocht naar Israël, die hij niet had behaald, maar het kinamtam van benoeming en anderen hebben gemaakt :
8 Volgens de schriftelijke , God gaf hen de geest van de slaap , de ogen niet gezien en oren niet horen tot vandaag.
12 Nu , als ze dalen, omdat de rijkdom van de wereld, en de verliezen die zij de rijkdom der heidenen , hoeveel te meer hun volheid ?
15 Want indien pagkakatakuwil van hen is de combinatie van de wereld, Wat zo ze te aanvaarden , maar het leven uit de dood.

Zeg in paragraaf 8 dat gaf hen een geest van slaap , dat wil zeggen totdat ze zien en horen de waarheid te zullen blijven slapen of dood. En de re -aanvaarding van hen ( V15 ) is gelijk aan het geven van de doden tot leven .

Daarom worden de eerste grote vruchten worden opgeworpen of het volk Israël.

Openbaringen 7:4-8
4 En ik hoorde het getal van verzegelde , die honderdvierenveertigduizend verzegelde, van elke stam van de kinderen van Israël :
5 van de stam van Juda waren twaalf duizend verzegeld , de stam van Ruben twaalfduizend , de stam van Gad twaalfduizend ;
6 Van de stam Aser twaalfduizend , de stam van Naftali twaalfduizend , de stam van Manasse twaalfduizend ;
7 uit de stam Simeon twaalfduizend , de stam van Levi twaalfduizend , de stam van Issaschar twaalfduizend ;
8 van de stam Zebulon twaalfduizend , de stam van Jozef twaalfduizend , de stam van Benjamin waren twaalf duizend verzegeld .

Openbaringen 14:1-5
1 En ik zag, en zie, het Lam stond op de berg Sion , en met hem honderd en vierenveertigduizend met zijn naam en de naam van zijn Vader op hun voorhoofd geschreven .
2 En ik hoorde een stem uit de hemel , als de stem van vele wateren , en als de stem van de groten donderslag en de stem die ik hoorde, was als de harpist spelend op hun harpen :
3 En zij die lijken nangagaawitan Een nieuw lied voor de troon , en voor de vier levende wezens en de oudsten : en niemand kon het lied leren, maar de honderd en vierenveertigduizend , zelfs degenen die grond gekocht van .
4 Deze waren niet bevlekt met vrouwen , want zij zijn maagden . En het is het Lam volgen, overal waar hij gaat . Deze werden gekocht uit de mensen , te worden eerste vruchten aan God en het Lam.
5 En in hun mond is geen leugen gevonden : zij zijn zonder smet.

Romeinen 13:11
11 En dit , voelen dat de tijd is nu tijd wakker als je slaapt : Voor nu dichter bij ons dan de veiligheid als we geloofd.

Efeziërs 5:14
14 Dus zegt hij, Ontwaak gij slaper, en sta op uit de doden , en Christus zal over u lichten .

1 Korintiërs 15:23,34,46
23 Maar ieder in zijn eigen status , Christus de eerste vruchten ; dan is de Christus bij zijn komst .
34 Je wordt wakker na de gerechtigheid, en niet zonde, want sommigen hebben geen kennis van God , ik zeg verplaatst u dit tot schaamte.
46 Hoewel de geest gaat niet over de eerste, maar de aarde , dan is een spirituele .

Sommigen zullen misschien denken dat na het vlees of litiral of lichamelijke opstanding is de eerste opstanding . Maar waar ik stierf na de Heer Jezus ? We lezen Johannes 8:51 en Johannes 11:25,26

Johannes 8:51
51 Voorwaar , voorwaar, Ik zeg u: Zo iemand Mijn woord bewaard , hij zal nooit zien de dood .

Johannes 11:25,26
25 Jezus zeide tot hem: Ik ben de opstanding en het leven : hij die in mij gelooft , hoewel hij sterven , maar hij zal leven ;
26 En ieder die leeft en in mij gelooft zal nooit sterven. Gij gelooft het niet?

Maar we weten hoe we litiral en lichamelijke opstanding gebeurt er als de aartsengel. Wij steunen de vorige paragraaf.

1 Tessalonicenzen 4:14-17
14 Want indien wij magsisisampalatayang dat Jezus stierf en stond weer op , dus ook ontslapen zijn in Jezus God zal brengen met hem.
15 Want dit zeggen wij u door het woord van de Heer , dat wij, die levend overblijven zullen tot de komst van de Heer We kunnen niet voorkomen dat ze die in slaap gevallen .
16 Want de Heer zelf uit de hemel neerdalen met een geroep, met de stem van de aartsengel en met de bazuin van God en De doden in Christus zullen eerst weer stijgen.
17 Daarna wij , die levend blijven , die worden gevangen , samen met hen in de wolken , de Here tegemoet in de lucht en zo de Heer altijd bij ons.

Als ze geloven dat de Heer niet sterven, die in Christus gestorven opkomst eerste? Wij steunen Daniel 12:1,2

Daniël 12:1,2
1 En in die tijd zal Michaël opstaan de grote vorst die staat voor het welzijn van de kinderen van uw volk en er zal een tijd van problemen als nooit was want er was een natie tot die tijd , en in die tijd wordt opgeslagen uw mensen, Een iegelijk, die wordt geschreven in het boek .
2 en velen van hen die slapen in het stof der aarde, zullen ontwaken , sommigen om eeuwig leven en sommige veracht en verafschuwd .

Laat ons weten wie zijn geschreven in het boek . Zijn ze dood of levend ? Het antwoord is het leven. Lees Jesaja 4:2,3 lezen we:

Jesaja 4:2,3
2 In die dag zal worden mooi en glorieuze tak van de Heer, en de vrucht van de aarde zal uitstekend en bevallige voor hen die ontsnapt van Israël.
3 -pas, die nog in Sion , en hij bleef in Jeruzalem, heilig genaamd , zelfs Elke geschreven onder de levenden in Jeruzalem ;

Wie is de tak van de Heer?

Jeremia 23:5,6
5 Zie, de dagen komen , spreekt de Heere , Ik zal aan David een rechtvaardige Spruit en Hij zal regeren als koning en verstandig omgaan , en recht en gerechtigheid te voeren in het land.
6 In zijn dagen zal Juda behouden worden , en Israël zal veilig kunnen wonen ; en zijn naam wordt genoemd , de Here onze gerechtigheid.

Wanneer u opgeslagen Juda en Israël ? En wat is de naam van de boodschapper van God te komen ? Wij steunen Daniel 12:1,2

Daniel 12:01
1 En in die tijd zal Michaël opstaan, de grote vorst die staat voor het welzijn van de kinderen van uw volk en er zal een tijd van benauwdheid zijn, zoals er niet geweest is , aangezien er een natie was tot die tijd , en in die tijd zal uw volk worden geleverdEen iegelijk, die wordt geschreven in het boek .
2 En velen van hen die slapen in het stof der aarde, zullen ontwaken , sommigen om eeuwig leven en sommige veracht en verafschuwd .

Als je niet , Michael rechtvaardige Spruit .

Doop in de kruisiging is de doop van de Geest.

Lukas 12:50
Maar 50 Ik heb een doop ondergaan , en hoe verdrietig ik ben totdat deze is voltooid ?

Mark 10:38
38 Maar Jezus zeide tot hen : Gij weet niet wat gij begeert . Mangakaiinom gij de beker drinken die ik ? mangababautismuhan of het doopsel dat ik gedoopt ?

Aangezien de doop van de Zoon van God , zodat we ingestemd met de doop.


Romeinen 6:4-6
4 Daarom zijn wij met Hem begraven door de doop in de dood : dat Christus uit de doden opgewekt is door de majesteit van de Vader, zo ook wij zouden wandelen in nieuwheid van het leven.
5 Want als we zijn met hem voor de gelijkenis van zijn dood , zullen we ook zo voor de gelijkenis van zijn opstanding ;
6 Dat weten we dat onze oude mens met hem gekruisigd is , dat het lichaam dader werd vernietigd, en wanneer , zodat we niet meer boeien zonde;

Kol. 2:13
13 En dood waren uw zonden , en de voorhuid van uw vlees , heeft hij mede levend gemaakt met Hem , met al onze zonden vergeven ;

Kolossenzen 3:1,2,3,9,10
1 Als je hebt gestegen met Christus , zoek de dingen die boven zijn, waar Christus zit aan de rechterhand van God .
2 Stel je genegenheid op de dingen die boven , niet op dingen op de aarde .
3 Voor gij zijt dood, en uw leven is met Christus verborgen in God.
9 Lie niet een naar de andere , terwijl gebracht van de oude mens met zijn daden ,
10 En gij op een nieuwe persoonlijkheid, die zich vernieuwt in de kennis naar het beeld van hem , die hem gemaakt:

Efeziërs 2:05
5 Hoewel wij dood waren door onze zonden , ons levend gemaakt met Christus; (Uit genade zijt gij gered )

Kortom, de geestelijke opstanding was . En de eerste orde het huishouden van God gelijk is aan het volk van God, die Israël. In dezelfde opstanding Miguel ingestemd met de opstanding , omdat hij werd gedood en gekruisigd met de Heer.


1 Peter 4:17
17 Want komen tot het tijdstip van aanvang van het beoordelen van het huis van God ; en voor ons , wat zal er gebeuren met mensen die niet gehoorzamen het evangelie van God?

Romeinen 2:9,10
9 Verdrukking en benauwdheid over alle ziel van de mens die kwaad doet , voornamelijk joodse , en ook in het Grieks ;
10 maar heerlijkheid , eer en vrede voor ieder mens die het goede werkt , eerst den Jood , eerste , en ook den Griek :

Wij bepalen of de 144.000 en talloze man in Openbaring 7 is de geest ( litiral overleden ) of mensen die vlees en bloed.

Wat is de aard van hen?

Openbaring 7:16,17
16 Zij hoeft geen honger meer , noch dorst meer , ook niet slaan ze de zon of warmte;
17 Want het Lam, dat in het midden van de troon zal hen weiden , en ze papatnugutan de fonteinen van het water van het levenEn God zal alle tranen van hun ogen.

Geesten ( overleden litiral ) Heeft geen honger of dorst ? En Is de geest papatnugutan het bronwater van het leven?

John 6:35,54,55
35 Jezus zeide tot hen: Ik heb het brood des levens ben: die tot Mij komt zal geenszins hongeren , en wie in Mij gelooft zal nimmermeer dorsten.
54 Wie mijn vlees eet en mijn bloed drinkt , heeft eeuwig leven, En ik zal hem opwekken op de laatste dag .
55 Voor mijn vlees is echt voedsel en mijn bloed is ware drank.

We zeker geen honger en dorst zijn geen mensen met vlees en bloed , omdat de Heer zei tegen de mensen in leven , met vlees en bloed. Als ze dood zijn litiral (lichamelijk , materieel, sensueel) dat de opgeworpen waarom ze zal het bronwater van leven te geven als ze onsterfelijk zijn ? Als dat zo op lijkt dat het bronwater van het leven ( litiral bron) voorziet in het leven en niet het bloed en vlees te verzetten tegen de leer van de Bijbel.

Wat is de bron van het water van het leven?

Jeremia 17:13
13 O Heer, de hoop van Israël , wordt alles wat u verlaten te schamen . Degenen die voor mij was geschreven in de aarde , want zij hebben verlaten de Heer , de bron van levend water .

Johannes 7:37-39
37 In de laatste dag , de grote dag van het feest , stond Jezus en riep , zeggende: Indien iemand dorst heeft, hij kome tot mij en drinke .
38 Hij die in Mij gelooft , zoals de Schrift zegt , is uit zijn buik vloeien stromen van levend water .
39 ( Maar dit zeide Hij van de Geest , die vermoedelijk om hem te ontvangen : voor de Geest nog niet gegeven, omdat Jezus nog niet verheerlijkt was . )

Papatnugutan : de wateren van de fontein van het leven van het Lam zal mensen van het geloof . En dus ook , gaat ze niet verder honger of dorst voor haar om mensen tot geloof door zijn eigen vlees en bloed.

Geen honger of dorst omdat ze te eten geven.

Psalm 23:2
1 De Heer is mijn herder , ik zal niet .
2 Hij pinahihiga mij om vers grasland ; Hij voert mij aan het water salon,

Ezechiël 34:14
14 Ik zal ze weiden met een goede weide , en de grote hoogte bergen van Israël zal hun voudige er zijn: zij liggen in een goed maal, en op vet grasland, wordt ze zich voeden op de bergen van Israël.

Pinastol natuurlijke als ze honger en dorst en ze mabibilad de hitte van de dag omdat ze een herder te brengen door het water, waar 's middags schaduw . Psalm 23:2

Wat is de status van de boodschapper van Gods volk tegenwoordig niet slaan ze de zon of hitte? ( Let op de reedsvet )

Jesaja 49:8-10
8 Zo zegt de Heer, in een acceptabele tijd Ik heb u gehoord, en de dag der zaligheid heb Ik u geholpen : en ik zal U bewaren , en u geven de mensen, om de aarde te vestigen , te veroorzaken om te erven het desolate erfgoed ;
9 Zeggen zij gebonden zijn, ga heen , zij zijn in duisternis , Shew uzelf. Ze eten in de straten, en al de kale hoogten moeten hun grasland worden .
10 Zij zijn niet van honger noch dorst, noch zal de hitte , noch zon; Want wie heeft medelijden met hen zal ze , zelfs door de veren van het water zal hij hen begeleiden .

Jesaja 42:6,7
6 Ik de HERE, heb u geroepen in gerechtigheid, en zal uw hand te houden, en houden u, en u geven de mensen, licht van het land;
7 Om te openen de blinde ogen, om de gevangenen in de gevangenisEn hen, die in het donker te zitten uit de gevangenis .

Jesaja 61:1,2
1 De Geest van de Here God rust op mij ; omdat de Here mij gezalfd blijde boodschap brengen aan de zachtmoedigen ; Hij stuurde me naar de gebrokenen van genezen, om de vrijheid te verkondigen aan de gevangenen , en open de gevangenis om gedetineerden ;
2 Om te verkondigen het aangename jaar van de Heer, en de dag der wrake van onze God , te troosten al die treuren;

Jesaja 11:1,2
1 En daar lijken de stronk van Isaï , en een filiaal van zijn roots opbrengsten :
2 en De Geest van de Heer zal op hem rusten , de geest van wijsheid en inzicht, de geest van raad en zou de geest van kennis en de vrees van de Heer ;

Jeremia 23:5,6
5 Zie, de dagen komen , spreekt de Heere , dat ik zal verheffen David een rechtvaardige Spruit , en Hij zal regeren als koning en verstandig omgaan , en recht en gerechtigheid te voeren in het land.
6 In zijn dagen zal Juda behouden worden , en Israël zal veilig kunnen wonen : en zijn naam wordt genoemd , de Here onze gerechtigheid.

Jeremia 30:7,8,9,21
7 Is ! voor die dag is groot, niemand is daaraan gelijk: zelfs de tijd van benauwdheid van Jakob , maar hij wordt .
8 En in die dagen , zegt de HERE der heerscharen, dat ik zal zijn juk van u breken, barsten en zal uw obligaties en dat hij niet meer vreemdelingen dienen;
9 Maar zij zullen dienen de Heer, hun God, en sDavid hun koning , die ik zal hen op te heffen .
21 En hun prins zal een van hen, en hun gouverneur moet uitgaan van het midden van hen ; en Ik zal hem , en hij zal tot mij aanpak: voor degenen die durven aan mij aanpak? zegt .

Daniël 12:1,2
1 En in die tijd zal Michaël opstaan , de grote vorst die staat voor het welzijn van de kinderen van uw volk ; en er zal een tijd van problemen , zoals er niet geweest is sinds er een natie was tot die tijd : en in die tijd zal uw volk zal zalig worden , een iegelijk, die wordt geschreven in het boek .
2 En velen van hen die slapen in het stof der aarde, zullen ontwaken , sommigen om eeuwig te leven , en sommige veracht en verafschuwd .

Daarom zijn mensen in de staat van de boodschapper van God zegt in Jeremia 23:5 en Jeremia 30:9 wordt opgeworpen " "het heeft verzonden. Maar mensen niet gewoon , want hij was de aartsengel Michaël .

De aartsengel zo begeleiden dat ze honger en dorst naar het woord van God. Eerder, de mensen die God heeft gegeven het woord van God de honger.

Amos 8:11
11 Zie, de dagen komen , spreekt de Heere God, Ik zal een hongersnood in het land , niet een hongersnood van brood, of dorst naar water, maar het horen van het woord van de Heer .

Als de slechte herder zal niet leiden tot het voorjaar water waar schaduwrijk, verbrand je echt in de hitte van de dag.

Dressing zonder fout.

1 Korintiërs 15:53
53 Want dit vergankelijke moet worden gelegd op de onvergankelijkheid , en deze dood is onsterfelijkheid aandoen.

Wat is geen dood ibibihis ?

Efeziërs 4:14
24 En je op een nieuwe persoonlijkheid , die naar God is geschapen in gerechtigheid en heiligheid van de waarheid.

Wat is er nieuw man is onkreukbaar ?

Galaten 3:27
Voor 27 alles wat je bent gedoopt in Christus ibinihis Christus.

Hoe gedoopt in Christus?

Romeinen 6:3,4
3 Of weet gij niet, dat wij allen gedoopt zijn in Christus Jezus, zijn gedoopt in zijn dood?
4 Wij zijn dan met Hem begraven door de doop in de dood : dat Christus uit de doden opgewekt is door de majesteit van de Vader, zo ook wij zouden wandelen in nieuwheid van het leven.

Gebracht aan u door onsterfelijkheid van Christus?

1 Timotheüs 1:10
10 Maar nu geopenbaard is door de verschijning van onze Heiland Jezus Christus , wie heeft afgeschaft dood, en tot leven gebracht en onsterfelijkheid licht door het evangelie,

Wat gebeurt er wanneer de persoon die schuldig is opnieuw na ontvangst van de waarheid?

Hebreeën 10:26,27
26 Want als we bewust schuldgevoel na ontvangst van de kennis van de waarheid, geen offer bestaande over de zonde,
27 maar een vreselijk verlangen naar oordelen, en een felheid van het vuur de tegenstanders zal verslinden .

Is de rechter sumasampalaya de Zoon van God ?

Johannes 3:18
18 Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld ; gelooft, is nog niet veroordeeld, omdat hij geloofde in de naam van de eniggeboren Zoon van God .

Hebben ze sterven?

Johannes 8:51
51 Voorwaar , voorwaar, Ik zeg u , Als een iemand Mijn woord bewaard , wordt hij nooit zien de dood .

Is het doopsel van Jezus was wedergeboren en zij zullen het koninkrijk van God doen?

John 3:3,11,12
3 Jezus antwoordde en zeide tot hem: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, tenzij iemand wederom geboren wordt , kan hij niet het koninkrijk van God te zien.
11 Voorwaar , voorwaar, Ik zeg u , Wij spreken tot ons, en we hebben gezien dat we getuigen ; en gij neemt ons getuigenis niet .
12 Als ik vertelde u deze dingen aardse en gij niet gelooft, hoe zult gij geloven als ik u zeggen van de hemelse dingen ?

1 Peter 1:3,23
3 Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus , volgens zijn grote barmhartigheid wij zijn wedergeboren tot een levende hoop door de opstanding van Jezus Christus uit de doden ,
23 Overwegende dat de wedergeborenen niet uit vergankelijk zaad, maar uit onvergankelijk , door het woord van God, die leeft en blijvende .

1 Peter 3:21
21 Volgens de ware gelijkenis bewaart nu zelfs de doop, niet het opruimen van het vuil van het vlees , maar het antwoord van een goed geweten tot God , door de opstanding van Jezus Christus ;

Is er leven nog steeds wordt beschouwd dood?

1 Timotheüs 5:06
6 Maar zij, die leeft in genot Hoewel het leven is dood.

Wanneer u nabihisan onvergankelijkheid (1 Korintiërs 15:53,54 ) mag niet schuldig want je hebt ...

1 Korintiërs 15:55,56
55 Waar , o dood, uw overwinning? Waar , o dood, uw overwinning?
56 De overwinning van de dood is de zonde; en de macht van de zonde is de wet :

We lezen dezelfde geest van 1 Korintiërs 15:53-56

Romeinen 6:13,14
13 en ook hoeft u uw leden aan te bieden aan de zonde als instrumenten van ongerechtigheid ; rendement , maar God zelf , als levend uit de dood , en stelt uw leden als wapenen der gerechtigheid aan God.
14 Want zonde zal je niet hebben : Omdat je niet onder de wet maar onder de genade .

De eerste opstanding zal komen igagapos een engel en Satan.

20:1,2,5 verklaring
1 En ik zag een engel uit de hemel naar beneden , met de sleutel van de afgrond en een grote keten in zijn hand.
2 En hij greep de draak, de oude slang , die de duivel en de satan , en bond hem duizend jaren ,
5 De rest van de doden werden niet tot de duizend jaar . Dit is de eerste opstanding.
De engel is een symbool van Miguel.

Wij verzekerde de uitkomst geestelijke voeding voor de eerste opstanding is de aartsengel te komen . Want als de eerste opstanding is de opstanding litiral wordt drop de tweede opstanding wordt verteld in Daniel 12:1. Omdat het eerste aan te trekken ( Openbaring 20:5 ) zijn blij en ook degenen die zeggen dat Daniel 12:12 Gezegend is bereikbaar op 1335 dagen . We lezen .

Daniel 12:12
12 Zalig is hij te wachten, en komt tot de duizend driehonderdvijfendertig dag .

Dus in 1 Thessalonicenzen 4:16 en 12:01 Daniel en Openbaring 20:5 we verzekerd dat een geestelijke opstanding.

Openbaringen 20:3
3 En hij geworpen in de afgrond en sloot en verzegelde die boven hem , dat zij de naties te verleiden, voordat de duizend jaren , dan moet prevaleren boven hem een beetje tijd.

Satan zal worden opgesloten meer dan duizend jaar . Maar wat is het equivalent van een duizend jaar volgens Peter ?

2 Peter 3:08
8 Maar vergeet niet lieve , vrienden , een ding, dat op een dag de Heere is als duizend jaar en duizend jaar als een dag.

Een duizend jaar is gelijk aan een dag . Wat gebeurt er in een dag ?

Zacharia 3:09
9 Want zie, de steen die ik heb ingesteld voordat Joshua , op een steen zijn zeven ogen : zie, Ik zal de reparatiedok daarvan, zegt de HERE der heerscharen , en graveren Ik zal verwijderen van de ongerechtigheid van dat land in een dag.

Zacharia 14:7
Maar op 7 een dag de Heer bekend, geen dag , noch nacht: maar het wordt 's nachts schijnen.
8 pass die dag , dat levende wateren zal uitgaan van Jeruzalem, De helft van hen naar de oostelijke zee, en de helft van hen naar de zee: in de zomer en winter gebeurt.
9 en de Here zal koning worden over de gehele aarde : in dien dage zal de Heer is een , en zijn naam een.

Hebreeën 04:07
7 Is rechtsgelijk hem weer een dag, Nu na enige tijd zei de liedjes van David (zoals hij had gezegd dat vóór ) , nu als je hoort zijn stem , Doe dan niet koppig, je hart.

Dus moet doen is een dag om de duivel te verslaan zijn . Maar op een dag betekent voor altijd in onze harten .

Nu, de tweede opstanding ooit wedstrijd in 12:01 Daniel ? Gelieve ook deze wedstrijd . Omdat niet geluisterd naar de roep van God, was zijn stem weer gerezen in een veroordeling , omdat ze niet pinahalagahan een dag die door God om zijn stem te horen. In de eerste opstanding , luisterde naar de stem van de Zoon van God is nooit voor eeuwig sterven omdat ze pinahalagahan " een dag "om de stem van God horen uit hun graven .

We contingente en spirituele voeding litiral wil zeggen de tweede opstanding voor 1 Peter 4:05 en Handelingen 10:42 dat de rechter doden en de levenden equivalent van goed en kwaad.

1 Peter 4:05
5 Dat zal rekenschap geven hem, die klaar is om te oordelen de levenden en de doden.

Handelingen 10:42
Ami'y 42 En hij gebood ons te prediken aan de mensen , en getuige de Hij is door God aangesteld te worden Rechter van de levenden en de doden.

Hoe kunnen we spirituele en niet voorwaardelijke litiral dat de opstanding gebeuren?

Johannes 8:51
51 Voorwaar , voorwaar, Ik zeg u , Als een iemand Mijn woord bewaard , wordt hij nooit zien de dood.

Heer duidelijk zeggen dat de dood zal nooit zijn woord te houden onjuist te zijn en zei dat de Heer gestorven was, hield haar woord is het niet?
Daniël 12:1,2
1 En in die tijd zal Michaël opstaan , de grote vorst die staat voor het welzijn van de kinderen van uw volk en er zal een tijd van problemen , zoals er niet geweest is sinds er een natie tot die tijd , en in die tijd uw volk wordt uitgebracht , een iegelijk die wordt geschreven in het boek .
2 en velen van hen die slapen in het stof der aarde, zullen ontwaken , sommigen om eeuwig te leven , en sommige van schaamte en eeuwige minachting.

Wat Paulus zei over parusahang eeuwige verdoemenis ?

2 Thessalonicenzen 1:7,8,9
7 En geven jullie die last rest zijn met ons als de Heer Jezus uit de hemel met de engelen van zijn macht in vlammend vuur,
8 Niet te vergelden nagsisikilala GodEn aan hen die niet gehoorzaam zijn het evangelie van onze Heer Jezus :
9 Wie zal worden gestraft, met een eeuwig verderf uit de aanwezigheid van de Heer en van de heerlijkheid van zijn macht.

Ook wat Peter zei over de vlammend vuur ? Is het de dag van oordelen ?

2 Peter 3:7,8,10
7 Maar de hemelen en de aarde door hetzelfde woord zijn geweest kunnen bewaren het vuur , worden voorbehouden tegen de dag van de oordelen en vernietiging van de goddelozen .
8 Maar vergeet niet , geliefden , een kwestie die een dag met de Heere is als duizend jaar en duizend jaar als een dag.
10 Maar de dag van de Heer als een dief, die de hemel op die dag zal terugkeren met een groot lawaai, en de dingen in de hemelen zullen worden opgelost met vurige warmte, de aarde en de werken werden verbrand op de grond.

Ook wat John zei in het boek Openbaring over de dag van het oordelen , een duizend jaar, de brand en de verdwijning van de hemel en de aarde?

20:6,7,11,12,14 verklaring
6 Zalig en heilig is hij de eerste opstanding: Geen macht heeft over deze tweede dood, maar zij zullen priesters van God en van Christus, mangaghaharing en met hem meer dan duizend jaar.
7 En indien voldaan duizend jaarWordt Satan uit zijn gevangenis losgelaten ,
11 En ik zag een grote witte troon , en zat daar, in zijn aanwezigheid, de aarde en de hemel vluchtten , en vond geen plaats voor hen.
12 En ik zag de doden , groot en klein , staande voor de troon , en de boeken werden geopend en een ander boek werd geopend, is het boek van het leven; de doden werden geoordeeld volgens wat in de boeken geschreven , naar hun werken.
14 En de dood en de hel werden geworpen in de poel van vuur . Dit is de tweede dood , zelfs de poel van vuur.

Wat doet de Heer Jezus zei over?

Matteüs 25:46
46 En dezen zullen gaan in de eeuwige straf , maar de rechtvaardigen naar het eeuwige leven.

Johannes 5:28,29
28 niet op dit : voor de komende tijd , Allen zijn in het graf was zijn stem horen,
29 En zullen uitgaan , zij die het goede gedaan hebben , tot de opstanding van het leven; en zij die het kwade gedaan hebben , tot de opstanding der verdoemenis.

En we gewoon weer 1 Thessalonicenzen 4:16 en Daniël 12: 1,2

Hebreeën 10:26,27
26 Want als we per ongeluk strafbaar feit na ontvangst van de kennis van de waarheid, geen offer bestaande over de zonde,
27 maar een verschrikkelijk verlangen voor de beoordeling vanEn een felheid van het vuur verslinden vijanden.

Na ontvangst van de waarheid en weer gezondigd , bereid zijn om ze af te vuren .

De veroordeling van de doden zal plaatsvinden na het 7 e paghihip trompet.

Openbaring 11:18 
18 En de volken waren zeer ontstemd , en Uw toorn kwam, en het tijdstip van de dood worden beoordeeld, en het tijdstip van de prijsuitreiking shovel u uw knechten, de profeten , en de heiligen , en de angst uw naam , klein en groot, en de vernietiging van de aarde te vernietigen .

Om te bepalen wat de brand had gelezen met de titel " Fire ".

Donderdag 17/09/2009


Ik en de Vader zijn een

Johannes 10:30
30 Ik en de Vader zijn een.


Nu weten we dat David Michael zal sturen de aartsengel Michaël , en niet Jezus. Dus Jezus was niemand minder dan de Vader. En het betekent dat Jezus zei hij : "Ik en de Vader zijn een ', zoals ze werd ene Jezus. We lezen Johannes 10:38 en Johannes 14:10,11

Johannes 10:38
38 Maar als ik dat doe , zelfs die u mij niet gelooft , zo gelooft de werken , opdat gij moogt weten en geloven dat De Vader is in Mij, en Ik in hem.

Johannes 14:10,11
10 gij niet, dat ik in de Vader en de Vader in Mij ? De woorden die ik spreek tot u spreek ik niet van mezelf: Maar de Vader die in Mij blijft, doet zijn werken .
11 Geloof me Ik ben in de Vader en de Vader in mij: of anders gelooft Mij om de werken ook.

Ten tijde van Jezus, de Zoon was met God of de Vader. De Geest , zoals de naam en het karakter van Jezus gegeven aan de Vader Michael. Jezus zei Miguel moeten vertellen om te horen of zelfs te herkennen de stem van de Dies van de Zoon van God. Miguel dan meer op de Vader is goed te horen om te horen . Dus de Vader is getuige . Afgezien van dit , de Vader liet zien hoe een goede zoon van God. Is het ook niet moeilijk om te beschrijven God, omdat anders de mens en God . De menselijkheid van Jezus Miguel tinutularan . En er is geen bijbelse wet is onschendbaar te vertellen zelfs dat Michael en Jezus de Zoon de Vader. Gewoon eens met het feit dat de Zoon van God kwam tot sanlibutan.Ang Miguel kan ook niet de vereiste documenten zijn gemaakt.

Hebreeën 01:04
4 Dat was beter dan de engelen , te nemen na een uitstekende naam dan zij.
Filippenzen 2:9,10
9 Toen zij, soevereine God , en Hij kreeg de naam boven alle naam ;
10 Om de naam van Jezus alle knie iluhod , die in de hemel en de dingen op de aarde , en de dingen onder de aarde ,

Handelingen 4:12
12 En in alle andere is er heil; omdat er geen andere naam onder de hemel onder de mensen gegeven, door welken wij moeten zalig worden.

U begrijpt deze passage gebaseerd op zei :

Johannes 5:19
19 Jezus antwoordde en zeide tot hen: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, de Zoon kan niets van zichzelf doen, maar wat hij de Vader ziet wanneer doen; voor alle dingen die hij deed , doet ook de Zoon desgelijks.

Johannes 12:49,50
49 Want ik spreek niet van mezelf , maar de Vader die mij gezonden heeft , gaf ze me een gebod , Wat moet ik zeggen , en wat ik zou moeten spreken.
50 En ik weet dat zijn gebod is het eeuwige leven , de dingen waarover ik spreek , is zoals de Vader zeide tot mij , dus ik spreek.

Opmerking:

Lukas 10:20
22 Alle dingen zijn mij van mijn vader: en niemand weet, wie de Zoon , maar de Vader, en wie de Vader behalve de Zoon en degenen aan wie de Zoon.

Mattheüs 16:27
27 Want de Zoon des mensen zal komen in de heerlijkheid Zijns Vaders, met zijn engelen , en vervolgens om de mens geven naar zijn werken .

We lezen:

Matteüs 20:26,27
25 Maar Jezus riep hen tot zich , en zeide: Gij weet, dat de regeerders der volken heerschappij over hen, en hun groten gezag uit te oefenen op hen .
26 zijn niet van worden , maar wie wenst te groot geworden onder u zal uw dienaar zijn ;
27 En wie verlangens voor het eerst onder u zal uw dienaar zijn :

Heb je jezelf ooit afgevraagd of u ervoor gezorgd dat onze Vader aan de dienaar van allen zijn?

Amen.

No comments:

Post a Comment